Bouterse trekt onterechte eis tegen politicus in

36

PARAMARIBO, 22 okt – President Desiré Bouterse is terug gekomen op een eis tegen parlementariër Arthur Tjin A Tsoi (Nieuw Front/NPS). Het deurwaardersexploot waarin een dwangsom wordt geëist, is ook ingetrokken. Op het kabinet van het staatshoofd is een kardinale blunder begaan.

Volgens Bouterse’s advocaat, Jennifer van Dijk – Silos, deelden medewerkers van het kabinet haar mee dat Tjin A Tsoi een rechterlijk vonnis deels had genegeerd. In het vonnis wordt de parlementariër gedwongen een bewering terug te nemen. Dat zou per verklaring moeten gebeuren in alle vier Surinaamse dagbladen. Tjin A Tsoi bleek het ook braaf te hebben gedaan. De advocaat kwam daar pas achter toen zij de deurwaardersexploot al had laten bezorgen.

De enormiteit moest dus worden gecorrigeerd. Van Dijk – Silos laat ‘namens mijn cliënt, Z.E. D.D. Bouterse’ weten dat “volgens nadere bekomen informatie is gebleken dat u op 5 oktober 2013 reeds had gepubliceerd in de dagbladen.” Ook wordt aangegeven dat het foute exploot is ingetrokken. “Tot slot doe ik u mede namens mijn cliënt mijn oprechte verontschuldigingen toekomen voor het ontstane ongerief”, aldus advocaat Van Dijk – Silos.

Bekijk ook:

36 REACTIES

 1. “Volgens Bouterse’s advocaat, Jennifer van Dijk – Silos, deelden medewerkers van het kabinet haar mee dat Tjin A Tsoi een rechterlijk vonnis deels had genegeerd. In het vonnis wordt de parlementariër gedwongen een bewering terug te nemen. Dat zou per verklaring moeten gebeuren in alle vier Surinaamse dagbladen”.

  En dat neemt advocaat van Dijk, zonder te controleren, als waarheid aan!

  Een reshuffle zou hier op zijn plaats zijn : door haar nalatigheid staat de president voor Jan met de korte achternaam.


  Maak melding

 2. Het wordt ook tijd dat hij het doet,want in zijn achterhoofd weet hij wat hem te wachten staat!!Helaas kan hij ook geen kant meer op.A mang moes fu firi no sot takroe a doe en te now aai doe en aai go doro!! Hij is ook nog misschien bereid een BRASA aan MR.Chan.Santhokie te geven,want Ronnie Brunswijk die heeft al gedaan bij de vergadering van de VHP in MOENGO afgelopen zaterdag.


  Maak melding

 3. @Singel

  “En dat neemt advocaat van Dijk, zonder te controleren, als waarheid aan!”

  Natuurlijk neemt een advocaat dat zonder controle aan. Nu kan ze twee of drie rekeningen sturen zonder dat zij iets fout gedaan heeft.

  1) uitgaande post met invordering dwangsom
  2) overleg met client omtrent reactie tegenpartij.
  3) uitgaande correspondentie met verontschuldiging.

  Indien ze gecontroleerd had zou er weinig te declareren zijn en had zij haar opdrachtgever met wantrouwen voor het hoofd gestoten.

  Het is natuurlijk wel heel erg dom van het kabinet van de president om op deze wijze te laten reageren. Het zegt genoeg over het niveau van het kabinet van de president.


  Maak melding

 4. Niet alleen het bejaarden kabinet van de President is slordig, maar ook advocaat. Zij had in de eerste plaats zelf moeten controleren of de Tjin A Tsoi inderdaad had voldaan aan de eis. Zij had de betreffende dagbladen kunnen bellen. Maar zoals julllie weten zijn het niet allen koks, die lange messen dragen. Advocaten van dit niveau zie ik winnende zaken verliezen.


