Comité GMAP stelt vragen over salaris Dino Bouterse

61

AMSTERDAM/PARAMARIBO, 3 sep – Het Suriname comité GMAP – Geen Moordenaar Als President – heeft, naar aanleiding van de verklaring van Mevin Linscheer dat Dino Bouterse niet in de Counter Terrorism Unit(CTU) zit, in een open brief aan de directeur Nationale Veiligheid gevraagd waarom Dino Bouterse dan wel overheidssalaris ontvangt.

GMAP zegt uit exclusieve en betrouwbare bron te weten dat Dino Bouterse, nadat hij in de leiding van CTU was benoemd, tot zijn arrestatie, op de ‘pay roll’ van de overheid stond. Volgens het comité staat ‘het betalen van salaris gelijk aan het formaliseren van een werkrelatie’. GMAP stelt ‘dat Linscheer nu een gekunstelde verklaring uitgeeft omdat Dino Bouterse, zoon van de president, in Amerika vastzit op verdenking van drugs- en wapenhandel en daarmee de CTU en Suriname compromitteert.’

Het Suriname comité wijst erop ‘dat niemand minder dan de president bij de CTU aanstelling van Dino Bouterse zei trots te zijn op zijn zoon en dat die tot de allerbesten zou behoren’. GMAP noemt de ontkenning van Linscheer dat Dino Bouterse in CTU zit ‘ongeloofwaardige en doorzichtige poging tot damage control’.


61 REACTIES

 1. INDERDAAD!De gehele ndp regering is in volle toeren uit om aan DAMAGE CONTROL TE DOEN!!!
  HET VOLK VAN SURINAME WIL OOK WETEN HOEVEEL SALARIS AAN HEM WORDT UITBETAALD GEWOON OMDAT HIJ DE ZOON VAN DE LIJDER IS!!


  Maak melding

 2. De hele CTU is een prive leger van basja bobo en heeft niets te maken met terrorisme, en nu weet de hele wereld waar ze voor staan. Toen de voormalige bevelhebber van het nationale leger vragen over stelde werd hij de laan uitgestuurd. De enigste mensen die van terrorisme beschuldigd kunnen worden in Suriname hebben zichzelf amnestie gegeven.


  Maak melding

 3. CTU = Cocaine Transport Unit

  Als Dino mede leiding gaf, wie zijn er dan nog meer bij betrokken ?

  De beerput gaat binnenkort open en de stank is overal in het hele Caraibisch gebied en Zuid Amerika te ruiken.


  Maak melding

 4. Journalisten grijp deze uitdaging. Foto’s foto’s filmpjes met dino de boef, van dino in ctu uniform.
  De man die de eind verantwoordelijkheid heeft in Suriname is alweer nergens voor verantwoordelijk
  Behalve natuurlijk Carifesta een stramme kar met eigen dynamiek…Bouta de president van feestzaken.
  Brada yu las ing


  Maak melding

 5. Maar wacht even ik lees net dat er sinds 20 augustus een opsporingsbevel liep.
  Hauahaaaaa wan heri heri CTU en dan hebben ze geen dagelijkse update van die lijst?
  Wie heeft zitten slapen? Wanneer is Belfort geinfrmeerd over de signalering van Dino?.


  Maak melding

 6. De journalisten hebben sedert 2010 melding van gemaakt dat Dino leiding gaf aan CTU maar noch Limbo noch Linscheer hebben dat ontkend.
  En nu is Dino nieteens meer de zoon van DDB.


  Maak melding

 7. Hij heet Dina want hij is eigenlijk een zij en omdat alles wat misgaat de schuld is van de vorige president zullen we, wanneer we 40 jaar terugkijken in de achteruitkijkspiegel, merken dat ‘zij’ een buitenkind is van Vene.


  Maak melding

 8. O ja hoor, de rookgordijnen worden opgetrokken en ze gaan steeds dikker worden.
  Draaien om de hete brij heen. De aandacht verleggen van het werkelijke gebeuren.
  En dat is, dat Dinootje vast zit op verdenking van wapenhandel en drugssmokkel.
  Leider of geen leider van de CTU, hij, de zoon van, zit vast op verdenking van criminele activiteiten.
  Dat is een feit. Niks payroll, niks overheidssalaris, niks leiding CTU, allemaal omdergeschikt, afleiding van de aandacht.
  Arrestatie! Dat telt nu!
  Desi en Dino zijn een schande voor Suriname!


