Presentatie Suriname kalender 2014 in Rotterdam

1

De Stichting Suriname Jaarkalender presenteert op 8 september a.s. in Rotterdam de Surinamekalender 2014. Het eerste exemplaar zal uitgereikt worden aan mevrouw Helen
Kamperveen, actrice en schrijfster. Al 21 jaar steunt de Stichting met de opbrengst van de kalender kleinschalige projecten op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en welzijn in de Republiek Suriname.

De kalender bestaat ook dit jaar weer uit schitterende foto’s van professionele fotografen als Marco de Nood, Jan Koeman, Toon Fey, Sam Huibers, Joke van Vlijmen en roy tjin. Daarnaast zijn er achtergrondverhalen van o.a. Iwan Brave en Hugo den Boer.

Met deze prachtige foto’s en achtergrondverhalen wil de stichting een realistisch beeld geven van de Republiek Suriname. De kalender wordt verkocht in zowel Nederland als Suriname en is ook te bestellen via de site www.jaarkalender.nl.(FOTO: voorblad van de nieuwe kalender)

Locatie: Leeszaal in Rotterdam West
Rijnhoutplein 3, 3014 TZ Rotterdam
aanvang: 14.00 uur

UPDATE:

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.