Theatershow ‘Spiekerboks’ van Jeffrey Spalburg op TV

1

Op 31 augustus zendt de NTR de theatershow ‘Spiekerboks’ van cabaretier Jeffrey Spalburg uit. Spalburg werd deze zomer bij het grote publiek bekend door zijn muzikale zomerhit Hengelo-o-o.

In november 2008 ging Spalburg’s eerste avondvullende cabaretsolo ‘Brommers Kiek’n’ in première. Publiek en pers in het hele land waren unaniem enthousiast over het verhaal van zijn jeugd in Twente en zijn leven nu in de grote stad.

In 2010 volgde ‘Spiekerboks’ en op dit moment staat hij in de Nederlandse theaters met zijn derde programma ‘Thuus’. ‘Spiekerboks’ is een cabaretvoorstelling van een zelfbenoemde ‘tropische tukker’ over spijkerbroeken, subwoofers, høken en hiphop, maar vooral over vrouwen, vrouwen en vrouwen.

‘Spiekerboks’: zaterdag 31 augustus, 16.05 uur, Nederland 2 (NTR)

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.