Oppositie wil meer weten over aankoop Cadillac

56

PARAMARIBO, 23 okt – De oppositie wil meer weten over de spraakmakende aankoop van een Cadillac limousine voor president Desiré Bouterse. Volgens de veiligheidsadviseur van het staatshoofd, Melvin Linscheer, is de auto broodnodig. Maar volgens parlementariër Asiskumar Gajadien (Nieuw Front/VHP) had het geld beter besteed kunnen worden.

Het gepantserde voertuig, een Cadillac Escaldes ESV-Limousine Conversion 2013, kost ruim driehonderdduizend dollar. En volgens Linscheer worden er zes exemplaren van gekocht. Asiskumar Gajadien zegt tegenover Dagblad Suriname te zullen onderzoeken “wat meer schuil gaat achter de aankoop.” Hij heeft al kunnen achterhalen dat het bedrijf dat de auto’s mag importeren niet geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel & Fabrieken.

Dat roept minstens vragen op. De aankoop is wel formeel goedgekeurd door de onderraad van ministers voor aanbestedingen en gunningen. Er was geen publieke aanbesteding, wat wel vaker het geval is bij aangelegenheden die te maken hebben met veiligheid. Gajadien vindt dat zoveel geld beter besteed had kunnen worden aan de naschoolse opvang en gezondheidszorg. Voor de politicus is de spilzucht van de huidige regeerders weer eens bewezen.


56 REACTIES

 1. Oppositie leden gewoon STAP voor STAP alles grondig uitzoeken,de tijden van pen en papier zijn voorbij en aan de andere kant zijn de Amerikanen ook STAP voor STAP gelukkig ook bezig met de gang van dit soort crime zaken.Die SRDees hebben de in de maling genomen arme Volk heel keihard nodig momenteel.


  Maak melding

 2. De staat kan het volgende niet betalen;
  na school opvang
  kinderbijslag
  aow
  vervoerstoelage
  scholenbouw en huizen voor leerkrachten in het binnenland
  etc etc, en die paranoia moordenaar met grootheidswaanzin koopt gepantserde caddilacs, als sommige van die ndp ministers verstand hebben moeten ze onmiddellijk ontslag nemen want hun associatie met hun a-sociale baasje gaat ze zwaar raken in de toekomst.
  Suriname begint meer op een dictatuur te lijken


  Maak melding

 3. @Ramn Singh
  Suriname is al een dictatuur omdat de president al vanaf het begin van diens regeerperiode weigert, conform de grondwet, verantwoording af te leggen voor het gevoerde beleid en handelen van de regering.

  Zelfs vragen van de coalitie (zie ontslag Abrahms) worden niet serieus genomen en beantwoord.
  Hij kan nu nog op een minimale meerderheid van volgers als legitimatie terug vallen. Het is hopen dat zijn eigen partij uit elkaar valt door dit soort gedrag.

  Letwel de duurste Cadillac esplanade SEV kost $ 85.000 er is dus heel wat beveiliging toegevoegd om op srd 1.100.000 uit te kunnen komen.

  Waanzinig gedrag.

  Roept Linscheer ook nog dat de beveiligde BMW’s en Landcruisers goedkoper zullen zijn. Ondenkbaar.


  Maak melding

 4. Parlementariër Asiskumar Gajadien (Nieuw Front/VHP)is onzin aan het verkondigen. De dingen in elk land die moeten worden geregeld, gaan vaak gezamenlijk. Dat weet deze politicus drommels goed. Vandaag de dag, moet men zich op gedegen wijze representeren, gezien de vereisten. Vooraf moet je op zaken zijn voorbereid. Anders kun je geen (hoge) gasten ontvangen. Het is vaak psychologisch oorlog voeren tussen de landen onderling ook nog.

  De soorten voordelen die je dankzij luxe kunt behalen, zijn moeilijk te meten. Met name het succes welke wordt behaald door een degelijke representatie van overheidswege.

  Dat je als land dat geld van deze zes (6) auto’s, pakweg twee miljoen Amerikaanse dollar terug verdient, is honderd procent gegarandeerd.

  Dit is een kwestie van visie. Hoe verkoop/presenteer je jezelf als persoon en/of als land.

  Voorbeeld:
  Men – een ander land of groot bedrijf – komt voor een deal van dertig miljoen dollar naar je land. Tijdens de onderhandelingen, wordt er namens Suriname als voorbeeld genomen, in plaats van dertig miljoen, veertig of vijftig miljoen of meer eruit gesleept, tijdens de onderhandelingen.

  Misschien wordt er in plaats van de deal van dertig miljoen, ook nog een soortgelijke deal of een nog grotere deal uit het vuur gesleept.

  Voor de duidelijkheid: het zal en hoeft niet bij iedere deal het geval te wezen, maar bij een enkele of enkele deals, bij wijze van praten, is het al kassa. Die investering van die twee (2) miljoen, heb je voordat je het weet, terugverdiend.

  Het is nou eenmaal hoe de commercie werkt en mensen blijven nou eenmaal mensen. Zo reageert de mens vaak, vooral vandaag de dag.

  Het omgekeerde is ook dat je een hoge gast laat ophalen van de luchthaven in een oude kever. Dan moet je tijdens een dergelijk zakelijke onderhoud extra sterk in je schoenen staan om succes te boeken.

  Wie weet heeft parlementariër Asiskumar Gajadien (Nieuw Front/VHP) betere ideeën en wilt hij de hoge gasten van de Johan Adolf Pengel luchthaven laten ophalen met/in een ezelskarretje. Echt iets voor de persoon Asiskumar Gajadien: EZELS-karretje.

  Voor een land, sterker nog voor elk land, moeten die twee (2) miljoen dollars, peanuts zijn. Het heeft te maken met “strategie” en “met je tijd meegaan ofwel bij de tijd zijn”.

  Trouwens de auto’s zijn en blijven eigendom van het land en de aankomende regeringen kunnen ook hun voordeel meedoen.

  Je kan in het buitenland niet opgehaald worden in een limousine en wanneer je een gast in jou land ontvangt, kom jij met je kevertje voor de dag/aanwaaien.

  Het gaat hier niet zozeer om de dure auto’s, maar om STRATEGIE oftewel strategisch inzicht.

  Ik heb geen probleem met deze auto’s, als ze maar eigendom blijven van het land, in dit geval eigendom van Suriname.


  Maak melding

 5. Nu de democratie uitgehold is, de rechtsstaat functioneerde duidelijk niet meer. Suriname glijd langzaam naar een “politiestaat”, niemand hoeft mij te geloven, but mark my words. Dit zit er nu aan te komen, geloof het of niet; yu kan tan teki, na unu tori m’ tak’ dya. Waarom zo een dure en ook nog gepantserde limousine?, we leven toch niet in een oorlog gebied. Deze president heeft toch niemand te vrezen in Suriname. Waarom deze plotselinge nodeloze verspilling? Nergens voor nodig, er zijn genoeg noden waarmee de gemeenschap zit, what about that. En dan te bedenken dat het onderwijs en gezondheid zorg best wat geld “echt” nodig hebben. Dit noem je een hedonische levensstijl op nahouden, in optima forma, over duidelijke spilzucht. Die zijn weerga niet kent, en hier kan je de oppositie helemaal geen verwijten maken. Terechte stelling name. Wat een verkwanselaars, dit kan je als je mij vraagt, het volk niet verkopen, wat een schaamteloze machtsmisbruikers. En dan in ogenschouw nemend de verkiezingen zijn om de hoek. Het laatste woord hierover is nog niet gezegd, de uitkomst staat nu al vast, dat is wat ik weet.


  Maak melding

 6. 6 x 3 ton = 1.8 miljoen = 80 volkswoningen…

  Een dictator verliest wel zijn haren maar zijn streken niet, terwijl zijn volk pienaart leeft hij in weelde en luxe…

  Dankzij de blinde volgelingen wiens ogen nooit open zullen gaan, voor de grootste vloek die Suriname ooit heeft mogen kennen…


  Maak melding

 7. Waarom in deze tijd waarin, kinderbijslag, vervoerstoelage, aow, project huizen in het binnenland en noem maar op niet te realiseren zijn dit soort aankopen doen. Dit kan maar 1 ding betekenen mensen. Eerdaags wordt de grondwet aangepast en eigend “de president” zich een ambts-termijn toe zonder de keuze van het volk, vandaar de aanschaf van dit voertuig. Hoe werd meneer eerder vervoerd dan???? Zijn die voertuigen opeens niet meer goed?
  Op deze manier komt Suriname niet vooruit……jammer !!!!


