dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDino Bouterse hangt levenslang boven het hoofd

Dino Bouterse hangt levenslang boven het hoofd

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 31 aug – Dino Bouterse loopt kans levenslang achter de tralies te verdwijnen. Hij heeft intussen voor de Amerikaanse rechter verklaard onschuldig te zijn. Volgens de Amerikaanse justitie heeft Bouterse zich schuldig gemaakt aan het smokkelen van cocaïne naar de Verenigde Staten. Het gaat om tien kilo die samen met Edmund Quincy Muntslag zou zijn verscheept. Ook zou Dino met vuurwapens hebben ‘gezwaaid’, waaronder een antitankraket.

Volgens de Amerikaanse wetgeving staat levenslang op beide feiten. Bouterse is officieel in staat van beschuldiging gesteld door een rechtbank in de staat New York. Volgens de tenlastelegging hebben de verdachten de cocaïne gedistribueerd “met de voorkennis dat een dergelijke substantie de VS binnen zou worden gevoerd vanuit een plaats in het buitenland en binnen wateren op een afstand van twaalf mijl buiten de kust van de Verenigde Staten.”

Muntslag wacht mogelijk ook een levenslange gevangenisstraf. Volgens Associated Press reisde Dino op een diplomatiek paspoort. Hij werd in Panama aangehouden op verzoek van de Amerikaanse justitie. Hij is daarna uitgeleverd. De veertigjarige Dino is hoofd van de Couter Terrorism Unit, CTU. De eenheid kwam tot stand na het aantreden van zijn vader, Desi Bouterse, als president. Dino is eerder in Suriname veroordeeld voor wapensmokkel.

Tekening van zijn voorgeleiding gisteren in New York en de complete aanklacht van Justitie in Manhattan, Southern Court of New York, tegen Dino Bouterse en Edmund Muntslag.

Dino Bouterse is al eerder in verband gebracht met drugs:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

266 REACTIES
 1. De BOUTA MAN

  In de volksmond staat ‘de Bouta man’ bekend als de fanatieke aanhanger en volgeling van Desi Delano Bouterse. De Bouta man is uitermate loyaal aan zijn idool en elke vorm van kritiek wordt beschouwd als inmenging in de binnenlandse aangelegenheiden van Suriname of men wordt afgeschilderd als ‘volksvijand’. De Bouta man heeft een overdreven voorliefde voor Bouterse zelf. Deze voorliefde gaat zelfs zo ver dat men familieleden en vrienden uit de weg gaat die een andere opvatting met zich meedragen. De Bouta man ontkent de 8 december moorden net zoals de neo – nazi’s de holocaust ontkennen. De Bouta man is niet dom. Laten we dat voorop stellen. Ook wetenschappelijk geschoolde individuen kennen zich met gemak ‘Bouta man’ noemen. Het trieste van de Bouta man is dat hij ‘verblind’ is geraakt door zijn idool. Hij ziet de blunders van zijn idool niet meer. Zelfs al zou zijn idool zich schuldig maken aan de meest gruwelste misdaden, dan nog zou de Bouta man dat ontkennen of trachten te ontzenuwen. Met de aanhouding van de zoon van Bouterse, Dino, is dat niet anders. De Bouta man doet deze aanhouding af als een simpele prive – aangelegenheid die geen gevolgen mag en kan hebben voor de zittende president. Wat moet er allemaal nog gebeuren om de Bouta man uit zijn roes te halen of hem te doen ontwaken uit zijn eeuwige slaap? Ik zeg niets!
  Voor mij part mag de Bouta man zichzelf blijven en zijn idealen meenemen in zijn graf. De geschiedenis zal anders oordelen.

  Plato


  Maak melding
 2. @Socrates
  Wat moet er allemaal nog gebeuren om de Bouta man uit zijn roes te halen of hem te doen ontwaken uit zijn eeuwige slaap?

  Niets gaat helpen daar de haat heel groot is in tegenstelling tot de waarheid…ze laten zich leiden door emoties…

  alhoewel er is toch wel 1 optie nl feest met gratis oud vreten en warme bier in ocer…


  Maak melding
 3. Advies aan politieke partijen. Let goed op de nationale zaken. Principes, de goede naam en eer van de republiek Suriname, ook internationaal. De Trias Politica, de rechtsstaat, nationale belangen i.p.v. belangen van enkelen die die omhoog zijn gevallen en juist het tegengestelde doen met de goede naam van Suriname en de eer van de Surinamers.

  Advies: Als deze politieke partijen er zijn, bundelt u en ga de strijd aan tegen dit soort omhoog gevallen figuren/lijders.


  Maak melding
 4. Precies opgeruimd staat netjes. Waar zjjn die bouta aanhangers, misschien worden ze nu wakker om te beseffen wat hun baassje uithangt. En nu niet gaan zeggen :ja het is zjjn zoon ,neeee want vader bouta is hierbij ook betrokken vanwege een diplonatieke reisdocument. Dus ndp aanhangers bekjkken jullie de zaken nu eens anders. Wat je zaait zul je oogsten en voor papa bouta zal het een zware oogst worden als hij zijn zoon een bezoek zal moeten brengen in de gevangenis in amerika.Welke vliegtuig zal hij nu charteren en en welke klasse zal hij zitten, Ik heb in ieder geval geen enkel medelijden met dsze man. Bazoekoe ba feni ba tjarie.


  Maak melding
 5. Stomme mensen die Dino Bouterse, hij heeft het niet afgeleerd. En hij heeft niet geluisterd naar zijn Papa denk ik.
  Schande , en nogmaals Schande, want aan geld gebrek, landgoed en luxe leven en vooraanstaande rol in Suriname had hij geen gebrek… Wat willen deze gasten eigenlijk nog meer………………………??????????????????


  Maak melding
 6. Volgens mij wilde Dino een priveleger beginnen. De hiervoor benodigde wapens betaalde hij met drugs.
  Vraag blijft. wie zou hij met zijn leger beschermen. Zichzelf of pappie of wilde hij juist papa Desi afzetten. God heeft ons hiervoor behoed.


  Maak melding
 7. Ik vraag me af,of de gasten en de aanhangers van hem al op de hoogte zijn van dit wereld torie zo niet moeten ze dan contact opnemem met CHINA want voor zijn hele leven
  mist hij een lekkere broodje met sajedenki{sardien}met peper en zuur.HA.HA


  Maak melding
 8. @ alfa
  Dit is een mooi schoolvoorbeeld van HEBZUCHT. Hoe meer je hebt, hoe meer je wilt hebben. Met name mensen, die niet met geld kunnen omgaan, hebben er last van.


  Maak melding
 9. Pa Desi krijgt geen visum voor de VS, hooguit om in de val te lokken en uit te leveren aan ndl, wat een goedezaak zou zijn. Die hele familie is geschift incl de NDP met haar leden. Die partij zou verboden moeten worden. Chan moet snel president worden om de boel weer op orde te krijgen. Su heeft door deze toestanden veel schade geleden.


  Maak melding
 10. Ik denk dat de Amerikanen helemaal geen case hebben tegen Dino, maar gewiekst zoals ze zijn zullen zij wederom de boel bij elkaar liegen en manipuleren zodat ze deze jongeman kunnen uitschakelen.

  Denk eens nuchter na, zou deze jongen zijn vrijheid op het spel zetten voor ‘slechts’ 10 kg coke !
  De auto van deze man in Suriname heeft zelf bijna de waarde van deze 10 kg, dus come on mensen is this real ?

  Ik denk eerder dat E Muntslag op de radar van de Amerikanen was en vanwege zijn waarschijnlijke vriendschap met Dino, heeft de VS een dubbele slag geslagen.
  Waarom wordt Muntslag op hetzelfde tijd als Dino, maar dan in T & T gearresteerd ?

  De yankees zijn very sneaky bezig want met deze actie schakelen zij Dino uit, en verder brengen zij ook onze president in diskrediet.

  Een Engels dagblad kopt zelf met ‘Dictator’s son faces US drug charge’.
  En hier zien we al welke richting deze kwestie op gaat want Bouterse is democratisch gekozen door het Suri volk en geen dictator !

  Democratie heeft in de ogen van de westerlingen een hele andere betekenis dat in ontwikkelingslanden, want zie hoe zij de militairen in Egypte hebben meegeholpen om de gekozen president af te zetten en op te sluiten.

  We wachten verder af wat er gebeuren zal !


  Maak melding
 11. @John,
  Ik sta versteld van mensen die alles hebben, zoveel mogelijkheden hebben en het toch niet zien.
  En anderen die het hard nodig hebben het niet krijgen of worden niet geholpen . Het frustreert mij soms ontzettend, daarom heb ik een hekel aan de politiek en de geselecteerde elite groep die denken dat ze het allemaal voor het zeggen hebben. Kijk maar naar Syrië, Libië, Irak, Rusland en al die landen waar de egoïsten regeren. Ik voorzie dat wij mensen richting zelf destructie gaan .

  Grontapoe no pratie nanga lettie…..


  Maak melding
 12. Pappie wist bliksemsgoed dat boyke niet geschikt was voor zijn taak, dat hij behalve de capaciteiten ook zijn verleden niet meehad. Het kon ook niet anders omdat ook pappie niet geschikt is en ook zijn verleden niet met zich heeft om zijn job te doen. Pappie rest nog jouw functie aan het volk terug te geven en je aan te melden bij de justitie.


  Maak melding
 13. Baby DDB was al met zijn eigen staat bezig alla Cuba, Venezuela, Equatoriaal Guinee, Noord-Korea en van zijn vader DDB had hij daar al met de CTU het groenlicht voor gekregen. CTU = Tontonmaoute.

  Tonton Macoute was een Haïtiaanse paramilitaire kracht gecreëerd in 1959 door dictator François ‘Papa Doc’ Duvalier . In 1970, werd de militie officieel omgedoopt tot de Milice de Volontaires de la Securite Nationale (Militie van Nationale Veiligheid Vrijwilligers of Mvsn, waarschijnlijk het nemen van de naam van de omonymous Italiaanse fascistische paramilitaire organisatie ). [ 1 ] Haïtianen noemde deze kracht nadat de Haïtiaanse Creoolse mythologische Tonton Macoute (Uncle gunnysack) boeman die ontvoert en straft onhandelbare kinderen door vang ze in een gunnysack ( Macoute ) en het dragen ze af bij het ​​ontbijt worden geconsumeerd. [ 2 ] [ 3 ]


  Maak melding
 14. Nu zijn de rapen gaar, als beide feiten waar zijn, dan wordt het lastig voor hem, en probeer daar onderuit te komen, en zijn vader gaat echt niets voor hem kunnen doe, dus het wordt de lik in voor a long time.


  Maak melding
 15. die naam bouta is in de hele wereld zodanig besmet,dat het vele vele honderden in sme heeft meegede besmet verziekt verslaafd..

  papa desie ziet het ookal niet meer zitten,de tijd dringt,dat hij ddb het veld ruimt en weg-loopt,,maar waarheen..

  obiangoo zit ook niet op hem te wachten,die zit zelf in de prak.


  Maak melding
 16. Dat hij gepakt is, is geweldig. Good riddens of bad garbage.
  Ik hoop alleen niet dat hij echt gepakt is terwijl hij op reis was met een diplomatiek paspoort.
  Als je dat doet zijn alle diplomaten vogelvrij. Dat kan dan hele vervelende consequenties hebben.


  Maak melding
 17. @Milton Fleur. Ik ben het niet met je eens dat deze man niet aangepakt moet worden. Hij is een grote boef die het land in een angstgreep hield.
  Ik ben het wel met je eens wat betreft het gekonkel van de Amerikanen.
  Zij hebben helemaal niets tegen dictators, kijk maar naar de lui die zij steunen. Ze hebben iets tegen dictators die ze niet kunnen aansturen.
  verder is het natuurlijk zo dat je de gekozen volksvertegenwoordiger van een land moet respecteren. Anders verval je in een andere vorm van dictatuur.


  Maak melding
 18. Suriname komt langzaam en zeker vrij uit de greep van Bouterse. Surinamers doen jullie wat en sta niet te kijken!!Het gaat om de toekomst van onze kinderen!


  Maak melding
 19. Beste Milton Fleur,

  Zou Dino zijn vrijheid op het spel zetten voor 10 kg coke.

  Kijk goed naar zijn CV

  In 1994 werd Dino verdacht van de verdwijning van drie Brazilianen en van het opdracht geven tot een ripdeal, een roofoverval op cocaïnedealers

  In 2002 werd Dino verdacht van de diefstal van twintig automatische AK47 geweren en 51 pistolen uit het magazijn van de Centrale Inlichtingen en Veiligheidsdienst (CIVD) van Suriname. Hij werd tien maanden gezocht, maar uiteindelijk werd hij op 12 juni 2003 op de luchthaven van Curaçao met een vals Nederlands paspoort gearresteerd. Dino werd door Curaçaose justitie uitgeleverd aan Suriname waar hij werd aangeklaagd wegens wapenhandel.

  In september 2004 werd Dino aangehouden in verband met een enorme vondst aan illegale zware wapens in een autospuitbedrijf in een buitenwijk van Paramaribo. Tot de in beslag genomen partij behoorden AK47 wapens en munitie, handgranaten, granaatwerpers, mortieren, dynamiet en satellietapparatuur.

  Dino zou Chan Santokhi, toen deze nog hoofdcommissaris van politie was, hebben bedreigd toen hij hem liet arresteren. Toen Dino het politiebureau werd binnengebracht zou hij, doelend op Santokhi, geschreeuwd hebben: “Waar is jullie baas? Dan kan ik hem een fax sturen”. Een verkapt dreigement.

  Op 28 augustus 2013 is Dino Bouterse in Panama gearresteerd. De Amerikaanse politie had in Panama een val opgezet omdat Bouterse betrokken zou zijn bij de handel in verboden wapens.

  Antwoord op jouw vraag: JA !!!

  Je schildert hier Dino af als een lieverdje. De man is een zware crimineel. Na alles wat deze man op zijn kerfstok heeft staan verdiend hij eigenlijk de injectie. Neem ook genoegen met levenslang.

  Suriname moet de fam. Bouterse met pek en veren het land uitschoppen. Deze beesten hebben het land internationaal voor schut gezet. Die investeerders zullen de komende 15 jaar het land mijden. Ongelijk kun je ze niet geven.


  Maak melding
 20. Dat iemand met een zware strafblad hoofd kan worden van een antiterroristen afd. zegt al iets van hoe corrupt een bananenrepubliek kan zijn.

  De VS strooit nog extra zout op de wonden om aan te tonen dat iemand die in cocaine en illegale wapenshandeld, hoofd is bij een antiterroristen eenheid in SU.

  In een land waar een massamoordenaar en veroordeelde drugsdealer hoofd is van een land kun je zulke dingen wel verwachten. Een groot deel van het volk zien hun zelfs als nationale helden.

  De sekte van de Bouterses gaat erg sterk lijken op die dynasties van de Saddams en Khaddafis. Daar liepen ook een groot deel van het volk, als blinde ezels, achter een paar zware crinimelen.


  Maak melding
 21. Waar zijn de Surinaamse jongeren gebleven, door jullie toe te doen is het zover gekomen, want bauta was de man. Dit is het resultaat van jullie domme beslissing om op Bauta te stemmen. Hoe dom kan de Surinamers zijn, er is nog iemand die president wil worden
  Bruinswijk. Surinamers ik hoop dat jullie in 2015 op juiste persoon kiest. Op iemand die geschoold is en geen criminele verleden heeft.


  Maak melding
 22. RobG, Pero, Sabidirie, Afu Sensie, Paul, Bryan, Sra, Sempa, Anna_Z etc etc etc

  Waar blijven jullie met de reacties ? Kom uit jullie grotten. Wij zijn benieuwd naar jullie reacties. Een fatsoenlijke Surinamer neemt afstand van de fam. Bouterse.


  Maak melding
 23. Die Yanks gaan hem leren niet hebzuchtig te zijn.Laat DDB alvast amnestie voor zijn criminele zoon aanvragen bij de Amerikaanse Ambassade.

  Amerkan o lering manierie.

  Monie no saar Dino, maar dat heb je met de meeste criminelen.


  Maak melding
 24. Ze noemen me BAAS een kleine gemeenschap domme achterbakse gemeemschap neemt hij in de maling en in zijn super MACHT en nu dan!!!!Grote smoel help je lieve boi no MOORDENAAR…..


  Maak melding
 25. @Milton Fleur, je schrijft:::::
  Ik denk dat de Amerikanen helemaal geen case hebben tegen Dino, maar gewiekst zoals ze zijn zullen zij wederom de boel bij elkaar liegen en manipuleren zodat ze deze jongeman kunnen uitschakelen.

  =Wat je nu schrijft is lef hebben en vinden dat een ander zomaar iets schrijft en zegt.
  Dino is vanuit suriname naar de Antillen vertrokken, wat doet hij dan in Panama?
  =Als het nederland was, zou er geen plaats meer zijn op deze forum, omdat men met vele woorden van het alfabet zou smijten.

  =WEES REDELIJK EN OPEN JE HART OM TE ZIEN TE WETEN EN TE HOREN DAT DINO EN ZIJN VADER TWEE GROTE MISDADIGERS ZIJN.

  =Waar blijf Kanhai zijn reactie!!!!!!!


  Maak melding
 26. Milton: De auto van deze man in Suriname heeft zelf bijna de waarde van deze 10 kg, dus come on mensen is this real ?

  En hoee komt hij aam dat geld om een auto te komen die de waarde heeft van 10 kg coke…

  Milton, je maakt je weer volkomen belachelijk hier….


  Maak melding
 27. @Milton Fleur, lees hier een deel van een stukje tekst:::

  Zes pagina’s
  In de zes pagina’s tellende aanklacht staat ook dat Dino eind juli betrokken was bij de smokkel van een koffer gevuld met 10 kilo cocaïne aan boord van een commerciële vlucht van Suriname naar het Caribisch Gebied. De federale aanklagers hebben meegedeeld dat Muntslag donderdag is gearresteerd op Trinidad en Tobago.

  Dino werd in 2002 in verband gebracht met de diefstal van 50 wapens van de Inlichtingendienst. Hij kwam er zonder kleerscheuren vanaf, omdat de aanklagers niet genoeg bewijs hadden. In 2004 werd hij aangehouden in verband met wapen- en cocaïnehandel. In augustus 2005 werd hij tot acht jaar veroordeeld voor handel in cocaïne, illegale wapens en gestolen luxe auto’s.


  Maak melding
 28. 1). Kanhai spreekt geen Engels, die gaat / kan hem echt niet verdedigen… los van het feit dat hij niets van internationaal recht weet.

  2). Dési Bouterse kan zijn zoon nooit opzoeken in de gevangenis, omdat tegen hem een internationaal opsporingsbevel geldt [in Amerika / CIA – FBI en in Europa / Interpol].


  Maak melding
 29. Gewoon doen LEVENSLANG opsluiten DIENAAPJE en Bleu.

  @Socrates grontapoe uitleg/uiteengezet dat van de
  (F)Bouteman.Overigens vraag ik me af hoe verder met CTU?Want we weten dat als de KA(t)niet thuis is de muizen dansen.Wie wordt nu de leider van dit ding(CTU)(zoals DiDiBrie ooit een protesterende studenten org in Su noemde),want DiDibrie zei dat alleen dit AAPJE CTU zou kunnen leiden hahahahaaaaiii.Heel goed geleid dat je voor je leven in bak zou kunnen blijven.Baja yankee mie e bigie oeng horie a rommel dape and for live. Meye bid je alleen voor papa of voor de hele familie.En als je alleen papa DiDiBrie bid dan toucheer je wel heeeeeelll veeeel geld van dat arm Su volk hoor.Houden jullie ze daar Dino blijft daar in de VS te a kong PAARS en Muntslag allias Bleu blijft ook in de VS totdat a kong Redi,ja Muntslag je blijft daar totdat a kong Redi haijajaaaaaiiii I LOVE IT.Saaf-srafie a einde e doro foe ding zaka-zaka disie.Now Mie Blaka en mie bretie.Odi odiiii.
  Glenny.


  Maak melding
 30. Dino, Bouterses enfant terrible

  Toegevoegd: 31-08-2013 10:28

  Door correspondent Harmen Boerboom

  De ‘zakenreis’ die de zoon van de Surinaamse president afgelopen woensdag begon, kan hem duur komen te staan.

  Een dag na zijn vertrek uit Paramaribo werd Dino Delano Bouterse (40) op verzoek van het Amerikaanse anti-drugs agentschap DEA in Panama opgepakt en onmiddellijk aan de Verenigde Staten uitgeleverd. Het is het gevolg van een kien uitgedacht plan van de VS om het ‘enfant terrible’ van het Surinaamse staatshoofd achter de tralies te krijgen.

  Gebrek aan bewijs

  Dino, oud militair en diplomaat, heeft een discutabele staat van dienst. Hij zat in 1994 al eens in voorarrest voor drugsgerelateerde zaken, maar kwam vrij toen getuigen te elfder ure hun verklaringen introkken.

  In 2002 werd uit een magazijn in Paramaribo een grote partij wapens van de Surinaamse inlichtingendienst gestolen. Ze zouden met de Colombiaanse guerrillaorganistatie FARC worden geruild voor cocaïne. Hoofdverdachte was Dino Bouterse, maar hij werd wegens gebrek aan bewijs vrijgesproken.

  Hoge positie

  Na de vondst in 2004 van een grote hoeveelheid zware wapens in Paramaribo werd de zoon van Desi opnieuw gearresteerd. Deze keer werd hij veroordeeld tot acht jaar cel voor internationale drugshandel en wapensmokkel. Wegens ‘goed gedrag’ kwam hij al na drie jaar vrij.

  De afgelopen jaren verdiende Dino Bouterse officieel zijn geld met het winnen van goud. Zijn concessies liet hij bewaken door de Counter Terror Unit, de presidentiële militaire eenheid, waarin hij door zijn vader op een hoge positie was geplaatst.

  Brutaler

  Dino’s netwerk was groot en vertakt tot in alle hoeken van de Surinaamse maatschappij. Hij was niet bang en soms overmoedig. Zo kreeg hij kort voor zijn aanhouding in 2004 een tip dat hij samen met een compaan met wie hij naar Paramaribo zou reizen, zou worden gearresteerd. Zijn medeplichtige zag af van de reis, maar Dino vertrok en werd gepakt. In zijn cel had hij illegale privileges. Zo kon hij tijdens zijn detentie met een mobiele telefoon zijn zaakjes blijven regelen.

  In december vorig jaar opende de Amerikaanse ambassadeur Jay Anania, samen met Desi Bouterses vertrouweling en Hoofd Nationale Veiligheid Melvin Linscheer, een container-scanner in de haven van Paramaribo. De Amerikaanse diplomaat sprak toen nog zijn lof uit over de inzet die Suriname pleegde bij de bestrijding van de internationale criminaliteit. Maar het stak de Amerikanen ook toen al dat er niet werd opgetreden tegen de steeds brutaler opererende zoon van de president.

  Kwetsbaarheid

  Voor het imago van Suriname is de actie van de Amerikanen uitermate slecht. Juist nu Desi Bouterse er steeds beter in slaagt om aanzien voor zijn land in de regio te verwerven en zijn eigen blazoen gereinigd te krijgen van bloed en drugs, slaan de Amerikanen toe. En dat gebeurt precies op het moment dat vrijwel alle staatshoofden van Zuid Amerika in Paramaribo bijeen zijn om het voorzitterschap van de regionale samenwerkingsorganisatie Unasur door Suriname in te luiden.

  Naasten van Bouterse verklaarden ooit op anonieme basis dat de president zich zeer bewust was van zijn eigen kwetsbaarheid door de activiteiten van Dino. Maar vaderliefde zou hem hebben weerhouden van een tik op de vingers van zijn zoon.

  Te grote vis

  Voor die tik hebben de Amerikanen nu gezorgd. Dino werd een te grote vis. Hij moet op 9 september opnieuw in New York voorkomen en kan, volgens justitiële bronnen in de VS, levenslang krijgen als hij schuldig wordt bevonden.


  Maak melding
 31. HOE DAN ? Unasur top in suriname en Baas jr.chef security is in het buitenland met een teki njan.Weer zullen de duurste advocaten betaald worden uit de staatskas van ons suriname .SCHANDALIG


  Maak melding
 32. Koos, ik ben en blijf een sympathisanten van de NDP.Hetgeen Dino Bouterse is overkomen moet men los zien van de inspanningen van velen in de NDP om van Suriname een economisch welvarend te maken.

  Ik zeg ook altijd ‘ wie met vuur speelt moet op blaren zitten ‘. Maar ik geloof niet in het ‘ toeval ‘ maar in de ‘ synchroniteit ‘ van dingen die zich voltrekken .De arrestatie van Dino valt samen met de aanvaarding van het voorzitterschap van de UNAZUR door zijn vader.Het is duidelijk dat de Amerikanen alles en ook alles in hun achtertuin (Zuid Amerika ) in de gaten houden.

  Dino heeft wel vaker gereisd naar het buitenland.Hij werd tijdens deze reizen niet opgepakt. Maar ik ben rechtvaardig genoeg om toe te geven dat als er keiharde bewijzen tegen Dino Bouterse worden ingebracht, hij zijn verdiende straf moet krijgen.Ik vraag me dan ook af hoe dom iemand wel moet zijn om zulke grote risico’s te nemen om drugs naar Amerika te laten smokkelen.Ook de beschuldigingen over wapenhandel zijn niet mals.


  Maak melding
 33. @Pero, RobG, Sabidieri, Milton Fleur en co.
  Of de zaak nu terecht of onterecht is, overdreven of niet. De VS zetten geen operatie op touw voor 10 kg cocaïne. Het geen wat in de aanklacht staat is ongetwijfeld heel hard en genoeg voor een stevige veroordeling.

  Al Capone werd ook veroordeeld op een kleinigheid terwijl niemand twijfelde over de misdaden die aan hem opgehangen werden.

  Beste Pero, RobG, Sabidieri, Milton Fleur ook al is DDB de beste president ter wereld. In de Amerikaanse kranten wordt hij als INFAMOUS / berucht beschreven in de kranten.

  Let wel zijn zoon heeft een centrale functie in de veiligheid van het land en wordt op het moment dat de beveiliging van 8 plus 1 (pa) staatshoofden in Suriname van belang is met een diplomatiek paspoort in een Caricom land gearresteerd op verzoek van de VS. Hoeveel macht kan men aan een president toekennen die dit laat gebeuren. Hoeveel controle heeft deze “BERUCHTE” president over zijn directe omgeving.

  Voor de VS publiciteit en de rest van de Wereld heeft Bouterse Junior, ook al wordt hij vrijgesproken, Suriname gedegradeerd tot een NARCO staat.

  Waar kan de beste president die Suriname ooit gehad heeft (volgens jullie) nu zijn gezicht nog laten zien en afspraken maken als zijn naasten schijnbaar erg verdachte handelingen plegen onder dekking van een diplomatiek paspoort.
  NIEMAND met enige waarden kan nu nog zaken doen met de President van Suriname en dat is heel triest.


  Maak melding
 34. @RobG
  Het is fair om de activiteiten van Bouters Junior los te zien van de NDP.
  Echter in hoeverre kan de NDP bestaan en haar goede punten uitvoeren zonder het charisma van Bouterse Senior en de ellende die deze nu weer om handen heeft. Voor heel velen is NDP gelijk aan Bouterse of andersom is Bouterse gelijk aan NDP.

  Jij bent fair door te stellen dat wie zijn billen brand moet op de blaren zitten. De president heeft echter met het benoemen van dit wellicht ongeleide projectiel in overheids posities en met het verstrekken van diplomatieke paspoorten wel erg grote risico’s genomen.
  De president heeft mijns inzien zijn billen ook heftig verbrand en wel heel erg grote inschatting-fouten gemaakt.

  Met deze fouten (te vergeven als het vaderlijke liefde betreft) worden de belangen van Suriname in het algemeen en die van de NDP in het bijzonder zwaar geschaad.
  Namelijk als je je eigen huis niet onder controle hebt, ondanks alle middelen die de president ter beschikking staan, wat mag men dan verwachten van de regering, de coalitie en het land.

  RobG ik ben er van overtuigd dat in mijn benadering geen woord politiek zit. Het is slechts een analyse van gewoon menselijk gedrag.


  Maak melding
 35. De NSA heeft emails van Dino onderschept, tja hij had het kunnen weten.
  Suriname is echt een gezegend land met Mega Combinatie en NF.
  Wat een waardeloze bende is het daar.


  Maak melding
 36. @ Koosk

  Anna(zet) heeft haar uitkeering ontvangen en heeft een ticket geboekt naar Suriname vandaar dat je niets hoort……(vakantie)….en morgen, zondag, komt stief mejje op tv om te bidden voor die Dieno


  Maak melding
 37. @RobG
  Ja Dinootje reist veel,op kosten van wie en in de hoedanigheid als wst!!??
  En hij reisde eerder naar landen zoals Chiuna waar hij met open armen werd ontvangen want daar wordt hij gezien als de zoon van een andere dictator, Hij reisde ook veel naar Afrika gewoon omdat Obiang zijn oompje,de bobo,hem daar een beschermende hand over het hoofd hield en dinooptje zijn drugs en wapen zaken rustig kon voortzetten.
  De amerikanen nhebben al zijn bewegingen getraceerd ,wanneer de amerikanen een undercover zaakje aan het natrekken zijnj maken ze geen kabaal a la ocer style!
  Dinootje verdwijnt voor ,hopenlijk, voor de rest van zijn leven achter de tralies in ALCATRAZ!!
  Mijn God straks moeten wij aan de wereld leiders gaan vertellen;de lijder van Suriname is Amerika op gevangenisbezoek’.WAT EEN SCHANDE!!!
  Maar eh gelukkig er zijn restricties in plaats voor je baasje geplaatst als hij land in Amerika, hij mag zich niet vrijelijk begeven daar en alleen bij vn vergaderingen wordt hij uitgenodigd ,al gebeurd dat met tegenzin,en hahahahahaaaa…hij kan niet als burger komen want dan kan hij naast zoontje dino in een cel gaan wonen.
  Ik zeg dat het lijdensweg van deze criminele bouta familie is begonnen!!


  Maak melding
 38. @@ Henk Molenaar!! zullen wij deze keer z.g. toegeven dat Nederland hier achter zit???

  Yeaaaaaah!! weer een boef gepakt!!!! Boef boven boef is een boefjeeeeee!!!


  Maak melding
 39. Nu dit en onlangs nog het gesprek van Piet Wortel waarin Dino en Desi 400 kg hadden veilig gesteld in dat broko/broko vliegtuig…….Of is het allemaal toevallig…….


  Maak melding
 40. in het week-end kan papa-mama lekker zoon gaan bezoeken in new-york met een portie bamie-nasie-tjauw min of tjauw plus-moksie-metie met een parbo bier en een paar sigaretten..

  geen coke-en geen spuitjes om te kalmeren.

  je hebt dan wel grote kans,dat papa ook wordt aangehouden met of zonder diplomatiek paspoort voor nader onderzoek..

  dus kijk uit voor vertrek,jepie no dé..


  Maak melding
 41. Na de vondst in 2004 van een grote hoeveelheid zware wapens in Paramaribo werd de zoon van Desi opnieuw gearresteerd. Deze keer werd hij veroordeeld tot acht jaar cel voor internationale drugshandel en wapensmokkel. Wegens ‘goed gedrag’ kwam hij al na drie jaar vrij.

  De afgelopen jaren verdiende Dino Bouterse officieel zijn geld met het winnen van goud. Zijn concessies liet hij bewaken door de Counter Terror Unit, de presidentiële militaire eenheid, waarin hij door zijn vader op een hoge positie was geplaatst.

  Brutaler

  Dino’s netwerk was groot en vertakt tot in alle hoeken van de Surinaamse maatschappij. Hij was niet bang en soms overmoedig. Zo kreeg hij kort voor zijn aanhouding in 2004 een tip dat hij samen met een compaan met wie hij naar Paramaribo zou reizen, zou worden gearresteerd. Zijn medeplichtige zag af van de reis, maar Dino vertrok en werd gepakt. In zijn cel had hij illegale privileges. Zo kon hij tijdens zijn detentie met een mobiele telefoon zijn zaakjes blijven regelen.

  In december vorig jaar opende de Amerikaanse ambassadeur Jay Anania, samen met Desi Bouterses vertrouweling en Hoofd Nationale Veiligheid Melvin Linscheer, een container-scanner in de haven van Paramaribo. De Amerikaanse diplomaat sprak toen nog zijn lof uit over de inzet die Suriname pleegde bij de bestrijding van de internationale criminaliteit. Maar het stak de Amerikanen ook toen al dat er niet werd opgetreden tegen de steeds brutaler opererende zoon van de president.

  Kwetsbaarheid

  Voor het imago van Suriname is de actie van de Amerikanen uitermate slecht. Juist nu Desi Bouterse er steeds beter in slaagt om aanzien voor zijn land in de regio te verwerven en zijn eigen blazoen gereinigd te krijgen van bloed en drugs, slaan de Amerikanen toe. En dat gebeurt precies op het moment dat vrijwel alle staatshoofden van Zuid Amerika in Paramaribo bijeen zijn om het voorzitterschap van de regionale samenwerkingsorganisatie Unasur door Suriname in te luiden.

  Naasten van Bouterse verklaarden ooit op anonieme basis dat de president zich zeer bewust was van zijn eigen kwetsbaarheid door de activiteiten van Dino. Maar vaderliefde zou hem hebben weerhouden van een tik op de vingers van zijn zoon.

  Te grote vis

  Voor die tik hebben de Amerikanen nu gezorgd. Dino werd een te grote vis. Hij moet op 9 september opnieuw in New York voorkomen en kan, volgens justitiële bronnen in de VS, levenslang krijgen als hij schuldig wordt bevonden


  Maak melding
 42. @Milton Fleur, als Dino inderdaad een auto heeft die 10 kilo coke waard is, heb jij je dan nog nooit afgevraagd hoe hij aan het geld voor een dergelijke auto komt?


  Maak melding
 43. As I told you before, Suriname is run and overrun by a bunch of criminals disguised as statesmen.The photograph shows it all. The proof will not be derived from within, but will be given by more powerful nations.


  Maak melding
 44. Sommigen zeggen dat het aan de genen ligt, anderen zeggen dat karma parten speelt. Ik wil het met enkele Surinaamse voorbeelden illustreren:
  -Bronto Somohardjo, ongeschoold is net als vader een kleine landrover.
  -Jungelo Brunswijk, ongeschoold kan slechts een potje voetballen.
  -Dino, dom en eigenwijs dat weten we inmiddels al, heeft alle slechte eigenschappen van zijn vader.
  Was het bijna vergeten, zoon Venetiaan afgestudeerd aan de universiteit heeft een leidinggevende functie bij een multinational.
  Mijn oogappel de kleine Fadso JR wil een Blackberry om te roddelen over de buren.
  Life is Good isn’t it, it would be much much better without this criminal pres.


  Maak melding
 45. Ik vraag me af wat de reactie zal zijn van de president en van de first lady van SU… Zullen die misschien op bezoek gaan naar de andere president en first lady van de VS om vrijlating… 15 kilo voor Obama lijkt mij op zich een goede deal…

  De first son van de Republiek van Suriname zit voor illegale wapen en cocaïnehandel vast in de VS…

  Ik hoop niet dat hij voor een blanke Jury zal gaan terechtstaan anders wordt het inderdaad levenslang…


  Maak melding
 46. “Zaterdag 31 augustus 2013 om 13:13 uur, door bontadjie

  @ Koosk

  Anna(zet) heeft haar uitkeering ontvangen en heeft een ticket geboekt naar Suriname vandaar dat je niets hoort……(vakantie)….en morgen, zondag, komt stief mejje op tv om te bidden voor die Dieno”

  Anna(zet) Lees Rob_G


  Maak melding
 47. President Bouterse moet bedanken. Dit is de grootste schande voor Suriname.
  Vader is moordenaar en krijgt amnestie en zoon is drugsdealer en maakt misbruik van de diplomatiek paspoort.


  Maak melding
 48. Ik ga voor Sentence For Life, hi hi hi hi, Amnestie gaat hier niet helpen,baja. I’m loving it,by the way :Wanneer komt onze CLOWNpres met een reactie.

  Volgens mij was zoonlief zaken gaan regelen voor Padre vandaar het Diplomatiek Document.

  Ik kan er niets anders van maken.


  Maak melding
 49. =Velen die altijd geschreeuwd hebben dat men je niet mag oppakken met een diplomaten paspoort zou ik zeggen wees voorzichtig.Dino is ook gereisd met een.

  =Brunswijk had geroepen dat na Bouterse zijn zoon Dino de macht zou overnemen.!!!!
  =Ik weet 1000% zeker dat Brunswijk eerst zal nadenken voordat hij zal roepen dat hij president van Suriname zal worden.

  =Voor mij mogen die Amerikanen ze allemaal opsluiten.


  Maak melding
 50. Wie z’n billen brand moet op de blaren zitten!
  Dit geeft duidelijk aan hoe kinderen van zogenaamde belangrijke mensen in SU en de regio zich gedragen, wanneer ze weten dat hun ouders of familie bepaalde posities bekleden in een land.
  @FADSO heeft hier boven een paar voorbeelden genoemd en zo zijn erg nog vele kinderen van zaken mensen die zich regelmatig misdragen, ik heb het met eigen ogen gezien.
  Ik breng in herinnering de zoon van de inspecteur die een echtpaar had dood gereden aan de zonnebloemstraat waarvan de vrouw zwanger was, terwijl de inspecteur wist dat zoon lief geen rijbewijs had.
  En zo heb je nog vele voorbeelden mensen!
  Ik blijf sympathie hebben voor deze regering, omdat de naam Bouterse niet Suriname is en Suriname geen Bouterse is.
  Als Dino echt schuldig is waarvan hij beschuldigd wordt, hoop ik dat ze hem een lange gevangenisstraf opleggen, zodat het ook een voorbeeld voor anderen zal zijn.

  De kop van WKN is alleen maar sensatie, het zal zeker weten geen levenslang worden.
  Dudus Coke van Jamaica had veel zwaardere beschuldigingen tegen zich en heeft geen levenslang gekregen, slechts 23 jaar!

  WKN gaat steeds meer op een roddelblad lijken!


  Maak melding
 51. Ja als het waar is dan is het een probleem maar is Amerika wel een zo goed want gillen is 1 maar hun misdaden zijn veel groter ja alleen word er niet over gesproken Sadam was geen lieverd Osama Binladen ook niet maar wie heeft hun zo gemaakt hun toen macht gegeven had Sadam wel de wapens die de Amerikanen zogenaamd zochten Osama werd bewapend om de russen te bevechten er werden door de Amerikanen Burgers beschoten in AFGANISTAN en Irak wat gebeurde met ex president PANAMA weten wij af van proces of beschuldigeng Als je klein bent en als deze mensen jou willen vinden ze wel wat ik zeg niet dat Dino onschuldig is Amerika heeft toen voor oorlog nog alle landen bedreigt wie niet voor mij is is tegen mij dis mijn vijand als je wilt of niet maar ja dit is niets voor de AMERIKANEN KLEIN GEVALLETJE ZE GAAN STRAKS NAAR IRAN NOORD KOREA SIERYE OF GAAN ZE china aan pakken mensen rechten of gaan ze Rusland dwingen de klokken luider van hun goed gedrag nodeloze moorden uit te leveren dus en waarom levert Amerika aan geen enkel land zijn burgers uit en eist het wel van anderen wie dan ook als je strafbaar feit pleeg dan ga en moet je boeten ja toch dus dan mag je zelfs de paus zijn vergeet dan niet hoe Amerika ontstaan is waar zijn mn Indiaanse broeders O sorry te lang geleden ook slavernij die moorden zijn al lang verjaart dus niet meer over praten waren toch ????????????? je weet wel GOD BLESS YOU ALL


  Maak melding
 52. @John2

  Voor sympathie betuigingen aan het adres van de criminele ndp lijder en zijn zoon die net is opgepakt ,moet je wezen op het dino website,by the way bestaat deze website nog na gisteren?!


  Maak melding
 53. Het lijkt mij dat papa Bouterse zich nu ook zorgen moet gaan maken. Hij zal niet het eerste staatshoofd zijn dat door de Amerikanen wordt verwijderd uit zijn positie.

  Het is wel duidelijk dat Suriname een rol speelt bij het bewapenen van de verkeerde personen en in de drugshandel naar Europa en de VS. Men zou dat in de VS kunnen zien als een daad van agressie, bijna een oorlogshandeling, naar Amerika.

  Het is ook wel duidelijk dat de wapenhandel en de drugshandel door de Surinaamse overheid minstens wordt getolereerd en waarschijnlijk zelfs gefaciliteerd. De Amerikanen kunnen en zullen dat niet toe blijven staan.
  Manuel Noriega, de voormalige Panamese machthebber, zat ook in de drugs en die zit inmiddels al 23 jaar in de gevangenis. Die dacht ook dat hij onaantastbaar was.

  Daarnaast is er nog het geflirt van Bouterse met de verkeerde regimes en de steeds grotere Chinese greep op Suriname’s onafhankelijkheid en haar bodemschatten. Ook daar zijn de Amerikanen niet blij mee en de Fransen en de Brazilianen waarschijnlijk evenmin. De Amerikanen willen geen invloed van China in hun achtertuin.

  De CIA zal eerst proberen de zaak intern op te lossen met behulp van goedwillende Surinamers die inzien dat Bouterse het land moreel naar de ondergang leidt. Als dat niet werkt zullen er andere maatregelen genomen worden. Als Bouterse het overleeft is dan zijn enige optie verhuizen naar Ivoorkust of China want nergens anders zal hij veilig zijn voor de Amerikanen en waarschijnlijk ook daar niet.


  Maak melding
 54. Als hij levenslang krijgt zou beter kunnen smeken voor de injectie of de stoel. Levenslang in een VS gevangenis is als een hel. Joran van der Sloot is beter af.


  Maak melding
 55. De president die door ons gekozen is,mag zijn zoon niet in de steek laten:hij moet zo snel mogelijk naar de VS om met de integere Obama te praten om zijn zoon terug te krijgen.Ik hoop dat hij het aandurft.Hij is toch geen opportunist? Ons land wordt overladen met schandalige zaken.Wordt het geen tijd dat deze president ,niet voor zijn eigen eer ,maar voor de eer en waardigheid van het land aftreedt? Misschien hoopt hij dat het volk zo dom zal zijn om hen volgend jaar te herkiezen.


  Maak melding
 56. OOOOHHHH PAPA HELP!!!1

  PAPA DESI LAAT MIJ NIET IN STEEK PAPAPAPAPAPAPA.

  HALELUJA PAPAPAPAPAPA, HELP.

  JA, ALS JE ZO STOM BENT OM DRUGS NAAR VS TE VERVOEREN DAN BEN JE ECHT DOM, STOM ACHTERLIJK EN HERSENLOOS.

  WANT ZE PAKKEN JE TOCH EENS EEN KEER WANNEER JE DENKT DAT HET VOOR JOU GOED GAAT. EN DAN DENK JE DAT HET ZO MAKELIJK GAAT OM DRUGA TE SMOKKELEN.

  AMERIKANEN ZIJN NIET ACHTERLIJK ZOALS JULLIE SURINAMERS DENKEN, ALS JE DENKT DAT JE ZO SLIM BENT DAT JE NOOIT ZAL WORDEN GEPAKT/BETRAPT, DAN BEN JE PAS DOM EN ACHTERLIJK.
  WANT ZE GEVEN JOU HET IDEE EN DE RUIMTE DAT JE ECHT SLIM BENT, MAAR DAT BEN HELEMAAL NIET.

  JO KA LOTO DRAPE, STERKTE DINO-SAURES-BOUTERSE.

  GIJ ZULT VAN DROOG BROOD MET WATER LEVEN.


  Maak melding
 57. Beste RobG,

  Hetgeen Dino Bouterse is overkomen kan ik helaas niet los zien van de NDP. De NDP heeft Bouterse naar voren geschoven voor het presidentschap. Bouterse sr. heeft zijn zoon gratie verleend en hem een functie aangeboden als hoofd van de CTU. De NDP heeft hier vanaf geweten. Als men tegen deze benoeming bezwaren had dan men dit binnen de partij kunnen aan geven. Rijzen bij mij toch vragen op.

  1) In hoeverre is de gratieverlening van Dino Bouterse goedgekeurd binnen de NDP top
  2) Waren er bezwaren er binnen het NDP top tegen de benoeming van Dino Bouterse als hoofd van de CTU
  3) Vindt de NDP het verantwoord dat op een cruciale functie als hoofd CTU een (ex) gedetineerde wordt aangesteld.
  4) Vindt de NDP dat de president gefaald heeft omtrent de selectiebeleid van personeel
  5) Vindt de NDP dat de president rond deze affaire de belangen van Suriname heeft geschaad
  6) Vindt de NDP dat Dino Bouterse geen beroep kan doen op de Surinaamse staatskas omtrent juridische bijstand
  7) Is de NDP van mening dat president hierdoor beschadigd is en niet meer fatsoenlijk kan blijven functioneren
  8) Is de NDP van mening dat CTU opgeheven kan worden of anders gezegd op kan gaan binnen de leger of politie

  RobG, graag jouw antwoord hierop.

  Suriname heeft ongelofelijk imago schade opgelopen. Naar mijn inziens moet Bouterse Sr zijn functie neerleggen dit in het belang van Suriname. De fam. Bouterse is niet groter dan de staat Suriname. Wat mij betreft benoemen ze maar een andere NDP-er als president tot 2015, want zo doorgaan kan gewoon niet. Surinamers worden wereldwijd uitgelachen.


  Maak melding
 58. Henk Molenaar, in de VS is het gebruikelijk om een deal met de OM te sluiten inruil voor strafvermindering. Met andere woorden Dino Bouterse gaat zijn netwerk prijs moeten geven. Is Dino bereid zijn vader te verlinken. Persoonlijk denk ik dat Dino dit gaat doen, de man is egocentrische psychopaat. Uiteraard zal dit de interesse hebben van de DEA en voor dat je het weet arriveren de Amerikanen in Paramaribo om Bouterse Sr. te arresteren.
  Desnoods met een SEAL team van 200 man en niemand gaat ze tegenhouden.


  Maak melding
 59. Beste RobG:

  Dino heeft opzichtig misbruik gemaakt van zijn bevoegdheden als hoofd van CTU om drugs- en wapenhandel te plagen. Hij had zelfs als niet diplomaat een diplomatiek paspoort. De minister van buitenlandse zaken en de president zijn hiervoor verantwoordelijk.


  Maak melding
 60. Beste Koos: you read my mind.

  Dino is slechts het aas om de grote vis ( Desi) binnen te halen. Dino weet te veel. Heel de NDP top schijt nu in de broek. De beerput gaat open.


  Maak melding
 61. vervelend voor het land dat suriname dankzij een en dezelfde familie weer negatief in het nieuws is.
  Ook weer goed dat deze kerel is opgepakt, laat hem maar brommen, nu zijn vader nog achter de tralies.

  Hoe langer hoe beter.
  Schandalig een president te hebben wiens zoon crimineel is.


  Maak melding
 62. In een normale democratie wordt zo iemand meteen ontslagen. Maar niet in Suriname waar boeven en rovers daar de dienst uit maken. De regering heeft 24 uur later nog steeds geen verklaring gegeven.


  Maak melding
 63. Dino is best een mooie jongen die in de Amerikaanse gevangenissen best op wat aandacht mag rekenen.
  Hoeveel zal hij gaan vertellen als duidelijk wordt hoelang hij voor meisje mag spellen en hem een deal aangeboden wordt.

  Ik denk niet dat Dino zo standvastig en sterk is als Boereveen geweest is. De kans dat er heel wat meer mensen achtervolgd en opgepakt gaan worden is niet irreëel.


  Maak melding
 64. @Jojo

  Als Dino zijn maagdelijk wil behouden kan bij beter bekennen en de beerput openen. Want om voor langere tijd in de VS gevangenis te zitten is geen pretje.


  Maak melding
 65. Stel dat deze Dino om wat dan ook plots weer teruggaat naar Suriname stel ja, hoe zullen dan de reactie´s zijn op dit forum, 27 jaar geleden werd Boerenveen gepakt, en daarna werd het niets, dus kow waktie wat hieruit komt, ik denk niets, maar goed alles is mogelijk.


  Maak melding
 66. @JoJo, Dino kan zeker rekenen op interesse vanuit de Crips en Bloods hoek en niet te vergeten de Latino Kings en MS13. Tegen de tijd dat hij ooit de state federal prison mag verlaten poept hij met gemak een tennisbal uit.

  @Surinam Patriot, idd vreemd geen reactie van de regering alleen Breeveldt heeft iets geroepen. Ook Irvin Kanhai houdt zijn behaarde smoel dicht.

  @Henk Molenaar, ga er van uit dat sommige NDP-ers hun emigratieplan in werking gaan stellen. Die gaan niet wachten op de Amerikanen.

  Hopelijk gaat de beerput open.


  Maak melding
 67. Ik blijf erbij dat deze kwestie een zeer goede set up, booby trap en timing is geweest waar Dino is ingestonken.

  En zelf denk ik nu dat de yankees Muntslag zullen gaan bewerken en bespelen, zodat hij Dino aanwijst als hoofddader en daarmee hebben de yanks hun zaak rond.

  In de Stellendamzaak was het een buitenlander die een Surinamer als hoofd schuldige heeft aangewezen, maar nu zou een Surinamer een ander Suri als dader aanwijzen en dat zullen de VS als bewijs aanvoeren in deze zaak.

  Nogmaals, de President en z’n staff hebben grove steken laten vallen de afgelopen week, want geen enkel lid van de regering en hoofden van; leger, justitie en politie en van alle strategische groepen mochten uitlandig zijn tijdens de UNASUR top !

  Stel dat er afgelopen donderdag of vrijdag een crisis situatie was ontstaan hoe zou de president dit gaan aanpakken ????
  Hoofd CTU in het buitenland, Minister van Defensie in het buitenland, etc. etc.

  Dit had niet mogen kunnen en had de President zelf ook moeten weten !


  Maak melding
 68. Koos: @Henk Molenaar, ga er van uit dat sommige NDP-ers hun emigratieplan in werking gaan stellen. Die gaan niet wachten op de Amerikanen.

  Iedereen haalt de komende tijd zijn Paarse vlaggen van zijn huis en de Paarse t shirtjes gaan uit…..


  Maak melding
 69. Ik begrijp niet dat er nog mensen zijn in Suriname die deze regering nog in stand willen houden. Dit regiem was vanaf het prille begin gedoemd te zinken. Mi Gado, waarom zitten de president en de meest waardeloze minister van Buitenlandse Zaken nog steeds in het zadel? DDB zou in 2015 geen verkiezingen uitschrijven, maar rustig een “Staat van Beleg” uitroepen met de wapens van Dino. Dit is een nationale schande voor land en volk en het buitenland slaapt niet voor wat zich afspeelt in Suriname. Dit is nu bewezen!


  Maak melding
 70. De paarse aanhangers op dit forum hebben gaan nu uit van de gedachte: is nie waar tok, da wat is if a fout a no neks? Een ding sttat vast als een paal boven water, zoonlief poept in zijn broek.


  Maak melding
 71. Het ANP meldt:

  Nederland zal toch excuses maken voor misdrijven die tijdens de Indonesische onafhankelijkheidsoorlog (1945-1949) zijn gepleegd. De afgelopen maand leek de VVD een excuus nog tegen te houden.

  De ministerraad heeft dat vanmiddag besloten, bevestigt premier Mark Rutte (VVD).

  Weduwen

  De excuses zullen op 12 september worden overgebracht in het Erasmushuis in de Indonesische hoofdstad Jakarta. Het is vooralsnog onduidelijk wie de spijtbetuiging zal doen.

  Zeker is dat de tien weduwen van Zuid-Sulawesi, die begin augustus al een specifiek excuus en een schadevergoeding van ieder 20.000 euro ontvingen voor de executie van hun echtgenoten door Nederlandse militairen, bij de gelegenheid aanwezig zullen zijn.


  Maak melding
 72. Mesen hebben jullie wel eens gehoord of gelezen van de OFAC (Office of foreign assets control) rules en SDN (specially designated nationals) lijst ????

  Dit zijn wetten en overzichten met namen van landen, bedrijven en privé personen waarmee men geen zaken mag doen indien je contact hebt met Amerika !
  Zaken doen met een persoon, bedrijf of land op deze lijst betekend alleen maar ellende indien je ook leveranciers c.q. afnemers hebt in Amerika.

  Ik werk hier dagelijks mee om bedrijven te screenen aan wie wij het eea verkopen. M’n bazen willen absoluut geen problemen hebben met de USA government
  dus moest ik ook een speciale cursus en training hiervoor volgen !

  Ik zou willen adviseren dat jullie jezelf screenen en er zeker van te zijn dat jullie (bedrijfs)namen niet op deze lijsten voorkomen. Zie hierbij de link:

  http://www.treasury.gov/resource-center/sanctions/SDN-List/Pages/default.aspx

  Waarschijnlijk is Dino (onwetend) in gesprek geweest met één dezer specially designated nationals, en is hij hierdoor ‘rood gevallen ‘ !!!


  Maak melding
 73. Levenslang zal goed zijn voor deze crimineel,zijn vader die door nalatigheid van vorige regeringen de dans is ontsprongen, had al 30 jaar achter de tralies moeten zitten, maar heeft daardoor alleen maar kunnen roven en feestvieren, maar zijn tijd gaat zeker komen.


  Maak melding
 74. Ik zie dat legal counsellor Milton al de ene na de andere exceptie begint op te werpen. Misschien kan je naar de USA vliegen? Dino (straks DinA) heeft je hard nodig.


  Maak melding
 75. @Milton,

  Ik stel voor dat jij de verdediging van Crimineel Dino op je neemt,dan neks no fout.

  Jij als advocaat zal ervoor zorgen dat crimineel Dino,die onwetend in gesprek is geweest met deze specially huppeldepup, zeker zal worden vrijgesproken.

  Je zegt ook dat de VS-justitie geen case heeft tegen Crimineel Dino als je tenlastelegging leest. Ik pies bijna in mijn broek van het lachen.

  De Stellendam-case heb je ook aangehaald maar je vergeet te vertellen dat DDB tot tweemaal in hoger beroep is veroordeeld.

  Moskovich en advocaat mevr. Fich hebben de Hoge Raad niet op andere gedachte kunnen brengen.

  Milton, mie ede yere!!!


  Maak melding
 76. De Waterkant hooligans zijn in hun sas, meer dan 200 berichten en meer dan 200 van dezelfde kliek, ze zijn blij zo blij dat ze er maar niet genoeg van krijgen.

  Nu weten we allemaal dat de Amerikanen kunnen maken en breken wat ze willen in de wereld, niemand kan ze aan, dus ook deze arrestatie wat naar mijn inziens heel andere bedoelingen heeft klopt niet.

  Allereerst is het de vraag als er ooit een internationale opsporingsbevel is geweest voor Dino Bouterse vanwege drugs of wapenhandel, antwoord is nee natuurlijk, hoe kan het dan dat panama een persoon die reist met een diplomatiek paspoort arresteert op hun luchthaven en overdraagt aan een ander land, lees Amerika.

  Volgens Internationaal recht zou dit niet mogen, maar ja het is Amerika en die hebben niets met internationaal recht te maken.

  Punt 2.Als ik de aanklacht lees
  ” It also charges him with violating firearms laws by brandishing a light anti-tank weapon during the narcotics offense.

  The indictment says Bouterse was involved in smuggling a suitcase filled with 10 kilograms (22 pounds) of cocaine aboard a commercial flight from Suriname to the Caribbean in late July.”

  “charges him with violating firearms laws by brandishing a light anti-tank weapon during the narcotics offense.”

  Waar is dit gebeurd in Amerika, Panama of in Suriname? In veel staten in Amerika mag je wapens legaal bij je hebben, in Panama ook, dus wat is de aanklacht precies. Als het in Suriname was gebeurd, wat heeft Amerika mee te maken, is er dan een Amerikaans wet overtreden?? Volgens mij niet.

  ‘The indictment says Bouterse was involved in smuggling a suitcase filled with 10 kilograms (22 pounds) of cocaine aboard a commercial flight from Suriname to the Caribbean in late July.”

  Ok stel dat dit waar is, dan wordt de aanklacht smokkel van drugs van Suriname naar Trinidad, dus Amerika die kan iedereen arresteren die drugs smokkelt van het ene naar het andere land, ook als dit niet Amerika is. Al die bolletjes slikkers die van Suriname naar Nederland reizen zouden door Amerikanen gearresteerd kunnen worden.

  Jongens als dit het is, dan is de aanklacht wel heel magertjes, in feite zou Dino per direkt vrijgelaten moeten worden vanwege het schenden van internationale regels.

  Nu denk ik persoonlijk dat het de bedoeling is de NDP te schaden voor en na 2015, ook de Amerikanen weten dat front nooit meer aan de macht komt en proberen hiermee te voorkomen dat het stokje wordt overgedragen aan Dino Bouterse omdat Vader Bouterse waarschijnlijk nog 1 termijn President blijft tot 2020.

  Al die fronters zullen weer teleurgesteld in braaksel slikken, als blijkt dat Dina direkt na de verkiezing van 2015 wordt vrijgelaten op grond van goed gedrag.

  jammer maar de Amerikanen zullen hem nu wel vasthouden, gewoon omdat ze het kunnen en willen, niemand kan ze wat doen, De President wordt ook zo onder druk gezet, want de deal met NewMont moet doorgaan, suralco mag ook niet meer teveel last van Suriname ondervinden enne by the way, het geneuzel met de Palestijnen moet ophouden enne last but not least wordt per direct goede vrienden met Nederland want die zijn mijn bondgenoten in Navo verband.

  Enne als je het nog niet wist dat veels te onafhankelijk gedoe van jullie in Suriname en die nauwe banden met China, daar zijn wij Amerikanen ook niet gecharmeerd van, niet vergeten jullie bevinden je in onze achtertuin en jullie zijn een klein landje, bevestig dat je de boodschap heb begrepen anders wordt het levenslang want je weet het internationaal recht daar hebben we niets mee te maken, zegt de naam Saddam Hussein je wat????

  I rest my case


  Maak melding
 77. henry

  “De Stellendam-case heb je ook aangehaald maar je vergeet te vertellen dat DDB tot tweemaal in hoger beroep is veroordeeld.”

  Ach ja die arme henry, vertel ons meer over die stellendam case, op basis waarvan werd De President berecht, was het omdat er overduidelijk bewijslast aanwezig was, of was het gewoon omdat een crimineel die gepakt was met drugs in zijn eentje kon verklaren dat hij de drugs van de President heeft gekocht en daarna vanuit de gevangenis direkt naar huis mocht.

  Vertel ons maar hoeveel Nederlanders met zo’n aanklacht berecht zouden worden in Nederland.


  Maak melding
 78. Onze zwakzinnige sabidirie haalt internationale recht erbij whahahaha… die amnestiewetgeving staat ook haaks op internationale wetgeving. Of ben je dat alweer vergeten. Dino verdiend de naald. Weg ermee 🙂


  Maak melding
 79. Ja koos we weten het inmiddels al, voor jullie soort bestaat het internationaal recht niet, het bestaat alleen voor kleine onbeduidende landjes als Suriname.

  Enne we gaan die kleine onbeduidende landjes als Suriname er aan houden toch.

  Ik begrijp ook dat jij Dino heel graag die naald zou willen geven, daardoor voel je je vast wel een beter mens toch.

  Maak je je niet druk er komt geen naald en ook geen levenslang, mark my words.

  Enne aangezien je het nog niet wist de Amnestiewet staat NIET haaks op geen enkele internationale wetgeving, ga maar weer lezen wat de rechter toen heeft aangekaart. Vergeefs natuurlijk die “ga maar weer lezen’ als zwakbegaafde trol zal je het toch niet kunnen bevatten.


  Maak melding
 80. @Sanjay
  Wellicht heeft u opgemerkt, dat ik niet reageer op reacties of op geringschatting van anderen op mijn inbreng. Ze zijn me te min en laag bij de grond, omdat hun mening uitsluitend en alleen op henzelf van toepassing is, het zijn meestal gelovigen. Godsdienst is slecht en alleen slechte mensen zijn gelovig. Alles wat uit den tater komt van de vrome is vaak bullshit en zeker niet serieus te nemen. Ik vertrouw en hecht geen geloof aan gelovigen, nooit of te nimmer. Hopelijk ben jij niet zo één die wanneer het er op aankomt met alle winden meewaait zoals het verraderlijke deel van het Surinaamse volk. Begrijp me goed, ik heb een natuurlijke aangeboren gloeiende hekel aan religies en voorts aan alles wat aan een geloofsovertuiging relateert. Het is weliswaar een grote schande wat een landgenoot misschien heeft uitgevreten in het buitenland, maar een nog grotere schande is om als medelander deze of meerdere landgenoten de grond in te trappen ten overstaan van het buitenland. De wereld zegt wijselijk niets over lands wijs en lands eer, maar wijzen niet alleen naar de schuldige maar richten wel hun wijsvinger stilzwijgend naar diens geboorteland en haar ingezetenen. Let wel, dat een groot deel van deze negativiteit de Surinamer mondiaal steels word aangerekend. Er is niets vreemd aan dit laaghartig gedrag, want dit is het gedrag van gelovigen aldus godsgeloof eigen. En ook al was/is Dino fout tot in zijn klerenkast, het blijft een kondreman. Men dient zijn vuile was niet buiten te hangen zodat buitenstaanders daar misbruik van kunnen maken. De zogenaamde geleerde stokers hiero op Waterkant, die nog vrij op deze aarde rondlopen en hun ongerief ventileren over de Surinaamse regering en aanhangers via deze forum, zijn de grootste parasieten en gewetenlozen/roofdieren in mensengedaante en buitendien ook vervloekt door hun eigen God, want ze zijn, gelet op hun wrange uitlatingen, behept met kwaadaardig bloed die derhalve met onmiddellijke ingang uitgeroeid dienen te worden.

