Parmessar wil Openbare Werken ‘fatsoenlijk maken’

58

PARAMARIBO, 1 sep – “Ik ben bezig het ministerie fatsoenlijk te maken na vele jaren, decennia van verwaarlozing.” Dit zegt minister Rabindrenath Parmessar (Mega Combinatie/NDP)van Openbare Werken, OW. Dat het er minder fatsoenlijk aan toe ging de afgelopen jaren, is met zoveel woorden bevestigd. Parmessar spreekt van een administratieve chaos.

Door de onoverzichtelijkheid wordt de dienstverlening ernstig ondermijnd. Zowel de samenleving als aannemers van publieke werken hebben daarvan te lijden. “Als een declaratie wordt ingediend, moeten minimaal zes en dertig stations worden gepasseerd”, zei Parmessar in het parlement. Het duurt zo onnodig lang voordat ondernemers worden betaald voor geleverde diensten. Aan de andere kant is de controle op wat geleverd wordt uitermate zwak.

Parmessar wil daarom de efficiëntie opvoeren op het ministerie. “Er worden geen contracten opgezegd, maar wel wordt strenger nagetrokken wat echt gedaan wordt.” Dienstauto’s mogen ook alleen nog voor het werk worden ingezet. “Ik ben bezig de verkwisting van benzine aan te pakken van wel dertigduizend liter per maand, we hebben het nu al gehalveerd.” Geen compliment dus aan voorganger en partijgenoot Ramon Abrahams. De oppositie vroeg tevergeefs om meer inzicht in die nalatenschap.

58 REACTIES

 1. “Ik ben bezig het ministerie fatsoenlijk te maken na vele jaren, decennia van verwaarlozing.”
  Geen compliment dus aan voorganger en partijgenoot Ramon Abrahams.

  Tja sa mi moes dinkie foe atspraak disie?
  Nieuwe bezems vegen schoon of is er echt sprake van positieve verandering.
  Terugdringen van 36 stations met de helft betekend zoveel als het wegsturen van circa 30% tot 40% personeel.
  Halvering van de brandstof betekend een besparing van de uitgaven.
  Al met al zal in de begroting 2014 deze besparing zichtbaar moeten worden.
  Ik ben benieuwd als dit dan ook zo zal zijn


  Maak melding

 2. fatsoen en criminelen gaan niet samen…
  waar blijft het fatsoen om oa abrahams ter verantwoording te roepen voor DIEFSTAL…

  waar blijft het fatsoen om oa de wolf ter verantwoording te roepen voor drugshandel/wapenhandel van baby de wolf….


  Maak melding

 3. Nogmaals parmesar ik zou dit graag willen zien in suriname , en u bent een ndp er en ik hoop niet dat u het volk om dd tuin leidt ,eerst zien dan geloven. Ik moetcwel zeggen dat ondanks alles u wel op de goede weg bent. Mijn droom om ooit terug tekeren naar suriname wordt hierdoir hopelijk werkelijkheid en ook van velen. Ik volg uw beleid!


  Maak melding

 4. Van alle NDP-ers is Rabindrenath Parmessar is één van de weinige NDP-ers die wel competent is. Hij zou een voorbeeld moeten zijn voor die andere corrupte NDP-ers. Rabindrenath Parmessar heeft al meer bereikt dan Abrahams in 3 jaar tijd. Ga zo door !


  Maak melding

 5. Out of topic bbbbbbutttttttt
  I have one question nml deze: Zijn er ergens al beelden(ala Boerenveen) opgedoken van de arresestatie en of onderhandeling/overhandiging vaaaaaaann hahahhaa de grote Di-noh bajahaaa.Ik hoor/lees ’t graag.Odiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 6. Ik geloof t graag maar de NDP is geen fatsoenlijke partij….ovrigens denk ik dat alle ministerie met het zelfde probleem kampen van 36 schijven..dan hebben we het niet alleen oover facturen maar over alle dienst verlening. Ik vraag me af of de veel ambtenaren wel weten wat ze moeten doen en waarvoor zij dit doen. Welke partij durft het ambtenaren apparaat te verkleinen??


