maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEconomieParmessar: meer letten op kwaliteit publieke werken

Parmessar: meer letten op kwaliteit publieke werken

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 30 aug – Meer dan ooit zal gelet worden op de kwaliteit bij de uitvoering van publieke werken. Dit zegt minister Rabin Parmessar van Openbare Werken, OW. De miljoenen en miljoenen aan publieke middelen die worden uitgegeven, moeten efficiënt worden besteed. Veel geld is er nu niet.

Het ministerie heeft enog maar relatief weinig over op de begroting van dit jaar. Extra geld voor infrastructuur moet nog worden aangevraagd. “We hebben nu een beleid waarbij we kijken naar de kwaliteit en uitvoering volgens de wet”, zegt Parmessar. Bij zijn aantreden als minister ruim een maand terug was dit zo goed als de dagorder. Intussen moet het werk wel door gaan. Wegen en natte infrastructuur moeten worden aangepakt nu het klimaat even gunstig is.

De acht contracten die net zijn getekend met aannemers moeten het bewijs zijn van de nieuwe aanpak. Het gaat erom zoveel mogelijk te halen. Een hoofdpijn apart is het gebruik nadat het werk s voltooid. Met name vaak te zwaar beladen vrachtwagens maken van het repareren een soort dweilen met de kraan open. Parmessar wil kijken wat eraan te doen valt. “Het is een dure zaak. Helaas hebben we de controlemechanismen niet om gebruikers in goede banen te leiden om het zo te zeggen.”

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Op dit moment vindt er een belangrijke vergadering van de 12 Zuid-Amerikaanse landen plaats in Paramaribo, maar moet helaas constateren dat de webmaster daar geen interesse voor heeft.
  Er staat wel een foto van alle 12 ministers van BUZA uit Zuid-Amerika, maar verder is er geen topic gestart om te horen wat en hoe de forumleden denken over deze meeting en het voorzitterschap van Suriname.

  Misschien dat deze vergadering een te veel pro Bouterse gehalte heeft, en dus niet interessant voor onze webbie !


  Maak melding
 2. “Meer dan ooit zal gelet worden op de kwaliteit bij de uitvoering van publieke werken volgens minister Rabin Parmessar”

  WAAROM IN GODSNAAM IN ZEE GAAN MET DALIAN ?

  Iedereen weet dat de kwaliteit van Chinese utiliteitbouw en weg werken zeer slecht zijn.

  Dalian is niet in staat de kwaliteit van BAM, Heijmans of Ballast Nedam te benaderen. Never nooit niet. De Surinaamse regering speelt met mensenlevens.


  Maak melding
 3. Weer een historische mijlpaal van deze regering waar we als volk trots op kunnen zijn; De regering komt er na 3,5 jaar achter dat ze efficiënt met ons schaarse belastinggeld moet omgaan! We zullen, om onze dankbaarheid te tonen, de naam van het onafhankelijkheidsplein veranderen in ‘Zijne excellentie Minister Rabin Parmesar Plein’.


  Maak melding
 4. Eerst heeft de ex-minister, Abrahams geld verspilt op OW door aannemer te betalen voor werken die bar slecht en nooit volledig zijn geleverd. Laat Parmessar ons eerst vertellen hoeveel miljoen aan ontwateringsprojecten in de periode van Abrahams zijn uitgevoerd en ondanks dit alles Paramaribo nog steeds bij de geringste neerslag verzuipt.Wanneer komt er uiteindellijk een onderzoek op OW naar de malversaties gepleegd onder het regiem van Abrahams , de campagneleider van de NDP in het district Wanica.
  Gaat hij met het ontvreemde geld bij OW stemmen kopen om de president te worden in 2015.


  Maak melding
 5. Minister Wijnerman zegt:
  “De monetaire autoriteiten hebben ‘alles onder controle.’

  Minister Parmessar zegt:
  “Veel geld is er nu niet. Het ministerie heeft nog maar relatief weinig over op de begroting van dit jaar. Extra geld voor infrastructuur moet nog worden aangevraagd.”

  Wie spreekt hier de waarheid?
  En wie houdt wie voor de gek?


  Maak melding
 6. hee parmasar waneer gaan jullie weer proberen drugs met bouta en bruinswijk naar europa te stuuren hahahha jij zou ik de eerste in boei slaan schurk en bouta en bruinswijk ook pas op jullie komen aan beurt tjauw


  Maak melding
 7. hoe zit het nu met de re-shuffelingen..

  de regering heeft bijna geen bestaans recht meer..

  boer pasop je tellen,dus parmisser loop nu weg,straks wordt je op de vlucht dood geschoten..

  niemand is meer te vertrouwen..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES