Tegenstrijdige beweringen over Dino Bouterse en CTU

146

PARAMARIBO, 3 sep – President Desiré Bouterse zei ooit met trots dat zijn zoon Dino ‘mede de leiding heeft’ in de Counter Terrorism Unit, CTU. Maar volgens Melvin Linscheer, hoofd van Bouterse’s Bureau voor Nationale Veiligheid, is Dino Bouterse niet verbonden aan de (CTU). Hij heeft ook nooit in de leiding van de eenheid gezeten.

Hij heeft formeel zelfs deel uitgemaakt van de elite-eenheid. Linscheer zei dit in een interview met Clifton Limburg, perschef van het Kabinet van de President. De aanleiding was de vermelding in berichten over de aanhouding van Dino Bouterse in Panama, waarin hij werd aangemerkt als hoofd van de CTU. Linscheer vindt dat journalisten maar meer moeten ‘rechercheren.’ Dan waren ze er wellicht achter gekomen dat Dino geen deel uitmaakte van de eenheid.

Het staatshoofd beweerde tijdens een persconferentie op negen december 2010, toch wel iets totaal anders: “De Counter Terror Unit, daar worden de beste mensen gekozen. Daar worden de allerbeste mensen gekozen. De allerbeste mensen. En mijn zoon, op dat stuk behoort hij tot de allerbeste. Hij is in dat team. Hij heeft mede leiding in dat team.” Volgens Linscheer was Dino alleen bij de oprichting van de eenheid erbij. Hij trok zich terug na de ‘commotie’ over zijn betrokkenheid.


146 REACTIES

 1. Vreemd. Stel dat Linscheer gelijk heeft, dan heeft Dino het nog moeilijker zich te verdedigen in de Verenigde Staten. Immers, zwaaien met een anti-tankwapen kan een CTU-lid nog wel uitleggen als “het hoort bij mijn werk”, iedere andere gewone burger heeft dan toch een probleem lijkt me……


  Maak melding

 2. Vreemd want hoe is dan te verklaren dat hij een diplomatiek paspoort heeft en dat hij aanwezig was bij de relletjes op de gouvelden om deze de kiem in te smoren?
  Is dit wederom een toneelstuk die gaandeweg wordt bijgestuurd als dit nodig is om de theater act aan te passen aan de realiteit?


  Maak melding

 3. Beste W. Whome

  De volgende verklaring wordt dst Dino Bouterse NIET de zoon van de zoon van de president is…….

  De gore laffc Paarse criminelen vallen nu echt door de mand. Wat een teringtroep.


  Maak melding

 4. De bobo regering en hun woordvoerders zijn een gang van liegende, stelende, cocaïne exporterende clowns. En ga niet vertellen dat pappie niet op de hoogte was van dino ’s zaken en diplomatieke activiteiten. De BVD in Nederland luistert bobo al jaren af met als gevolg 100% controle.


  Maak melding

 5. Whahahaaaa deze losers weten zelf niet welke functie Dino Bouterse vervulde binnen de CTU. Nu het niet uitkomt is Dino ineens nooit hoofd van de CTU geweest. Oprotten met deze lui !


  Maak melding

 6. @W. Whome FANTASTISCH. Dus het lullige is, dit blijft op internet forever. HOE kan een president dit zeggen en een sukkel van een Linscheer nu wat anders. Suriname heeft niet 60 organisaties, van CIA/ FBI, NSA aetc..want daarvoor is het gewoon te klein. Dus als Bouta zegt, mijn zoon is de allerbeste crimi voor the job, staat het vast.Hij WERD en word betaald door EN voor de ‘Cocainte Transport Unit'(CTU)en nu wil Linschje damage control.Dat rijmt niet, niemand trapt daarin. Het staat op het internet en al haalt ie t weg, hebben ik (en velen) een kopie. Kortom..A mang KA!


  Maak melding

 7. Spreekt voor zich. Alle betrokkenen lopen de kans om meegesleurd te worden in de val van Dino Bouterse en niemand geeft daarom thuis. Judas mentaliteit: Ik ken hem niet.


  Maak melding

 8. Ik zie totaal geen tegenspraak. In 2010 toen de President het zei was Dino er voor de logistiek en heeft in de eerste fase trainingen heeft verzorgd, maar daarna had hij geen rol meer in de CTU.

  Maar goed, die redimusus die denken dat ze wat te vieren hebben.

  Een leidende functie heeft hij in deze organisatie nooit gehad.


  Maak melding

 9. @Bally, als Bouta aanhanger zie jij natuurlijk geen tegenstrijdigheden. En wat heeft Redimusu hiermee te maken ? De grootste Redimusu is Dino Bouterse. Hij heeft Suriname verraden door een misdaad te begaan. Jawel door te reizen met een diplomatieke paspoort. In mijn ogen vertegenwoordig je dan Suriname. Dus hou aub. je mond over Redimusu… Misschien wordt het tijd voor een nieuwe bril. Tip: Uitverkoop weken bij Hans Anders. Geloof me de wereld ziet met een nieuw montuurtje heel anders uit beste kwally…

  Deze criminele regering liegt alles bij elkaar. Zo ook over de Surinaamse kustwacht.

  PARAMARIBO- Hoe kan een verantwoordelijke en zichzelf respecterende regering, een niet wettige, maar een ceremoniële Kustwacht aan de natie presenteren?” Dit is een van de vele vragen waarmee assembleelid Arthur Tjin-A-Tsoi (Nieuw Front/NPS) zit, nadat de Surinaamse Kustwacht zondag ceremonieel in gebruik werd genomen door vicepresident Robert Ameerali.

  Het verdedigen van de maritieme zone zal met de instelling van ‘de nieuwe ceremoniële kustwacht’ gebeuren. Het assembleelid merkt op dat er nog geen wetsontwerp is ingediend bij De Nationale Assemblee. De boten voor de kustwacht zijn reeds aangeschaft. Op de begroting van dit jaar zijn de kosten voor personeel onder het ministerie van Binnenlandse Zaken opgebracht.

  Vragen
  Tjin-A-Tsoi zegt dat de vragen die hem als lid van het politiek collega DNA, bezighouden en vrij zeker ook vele Surinamers zijn:

  Vragen het personeel aangaande:
  1. Is de organisatiestructuur voor de ceremoniële Kustwacht reeds beschreven?
  2. Zo ja, kan de formatie worden aangegeven, dus de bemensing per functie?
  3. Zijn deze nieuwe functies reeds geclassificeerd, dus de salarisschalen vastgesteld?
  4. Zijn alle vacatures voor functies bij de ceremoniële Kustwacht reeds voorzien?
  5. Zijn de arbeidsvoorzieningen en de rechtspositie van dit personeel reeds vastgesteld?
  6. Is er overwogen om voor deze bijzondere functie bijzondere voorzieningen, te vergelijken met de Surinaamse Ongevallen Regeling (SOR) te treffen?
  7. Zijn de opleidingen in kaart gebracht en worden die, of zijn die theoretisch en praktisch verzorgd?
  8. Is de kleding (herkenbaarheid) voor de dienstuitvoering vastgesteld?
  9. Is de persoonlijke uitrusting van de functionarissen vastgesteld?
  10. Zijn de procedures bij calamiteiten beschreven en meegenomen in de opleiding?
  11. Zijn de verantwoordelijkheden en bevoegdheden in alle voorkomende situaties vastgelegd?

  Vragen over de technische voorzieningen:
  12. Welke zijn de voorzieningen voor het regulier en groot onderhoud van de boten en het equipement?
  13. Zijn er polissen afgesloten om deze eigendommen van meer dan SRD 80 miljoen te verzekeren tegen onvoorziene schade en andere calamiteiten?
  14. Zijn de boten geregistreerd en zo ja waar?
  15. De kustwacht heeft nog geen wettige basis, waarom is er reeds een helikopter ter beschikking?
  16. Welke zijn de voorwaarden en de procedures voor de inzet van de helikopter en zijn deze beschreven?

  Tenslotte nog vragen van algemene aard:
  17. Welke zijn de bevoegdheden, verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden van de ceremoniële Kustwacht in afwachting van de goedkeuring en inwerkingtreding van de wet Kustwacht.
  18. Hoe kan een verantwoordelijke en zichzelf respecterende Regering, EEN NIET WETTIGE, maar een ceremoniële Kustwacht aan de natie te presenteren?


  Maak melding

 10. @BALLY, JE BENT DUIDELIJK AAN DE KANT VAN HET Bouta TEAM. GA KRASSEN HYPOCRIET. Maakt niet uit wat er gebeurd is tussen 2010 en 1013, met je ka redi musu gelul, de vader heeft de kroonprins vernoemd als man BINNEN het oh zo almachtige ‘illigale – boven de wet- staande team. Schimmigheid maakt dat men nu moet specuileren. 1 ding staat vast. Hij werd betaald door overheidsgeld en WAARVOOR dan? T zijn mensen als jij die moeten worden opgesloten in Santo Boma met je stront verhalen alsof de zaak goed te praten valt.Rot op man.