  Laten we stellen dat Dino het ernaar gemaakt heeft en daardoor een flinke portie ellende, een vreselijke scheldkanonnade of de doodstraf verdiend, maar dat wat zijn huidige vijanden doen komt neer op lijkenpikkerei. Ik hoop van harte dat Dino gauw vrij komt en de rust in de Surinaamse regering wederkeert. Soms moet je hard zijn maar rechtvaardig en dimmen tot de tijd om wederom te ageren aanbreekt, dang mo kossing mars tot aan de Hemelpoort. Daarbij zal ik daddy, mommy, familie, de hele santenkraam en verder alle schuldigen en onschuldige Surinaamse gelovigen, niet ongemoeid laten. De Surinaams Aasetende Rapaljes moeten eens weten wat hen te wachten staat namens hun Heiland. Vervloekt zijt allen die in deze situatie met grote vreugde juichen om het leed en misstap van de ander. Vaak geef ik toe aan het gelijk van een ander wat niet wil zeggen dat de ander vrij spel heeft en door mij gespaard zal worden. Het ga je goed Sanjay.
  django


  Maak melding
 81. Om te zijn tot hoe ver “hebzucht” mensen kan drijven, en let goed op, nu een gewone burger met een diplomatenpas aangehouden is. Nu een burger bij internationale wapen- en drugshandel betrokken is met een diplomatenpas, weet de Internationele gemeenschap meer over Suriname met haar criminele regeringsleiders. Mag je erop wachten wanneer de volgende aan de buurt is. Dat deze “regering” criminele faciliteert mag de rest nu heel goed uitkijken. De Amerikanen hebben deze crimineel al heel lang in het vizier, en omdat hebzucht geen grenzen kent, het is heel erg gemakkelijk geweest om deze achterlijke crimineleschurk in deze eenvoudige val te lokken. Deze zeer laaggeletterde dacht dat je met een diplomaten(rode kleur)pas indruk maakt in het buitenland. Dommer dan de domste, wel zijn we voorlopig van deze onverlaat af, met dit tuig van de bovenste rigel helemaal geen medelijden opbergen. Het probleem nu is dat dit gedrag, let wel; Suriname handen vol geld kosten gaat. Want de grootste crimineel zijn vader gaat dit allemaal op de staat verhalen, dus de staat gaat Suriname de kosten van dit proces betalen, en reken maar dat het tegen de miljoen USD zal gaan oplopen. Waarom, omdat de Bakbawinkry die SME nu eenmaal is niemand de staats uitgaven controleerd. Wat er nu gebeuren gaat, en waar de rest van deze schurkenbende niet bij stilstaat. Is dat zij hem aan de praat gaan krijgen, met de belofte als hij straf vermindering hebben wil hij beter praten kan. En alles vertellen wat hem gevraagd wordt. Gestel hem wacht 50 jaren, dan komt men met hem overeen als hij praat krijgt hij straf vermindering zogenaamd, gaan er dan jaren vanaf. Want dit is een standaard procedure van de USA, zoveel mogelijk vissen vangen met weinig aas. En nu is het wachten op wanneer “papa” himzelf aan de beurt is. Want is het zo; den Amerkan zotu in.


  Maak melding
 82. @sabidieri,..watt? jongoe als je deze uitspraken in mijn nabijheid had gezegd, had ik je klap op je muil gegeven echt waar. Je bent echt niet wijs!


  Maak melding
 83. @Sabidierie,inzake Stellendam-case

  Ik zal nog eens voor jou herhalen: Het is noch Moscovich,noch mevr.advocaat Fich gelukt om de HOGE RAAD op andere gedachte te brengen om DDB in het gelijk te stellen.

  Lees het dossier zelf maar, ik hoef jou niets te vertellen.
  Ik heb het dossier gelezen!!!

  Jij moet bij de HOGE RAAD verhaal halen waarom jouw GOD tot 11 jaar is veroordeeld.

  Jouw GOD is een COKE dealer, Sabidieri


  Maak melding
 84. “De zogenaamde geleerde stokers hiero op Waterkant, die nog vrij op deze aarde rondlopen en hun ongerief ventileren over de Surinaamse regering en aanhangers via deze forum, zijn de grootste parasieten en gewetenlozen/roofdieren in mensengedaante en buitendien ook vervloekt door hun eigen God, want ze zijn, gelet op hun wrange uitlatingen, behept met kwaadaardig bloed die derhalve met onmiddellijke ingang uitgeroeid dienen te worden.”

  Django voor deze parasieten is waterkant een uitlaatklep, ze zijn een gevaar voor de gemeenschap en zichzelf, lees maar hoe vaak sommigen op hetzelfde bericht hebben gereageerd, ze blijven maar reageren omdat ze gewoon ziek zijn.


  Maak melding
 85. Domme henry in een politieke rechtzaak is het een uitgemaakte zaak, ze gaan je een straf opleggen, ze hoeven maar iemand te vinden die wil verklaren dat je drugs heb verkocht en daarna die persoon vervroegd vrijlaten.

  Mijn vraag staat daarom nogsteeds “hoeveel Nederlanders zouden met zo’n bewijslast in Nederland berecht worden”

  maar goed je niveau is mij nu overduidelijk “mijn God is een coke dealer”, je bent leeg, zielig en triest henry.

  Surinam P. Ik weet het met woorden en argumenten zal het je nooit lukken, daarvoor ontbreek jij de broodnodige bagage, dus klappen is het enige wat je in huis heb.


  Maak melding
 86. Gaandeweg, komen er bij mij nog meer vragen naar boven drijven mbt deze case o.a:

  – hoe lang wist Panama dat deze jongeman op een wanted list van de VS voorkwam.
  – indien het reeds lang bekend was, waarom heeft Panama geen contact gezocht met onze Min BUZA en er melding van gemaakt nadat deze man in Panama was geland.
  – Hebben de Amerikanen een overnight instructie aan Panama verstrekt om deze man te arresteren.
  – heeft een diplomatiek paspoort haar integriteit verloren in bepaalde landen.
  – waarom heeft Panama terstond gereageerd om deze man overnight uitgeleverd aan de VS.
  – Is Panama nu wel te vertrouwen als partner van Suriname in Midden & Zuid-Amerika.
  – Moeten de UNASUR lidstaten misschien op hun hoede zijn als hun nationals naar (Centraal)Amerika afreizen (muv Nicaragua)
  – Ook al heeft Suriname geen ambassade of vertegenwoordiger in Panama, is onze BUZA wel degelijk over deze case geinformeerd door Panama.
  – Indien het een ad hoc beslissing is geweest vanuit de VS, wat staat elk individu uit Zuid-Amerika te wachten ? Is een ieder (met name in Zuid-Amerika)dan vogelvrij verklaard voor de Amerikanen.

  Herinneren jullie deze woorden van de voormalige President van de VS nog: ‘you’re either with or against us’ !
  Maw wij zijn de baas en jij hoort naar ons te luisteren !

  Dit zou dus een ieder kunnen overkomen als jou kop de Amerikanen niet staat !

  Weet je nog dat ze de SLM purser DG enkele weken terug(out of the blue) hebben geweigerd de VS binnen te komen ??????


  Maak melding
 87. Milton,

  Vergis je niet, Panama gedraagt zich nogsteeds als een van de Amerikaanse staten.

  Een paar maanden geleden is er een arrestatiebevel uitgevaardigd vanuit Italie voor een van moord veroordeelde Amerikaanse ex-cia agent die in Panama woont.

  De Panamezen hebben die goede man gearresteerd en hebben hem teruggestuurd naar Amerika.

  Die Ameriaknen hebben niets van doen met het Internationaal recht. Als je al de aanklacht leest die in de Amerikaanse bladen staat dan klopt er iets niet, het is flinterdun en eigenlijk is er geen enkele bewijslast voor die aanklacht.

  lees hieronder maar weer.

  http://georgeknightlang.wordpress.com/2013/07/20/snowden-en-lady-de-dubbele-standaard-van-de-vs-en-het-recht/


  Maak melding
 88. Nog een om te lezen vooral waar het over “red notice” gaat. Wanneer je op waterkant.net komt, moet je op alles voorbereid zijn, ook wanneer achterlijke onverlaten de ene domme na de andere posting plaatsen.

  George Knight
  Debat tussen links en rechts
  Stemt Nederland via NATO in met sluiten luchtruim voor Venezuela?
  met 5 commentaar

  IMAGEN-12848356-2

  Nederland is sinds 1949 lid van de NAVO. In het Engels: NATO. De verdragorganisatie bestaat uit 28 landen, waarvan de VS er een is. Nou blijkt dat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry volgens het Spaanse dagblad ABC de Venezolaanse minister van Buitenlandse Zaken Elías Jaua een week geleden gezegd heeft dat Venezueala de toegang tot het NATO-luchtruim ontzegd wordt als het Edward Snowden naar Caracas vliegt. Aldus UPI. Kerry zou ook gedreigd hebben met het stoppen van de verkoop van vitale olieproducten aan Venezuela als dit land Snowden asiel verleent.

  Het is opmerkelijk dat minister Kerry een specifiek land dreigt met het sluiten van het NATO-luchtruim. Vraag is of Kerry namens alle lidstaten van de NATO spreekt. Zo ja, dan heeft de Nederlandse regering direct of via de Nederlandse ambassadeur bij de NATO in Brussel instemming betoond met dit dreigement van de regering-Obama aan het adres van de Venezolaanse regering. Zo niet, dan heeft Kerry voor zijn beurt gesproken zonder overleg met Nederlandse betrokken en is zijn dreigement om het Nederlandse luchtruim te sluiten voor Venezuela niet van tevoren besproken.

  Hoe dan ook roept de berichtgeving over het dreigement van minister Kerry vragen op. Want volgens de universele mensenrechten heeft Edward Snowden recht op asiel en mag dat recht niet geblokkeerd worden. Des te meer omdat tegen Snowden geen Red Notice van Interpol, een aanhoudingsbevel, een arrestatiebevel of aanklacht bij een rechtbank loopt. Snowden is juridisch vrij om te gaan. Nodig is duidelijkheid over de medewerking van de Nederlandse regering of de Nederlandse vertegenwoordiger bij de NATO. Het kan niet zo zijn dat Nederland stilzwijgende of actieve medewerking verleent aan het schenden van de mensenrechten. Kamervragen gevraagd.


  Maak melding
 89. sabadieri de alwetende hebt zeker rechten gestudeerd, ik lees vaak gezwets op dit forum maar jij spant toch wel de kroon,wordt je er vrolijk van om jezelf zo voor schut te zetten ach ja maakt ook niet uit met een synoniem.


  Maak melding
 90. Op WKN zitten er kennelijk meer dan genoeg juristen om deze zaak ten voordeel van de beruchte familie Boeterssee te beslechten.
  Aub, aanmelden bij Limbo. De ticket, visum en uw diplomatieke paspoort wordt in orde gemaakt, er rest nog wat goud in de centrale bank voor uw honorarium.


  Maak melding
 91. VERBAAST het verbaasd me niet dat mijn reactie de kroon spant, hopelijk had je alleen maar reacties gezien van de hooligans, een tegengeluid is als een doorn in je oog. Maar goed, ik zit op waterkant.net dus gezwets van jou is mij niet vreemd.


  Maak melding
 92. he fadso, ook jij ziet het verkeerd, op waterkant.net zitten juist meer dan genoeg azijnpissers die nu al precies weten dat Dino schuldig is en dat hij levenslang moet en zal krijgen, zelfs het woordje naald (doodstraf) is al gevallen, jullie hebben geen limbo nodig, daarvoor hebben jullie waterkant.net al.


  Maak melding
 93. Stel als Dino op 9 september 2013 door de rechter wordt heen gezonden door een vormfout of what ever. Dan nog is er niets aan de hand. USA heeft DDB, Dino ea een poepje laten ruiken en dat ze laten zien/demonstreren dat Latijns-Amerika hun speeltuin is. Als ze DDB ea uit Suriname willen halen is het gewoon peanuts als het hen te veel wordt.

  Al zou je onschuldig zijn, als ze je lastig vinden weten ze wel hoe ze orde op zaken stellen.De zwarte Cobra werd ook door de USA ontvoerd en zit nog steeds in de nor in de USA te brommen en komt waarschijnlijk vrij in 2021. (zoek maar op). Als de Amerikanen je komen halen kennen ze je dossier uitmuntend.

  Obama laat zien dat de USA geen problemen heeft als een bevolking haar leider kiest en gewoon met je land zaken doen, maar als ze vinden dat je niet deugt, dan komen ze in actie/showtime: luchtmacht, vliegdekschepen, drones, kruisraketten, bombarderen, mariniers, US special Forces, duikboten, enz, enz. De CIA en inlichtendiensten behoren tot een van de beste van de wereld. Ze kennen hun dossiers oa DDB. Ze schudden je de hand, maar laten niet met hun belangen spotten of als anderen een bedreiging voor de mensheid en de wereld vormen, waar ook ter wereld. Ze hebben ook hun bondgenoten in Latijns-America oa Frankrijk/Frans-Guyana/oa Vreemdelingen legioen,(Kouroe/raketlanceerinstallatie) en Brazilie en in het Caraibischgebied, Nederland/Nederlandse Antillen om maar bij het werelddeel Amerika te blijven.

  Mocht de rechtbank baby DDB naar huis sturen zal het windje/(puf) geur van het poepie die ze hem en DDB & co hebben laten ruiken hun hele leven bij blijven. Het zal mij in dat geval niet verwonderen als hij zich nooit meer met wapen-en drugshandel bezig houdt , maar piaman wordt in het geboortedorpje Casewinica van zijn vader en daar kleine jongens en meisjes piageheimpjes bij brengt.


  Maak melding
 94. Kijk ,die miezerige Sabidieri is haar drugsbaasje komen verdedigen ,netals een eenmans legertje!
  Ze haalt snowden ,de landverrader erbij en Venezuela en mie gado de hele wereld haalt ze erbij om proberen dinootje goed te praten!!
  SABIDIERI ,PRENT het in je kop, je held gaat weg voor lange tijd zo niet dan voor ALTIJD!!
  Straks gaat hij het dossier van 8 dec 1982 ook prijsgeven en je oppergod papaatje bouta verdwijnt dan ook voor eeuwig uit Suriname!!!
  Bestaat het dino website niet meer Sabidieri?!!!

  Whahahahaaaaa Sabidieri,doe je oogkleppen open. De hele wereld noemt dino een drugscrimineel en wapen smokkelaar en zijn papa drugscrimineel,dictator en amnestie houder!!!


  Maak melding
 95. _TERHERINNERING:
  DIT HAD IK BEGIN DIT JAAR AL AAN GEHAALD

  Toen werd ik door die VIEZE VUILE PAARSE MALOTEN,voor alles en nog wat uit gemaakt.
  Ik weet waarover ik het heb ik heb er heel dichtbij gezeten.
  NU IS HET ZO VER.DEZE GASTEN KENNEN GEEN AMNESTIE.
  NU WORD HET BROMMEN.

  NOW JU PA NO KAN BEL TAK SIN A BOI KONG NA OSO.

  SUMA NA GADO PJING BRADA NOW????????

  NU KAN JE GEEN MENSEN MEER KLAPPEN OF LATEN VERDWIJNEN DOOR JU KERSO MATIE.

  HET HEEFT LANG,…. TE LANG GEDUURT.

  GOD BLESS SWITIE SRANANG.


  Maak melding
 96. Ik heb altijd gezegd dat Desi Bouterse nooit president had moeten worden. Met de aanhouding van zijn zoon Dino, sta ik nog sterker in mijn opvatting dat zijn verkiezing tot staatshoofd nooit had moeten gebeuren’, zegt DA’91-Assembleelid Winston Jessurun vandaag, 31 augustus 2013, in het Dagblad Suriname.

  Hij vindt de aanhouding van Dino Bouterse een ernstige zaak, temeer daar hij een leidinggevende figuur is. ‘Ik hoop dat mensen die altijd kritiek hebben, omdat we steeds naar het verleden kijken, nu anders zullen praten’, zegt het Assembleelid.

  ‘Er zullen vanwege deze zaak consequenties voor Suriname voortvloeien in regionaal en internationaal opzicht.’ De ‘kwestie Dino’ is volgens Jessurun ernstig, omdat het de zoon is van een staatshoofd die gisteren de UNASUR-top heeft ontvangen en dat staatshoofde nu voor een jaar voorzitter is van deze Latijns Amerikaanse organisatie.

  Jessurun zegt dat de oppositie een verklaring zal afdwingen van de president, als hoofd van de regering. Er zullen formeel vragen worden gesteld aan de regering over deze aanhouding. ‘De bedoeling is dat het staatshoofd in het parlement antwoord geeft. In hoeverre dat werkelijk zal gebeuren, valt nog te bezien’, zegt Jessurun. De oppositie heeft volgens Jessurun de ervaring dat het staatshoofd, dat uitleg verplicht is aan het parlement, niet verschijnt om dat daadwerkelijk te doen


  Maak melding
 97. @ Sabidieri 18:52, hetgeen jij stelt is ook mijn insteek. De Amerikanen hebben een flinterdun bewijs jegens deze meneer, maar zullen hun best doen om dit enorm aan te dikken !

  Het is zeer jammer dat onze President op deze manier in diskrediet is gebracht, en de Hollandse regering lacht in haar vuistje, maar laten we hopen dat dit een signaal is geweest naar de Zuid-Amerikaanse staten !

  De eenheid binnen de UNASUR zou hierdoor moeten worden versterkt want dit mag niet meer gebeuren.

  Kijk wat de Amerikanen met Morales (Pres. van Bolivia) hebben geflikt toen hij vanuit Rusland terug vloog naar huis.
  Deze President zat als een kleine jongen op een bankje tijdens een tussenstop in Oostenrijk omdat de Amerikanen de EU leden hadden opgedragen zijn vliegtuig niet in hun luchtruim toe te laten !

  Moeten wij hierom juichen ? Is dit leedvermaak van de anti Surinamers terecht ? We zullen het nog gaan zien !

  Grontapu na asi tere, tide ai wai so en tamara ai wai trafasi !!!


  Maak melding
 98. @DJANGO

  WAAAROM GA JE DAN NIET GELIJK DE DEUREN VAN SANTO BOMA OPENMAKEN ZODAT DE CRIMINELEN ALLEMAAL VRIJ GAAN WAAROM DINOOTJE ALLEEN!!?
  Als of een crimineel op vrije voeten betekent dat er VREDE en rust heerst!?
  Zou jij je wel veilig voelen in de nabijheid van een crimineel als dinootje,idioot?!!!!

  Ik ben zo blij dat jij niet in God gelooft ,Judas!!
  Wanneer wij met zijn allen op de dag van 8 dec rouwen om de 15 slachtoffers die je baasje genadeloos had neergeknald dan nog klaag jij,wanneer wij blij zijn met zijn allen dat eindelijk het dag des oordeel voor je baasje en zijn criminele zoontje in zicht is dan nog klaag jij,


  Maak melding
 99. @M.Fleur

  Waarom maak jij je druk om Morales ?!Die man maakt zich toch geen zorgen over de Surinames die een crimineel als lijder hebben?!
  Heeft Morales ook amnestie misschien?!!


  Maak melding
 100. He zieke ray, Surinamers rouwen alleen als familie, vriend of kennis is komen te overlijden. Dus logisch dat President Morales geen enkele Surinamer heeft zien rouwen. Had hij maar naar “Hodie Mihi, Cras Tibi” oftewel “Heden ik, morgen gij”. moeten gaan.

  Niet vergeten hoor “Heden ik, morgen gij”


  Maak melding
 101. Geloof me mensen, het hangt hem niet boven het hoofd, maar hij hangt voor 2x levenslang.

  De vraag is hoelang zijn vader nog zal leven, want levend zullen ze elkaar nooit meer zien.

  Ba soeko, ba jarie, ba vinie.

  You can not always be wrong and strong!

  Nog nog de hoofdader president Bouterse en zijn zij beiden het verleden tijd!


  Maak melding
 102. De wereld dreigt opnieuw in oorlog te raken in verband met het gifgasgebruik in Syrië. Duizenden kinderen en vrouwen die een gruwelijke dood sterven door de oorlog. En waar maken de azijnpissers van dit forum zich druk over: juist, Dino Bouterse. Je zou denken dat dit het belangrijkste nieuws is sinds het einde van de Golfoorlog. Ziek die figuren hier op dit forum. Erg ziek.