  Maak melding

 7. Moet hij zeggen, die sukkel, ik zou maar eerst voor de spiegel staan, en de vraag stellen wie ben ik wat wil ik, en klopt het weat ik wil gaan doen, dus niets, zo denkt ie de gemeenschap op zijn hand te krijgen, wat ee lullo zeg.


  Maak melding

 8. @Glenn Pengel,

  Zie bijgaand reactie van lakei Winston. Als nederland Dino had opgemaakt was de wereld te klein geweest. Suriname moet op haar tellen passen eb zeker Dada & Co

  PARAMARIBO- De relatie tussen Suriname en Panama is niet vertroebeld door de aanhouding van Dino Bouterse donderdag. Panama heeft op verzoek van de Verenigde Staten de zoon van de president gearresteerd en overgedragen aan de Amerikaanse justitiële autoriteiten. Dino wordt in Amerika berecht.

  Minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken zegt aan Starnieuws dat Panama heel belangrijk is voor Suriname. Er zijn afspraken gemaakt over een nauwe samenwerking met elkaar. “Het Panama-kanaal biedt tal van mogelijkheden voor samenwerking. Wij hebben de diplomatieke banden verder versterkt en de visum-regeling is versoepeld”, merkt Lackin op.

  Het uitleveren van Dino aan de VS heeft niet gemaakt dat in de bilaterale sfeer zaken zijn veranderd. “Dit heeft totaal geen invloed op de relatie. Wij gaan gewoon verder met invulling geven aan de afspraken die gemaakt zijn met Panama. Ook de nauwe samenwerking op luchtvaartgebied gaat gewoon door”, deelt de bewindsman mee. Hij merkt op dat de bilaterale relatie met de Verenigde Staten ook niet is veranderd.


  Maak melding

 9. Ik liep gisteren in het pikkedonker op de ‘nieuwe boulevard’ aan de Waterkant en werd niet vrolijk van deze nieuwe toeristische attractcie. Smerig zwerfvuil, geen verlichting, geen vertier. Weer ene gemiste kans en mislukking van OW.

  En WTF is de Stichting Toerisme Suriname eigenlijk aan het doen? Ze zeiken altijd om geld, directie en bestuur maken massaal ‘dienstreizen’ naar beurzen in het buitenland maar beleid, aantoonbare promotie van Suriname ho maar. ook de website is al een jaar ‘under construction; Wat een farce.


  Maak melding

 10. eerst al het gestolen (land) goed terug vorderen bij de dief Abrahams, dan maak je je zelf geloofwaardiger, nu ben je net als die andere NDP dieven alleen maar “willen” maar niets “kunnen” doen. Eerst zien dan geloven is tijd verdoen. gelijk handelen….heb de ballen….


  Maak melding

 11. deze dissident verbleef 7 jaren in nederland en ging op 4 september 2004 weer terug naar huis te suriname om de nieuwe president te worden, maar Otmar rodgers liet hem dat niet worden, erg jammer toendertijd, want deze man heeft de capaciteit dat te kunnen zijn, nu slijt hij zijn dagen als parlements lid in suriname…
  Indien hij president was geworden, zou bouterse nu dat niet zijn, en had suriname mogelijk een beter koers gevaren dan het front!!! ik ging naar suriname op 31 augustus 2004 om daar te wonen, maar moest noodgedwongen huiswaarts keren na 1 jaar, aangezien ik in suriname geen verblijfs vergunning kreeg, terwijl alle chinezen die naar suriname kwamen die wel kregen, nu zit ik weer 8 jaren in nederland. ik kreeg 4 maanden verblijf in suriname en was 8 maanden illegaal. Zo werd ik behandeld als geborenen surinamer en als surinaams nederlander.


  Maak melding

 12. A…(hiermee wordt Abrahams duidelijk in de hoek gezet, dus moeten er staande de vergadering aktie ondernomen worden tegen deze straatrover i.p.v. hem in 2015 in te zetten voor een verkiezingscampagne.

  B…deze meneer Parmessar is en blijft ook een NDPer, dus weinig hoopvol voor de toekomst.