  Maak melding

 11. En wat the fuck is Logistiek binnen het CTU? kijken wanneer de drugs aankomt en zwaarbewapende homo’s erop af sturen te beschermen en of goud roven?? wanneer leren jullie het eindelijk. je beschermd iemand die geen KA om jou geeft, reetlikker. Open je ogen en zie dat je genaaid word door Bouta en zijn crimi bende.Klaar punt uit.CTU = rommel.Waarom halen ze hem (Dino) niet op met ka, als ze zo counter terror zijn? omdat ze NIKS kunnen .Nu moeten ze counteren, nu bellen ze dure advocaat.ka logistiek.


  Maak melding

 12. Zou een schande zijn als de Surinaamse staat deze crimineel voorziet van een advocaat !

  Ameraali predikt zuinigheid met gemeenschapsgeld.

  DHR AMERAALI DIT IS UW KANS.. LAAT DINO IN ZIJN EIGEN SOP GAAR KOKEN !!


  Maak melding

 13. Als Dino als prive persoon daar bezig was te dealen (zoals hij schijnt te hebben verklaard toen hij Panama in kwam), dan kan het niet zo zijn dat de staat opdraait voor de kosten van zijn verdediging.

  Indien de staat de kosten voor de verdediging gaat dragen (uit welke pot dan ook), dan zou je motene concluderen dat hij daar namens de Republiek Suriname aan het dealen was. Dus de Republiek is direct betrokken in de Internationale drugs handel.
  Kan niet leuker worden.


  Maak melding

 14. Bally,

  Luisteren en begrijpen zijn twee verschillende dingen. Ik neem aan dat je het interview waar Bouta aangeeft wat voor positie zijn zoon,Dino, binnen het ,CTU” heeft begrijpt.

  Ik ga er ook er van uit dat je minimaal een MBO opleiding hebt gevold om het te kunnen consumeren.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 15. Wie moeten wij geloven , de bevolking van Suriname is in de waar bevolking van Suriname kijk uit in 2015 wie jullie gaan stemmen want wie geloof nog in de predident ,en hij komt nog steeds niet met een verklaring ,hij kan liever opgeven en ook naar Boma gaan .dan hoeft hij niks te verklaren


  Maak melding

 16. Als jullie zo slim waren, dan haddden jullie al het artikel in Starnieuws van 29 juli 2011 gezien, waar er duidelijk geschreven staat dat Dino geen leidinggevende functie in de CTU heeft.

  Zoek maar ff op google naar dit artikel: Linscheer: CTU is gespecialiseerde eenheid voor nationale veiligheid en kijk naar de datum slimbo’s.

  29 Jul 2011, 20:30
  De Counter Terrorism Unit (CTU) is een gespecialiseerde eenheid, met als eindverantwoordelijke Melvin Linscheer, directeur Nationale Veiligheid van het kabinet van de president. De militair Giovani Nijbroek is de commandant van CTU. Dino Bouterse is belast met logistieke aangelegenheden. Hij neemt niet deel aan operaties.

  Wat staat er? Okay dan redimusus.


  Maak melding

 17. De Paarse Paupers ( Milton, RobG, Paraman) houden zich nu (terecht) heel stil. De volledige afgang van Bouterse en zijn amateur regering is nu echt compleet. Telkens als je denkt dat ze nu nog dieper kunnen zakken, vinden ze een nieuw plekje in het riool.


  Maak melding

 18. @Bally, jij lijkt wel Tariq Aziz, de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken onder Sadam Hoesein. Hij heeft et bewind ook tot het laatst toe gesteund, maar is uiteindelijk toch ten onder gegaan.Je wil de schande die jouw vrienden over het land hebben uitgestort camoufleren. Of Dino nauw in de leiding zat of niet, dat is niet meer aan de orde. Hij is in ieder geval de zoon van de president, hield zich bezig met drugs en wapens en reisde bovendien op een diplomatiek paspoort van de republiek Suriname. De minister van Buitenlandse Zaken Lastheen moet nu met een verklaring komen. Waarom is een dergelijk paspoort aan zo’n crimineel gegeven. Het bevreemdt mij daarom ook niet dat de 100% controle op Schiphol wordt gehandhaafd.


  Maak melding

 19. M.a.w. strijkt Dino ook netals papa zijn salaris op zonder op te komen dagen, vraag me af of hij nu met terugwerkende kracht doorbetaald zal worden, dus na 20 jaar zitten krijgt hij een mooie bedrag van papa als hij terug komt….

  Papa heeft veel veel familieleden zo aan een spookbaan geholpen…

  In een beschaafd land zou iemand met een strafblad nooit aan een vertrouwelijke baan geholpen kunnen worden, maar papa kan echt alles maken. Hij is een god in SU.


  Maak melding

 20. @ Bally, je laat me lachen jonge. Oh dus als het er staat, dan is het waar? Hoe naief ben jij? waar kom je vandaan? Best triest dat je zo goedgelovig bent. Geloof je ook in de muffinman en Sinterklaas? Die zitten ook logistiek te doen in het CTU vanaf 1975.. Bally mijn vriend RUST ZACHT. JE BENT DE REALITEIT AL SINDS GEBOORTE ONTVLUCHT


  Maak melding

 21. Beste Paarse Kakkerlak Bally:

  Jij bent typisch een voorbeeld van een laffe leugenachtige amorele Paarse Pauper.

  Ik stel voor dat Bouterse op het vliegtuig stapt naar de VS om onder ede te verklaren dat zijn zoon GEEN lid en leider is van de CTU.

  Denk je dat jou schijt president de ballen heeft om dat te doen?


  Maak melding

 22. Allooo, Melvin je jokt mang!!!

  Zie de site van danootje:”dino.trash.com”.
  profiel:Leader Coke Terror Unit!

  Ohhhh, tang…., inderdaad bally heeft gelijk, dit is een andere ctu, whahahahahahahahaha


  Maak melding

 23. Ahahah, Podosiri, je hebt je verhaal inmiddels al aangepast. Nu gaat het ineens niet meer over de CTU, nu je klemgelult bent.

  Hoe heet dit topic ook al weer, kijk even naar het bericht, scroll ff naar boven, dommie.

  Zo dan welke tegenstrijdigheid dan? De president zegt in 2010 dat zijn zoon bij de orga zit. In 2011 dat is dus een jaar later, wordt aangeven dat hij er niet bij hoort. Er veranderen heel veel dingen in een jaar.

  Verder ben je vergeten dat Dino 41 jaar is, dan hoe dan is zijn vader dan verantwoordelijk over zijn daden?

  Het is normaal dat de familie van de president een diplomatiek paspoort heeft. Kijk maar wat voor paspoort de kinderen van Obama hebben, jow hypocriete arkhaati.

  Dit valt onder prive handelingen en is geen staatszaak, met andere woorden yu kan figen.


  Maak melding

 24. @Henk Molenaar, De president zal zelf niet gaan, want dat wordt een enkelje. Hij mag alleen in het gebied van de VN rondcirkelen en daarbuiten niet. Hij zal die futuboi Melvin sturen, maar ook voor hem houd ik mijn hart vast. Amerikanen houden niet van leugenaars en zeker niet als zaken onder ede verklaar.


  Maak melding

 25. Melvin Linscheer vraagt journalisten om beter te rechercheren.
  Indien Dino daadwerkelijk niet in de leiding zat van de CTU, heeft de persdienst van het Kabinet duidelijk gefaald.
  Het is overduidelijk dat informatie wordt verdoezeld door deze regering, denk aan o.a. Abrahams op OW, de uitgegeven consessies, de vele vragen vanuit de oppositie aan de president.
  Rijzen meteen ook nog de volgende vragen:
  Waarom was hij in een vreemd land met vuurwapenS in zijn bezit?
  Waarom enkele dagen na zijn aanhouding pas aangeven dat hij geen bemoeienis heeft met de CTU?
  Vanaf het operationeel zijn van de CTU was hij getypeerd als te zijn DE commandant en dit is ook nooit ontkent.
  You can fool some of your people some of the time but….


  Maak melding

 26. Heel Paars is in paniek. De beerput gaat open want Dino gaat doorslaan. En dan komt naar buiten dat de hele regering betrokken is bij wapen- en drugshandel met Don Bouterse als hoofd van deze maffia clan.

  Binnenkort kloppen de Amerikanen vriendelijk aan bij Desi of hij even mee wil komen. Amerikanen maken geen grappen met drugsbaronnen,


  Maak melding

 27. Fadso, blijkbaar lees jij geen kranten maar ga je alleen af op de mofokoranti, er zit wel koranti in het woord he, net als in Parakoranti maar het is geen krant.