  Maak melding
 103. Dit is ook zo’n punt waarbij de gehele wereld moet gaan opletten en optreden jegens Amerika, want zij leveren hun staatsburgers niet uit aan het buitenland onderwijl ze van het buitenland eisen dat zij burgers en niet burgers uitleveren.

  Suriname (lees: Santokhie) heeft Roger Kahn op aanvraag van de VS deze man op een presenteerblaadje uitgeleverd.

  Wat zien we nu gebeuren, de CARICOM lidstaten doen hetzelfde met burgers uit de lidstaten. Het is een free for all met uitleveringen van burgers binnen de CARICOM aan de VS en daar moet over worden gesproken binnen deze Unie !


  Maak melding
 104. @Sabidieri,
  ik heb jou de vraag gesteld of Morales jou niet heeft gevraagd waarom de surinamers niet om Dinootje rouwen nu hij gevangen zit!

  Lees het volgende,PARAMARIBO – Er zijn nog meer personen betrokken bij de drugssamenzwering waarvoor Dino Bouterse (40) en Edmund Quincy Muntslag (29) in de VS zijn aangeklaagd. Zo blijkt uit de officiële tenlastelegging van officier van justitie in New York, Preet Bharara.

  In de zes pagina’s tellende aanklacht wordt aangegeven dat de twee verdachten met anderen, “bekenden en onbekenden”, hebben samengespannen om “opzettelijk en bewust” cocaïne naar de VS te smokkelen. Bij het transport van tien kilo cocaïne eind juli zou er onomstotelijk bewijs zijn gevonden, maar volgens de tenlastelegging zijn de verdachten vermoedelijk al vanaf december 2011 bezig met de smokkel naar de VS. Bouterse werd donderdag op verzoek van de VS in Panama aangehouden en uitgeleverd.

  In een communiqué waarin de openbare aanklager de aanhouding van Bouterse en Muntslag bekendmaakt stelt hij dat het parket er alles aan zal doen om overtreders van de Amerikaanse anti-narcoticawetgeving, aan te pakken, waar ze ook mogen zijn. “Zoals beweerd, heeft Dino Bouterse samengespannen om in een reiskoffer cocaïne naar de Verenigde Staten te versturen en had hij bij het plegen van die handeling een vernietigingswapen bij zich. Met zijn arrestatie garandeert dit bureau dat zij die proberen drugs naar ons land te vervoeren, worden aangehouden en vervolgd, ongeacht waar ze wonen”, zegt Bharara.

  Volgens Derek Maltz van de Amerikaanse drugsbestrijdingsdienst DEA, is Bouterse “een belangrijke drugssmokkelaar”. “Bouterse heeft een geschiedenis van drugs en wapensmokkel, en is voor soortgelijke vergrijpen in zijn moederland Suriname veroordeeld in 2005. Dankzij ons uitgebreide netwerk van opsporingsdiensten en informanten over de hele wereld, hebben de DEA en onze partners deze drugssmokkellijn kunnen ontmantelen en zullen hij en Muntslag nu hier in de Verenigde Staten terechtstaan”, zegt Maltz.

  Bij zijn voorgeleiding vrijdag in Manhattan, New York verklaarde Bouterse tegenover rechter James C. Francis onschuldig te zijn. De eerstvolgende terechtzitting is op 9 september.


  Maak melding
 105. @Milton Fleur,
  als de heer Santokhi ,roger khan niet zou uitleveren dan zou r.khan 1 of ander minister zijn heden in Suriname en na dinootje op de lijst staan als kandidaat van de next president!

  Guyana heft alle tijd gehad om de uitlevering van R,kahan op te vragen maar zij wisten dat het een verloren zaakje was,dus kan r.khan brommen in een 1×1 cel,maar aan de vrolijke kant…misschien wordt dinootje zijn buurman …whahahahahaaa


  Maak melding
 106. Zaterdag 31 augustus 2013 om 20:23 uur, door Latour
  {xx}.

  @Latour! Waarover gaat het bovengenoemd artikel dan?

  In ieder geval niet over SYRIË.

  Maar over DINO de crimineel.


  Maak melding
 107. @Latour

  Assad de tiran van Syrie vermoordt zijn Eigen mensen met chemische wapens. Moet de wereld als toeschouwer blijven toekijken en niks doen?Die mensen hebben hulp nodig!!Volg jij het wereld nieuws dan niet?

  Alsof bouta de liefste en aardigste lijder is in de wereld. ook hij heeft zijn eigen burgers vermoord en om te doen alsof hij onschuldig is heeft hij nog amnestie erbij gehaald!!
  Je denkt dat wij moeten gaan huilen om dinootje de crimineel?!!
  Je bent ziek!!!


  Maak melding
 108. Voor Suriname is dit inderdaad het belangrijkste nieuws sinds de golfoorlog. Dezelfde paarse paupers die zoveel bewondering hadden voor Obama keuren nu zijn buitenlands beleid af. We kennen met zn allen de geschiedenis van Dino niets positief. Wat doe je in hemelsnaam op Panama, terwijl jij de hoofdverantwoordelijke bent om in Suriname zorg te dragen voor de veiligheid van de buitenlandse staatshoofden. Ik denk niet dat pappie zijn hand voor hem in het vuur zou steken, kennelijk denken enkelen daar anders over.
  Jaja, ik heb de hele dag mijn gal gespuugd en mijn azijn gepist, kan nu al een azijn fabriek openen.


  Maak melding
 109. Ray,

  Je bent psychisch niet in orde of je kan niet lezen. Dus ik heb geen zin in je rotzooi vandaag. Ga nog een sopie nemen op je vreugde over de arrestatie van Dino. Blijf je daarna wel van je dochter af alsjeblieft. En geen negers uitschelden hoor Ray, want die krijgen van jou overal de schuld van.


  Maak melding
 110. Ja HENK ja Koos vroeger was het ophangen verbranding marteling verkrachting moorden en noem maar op nu is de naald genoeg maar weet wat de Amerikanen ooit hebben gezegt toen aan Nederland dat als ze ooit 1 militair van hun voor het internationaal hof verschijnt ze hem persoonlijk komen halen en wie niet voor mij is is tegen mij dus er zijn westerse landen die Amerikaans poep eten als moet ik persoonlijk ben bang voor deze mensen want voor veel landen tel mensenrechten maar voor hun niet en vandaar dat jullie soms zeggen als Nederland wilt of als Amerika wilt wel laten ze bij Rusland China Iran of Noord Korea willen een baby een trap geven is dat moeilijk willen jullie Su met die landen vergelijken en wie bepaald wie Amnestie verdient wie heeft pieter Bota van Afrika amnestie verleend of vader maxima dus het is wie je aan kan en wie je wilt de sterkste bepaald ja toch


  Maak melding
 111. Het media in Sranang doet zo terughoudend\geheimzig over dit ware gebeurtenis.De radio progamma,s hebben het nieteens over dit onderwerp want dit is een aller GROOTSTE WERELD NIEUWS van aller tijden.WORDEN JULLIE EENS WAKKER.8dec 1982 was nog een tijd van pen en papier.


  Maak melding
 112. Alleen voor de frontidioten van dit forum is dit wereldnieuws. Dino Bouterse is de zoon van Desi Bouterse en that’s all. Geen hond in de wereld die zich druk maakt om Dino.


  Maak melding
 113. @Latour

  Je hebt het helemaal veloren!!
  Kijk wat bouta aanbidding met je heeft gedaan.
  Het heeft je kapot gemaakt,het lijkt balsof jij geen zin meer hebt om te leven,arme sloeber!!

  En ooooooooo,of course,de arrestatie va n dinootje is heerlijk nieuws voor mij!Oh ik zal nog blijer zijn als strakjes papaatje bouta,dinootje gezelschap mag gaan bieden in Alcatraz!!

  Van wie heb je geleerd medelijden te hebben met de criminelen zoals bouta en dinootje?!Van je ma of je pa of van beiden?!!

  Whahahahahaaaaaaaa,


  Maak melding
 114. Tjeeeeeeeeeee
  Voor grotere zaken wist hij zijn straf te ontlopen.
  Maar voor minder krijgt hij twee keer levenslang.
  De wegen van God zijn ondoorgrondelijk.


  Maak melding
 115. Breaking news. Het para team van het CTU ‘Operation Free Pluisje’ isonderweg naar US. via Columbia. (16 of 15 man, ( tenzij een paar zich verslapen hebben door die fesa van gister)Ik mocht niks zeggen eigenlijk,maar sja, is Suriname, dus alles is aan grap, dit dus ook. Die Amerikanen wachten ze op in Manhatten, whahahaha. Counter terrorist Unit’ wat een grap. Welke terrosisten? 1 drone hebben ze nodig! T word een strijd daar in Manhatten hoor, Su tegen US. Pluisje komt iig snel vrij (denk ik)


  Maak melding
 116. Ray,

  Wat heb ik verloren? En wat heb jij gewonnen? Ik ben nog steeds dezelfde die ik gisteren was, niet minder en ik heb ze allemaal nog op een rijtje. Zoals ik het zie heb jij ze al heel lang niet meer op een rijtje. Je komt iets tekort, zoveel is zeker. Dus jij hebt niet alleen verloren, je bent al lang verloren.


  Maak melding
 117. @ R.A.Y. (Ray. Azijnpisser. Yu.)

  Uit solidairiteit zal het volk in Suriname na alles wat er jegens het Zuid-Amerikaans continent gebeurd in 2015 stemmen op Desi Delano Bouterse. Ik verzoek jou om gezamenlijk met jouw debiele kornuiten van waterkant.nep om door te azijnpissen op Suriname en Surinamers, please do so asswipe. Je zult jouw neus ophalen van verbazing in 2015 wie als winnaar uit de bus zal komen. Je hebt het niet in de gaten he, kijk hoe vaak bezoekers jouw naam hier voorbij zien komen op deze stink forum. Intussen brokkelt het waterkant.nep imperium hier mondjesmaat af, en TERECHT.

  Suriname, we will prevail. The devil is a liar, and he only promises you to deceive. So don´t waste your precious time on dumb devils. Let´s go and move on. America is about to fall apart soon. The dollar is weak because nations around the globe are dumping the dollar. Counterfeit money, made out of thin air belongs to those who loves gambling, rape family members, beating up women, drink vinegar as a cold drink and fraud. They don´t burry themselves, because they love they love fire. Believe in reincarnation and consider fresh cow feces as something sacred. The hell with these parasites, just like zionists they will suck up the life blood from the weak and the poor.


  Maak melding
 118. Als je naar de verlopige beschuldigingen kijkt, de bedoeling hebbend om cocaïne de VS binnen willen smokkelen, is dat geen kattenpis. En ook nog van wapensmokkel, dan mag je er wel van uitgaan dat hem een zeer lange gevangenisstraf te deel zal vallen. En ook zal over het hebben van een diplomatiekepas in zijn bezit, een aanklacht zal zijn, misbruik maken van dit document. Wetend dat zijn vader als president hieraan heeft meegewerkt. En voortaan moet Suriname dan niet klagen wanneer “dipolmatieke” vertegenwordigers wantrouwig bejegend zullen worden, want dit verhaal is nog helemaal niet afgelopen. Mocht hij tot levenslang veroordeeld worden, dan zijn er meerdere opties. Bijvoorbeeld gewoon levenslang sec, dan heeft hij nog een kans om na 25 jaren, indien goed gedrag getoond vrij komen. Maar mocht hij gevonnist worden met; “life sentence without à possibility of parole” of “life sentence for the rest of your natural life”, dan komt hij alleen uit de gevangenis, tussen zes planken. Verhaal Dino is dan afgelopen, einde oefening!


  Maak melding
 119. Beste Mebaryu

  De komende jaren zal elke Surinaamse diplomaat als een paria worden behandeld. En terecht. Een volledige regering is betrokken bij drugssmokkel. Het is echt van de zotte.


  Maak melding
 120. Dino kan na het uitzitten met boereveen van gedachten wisselen of er veranderingen zijn geweest in de gevangenis en of de mannen groter, steviger en meer sex belust waren in de tijd van Dino in vergelijking met de tijd van Boereveen 🙂


  Maak melding
 121. paai joe paai mang
  goede morgen ik ben blij er mee wie surinamse naam bederf moet bestraf worden dino moet niet denken mijn vader is de grote man is suriname alleen in suriname de vader moet ook naar binnen cel hij is ook grote cocaïne dealer en ook een moodernaar alles wat jij doet krijg je kinderen de straf onse lieve heer slaap niet sang de na kakafooroe faja watra za poering geng


  Maak melding
 122. Je hart bloed als je een familielid hebt die verslaafd is aan drugs.Ik heb in mijn familie een jongen die keurig studeerde, maar op zijn 19e in contact kwam met vrienden die drugs gebruikten.Hij is sinds die periode verandert en kan niet meer zonder drugs. Het is werkelijk een hel voor zijn ouders om dagelijks te zien hoe hun kind leeft. wie geld verdiend met het verkopen van drugs vernietigd meerdere mensen levens. Het is daarom goed dat landen als Amerika streng optreden. In Suriname zouden ze het voorbeeld van Amerika moeten volgen en al die mensen die met drugs bezig zijn naar een afgelegen dorp moeten brengen waar ze onder toezicht dagelijks kippen kunnen kweken en groente kunnen verbouwen.


  Maak melding
 123. @Django,heel goed en duidelijk uitgelegd voor degene die het nog niet begrijpen.Verbeter de wereld begin bij jezelf.tidè naf Dino morgen is het voor een ander.Elk mens maakt fouten.Geen enkel mens is volmaakt.Die man heeft ook familie;waarom die man zo door het slijk halen.Familie lees alles wat er over hem gezegd wordt hooor.ik ben geen ndp,r of familie.ik denk als een fatsoenlijk mens en heb hart voor mijn medemens.Mensen maken fouten ook ik ook jij,Want als er iets met je gebeurt zal deze zelfde man jou eens uit de rotzooi halen.We leven in een wereld van:Vandaag waait de wind links morgen kan het een andere kant opgaan.Soso lobi


  Maak melding
 124. jullie kletsen over dino en bouta.jere noh .deze mannen lopen vrij rond in stad.pakken jullie deze mannen en opsluiten zo gemakkelijk is dat.maar nee jaar in jaar uit klagen jullie als maar door.opsluiten dino en vader.dang no wan taki-taki moro


  Maak melding
 125. Zou Topppppp jurist U K Dino kunnen wegplukken waar ie nou zit. Je weet het maar nooit.Ik zie het al voor me.
  Nou ja laat maar ik kwam er zo even op. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.


  Maak melding
 126. Die harde pijnlijke donkere dagen en nachten die DESI DELANO BOUTERSE bezorgd had sinds 1980 in zijn macht,krijgt vanaf nu {2013}dit gezegend terug.Hij gaat nu plannen proberen te vluchten.Mijn vraag is nu dan WAAR en bij WIE en WANNEER?


  Maak melding
 127. Andjo.

  De ezels sekte van Bouterse heeft meer wapens dan het leger van Suriname, hem oppakken zal voor grote problemen zorgen. Zonder hulp van VS of NL zal dit niet verstandig zijn. Je kunt hem vergelijken met een soort maffialeider met veel macht en huurmoordenaars.


  Maak melding
 128. @Nengrekopoe, voor ze starten zegt die drone ‘PUF’….klaar. Einde missie, hahahaha.Ze kunnen liever blijven op hun basis en bami eten en dikker worden met hun verouderde wapens, GEEN intelligence and wannebe telepopie strategieen, (ai loekoe no, joe e sdon dja, da je soetoe, ok…’?)Want dit word de grootste fiasco ooit, als ze maar proberen te DENKEN aan een bevrijdings missie.Dat word een Chuck Norris- B film ‘in de pan gehakt’ maar dan X 5000!


  Maak melding
 129. En wij maar klagen over 100% controle met ons gewone paspoort. Zelfs met een diplomatiek paspoort zijn men met zaken bezig die het daglicht niet kunnen verdraagt.


  Maak melding
 130. Milton heeft wat (open deur)vragen (“”Gaandeweg, komen er bij mij nog meer vragen naar boven drijven mbt deze case o.a:””) , ik zal proberen ze te beantwoorden:

  – hoe lang wist Panama dat deze jongeman op een wanted list van de VS voorkwam.

  IK SNAP DE RELEVANTIE VAN DEZE VRAAG NIET, WAT MAAKT HET UIT??

  – indien het reeds lang bekend was, waarom heeft Panama geen contact gezocht met onze Min BUZA en er melding van gemaakt nadat deze man in Panama was geland.

  WAAROM ZOUDEN ZE? IS ER EEN OVEREENKOMST TUSSEN PANAMA EN SURINAME DIE PANAMA VERPLICHT OM AAN SURINAME DOOR TE GEVEN WAAR HUN AL DAN NIET GEZOCHTE LANDGENOTEN ZICH BEVINDEN?

  – Hebben de Amerikanen een overnight instructie aan Panama verstrekt om deze man te arresteren.

  HET LIGT VOOR DE HAND DAT DE AMERIKANEN WISTEN DAT HIJ ZOU KOMEN EN HEBBEN PANAMA ZO SNEL ALS WENSELIJK, (MAAR NIET TE VROEG ANDERS KAN HET UITLEKKEN) INGELICHT.

  – heeft een diplomatiek paspoort haar integriteit verloren in bepaalde landen.

  ER ZIJN GEVALLEN WAAR EEN DIPLOMATIEK PASPOORT GEEN BESCHERMING BIEDT. JE KAN NIET ZOMAAR AAN BV. HUNGRY LION EEN DIPLOMATIEK PASPOORT GEVEN.

  – waarom heeft Panama terstond gereageerd om deze man overnight uitgeleverd aan de VS.

  OMDAT ZE TWEE HANDEN OP ÉÉN BUIK ZIJN.

  – Is Panama nu wel te vertrouwen als partner van Suriname in Midden & Zuid-Amerika.

  ALS PANAMA MOET KIEZEN TUSSEN DE USA ONDER ODRAMA EN SURINAME ONDER DiDiBri, IS DE KEUZE GAUW GEMAAKT LIJKT ME. 😉

  – Moeten de UNASUR lidstaten misschien op hun hoede zijn als hun nationals naar (Centraal)Amerika afreizen (muv Nicaragua)

  ALS BV. DE ZOON VAN DILMA ROUSSEF WAPENS VERKOOPT AAN DE FARC EN ER DRUGS VOOR ONTVANGT, MOET ZE ZICH ZEKER ZORGEN MAKEN.

  – Ook al heeft Suriname geen ambassade of vertegenwoordiger in Panama, is onze BUZA wel degelijk over deze case geinformeerd door Panama.

  IS BOVENSTAANDE EEN VRAAG?

  – Indien het een ad hoc beslissing is geweest vanuit de VS, wat staat elk individu uit Zuid-Amerika te wachten ? Is een ieder (met name in Zuid-Amerika)dan vogelvrij verklaard voor de Amerikanen.

  AD-HOC? IK WEET NIET OF JE HEBT GELEZEN DAT ZE HEM AL EEN PAAR JAAR VOLGEN EN ZIJN GESPREKKEN AFTAPPEN?

  Herinneren jullie deze woorden van de voormalige President van de VS nog: ‘you’re either with or against us’ ! Maw wij zijn de baas en jij hoort naar ons te luisteren !

  JA! MAAR HERINNER JIJ JE DE WOORDEN VAN DiDiBri: “” WIE NIET VOOR MIJ IS, IS TEGEN MIJ”?? EN: “”IF A MAN IS A DONKEY YOU HAVE TO RIDE HIM”?? DIT LIJKT ME EEN KOEKJE VAN EIGEN DEEG. DE VERKRACHTER DIE IS VERKRACHT.

  Dit zou dus een ieder kunnen overkomen als jou kop de Amerikanen niet staat !

  DIE KANS BESTAAT, JA. IK KEN 15 MENSEN (MEER ZELFS) DIE OUT OF DE BLUE ZIJN NEERGEKNALD, HUN PENIS AFGESNEDEN, VERDRONKEN, EEN ZONNESTEEK HEBBEN GEHAD, ZELFMOORD HEBBEN GEPLEEGD, OF GEWOON OP EEN VELDBED EEN KOGEL IN HUN SLAAP HEBBEN GEKREGEN. HET IS NIET FIJN, MAAR HET KAN.

  OVERIGENS DENK IK NIET DAT DIT IS GEBEURD “OMDAT DINO’S KOP HUN NIET AANSTOND”. HEB JE MIJN STUKJE GELEZEN VER DINO-SAURUS DIE BIJ “KENNISSEN” VAN ME OP BEZOEK KWAM? DAT GEEFT HET EEN TOCH AL WAT MINDER “OMDAT DINO’S KOP HUN NIET AANSTOND”-GEHALTE?