  Maak melding

 9. Meneer Tjin A Tsoi moest publiekelijk, in alle dagbladen zijn excuses aanbieden voor de vragen die hij had gesteld over de jacht van de pres.

  En nu meneer de president??
  Waar blijven jouw excuses voor het wangedrag van je afvallige zoon?


  Maak melding

 10. Lezen mensen,lees hoe de ndpers elkaar tegenspreken,

  Dino Bouterse heeft helemaal niks meer te maken met Counter Terrorism Unit (CTU). In het begin verleende hij logistieke diensten aan deze speciale eenheid, maar de samenwerking met Dino is niet geformaliseerd. Hij is helemaal niet in dienst van de overheid,

  beweerde Melvin Linscheer, directeur van Nationale Veiligheid, vanmiddag, maandag 2 september 2013, in gesprek met Clifton Limburg in zijn dagelijkse programma Bakana Tori op SRS.

  Journalisten zouden volgens Linscheer meer moeten ‘rechercheren’ om achter de feiten te komen. ‘Zo moeilijk is dat niet.’

  Het is overigens opmerkelijk, dat Linscheer pas een aantal dagen na de arrestatie van Dino Bouterse via een radioprogramma met een verklaring komt over de rol van hem binnen de CTU en waarom hij niet eerder met een officiële reactie naar buiten is getreden.

  Linscheer heeft op een persconferentie op 29 juli 2011 de commandant van de CTU Giovani Nijbroek voorgesteld aan de pers, zo brengen Starnieuws en de Ware Tijd Online hun lezers in herinnering.

  In diverse media, nationaal en internationaal, is Dino Bouterse, die donderdag werd aangehouden in Panama en meteen uitgeleverd werd aan de Verenigde Staten, gepresenteerd als de leidinggevende van CTU. Linscheer zei verder, dat over het reizen op een diplomatiek paspoort, minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken het zou moeten antwoorden. Hij merkte wel op, dat het gebruikelijk is dat directe familieleden van de president op een diplomatiek paspoort reizen.

  Dino wordt door de VS verdacht van wapen- en drugshandel. Volgens Panama is op 20 augustus een internationaal opsporingsbevel door de VS uitgevaardigd voor Dino Bouterse.

  Een paar uur nadat het vorengaande werd bericht kwamen media met een aanvullend bericht:

  ‘De Counter Terror Unit, daar worden de beste mensen gekozen. Daar worden de allerbeste mensen gekozen. De allerbeste mensen. En mijn zoon, op dat stuk behoort hij tot de allerbeste. Hij is in dat team. Hij heeft mede leiding in dat team.’ Dit zei president Bouterse, vader van Dino, op een persconferentie op 9 december 2010.’ Uit die woorden zou moeten blijken, dat zoon Dino wel degelijk leiding heeft gegeven aan de CTU en dat staat dus haaks op de bewering van Linscheer:

  http://www.youtube.com/watch?v=7KF9I20U0_s&feature=player_embedded


  Maak melding

 11. @ Tamara
  Jongoe, je hebt groot gelijk man. Linscheer en consorten hebben macht in Suriname waar ze hun wapens kunnen trekken en richten op onschuldige burgers. Waarom doet men niet tof tegen Amerika en Panama. Panama had lak aan de vriendschap met Suriname terwijl Lackin om de hete brei heen dans. Paranam zou zeggen dat DDB morgen nog steeds President is. En we geven hem gelijk ook met een verschil dat DDB President is van Wapensmokkel en drugszaken. Bye the way, indien deze affaire zich had voorgedaan tijdens de revolutie, dan was de pers monddood gemaakt. Melvin en Bakana Tori, maak de pers monddood nu!


  Maak melding

 12. Ik heb Dino gezien bij diverse staatsbezoeken waarvan de laatste in China was. Op de beelden is Dino vak te zien. Dat de first lady meegaat is gebruikelijk. De rol van de first son ken ik niet. De ware aard wordt nu getoond. Het heel gebeuren wordt aan elkaar gelogen en die paarse volgelingen zijn doof, stom en blind. Hebben ze hun huizen al, kunnen ze hun dievenijzer verwijderen, genieten ze al van al die mooie gouddeals? Jammer jammer jammer niet voor vader en zoon, zij hebben erom gevraagd maar voor Suriname die hieronder leid. Of heeft Suriname er ook zelf voor gekozen.