  Maak melding

 13. Parmessar moet zijn grote mond dichthouden van bezuinigen. Laat hij eerst zeggen wat Abrahams gedaan heeft met al die miljoenen die hij van de aannemers heeft gehad van werken die slechts op papier zijn uitgevoerd. Vandaar dat Paramaribo ondanks de miljoenen investeringen nog steeds bij de geringste neerslag onder water loopt.


  Maak melding

 14. @Henk Mollenaar
  AUB geen azijn verhaal over Waterkant en de oude prestaties en mislukte kansen van OW

  LIJST deze uitspraak in als teken van enige hoop. Deze minister heeft nog al wat gezegd over de wijze waarop OW functioneert. Hij legt de vinger sterk op de zwakke punten (van alle ministeries).
  Deze papierschuiverij waarin op papier allerlei formele stappen (zonder waarde toevoeging of nut) plaats vinden en de zwakke controle op de feitelijke uitvoering of levering is niet gisteren en is ook vorig jaar niet ontstaan. Deze cultuur van ondoelmatigheid is al decennia de gewoonste zaak van de wereld. Het is niet slechts ontstaan onder de vorige minister.

  De minister zegt nog al wat over zijn voorganger die niet alleen niets aan de ondoelmatigheid gedaan heeft maar er met behulp van al deze ondoelmatigheid er een echte zwijnenstal van gemaakt heeft.
  Het simpele voorbeeld omtrent het verbruik/misbruik van benzine zegt genoeg over de algemene mentaliteit van de OW medewerkers maar ook van de kracht waar deze minister door noodzaak gedreven ondoelmatigheid aanpakt.

  Geachte heer Mollenaar ik ben ondanks alles sceptisch maar de minister moet echter wel een kans krijgen om waar te maken wat hij zegt. Ik ben sceptisch omdat het geen de minister hier aankaart een strijd wordt met een veel hoofdig monster te weten: de jaren lange routine en verworven rechten en posities, de politiek mentaliteit, de aankomende verkiezingen, etc.

  Beseft u echter wel dat deze minister zijn prominente NDP voorganger, campagne coördinator en vriend van zijn partij voorzitter over de grenzen van partij loyaliteit neerzet als een MISLUKKING. Wees dus blij met een dergelijke openheid. Het is wellicht de eerste stap naar een aantrekkelijker NDP


  Maak melding

 15. Zolang jij mee-doet in het wespen-nest van deze criminelen,is if kan er nooit en te nimmer fatsoen zijn en sterker nog WAT gaat hij kunnen veranderen.Puur nonsens,ha..ha…en toch zeggen velen het gaat goed in suriname,last van uw ogen en of oren,man schei toch uit .een grote rotzooi en niets anders.doet heel veel pijn om te zeggen dat suruname nooit goed komt de een na de andereklootzak komt aan d macht de macht door die domme surinamers.Helemaal geen mdelijden. Want zij hebben zelf een moordenaar gekozen.veel succes met dino, en papa bouta,en mede consorten…..ba soekoe….ba finnie….ba tjarie—–stomme suri,s


  Maak melding

 16. Volgens mij kan hij het beste voorbeeld geven en zelf op te stappen 🙂

  Mocht hij besluiten om te blijven zitten als minister dan moet hij het dossier van Abrahams aan de PG overhandigen en vragen om nader onderzoek van deze crimineel, die eigenlijk het zelfde riep bij zijn aantreden.


  Maak melding

 17. @ Glenn Pengel (Zondag 1 september 2013 om 09:57 uur).

  Sorry ik kan je niet helpen aan beelden van de arrestatie van Bouta jr.

  Ik heb wel het nieuwe Surinaamse volkslied getraceerd.

  Sing it loud:

  En we zwaaien met z’n allen naar Dino.
  En we zwaaien met z’n allen naar Dino.
  En we zwaaien met z’n allen ja we zwaaien met z’n allen.
  We zwaaien met z’n allen naar Dino.

  Jepie jaja amnestie no de.
  Jepie jaja amnestie no de.
  Jepie jaja jepie jepie jaja jepie.
  Jepie jaja amnestie no de.

  NB: Dies reis Jepie no de.


