zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentOnderscheiding van Suriname voor wereldberoemde DJ Chuckie

Onderscheiding van Suriname voor wereldberoemde DJ Chuckie

-

Does Travel - naar Suriname

Gisteravond heeft President Bouterse de in Suriname geboren, nu wereldberoemde DJ, Clyde Sergio Narain oftewel DJ Chuckie gedecoreerd tot Commandeur in de Ere Orde van de Gele Ster. De President memoreerde de prestaties die DJ Chuckie door de jaren heen heeft volbracht en de invloed die hij op de muziekindustrie weet uit te oefenen.

De President eerde de DJ voor de prestaties van wereldformaat die deze jonge Surinamer heeft weten te bewerkstelligen.
“Mijnheer Narain, Suriname heeft veel waardering voor uw verrichtingen. Er wordt beseft hoeveel u voor uw geboorteland en uw zusters en broeders betekent. Op grond van het voorgaande decoreer ik u vandaag tot Commandeur in de Ere Orde van de Gele Ster.”

In zijn dankwoord haalde DJ Chuckie aan trots te zijn dat hij Surinamer is en sprak hij inspirerende woorden tegen het jeugdige publiek. (Via: Kabinet van de President van Suriname)
Lees verder op Suriname.NL.

chuck3

opening
Fernandes Express
Passion in concert

36 REACTIES
 1. Wat heeft deze Dj voor Suriname gedaan om onderscheiden te worden met de hoogste eer en dan nog wel door een crimineel met amnestie voorzichzelf als eer?!

  Whahahahaaaa….


  Maak melding
 2. En wat heeft deze jongeman verder voor Suriname betekent, behalve een heleboel herrie schoppen. Al die mensen die iets voor de maatschappij doen, oudjes helpen,weeskinderen opvangen, daklozen iedere zondag van een warme hap voorzien, ik kan er nog vele bedenken, zijn die minder waard dan zo een jochie die alleen maar herrie achter een draaitafel loopt te maken.Bouta weet wel wie hij moet waarderen.


  Maak melding
 3. Henk Molenaar/Smash,houd je tering kop nou ’s een keer.Ja Tiesto en Van Buren zijn de enige dj die je kent,houd je daar maar aan.
  Zie daar weer hun eigen soort neerhalen,daar zijn die domme Surneds heel goed in,ach ja als ze zelf door de blanke Nederlanders als stront behandeld worden hebben ze geen andere keus dan hun eigen soort de grond in te boren,wat een minkunkels zeg.

  Gefeliciteerd dj Chucky,keep the good thing going xxx.


  Maak melding
 4. Tiesto kreeg ook een lintje,waren jullie ook zo op tegen,bah bah bah,Henk,Henk-Smash Marjo,alfa enz. gattelikkers van de bakra’s,gaan jullie ook wat doen voor de samenleving?Welneen jullie zitten graag hier je frustratie’s te botvieren,stelletje losers.


  Maak melding
 5. @maartje DJ Tiesto verdient miljoenen Euro’s en betaald belasting daarover in NL en draagt zo zijn steentje bij aan de samenleving in NL. DJ chuckie betaalt zin belastingen ook in NL. Dus wat zijn bijdrage is aan de samenleving in SU is mij niet helemaal duidelijk.


  Maak melding
 6. Weer zo’n waardeloze streek van de advisoro’s van DiDiBrie zijn kabinet, vertel dat dom Su volk maar lekker verder dat ze(HI) niets hoeven doen aan de als maar hoge/stijgende prijzen in de winkel,want Neks No Fout.Dus gewoon betalen hooooor dom volk.Wie is de volgende die GEDEGRADEERD zal worden door DiDiBrie.A BEEST DiDiBrie wang kisie a jeugd.Haha. Huppekee daar gaaan we weeeer.odiiiii.
  Glenny.


  Maak melding
 7. jullie hebben alleen een grote bek alleen blablabla maar pres is veel beter dan die apen vene die gorilla !
  die zou het hele Surinaamse bevolking groep verkopen aan de hindoestanen en de Noordzee!! IS TOCH SCHANDALIG!! die vene is een domme keskesi hij heeft al die percelen aan die DOMME koelie’s die drugs baron gegeven dus oenoe moes tap oe bigi bek


  Maak melding
 8. in nederland krijgt zelfs de plaatselijke bakker een onderscheiding en u is er een surinaamer die goed presteerd en daar is het land dan tots op en laat dat blijken en iedereen dat alof de derde werled oorlog uitbreekt alleen omdat de ze de (door de media verzonnen) eigenschappen van deze president niet kunnen uit staan. ze konden ook een crimineel een onderscheiding geven

  (als je geen su verstaat wat doe je hier
  waterkant.net Suriname, Surinamers en Surinaamse zaken op het net)


  Maak melding
 9. @chind dat zegt iets over NL hij betaald euro’s belasting hier maar word helemmal in zui-america anderkant van de oceaan opgemerkt en onderscheiden,
  dus teminsten nog iemand die zijn werk waardeerd


  Maak melding
 10. mensen mensen mensen we zijn hier op aarde laat ons elkaar begrijpen elkaar helpen
  laat ons na voren kijken
  laat ons op houden andere slechte naam te geven
  wand niemand is beter dan andere.
  BOUTERSE DOE VEEL VOOR HET LAND
  HIJ IS NIET SLECHT HIJ HEEFT VEEL GEDAAN
  MENSEN LAAT ONS ELKAAR HELPEN AUB .IK HUIL IN ME HARD ALS IK ALLES MOET LEZEN


  Maak melding
 11. Mensen,als Dino op Aruba zat ging hij met met deze Dj om, vogels van gelijke veren, Als je deze Dj zijn huis op Aruba ziet, deng mang dies na bigi teng sma.
  laat jullie niet gek maken.
  gaan jullie googlen en je weet wie deze DJ is.