  Maak melding

 8. Die klootzak is bang voor een aanslag. Wat gaat suriname naar de klote zeg triest triest en dat het volk het met leede ogen moet toe zien. Volk van Suriname is dit de democratie waar jullie voor hebben gekozen???


  Maak melding

 9. Ik roep 6 woedende dakloze marro- families op om de 6 nieuwe Cadillacs in te nemen, te rijden naar Brokopondo en ze als luxe woning te gebruiken!
  Een hongerige marron is een boze marron!
  Daarom mag het innemen met geweld, voor mijn part!


  Maak melding

 10. @suriname patriot: toch denk ik dat hij de definitie van de baas niet zo goed begrijpt. hij snapt het maar voor de helft. het moeilijke deel laat hij maar zitten.


  Maak melding

 11. Ja baja in nederlanc maken die domme achterlijke surinamers zich druk om zwarte piet en proberen miljarden op te strjjken voor het slavernij verleden. Mensen het is crisis en die miljarden kunnen jullie op je buik graveren. Kijk wat bouta doet en ga hiervoor massaal demonstreren. Want zwarte piet en zjjn eigen volk kan hem niks schelen


  Maak melding

 12. Ai mi sweetie Sranang kondre mang.De doekoe is vrij te graaien nu bij ministerie van Financien.Die minister Wijnerman is naar huis gestuurd.De baas DDB heeft de internationale boeven sleutel van Mati Obiang van de
  Staats kluizen.Dus dictatuur is aangewakkerd.Het volk is
  monddood gemaakt,want zij hebben de Baas gekozen.Er zullen
  nog meer Cadillac,s onderweg zijn. Oenoe sweetie sweetie
  Sranang kondre gaat op zo,n manier zeker naar de knoppen.


  Maak melding

 13. Ja zo is het maar net er is ook in heel Europa crisis maar ga kijken wat ze rijden waar ze vergaderen wat hun salaris is en nogmaals de het is eigendom van SU je moet je land waardig presenteren oppositie kan wel gillen maar dan moeten ze straks als ze aan de macht komen de wagens verkopen en het geld voor het land gebruiken en mr Asiskumar Gajadien moet wel de laatste zijn die wat zegt want hoe lang waren jullie aan de macht hebben jullie aan naschoolse opvang of ziekenzorg gedacht of aan de arme burgers en toen was buitenlands beleid alleen Nederland nu komen van meer landen hoog geplaatste gasten naar su wat het volk nu toch heeft hoe je het ook keert is tien maal beter tuurlijk kan het beter maar jullie hebben het niet gedaan dit lijkt meer jaloersheid mensen die tig van jaren op ELECTRA EN WATER MOESTEN WACHTEN en het nu wel hebben weten jullie nog wie geen drempel kosten kon betalen bij het ziekenhuis kon het vergeten maar ja de mens is en blijft ondankbaar inschrijf geld op school wel als de NPS/VHP weer aan de macht komt moeten dit alles weer afschaven kijken wat de mensen die nu gillen dan te zeggen hebben want niks is toch goed en ik zeg als want ik weet nu ook al dat oppositie hun verdediging opbouwen voor als het niet goed gaat te zeggen het was rommel van vorige regering want lopen kakelen dat niks goed is zoveel meer wegen verhard meer agenten meer met vervoer nu niet dat je belt en ze kunnen niet komen wat nou teveel om op te noemen al is het niet wat het wezen moet het komt wel en het is meer dan de afgelopen jaren en santokie in op bezoek ik dacht dat al deze mensen toen gilden dat het de bosland creolen waren die de schurken en moordenaars waren maar ja nu heb je ze even nodig maar ja het is een vergelijk TOEN MIJN VOOROUDERS VERKOCHT WERDEN WAS HET OOK DOOR HUN EIGEN MENSEN NIET RACISTIES bedoeld hoor want als het niet aan de NDP lag waren wij nog steeds verdeeld terwijl wij allen SURIENAMERS ZIJN ZONDER ELKAAR GAAT HET NIET EN DAT IS JUIST GOED VOOR BUITEN LAND VERDEELDHEID,.


  Maak melding

 14. @Pieters 20.29 uur…
  Ben je soms één van Sint’s knechtjes?!
  Dus vrijgevig met andermans geld?!

  Er wordt hier op Waterkant.net nogal eens met grof geschut gegooid: Klootzak! en dergelijke…
  Wat is dat voor een hufterige vergelijking met ‘kever’ of ‘ezelskar’!

  Vorig jaar (februari 2012) was ik bij de tussenstop, die Baas met gast Obiang maakte te Onverwacht/Para.
  Ze werden met zang en vlaggetjes ontvangen door de opgetrommelde/opgedirkte kindertjes uit de buurt.
  Een heel circus met beveiligers in een stoet glimmende en gepantserde/geblindeerde bakken van auto’s…
  Dus die zijn na een jaartje of anderhalf afgedaan?
  Je moet niet zomaar wat lullen…


  Maak melding

 15. Zo ver ik het weet heeft Suriname een parlementairstelsel en geen presidentieelstelsel, en juist wat nu aan het gebeuren is lijkt daarop. Waarom, omdat de president zich alle macht heeft toe geëigend en dit is niet transparant. Kijkend naar die zogenaamde criminelen in uniform, dus die antiterroristisch of paramilitaire entiteiten. Gewoon criminelen die een wapen mogen dragen, vroeger (milities), nu anti-terreurbrigades (na 2015 doodseskaders), ik hallucineer niet maar zo begint het vaak. Mensen let op jouw gedachtegoed, laat jou niet ringeloren. Deze man is straks niet van plan, hoe het moge zijn/verlopen de ambtsketen niet af te staan. Ook is deze heerschap duidelijk niet van plan, naar wie dan ook te luisteren, is dit niet duidelijk bij sommige mensen. Opvallend is dat er in drie jaar tijd, niets gerealiseerd is, ik zie geen spoken overdag. Het moet toch duidelijk zijn dat deze stelletje antagonisten, het land en volksbelang frustreren. We moeten willen inzien dat Suriname financieeleconomisch in zwaar weer terecht is gekomen. En er komt er voorlopig geen verandering in deze nu huidige situatie. Ze mogen door blijven modderen, en vinden nog steeds dat ze het goed doen, hoe durven ze, het is mogelijk, want niet één kip zegt ooit dat zijn hok stinkt.


  Maak melding

 16. @ Boegroe

  Je bent zo dom dat je het zelf niet eens doorhebt! Je hebt de lagere school niet afgemaakt, want het gebruik van punten en komma’s is je onbekend. En jij gaat me vertellen dat dit allemaal in orde is? Ik wist het al langer, maar de domheid en onwetendheid van de huidige Paarse bende is erger dan ik gedacht had. Heb jij morgen te vreten?


  Maak melding

 17. Surinamers dit is heel erg, we kunnen SU Boycotten door niet meer op Vakantie te gaan naar SURINAME, Dan zullen we zien hoe hij zoveel geld kan uitgeven.Zo kunnen we onze domme broeders en zusters in SURINAME aansporen om dit niet meer te pikken


  Maak melding

 18. @ Vijay
  Was het maar waar wat je zegt. Volgens informatie in geloof ik de ware tijd mag DDB de auto houden. Dit kan alleen in een land als Suriname daar ik en ook jij deze auto ziet als staatseigendom. Waarom er ineens zulke auto’s nodig zijn? Volgens mij komen de Amerikanen Bouterse halen. Hij moet dus goed beveiligd zijn hiertegen. Overigens vraag ik mij af over welke straten deze auto’s moeten rijden. De straten in Suriname zijn veel te smal.


  Maak melding

 19. Pieters: ga je huiswerk beter maken. De auto blijft na de verkiezingen, die hij zeker zal verliezen, eigendom van DDB. Hoe dit kan weet ik ook niet.

  Boegroe.
  Ben je pro of anti Bouterse?
  Als je pro Bouterse bent begrijp ik waarom Bouta niet van mensen houdt die een beetje geschoold zijn.


  Maak melding

 20. Deze zogenaamde pantser-bolides zijn er óók voor “om toekomstige bezoekende collega-staatshoofden van Zanderij op te halen.”
  Werden dezen in een ISUZU-pickup of zoiets naar de stad vervoerd, dan kwam er ongetwijfeld de vraag: “Zeg Des Pres, wat was er de vorige keer toch precies aan de hand inzake zoonlief?!”


  Maak melding

 21. Penarie en moreel verval in Su. De dictatuur en de criminaliteit aan de macht. B heeft zijn eigen legereenheid in het binnenland. Een gewapende macht. Denk aan Apoera . Ze hebben allang hun plannen in kannen en kruiken. History is watching.


  Maak melding

 22. Voor Surinaamse begrippen zijn dit exorbitante uitgaves. Een zekere Abrahams gaf ook tonnen uit aan het pimpen van zijn bureau, aanschaf van auto’s, schilderijen en computers. Heb alle begrip voor het beveiligen van staatshoofden maar dit is buitenproportioneel. Bepaalde NDP-ers houden een royale levensstijl na op koste van de belastingbetalers en dat kan natuurlijk niet. Wat helemaal zuur is dat de president een oproep heeft gedaan terughoudend te zijn met uitgaves. Notabene dezelfde president heeft nu 6 Cadillac limousines heeft aangeschaft. Ronduit belachelijk !

  Hier op wkn kunnen wij ageren tegen dit soort excessen maar uiteindelijk zal de Surinaamse bevolking in 2015 een oordeel over moeten vellen. De keus is simpel, kies men voor fatsoen en democratie OF gaat men voor nog 5 jaar moreel verval met een massa moordenaar aan het hoofd.

  Keus is simpel !


  Maak melding

 23. Gelukkig komt die Cadillac uit Amerika…

  Deze auto kan met gps op afstand bediend worden, men kan ook tot op een vierkante meter traceren waar deze auto zich bevind, wel zo handig voor iemand die wereldwijd door interpol gezocht wordt…

  Het leukste zou zijn dat hij dan ook op afstand opgeblazen kan worden, eerst via de verborgen cameras kijken wie erin zit, of dat de grootste maffiabaas van SU op afstand vergrendeld wordt in zijn luxe limousine zodat hij makkelijk opgehaald kan worden met een paar Apaches…


  Maak melding

 24. @ tedje

  ” Suriname wordt een echt maffialand. ”

  Suriname IS een echt mafialand !

  Het wordt die criminele bende nu echt heet onder de voeten.

  Ze zoeken hun toevlucht in een geblindeerde auto, maar voor de WC moeten toch in de bosjes duiken. En je weet nooit welke bakroe daar in de struiken op je wacht .

  You can run, but you can not hide !


  Maak melding

 25. Hoorde vanmorgen een boutaadept uitleggen dat de auto voor alle komende presidenten is. hahahaaa geef nou maar toe meneer Creton, je mag wel van hem houden maar hij kan het niet. Bouta kan het niet nu niet en in de jaren tachtig ook niet.
  Gratis gratis sinterklaas bouta


  Maak melding

 26. Blaka bakra en JOHN, jullie praten over school kom op met jullie papieren kijken wie dommer is en ook wat je doen kan want misschien HEB JE ER VOOR BETAALD ik ben geen professor maar ik wil wel afspreken met jullie en BLAKA BAKRA heb ik jou ooit om te eten gezocht kom bij mij thuis kijken ik denk dat zelfs mijn HOND beter eet en het beter heeft dan jou en beledigen moet je thuis gaan doen dat is pas ongeschoold en ongemanierd ik zal maar niet verder gaan want dan verlaag ik mij naar jou soort maar je mag wel een paar hapjes van mn HOND als je dat wilt maar wel rustig eten niet vreten kom gerust maar gedraag je er is genoeg voor jullie allebij


  Maak melding

 27. Het is triest maar de Surinamers hebben voor hem gestemd, dus ba soekoe ba fenie ba djarie. Surinamers zijn zo klagen maar straks voor dezelfde dieven stemmen.
  Jammer……………..
  Swiet Sranang


  Maak melding

 28. Even een duidelijke afspraak maken. In de jaren 80 heb ik mij blauw betaald aan dozen met levensmiddelen richting Suriname. Dit ging ten koste van mijn eigen vooruitgang in Nederland. Met de kennis van nu is dit dom geweest. Had ik mijn familie en vrienden niet gesteund dan waren ze zeker de straat opgegaan om die boevenbende te bevechten. Door mijn familie en vrienden te steunen heb ik dus indirect die boevenbende gesteund.
  Als ik de situatie nu bekijk komt die hongernoodfase van de jaren 80 terug. Familie en vrienden: Ik ben pas bereid te steunen als jullie die boevenbende bevechten en niet eerder. Voorlopig geef ik niet thuis als jullie een beroep op mij doen. Laat DDB jullie helpen. Per slot van rekening hebben jullie op hem gestemd.


  Maak melding

 29. @ John

  En met jou samen nog een honderdduizend anderen.

  Maar van enige dankbaarheid is nimmer sprake geweest.

  Nu krijgen we een PSA wet door onze strot geduwd. Want er moet een onderscheid gemaakt worden tussen Surinamers en ex-Surinamers (lees: de afvalligen ).

  Alleen als de nood aan de man is, dan zijn wij plotseling weer de familieleden en worden we weer als een van hen gezien. Dan hebben ze het gelijk over onze roots !

  Deze keer rotten ze maar op. Geen enkele pakketje meer naar toe. Gaan ze maar de handen uit de mouwen steken, protesteren tegen hun regering, desnoods met geweld.

  Zo lang ze lamlendig alles goedkeuren en accepteren, zijn ze onze hulp niet waard !


  Maak melding

 30. Wat zeiken ze ,als de kalf verdronken is dempt men de put.die auto”’s zijn al in Su.jullie blijven nog eeuwen slapen,word door jullie betaald MPP,slaap lekker Su.mang.


  Maak melding

 31. Die limo’s zijn staatseigendom, politie voertuigen, brandweer etc.Er komt nog regeringvliegtuig ook bij.Je laat je eigen president toch niet in een tweede handse toyota vervoeren?Ik vind een goed plan.Statussymbool, mooi mang..Het volk? ER zijn genoeg lanti busjes toch?


  Maak melding

 32. En a volk e kree angry bere toch.
  Limbo legd alleen maar rommel uit.
  Limbo praat over die woningen en de schulden die nog betaald moeten worden.
  Het volk verstaat je niet.
  Denk je dat ze nog verder de grond inwillen.
  Op het ogemblik is het zo in su,eigenzak eerst.Status zo dadelijk zal je het volk leren om voor bouterse te buigen,komt nog.


  Maak melding

 33. Geloof me het word een auto die signalen uitzend om door die zelfde amerikanen gebombardeerd te worden.Whahaha hij word zo een makkelijke traceerbare prooi.
  Deze inkoop doet hij om de amerikanen goed te houden,maar die zijn ook niet achterlijk.ka di lach whahaah


  Maak melding

 34. als met op de negatieve lingen wacht gaat suriname geen centimeter vooruit .
  blijven jullie maar dromen dat het niet goed gaat gaan in su .
  het lot van suriname ligt niet in handen van gmap of de andere nega lingen .dus kop op su je kan het .


  Maak melding

 35. Nu de beste man (zoonlief) van CTU vastzit, is het te begrijpen dat zo’n auto noodzakelijk is voor de veiligheid. Een auto voor de pres, en een andere voor z’n schaduw want ook zijn eigen schaduw vertrouwd de Pres niet.
  Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Wat wordt dat een mooi gezicht wanneer Bouterse komt aanrijden in de mofina wijken met zijn bolide. Dan zul je mensen zien juichen, ondanks ze hem niet kunnen zien achter zijn donkeren ruiten.
  Het wordt net africa,let op.


  Maak melding

 36. Na Wang Hiep hiep Hoereee……!!!!!

  Wat zeggen de Paarse Blinde Makke Lammetjes nú????

  My wan Bouta!! Hahahhaahhaah………ái boy. Wat een schande!!!!

  Zo gaat dat land geweldig vooruit!
  Ik denk van niet. Komende honderd jaren blijft het één broko Pranasie!!!!

  Moro é Doro!!!!!

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies(Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 37. die auto’s zitten vol electronica die niet te traceren zijn voor de suris..,dus worden per sateliet gevolgt en alles wordt opgenomen..

  alle telefoon gesprekken op tape..

  kan ook op afstand opgeblazen worden..


  Maak melding

 38. Ai mi Gran Gado foe Tapse.Sinds wanneer is onze sweetie
  sweetie Sranang onveilig geworden? Ja ja…sinds deze regering aangetreden is.De paarse bende doen alles om te
  graaien.Zulke kostbare Cadillacs zijn helemaal niet nodig
  geweest voor de beveiliging van de Baas.Oh,mi sranang kondre
  volk,dit is overmacht van de Baas die jullie gekozen hebben.
  Dus de minister van financien is de laan uitgestuurd en de
  weg naar de Kluis met Obiang sleutel is vrij gekomen.


  Maak melding

 39. Surinamers, hoeveel ’trappen’ jullie ook krijgen van jullie paarse leiders, hoezeer jullie misleid worden, ook al zullen jullie keistenen eten, blijf vooral altijd op hen als jullie voorbeeld stemmen!!!!
  Ga maar af op ‘mooie woorden’, loze beloften, stoere ‘oneliners’ en holle frasen, ga voor de vorm en niet voor de inhoud, voor oppervlakkigheid en niet voor diepte, voor dekorte termijn en niet de lange termijn.


