Edgar Davids showt eigen kledinglijn in Amsterdam

7

Oud-international van Nederland Edgar Davids presenteerde woensdagavond hoogst persoonlijk zijn kledinglijn Monta Heritage in Amsterdam. Het merk werd begin deze maand op de markt gebracht. Davids baseerde de collectie naar eigen zeggen op zijn eigen manier van leven. Die is avontuurlijk. Authentiek, rebels, perfectionistisch en functioneel.

Binnen de collectie gebruikte hij materialen als leer, suède en katoen. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit antraciet, beige, zwart en khaki, maar er zijn ook neon details in verwerkt. De in Suriname geboren voetballer kwam op het idee voor een eigen kledinglijn door het reizen en het bezoeken van internationale modeshows.

Bekijk op de site van het Algemeen Dagblad een fotoalbum waarin Davids z’n eigen collectie laat zien.

7 REACTIES

 1. Nou Edgar, Succes met de weg die je bent ingeslagen,
  Je mot toch wat, in het voetbal zit er niets meer in voor je, je hebt een mooie carriere gehad je hebt op hoog niveau gepeeld.


  Maak melding

 2. Ssssssuuuuuuuu6666666666 jongen.
  Zet’m op als keiharde werker op ’t voetbalveld
  is ’t je steeds of vaak wel gelukt om ’t goed te doen
  dus,waarom nu niet.
  Brada a sa go we duimen voor je ,nogmaals suc6.Odi
  Glenny.

  goodluck


  Maak melding

 3. Wanneer doe je iets met surinamers en voor surinamers
  de blanken doen het wel iets terug geven of iets terug doen , het is toch niet veel gevraagd B.V.D


  Maak melding

 4. Edgar voor het geval je ooit iets voor Su wil doen denk er aub 1.000.000.keer overna.Ed de kans is groot dat ze met jouw geld wapens gaan kopen om op hun eigen Su volk te richten/schieten.Ed ik zou het niet doen als ik jou was,want wat de Sur zelf dan,ook zij die vinden dat er voor Su het e.e.a. gedaan moet worden?Je kunt ook zonder over miljoenen te beschikken iets doen voor Su nml: VRIJWILLIGERSWERK hahahaaaaiii alle beetjes helpen……..hahaha.Odiiii.
  Glenny.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.