  Maak melding
 12. Het bekritiseren van jullie president is gemakkelijk.Als ik zo iets lees kom ik aan het overgeven.Wie zonder zonde is werpen de eerste steen.Nooit heeft Suriname zo un goede en vooral een sociale president gehad.Wat hij tot nu toe heeft gedaan voor dit land is geweldig.Ieder keer als we weer in jullie land komen, denk ik het is weer een stukje mooier geworden.Kijk naar Paramaribo de hele binnenstad heeft een facelift gekregen.Bid tot God dat Desi nog heel lang jullie president zal blijven.Yes we love Desi!


  Maak melding
 13. Het gaat er niet om de persoon die een lintje opspelt maar het gaat om de persoon die het krijgt. Heel jammer is het dat de waardering voor iets dat een surinamer doet in het buitenland niet goed wordt ontvangen. Als je maar negatief blijft reageren op je medemens zullen personen Sur de rug toekeren en denken dat ze niets hier te zoeken hebben is het wat we willen neen dus. Wees blij dat hij in de categorie Dj Tiesto of Armin van Buren meedraait. Voor heel wat jonge Surinamers is hij een voorbeeld.

  Wees a.u.b niet zo negatief


  Maak melding
 14. Chukie en zijn prod maatschappij zijn al jaren verantwoordelijk voor het grootste muzikale export prod. Van Nederland. Hij treedt op met namen als Slash van Guns and roses die ook met Michael Jackson op het podium stond. Akon en 50ct willen met hem werken. Hij behoort tot de absolute wereldtop! Ik vind een onderscheiding overdreven, zeker van deze president. Maar ik vind wel dat hij wat meer credit verdient dan wat hij hier van zijn mede sranangmans krijgt! Hij wordt door de regering van Aruba gefaciliteerd om op het eiland te wonen, vanwege zijn grote invloed in de Music scène ! Zijn geschatte vermogen ligt rond de 15 miljoen USD. En dat heeft deze sranangboi met keihard werken verdiend! Respect!


  Maak melding
 15. jeetje ik dacht eerst mij te vergissen in deze site plus forums ,maar ik merk dat het een en al neg is , alleen maar krakers hier zelf over een dj jeetje , voor de velen die zeggen deze dj niet te kennen mogen rustig onder die steen waar ze onder wonen vandaan te komen , google hem maar hij is inderdaad wereld beroemd alleen niet gerespecteerd door zijn landgenoten wel jammer in nederland bijv zijn de koning en koningin vereerd wanner ze een land genoot (dj)mogen ontmoeten die laat namelijk de wereld zien waar ze vandaan komen ,maar ja voor Surinamers gaat het nog f duren denk ik ze houden zich liever bezig met hun geobsedeerde gedrag van haat naar hun president , ja als je het zo bekijkt heb je dan inderdaad geen tijd meer voor andere ding pff zielig hoor.


  Maak melding
 16. Waarom beginnen Surinamers te denken als Nederlanders? Niets is goed Als hij die jongen geen aandacht had gegeven dan was hij een rassist omdat hij een…..is.Nu jullie niets te kletsen hebben zoeken jullie het in een andere hoek hai baja.Dit mag ik jullie vertellen al zijn voorgangers kunnen een puntje zuigen aan zijn manier van aanpak.Jullie bestempelen hem als moordenaar? Denk aan Abaisa en de STAKENDE STUDENTeEN van de jaren 70.Wie heeft het gedaan B Zeker?Dag mie lobie kondremang alias zeurpiettenxxxxxxxxxxxx.tang boeng.


  Maak melding
 17. Wanneer stoppen wij met NEGATIE zijn naar anderen. Ik zou zegen als jullie het beter kunnen dat anderen dan aten jullie maar zien hoe het moet : OENG ME KABA NANGA DING SAN FU UNU E TAK WANG LO NEGATIE FU SMA.
  IF U NA NEKS E TAKI O MOES TAP OENG B.E.K.
  LIBI SUMA NOOIT DE TE VREDEN.


  Maak melding
 18. Ik schrik van de reacties van mijn soortgenoten. Het is verschrikkelijk hoe Surinamers over hun landgenoten denken. ik dach dat Hollanders klagers waren, maar blijkbaar hebben. wij ze als Surimaners rechts ze ingehaald. Triest voor woorden dat sommige van ons zo diep gezakt zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES