Cabaretier Narsingh met ‘Smatjes & Matties’ in Theater Zuidplein

2

Vorig seizoen tot de nok toe uitverkocht. Op vrijdag 4 oktober 2013 is Narsingh terug in Theater Zuidplein! De Rotterdamse Surinaams-Hindoestaanse cabaretier speelt deze avond een reprise van zijn enthousiast ontvangen voorstelling ‘SM: Smatjes & Matties’.

Tegenwoordig heeft iedereen 1.063 vrienden … op Facebook. In het echte leven kun je je ‘matties’ op één hand tellen. Echte vriendschap gaat namelijk toch wel een stukje verder dan ’Vind ik leuk’ en elkaar cadeautjes geven op Farmville. Narsingh analyseert deze avond met grappige sketches wat echte vriendschap vandaag de dag nog te betekenen heeft. Met live muziek! Aanvang 20.15 uur.

Narsingh Balwantsingh groeide op in Capelle aan den IJssel. Na zijn rechtenstudie ontwikkelde hij zich ondermeer als acteur en radioprogrammamaker. Bij de Hindoestaanse omroep OHM maakte hij jarenlang het op jongeren gerichte televisieprogramma ‘Ch@tney.nl’.

In 2005 werd Narsingh binnengehaald bij FunX radio om de dagelijkse liveshow ‘FunX Talk’ een stem te geven en op RTV Rijnmond presenteert hij het culturele uitgaansprogramma ‘WEG’. Sinds januari 2013 produceert en presenteert Balwantsingh in opdracht van OHM een serie tv programma’s getiteld ‘Namaste Holland’. Presenteren en maken van televisie- en radioprogramma’s is slechts één van zijn vele gezichten.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.