Eerste TEDx event in Suriname van start

2

PARAMARIBO, 18 okt – Vandaag vindt voor het eerst een TEDx event plaats in Suriname. TEDx is een jaarlijks wereldwijd event in verschillende steden. Op dit event kan elke denker of doener met een goed idee – op uitnodiging – zijn of haar verhaal komen vertellen. Ideeën kunnen de wereld veranderen. Die visie ligt ten grondslag aan TED: ideas worth spreading.

Op TEDxParamaribo gaan de sprekers en het publiek binnen het thema ‘New Beginnings’ op zoek naar de manier waarop Surinamers denken, (samen) werken, communiceren, inspireren, leren en leiding geven. Het is een community, welke door het delen van positieve, constructieve en innovatieve ideeën haar omgeving en leefklimaat zowel motiveert als inspireert. Daarnaast biedt ook deze editie van TEDxParamaribo dans en muzikale acts.

Surinaamse sprekers die bevestigd zijn voor TEDxParamaribo zijn onder andere Sean Dilrosun, Warda Marica, John Goedschalk, Mayra Esseboom, Fenna Walhain, Leo Habers, Winston Scholsberg en vele anderen. Het evenement, dat gehouden wordt in het Colonial Resort aan de Anton Dragtenweg te Paramaribo, wordt geopend door de voorzitter van de Nationale Assemblee, Jennifer Simons. (Via: Suriname.NL)

2 REACTIES

  1. Altijd positief om stil te staan hoe en waarom we dingens doen, met als doel dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Is meestal het begin van vooruitgang.


    Maak melding

  2. Suriname en Surinamers, dit is een grandioze idee!
    Ik hou echt van jullie en ik hoop dat alles een keer beter en goed gaat in het land en voor de Surinamers.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.