  Weet je nog dat ze de SLM purser DG enkele weken terug(out of the blue) hebben geweigerd de VS binnen te komen ??????

  JA, MAAR WAS DAT ECHT “OUT OF THE BLUE”?

  IK MERK DAT JE VAAK MET FEITENKENNIS STROOIT OM INTELLIGENT EN BELEZEN TE LIJKEN. PRIMA, MAAR JE LOGISCH REDENEREN EN EEN GOEDE ONDERBOUWING NEERZETTEN IS VAAK WAT MINDER. OOK HEB JE DE NEIGING OM WAT MINDER KRITISCH TE ZIJN ALS HET IN HET VOORDEEL VAN JE EX-BROODHEREN UITKOMT (WANT DAT ZIJN ZE).


  Maak melding
 131. mensen, het verhaal over de kapotte vliegtuigje etc klopt als de bus. Alles is waar. Echter Bouterse meende alles “onder ons” te houden, reden waarom hij zijn eigen zoon een topfunctie bij de CTU gaf en zijn vrienden en familie overal een hoge positie hebben. Zelfs de president van de Centrale bank van Suriname werkt in opdracht van Bouterse.

  Wat dachten vader en zoon nou eigenlijk?
  We zijn onaantastbaar? We moet nu niet huilie huilie gaan doen om de zoon, want jij als vader hebt de eigen zoon opgeofferd. Nu begrijp is steeds beter waarom geen beloftes worden ingelost zoals gedaan door Bouterse. Bouterse heeft het te druk met eigen belangen.

  Mensen, het is allemaal zo doorzichtig en overduidelijk!

  Volk van Suriname: ga de straat op, demonstreer en protesteer, zo niet dan draait uw economie straks alleen nog op coke!

  Dat dit soort mensen president van Suriname worden zegt al genoeg van het Surinaamse volk!

  WEG MET DEZE REGERING EN OOK BOUTERSE MET GEWELD OPPAKKEN EN OPSLUITEN!

  Jullie kinderen en kleinkinderen raken aan de coke dankzij deze president!


  Maak melding
 132. Zo zo zo zo zo, he he….. mensen mensen mensen, broeders en zusters……De bijbel zegt: de dag zal komen als de dief in de nacht!. Hier geloof ik in!

  Wel meneer de president Bouterse,
  Hoe voelt u zich vandaag?

  Zo voelden al die ouders diens zonen u hebt omgebracht. Uw zoon leeft, maar u zult hem NOOIT meer zien. De slachtoffers die u als vader gemaakt hebt door zonen van anderen te martelen en te vermoorden, die leven niet meer!. De uwe leeft, maar u zult hem NOOIT NOOIT EN NOOIT MEER ZIEN!.

  En ik doe u nog een belofte, u zult niet langer de dans ontspringen, echt niet!

  U hebt uw zoon en zijn vrienden aangezet tot het plegen van misdrijven waaronder ook wapenhandel. Dan had u moeten en kunnen weten dat u niet door kon gaan met uw praktijken. O eehm,…. nee u stuurde zoontje op pad om zijn lievelingsspeeltje te kopen?

  U kunt nu als vader slechts erop toezien hoe de hoogste rechter, DE HERE JEZUS in heeft gegrepen.

  Dit noem ik pas: HET KWAAD MET WORTEL EN TAK BESTRIJDEN!

  U hebt geen eens het beloofde corruptie met wortel en tak kunnen bestrijden en getuigt ervan dat u GEEN BALLEN HEBT!

  Het volk in Suriname zal emotioneel reageren en Bouterse zal zeggen dat het allemaal een politiek spel is. Ik ben benieuwd of u als top criminele president nog steeds geloofd wordt en anders, voor hoe lang nog?

  Dit is de vrucht der eigen plantage!
  Wat een vader en wat een voorbeeld. Ooit komt er een dag als u allang onder de zoden zit, dat uw zoon zal nadenken en u verantwoordelijk houden voor het feit dat zijn leven KAPOT is door u als vader.

  Ik heb oprecht medelijden met u als vader en dit gun ik zelfs u niet. Maar gelukkig is de mens degene die wikt, maar GOD beschikt!


  Maak melding
 133. @aike
  “Elk mens maakt fouten.Geen enkel mens is volmaakt.Die man heeft ook familie;waarom die man zo door het slijk halen.”

  Inderdaad elke mens maakt fouten, niemand is volmaakt. Maar uit je fouten moet je ook leren, dezelfde fouten telkenmale herhalen betekent dat je uiteindelijk gestraft zal worden. Je bent een volwassen man en dient beter te weten en als 3 jaar niet voldoende is om tot inkeer te komen zal je langer moeten brommen.
  De man heeft ook familie, zijn vader is president van het land dus hij zou beter moeten weten. Uiteindelijk is hij degene die zijn familie door het slijk heeft gehaald. Het is wel heel erg jammer voor zijn moeder.


  Maak melding
 134. En nog steeds geen officiele reactie van de regering of van DDB.

  Simons heeft wel de opdracht gekregen om de DAN op zomerreces te sturen. Hie zit het met de beloofde transparantie, met het afleggen van veranwoording???

  – aanstelling van een onverbeterlijke crimineel bij het CTU!
  – machtsmisbruik door eigen familie een top positie te geven, wetende dat ze in alle opzichten ongeschikt zijn.
  – misbruik van diplomatiekpaspoort.
  – ministeriele en presidentiele verantwoordelijkheid voor voor genoemde zaken.

  Er is alle reden de president, de VP, en de Min van BuZa per direct uit hun ambt te ontheffen en de regerin naar huis te sturen. WAAROM GEBEURT DIT NIET???

  Stelletje slappelingen die de bananenrepubliek instand houden. TRIEST.


  Maak melding
 135. Voor de idioten op deze site:

  Als een CIA-spion in het buitenland wordt opgepakt, hoeven de ministers van buitenlandse zaken, defensie en de President van de USA echt niet op te stappen.

  Evenzo, als een lid van de CTU organisatie in Suriname op verdenking van drugshandel en wapenhandel in het buitenland wordt gearresteerd, dan hoeft de Surinaamse regering niet naar huis.

  Dit lid, alhoewel hij de zoon is van, handelde op eigen houtje. Als blijkt dat er een link bestaat met zijn activiteiten en het beleid van de regering (maw, hij was daar in opdracht van), dan verandert dat de zaak en moet de regering meteen naar huis.

  Als het bewijs tegen Dino kan orden geleverd, dan zal hij ws niet voor zijn 60e jaardag worden ontslagen.

  Het is een script voor een boek: de opkomst en de ondergang van een bad boy.

  Het leert mij dat niets gaat boven persoonlijke integriteit en dat eerlijkheid het langst duurt.


  Maak melding
 136. r blakaboy:”als een lid van de CTU organisatie in Suriname op verdenking van drugshandel en wapenhandel in het buitenland wordt gearresteerd, dan hoeft de Surinaamse regering niet naar huis”

  Beste Blakaboy:

  Je snapt er echt helemaal NIETS van he, Het is de ZOON van de PRESIDENT. “The best man for the job” die op voordracht van zijn vader als VEROOORDEELDE CRIMINEEL” is benoemd als hoofd van een zwaar bewapende veiligheidseenheid die vooral voor prive doeleinde van Dino wordt misbruikt. Deze DRUGSDEALER reis op een diplomatiek paspoort de wereld rond om zijn drugsdeale te regelelen en is daarbij in het bezit van wapens die eigendom zijn van de CTU = de Surinaamse regering.

  Snap je hem nu????


  Maak melding
 137. Iemand maakt gewag van dat hij hooguit na 10 jaren vrijkomt, en Noriega na 20 jaren van de 35 jaren. Wel nu; is deze persoon is vergeten dat nadat Noriega uit de Amerikaanse gevangenis vrijkwam, werd hij tóch naar Frankrijk gestuurd om een veroordeling van 7 jaren voor witwassen moest uitzitten. Hierna werd hij weer naar Panama gestuurd, om de rest van zijn leven gekerkerd door te brengen. Dit voor de zoveel moorden door hem in Panama gepleegd. Als je de internationale nieuwsdiensten volgt, dan moet je toch beter weten. En, de VS is geen Suriname waar wet- en rechteloosheid de norm is, waar het fenomeen “fides Punica” de gewoonste zaak is, en dit deert de meeste helemaal niet, voor veel van deze criminelen die denken dat zij hem spoedig zullen begroeten in Suriname, wil ik het volgende zeggen; “de wens is de vader van de gedachte”. Dat er mensen zijn die deze extreem criminele daad vergoelijken, waar jouw land als de kleinste staat van de 13 landen van Zuid-Amerika, nu letterlijk als “narco-staat” en als “BananaRepubliek” beschouwd wordt. En dan vindt men dat Nederland met haar 100% controle op Schiphol discrimineert, door dit soort voorvallen, kan je als weldenkend mens, Nederland toch geen ongelijk geven. Natuurlijk die met goede bedoelingen niet te na gesproken, wel worden zij ook alzodanig deze behandeling ondergaan, afschuwelijk moet dat voor hen. Want welk “zogenaamde” Surinaamse “diplomaat of functionaris” uit dit land is dan te vertrouwen? Het is evident dat Suriname zelf internationale veroordelingen in huis haalt, om zich dan in de “slachtoffersrol” te plaatsen! De Amerikaanse ambassade staat niet in Suriname om vliegen te vangen, en ook niet alleen om handelsbelangen te behartigen of bevorderen. Maar ook wordt er spionage op grote schaal bedreven, zij weten en wisten wat iedereen in SME doet, zo ook hij en zijn vader en de rest van deze criminelebende. En nu doen de meeste criminele van de partij van zijn vader, alsof hem onrecht wordt aangedaan, terwijl de meeste rond de hoofdcrimineel (zijn vader) wisten waar hij voor opstap ging. De komende dagen zullen er vragen gesteld worden in het parlement over het verstrekken van een diplomatiekepas voor het zich “onschendbaar” maken om criminele acties in het buitenland uit te voeren. En nu afwachten wat deze aloude misdadiger te vertellen heeft, tenzij hij hieraan gehoor zal geven.


  Maak melding
 138. @Blaka boy

  Hai Baja,nog hoe lang ga jij in ontkenning leven dat wet en recht eindelijk dinootje heeft ingehaald!?In Suriname is er geen law and order meer sinds 1980 en 201o en bouta amnestie hebben het bewezen ook. Dinootje zou nooit opgepakt worden in Suriname,zelfs de apatische surinamers en de fatsoenlijke intellegente ertussen ,nemen aan dat crimineel bouta eigenaar van Suriname is en wij zijn bezit!
  In amerika bv gaat de president de rechters en rechtsgang nooit de les voorlezen,daar wordt hun trechtssysteem gerespekteerd door iedereen inclusief Obama.In Suriname is het een andere story!!Wij weten wie boven de rechters staat!!!

  Hoe trots ben jij op jezelve,vindt jij het geweldig om te zeggen dat de lijder van Suriname een crimineel is en zijn zoontje wegens criminele zaken in de gevangenis zit in Amerika!!?

  Wel ja in de andere delen van de wereld zou zo een lijder allang zijn afgetreden!!!ZO EEN LIJDER IS GEEN VOORBEELDSFIGUUR WIENS ZOON IN EEN BUITENLANDSE GEVANGENIS ZIT OPGESLOTEN!!
  GAAT HIJ KUNNEN ZEGGEN VAN BV……EN SURINAMERS NEEM HET GEDRAG VAN MIJ EN MIJ ZOON NOOIT OVER!…KAN HIJ DAT ZEGGEN BLAKABOY….hoor je hem dit in de toekomst zeggen blakaboy!?


  Maak melding
 139. Wat hebben de zonen van Mohamar Ghaddafi, Kim Il Sung en Desire Delano Bouterse met elkaar gemeen?????

  Ze houden van wapens en zijn ook levensgevaarlijk. Dat weten de VS maar al te goed. Daarom worden ze strikt in de gaten gehouden!!!


  Maak melding
 140. Wel, wel, ik heb genoten van jullie reacties hoor…
  Aaai baja, de ene keer dat je een positief berichtje plaats over suri, wordt het binnen enkele minuten overschaduwd door een ander negatief bericht.

  Tsja, suri staat inderdaad op de kaart, helaas erg negatief.

  Wanneer komt er een verklaring/verontschuldiging van de pres.?
  Het is geen familie aangelegenheid, als je met een diplomatiek paspoort reist.
  Dit betekend, dat je in opdracht van het desbetreffende land, zaken gaat doen.
  De naam van suri is te grabbel gegooid door iemand, die met een diplomatiek paspoort reisde.
  Een verklaring/verontschuldiging, tegenover het volk is het minste wat de pres. kan doen.


  Maak melding
 141. Die paarse simpele zielen vergeten, dat ‘big brother’ de hele wereld afluistert. Ze hebben genoeg bewijzen verzameld, om die dino jarenlang op te sluiten.
  Ik las iets van een aanklacht van 6 pagina’s lang, whahahahahahaha..
  Je moet van goede huize komen wil je deze aanklacht goed praten, en dan nog.

  En waarom was hij juist tijdens de unasur meeting op ‘vakantie’?
  Tsja, mooie cover up, sinds wanneer wordt bekend gemaakt dat de beveiliging wordt opgevoerd vanwege een meeting, hebben ze ook niet gedaan bij de ACP/EU top.

  Recent hebben ze nog iemand vrijgelaten die in het bezit was van drugs, advocaat J. Bouterse. Big brother heeft er genoeg van, die naam is besmeurd. Ze blijven niet aan de gang om alles oogluikend toe te zien.
  Wat een brutaliteit zeg.

  Er staat die dino nog wat te wachten, mocht hij worden vrijgesproken, hij zal verantwoording moeten afleggen aan de leveranciers.
  En als hij wordt opgesloten, dan zal papa, de verantwoording op zich moeten nemen, want de leveranciers, willen geld zien.
  Cee eeS aaI-broko baka, whahahahahahaha…

  Wie was je opdrachtgever?
  Wie is je leverancier…………


  Maak melding
 142. @surinam patriot

  Je hebt gelijk, het zit er niet in.
  Maar… alles komt terecht.

  Dit is een mooie gelegenheid voor al die mensen die stilzwijgend hebben toegekeken, en alle bange mensen, die niets durven te zeggen, om deze man weg te stemmen.

  Op 25 mei 2015 verkiezingen.
  Uitslag 26 mei 2015 07.00 uur.
  0.705 wordt de ex- pres afgevoerd, vanwege overduidelijke drugspraktijken.
  Dan zijn we geruisloos van hem verlost.

  Hij mag ook vervroegd, zijn biezen pakken, no hard feelings!


  Maak melding
 143. @Esmarald,..hmm de dag dat Bouterse achter slot en grendel zit, zal Suriname echt vrij zijn.
  Deze man heeft Suriname zoveel onrecht, en verdeeldheid gebracht.
  Kijk maar naar hier op het forum hoe wij Surinamers elkaar voor rotte vis uitmaken. Moeten wij zo met elkaar omgaan?


  Maak melding
 144. no problem papa is zijn leger aan het mobiliseren
  als de vs dino niet vrijlaten zal hij dino gaan halen zols in de jaren tachtig hij bepaalde criminelen uit de politie boros had gehaald


  Maak melding
 145. Ziedaar, analyse Dhr. Boldewijn!
  Helemaal mee eens.

  “Boldewijn: Bouterse moet volk inlichten over aanhouding Dino

  Als hoofdvertegenwoordiger van het volk en leider van het land zou president Desi Bouterse er goed aan doen de gemeenschap persoonlijk in te lichten over de aanhouding van zijn zoon Dino Bouterse. Zo denkt bestuurskundige August Boldewijn over de aanhouding van Dino Bouterse in relatie tot de verantwoordelijkheid van vader en president Bouterse hierin.

  Als de president dit nalaat, dreigt volgens Boldewijn het gevaar dat de indruk ontstaat dat de kwestie hem niet aangaat, wat juist wel zo is vanwege de familiaire band. Ook zou dit invloed kunnen hebben op de keus van de bevolking bij de verkiezingen in 2015. “Dus dit alles meegenomen zou je rekening moeten houden met de positie van het staatshoofd in de toekomst”, zegt Boldewijn.”
  Bron:dwt

  Maar…wat doet het DNA, ze gaan met reces.
  Die dino wordt op 9 sept voorgeleid, maar je doet alsof je neus bloed.
  Hoogmoedswaanzin ten top.

  Of denken ze dat het met een sisser zal aflopen.
  Dacht het niet!


  Maak melding
 146. Respons van een ‘waardig’ coalitieleider op de aanhouding:
  een stukkie:

  “Ik reis vrij naar het binnenland”

  “Brunswijk, die zelf een arrestatiebevel van Nederland op zijn naam heeft staan in verband met een veroordeling voor drugssmokkel, ziet het gebeuren ook niet al een waarschuwing. “Ik reis vrij naar het binnenland. Vanaf het moment dat het arrestatiebevel gegeven is ga ik niet meer naar het buitenland. Dus ik maak mij geen zorgen”, aldus de voormalige rebellenleider.”
  Bron dwt.

  Whahahahahahahaha, wat een grapjurken zijn het daar….
  Ondanks al je miljoenen, kun je geen poot verzetten.
  Ze zijn allang op de hoogte van het feit, dat je stiekum met je helikopter, naar zd-amerika vliegt, om je boodschapjes te doen.

  Beware….


  Maak melding
 147. @Seng -sang, door mensen als jou die zo denken zal suriname nooit voorruit komen.

  @aike, zijn vader heeft 15 moorden op zijn geweten en heeft nooit spijt betuigd. Deze mensen hebben ook familieleden.

  =Brunswijk en vader volgen nog.

  =GOD’S MOLEN MAALT LANGZAAM MAAR ZEKER. HET GODE ZAL ALTIJD WINNEN VAN HET KWADE.


  Maak melding
 148. @Seng-sang. Wij merken op dit forum dat woorden je tekort schieten om het gebeuren met Dino goed te praten. Je kan nu front/oppositie of Nederland niet de schuld geven en ja, dan sta je met een mond (om het netjes te houden) vol tanden en dan is jou reactie (eerder frustratie) het enige wat er nog uitkomt. De kruik gaat zolang te water tot ie barst.


  Maak melding
 149. Als ik de vele reacties op het forum lees, wordt er steeds verwezen naar de arrestant als de zoon van de president van Suriname. Dat is erg, maar dat is iets dat in de relatie tussen vader en zoon moet worden opgelost. De vader is weliswaar het hoogste gezag van het land, maar elke familie kent zo z’n zwarte schapen…

  Wat veel funester voor het land is, is dat de arrestant het hoofd is van de CTU, een zwaar bewapende politieorganisatie met militaire status. Een eenheid die direct onder het hoogste gezag van het land staat, en alleen al daarom boven alle twijfel hoort te staan.
  Het is juist nu zo pijnlijk, omdat je zou mogen verwachten dat het hoofd van deze organisatie aanwezig zou zijn om persoonlijk leiding te geven aan een van de grootste veiligheidsoperaties die Suriname ooit heeft gekend, namelijk de bescherming van de staatshoofden van de Zuid Amerikaanse staten, die op dit moment in het land aanwezig zijn voor een conferentie.

  In plaats van in jouw eigen land te doen waar je voor bent aangesteld en wordt betaald, word je in een ander land gearresteerd voor duistere praktijken.
  En ook als de man onschuldig zal blijken te zijn, wordt de vernedering voor Suriname niet weggepoetst. De vernedering, omdat de hoogste veiligheidsman van het land het op zo’n belangrijk moment pijnlijk heeft laten afweten.
  En dat is een zeer kwalijke zaak voor het aanzien dat Suriname graag wil hebben in de regio.


  Maak melding
 150. @Roman,..zeer goed gezien….los daarvan is meneer geen diplomaat dat hij op kosten van Suriname naar het buitenland moeten reizen voor “privé” zaken.
  Hoe gaat Bouterse dit ooit kunnen verdedigen? Ik vindt dat Bouterse gewoon moet aftreden!!!! Bouterse gebruikt geld van de samenleving puur voor eigen verspilling!!!


  Maak melding
 151. Weet je wat mij opvalt, al dat paars gespuis zit te vitten op PANAMA en AMERICA maar ze vergeten de vraag
  te stellen van hoe wisten die AMERICANEN dat DINO BOUTERSE donderdag in PANAMA zou zijn?????

  IS HET NIET DE TWEEDE MAN BIJ C T U DIE OOK

  BIJ DE C I A WERKT??????

  ZIJN NAAM IS BEKENT. M.L.


  Maak melding
 152. @ Vijay: er is nooit geld teveel bij deze mensen. $ 400.000,- (geen straatwaarde) is toch mooi meegenomen? is genoeg voor weer een nieuw autootje of twee en dat nog wel gratis op deze manier.

  @ blakaboy: als het het hoofd van de CTU alleen was, zou alleen het hoofd van de veiligheidsdienst moeten aftreden (want ze hebben of geslapen, of meegewerkt). Als het de zoon van de president is, moet de president aftreden. De president kan onmogelijk beweren dat hij niets wist. je ziet je kind regelmatig, ziet dat ie met geld strooit en dure auto’s heeft. je moet iets weten. Zelfs als je echt niets weet, is je naam te zeer aangetast om aan te blijven.

  Bovendien had DiDibri bij de vorige aanhoudingen van zijn zoon (drugs) op politieke podia gezegd dat hij alles wist wat in het land gebeurde, ook van zijn zoon en dat zijn zoon het niet had gedaan. Hij zei toen letterlijk (in het Surinaams): “Als hij dit soort dingen deed, had ik hem zelf naar de politie gebracht”. Nu is hij president, heeft alle veiligheidsdiensten onder zich en hij weet het niet? Geloof JIJ dat? Als dat zo is, ben je de enige.

  Ik denk dat DiDiBri zou aftreden onder normale omstandigheden, maar hij kan het niet want zijn vijanden zullen als aasgieren op hem neerstrijken. Voor corruptie, maar ook voor 8 december. De man is nu aangeschoten wild en zal moeten blijven. Aftreden is macht verliezen zowel in de politiek maar ook in zijn eigen partij. Je zal zien dat er ook daar mensen zullen opstaan om zijn plaats in te nemen.

  Hij moet ook blijven onder druk van de corruptelingen om hem heen (Alibux, Linscheer, Zeeuw, vele andere militaire ex-toppers etc. . Als hij weggaat zijn die ook de pineut. Ze zullen hem dus niet laten aftreden.

  DiDiBri zal moeten aanblijven, maar zich ook in die functie moeten laten chanteren. Hij is nu een tijger met een vol gebit die weet dat hij op slag politiek dood is als hij bijt. Juist omdat hij MOET blijven, zullen zijn coalitiepartners nu van alles vragen en hij kan geen nee zeggen.

  Als somo of lonnie iets willen, hebben ze nu de kans. Als Lonnie nu zegt: “ik wil Ingrid” (ik kan het me niet voorstellen, maar ja), dan krijgt hij haar met slaapkamer en echtelijk bed erbij. Als je niet oppast doet DiDiBri ook nog het condoom om voor Lonnie ;-).

  De tijger is getemd door zijn eigen zoon. Met zulke familieleden heb je geen vijanden nodig.

  @ roman en surinam patriot:

  Dat het zijn zoon is, is erger dan dat het het hoofd van de CTU is (voor de president, niet voor Suriname). Als hij alleen CTU-hoofd was geweest, kon je hem ontslaan en blijf je rustig zitten.

  Je hebt wel een punt als je zegt dat het vreemd is dat hij weg is tijdens niet één van de grootste, maar DE GROOTSTE veiligheidsoperatie ooit in Suriname. DiDiBri zou zijn zoon toch gevraagd moeten hebben : “ma wat moet je zo dringend in panama doen, dang”. Hij zou zelfs gezegd moeten hebben: “tenzij je voor kanker behandeld moet worden, blijf je HIER. Ie né go no wan prési. Het feit dat ie in deze setting toch weg mocht, maakt het nog verdachter voor DiDiBri en Linscheer en consorten.

  Momenteel zijn ze bezig alle mogelijke scenario’s te bekijken wat betreft wat te zeggen, wat te doen en hoe er met zo min mogelijk schade uit te komen. Daarom hoor je niets.

  Wie geschoren wordt moet stil zitten. 😉 😉


  Maak melding
 153. Vijay,

  Zat ik ook aan te denken. Waarom zoveel risico’s nemen terwijl je familie al miljoenen heeft. Was het niet genoeg???? Met al die miljoenen kun je ook een normaal leven en bedrijf beginnen.

  Eye Whitness,

  Het is een complot, met medewerking van insiders, kan niet anders. Maar terecht, de wereld maar vooral blinde Surinamers moeten weten met wat voor mensen we te maken hebben die het land besturen.


  Maak melding
 154. Ik zit eraan te denken hoe groot deruptie niet zou zijn indien Nederland deze arrestatie had verricht!
  PERRO zou zeggen:”VOORUITGANG,STREE DE FOE STREE GADO NA WIE FESIE MANG!BOUTA GO GO GO” 😆 😆


  Maak melding
 155. over en uit
  -De meeste mensen ,die ik gehoord hebt zijn reuze blij dat Dino achtyer het ijzer zal belanden.-Hij is een der booswichten,sadisten,killers overwie tranen zijn gerold en vervloekingen zijn uit gesproken door zij die geleden hebben.-Karma is iets dat zijn terug weg vindt…Er rest nog Lindscheer en nog anderen…….


  Maak melding
 156. Zondag 1 september 2013 om 15:19 uur, door surinam patriot
  @Esmarald,..hmm de dag dat Bouterse achter slot en grendel zit, zal Suriname echt vrij zijn.
  Deze man heeft Suriname zoveel onrecht, en verdeeldheid gebracht.
  Kijk maar naar hier op het forum hoe wij Surinamers elkaar voor rotte vis uitmaken. Moeten wij zo met elkaar omgaan?

  Surinam Patriot & Esmerald,

  Van mij mogen ze die hele beestenboel inclusief de sympathisanten van DDB en de NDP, inclusief die vermeende coalitie regering om zeep helpen. Deze mensen houden het land al 33 jaar in hun greep. Vene heeft te weinig kunnen doen voor het land omdat hij wist dat deze beesten achter de schermen aan de touwtjes trokken met hun wapens. Ik heb zero, nada, nunca medelijden met ze. De toekomst van een hele generatie jongeren hebben ze naar de knoppen geholpen. En dan heb ik het nog niet eens over de generatie die het land hebben kunnen/moeten verlaten voor een betere toekomst.:(/


  Maak melding
 157. @Roman
  je hebt 100% de spijker op de kop geraakt. Wat een zoon doet is prive. Kijk maar naar de zoon van mevouw Thatcher die ook als wapenhandelaar en coupe organisator zijn boterham verdiende. Echter altijd zonder formele band met de overheid.
  Bouterse Junior heeft wel een zwaarwegende en vertrouwelijke overheidsfunctie namelijk de veiligheid van de president en diens gasten. Hij was er niet op het moment dat zijn functie zijn aanwezigheid zou vereisen.

  Dat hij er niet was kan ook het gevolg zijn van het gegeven dat de ander staatshoofden zich met zijn aanwezigheid niet echt veilig zouden voelen en zij allemaal hun eigen veiligheid geregeld hebben. Denk daarbij aan de Braziliaanse helikopter die in ingezet is voor enige presidenten.
  Ik kan mij voorstellen dat de aanwezigheid van Bouterse junior en zijn schietvereniging, net als die van zijn vader bij de EU ACP conferentie, niet gewenst was.


  Maak melding
 158. zo vader zo zoon..,lang leve sme..

  de tijd van gaan is gekomen..

  dien nu het ontslag in van deze boeven moordenaars bende..

  heren dames ministers, houdt de eer aan u zelf en bedank,anders zullen jullie in het verdere leven kwalijk genomen worden door je eigen mensen,kinderen families,nu nog de kans om onder uit te komen..

  vetrek nu..


  Maak melding
 159. Zo zo zo zo zo, he he….. mensen mensen mensen, broeders en zusters……De bijbel zegt: de dag zal komen als de dief in de nacht!. Hier geloof ik in!

  Wel meneer de president Bouterse,
  Hoe voelt u zich vandaag?

  Zo voelden al die ouders diens zonen u hebt omgebracht. Uw zoon leeft, maar u zult hem NOOIT meer zien. De slachtoffers die u als vader gemaakt hebt door zonen van anderen te martelen en te vermoorden, die leven niet meer!. De uwe leeft, maar u zult hem NOOIT NOOIT EN NOOIT MEER ZIEN!.

  En ik doe u nog een belofte, u zult niet langer de dans ontspringen, echt niet!

  U hebt uw zoon en zijn vrienden aangezet tot het plegen van misdrijven waaronder ook wapenhandel. Dan had u moeten en kunnen weten dat u niet door kon gaan met uw praktijken. O eehm,…. nee u stuurde zoontje op pad om zijn lievelingsspeeltje te kopen?

  U kunt nu als vader slechts erop toezien hoe de hoogste rechter, DE HERE JEZUS in heeft gegrepen.

  Dit noem ik pas: HET KWAAD MET WORTEL EN TAK BESTRIJDEN!

  U hebt geen eens het beloofde corruptie met wortel en tak kunnen bestrijden en getuigt ervan dat u GEEN BALLEN HEBT!

  Het volk in Suriname zal emotioneel reageren en Bouterse zal zeggen dat het allemaal een politiek spel is. Ik ben benieuwd of u als top criminele president nog steeds geloofd wordt en anders, voor hoe lang nog?

  Dit is de vrucht der eigen plantage!
  Wat een vader en wat een voorbeeld. Ooit komt er een dag als u allang onder de zoden zit, dat uw zoon zal nadenken en u verantwoordelijk houden voor het feit dat zijn leven KAPOT is door u als vader.

  Ik heb oprecht medelijden met u als vader en dit gun ik zelfs u niet. Maar gelukkig is de mens degene die wikt, maar GOD beschikt, echt geloof me, zo is het leven……je denkt je straf te kunnen ontlopen, maar de dag komt als de dief in de nacht!


  Maak melding
 160. Roman: De vader is weliswaar het hoogste gezag van het land, maar elke familie kent zo z’n zwarte schapen…

  Bij deze familie, zelfs als het gaat om de aangetrouwde en geadopteerde leden, krijg ik sterk de indruk dat er vooral hyena’s en aasgieren in voorkomen en dat in deze familie schaapjes de uitzondering zijn.


  Maak melding
 161. Bouterse en zoon meende koning te zijn? O ja?
  Alleen binnen je eigen bananenrepubliek!

  Strafbaarheid:
  Ik kan u nu al het vonnis voorlezen:
  Dino Bouterse wordt veroordeeld voor minstens 1 x levenslang!

  Was vaderlief maar geen president geworden, had zoonlief geen diplomatieke paspoort gehad, was hij niet naar Panama afgereisd.

  Suriname is het land waar het volk ziende blind is en al horende doof, maar rest van de wereld weet het beter. Maar Bouterse, jij wist, sterker nog, jij hebt doelbewust je zoon op pas gestuurd om centjes voor je te verdienen.

  Gevolgen voor het Suriname en haar volk:
  Geloof me mensen, zelfs een zilverenkerst zit er niet meer in. Het volk zal de komende jaren bloeden voor haar keus.

  Neen, geen corruptie met wortel en tak vernietigen, maar president Bouterse en zijn nageslacht met wortel en tak uitroeien.

  Dit is alles behalve leedvermaak en een ieder zal het met me eens zijn die de bijbel of welk geloof dan ook, goed kent.

  De hamvraag is: Bouterse, kom op, vertel……….hoe voel je je nu?

  Kunt je zich verplaatsen in de nabestaanden wiens dierbaren jij persoonlijk gemarteld en vermoord hebt?
  Ga je nu eens berouw tonen?

  Bouterse, als je denkt dat jij safe zit dan is dat slechts een illusie. Jou tijd komt nog en dat garandeer ik je.~~


  Maak melding
 162. Er schiet iest belangerijks bij me binnen! Zou PA DESI DELANO BOUTERSE bij het onafhangelijkheidsplein durven voor het SU.volk of voor zijn achterlijke paarse drugsmaten te zeggen wat met zijn boi is overkomen en wat hij hiervoor voor hem kan betekenen.Hij is toch vaak onder invloed van coke en gold label daar aanwezig en zijn onnozele zegjes doen en liederen ten gehore brengen,hij moet het doen want hij heeft een grote SMOEL.Ti de of tamara mie o frede go moro vara.TIME TO RUNAWAY.


  Maak melding
 163. Zal me zeker niet verbazen, als de zo vaak gegijzelde SLM vliegtuigen ook voor wapens en cocaïne handel gebruikt werden. Papa kan toch alles doen en laten wat hij wil, wie houd hem tegen…

  Ondanks papa’s zeer beruchte verleden toch democratisch gekozen. Misdaad loont dus toch wel, dacht zoontje lief. Een oude vos verliest zijn haren maar zijn streken niet, Papa moet nu zeker met een zeer sterk argument komen, om het volk te overtuigen dat hij er niets van afweet…

  Arme Dino, een goede vader zou zijn kinderen leren te studeren om iets van het leven te maken. Maar wat kan een beroeps crimineel zijn kinderen leren…

  De criminaliteit is hem met de paplepel ingegoten, hij kent geen ander vak als wat hij in zijn leven heeft opgevangen van zijn leraar…

  Mischien heeft hij nog net geen moord gepleegd, maar dat is slechts een kwestie van tijd geweest daar ben ik van overtuigd…


  Maak melding
 164. Velen weten het nog niet dat DINO DELANO BOUTERSE een gruwelijke,beruchtsteDRUGSBARON,MOORDENAAR,GEVAARLIJKEWAPENHANDELAAR is.Zo is het in de MAFIAwereld eenmaal en andermaal alsnog hij is niks op PANAMA gaan zoeken,hij deed zijn werk zoals altijd bewust terwijl hij heel veel miljoenen heeft het zegt echt niks hij moest zijn taak vervullen voor de BIG BOSS en in dit wereld is er geen STOP!Je moet gewoon doorgaan en presteren totdat je weer aan de beurt komt.Het is een keiharde drugsnetwerk.Voorbeeld:Pablo Emilio Escobar beruchtse drugsbaron van COLOMBIA hij begon zijn criminele carriere met het stelen van grafstenen.Later in gestolen dure autos daana ging hij in cocaine handelen en begon zijn drugsimperium op te bouwen werelwijd.Op zijn toppunt verdiende hij 1 MILJIOEN US dollar per dag Hij was veraantwoordelijk voor 8000 moorden van politieke leiders tot burgers en een van rijkste man ter wereld en ook hield hij bezig met het arme bevolking liet honderden huizen netals onze weggeefpresident dus jammer voor DINO DELANO BOUTERSE.


  Maak melding
 165. Genoeg is genoeg.BOUTERSE-BRUNSWIJK-SOMODIHARDJO
  Oprotten.33jaar hebben jullie Su al in een houdgreep en allemaal met een criminele achtergrond.alleen maar ellende,OPROTTEN.


  Maak melding
 166. Met de arrestatie van Dino worden een aantal incompetenties manifest. De president zou grote schoonmaak moeten houden, want zijn veiligheidsdiensten hadden dit moeten zien aankomen, maar i.p.v. te werken zitten ze uit hun neuzen te vreten en te feesten. Ook nu weer is gebleken dat Suriname daadwerkelijk is geisoleerd. Hoe lang zal dit nog duren.


  Maak melding
 167. Dino Bouterse is een zwakke geweest in de personen rondom de president.Ook al is het zijn eigen zoon, de president had er rekening mee moeten houden dat kwetsbare personen in je (directe en indirecte omgeving) veel ellende voor jou als president kunnen veroorzaken.Dankzij Snowden weten wij nu ook dat alle politici van coalitie en oppositie, van bevriende en niet bevriende landen continu door Amerikaanse(FSA)en niet Amerikaanse veiligheidsdiensten worden gemonitoord en afgeluisterd.


  Maak melding
 168. Oom Desi heeft niet alleen de capaciteiten niet om zijn zoon op de juiste manier op te voeden, als vader is hij ook nog een slechte voorbeeldfiguur. Hopelijk is zijn nieuwe pleegvader Uncle Sam in staat dat wel te doen.
  Overigens, ik heb erg genoten van de Dino show het afgelopen weekend, de vraag is of we hem terug zullen zien als Judeska.


  Maak melding
 169. @RobG,

  Wat blaat je nou, hoezo is Dino een zwakke geweest in de personen rondom zijn CRIMIpapa??
  Volgens zijn pa is hij toch de BESTE die CTU kan leiden,er is geen betere.

  Laat mij je èèn ding vertellen, de JURY(EIGHT MEN FOUR WOMEN=lied van O.V.Wright) gaat GUILTY over hem uitspreken.

  Dino is GUILTY like HELL, A faja WREED

  Wat heeft klokkenluider hiermee van doen, jonkman hara dang yere!!!


  Maak melding
 170. En nu gelovige nensen paarse mensen.
  Op het plein o.l.v. de voorgangers
  Steve(geestelijkadviseur van DADA) en Misikaba,uit volle borst zingen:

  GADO DE WAN BUN GADO

  En de paarse massa antwoordt uit volle borst
  NA SO A DE 3X


  Maak melding
 171. Henry, als ik het voor het zeggen had zou ik nooit voor een zwakke schakel kiezen voor het CTU.Iemand mag dan overkomen als een bikkel,maar het heeft ook te maken met inzichten en vooruitdenken.Mensen onderschatten de mogelijkheden van vooruitdenken.Men kan hiermee veel ellende voorkomen. Je moet de gevolgen van je handelingen kunnen incalculeren en de mogelijke gevolgen van je handelingen kunnen inzien.Wie met vuur speelt moet op blaren zitten.


  Maak melding
 172. @RobG,

  Als ik je goed begrijp, zeg jij dat DDB duidelijk heeft gefaald bij de benoeming van Dino(zwakke schakel)tot hoofd CTU.

  Wie met vuur speelt moet op blaren zitten, (zijn jouw woorden)dus moet DDB op blaren zitten en de consequenties aanvaarden.

  Inzichten en vooruitdenken is niet aan een ieder besteed ,dus ook niet aan DDB.

  Dan zijn wij het met elkaar eens.


  Maak melding
 173. Kijk maar naar deze link:
  http://www.youtube.com/watch?v=TcXCnGgtCEs

  Bouterse belooft hier een kruistocht tegen corruptie te beginnen en vele andere leugens kondigt hij hier aan!
  Kruistocht, in zijn kruis zeker!
  —-
  Kijk maar naar de kwaliteit van de Surinaamse advocaten:http://www.youtube.com/watch?v=1__v9Lv6LT4
  —-
  Kijk maar naar de man die alles voor geld en macht doet, kijk maar..http://www.youtube.com/watch?v=KuQcBUUbq_E

  Kijk maar naar deze uitspraken van Bouterse over zijn zoon en CTU:http://www.youtube.com/watch?v=7KF9I20U0_s

  Wel wel wel, zo kan ik u allen nog honderden beelden en uitspraken tonen, maar hebben ze waarde?

  En wat is de toegevoegde waarde van zo een president ten aanzien van Suriname?

  Afgezien van het feit dat Suriname en de Surinamers voor paal worden gezet, gebeurt er helemaal NIETS!

  Kruistocht? Welke Kruistocht?

  Deze president zet zijn aanhangers juist aan om de boel te belazeren, kijk maar naar Abrahams!


  Maak melding
 174. @midete

  Heel heel heel hartelijk dank voor jou fantastische redenatie van het geheel. Ik moet je een compliment maken!. Je evalueert echt zo het hoort de feiten en omstandigheden en dan kom je dus tot dezelfde conclusie als de mijne, namelijk: BOUTERSE WIST DAT DINO NAAR PANAMA GING EN HIJ WIST OOK WAARVOOR!.

  Bijna de hele regering Bouterse wist dat Dino voor pa klusjes ging opknappen!

  Reden dat Dino als top crimineel een topfunctie krijgt heeft louter met het feit te maken dat Bouterse zijn zoon als beste vertrouwd.

  Immers, Dino en vriendjes waren veroordeeld voor drugs en wapenhandel en Dino zat vast. Is dan toch een bijzonder dat deze Dino en vrienden vrijkomen omdat Bouterse hun gratie heeft verleend en zichzelf Amnestie?????.

  Mensen, het is de grootste schande die ik ken en vooral omdat wereldwijd bekend is dat Dino de opvolger van vader Bouterse zou worden.

  Succes met het bananenrepubliek!


  Maak melding
 175. @VanDroste:

  Dank. Ik moet je ook een compliment maken. Met de uitspraken:

  “”Bijna de hele regering Bouterse wist dat Dino voor pa klusjes ging opknappen!

  Reden dat Dino als top crimineel een topfunctie krijgt heeft louter met het feit te maken dat Bouterse zijn zoon als beste vertrouwd.

  Immers, Dino en vriendjes waren veroordeeld voor drugs en wapenhandel en Dino zat vast. Is dan toch een bijzonder dat deze Dino en vrienden vrijkomen omdat Bouterse hun gratie heeft verleend en zichzelf Amnestie?????. ” ,sla je de spijker op de kop.

  DidiBri had militaire backing nodig. Hij kon niet helemaal meer op het leger vertrouwen, omdat hij er te lang uit was en het front er te lang heeft gezeten. Hij wist niet zeker wie van de oude en nieuwe garde (nog)aan zijn kant stonden.