  Maak melding

 13. Linscheer, ik heb een goede gouddeal voor jouw in Panama City. Je hoeft niet via America te komen. Neem die papa van de beste van de besten ook direkt mee en laat die gezwollen Limbo die goede gouddeal komen verslaan voor Baka bana tori. Jullie masker is op de grond gevallen. De hele wereld heeft dat gezien. En Ja, de journalisten in suriname hoeven geen onderzoek te doen we hebben youtube waar papa duidelijk aangeeft dat Diana Bouterse tot de beste van besten behoort. Zijn medegevangen zeggen dat nu ook al van hem. Lol


  Maak melding

 14. Ik weet echt niet meer wat ik in dit land moet geloven van deze regering. Nu twijfel ik als DDB echt president is. Misschien geeft hij mede lijding aan de regering en is hij niet de president. De amnestiewet is misschien ook niet echt. 18000 huizen zijn ook niet echt.Ik ga nu een Calpol drinken en slapen, dan begrijp misschien beter.


  Maak melding

 15. Mijnheer Santhokhi/Venetiaan moeten tekst en uitleg van de handel,wandel, uitbetaalde salarissen van de CTU vragen in de Natinale Assemble, hoeveel terrorisme hebben ze zelf gepleegd en hoeveel voorkomen. Ze moeten ook de ministers van defensie, politie, buitenlandse zaken, parket, voormalige bevelhebber als getuigen horen. Verder moeten ze laken, belfort onmiddellijk bedanken voor hun incompetentie. Er moet toch in de grondwet de mogelijkheid bestaan om de president te ontslaan, Bill Clinton werd toch tijdens de monika lewinsky affaire “impeached”, waarom bobo niet?


  Maak melding

 16. Dino is hoofd van de Surinaamse Padvinders..

  Wat een gore laffe bende is die NDP toch. Plotseling is Dino ( The best man for the job) GEEN hood van de CTU.

  LAFFE HONDEN!!!!!


  Maak melding

 17. Beste vrienden,

  Maken jullie je niet al te druk. Melvin Linscheer wil de zaak afdekken met onwaarheden. Via Amarika zal alles aan het licht komen. Daar beschikken ze ongetwijfeld over de informatie omtrent zijn dienstverband. De leugenaars maken het alleen maar moeilijk en gelukkig lezen de Amerikanen ook mee. Enkele leugenaars zou ik sterk afraden voorlopig op vakantie te gaan, want hun terugkeer is niet gegarandeerd. Melvin behoeft zijn vrouwtje voorlopig niet meer op te zoeken in de VS. Ik wacht nu op de verklaring van de minister van BuZa over het diplomatieke paspoort van Dino.

  Dino zou in aanmerking kunnen komen voor een dienstpaspoort, indien hij zaken moet doen voor de overheid. Dat was volgens mij hier niet het geval. Alleen diplomaten komen in aanmerking voor een diplomatiek pastpoort. En met het verleden van deze jongen zou hij nimmer een dergelijke status krijgen.


  Maak melding

 18. Via facebook ben ik geattendeerd op de site van Dino. Ik raad jullie an daar kennis van te nemen. Je staat er verstelt van wie allemaal tot zijn vriendenkring behoren. Ik las enkele bekende namen. Kijk en huiver!!!!!


  Maak melding

 19. Waar blijven de paarse zwakzinnigen met hun reacties. Feit is dat Dino aan het hoofd stond van de Coke Transport Unit (met dank aan forumlid Michael, hoe verzin je het 🙂 )

  De VS gaat de beerput openen. Tijd voor gasmasker. Als Su straks haar betalingsverplichtingen niet met kan nakomen zeggen dezelfde honden dat ze nooit hun handtekening op de overeenkomsten hebben gezet.

  Melvin Schaamhaar realiseert zich niet dat investeerders ook meekijken.

  1) per direct salaris van Dino stopzetten
  2) per direct CTU def. ontmantelen
  3) per direct onderzoek instellen naar alle werknemers

  CTU in Su is overbodig ! Pure geldverspilling.


  Maak melding

 20. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Met deze verklaring van Linscheer, wordt Dino Bouterse nog meer in het moeras geduwd. Linscheer en Desire trekken hun handen af van Dino. Hiermee willen ze de indruk wekken dat Dino op eigen titel en verantwoordelijkheid handelde. Maar de Amerikanen zijn niet gek. Misschien dat het Surinaamse volk daarin trapt.


  Maak melding

 21. Lees dit eens:
  Kabinet president zwijgt over aanhouding Dino Bouterse
  Tuesday 3 September
  Het kabinet van de president heeft nog geen verklaring gegeven over de aanhouding van de zoon van president Desi Bouterse, Dino Bouterse, in Panama. Wereldwijd is aandacht besteed aan de aanhouding van Dino.
  Zijn aanhouding heeft de Unasur-top afgelopen weekend in Suriname overschaduwd. Dino is uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Hij wordt verdacht van drugssmokkel en het illegaal bezitten van wapens.

  Welk wel beschaven land zwijgt nou over de arrestatie van Dino?. Hij was toch de top van CTU?

  Het gaat Suriname en alle Surinamers aan van wat er gaande is. Immers, ze betalen wel de belastingen en vader en zoon plunderen, en ontplooien op koste van de staat criminele praktijken.
  —-

  Dit is geen democratie, maar dit is een dictatuur en velen zullen langzaam wakker worden.
  Bouterse wilde van zijn zoon zijn opvolger maken toch, nou wat nu? Waarom vertel je zelf niet aan je volk wat er gaande is? Of gaan we zielig doen en hopen op stemmen?. Jullie denken echt dat het volk achterlijk is, JIJ EN JOU ZOON HOREN BEIDEN LEVENSLANG TE KRIJGEN!


  Maak melding

 22. Criminelen Top Unit onderleiding van “boutje”. Mooi mang!
  De allerbesten laten zich niet misleiden en gaan recht op hun doel af. De allerbesten worden ook niet gepakt. Die worden president van het land.


  Maak melding

 23. Dat jhele zooitje daar zit zo vaak de boel bij elkaar te liegen dat ze er zelf niet meer uitkomen en tegenspreken.
  Dat is toch niet nieuw.
  Party Pres van National Dance Party heeft schijt aan alles en idereen en ook die liegt de boel bij elkaar. LAs hij dan op inconsitenties aangesproken word dan loopt hij weg met een grijs als een lummel die kiespijn heeft.

  Wat een schandalige vertoning. Maar goed mensen. Er is gekozen voor de Pres die verandering en weelde zou brengen in Sur, Wel nu, je krijgt waar je om vroeg.


  Maak melding

 24. Als hij geen lid is van ctu waarom heeft hij dan die 8jaar die hij in stanta boma moets zitten vrij zijn ,hij weet alles over de wapen van Suriname hij kon zo een coup plegen vader lijd hem . zo kunnen ze aan de macht blijven en Ronny doet ook zou ook mee doen met de coup als vader niet naar zijn zin heeft Zoon gaat in de bak en nu gaat de Vader in de val


  Maak melding

 25. Ik denk dat alle vrienden van Dino en Muntje op Facebook allang door de Amerikanen in hun onderzoek zijn betrokken. Of het voor de vrienden van Dino en Muntje verstandig is om naar Amerika te reizen waag ik te betwijfelen, maar daar komt men zelf wel achter.


  Maak melding

 26. Voor Bouterse lijkt het erg moeilijk te zijn om te leren uit het verleden. 1982 waren 15 mensen op de vlucht neergeschoten.En maar ontkennen dat ze zijn vermoord.Nu alweer met allerlij bewijzen van Dino bij de ctu.met een goed salaris en een dure BENTLEY heeft gekocht .ONTKENNEN tot ze ook deze beerpot gaan openen We benne benieuwd zou Johny Kamperveen zeggen.


  Maak melding

 27. M.a.w. strijkt Dino ook netals papa zijn salaris op zonder op te komen dagen, vraag me af of hij nu met terugwerkende kracht doorbetaald zal worden, dus na 20 jaar zitten krijgt hij een mooie bedrag van papa als hij terug komt….

  Papa heeft veel veel familieleden zo aan een spookbaan geholpen…

  In een beschaafd land zou iemand met een strafblad nooit aan een vertrouwelijke baan geholpen kunnen worden, maar papa kan echt alles maken. Hij is een god in SU.

  Achja als de First Lady recht heeft op een paar ton van de belasting betalers, waarom de First Son niet dan. Dat vinden de aanbidders van deze familie echt niet erg.


  Maak melding

 28. mijn zoon is de allerbeste……DRAAIDEURCRIMINEEL !!!

  MAAR DOM….in 10 jaar 3x opgepakt worden voor dezelfde delicten.

  beide eigenschappen heeft hij van pappa meegekregen, maar ze hebben samen de hersencapaciteit van 1 garnaal.


  Maak melding

 29. Dat bedoel ik.
  Wat een stel domme ezels hebben we toch in de surinaamse politiek.
  Sukkel Bouterse loopt voorop, totaal zijn eigen uitspraken vergeten over zijn zoon.
  Neen deze overheid is weinig transparant nu blijkt wel waarom.

  Tuurlijk vervelend voor Bouta dat Dino nu ongenschijnlijk voor jaren achter de tralies zal verdwijnen, misbruikt zal worden door zijn medegevangenen, ( lees pic up that soap oftewel bend over boy).
  Bouta ken je echt geen schaamte?????????????


  Maak melding

 30. Nog meer dan ooit wordt het noodzakelijk om het volk wakker te schudden: LAAT JE LEIDEN DOOR EERLIJKE BETROUWBARE EN INTEGERE POLITIEKE LEIDERS.

  Ja: het zijn de leiders die alles bepalend zijn.
  Jongeren wordt wakker. alles wat tot nu toe in jullie voordeel is gedaan vloeit voort uit een plicht. Gefinancierd met gelden van de belastingbetalers en opbrengsten uit natuurlijke hulpbronnen.

  DinoSaurus, DiDiBri, Baka-bana, Rat en consorten hebben niets betaald. Integendeel hun zakken en buitenlandse rekeningen overstijgt nu al 7 nullen.

  Wat wil jij.


  Maak melding

 31. Gisteren een tv uitzending gezien waarin diploma’s werden uitgereikt. Wat me opviel: Bijna uitsluitend meisjes en vrouwen!!! Op elke 30 geslaagden was er 1 man. Dit geeft te denken….


  Maak melding

 32. De blunder van de eeuw,

  Deze blunder geeft ook weer eens aan dat de inlichtingen dienst aan het knikkebollen was/is.

  En is me ook opgevallen dat GMAP na zijn siësta er weer bij is.
  Alleen ????????????????????
  Vervroegde stoelendans ??????


  Maak melding

 33. hahaha, de enige terroristen die Su rijk is zitten zelf in de regering. Het CTU moet daarin als eerst ingrijpen. sukkels.De jere wang woord,’terrorism’, en ze gebruiken het te pas en te onpas om te stelen, liegen en te bedriegen. Trieste vogels.


  Maak melding

 34. ik wil weten wat de reactie is van tante simons,doekhie,panka,lackien,somo,brunsie,en al die billen likker..
  vergeet de movinas niet..

  wat is de officiële reactie van bouta zelf aan het land / volk / de wereld / aan de chinezen..

  wanneer loopt hij hard weg en gaat zich verbergen achter de tralies..

  holland is wachtende in scheveningen..


  Maak melding

 35. Comité GMAP stelt weinig voor. Het is een eenmans clubje van Romeo Hoost wiens broer in clubverband een coup wilde plegen in Suriname.Het is een verzinsel van GMAP om te beweren dat Dino in dienst was van de CTU.


  Maak melding

 36. NDP= Na Droga Party.
  Iedereen in Suriname weet dat. Nu ook de wereld.
  Hoofd CTU weet niet eens dat hij op de opsporings lijst voorkomt en is de beste van de allerbeste en weet niet eens dat als je in panama aankomt en wordt gezocht door de amerikanen je direkt wordt opgepakt en gestuurt naar Amerika. Ik denk dat ze dat NU binnen de NDP misschien wel door hebben.


  Maak melding

 37. @Lico

  Hoezo gaat Suriname vooruit??!!!!!
  Zijn zoon zit gevangen in Amerika als je het nog niet wist!!!De hele wereld weet dat bouta je baasje een criminele lijder is!!!!


  Maak melding

 38. Wat deze sukkels niet door hebben is dat zij deze apekool misschien alleen in Sipaliwini kunnen vertellen. Maar niet aan de Amerikanen, want die weten feilloos wie wat en waar doet/deed in Suriname. Dus, eigenlijk heeft deze uitsloverij helemaal geen zin, ook opvallend is waarom droeg deze boef op een officiële foto een sjerp. Dat deze lui en president samen een rudimentaire ontwikkeling hebben door gemaakt, is evident, maar dat men ontkennen wil dat deze drugscrimineel niet in overheidsdienst is/was, is erg naïef en laaghartig zelf. Eerst werd deze hufter als de beste voor deze CTU job – door zijn eigen criminele vader – en plotseling bestaat hij niet meer. Wat ik duidelijk maken wil, is dat die Amerikanen niets daarover wijs gemaakt hoeft te worden. Zij hebben meer informatie over wat er iedere dag in Suriname gebeurt, laat daar geen twijfel over bestaan. Wel wil ik het volgende zeggen, degene die in hun vuistje lachen nu, zijn de Amerikanen. Deze meest hebzuchtige onder de Surinaamse criminelen werd al een tijd door de USA in de gaten gehouden, zonder dat wie dan ook dat door had. Omdat men zich naïef dat men is erg veilig voelde, met de “wapens” die zij tot hun beschikking hadden. En dat hij erin geluisd is, doet helemaal niet terzake. Dit heeft hij enkel en alleen aan zijn roofdieren- en hebzuchtige mentaliteit te danken, derhalve opgeruimd staat “zeer” netjes. Ook weet ik dat vele Surinamers zich opgelucht voelen, dat deze onberekenbare misdadiger in uniform opgevorgen is, want dat is een feit. Who is next in line?


  Maak melding

 39. Nu gaan we weten of Karel en Dino één en dezelfde persoon is.Misschien dat Dompig nu de doder/rover van het binnenland wordt?Linscheer was de adjudant van Dino in het binnenland.En deze kan in deze moeilijke tijden de oude Bout niet verlaten.


  Maak melding

 40. @lico,

  je hebt zeker heel veel diepe onvoldoendes gehaald op Lico…….en dat ben je nu aan het uiten!! mag hoor, maar….je bent laat daarmee…en ook nog….geef het goede voorbeeld aan anderen…..Zal ik Stief Mejje voor je bellen??


  Maak melding

 41. Minister Lackin raaskalt …DE WAARHEID…SPECIAAL voor NDPers…
  04 Sep, 17:00
  34147d6591bd789ad684b8475a3bbb9b.jpg De arrestatie van Dino Bouterse voor vermoedelijk drugs- en wapenhandel heeft het land te schande gezet. Nota bene is het niet de eerste keer dat Dino Bouterse wordt aangehouden voor wapen- en drugshandel. In herinnering dient gebracht te worden dat Dino Bouterse door Justitie Suriname al eerder is veroordeeld voor genoemde misdrijven. Waarom zoveel trammelant over een recidivist zou u zich afvragen, ware het niet dat het in deze gaat om de zoon van de president van het land en kennelijk daardoor die discussies interessant zijn. Een president die overigens in privé zelf hoofdverdachte is in een moordproces.

  Nu is voor mij absoluut niet interessant dat de Verenigde Staten van Amerika een of ander crimineel gespuis heeft opgepakt want dat wordt met de regelmaat van de klok gedaan. Interessant is wel the aftermath of the story. In het kielzog van de arrestatie volgden er verschillende zeer tegenstrijdige verklaringen vanuit de regering. Met minister Lackin in de voorhoede, met de president achter hem aanhollend, mochten we verhalen aanhoren die op zijn zachtst gezegd grote gelijkenissen tonen met ‘indianen verhalen’ en gerust naar het rijk der fabelen kunnen worden verwezen.

  Het meest opvallende in deze Babylonische spraakverwarring van regeringszijde is het feit dat de verdachte Dino Bouterse over een diplomatiek paspoort beschikte ten tijde van de arrestatie. Nu weet ik uit eigen ervaring dat diplomatieke paspoorten voorbehouden zijn aan hoogwaardigheidsbekleders. Ik heb tien jaren gebruik gemaakt van een diplomatiek paspoort dat mij toekwam vanwege mijn lidmaatschap van De Nationale Assemblee en ik weet uit ervaring dat het regel is dat na elke dienstreis het diplomatiek paspoort dient te worden ingeleverd totdat men opnieuw op DIENSTREIS moet.

  Nu beweert de minister van Buitenlandse Zaken dat diplomatieke paspoorten wijdverbreid zijn en zijn ministerie niet in staat is die paspoorten terug te vorderen. Om dit te staven geeft hij aan dat ex-minister Santokhi over een diplomatiek paspoort beschikt en Sharmila Mansaram er ook één heeft. Heel walgelijk vind ik het dat de minister bewust de voormalige hoedanigheid van dhr Santokhi aanhaalt. Dhr. Santokhi beschikt niet over een diplomatiek paspoort vanwege zijn ex-ministerschap maar hij beschikt over een diplomatiek paspoort vanwege zijn huidige hoedanigheid van parlementariër.

  In zijn haast om het criminele gedrag van Dino Bouterse goed te praten sleept de minister van Buitenlandse Zaken, totaal irrelevant en uit de lucht gegrepen Sharmila Mansaram er met de haren bij. Volgens deze minister zou Sharmila Mansaram ook over een diplomatiek paspoort beschikken en daarvan dus gebruik maken. De minister heeft daarmee een zeer leugenachtig karakter tentoongesteld. Het zou deze liegende minister sieren als hij kon aangeven in welke hoedanigheid ondergetekende over haar diplomatiek paspoort beschikte en wanneer ondergetekende voor het laatst haar diplomatiek paspoort heeft gebruikt en of ondergetekende haar diplomatiek paspoort heeft gebruikt nadat zij parlementariër af was dan wel voor een privéreis. Ook zou het deze liegende minister sieren als hij kon aangeven of het diplomatiek paspoort van ondergetekende al vervallen is en dus van nul en generlei waarde is of nog valide is.

  Deze liegende minister raaskalt en verkondigt bewust onwaarheden met het kennelijke doel zijn mogelijke bijdrage aan de criminele activiteiten van Dino Bouterse te verdoezelen en opponenten door het slijk te halen ter verwezenlijking van dat doel. Liegende minister Lackin moet ophouden met het koeioneren van onschuldige burgers en het volk komen uitleggen in welke hoedanigheid Dino Bouterse het land vertegenwoordigt en hoe hij in aanmerking is gekomen voor een diplomatiek paspoort waarmee hij zwaait op een naar zijn zeggen privé reis. De minister moet ook komen uitleggen wanneer de subjecten die wettelijk in aanmerking komen voor een diplomatiek paspoort zijn verruimd en als hij kaas heeft gegeten van het Verdrag van Wenen of dat Verdrag in ogenschouw is genomen.

  Voor de rest is naar de mening van velen minister Lackin niet alleen een marionet van oud legerleider Bouterse en ontbreekt hem elk greintje verstand om het ministerie van Buitenlandse Zaken te leiden, maar aan zijn curriculum vitae kan hij nu ook toevoegen een doctorale graad in het raaskallen. In ieder geval ben ik inmiddels overtuigd dat deze minister liegt alsof het gedrukt staat. Ik waarschuw bij deze de minister mijn naam niet te gebruiken voor zijn verfoeilijke toneelopvoeringen en op te houden met het verkondigen van leugens. Foei toch minister Lackin!

  Mr.drs. Sharmila Kalidien-Mansaram


  Maak melding

 42. Waar praten we allemaal over Dino is onschuldig Zn pa is nooit veroordeeld . Dino ook niet. Desi is geen moordenaar. Het volk heeft de leider die het verdient.


  Maak melding

 43. Ai brada nanga sisa,jullie weten wat corruptie is toch!!!!!
  What nonsense,die Comite GMPA gaat onderzoeken over Dino.
  Weten deze gasten niet,dat papa Desie er voor gezorgd heeft,
  dat zijn zware jongen Dino op rol van de loonlijst CTU staat.ER is nu ook bekend bij de huidige dienaren,dat hij
  nooit werkzaam is geweest bij CTU.Wie houden ze nou voor de gek.Ai baja,zo komt onze sweetie Sranang nooit vooruit.Er is geen eenheid onder het volk.v.b.Brunsi wil pres worden en de resultaat wordt Zimbabwe.Pae Somo wil ons geliefd Suriname,Java Republiek maken.Baba Santoki wil
  onze Sranang dan Bharat(India) maken.En onze Dada Desie heeft ons potie Sranang nanga corruptie en oplichterij een Bananen Republiek met z,n bende gemaakt.Ik denk,dat God ook niet meer weet wat met Sranang moet worden….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.