Oppositie wil resultaat onderzoek zaak Gopi

26

PARAMARIBO, 16 okt – Het onderzoek naar de toekenning van bosrijk land aan Mahinder Gopi , ex-onderminister (staatssecretaris, red.) van Regionale Ontwikkeling, schijnt nog te lopen. President Desiré Bouterse had een ‘grondig’ onderzoek beloofd, kort voor hij Gopi de laan uitstuurde. De oppositie zit nog steeds te wachten.

Het onderzoek is bijna een jaar geleden beloofd. Er is maanden terug al een rappelschrijven gestuurd richting staatshoofd. “Ik heb nog steeds geen reactie ontvangen. Het onderzoek heeft tot nu toe niks opgeleverd en daarom vindt de president het ook niet nodig om het parlement te informeren, ondanks de motie van de coalitie”, zegt parlementariër Arthur Tjin A Tsoi tegenover de Ware Tijd. Het was Tjin A Tsoi die het favoritisme aan de man bracht.

Gopi bleek een voormalige concessie te hebben gehad. Die behoorde ooit aan het failliete publieke houtverwerkingsbedrijf Bruynzeel. Kort nadat Tjin A Tsoi aan de bel trok in het parlement, kwam de coalitie met een motie uit. Er werd onder meer opgeroepen tot een diepgaand onderzoek. Tjin A Tsoi vindt het opmerkelijk dat er na Gopi geen onderminister meer is benoemd op Regionale Ontwikkeling.”Dit is voor mij een aanwijzing dat het om favoritisme ging.”


26 REACTIES

 1. Nou jullie gaan lang wachten. Vrienden van Bouterse worden rijkelijk beloond, hoe fout ze ook zijn.
  En de bevolking ,..hup hup hup,…na mi president neks no fout!


  Maak melding

 2. het is de normaalste zaak in Sur onder deze DiDiBrie dat zaken in de doofpot worden gestopt.Heeft geen M”’ te maken met anderen , gaat nooit in de DNA verantwoording afleggen omdat hij eerder reeds heeft gezegd dat DNA poppenkast is,Misleiding en nogmaals misleiding van het Su volk en toch wordt hij door een deel als de Messiah gezien(likkers), heeft altijd dictatoriale houding getoont en is dus ook dit zal normaal worden.De DDB is en blijft een dictator en ….eenmaal aan de macht ,zal deze willen behouden al is het over lijken,(heeft Horb…..)


  Maak melding

 3. Kom op regering, hoe sneller je dit uitzoekt hoe beter je geloofwaardigheid.
  blijkbaar is die geloofwaardigheid ver te zoeken vandaar het lange wachten of niet???


  Maak melding

 4. JAWEL veels te lang maar net niet zo lang als wat vorige regering tot dat alles stil was er word nog onder zocht dat hoor je toch en dingen gaan niet zo als jullie en de oppositie dat willen als er meer tijd nodig is dan is het zo niet jullie bepalen maar het volk en regering maar het moet zo als jullie willen wat jullie niet in 15j klaren eisen jullie in 15 dagen van deze regering tuurlijk moet er een onderzoek komen maar niet wanneer en omdat de oppositie dat wilt zelfs ik vind een jaar te lang maar begin net als jullie te denken alles negatief en omgekeerd van wat jullie willen hoe voelt dat HAhahhaaha


  Maak melding

 5. Boegroe,

  Jij en sommige anderen komen maar steeds weer met het verhaal dat deze regering alles fout mag doen omdat de vorige regering ook fouten (en wel ergere, zoals jij beweert) heeft (of zou hebben) gemaakt. Indien dat de redenering is (van welke regeerder dan ook), hoe gaat er dan ooit een verbetering plaats vinden? De motivatie van elke regering moet toch zijn om het veel beter te doen dan de vorige? Doet de huidige regering het beter dan de vorige? Doen de huidige bestuurders het beter dan hun voorgangers?


  Maak melding

 6. Gopi en Brampie varen in hetzelfde schuitje, ik bedoel jacht!
  Ze lachen en vieren feest! Ze tjekken de boel want de hand van hun God DDBeëlzebub wordt hen boven het hoofd gehouden.


  Maak melding

 7. Alles wat riekt naar diefstal, én om de staat Suriname een loer te draaien, uit zijn of haar functie moet naar mijn inzien zonder aanzien des persoon terug gedraaid worden!!!

  Al zou dit met zachte of harde drang moeten gebeuren.

  Niemand mag zich ten koste van de gemeenschap zich zelf verrijken!!!!

  Wie is met mij niet eens?????

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 8. @ Boegroe
  We gaan lang wachten he. Jawel hoor, maar in Manhattan, New York wordt niet lang gewacht hoor, want de zaak gaat in November voor. Wanneer vertrekt advokaat Kanhai weer naar New York? Ik heb de Luchtmacht nog niet zien opstijgen vanuit Zanderij het Amerikaans luchtruim in.


  Maak melding

 9. so what neks no fout …
  ik zie geen verschil met deze en de vorige regeringen.
  wat bouta nu doet heeft vene 15 jaar gedaan .
  het volk stemt en kiest daarmee zijn eigen beul.
  next time brunsje for pres…
  neks no fout


  Maak melding

 10. DiDiBrie moet niet alleen met dat onderzoeks(resultaat)van Gopi komen, maar ook met dat van Abrhams, A zaka-zaka disie voer wang yacht in op naam van zijn zoon vanuit Amerika Su binnen.Wat gebeurt er met dat onderzoek naar die 500.000 ha grond die Jim Hok van de Palu aan Sieuw a tjon heeft GEGEVEN?Waarom heeft Chitoe die op de SRS samen met Vinkie heel veel onzin zit te spuien/ uit te kraaien 8,5 ha grond gekregen? Deze Chitoe krijgt zomaar 8 1/2 ha om goud te winnen; DiDiBrie kom ons uitleggen hoezo ditzo.Wat een CORRUPTIE.
  DiDiBrie wanneer kom je je afspraak na gemaakt voor de verkiezing van 23 mei 2010 nml:DE ANTI CORRUPTIEWET.
  DiDiBrie leg de Suries uit wat er gebeurde op’t ministerie van OW.
  DiDiBrie komt er een onderzoek naar ’t willen verkopen door Badrisein Sital van de Landbouwmachines; gekregen van Iran,terwijl Lafing iets anders zegt, onderzoeken dat ding jongens(citaat van DiDiBrie om’t 8 dec proces te onderzoeken)
  DiDiBrie help aub verder met’t onderzoek in’t dat 8 dec proces.
  DiDiBrie onderzoek ook hoe de broer van Vinkie aan zoveel bussen(5 stks) komt zeker 1 op de lijn 9 en de rest vervoert arbeiders voor de overheid.
  Deze broer van Vinkie heeft in Ned gewoond…gewerkt???
  Gebeurt dit of mag dit allemaal gebeuren,omdat een zus van Vinkie met een broer van Ra(shit)Doekie is getrouw? Kom maar op DADA kom ons vertellen hoe dit allemaal kan. Onderzoek dat ding of de dingen voor ons baja DiDiBrie. DiDiBrie met jou aan ’t hoofd van Su zijn de armen, armer geworden.
  DiDiBrie met jou aan ’t hoofd van Su no wang boeng no mitie vang Sranangman. soso ogrie nanga pina.Odiiii. Glenny.


  Maak melding

 11. Een SCHURK die toevallig de leiding heeft in het land zal NOOIT malversaties gepleegd door Gopi/Mondje onderzoeken.

  Volgens deze SCHURK zou het 8 december-proces gewoon zijn normale loop hebben, maar wat hebben we gezien; AMNESTIE-WET.

  Deze SCHURK had ook beloofd dat elke scholier een LAPTOP zou krijgen.

  Deze SCHURK is de VADER VAN ALLE NIET NAGEKOMEN BELOFTES!!!
  Deze SCHURK belooft de gemeenschap de hemel en aarde maar het resultaat is altijd NUL KOMMA NUL.

  MENSEN, GELOOF DEZE CHARLATAN AUB NIET!!!!


  Maak melding

 12. @Henry,..nou ik ben niet helemaal eens hoor,..want er is drinkwater op domburg,…en de hele regering is gaan kijken hoe water uit die ene kraan komt.


  Maak melding

 13. Het is publiek geheim dat heel wat goudconsessies in principe van de familie Bouterse zijn maar op naam staan van een of ander strooman, een van de bekende is de Sarafina goudmijn van de DDB. De bewaking van deze goudvelden geschiedt natuurlijk door OGS, CTU en Mozart onder toeziend oog van Lindscheer en Dompig volledig betaalt door de staat.


  Maak melding

 14. @ Nee Vijay,dat zeg ik niet ik zeg alleen maar dat een ieder fouten maakt. maar dat het de oppositie is die hoog van de toren blaast terwijl ze zelf niks deden en ook veel fouten hebben begaan . en nu schreeuwen wat ze voor mofina wang gaan doen dan vraag ik me af als er geen minderdraagkrachtigen waren toen zij aan de macht waren 15j of waren ze blind, als je toen en in zo een lang periode niks gedaan hebt of kon wat wil je nu doen…En ENGEL omdat het zo vlugger schrijven is voor mij dat jij het niet kan hebben is niet mijn probleem.ga maar terug naar de Hemel en blijf daar want ook alles wat slecht is noemt zich een Engel de duivel heeft veel gedaantes maar ik zeg en vraag ook voor ieder ongeacht GOD BLESS


  Maak melding

 15. Waarom horen wij dezelfde namen wanneer het gaat om grootscheepse Dieftigheid in dit land? Je zult er haast moedeloos van worden!!! De rechters zijn er blijkbaar alleen voor de kleine rovers. De giganten gaan vrij uit.


  Maak melding

 16. =Ik vraag mij af of men bereid is deze zaak op te pakken. Als je het aan mij vraagt ben ik bang van niet, omdat er vuile was naar buiten kan komen.

  @basmatie, vertel nou eens wat Bouterse WEL gedaan heeft en Venetiaan NIET gedaan heeft. Ik ben benieuwd.


  Maak melding

 17. NieuwFront (VHP en NPS) moet in de eigen gelederen, haar eigen beerput kijken. Als je in hun beerput gaat roeren zie je ineens hoeveel troep boven komt drijven.

  Parlemtariers Jogie en Girjasingh beiden ambtenaar op het ministerie van Openbare Werken, zijn jaren niet meer op het werk verschenen. Het dikke, mega salaris blijven ze incasseren. Ze zijn ontboden door minister Parmesar om op het werk te verschijnen,maar ze geven geen gehoor aan de oproep.

  Jogie en Girjasingh zijn gewetenloze boeven.Maar deze boeven hebben ook hun supporters. Immorele typen als JOJO,Henk Molenar, HANS,Koos,GMAP zullen het altijd opnemen voor de grote boeven als Jogie en Girjasingh.het is allemaal bagger.


  Maak melding

 18. @surinam patriot,

  Sorry, dat is inderdaad èèn van de verworvenheden van deze regering. Vandaar dat DDB en zijn mini-sterren dit met veel trompetgeschal , heel veel Bravoure , wereldkundig hebben gemaakt.

  Het leidingwater hebben ze naar Domburg gehaald, halleluja een prestatie van formaat!!!!


  Maak melding

 19. Desietje ziet door de bomen het bos niet meer.
  Zijn er in Su dan nog mensen die geen grond heb gehad?

  Gopi is met een project bezig beste mensen.
  De almachtige Desi gaf hem een stuk grond met bomen en de opdracht om voor 2015 een ark te bouwen.Deze ark moet de Boutisten twee aan twee wegvoeren naar het midden van de Atlantisch oceaan om zo politiek onschendbaar te zijn en niemand te hoeven uitleveren.Desi wist alleen niet dat Surinaams hout alleen kraakt en piept en dit komt doordat het werkt.Nu weet Gopi veel,maar werken is niet zijn ding.Timmeren is prima maar dan wel een vrouw.
  Schuren doet hij liever met de buurvrouw.Boort alleen kortere wegen.Schaven doet hij op een blok ijs en teren op zak van de staat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.