  De uitspraak dat DINO-saurus “de beste man voor de job” was, goldt niet voor zijn kwaliteit. DidiBri bedoelde daarmee dat hij niemand beter vertrouwden dan zoonlief.

  Wat de regering betreft: iedereen die wilde regeren was bereid om de andere kant op te kijken. In ruil voor doen alsof je neus bloed krijg je dan levenslang ministerspensioen (wat er tijdens de regeerperiode ook gebeurt), concessies, …… . Dan kijk je toch de andere kant op? Dan stem je toch voor amnestie?

  Als je principeloos bent, tenminste.


  Maak melding
 176. Papa kan niet bij zijn zoon op bezoek.
  Want dan pakken ze Papa ook op.
  Dat weer wel..

  Geloof maar dat Nederland dit wist.
  Ze werekn zeer nauw met de VS samen.


  Maak melding
 177. Henry, in de wandelgangen stond Dino ook bekend als een ongeleide projectiel.Men vertelde dat zijn vader hem niet altijd onder controle kon houden.Het was een ‘moeilijke jongen’. Dino had ook zijn eigen agenda.


  Maak melding
 178. @RobG,

  Wie gaat nou een ongeleide projectiel voorzien van een Diplomatiek Paspoort, terwijl je weet dat zoonlief niet onder controle te houden is.

  Als DDB zoonlief niet onder controle heeft dan moet hij ONMIDDELIJK AFTREDEN.

  Ik zou weten wat ik met zo een zoon aan moet.DDB heeft gefaald als opvoeder.
  DDB MOET toch hebben geweten dat zoonlief naar Panama ging.

  Weet je wat ik denk, Dino is zaken gaan regelen voor Padre


  Maak melding
 179. @midete

  Dank dank dank….ja maanden geleden liet men zelfs berichtjes voor me achter op deze site met het verzoek contact met ze op te nemen omdat ze mij nodig meende te hebben in Suriname bla bla bla…..

  Ik denk dat jij een dezer dagen ook een uitnodiging van hun gaat ontvangen, maar laat het aub voor wat het is. Straks worden we naar Suriname gelokt en niemand vind een spoor terug!

  Jij en ik, wij, wij schrijven de waarheid en niets anders dan de waarheid. De formuleringen en redenatie is zoals het hoort! Je overweegt alle zaken en zodoende komen we beiden tot dezelfde bevindingen!.

  Midet mi goedoe, iedereen kent de waarheid, alleen is het volk emotioneel niet sterk genoeg om zaken objectief te bekijken.

  Anderzijds heb ik echt medelijden met het volk.

  Hun goudvoorraad is weg, goudenkerst komt niet, Suriname is met huid en haar verpand en een president in Suriname die enkel uit eigen belang handelt. Wat bezielt een vader om zijn zoon op pad te sturen voor dit soort klusjes?. O mijn hemel, Bouterse, jij hebt zoveel levens kapot gemaakt en nu dat van jou eigen kind, je eigen zoon?. Je hebt als vader willens en wetens de kans genomen dat je je zoon nooit meer terug zou zien als zaken aan het licht zouden komen….. Wat een bijzondere vadersliefde!


  Maak melding
 180. Uitstekende aanleiding om een eind te maken aan het zeer omstreden presidentschap van DDB: de Raad van Ministers zal de portefeuilles moeten inleveren en aftreden.


  Maak melding
 181. *THIS JUST IN* De elite CTU eenheid is net gearriveerd in US. De bevrijdings actie gaat beginnen.Dino is zo thuis mi booi. Die boys van CTU lachen niet. lol


  Maak melding
 182. santokie zit hier achter niet voor niets was hij naar de noordzee gekomen , om zijn zogenaamde pleidooi te houden in amsterdam , samen mat gmap en de nerlandse handlangers .
  vandaar dat hj in amsterdam zei dat de presiedent naar hius moet , hij heeft samen met een paar andere landveraaders dit opgezet om de regering in su in een kwaaddaglicht te zetten , maar we hebben santokie en de rest door en door gevolgt .


  Maak melding
 183. @Seng-sang,

  Ik word echt bang van jouw STOMMITEIT, JE HEBT ECHT COCA IN JE HOOFD, NET ALS JE GOD DDB!!!

  stom-stommer- stomst, Jij bent een echte Bouta-mang

  Scenario van Seng-sang=Santokhie zit hierachter, waaaaaiiii, mie Gado
  Je bent echt gestoord!!!!!


  Maak melding
 184. Waar een “klein” land groot in kan zijn.Het kan ook anders maar helaas. Dat het volk international zo vernederd wordt is onbegrijpelijk.

  De president van het Republiek Suriname & zonen.
  Monique Breeveld
  Roué James Hupsel
  Toneel/zanggroep
  Manen/vrouwen die zich met drug bezig houden.

  Weg met de huidige machthebbers.

  International stelt de president niet heel veel voor.

  De president van het Republiek Suriname heeft alles letterlijk,zelf het leven van duizenden Surinamers eigenhandig verpest.

  ‘Het zwaard van Damocles’. Doden kunnen niet spreken of zich wreken maar karma is een bitch !!!!!!

  Damocles


  Maak melding
 185. DIE lonny brunswijk betreurd die aanhouding van zijn terreur maatje. Dat heeft tegen Media verklaard in SU. want zijn dagen zijn aan het tellen heel snel en zeker.A mang shrikkie no shit.


  Maak melding
 186. Het zal me niet verbazen als in Suriname mensen zomaar worden op gepakt voor het beramen van een militaire coup.

  Dit alleen maar om de positie en imago van de president te verstevigen en te redden.Om het werkelijke probleem waar het om draait af te leiden.

  Ik draag dit op aan DINO BOUTERSE,een hele slechte Surinaams acteur op Broadway.

  Frank Sinatra – New York, New York

  Start spreadin’ the news, I’m leavin’ today
  I want to be a part of it
  New York, New York
  These vagabond shoes, are longing to stray
  Right through the very heart of it
  New York, New York

  I want to wake up, in a city that doesn’t sleep
  And find I’m king of the hill
  Top of the heap

  These little town blues, are melting away
  I’ll make a brand new start of it
  In old New York
  If I can make it there, I’ll make it anywhere
  It’s up to you, New York..New York

  New York…New York
  I want to wake up, in a city that never sleeps
  And find I’m A number one, top of the list
  King of the hill, A number one….

  These little town blues, are melting away
  I’ll make a brand new start of it
  In old New York
  If I can make it there, I’ll make it anywhere
  It’s up to you, New York..New York New York!!!

  PechVogel


  Maak melding
 187. Amerikanen hebben vanaf 1941 na de 2de oorlog de wereldmacht en ze gaan nog heel lang dit behouden als er maar geen gekke dingen gaan gebeuren.Ze houden niet van
  bemoeien maar als eenmaal beginnen dan gaan ze tot uiterste. Het leger van VS telt 1.4 miljoen militairen en er zitten ook hele gekken tussen dus DESI,LONNY,SOMO,AMEERALIE,PANKA en die helpers vlucten voordat het te laat is.


  Maak melding
 188. Volgens Lackhin wordt vader Bouterse er met de haren bij gesleept. Wat een onzin. Een ieder weet dat vader en zoon partners in crime zijn. Ik acht het daarom niet uitgesloten dat er ook een val voor vader wordt opgezet.Hij zal voorlopig ook thuis moeten blijven. Ik zie hem niet meer op reis gaan, want de Amerikaanse geheime diensten hebben lange armen. Daar is de CIVD niet tegen opgewassen. De komende tijd zullen ook anderen ten prooi vallen aan de Amerikaanse opsporing. Het duurt nu veel te lang dat er van officiele zijde een verklaring wordt gegeven. Ook die dikke beer, het orakel van het kabinet (Limbo) zwijgt in alle talen. Na de verkiezingen 2015 zullen ze verantwoording moeten afleggen tegenover de dan nieuw gekozen regering.


  Maak melding
 189. Ja.. Het zou eens moeten gebeuren !Die meneer heeft te
  hard gelopen.
  Maar om even terug te komen op het punt van de juridische gronden waarop die meneer is gearresteerd, kan ik het volgende zeggen: De D.E.A. heeft op de eerste plaats niet de jurisdictie om buiten de grenzen van de (Republiek van de Verenigde Staten van Amerika) te opereren. En gezien het feit dat die niet meer bestaat is elke actie van de VS, onrechtmatig. Punt twee: Zij hebben tijd gehad om hun plan voor te bereiden en hem in een val te lokken. Juridisch gezien is dat entrapment. ZIE ook deze link( Entrapment as a Defense to Criminal Responsibility: Its History, Theory and Application)
  Punt drie: De D.E.A. is een divisie die valt onder het Ministerie van Justitie van de VS, maar hebben geen jurisdictie in Amerika nog daar buiten, omdat de Rep. of The U.S.A. , in 1958 is ontbonden onder President EISENHAUER. Dat maakt politiek en juridisch gezien Amerika en zijn law enforcement agencies onwettig.
  Punt vier: De D.E.A. heeft Dino op grond van wapenhandel
  gearresteerd, maar die bevoegdheid ontbreken ze, want ze zijn niet The A.T.F. (Alcohol, Tabacco and Firearms), die feitelijk belast is met dit soort zaken.
  Punt vijf: Panama is een soevereine staat met zijn eigen wetten. Daar heeft Amerika niets uit te leggen en zijn daarom de jurisprudentie en jurisdictie die in Amerika gelden, niet van toepassing in deze zaak.

  Hoe bitter het ook mag klinken er is helemaal geen rechts grond aanwezig om die jongeman vast te houden.

  Surinamers moeten minder emotioneel zaken benaderen en meer met ratio situaties bekijken. Dit geeft ook aan hoe slecht men zijn rechten kent.(Lezen doet wonderen)

  Trouwens wie zijn wij mensen om te oordelen niet de wetten, maar de Schepper oordeelt. Wie zonder zonde is, werp de eerste steen !

  Eenmaal we het over criminelen hebben, mogen Meneer SANTOKHI en zijn rovers ook aan de tand gevoeld worden! Misschien iets om over na te denken ???

  Mr. ELI JACOF
  JACOF & ZIMERMAN


  Maak melding
 190. @Mr Eli Jacof

  Heb jij je diploma gekocht ergens,on line misschien!
  In Suriname werden 15 mensen het uitoefenen van hun recht ontnomen,zij werden geexecuteerd als honden,hadden deze mensen geen rechten dan meneer Jacof?
  Het is ook nooit zo geweest dat de Amerika ,Panama was binnen gedrongen om Dinootje te arresteren!Dinooytje werd op verzoek van Amerika opgepakt in Panama en uitgeleverd aan de amerikanen!De amerikanen hebben niks geschonden bij deze!
  Blijf dromen ,ondertussen is deze crimineel zijn dag gehad in court!
  Jij moet de kranten berichen gaan lezen,overal wordt vermeld over dinootje zijn pa en dinootje zelf. De hele wereld kent de criminele geschiedenis van deze papa-zoon duo!
  Mocht dinootje op grond van mishap of technicality op vrije voeten te komen staan dan nog is zijn reputatie besmeurd over de gehele wereld,wel ja een schone reputatie heeft hij ook nooit gehad!Hij blijft crimineel no 2 van Suriname,zijn papa bezet de eerste plaats!
  En grappig van je hoor ndper JACOF,
  Je hart bloedt voor dinootje maar hij incasseert wat hij verdiend heden!Laten wij aan je baasje bouta vragen of hij durft het eerste steen te werpen….

  O,ja en blijf af van de heer Santokhi,hij is laatst nog ex-ere voorzitter geweest van de Cicad!


  Maak melding
 191. @E.Jacof,speciaal voor jou,

  Dino Bouterse, the son of sitting Surinamese President, Desi Bouterse, has been charged with drug trafficking in the United States of America.
  Dino Bouterse was arrested Thursday in Panama by local authorities and turned over to US agents.

  He has been indicted in Manhattan, New York, but pleaded not guilty to the charges when he appeared before Judge, James C. Francis
  Derek Maltz, one of the agents involved in the arrest of the President’s son, told Associated Press that the suspect is considered a “significant drugs trafficker.”
  The case will resume with hearings on September 9. Bouterse’s lawyer, Christopher Flood, refused any comment.
  Bouterse is suspected of smuggling cocaine into the US with, Edmund Muntslag, another Surinamese citizen.
  Trinidadian authorities arrested Muntslag.
  The two men are alleged to have been smuggling cocaine into the US since 2011.
  The indictment says Bouterse was involved in smuggling a suitcase filled with 10 kilograms (22 pounds) of cocaine aboard a commercial flight from Suriname to the Caribbean in late July.
  It is obvious that Bouterse and Muntslag have been shadowed for some time and have most likely been lured into a trap.
  Both men were arrested simultaneously. Panamanian authorities did not heed the fact that Bouterse was carrying a diplomatic passport. Immediately after his arrest he was flown to the US.
  The Dutch Ministry of Foreign Affairs, has since denied any involvement in the arrest of Bouterse. Dutch officials issued an official statement after rumours surfaced in Suriname accusing the Netherlands of involvement.
  A spokesman confirmed the Dutch authorities are aware of the arrest, but they consider it a matter between Suriname and the US.
  International media say the matter is not very welcome right now, especially since President Bouterse is host to the meeting of the Union of South American States (UNASUR) meeting this weekend.
  The UNASUR meeting was delayed several hours, suggesting the arrest of Bouterse Jr. was the main reason.
  The younger Bouterse was mentioned in the famous Wikileaks cables as having criminal ties to Guyana.
  In 2006, former US Ambassador to Guyana, Roland Bullen, in a confidential cable to his superiors in Washington DC, US, said that he may have been involved in moving weapons to the village of Buxton on the East Coast of Demerara, at the time known to be a hotbed of criminal activities.
  “Desi Bouterse’s son Dino organized a Surinamese soccer team’s trip to Buxton a few years ago. It is believed that the team bus carried weapons to Buxton,” the cable said.
  That particular cable examined the relationship between convicted Guyanese drug kingpin Roger Khan and President Bouterse, and the fallout from the former’s arrest shortly before


  Maak melding
 192. @bhaai

  Die Jacof is advocaat van de Duivel bouta en co!
  Nu gaat hij tekst en uitleg komen verschaffen waarom dinootje ondanks het feit dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan deze feiten,vrijgelaten moet worden!

  Gelukkig zit hij in een cel in Amerika,hier zou hij 1,2,3 amnestie krijgen en automatisch the next’president’ worden!!.
  En ..hahahaaaaaa…….ik denk ook dat deze Jacof een Palestina is………


  Maak melding
 193. Ray, Lonny zei vandaag tegen het media o ik weet niet wat hij daar is zoeke en vind het heel heel erg hij lacht niet meer zoals altijd.ike wel HAhaaaaaa


  Maak melding
 194. Hahaha, ik lees net een stuk van Dino zijn site. zg door hem geschreven, maar we weten allemaal dat hij t niet is “Ik ben blij verrast met de vele positieve reacties op de lancering van mijn persoonlijke website. Uiteraard zijn er ook enkele negatieve reacties bij die ik wel had verwacht. Immers, dit is Suriname en ik weet dat ik niet bij iedereen geliefd ben. Dit komt mede door het feit dat ik tot nu toe onvoldoende met de samenleving heb gecommuniceerd. En doordat ik zelf niet communiceerde werd er voor mij en namens mij door derden gecommuniceerd.” Einde quote…..Nou volgens mij heeft ie WEL voldoende met zn PIK gecommuniceerd met zn 14 kids…Deze man dacht echt dat men op hem zat te wachten. Ongeschoolde kleine jongen met ‘grote papa’, die dacht dat hij de volgende president zou worden. Hoe verzin je zo een arrogantie.Met 14 kids president?? Wie zou de presidents’-hoere’ zijn in dit geval?? Liever blijft ie 30 jaar in de States hoor. Als ie vrij is kan ie vertaler worden met perfect NY accent.Debiel


  Maak melding
 195. @soev …tamara naf ju if je njang KA ja..En dan terecht ttamara naf ju..Soso ka je leg uit. Zeg iets inhoudelijks. En geen losse kreten, want bazoekoe ba fini, ba tjari..mine doe neks, dus tmara…mi def mi gewoon vrij tap a dang….Iem sabi!


  Maak melding
 196. goede morgen ik vind het grote schande van ons land suriname dat kom door die moordenaar en de drugs dealer dat kom door dessi en dino ze zijn twee homos je moet niet vergeten alles wat je slecht doet als jij de straf niet krijg dan krijg jouw kinderen dat of je klein kinderen.dat na paimang foe na masra na loktoe sang dee na kakapvoroe ede faja watra za poering geng


  Maak melding
 197. dit is het begin van de film van dino en bouka die njeng patoe nu is er tijd om je schulden te betalen aan onse lieveheer daar boven je moet niet vegeten je had tegen het piepel gezecht in de rifo mie e pai joe kontant nu betaald onse heer jouw nu terug.en jouw licht met zijn benen open voor amerali dat jij niet weet a swieti koelie banna


  Maak melding
 198. Aan allen die de Surinaamse regering beschuldigen van allerlei misdaden: 1945….de tweede wereldoorlog naderd zijn einde,de Sovjet unie onder leiding van een der grootste massamoordenaars van die tijd genaamd Jozef Stalin,overlegd met de usa en Groot Brittanië onder leiding van Winston Churchill die in zijn jonge jaren bekend stond als een meedogenloze doder van Soedanezen tijdens de verovering van Soedan in 1898 en oprichter van concentratiekampen in Zuid-Afrika tijdens de Boerenoorlogen aan het begin van de 20ste eeuw wat te doen met de leiders van de nazi partij in Duitsland.Men besloot de partijleideing te berechten,de politieke leiders werden veroordeeld en sommigen terechtgesteld maar de wetenschappers werden eerlijk gedeeld door de winnende partijen.Dus de MOORDENAARS die nuttig waren voor de overwinnaars ontsnapten en leefden in luxe voort als ontwerpers van raketten enz.Conclusie….er is niets veranderd op politiek gebied sinds de oudheid.De winnaar bepaalt hoe de geschiedenis word weergegeven.De machtelozen zijn altijd de pineut.


  Maak melding
 199. Zwijnen zijn het! Zo vader zo zoon. En dat er mensen zijn die achter deze zwijnen staan kan ik niet begrijpen. Deze mensen zijn geen haar beter dan Bouterse en zijn gebroed.


  Maak melding
 200. Dag Dino (saurus),
  Hoe gaat het in de gevangenis? Ach, je zal het volhouden toch? Zelfs Mandela kon 27 jaren lang in zo’n kleine ruimte leven. Jij zal wel het dubbele kunnen halen. Daar kan je boeken lezen en studeren en als je vrijkomt ben je doctor in the phylosophy. Is dat niet prachtig? In plaats van dat je je bezig houdt met drugs. Dan ben je ietsje slimmer dan voorheen. Als ik jou was zou ik de rechter verzoeken mijn de straf te verdrievoudigen. Je krijgt toch ook lekker eten. Nou, veel plezier en veel succes in de bajes jongen. Als je niet sterk bent, moet je slim zijn. Kennelijk ben je heel sterk als een Surinaamse beer, een wasbeer (krabdagu). Berouw komt altijd steeds te laat, zegt men. En je hoeft je niet diep te schamen, jongen. Het is normaal dat je straf krijgt als je iets verkeerds doet. Dat geldt voor iedereen, Din. Dus hou je taai, he? Zet hem op. De tijd is zo om. Ik laat je komen halen als je vrij wordt gelaten. Afgesproken? Geef maar de datum.

  Met vriedelijke groeten,
  Witte Vis


  Maak melding
 201. Papa dedi bouterse heeft een deal gesloten met amerika omdat hij de gevaren.van levenslag zag aankomen aan zijn deur en ook xijn eigen zoon een gevaar werd in suriname.Dus geef mijn zoon stiekem.op en mezelf losrukken van 25jr celstraf💣🥀🥀🥀🥀


  Maak melding
 202. Zo vader zo zoon.

  Beide 2 idioten vader laat zn crimi zoon hoofd van beveiliging worden en hij rooft dealt en mishandeld de boel.

  Deze pres heeft zn zoon opgeofferd….als je je eigen vrienden vermoord de mensen om je heen bedriegt en beliegd ..moet je openstaan voor de duivel die je met muntgeld zal betalen.

  Deze nare president is een fucking schande ….hij is bij alle eerlijke landen uitgekotst en kan alleen nog met schurken als hij zelf omgaan.

  Deze boi …heeft 30 jaar lang een smerig spelletje gespeeld, en een deel vd bevolking beschouwd hem als een held.
  Is bouterse nou gek of is de bevolking dat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES