Voorzitter Nationale Assemblée Suriname op bijeenkomst in A’dam

14

Op zondag 13 oktober is de voorzitter van de Nationale Assemblée van de Republiek Suriname, mevrouw Drs. J. Simons, te gast op een netwerk bijeenkomst in Amsterdam. De bijeenkomst die georganiseerd wordt door de Stichting Collectief Overzee Suriname, heeft als thema ‘Ontwerp wet Personen van Surinaamse afkomst’.

Programma:
10:30 – 11:00 : Inloop
11:00 – 11:05 : Opening Vice-voorzitter stg. Collectief Overzee Suriname Dhr. Ernest Grep
11:05 – 11:15 : Inleider door Dhr. R. Panka fractie voorzitter coalitie
11:15 – 12:00 : Inleider mevrouw Drs. J. Simons
12:00 – 12:45 : Vragen en suggesties
12:45 – 13:30 : Meet & Greet.

Deze netwerk bijeenkomst vindt plaats op zondag 13 oktober 2013 van 10:30 – 13:30 uur in Grand Café Frankendael (zalenverhuur) aan de Middenweg 116 te Amsterdam. Aanmelding is tot en met vrijdag 11 oktober 2013 mogelijk via stg.cos@gmail.com en mobiel nummer: 06-25451346.

14 REACTIES

 1. Waarom ons nu WEL komen lastig vallen hier in Ned? We mogen toch nooit een mening hebben over wat er gebreurt in Su,waarom nu komen voor suggesties? Jullie hebben je plan toch al klaar. En zodra wij hier in Ned een mening hebben over iets dat niet goed gaat in Su, wordt er gezegd dat wij veel meer problemen hebben in Ned vb: wij zouden NIET kunnen ademen vanwege de crisis in Ned/Eur, stommiteiten zoals: Suries die nu voor ons in Ned pzkketten zenden(ontwikkelingshulp) Jenny, Pan-ka en de rest van de NDP/Me-ka Combinatie houden jullie de PSA-kaart voor je/jullie zelf . Gaan jullie voor de rest orde op zaken stellen in Su. Het land Su is momenteel serieus in de gevaren zone en jullie vliegen gewoon’t land uit alsof er niets aan de hand is en komt hier(Ned) voor zulks onbelangrijks. Wat heeft dit Su weer gekost,want die clubjes(surinaamse)hebben nooit geld,waarvan wordt dit nu weer betaald?Grappenmakers…….Odi odiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 2. Charmeoffensief op alle fronten.

  Het is die rotzooi die hebben ze gecreëerd.Mensen laat je niet misleiden door alle mooi praterij. Gore rotzooi.
  NDP is totale rotzooi mensen. Laten ze geen zand in jullie ogen strooien. Dingen mooier maken dan ze zijn.
  Denk aan een crimineel als Dino die in Amerika zal hangen,
  denk aan de parrasitaire gedrag van de NDP in Su. Ze zijn bezig Su helemaal leeg te zuigen. Als de familie B het maar goed heeft. De rest kan stikken.
  De protagonisten van deze paarse kabinet is Paal en Simos.
  allemaal rotzooi. Geschiedenis zal niet mild oordelen over deze charlatans.


  Maak melding

 3. Wat voor zin heeft het voor Surinaamse Nederlanders om naar deze bijeenkomst toe te gaan. Laten ze allemaal verantwoording afleggen in Suriname en geen charme offensief in het buitenland houden voor een veroordeelde. Grep laat zich gebruiken.
  Ook zijn Para City stelt niets voor. Wie wil nou op boedelgrond een huis bouwen, dat straks door Paranen in beslag wordt genomen. Niet doen!!!!!!!!


  Maak melding

 4. 09 oktober 2013

  Ernst of luim!!

  Komt de politica en arts, J.Simons, praten over PSA in enge zin of PSA in bijzondere zin?

  Henk Molenaar, Ray, Roy, bhaai,Pieter, Glenn Pengel,Medusa,kom naar die ‘meeting’ en laat je goed informeren over de gesteldheid van PSA. Want hoe ouder je wordt, hoe meer die PSA je als mens zal beheersen.

  Ja, die Surinaamse PSA wordt straks wel de bekende Hollandse PSA. En daar word je ook echt niet vrolijk van.Een sluipend gevaar!!

  Maar minpunten maken Srika wel vrolijk.
  Srika


  Maak melding

 5. Kan deze dame ons vertellen waarom we geen fulminaties meer horen vanaf de berm tegen Holland.
  Kan deze dame ons vertellen waarom de recidivisten van paars met hun tentakels niet kunnen afblijven van de staatskas (het goud).
  Kan deze dame ons vertellen waarom paars continu moet worden geassocieerd met roofbouw van SU.
  Kan deze dame ons vertellen waarom ze zo schaamteloos is.
  Ondanks haar vuilspuiterij richting Nederland, toch op pad met haar charme- en bedeloffensief in Nederland.

  De geschiedenis zal aan deze dame heel veel vragen stellen en de geschiedenis heeft voor deze dame nog heel veel in het verschiet.


  Maak melding

 6. Het is mij de afgelopen 3 jaar opgevallen dat er nooit kritische geluiden komen van NDP mensen op het mislukte beleid van Bouterse. Zijn ze bang of gaat het hun vooral om de privileges? Waar blijven de mensen met principes en morele en ethische normen toch? Als dit de politiek is van de nieuwe generatie van Suriname dan is het wel beschamend. Ik had een paar jaar geleden nog wel respect voor Mw. Simons, maar na wat ik de afgelopen 3 jaar heb gezien van haar ben ik zeer teleurgesteld. Opportunisme ten top!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.