Nieuwe videoclip van Kayente en Kurupa: ‘Kirikhaibana’

7

De populaire Surinaams-Nederlandse zanger Kayente heeft deze week de nieuwe videoclip van het nummer ‘Kirikhaibana‘ op Youtube gelanceerd. De clip volgt nadat Kayente met dit nummer, dat hij samen deed met Kurupa, op de eerste plaats stond op enkele Surinaamse hitlijsten.

“Ik ben erg trots op deze clip, want het is de eerste keer dat een muziekvideo het erfgoed van de inheemse Surinamers portretteert. Aangezien ik deels afstam van de Surinaamse inheemsen, beschouw ik het als een stap vooruit. Ik hoop dat u zult genieten en de video zult delen” aldus de zanger, wiens echte naam Rayner Lisse is.

De clip is opgenomen in het Powakka Adali Resort in Suriname. De muziek is van Kurupa en de video is gemaakt door SS Productions.

7 REACTIES

  1. Het duurde wel wat lang voor de tempo erin kwam, maar ja dat was te wijten aan Kiri Khai Bana. Overigens heb ik Kiri geen Bana zien Khai. Wel heel wat Dhuan zien Phoonke.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.