  Maak melding

 18. @Jojo

  Heeft parmessar in letrterlijke woorden gezegd..ABRAHAM is een mislukking?!!!Heeft hij gezegd laten wij Abrahams opsluiten?!!
  Heeft hij gezegd ..Dinootje is een MISLUKKING?!Heeft hij een verklaring uitgegeven waarin hij zegt dat de criminele zoontje van zijn baasje en partij genoot is opgepakt wegens criminele en illegale drugs en wapen handel!!De gehele ndp regering ius in stilzwijgen gehuld!!Bij hun left het idee alsof amnestie van baasje betekent dat de gehele gezin bouterse beschermd is hiermee. Dat moeten ze aan de amerikanen gaan vertellen!!!!Het lijkt alsof volgens de criminele ndp bende dino morgen ,neen ,liever vandaag nog zal aankomen in Suriname!!Keep on dreaming,hij komt niet meer terug!!


  Maak melding

 19. Jammer dat deze Parmessar er voor kiest Abrahams in bescherming te nemen. Het zal hem in de resterende Ndp tijd behoorlijk opbreken. Maar dan ook hebben wij niet onze buik vol van deze bedriegers? Moet deze hindoestaan weer die troep van de rooie negers bende gaan opruimen zoals hij dat deed bij het AZP, zoals Lachmising dat deed bij de SLM, zoals Panday het doet bij het Diakonessen, zoals Anand Ramkisoensing dat doet bij Surland, zoals Manoj Hindori dat doet bij het RKZ, zoals Harold Ramdhani dat deed bij het SZF, zoals Dewkoemar Sitaram dat doet bij de Melkcentrale, zoals Ravi Changoer dat deed bij het streekziekenhuis Nickerie, zoals Mathoera dat doet bij het PCS, zoals Chiragally dat deed bij de EBS, zeg eerlijk moet dat weer? En als de job geklaard is mag bruintje oprotten? ( zie diakonessen) Thanks but no thanks…


  Maak melding

 20. Als Parmessar het ministerie fatsoenlijk wil maken moet hij de miljoenen die Mondje achterover heeft gedrukt, terughalen en dienovereenkomstig een klacht wegens Corruptie deponeren bij het Openbaar Ministerie.

  Pas dan geloof ik dat Parmessar dit ministerie fatsoenlijk wil maken.

  Praatjes vullen geen gaatjes, Action speaks louder than Words


  Maak melding

 21. En daar hebben we de azijnpissers weer. Geen enkel voornemen is goed, zelfs al zou Jezus neerdalen en een goede voornemen verkondigen, dan nog zouden alle azijnpissers hier op dit forum er iets negatiefs aan verbinden. Azijnpissers, pedofielen en racisten bij elkaar op een plek (Waterkant.net), dat is wellicht een groot genot wat ze van elkaar herkennen. Het is net klaar komen. Toch?


  Maak melding

 22. Fatsoen kan je niet afdwingen, alle goede bedoelingen ten spijt.
  Het is onfatsoenlijk parmessar, als je doodleuk de plaats inneemt, van je onfatsoenlijke voorganger, en hem niet eens ter verantwoording roept.

  Hoe geloofwaardig ben je dan?
  Je bent bewust in zee gegaan met een stelletje onfatsoenlijke mensen, je bent besmeurd. Sorry!

  Suriname staat stil.
  Bezinning is nu aan de orde.


  Maak melding

 23. @Latour.
  Je lult weer!!
  Niet wij maar je baasje en zijn zoontje staan in het nieuws en altijd NEGATIEF. Heden is je baasje zijn zoon die in de gevangenis in amerika zit en niet wij!
  Misschien kan je namens je baasje een verklaring over de aanhouding van zijn criminele zoon aan het volk van Suriname komen voorlezen….Is je baasje nog steeds aan het huilen…snik…snik…


  Maak melding

 24. Het moraal van de reacties is dat Parmessar het misschien goed bedoeld maar een gigantische achterstand heeft in vertrouwen door zijn patij en partijgenoten. Leuk dat hij de simpele dingen doet, brandstofverbruik, gebruik dienstauto’s en telefoons terugdringen. Laat hij ballen tonen door het personeelsbestand terug te brengen, door eerdere gunningen onder de loep te nemen en wanneer zaken niet zuiver zijn deze zuiver te maken dus ook Abrahams zich laten verantwoorden. Gaat hij niet doen dus Parmessar, mooie praatjes als de jouwe zijn er al genoeg geweest laat maar eens zien wat je echt kan.


  Maak melding

 25. Kans!

  Met deze man kan ik leven, ook al is hij bij de verkeerde Partij. Ik geef hem de kans tot mei 2015 en als hij heeft bereikt wat hij beweerd dan stem ik op hem. Ik vindt het al moedig van hem om zijn voorganger en publiek te schande te zetten. Ik ben bang dat als hij nog meer schadelijke uitlatingen doet ten opzichte van Abrahams, dat hij levenloos in een OW/greppel langs de weg gevonden wordt.


  Maak melding

 26. Beste Musk:

  Iedereen die voor de verkeerde/foute partij kiest (NDP dus) is ook fout.

  Iedereen die tijdens WO 2 lid as van de NSB, NAZI partij of de Waffen SS was fout. Klaar. Geen discussie mogelijk.


  Maak melding

 27. Hopelijk dat hij zich ook fatsoenlijk gedraagt en niet binnen de kortste tijd de laan wordt uitgestuurd wegens, jawel! jullie weet het wel….!!!

  Maar goed! ergens moet een begin zijn!!! Niet geschoten is toch altijd mis!! hopelijk geen missertje voor deze minister per misser!!


  Maak melding

 28. Het terughalen van de verduisterde gelden is niet het primaire werk van Parmessar, maar van de president. Waarom doet de president niet zijn werk? Het is de president die verantwoordelijk is voor zijn ploeg van mimnisters (en ex-ministers) en hij dient ze aan te spreken. Is hij wel van plan dat ooit te doen?


  Maak melding

 29. Alles achterwege laten en met schoon schip beginnen lijk mij een buitengewoon idee!! Strikt aan je afspraken houden en geen excuus voor missers in welk vorm dan ook!! Keihard tegenaan! ja toch minister per misser?? geen steekje laten vallen!! en als jij je 90% hebt bereikt, ben jij de man met echte BALLEN!!


  Maak melding

 30. Vijay het geld is naar de verkiezingskas van de NDP. In 2015 zullen koelkasten , buitenboordmotoren,bedden en gasfornuizen enz.enz. in ruil voor stemmen worden weggegeven.


  Maak melding

 31. Iedereen die voor de verkeerde/foute partij kiest (NDP dus) is ook fout; schreef een molenwiek op dit forum. Wel te verstaan; iedereen die voor de verkeerde partij (de Bijbel c.q. God, Allah of voor de kerk) kiest is 100% fout. Dus inclusief allen die rechtsstreeks of indirect gelovig zijn en een grote bek hebben over anderen en gelijkgezinden. Steek maar eerst de hand in jullie eigen boezem, stelletje boevengekken.
  django


  Maak melding

 32. @Henk Mollenaar en Ray.
  Het kerkhof ligt vol met goede voornemens Nee de minister gaat niet zover om man en paard keihard te noemen zoals zo velen graag willen.

  Het schip van staat kan niet direct op het moment dat de oppositie dat wenst gedraaid worden. Dat is nu eenmaal het gevolg van democratie. In Suriname zijn de verhoudingen toch nog altijd 27 voor en 24 tegen als het om serieuze dingen gaat.

  Ik ben sceptisch maar zie dat er NDPers zijn waar men in de toekomst zou moeten kunnen samenwerken. Dat is de kern van mijn reactie.
  Men moet rekening blijven houden met een sterke NDP ook al heeft deze partij duidelijk bewezen te weinig kwaliteit in huis te hebben om te regeren. Er zal in de toekomst met ze geregeerd moeten worden indien men Suriname weer wil herstellen en opbouwen tot een goed land voor haar inwoners.

  Alleen maar anti geluid etc. werkt niet.
  Wees een beetje tevreden met elk redelijk geluid en elke scheur in de kadaver discipline die nu de zaak nog bij elkaar houdt.


  Maak melding

 33. Fatsoenlijk voor familie,vrienden en partijgenoten die met hun prive-auto een volle tank mogen vullen op OW terwijl voor de dienst er geen benzine beschikbaar is.
  Service station Boedhoe levert niet meer vanwege achterstelling van betalingen met miljoenen.


  Maak melding

 34. Jongens, wij moeten de juiste figuren in deze aanvallen.
  In de eerste plaats: waarom heeft de CLAD (centrale lands accountants Dienst) dit niet gezien.
  In de tweede plaats: de Algemene rekenkamer van Suriname.
  Vraag rijst natuurlijk of deze overheidsdiensten hun werk naar behoren hebben gedaan of dat zij hun werk niet mogen doen. Surinaamse ministers en hoge piefen houden er niet van om gecontroleerd te worden. Denk aan de heer Hans Prade (ooit hoofd van de Surinaamse rekenkamer) die uit pure ellende Suriname moest ontvluchten.
  Conclusie : er is geen controle in Suriname en Suriname ontbeert organisatiedeskundigen. Hierdoor ontstaat een wientie waai, lanti pai situatie.


  Maak melding

 35. par-misser,,

  je kunt je beter voorbereiden op de komende verkiezingen..

  de tijdperk van dictaors boevende bende is pracktisch voorbij..

  zie maar in je directe omgeving,straks wordt de vader ookal opgehaald..

  hij zal het einde regeer-periode niet meemaken..,let maar op..


  Maak melding

 36. @Henry

  Ik zeg ook ‘LEVENSLANG’.Hij is schuldig GUILTY gaat het vonnis luiden!

  Gods molen maalt langzaam maar zeker!
  Geloof me papaatje bouta slaapt niet meer als een roos!!


  Maak melding

 37. Het voordeel van de twijfel geven is wel mogelijk.
  Maar jammer dat U te maken heeft met notoire voorgangers die zo tekeer zijn gegaan met het zich toe-eigenen van staatsgelden dat het geloof tot een nul is gedaald.
  Beloften zullen het doen. Bewijs zal er moeten komen en dan wel echt bewijs. Loze uitspraken zullen het geloof niet doen wederkeren.

  Daarnaast zou Uw geloofwaardigheid des te meer stijgen als er klaarheid komt inzake het wanbeleid van uw voorganger. Dit is zo schandalige geweest dat de honden er geen brood van lusten. Mogelijk is dit U verboden van hogere hand. Dan maakt U deel uit van een partij die het niet nauw neemt met verantwoording afleggen. Handelen van Uw leider doen me nl erg twijfelen of dit wel ooit zal gebeuren. In dat geval bent U ondanks de mooie woorden ook geen knip voor de neus waard.


  Maak melding

 38. Beste Henk Molenaar,

  Je hebt je punt. Prima! Maar Parmesar heeft niet gemoord en geeft fout beleid aan van mensen die wel voor moord verantwoordelijk zijn. Wie durft dat? Trouwens Henk, Parmesar is in 2015 VHPer. Let op mijn woorden.


  Maak melding

 39. Henry, pas op, bij God en in Suriname is veel mogelijk
  straks is Dino back in town, en dan, ik denk het zelf
  niet maar goed la we afwachten.


  Maak melding

 40. Parmessar doet voorkomen als of hij integer is.Als hij dat was,had hij gezien dat Bout&co besmeurde mensen zijn en de natuurlijke ontwikkeling van Sur.tegen werken.De hele wereld weet dat.Alleen een paar van de types als Misiekaba,Bouva,Vishnudat,Amzad en dergelijke denken dat je met misdadigers een land vooruit brengt.
  Ook de vrijgevige chinezen wachten het juiste moment af om het land te overspoelen.Het moment dat er geen illegale chinezen meer opgepakt worden,is het hek van de dam.Een mln chinezen en je ziet de Suri’s niet meer.


  Maak melding

 41. @Ferdinand Hossenbux,

  Dino onze Crimineel krijgt levenslang, no doubt about it.
  DDB gaat Dino in het gevang moeten bezoeken forever,waar hij zelf ook thuis hoort, misschien kan hij dan voor zichzelf ook een kamer reserveren.

  Deze Krimi’s horen kei en keihard worden aangepakt, Dino back in Town ,I dont think so, die Yanks maken geen grappen.

  Ik durf met je te wedden dat onze Crimineel FOREVER achter de tralies verdwijnt.


  Maak melding

 42. ray parmisser is een hindoestaan en zit in de ndp je vindt hem zeker een verrader zoals jullie de hpp van verraad hadden beschuldigt toen die was overgestapt naar de npk regering toen der tijd .die film wan pipel het zefde met die hindustaanse vrouw die hals overkop suriname moest verlaten omdat ze was aan kussen met die kafri .nu heb je dat lied van tien koeien en een zundapp .ook had je dat liedje van lieve hugo ,mai bole sita ram ,in alesie grong san e lolo .sommige van jullie leiders horen niet in suriname thuis maar in zuidazie .daar moet je etnisch denken .deze ray is een hokjes koelie een koelie die etnisch denkt en zo gaat het maar door bij deze gasten .ray maar maak je niet druk .suriname is geen india ,de gedachte goed van de vhp zal niet uitkomen in suriname wel in india en zuid azie .

  strede strede wie no sa vrede bouta na wie vesie mang ,herie libie te na dede bouta na wie vesie mang .

  dino mag voor pero de gevangenis in mocht werkelijk blijken dat hij in drugs heeft gehandeld of in wapens .
  ik ben oprecht eerlijk en een echte ndper die eerlijk is en eerlijk wil overkomen .suriname wil geen hokjes denkende mensen wij willen transparant .vhp beken kleur geef toe dat jullie in hokjes denken ,die naam van de partij willen jullie veranderen ,maar het blijft een etnisch denkende partij en daar moet het surinaamse volk mee uitkijken .krafries kijken jullie uit .dankzij de nps heeft de vhp veen geprofiteerd wat corruptie betreft bij o.w. en domein gronden .daarna was het de p.l.
  bouta go go


  Maak melding

 43. @Pero

  Parmessar is een ndo hindostaan,vreemd he dat de rest van de andere hindostanen Suriname moeten verlaten volgens de ndp maar niet de ndp hindostanen parmessar of D. Sardjoe!Natuuelijk zijn deze twee ook landverraders, ze zitten niet daar om ‘slands belang maar Eigen belang netzoals papaatje en dinootje bouterse!Geen enkel ndper heeft zijn mond opengemaakt om een verklaring omtrent criminele diplomaat dinootje te maken /geven, Hebben ze hun mond verloren en lackin,haantje de voorste waar is hij!!?
  Kijk hoe de wereld over bouta en zijn zoon denkt,

  hahahahaaaaa…..

  http://www.google.com/search?sourceid=ie7&q=dino+bouterse+arrested&rls=com.microsoft:en-US:IE-Address&ie=UTF-8&oe=UTF-8&rlz=1I7TSNF_enUS447


  Maak melding

 44. @Seng-sang

  Kijk hier hebben we seng-seng de ndp fanaat alweer!!
  Zowel papaatje als dinootje worden in de wereld media uitgemaakt als coca en drugsdealers,als bij absentia veroordeelde criminelen internationaal,als dictators,
  als amnestie lijder en fake diplomaat.
  Ik kan me het best voorstellen dat het bericht over de arrestatie van je baasje zijn criminele zoontje als een harde klap in je ndp gezicht gekomen moet zijn.
  Ik weet dat je hart plotseling harder is gaan pompen omdat dinootje ieder ogenblik kan opbiechten dat papaatje de opdracht gever is geweest van deze
  deal gone bad!!
  Gaan de lichtjes bij Ocer nog aan ?!!Of zijn ze intussen al uitgedoofd?!!!


  Maak melding

 45. Henry, we zitten in 2013 tijden zijn veranderd, de mens ook, het was een opmerking van mij, ik denk zelf van niet dat die Dino eruit zal komen, maar nog maals
  hou rekening met alles, de mens, mensen veranderen als bladeren aan een boom, daarom zal ik niet versteld van staan te kijken, als zoiets zal gebeuren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.