  Maak melding

 40. Toch nog een gouden kerst met zoveel kadilakken. Waar gaan we ze parkeren? Ik dacht dat het er zeven waren, een voor hem en zes voor de rest. Aie staat er nog meer op de kadilakkenlijst?


  Maak melding

 41. Geachte herrieschoppers een hele prettige dag gewenst. Jullie prominent, de zeer gerespecteerde heer Emiel Roemer van de SP had het zo onverhuld en ongezouten verwoord, nadat de Nederlandse Regering voor maar liefst vier miljard euro aan de gevecht-Apache-helicopters, ondanks de crisis waarin Nederland zich in bevindt, wil gaan besteden. Emile Roemer zei het heel treffend: voor vijanden die er niet zijn en waar zijn die vijanden?

  Dat is nou geldverspilling van de eerste orde. Vier miljard euro oftewel 4000 miljoen euro, is nog altijd 3998,5 miljoen euro meer in vergelijking tot de crisis1,5 miljoen euro voor de auto”s, die tegenwoordig horen bij het representeren van een land.

  In ieder geval zijn deze Caddilacs niet bedoeld om mensen om zeep te helpen, wat de Apache-helicopters wel zijn.

  What about de schuldenlast van de Verenigde Staten van Amerika oftewel USA, van maar liefst 170 biljoen Amerikaanse dollars. Dat is 170.000 miljard dollar aan schulden, die onze “GELDDRUKPERS Luilekkerlandje” USA heeft.

  Over de brutale bij de grondse afluisterpraktijken van onze pistolen-Paultje USA-de Verenigde Staten van Amerika, hoeven wij het niet te hebben. Het ordinaire druipt er vanaf en spreekt voor zich.

  Dus het fabeltjes dat Amerika een Bouterse gaan halen, is de grootste verzinsel die men kan bedenken. Dit soort idiote prietpraat is voor de psychiatrische inrichtingen, die trappen zelf niet in, in een dergelijke NONSENS.

  Wat de Amerikanen moeten doen is: netjes excuses aanbieden aan bondskanselier Angela Merkel van Duitsland. Premier Mark Rutte van Nederland heeft onomwonden zijn steun nu al en zeer terecht toegezegd aan Angela Merkel.

  Hetzelfde heeft de Braziliaanse President moeten doorstaan. Dus om in deze periode op te scheppen over een Amerika, is niets anders dan een jongensdroom, voorkomend uit naïviteit “I have a dream”, welke verworden is één GROTE NACHTMERRIE voor elk individu met één gezond en oprecht brein.

  Wat Premier Rutte nu onderneemt, daar zou ik me achter scharen als wel denkend mens.

  Omscheppen voor één Pistolen Paaltje USA, moet men overlaten aan zwakzinnigen. Trouwens hier op de site wemelt het van dergelijke figuren. Beter gezegd figuranten met een jongens zoniet meisjesdroom.

  Het enige wat nu rest voor onze Aamerikaanse broeders is zich netjes en beschaafd te gedragen. Wapens zijn dode lichamen en kunnen überhaupt niet denken, een gezond MENS wellicht.

  Dat de VHP-propagandamakers hier op de site in hun dak gaan, geeft het misleidend gedrag van deze lui weer. Anno 2013 denk ik niet dat men erin trapt, met uitzondering een “baboeng” in de polder.

  Suriname is nog mijlen verder van huis met een VHP aan het roer. We kennen toch allemaal het verhaal: Ronald aan het stuur!


  Maak melding

 42. @Uncle
  Wat een paars onzin!! Met taalfouten nog wel (..’de verzinsel, die’..)!!
  Haalt nog de wereldpolitiek erbij om het wangedrag van het huidige corrupte regiem te rechtvaardigen!!
  Over wapens als dode lichamen gesproken, wie zijn het die daarmee ‘groot’ zijn geworden c.q. in de US-bak beland??
  Vooral doorgaan met dit gewauwel, ‘paarse piet’!!


  Maak melding

 43. paramaribo/suriname treft veiligheidsmaatregelen. nog even en wij moeten gaan vechten tegen de vijand. ……..?onafhankelijkheidsplein gesloten voor surinamers en feesten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.