Open Universiteit biedt Managementwetenschappen aan in Suriname

1

De International Business School AmericasEurope (IBSAE) die ruim 2 jaar in Suriname MBA opleidingen op Internationaal niveau met het Action Learning als basisconcept verzorgt, breidt nu haar samenwerkingsverbanden uit. Zij gaat nu een samenwerking aan met de Open Universiteit (OU).

De Open Universiteit biedt vanaf oktober 2013 haar MSc in Managementwetenschappen aan in Suriname. Het startsein wordt gegeven door het houden van een openingscollege, welke door de Dean van de OU wordt verzorgd. In Suriname wordt nog geen klassikale wo-masteropleiding in de Bedrijfskunde of Managementwetenschappen aangeboden. Door de samenwerking met IBSAE aan te gaan, brengt de Open Universiteit hier verandering in.

IBSAE is een gerenommeerde opleidingspartij in Suriname en de Caribbean, die onder andere een International MBA aanbiedt.


1 REACTIE

  1. We don’t need more managers, but workers who wants to do the job……
    Niemand wil meer straat schoonmaken, geen tegel zetters, of lassers, kijk maar naar de felicitatie berichten in de ware tijd. Allemaal managers, advocaten en al die zogenaamde geleerden en toch geen echte vooruit gang. Waarom is er geen school in Suriname om je te leren graniet stenen tot marmer te poleizen ??? We hebben genoeg grondstof in Suriname. Ga richting boven Suriname, djoemoe , atjonie en al de dorpen aan de Suriname rivier.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.