  Zie mijn eerder bericht waar ik melding maak van een artikel van juli 2011.

  Jullie hebben in jullie eigen leugen willen geloven en now it is backfiring on you.

  Scroll dus enkele reacties naar boven en zoek het artikel van 29 Jul 2011, 20:30 op. Wat staat er?

  Wie heeft er nou zo gefaald? Slechts jouw hypocriete arkhaati bende.


  Maak melding

 28. Henk Molenaar, ook Steve “Wonder” Meye houd wijselijk zijn smoelwerk dicht. Ook de toekomstige president Lonny Brunswijk houd zijn kaken stijfdicht. Ze schijten allemaal in hun broek.

  R!@0, domme poep chinees, moet jij niet de koelvitrine schoonmaken of zo. Deze discussie gaat ver boven jouw intellectuele niveau. I love Su woon en werk … sorry hoor mag ik een teiltje. Je bedoelt zeker I love Su steel en snuif.


  Maak melding

 29. Op het forum kan je lezen dat die Bally geeneens Surinamer is. Hij is een Antilliaan met een nederlands paspoort en heft in Cuba gewoond en houd van fidel castro.


  Maak melding

 30. @bally, het blijft jammer, dat je de essentie van het verhaal mist. Het gaat niet om woordspelingen en of data genoemd door vernoemde boeven .Ik kan ook mijn wikipedia pagina aanpassen, maar maakt dat mijn verhaal waar? Weet je hoe makkelijk je feiten verdraaien kunt. Al was hij maar 1 dag in dienst als professioneel veger binnen het CTU, ik weet 100% dat hij een royaal salaris ontving conform een hoge functie.DAT alleen is al crimineel. want tant waasje verdiend dt niet en HIJ wel puur omdat hij uit de penis van die baas van je komt. is niet correct. Punt 2.bouta ZELLUF zegt het. wat lul jij???


  Maak melding

 31. Dino Delano Bouterse (Steenwijk, 27 september 1972) is een Surinaamse crimineel en de leider van de Surinaamse speciale antiterreureenheid Counter Terreur Unit (CTU).[1] Hij is de zoon van de Surinaamse president Desi Bouterse.

  Inhoud [verbergen]
  1 Biografie
  2 Criminele activiteiten
  3 Militaire loopbaan
  4 Counter Terreur Unit
  5 Goudhandel
  6 Steun Amnestiewet
  7 Externe links
  BiografieDino Delano Bouterse is het tweede kind uit het huwelijk van Desi Bouterse en Ingrid Figueira. In 1975 keerde het gezin terug naar Suriname. Dino heeft de Surinaamse nationaliteit.

  Criminele activiteitenIn 1994 werd Dino verdacht van de verdwijning van drie Brazilianen en van het opdracht geven tot een ripdeal, een roofoverval op cocaïnedealers.[2] Dino werd samen met Marcel Zeeuw (die net als de vader van Dino verdachte is in het strafproces naar aanleiding van de Decembermoorden) gearresteerd en zat ongeveer vijf maanden in voorarrest. Toen de zaak voor de rechter kwam, trokken de getuigen hun verklaring echter in.

  In 2002 werd Dino verdacht van de diefstal van twintig automatische AK-47-geweren en 51 pistolen uit het magazijn van de Centrale Inlichtingen en Veiligheidsdienst (CIVD) van Suriname. Hij werd tien maanden gezocht, maar uiteindelijk werd hij op 12 juni 2003 op de luchthaven van Curaçao met een vals Nederlands paspoort gearresteerd. Dino werd door Curaçaose justitie uitgeleverd aan Suriname, waar hij werd aangeklaagd wegens wapenhandel. Medeverdachte Jochem Brunings trok na een gesprek met de advocaat van Dino, Irvin Kanhai, zijn belastende verklaring in en Dino werd vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs.

  In september 2004 werd Dino aangehouden in verband met een enorme vondst aan illegale zware wapens in een autospuitbedrijf in een buitenwijk van Paramaribo. Tot de in beslag genomen partij behoorden kalasjnikovs en munitie, handgranaten, granaatwerpers, mortieren, dynamiet en satellietapparatuur. Het Surinaams Openbaar Ministerie had inmiddels, door samenwerking met de Braziliaanse justitie, ook al genoeg bewijs dat Dino actief was in de drugscriminaliteit. Op 11 augustus 2005 werd Dino in Paramaribo tot acht jaar celstraf veroordeeld wegens internationale drugshandel en wapensmokkel. Dit proces werd gekenmerkt door een groot aantal bezwaren die de advocaten van Dino, onder wie Irwin Kanhai, herhaaldelijk opwierpen en die door de rechter steeds werden verworpen. Van de acht jaar celstraf die Dino opgelegd kreeg, heeft hij maar drie uitgezeten.[3][4]

  Dino zou Chan Santokhi, toen deze nog hoofdcommissaris van politie was, hebben bedreigd toen hij hem liet arresteren. Toen Dino het politiebureau werd binnengebracht zou hij, doelend op Santokhi, geschreeuwd hebben: “Waar is jullie baas? Dan kan ik hem een fax sturen”. Een verkapt dreigement.[5]

  Op 28 augustus 2013 werd Dino Bouterse in Panama gearresteerd. De Amerikaanse politie had in Panama een val opgezet, omdat Bouterse betrokken zou zijn bij de handel in verboden wapens. Dino Bouterse was juist in Panama om afspraken te maken over dit nog op te zetten netwerk voor illegale wapenhandel. De dag voor zijn arrestatie was hij via Aruba naar Panama gereisd. De samenkomst was echter opgezet door Amerikaanse geheim agenten, die Bouterse direct in de boeien sloegen.[6]

  Militaire loopbaanDino is net als zijn vader oud-militair en ging in 1990 met ‘groot verlof’. Ondanks dat hij de kaderopleiding voor sergeant nooit gehaald heeft, heeft hij deze rang wel gekregen. Zijn vader was op dat moment leider van het Surinaams leger en het vermoeden bestaat dat hij invloed heeft uitgeoefend op Dino’s benoeming.

  Counter Terreur UnitKort nadat Bouterse was geïnaugureerd als president van Suriname, benoemde hij Dino tot de leider van de zwaarbewapende Counter Terreur Unit (CTU), een omstreden politieorganisatie met militaire status die volgens president Bouterse als doel heeft terrorisme in Suriname te bestrijden.[1] Op een persbijeenkomst in december 2010 reageerde president Bouterse op een journalist die vroeg waarom Dino, ondanks zijn veroordeling, tot hoofd van CTU werd benoemd met de woorden: “Bij CTU worden de allerbeste mannen geplaatst en mijn zoon behoort tot de allerbesten”. “Hij heeft mede leiding in CTU en de wettelijke regelingen zijn niet overtreden”.[7] De benoeming van Dino werd door velen als controversieel gezien. Jurist Freddy Kruisland wees erop dat Dino Bouterse veroordeeld is omdat hij de staatsveiligheid in gevaar bracht. “Dan kan hij niet benoemd worden in deze functie”, aldus Kruisland.[8] Volgens Melvin Linscheer, directeur Nationale Veiligheid van het kabinet van de president, is Dino belast met logistieke aangelegenheden van CTU en neemt hij niet deel aan operaties.[9]

  GoudhandelOok is Dino manager van Sarafina NV, een goudbedrijf dat exploitatierechten heeft op goudmijnen aan de Surinamerivier, de Saramaccarivier en het Sarakreekgebied. Ook zou Dino vaak gesignaleerd zijn op talloze andere goudmijnen. In september 2012 plaatste het Surinaamse actualiteitentijdschrift Parbode Dino op de tweede plek van hun toptienlijst van machtigste en invloedrijkste personen in de Surinaamse goudwereld. Het tijdschrift had beslag weten te leggen op fiscale gegevens van de actieve goudbedrijven en GMD-lijsten van alle goudrechten vanaf 2011.[10][11]

  Steun AmnestiewetIn maart 2012 beargumenteerde Dino Bouterse zijn steun aan de amnestiewet, die vervolging van de Decembermoorden van 1982 voorkomt, door te zeggen: “De amnestiewet is nodig om te voorkomen dat Nederland weer grip op Suriname krijgt door mijn vader uit te schakelen”. “Ze hebben namelijk een nieuwe prooi nodig want het gaat economisch zeer slecht met ze.”