  Maak melding

 5. Ben benieuwd hoe brulaap Limbo hierop gaat reageren. Hij zal zich wel weer als een drol in een pispot wentelen en keren om dit goed te praten. Dit is zo typerend voor de onkunde, slordigheid en miscommunicatie binnen vooral het Kabinet van de President zowel als de diverse ministeries.


  Maak melding

 6. Ik dacht dat zelf de krant voor het kabinet werd betaald , en toch overzien die sukkels het artiekel , wat een stelletje ongeschoolde klootzakkken die daar in jas en das rond lopen .


  Maak melding

 7. 100% Gegarandeerd dat bimbo vaddag en zijn uitzending over heel andere zaken gaat praten (nijlpaarden huid ),ook benieuwd hoe de jeugd(Flora,rango,latour enzv)
  hun stem gedrag zal zijn aanstaande verkiezingen en over mewr sillos ,wat zal je zeggen over een iemand geschoold iemand die haar huid zo goedkoop heeft verkocht tijdens de afgelopen verkiezingen .


  Maak melding

 8. EEn verklaring in 4 !!! dagbladen over het hoofd zien leest die tante wek kranten leest het kabinet wel, of zijn ze dat met hun beperkte verstandelijke vermogens kwijt geraakt?


  Maak melding

 9. Van Dijk-Silos wreef zich al in haar dikke handen in het vooruit zicht van de miljoen van Arthur.Misschien dat deze tegenslag haar wat doet afnemen in volume.Komt tenminste haar ademhaling ten goede.Nu hapt naar lucht als een vis op het droge bij elke klein gesprek of inspanning.Over cap-abel gesproken.


  Maak melding

 10. TRALALALIE TRALALALA,

  ZINGEN WIJ VRIJ EN BLIJ,VOOR ONZE REGEERDERS ZIJ AAN ZIJ.

  WAAAAAAAAAAAAAAR IS M I S I K A B A ?????? EN

  P A N K A LINKA LANKA??????

  WILLEN DIE ZICH MELDEN TER VERANTWOORDING? A.U.B.


  Maak melding

 11. het zoveelste bewijs dat de de deskundigen van de pres gewoon uit grote NULLEN bestaan mevr silos is zo dom als een ,……… foei slossje schaam je toch advocaatje spelen is niet voor dommerikken weggelegd ha ha ha ha

  je bent geschikt om reclame te maken voor junk food dat straal je gewoon uit de pres moet je de deur uitschoppen heb je dubbel en dwars verdiend


  Maak melding

 12. @ POSTERS:

  WAAR ZIJN DIE PAARSE LOEDERS????
  ZIJN ZE AL ONDERGEDOKEN IN HUN GEPANSREDE PANSERS???

  Het bevreemd mij dat het opvallend STIL is rond dit GESPUIS.


  Maak melding

 13. jAJA wat zijn jullie toch slim elk mens kan een fout maken ja jullie niet natuurlijk bewijs of dit opzet was maar het is andersom het wel bewezen dus jullie feesten om niks kennen jullie het verschil niet en er is persoonlijk excuses aan geboden wat andersom niet zonder de rechter ging dus wie is nu zo dom ik denk roodgroene denkers dus de bal sorry blunder ligt bij hun Hahahahahaa


  Maak melding

 14. reactie op Boegroe :Ik ben alles behalve front ,ze hebben er toch ook een potje van gemaakt ,maar ik begrijp niet waarom jullie na elke blunder die er door jullie god en zijn handlangers wordt gemaakt het gaan zoeken bij de fronters stelletje bermratten , maar ja iemand die een sportleraar/pornoblad verkoper/veroordeeld/moordenaar kiestals pres van een land ,valt er ook geen moer van te verwachten.


  Maak melding

 15. het wordt tijd dat deze moordenaar na die blunders gewoon van de wijden-brug sprinkt..

  dan zijn we ééns en altijd bevrijdt van al die ellende..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.