  Maak melding

 32. ge faald heeft het volk die hebben deze moordenaar ,crimineel aan de macht ge bracht waarvoor voor een zak rijst en beetje groente .o ja niet vergeten dansen hihi.nu zit dady boy vast laat maar lekker zitten .dan voelt papi .ook hoe het is als belfort alleen maar binnenlandsbewoners op sluit .geen medelijden met bouterse. hij verdient niet om presedent te zijn
  alle bigi sma van de dec/coup straffen hem/ zie die wallen onder zijn ogen ./al die corneuten wisten wat dino deed
  ggewoon dekken ze hem .want anders trekt papa weer ter strijde coupplegers


  Maak melding

 33. Bally: Paarse Kakkerlak: kruip snel weer terug in het riool waar je thuishoort,

  Jij blijft die corrupte Boutere kliek verdedigen die Suriname naar de kloten helpt


  Maak melding

 34. De waarheid blijkbaar is de chronologie jou ontschoten. De president Bouterse zei dat in 2010. In 2011 zei de directeur van Nationale Veiligheid dat hij slechts logistieke dingen deed.

  Dus in 2010 was hij wel als trainer betrokken, hij heeft de eerste lichting opgeleid, dat is een mooie verdienste om zo een elite eenheid te mogen opleiden, vandaar dat de President zo trots was.

  Maar dat was in 2010 toen de President dat zei. Na een jaar 2011 was de situatie anders. Dus wat lul jij jow dombo?

  Dit is geen woordspeling hoor buriki, het is niet dat het krantenartikel in Starnieuws aangepast is geworden en dat men een datum van 2011 er op geplakt heeft. Hahahah. Zoek het artikel maar zelf via Google en je zult zien dat het op Starnieuws te vinden is met die datum van 2011.

  Dat jij Wikipedia paginas vervalst is een totaal andere zaak, daar komen we later wel eens een keer op terug. Abun? hahaha

  Singel en wat ben jij dan? Je bent toch geen Surinamer, want je hebt toch de Nederlandse nationaliteit? Of yu na wan bai “Srananman”? Maar feitelijk ben je geen Surinamer, je mag je wel Surinamer noemen hoor, dat mag natuurlijk, maar je weet het, je mag niet stemmen als Nederlander, dus je bent net zo veel vreemdeling als ik in Suriname. Hahahaha.


  Maak melding

 35. @ bally, je blijf vermakelijk. In vakjargon heet jij ‘een troll’en je doet het goed. (trollen) want ik kan me niet voorstellen dat je ECHT zo achterlijk bent.Ik snap je humor nu. No spang mi boi.Dino komt snel vij, Bouterse word president van de VN en jij word wellicht astronout op weg naar je EIGEN mars. toedeloe,lol


  Maak melding

 36. De hele regering is een grote leugen.
  Ze hebben geen respect voor hunzelf laat staan voor het volk.

  Alles wat ze doen is tegenstrijdig en ik garandeer ze een ding:

  Blijft Dino alles ontkennen terwijl het tegendeel bewezen wordt, dan hangt hem zeker 1x levenslang boven het hoofd!

  Jullie moeten jullie Surinaamse rechters en justitie een oortje aannaaien, want die corrupte honden verdien aan leugens. Wel Bouta, ga je ook advocaat Kanhai op de Amerikanen afsturen?

  Ik voorspel jullie met dien garantie dat Bouterse in ieder geval NOOIT meer zijn zoon zal zien of spreken!

  De waarheid is hard maar is wel eerlijk op de president van SUriname voor te bereiden op het ergste wat hij al wist.

  Wat is dit nou van een gelul eigenlijk?????

  Hoe kwam Dino aan een diplomatieke paspoort als hij geen diplomatieke functie vervulde?


  Maak melding

 37. Opmerkelijk dat sommigen mensen hier Dino Bouterse nu al veroordelen. Laat ik voor op stellen dat de Amerikanen ook niet zo betrouw zijn, zie zaken als Wikileaks en Snowden. Dino is onschuldig tot dat tegendeel bewezen is. Ongetwijfeld zullen de Amerikanen wel iets verzinnen om Suriname een hak te zetten.

  Dat Dino Bouterse gearresteerd is is een klap voor Suriname en haar bevolking. De regering moet er alles aan doen om Dino Bouterse weer vrij te krijgen. Ook ik realiseer dat deze de aanhouding voor Suriname consequenties zal hebben op gebied van handel, leningen en toerisme. Surinamers moeten samen één blok vormen en depresident onvoorwaardelijk steunen in deze moeilijke kwestie. Waarschijnlijk zitten de wit mangs van de noordzee kust achter deze torie. Ze doen alles om Su en haar bevolking kapot te maken, wat nooit gaat lukken.


  Maak melding

 38. “De waarheid” ook al is de leugen net zo snel de waarheid achterhaalt haar wel, en jouw leugen is achterhaald, je kunt je nick nu veranderen naar De Leugen, yu ley mofo mayoro. Ik heb je schaakmat he?


  Maak melding

 39. @ bally, hahahahahahahaha. je hebt MIJ schaakmat?? waarmee\/ en waar heb je mij betrapt op een leugen dan? ey ie tjaddeng jere. ga een bami eten mang, angri e kier joe. je ziet dat ding als een joke.Mi sabi. no spaaaaaaang toch… relaxxxxxx. maar in feite zeg je gewoon domme dingen. schaakmat..da mi no sab pe. ‘ley mofo mayro’wow…lol, te grappig


  Maak melding

 40. Wat een verhaal.

  Doet me denken aan de propoganda machine van de destijds dictator van Irak sadam.
  Gewoon volhouden en liegen en de geschiedenis aan de tijf aanpassen.

  Lullo’s zijn het


  Maak melding

 41. Bally, het maakt niets uit of hij wel of niet in de C.T.U. zat, NU zit hij samen met papa in de S.H.I.T. en ze komen er voorlopig niet uit, hoe meer ze met hun kont draaien hoe groter de ‘patyapatya’ wordt.


  Maak melding

 42. Parbo: “Surinamers moeten samen één blok vormen en depresident onvoorwaardelijk steunen in deze moeilijke kwestie. Waarschijnlijk zitten de wit mangs van de noordzee kust achter deze torie”

  Ik dacht al waar blijft de kritiek van de Paarse Paupers op de ‘wit mangs’

  Nog even en de oorzaak van Dino’s criminele activiteiten zoals drugshandel en wapenhandel is zijn ‘slavernijsyndroom’

  Hoe knettergek de Paarse Paupers zijn bewijst deze posting van Parbo wel. Volkomen de weg kwijt,


  Maak melding

 43. @Bally en @Parbo,
  Wat voor belang heeft het Surinaamse volk om Dino zo gauw mogelijk vrij te krijgen of als één blok achter de president te staan. Opgeruimd staat netje, dan hoeven wij dat zelf ook niet meer te doen. De rest volgt, want tijdens de rechstzaak zal de beerput opengaan. Ik hoop wel dat de Surinaamse journalisten naar New York gaan om de zaak daat te volgen. Maar als die niet kunnen zullen we echte journalisten in Amerika er op afsturen. No frede boi, oen de na ai.


  Maak melding

 44. Aan Dhr. Bouterse,

  Kijk uit: Nederland doet samen met Amerika alles om jullie om de tuin de leiden.
  Ned wil geen vooruitgang zien van Suriname, zonder zelf rijk van de worden.Kijk naar de geschiedenis en leer hieruit.
  Wees op jullie hoede in SU, als je geen zaken wil doen met Ned zullen zij alles doen om het kapot te maken.
  NOGMAALS: Leer uit het verleden.


  Maak melding

 45. @singel

  Yep, je hebt gelijk.
  We weten wel dat suri een populair land is, en recent, meerdere malen, op de kaart is geplaatst. Maar je vraagt je af wat deejee bally, onze Antilliaanse boyscout hier doet.

  Sangdatie, bally heeft zijn kids verplicht achter de pc geplaatst. Is de schoolvakantie in purmerend nog niet voorbij, dang?? Minnetjes invullen, anders zwaait er iets.., whahahaha

  eeh bally, con ta bai, je kunt liever cdeetje draaien hoor.
  Ik heb een speciaal verzoek. Zanger, mij niet bekend. Maar het gaat zo…

  ” And now, the end is here..
  And so I face the final curtain…”

  “For what is a man, what has he got?
  If not himself, then he has naught
  To say the things he truly feels and not the words of one who kneels
  The record shows I took the blows and did it my way!”
  etc. etc…

  Linksom of rechtsom, Dino Bouterse zit vast, en blijft vast.
  CTU l(ij)der of niet.
  Dino Bouterse zit in de gevangenis.
  Klaar
  Basta
  Over & Uit.
  Hasta la vista!!!


  Maak melding

 46. Hoop dat hij een condoom gebruikt en desnoods eentje over zijn hoofd doet zodat hij zich niet kan voortplanten want zijn wijsheid moet niet verder verspreiden.


  Maak melding

 47. Henk Molenaar, natuurlijk zitten de wit mangs hier achter. Waarom houden ze zich angstig stil. We weten allemaal dat de wit mangs graag invloed willen uit oefenen op het beleid van Suriname. Alleen enkel vanwege hun interesse in onze bodemschatten. Excellentie Bouterse heeft daar een stokje voor gestoken en dit was tegen het zere been van de wit mangs. Wij weten allang dat dat de regering van de noordzee kust mensen naar onze mooie land sturen om te infiltreren. Toen Dino Bouterse het land verliet hadden de nsb ers van de noordzee kust de Amerikanen ingeschakeld om hem aan te houden, maar ze hebben geen moer om hem vast te houden, dus gaan ze wel wat verzinnen. Het is een ordinaire heksen om de president en haar bevolking dwars te zitten. Stel voor om de nederlandse zaakgelastigde in hechtenis te nemen op verdenking van kinderverkrachting. Zo lang de onderzoek nog loopt blijft de zaakgelastigde vast zitten. Dit zet de weg openen naar een slechtere met de noordzee kust. Jammer de betrekkingen werden net iets beter. Zo zie je maar weer dat de wit mangs niet te vertrouwen zijn. Een zwarte zal altijd het onderspit delven en jullie redimusus kiezen consequent de verkeerde kant. Molenaar denk 2x goed na met wie je in zee gaat. Het leven is kort.


  Maak melding

 48. De hele regering is een grote leugen.
  Ze hebben geen respect voor hunzelf laat staan voor het volk.

  Alles wat ze doen is tegenstrijdig en ik garandeer ze een ding:

  Blijft Dino alles ontkennen terwijl het tegendeel bewezen wordt, dan hangt hem zeker 1x levenslang boven het hoofd!

  Jullie moeten jullie Surinaamse rechters en justitie een oortje aannaaien, want die corrupte honden verdien aan leugens. Wel Bouta, ga je ook advocaat Kanhai op de Amerikanen afsturen?

  Ik voorspel jullie met dien garantie dat Bouterse in ieder geval NOOIT meer zijn zoon zal zien of spreken!

  De waarheid is hard maar is wel eerlijk op de president van SUriname voor te bereiden op het ergste wat hij al wist.

  Wat is dit nou van een gelul eigenlijk?

  Hoe kwam Dino aan een diplomatieke paspoort als hij geen diplomatieke functie vervulde?


  Maak melding

 49. Propaganda LIEGEN en BEDRIEGEN draait op volle toeren…het is toch triest dat men op zo’n manier probeert het volk weer dom te houden…

  Maar als het volk zelf dom gehouden wilt worden…

  PA crimineel
  ZOON ook crimineel…


  Maak melding

 50. JE KAN ZIEN WIE HIER SLAAPT EN WIE NIET JUST REMEMBER ITS ALL A GAME WE SPELEN SCHAKEN OP GROTE SCHAAL ZEG MAAR GERUST WERELDSCHAAL EN WIE OVERBLIJFT IS DE BAAS VAN ALLES NEW WORLD ORDER


  Maak melding

 51. linlong er zijn meer mensen die met diplomatieke paspoorten mogen reizen zoals staatshoofden, bewindslieden, hoge ambtenaren, leden van gezantschappen en delegaties, hoge leden van de Orde van Malta, hoge functionarissen en kardinalen van de Heilige Stoel en functionarissen van de Verenigde Naties. Om rechtsgelijkheid te scheppen reizen ook partners van de dragers van de diplomatieke paspoorten met zo’n paspoort. Dat Dino een dipl. paspoort heeft is niet ongewoon, immers hij is de zoon van onze geliefde president. Ik zeg je nogmaals, de witte mensen houden Dino gegijzeld en dat komt ze goed uit.
  Laat je niet gek maken. Het gaat goed in suriname en deze aasgieren willen ook een graantje meepikken.


  Maak melding

 52. Parbo: “. Dat Dino een dipl. paspoort heeft is niet ongewoon, immers hij is de zoon van onze geliefde president.”

  Ik geef het op: Rijp voor een inrichting deze Parbo.
  Dino wordt betrapt op drugs en wapensmokkel. Dan is het toch heel gewoon dat hij een Surinaamse diplomatiek paspoort op zak heeft……,,,,


  Maak melding

 53. Allen,

  Laatste tien jaar ben ik geregeld met gezin naar Su geweest.
  Mijn mening is dat het de goede kant op gaat met Su, alleen Dhr. Bouterse wil terecht geen zaken doen met Ned, dus willen wij van Ned alles kapot maken wat er kapot te maken valt.
  Waarom zo negatief over Su, laten we zelf naar onze shit hier kijken.


  Maak melding

 54. Meneer Parbo (Alleen enkel vanwege hun interesse in onze bodemschatten. Excellentie Bouterse heeft daar een stokje voor gestoken)….En wat is het resultaat tot nu toe dan!!! volgens mij is het stokje ergens anders in gestoken. En dat de zwarte man altijd het onderspit zal delven komt omdat men niet kan onderhandelen over zaken of tevreden is met een paar centjes onder de tafel en daar zitten wij graag, gezellig onder het zeer beroemde tafeltje.
  Dat er landen zijn die interesse hebben in onze bodemschatten is goed of het nou Nederlanders,chinezen of welk land dan ook is dat is juist goed want zelf kunnen we geen moer want werken zit nou net niet in de genen. Het land zit boven op een goudberg maar weet niet hoe je het naar boven moet krijgen omdat er totaal geen kennis aanwezig is. En landen die er wel wat mee kunnen moet je de kans geven zodat we allemaal happy zijn en dus niet een KUT deal sluiten en steekpenningen aannemen want daar zijn we zeer goed in en dan achteraf gaan zitten huilen dat het verkeerd was.


  Maak melding

 55. En de witmans zitten er niet achter ik weet uit betrouwbare bronnen dat het een groep blauwe mannetjes zijn die smurfen heten je kan de leider makkelijk herkennen omdat hij een rode muts opheeft.


  Maak melding

 56. Molenaar de aanhouding van Dino is puur uitlokking.
  De nederlandse rechtspraak hanteert min of meer het criterium dat het uitlokking betreft wanneer iemand tot een misdrijf wordt overgehaald, welke hij zonder die uitlokking niet zou hebben gepleegd. De nederlandse politie zijn regelmatig de grenzen aan het verkennen met als gevolg dat de rechter ze terugfluit. Precies de reden waarom de Nederlanders de Amerikanen hebben ingeschakeld. In Amerika is alles toegestaan.
  Uitlokking is gewoon verboden: een undercoveragent mag iemand niet tot andere strafbare feiten brengen dan wat hij al van plan was.

  Als je die redenatie doortrekt zou iemand die de intentie heeft om een pot pindakaas te stelen al bestraft kunnen worden. Dat kán natuurlijk niet in een fatsoenlijke democratie! Een dief kan tot op het laatste moment tot inkeer komen en besluiten om die pot niet te stelen.

  Deze poppenkastshow is geregisseerd door Den Haag.
  De zoon van de pres. wordt straks definitief opgeborgen we gaan over tot de orde van de dag.

  Molenaar, ik kan je verzekeren dat het spelletje dan pas begint. De wil van de Surinaamse bevolking kun je niet negeren. De bevolking staat nog steeds achter deze president. Noordzee gaat hiervoor gestraft worden.


  Maak melding

 57. Tja in Suriname kun je alles met kennissen en connectie´s
  regelen maar Suriname is een bananen republiek.

  Ze reageren als een kat in het nauw.
  Ik heb inmiddels begrepen dat men leugenachtige verklaringen aflegt op advies van advocaat Kanhai. Deze achterlijk advocaat denkt dat de straf van Dino dan lichter uit zal vallen. De vraag blijft: Waarom reisde de man met een diplomatieke paspoort. Dus er klopt geen zak van de verklaringen van Lincheer. Immers, Bouterse vertelde het volk wat te zien is op Youtube dat zijn zoon de beste was! En dat hij deel uitmaakte van de CTU leiding.

  Ditzelfde geld ten aanzien van de zaak gelaste van Suriname, Chantal Doekhie. Deze Chantal is de stiefdochter van Bouterse, dus gekwalificeerd of niet, van je stiefvader mag je alle functies vervullen.

  Hierbij komt nog kijken dat ieder weldenkend mens en land niet hun familie´s belangrijke functie´s laat vervullen. Maar ja, dat kan alleen in Suriname en negens anders.

  In plaats van dat Bouterse eerlijk uitleg aan zijn volk geeft, zadelt deze hele corrupte criminele bende het volk nu juist op met 101 vragen.


  Maak melding

 58. Dit zijn allemaal leugens natuurlijk.
  Heeft welgeteld 4 dagen geduurd voor men met de mededeling kwam dat Dino geen lid is van de CTU. Men heeft eerst zijn naam overal van de loonlijsten met terugwerkende kracht verwijderd, voor men met deze mededeling kwam. Men wil niet zeggen wat zijn beroep wel is. Wat is zijn bron van inkomsten dan.


  Maak melding

 59. @ EERLIJK, Hou aub op met ademen! je bent zo grote een debiel dat jij een nieuw soort bent in de schepping.What DE FOK heeft |NL t maken met iemand die willens en wetens drugs en wapens verhandeld. heeft NL hem gestuurt? zijn er geen normale banen in Suriname?.Moet NL alles gedan hebben en ook al weet ik dat die basic bakra idd een Ka is, dit heeft NIKS met hun te maken. Dit is aan dse heren BOEVEN zelf.


  Maak melding

 60. “Dinsdag 3 september 2013 om 08:02 uur, door Henk Molenaar”

  Inderdaad zullen er meer tegenstrijdige berichten
  volgen. Om maar te zwijgen over de wringende bochten!

  “Dinsdag 3 september 2013 om 09:04 uur, door De wetenschap”

  Inderdaad is het gebruik van ‘kunstmatige
  intelligentie’, wederom verwoestend gebleken!

  Valt het jullie op dat alles en een ieder,
  behalve keizer Bigi Mofo I met verklaringen komen?!


  Maak melding

 61. hahahahahha die zwarte Nederlanders hebben hun bek vol van de gebeurtinissen in Suriname.Hier gebeurt er ook heel veel bv,Wuilders beweerde eens dat de Surinamers beesten zijn hahaha ik heb niemand daarover horen klagen hier,ohw dus de beweringen zijn juist:zwarte Nederlanders schijten in hun broek voor de Blanke Nederlanders.Tis nu over duidelijk,ze schelden liever op hun eigen soort.

  Het zal me niet verbazen als Santoki en de NF hier debet aan zijn,ik denk dat ze Dino hebben verlinkt,om zo Bouterse tot af treden te dwingen,die losers,gaat niet gebeuren ,ook als Bouterse de verkiezingen niet zal winnen het wordt NOOIT MEER NF.

  Waarom vraag ik me af zitten sommigen hier moord en brandt te schreeuwen jullie worden toch niet gehoord.Tegen de schreeuwlelijkerds zou ik zeggen wat doen jullie hier nog ,ga als de dooie bliksem naar Suriname daar je antiphatie duidelijk maken,charter een meute en ontketen een volksopstand van hier tot ginder.STELLETJE LOSERS.


  Maak melding

 62. @Ballie & Parbo
  Dino is in ons hart zeggen jullie, wel de Uncle Sam zegt: “Dina blijft voorlopig in onze cel”.
  Al komt hij nu eruit, wat ik niet denk, het kwaad is al geschied alle vuile was van jullie pres en zijn familie hangt nu buiten open en bloot ten aanzien van de wereld. Collateral damage. LIEGEN, vliegen en BEDRIEGEN, vliegen zal nu veel minder worden de vrees zit er nu duidelijk in.


  Maak melding

 63. Henk molenaar dit zal niet eerste ook niet laatse leugen zijn wat elke regering doet waar dan ook ter wereld ook dat hoort bij politiek maar doe wat voor je land en dat zien wij in tegen stelling van alle vorige regeringen dat is de keiharde waarheid dus dat mensen zo als jij onze mensen van SU uitscheld en probeert te vernederen helpt niet dat jij de president uit maakt voor schijt press zegt meer van jou en hele generatie en als het een leugen is ook dat jij bent geen Surinamer wat heb je dan hier te zoeken trouwens jij zegt dat DINO aangehouden is met nee Henk Molenaar verdenking van hij is al door jou soort veroordeeld dat maar als jij zo tof ben en een ieder voor laf hond schijt en wat meer uit maakt en jij ben dat niet zet dan je echte naam en foto laat zien dat jij dit allemaal niet bent en dat je ballen hebt zo niet dan weeten we voortaan dat je gewoon een poepvlieg ben en zal blijven ook HAhahahah maar ook die hebben hun nut en recht op leven maar hou je dan daarbij en niet in konten graven wacht op poep komt wel oke want dat zijn jou ????????????????/ LAAT IK AAN JOU OVER SCHELD VOORTAAN JOU LEIDERS LAAT VAN SU VOOR ECHTE SURIES


  Maak melding

 64. DE PRESIDENT IS EEN MOORDENAAR HIJ HEEFT EEN STRAFBLAD HIJ LIEGT ALS DE PEST (7/8 dec.1982 Stvs journaal)ZIJN ZOON(zo vader zo zoon)IS RECENT OPGEPAKT WEGENS COCAINESMOKKEL EN WAPENEHANDEL HIJ WORDT GESTEUND DOOR BRUNSIE EN SOMO (resp.COCAINEHANDELAAR EN AANRANDER)TOCH ZIJN ER NOG SURINAMERS DIE ACHTER DEZE MENSEN STAAN EN ZELFS STEMMEN VOOR EEN AMNESTIE WET OM HEM BUITEN DE GEVANGENIS TE HOUDEN,WAT IS ER EIGENLIJK A/D MET DEZE SURINAMERS..??PUUR EIGEN BELANG of ACHTERLIJKHEID…HET BLOED VAN DE 15 VERMOORDE RECHTGEAARDE SURINAMERS ZAL OVER HEN EN HUN NAGESLACHT KOMEN…GODS MOLEN MAALT LANGZAAM…AANHANGERS VAN DEZE BOVENGENOEMDE CRIMINELEN KOM TOT INKEER VOORDAT HET TE LAAT IS…


  Maak melding

 65. Parbo….Dus volgens jouw is de aanhouding puur uitlokking.
  Ok dan heb ik een vraag aan jouw, STEL IK LOK JOUW UIT OM EEN BORDJE POEP TE KOMEN ETEN een lekkere bordje poep met een diarree saus, wat doe jij!!!???
  Ga je het ook opeten en wees een MAN/VROUW en geef antwoord. Ik weet dit is uitlokking van mij maar verwacht een antwoord van jouw. Eerst nadenken en dan pas schrijven. Dit is niks persoonlijks maar je weet van actie krijg je reactie.


  Maak melding

 66. hahhahaha de betweters die erbij waren weten precies waarop hij is gearresteerd hahahahahhaha,jullie ellendelingen weten jullie niet:Iemand is pas schulig als hij SCHULDIG bevonden is.Niemand weet waarop hij is gearresteerd,er is nog niets bevestigd door de autoriteiten pffffffffff,wat een eikels zijn sommigen van jullie toch.
  Ik hoop dat hij niets gedaan heeft en dit alles is opgezet door die Santoki en de rest,de NF heeft nog steeds ontzettend veel pijn van de opgelopen NEDERLAAG en doen er alles aan om Bouterse in discredit te brengen.


  Maak melding

 67. Boegroe…Ik snap wat je bedoeld maar ga eens in de archieven kijken met welke mensen we in het land te maken hebben en dat zijn echt geen lieverdjes dat ik en andere mensen zijn die wel durven te zeggen hoe het in elkaar steekt komt omdat we van het land houden en dat vergeet jij en anderen,wakker worden.


  Maak melding

 68. Deze mensen denken dat ze slim zijn, niet te geloven!

  Men heeft driftig internet gegevens vervalst/aangepast, zelfs op de wiki-pagina van dino:
  Zie maar geschiedenis/zie bovenaan pagina.

  “Bewerkingsgeschiedenis van Dino Bouterse
  (huidig | vorige) 31 aug 2013 19:27
  (huidig | vorige) 31 aug 2013 18:28
  (huidig | vorige) 31 aug 2013 15:43
  Etc.etc.

  Ohh ja, je kunt ook oude en nieuwe geg vergelijken, dus…

  Links naar andere sites verwijdert, plots bestaan ze niet meer.
  Wat willen ze verbloemen, alles is te achterhalen, zeker door big brother, whahahahahahaha…

  Feit blijft……..

  Volledige naam: Dino Delano Bouterse
  Geboren: 27 september 1972
  Steenwijk, Overijssel, Nederland
  Nationaliteit:Surinaamse
  Verdacht van: ripdeal, diefstal, drugs- en wapenhandel
  Veroordeeld voor internationale drugs- en wapenhandel
  Straf acht jaar celstraf, waarvan drie uitgezeten
  Beroep: Leider Counter Terreur Unit


  Maak melding

 69. Citaat van 2013!

  “uncle sam gave dino the roger khan treatment.
  snatched up and on a fast jet to new York where no one can get him back.”

  bron: propagandapress.wordpress


  Maak melding

 70. dus nu zijn wij boos op amerikanen en nederlanders, dus nu gaan wij alleen maar surinaams geld gebruiken, want amerikaans en nederlands (europees) geld heeft zo een nare nasmaak?


  Maak melding

 71. @Tim,
  het waren geen typefouten…je kleine zusje heeft het gecorrigeerd.

  Het geeft alleen maar het niveau van jou aan.

  Ga vooral door met je paarse lulverhalen, we genieten er met volle teugen van, je bent immers het lulletje van de klas (forum).


  Maak melding

 72. Dino is in New York om namens Surname de VN toe te spreken. Hij is verlinkt door Boerenveen die vervroegd vrij kwam in ruil voor het doorspelen van informatie. Maar Dino kunnen ze maar een paar weken vasthouden. Hij heeft diplomatieke immuniteit.


  Maak melding

 73. DE WAARHEID IS GEWOON…DINOOTJE IS GUILTY!!!
  InSuriname zou hij toch niet gestraft kunnen worden netzoals het geval is met zijn papa.Dan zouden wij plotseling dino amnestie kennen.
  Niks ervan hij is op heterdaad betrapt en gelukkig door amerikanen , daar zal dinootje geen schijn van kans maken zicg vrij te praten want het zijn gelukkig niet de surinamers daar voor wie hij zijn zogenaamde onschuld moet bewijzen.
  en Boegroe,tim en de rest van de verbitterde ndpers…
  Als jullie dinootje zich niet bezig zou houden met deze criminele aktiviteiten zou hij ook nooit in de val gelopen zijn…dit is het bewijs dat hij wel degenlijk een ONDERWERELD FIGUUR is zoals wij reeds 33 jaren lang beweren van zijn papaatje ook!
  Hahahaaaaaaaaa…..wij zijn met zijn allen blij dat hij is opgepakt en hopenlijk gaat hij in zijn cel en voor de authoriteiten zingen en komen ze papaatje halen !!IK HOOP DAT HIJ ZIJN POTEN NOOIT MEER IN Suriname zal Mogen zetten!!!Weg met deze 2 criminelen!!!

  Eens zei een wijze man..
  als de lijder van een land een crimineel is, dan wordt plotseling het plegen van criminele aktiviteiten niet meer als CRIME gezien!!!

  Dit hebben wij letterlijk Mogen meemaken en reeds 33 jaren lang.

  Het weinde nadsert voor de criminele papa en zoon duo.
  THE END!!!


  Maak melding

 74. hij is wel , hij is niet lid van de ctu bende..

  wie spreekt nu de waarheid,,volgens mij liegen bijde heren ..

  ze zijn óh zó bang en poepen in hun broek,slapen op verschillende adressen,vrouw weet niet alwaar man is..

  de liegers bedriegers van de begin jaren 80 met die geweldige revo is ten-einde raad..

  waar moet hij nu vluchten,kan niet meer zomaar de s.l.m. pakken om naar obiangogo gaan of bij die drugs dealer in haïti dan wordt hij zonder meer op de vlucht in de lucht gepakt..

  sme de p.g. / o.m. boef poen-wasie moet nu zijn best doen en alle coup-plegers van 25-02-1980 oppakken en opsluiten in een conatainer en de sleutel weg-gooien..


  Maak melding

 75. Molenaar waterkant kampeerder baja jij schreeuwt altijd hier om gerechtigheid. Jouw grenzen zijn aan het vervagen. Je durft de problemen niet meer op een nette manier op te lossen dus ga je vuile spelletjes spelen. Een fatsoenlijke staat heeft geen uitlokking nodig om iemand te kunnen veroordelen. Die noord zee virus is naar je bol gestegen. Bouterse is voor Nederland een maatje te groot dus gaan die boeroe mannen Amerika inschakelen. Zo is het Molenaar en niet anders. Kom hier niet een lul verhaal ophangen hier.
  Ook na 2015 blijft Bouterse aan de macht. Wen er maar aan.


  Maak melding

 76. This is the moment, this is the time
  This is the moment, when I know, Su is on the way
  Mr Sledgehammer is coming into the game,today
  This is the moment, this is the time
  When the momentum, and the moment are in rhyme
  Give us this moment, this momentous moment
  Su gather up your past, and make some sense at last
  This is the day, just see it shine
  This is the moment, this is the hour
  Su can open up, tomorrow, like a flower
  Yes this IS the moment, the greatest moment
  to look into a bright future to come,,,,,,,,,,,,!!!????

  (tekst is niet van mij maar van mijn dochter die in zwitserland een studie volgt en moest het hier plaatsen want ze volgt alles op de voet en er zit wel waarheid in de tekst)


  Maak melding

 77. Komt op neer voor de mensen die het allemaal niet begrijpen dat alles in elkaar gaat storten als een kaartenhuis als blijkt dat er meerdere personen erbij betrokken zijn…of niet dat kan ook want in SU is alles mogelijk.


  Maak melding

 78. Uitlokking?
  Met een granaatwerper en pistolen in zijn bezit is Dino door de Yankees uitgelokt.
  Men had ook beweerd dat hetzelfde Boerenveen was overkomen. Als het inderdaad zo zou zijn leert men niet van het verleden, komt ervan als de achteruitkijk spiegel slechts ten eigen voordele wordt gehanteerd. Heeft pappie jou nooit op de gevaren gewezen. Alleen paarse ezels kunnen hierin trappen.


  Maak melding

 79. Ja,in sweet Paramaribo probeer nu een ieder zijn straatje schoon te vegen. Het parade paardje en dekmantel van DINO BOUTERSE CTU wordt nu door de amerikanen ontmanteld.

  Vanaf het begin werd door het parlement van Suriname gevraagd mondeling zowel schriftelijk aan de president om uitleg te geven over CTU.

  Noch de president noch de minister van justpol voelde zich niet geroepen om uitleg tegeven .BASTA!

  Nu dat DINO BOUTERSE o lo e puru smoko wil men nu ineens valse openheid van zaken geven.

  Een little too late , Melvin Linscheer Giovani Nijbroek de minister van buitenlandse zaken Winston Guno Lackin
  de vice president Ameerali Robert en een hypocriet lu l maar raak perschef Clifton Limburg.

  Dit is lachen. lees hier onder.

  “Linscheer vindt niet dat er door de aanhouding van Bouterse een smet is geworpen op de CTU. Linscheer zegt dat journalisten beter hun werk moeten doen om te onderzoeken”.

  Alle media in Suriname zijn nu muis stil of bang om te reageren.Dus waar over hebben deze gasten het.

  Eending is zeker.Die Amerikanen zijn niet dom !!!!!!

  Alleen de president weet het zeker.

  http://youtu.be/7KF9I20U0_s

  Uncle Sam


  Maak melding

 80. Volgende week krijgt Crimineel Dino te horen dat hij is veroordeeld tot een Levenslange Gevangenisstraf zonder Parool.

  Dan wil ik DDB zijn snuit zien of gaat hij zeggen dat Crimineel Dino zijn zoon niet is.
  Firma List en Bedrog gaat weer ten strijde trekken om Leugens te fabriceren.

  Crimineel Dino is Guilty,Guilty,Guilty
  Die Yanks gaan fade karing voor hem weghalen.Firma List en Bedrog , you are fighting a losing battle,jullie Leugens gaan niet werken!!!


  Maak melding

 81. @Henry

  Hahahahaaaaa…daar gaat hij ,dinootje,niet kunnen zeggen van …I want Amnesty.
  Ook gaat hij de rechter niet kunnen vragen van….What do you want to hear Your Honor,
  The half lie,
  the whole lie or nothing but the LIES!!
  Ook kan hij niet verzoeken van …OH please can you adjust your Law for me,my dad always does it when he is in trouble…..

  Ik hoop echt dat hij levenslang krijgt opgelegd,kan boutaatje gaan kreperen voor de rest van zijn zondige leven.


  Maak melding

 82. Allen,vooral Henk Molenaar,

  Volgens al jou reacties is dhr.Bouterse en zijn gezelschap slecht en corrupt, wel zie onderstaand bericht in het algemeen dagblad van vandaag 3/9/2013.

  En let op: hierbij zijn DUIZENDEN mensen vermist en toch:
  Geen onderzoek naar Zorreguieta na aangifte.
  Maar de rest van de wereld is volgens jou slecht en corrupt, wordt wakker.


  Maak melding

 83. Waar doen jullie moeilijk over. Iedereen weet dat we met criminelen te aken hebben. Hier zal niets aan veranderen. We worden door het buitenland niet serieus genomen. Ze lachen zich gek als Desi weer komt opdagen.Het volk krijgt de leiders die ze verdient


  Maak melding

 84. @ Eerlijk @ Heb je al die tijd in een grot geleefd dat je niet op de hoogte bent van bepaalde zaken, je moet binnenshuis kijken en niet wat er bij de buren of in de volgende straat gaande is dus wat andere landen allemaal uitvreten moeten ze maar zelf oplossen. Een banaan moet je niet vergelijken met BAKOVE.


  Maak melding

 85. =NDP aanhang, ik heb geen partij, maar hebben jullie wel een baan en een goed leven voor jou en je gezin???Waar ik mij zorgen om maakt is het volgende.
  Lees een stukje tekst::::::::::

  03 Sep, 08:00

  -Steeds meer Braziliaans kader komt naar Suralco om de Paranam raffinaderij te runnen. Er is al een tweede persoon aangekomen die de functie van de Technical Manager gaat invullen. Hij kan echter nog niet beginnen, omdat zijn werkvergunning nog niet in orde is. Starnieuws verneemt dat sinds Suralco onderdeel is geworden van de Business Unit ‘Latin America and Caribbean’, Brazilianen hun weg vinden naar de bauxietmaatschappij.


  Maak melding

 86. Indien Dino B. niet meer in de CTU zit, wat voor functie heeft hij dan officieel? Hij beschikte in ieder geval over een diplomatieke paspoort. In welke hoedanigheid werkt hij dan voor Suriname? Wat stelt de Surinaamse diplomatieke paspoort voor indien je toch opgepakt kan worden in het buitenland?


  Maak melding

 87. @ Ira…Brazilianen hebben kennis van veel zaken daar kunnen we een hoop van leren en als de kennis niet in eigen land zelf aanwezig is dan moet je buiten de deur gaan vissen, zo simpel is het.


  Maak melding

 88. GewoonIk

  @ Ira…Brazilianen hebben kennis van veel zaken daar kunnen we een hoop van leren en als de kennis niet in eigen land zelf aanwezig is dan moet je buiten de deur gaan vissen, zo simpel is het.

  Toegevoegd
  In plaats van doen alsof en personen benoemen die van toeten nog blazen afweet.
  Dan maar liever import om continuïteit te garanderen i.p.v. faillissement aanvragen


  Maak melding

 89. @Eerlijk,
  WIJ ZIJN GEEN BRAZILIANEN MAAR SURINAMERS. WIJ VECHTEN/komen op OM BEVRIJDT TE WORDEN VAN HET BOUTA REGIME!!!
  Als de brazilianen niet willen opkomen voor hun Eigen belang dan is dat niet ons schuld…..!!!


  Maak melding

 90. Faillissement aanvragen!!!! Mogen de werknemenrs dan bij jouw thuis komen wonen, ga jij voor ze zorgen!!!.
  De mensen die in het bedrijf voor het zeggen hadden moesten zelf vernieuwingen en dergelijke doorvoeren en met de tijd meegaan. Als dat niet het geval is dan moeten ze plaats maken voor mensen die wel kennis en ervaring hebben om het bedrijf draaiende te houden en nieuwe plannen hebben om het bedrijf rendabel te maken.


  Maak melding

 91. Schiet me net een liedje te binnen:

  “”Oh, kiss me and smile for me,
  Tell me that you’ll wait for me,
  Hold me like you’ll never let me go.
  Cause I’m leaving on a jet plane
  Don’t know when I’ll be back again
  Oh babe, I hate to go””

  😉 😉 😉 😉


  Maak melding

 92. Tja in Suriname kun je alles met kennissen en connectie´s
  regelen maar Suriname is een bananen republiek.

  Ze reageren als een kat in het nauw.
  Ik heb inmiddels begrepen dat men leugenachtige verklaringen aflegt op advies van advocaat Kanhai. Deze achterlijk advocaat denkt dat de straf van Dino dan lichter uit zal vallen. De vraag blijft: Waarom reisde de man met een diplomatieke paspoort. Dus er klopt geen zak van de verklaringen van Lincheer. Immers, Bouterse vertelde het volk wat te zien is op Youtube dat zijn zoon de beste was! En dat hij deel uitmaakte van de CTU leiding.

  Ditzelfde geld ten aanzien van de zaak gelaste van Suriname, Chantal Doekhie. Deze Chantal is de stiefdochter van Bouterse, dus gekwalificeerd of niet, van je stiefvader mag je alle functies vervullen.

  Hierbij komt nog kijken dat ieder weldenkend mens en land niet hun familie´s belangrijke functie´s laat vervullen. Maar ja, dat kan alleen in Suriname en negens anders.

  In plaats van dat Bouterse eerlijk uitleg aan zijn volk geeft, zadelt deze hele corrupte criminele bende het volk nu juist op met 101 vragen. en zo leefden de top criminelen nog lang en gelukkig!


  Maak melding

 93. @ Parbo

  Ik denk dat jij je verstand kwijt bent sinds jij te veel wat die witte rotzooi bent gaan snuiven. Gaat goed in Suriname, zeker goed ha ha ha. Je schrijft “zoon van de geliefde president”. Volgens mij ben je ook achterlangs gepakt door Dino waardoor jij nu helemaal de weg kwijt bent. Laat me raden: Je krijgt Njang, je krijgt dringie en je bent van de partij?

  How low can yoy go?


  Maak melding

 94. Ik luister nu naar radio SRS omdat ik verwacht had Goebels Limbo zijn Bouta-show komt opvoeren.

  Maar in plaats van Bakana Tori hoor ik allemaal liedjes die DDB verheerlijken.Ik moest denken aan Hitler toen hij aan de macht was.

  Of zijn ze toch door hun leugens heen en kunnen in armoede niks meer verzinnen.

  Schaamteloze SRS met Limbo


  Maak melding

 95. Pot verdorie,…op de foto staat die Dino duidelijk met een CTU uniform,..en nu komen ze zeggen dat hij nooit lid was van de CTU??? Denken ze dat alle Surinamers gek zijn zeker?? Liegen en bedriegen, roven en moorden en al het geld van de samenleving verbrassen zijn ze goed in!


  Maak melding

 96. Bouterse noemt zoon Dino beste man voor anti-terreur eenheid

  09 Dec 2010, 18:00 bron StarNieuws

  President Desi Bouterse, is trots op zijn zoon Dino. “Hij is opgenomen in de leiding van een speciale anti-terreur eenheid, de Counter Terror Unit (CTU). Hier spreekt een trotse vader”, zegt Bouterse, wanneer een journalist hem ermee confronteert dat zoon Dino, een strafblad heeft en vaker in aanraking is gekomen met de justitie. Eerder zei Bouterse ook al “voor deze unit hebben we de allerbesten nodig. 🙂 En op dit gebied is mijn zoon de allerbeste” 🙂

  Het staatshoofd zegt dat CTU in het leven is geroepen als preventie tegen de nationale en internationale dreigingen vanuit, de criminele wereld. Hij noemde drugstransporten en de georganiseerde criminaliteit. De bedreigingen van klimaatverandering, mensenhandel, “maar hoog aan het lijstje staat terrorisme”, zegt Bouterse. Volgens hem is de CTU een signaal naar de internationale gemeenschap dat Suriname meer doet dan alleen maar over terrorisme praten.

  🙂


  Maak melding

 97. alleen
  Dino is in New York om namens Surname de VN toe te spreken. Hij is verlinkt door Boerenveen die vervroegd vrij kwam in ruil voor het doorspelen van informatie. Maar Dino kunnen ze maar een paar weken vasthouden. Hij heeft diplomatieke immuniteit.
  dit is niet mijn werk dus stop om de nick name te gbuiken aub


  Maak melding

 98. @Gewoonlk

  Brazilie of argentinie… voor mij maakt het niks uit. Wij hebben problemen genoeg in ons eigenland….vader en zoon duo bezorgen ons al genoeg koppijn.
  Mie gado dinootje heeft 14 kinderen en ik dacht dat Plato allen zoiets zou kunnen uithalen. Hoeveel vrouwen ,buitenvrouwen heeft deze crimineel dinootje!?
  Verzorgt hij ze allemaal met geld uit de staatskas!!Stel je voor, wij storten belasting gelden in de staatskas en zijn genieten!!!!?
  Mijn God is dit the next lijder van Surinams?!!

  En nu is hij eindelijk opgepakt ,gelukkig in Amerika,hier zou hij toch eenmaal geen 1 dag in de gevangenis te hoeven zitten,net als papaatje zou hij amnestie drager worden. Wat ie sr toch mis met deze criminele bouta familie, zien ze amnestie werkelijk als een soort van EER?!
  En papaatje heeft hij zijn bek verloren?!
  Hij zit duizenden angsten uit heden en geloof me nu slaapt hij niet meer als een roos!!!
  Hij is bang dat dinootje zijn geheimen zal prijsgeven en de dossiers van ’80-’82 zullen open gaan!!!
  Zie je nu eindelijk met hoeveel hebbie’s wij zitten ,Gewoonl!


  Maak melding

 99. Well I sad to see the ppl in Su.are so bang om iets te zeggen niet man praat ..op facebook niet..on the phone niets.ook Surinamers in NYC zijn bang om er over te praten i weet want ik woon hier in NYC i’m sick and tired of this Dictator in the Country..Monday its the vedict and I will bethere in the city..can’t wait ..deuces from NYC


  Maak melding

 100. is deze man ziek ziek of stuiptrekking om zo’n uitspraak te doen,ik zou me dood schamen, de allerbeste van de allerbeste coca dealer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.