‘Loze beloften ook debet aan toename misdaad’

41

PARAMARIBO, 14 aug – President Desiré Bouterse heeft de samenleving betere tijden beloofd en een beter bestaan voor elke Surinamer. De beloften lopen uiteen van duurzame arbeidsplaatsen, voldoende woningen en een tralievrije leefomstandigheid. Volgens het oppositionele Nieuw Front blijken het steeds meer loze beloften. Het gevaarlijke is dat deze beloften eraan bijdragen dat “steeds weerloze burgers worden geconfronteerd met brute gewapende roofovervallen en inbraken.”

Dit stelt het Nieuw Front in een brief aan het staatshoofd. Het politieke blok vindt dat waardigheid, eerbaarheid, geld en goederen het moeten ontgelden. “Sommigen betalen het met hun leven.” Het is tijd dat Bouterse spijkers met koppen gaat slaan. In de brief wordt gevraagd dat het staatshoofd ‘op korte termijn’ in het parlement uitleg geeft over zijn programma voor criminaliteitbestrijding. Dit moet ook nog gedetailleerd gebeuren.

Genoemd worden meer investeringen in de politie en diens uitrusting, infrastructuur en opleidingen. Ook over het beleid voor duurzame werkloosheid- en armoedebestrijding moet informatie worden verstrekt in het parlement. Dat er een onveilig gevoel onder burgers wordt toegeschreven aan de “heersende realiteit in de samenleving en wordt dus juist geschapen door de makers en ondersteuners van het tot nu toe gevoerde beleid.”

41 REACTIES

 1. Bla bla bla, nu dat alles een beetje aan het bederven is wil meneertje nu in eens de koe bij de horens vatten. Gaat niet werken. Begin die vriendjes en de fam in de regering weg tecwerken , dat lukt je nooit en zorg ervoor dat de mense met meerdere nodeloze autos onder hun huis belasting gaan betalen en bouw eenvoudige gevangenissen waar de criminelen hun steafkunnen uitzitten.Zorg voor een goede sociale structuur in su en als dit bereikt is dan kom ik graag naar su om tte investreren en meg mij zovelen om zo het land helpen opbouwen.


  Maak melding

 2. Zoals Brunswijk het vaker zegt; het was podiumtaal. Tenminste geeft Bruswijk eerlijk toe dat hij jokt voor zijn aanhang. Pres. Bouta geeft andere de schuld waarom zijn beloftes niet uitkomen.


  Maak melding

 3. Precies,de loze beloften van de crimineel bouta dragen toe aan de criminaliteit die elke dag aan het stijgen is.Hij moet verantwoordelijk gehouden worden hiervoor!


  Maak melding

 4. oorzaak:Opvoeding zonder normen en waarden….leidt OOK tot het kiezen van een crimineel als press.
  gevolg:zij die geen toegevoegde waarde hebben in de samenleving worden ook criminelen (kopieergedrag).
  oplossing:Helaas geen oplossing meer mogelijk daar zelfs GOD ons geliefde land reeds heeft verlaten.


  Maak melding

 5. “Loze beloften ook debet aan toename misdaad”

  Bovenstaande volgens front die van 200 tot 2010 heeft geregeerd. De toename van de misdaad is deze periode zal ook wel een reden hebben volgens deze kromme front logica.

  Wat was dan de reden waarom de misdaad toenam vanaf 2000.

  Dit soort artikelen laten het denk niveau van de fronters weer zien, duidelijk een heel laag bedenkelijk niveau. Schande alom.


  Maak melding

 6. Het was voorzegd en de aanhangers waren gewaarschuwd. vertrouw en geloof geen onberechte mensenrechten schenders. Jaren tachtig hebben ze bewezen hoe ze een troep van hebben gemaakt en achtergelaten. Ook tussen 1996-2000. Ma kuut, de aanhangers, op de zeer rijk geworden parasieten en poepvliegen die deze marionettenregering in het zadel hebben gehouden, beginnen wijs te worden.


  Maak melding

 7. Verwacht de NF soms wonderen in 3 jaar?
  15 jaar hebben ze de macht gehad om dezelfde dingen die ze daar noemen te klaren,ook toen nam de criminaliteit toe.NF wil nu doen voorkomen alsof de criminaliteit onder deze regering plaats vindt,wat een kul zeg en over woningbouw gesproken hoe durven ze sinds ze aan de macht waren heeft geen 1 sociale woningbouw plaats gevonden.
  Het wordt steeds duidelijker NF is een grote leugenzooi.
  Het staatshoofd moet gewoon die brief in de prullemand gooien en vragen aan die NF kom eerst met jullie beloftes van 15 jaar wanbeleid volgens het volk,anders waren jullie nu nog aan de macht,als jullie zo goed hadden gepresteerd,wat hebben jullie ervan gebakken.
  Stelletje losers en huilebalken die NF.


  Maak melding

 8. Zijn het niet deze zelfde mensen die debet aan dit beleid zijn? Vooral dè president is het grootste struikelblok in deze samenleving. Deze schorriemorrie is zo stront eigenwijs dat hij het niet door heeft het land naar de verdoemenis aan het leiden is! Een land zonder voorbeeld figuren is gedoemd tot crimineel gedrag. Ook omdat er geen zichtbaar beleid gevoerd wordt en enkel en alleen beloften worden gedaan. Daarom zal de misdaad blijven toenemen, ook omdat antecedenten van functionarissen niet nagegaan wordt. Maar natuurlijk is dit de normaalste zaak in Suriname. Het wordt tijd dat men de beleidsmakers van hoog tot laag – ook de president heeft dit dringend nodig – een management cursus laten volgen wil men het land het volk en zonder zichzelf ook te bedriegen, vooruitgang brengen! Er is er niet één die zich de moeite getroost om zich de vraag te stellen, is dit het waar iedereen naar streeft om Suriname vooruit te brengen? Zelf is op zijn minst van een rechter bekend dat die bij criminele – moord – activiteiten betrokken is geweest. Suriname is verworden tot een narco-staat waar geen staatsrechtelijk beleid gevoerd wordt.


  Maak melding

 9. !!!!!!!!!! De Kiezer van Suriname!!!!!!!!!!

  Ik heb DADA op die stoel gezet dus ik mag stelen!

  Ik heb Lonnie daar gezet dus mag ik de hersen inslaan!

  Ik heb Belfort daar gezet,…ik kom tog vrij!!

  Ik heb Misiekeba daar gezet dus mag ik occuperen!

  Da wie gaat de overige SURINAMERS beschermen… Steve Meye 🙂


  Maak melding

 10. Nog zo’n loze belofte…De “Gouden Deal” met Iamgold.
  Delen in de winst betekent ook delen in het verlies….

  Tel uit je winst/verlies……

  Iamgold noteert een netto verlies van US$ 28,5 miljoen gelijk aan US 8 dollarcent per aandeel in het tweede kwartaal. Vergeleken met dezelfde periode een jaar geleden, boekte het bedrijf nog een nettowinst van US$ 52,9 miljoen, gelijk aan US 14 dollarcent per aandeel


  Maak melding

 11. Het Front zal wachten totdat ze een ‘ons’ weegt maar Bouterse zal niet uitleggen. Dat is niet zijn geaardheid. We moeten niet vergeten dat Bouterse een militair is. En militairen leggen geen verantwoording af aan onderschikten.


  Maak melding

 12. Geen partij voorkeur, maar de conclusie van NF is wel kort door de bocht en te makkelijk.
  Zij gaan er nu vanuit dat de niet nagekomen beloften de oorzaak zijn voor de toename van inbraak en roofovervallen.

  Wat er wel lijkt te ontstaan is een vorm van wetteloosheid. Zo iets als: “Alles mag en kan. Als de top het mag dan mogen wij het ook.”
  En dat is wel een kwalijke ontwikkeling.

  Er lijkt een steeds groter wordende deel van de samenleving te ontstaan die welvaart wil verwerven dmv strafbare handelingen ipv van normaal (hard) werken en zweten.
  Vele landen op deze planeet zijn Suriname voorgegaan in ontwikkeling. Maar dit krijg je niet door je hand uit te steken en te hopen dat je donaties krijgt.
  Staat me nog bij dat hondje Lackin boos was dat Suriname een betere rating kreeg zo een 2 jaar geleden.
  Hij was niet blij omdat Suriname nu moeilijker giften en donaties zou krijgen van andere landen.
  Dus zie hier het zeer.

  Als je steel of iets krijgt is jou probleem maar voor even opgelost.
  Als je werkt en een goede basis neerzet voor lange termijn welvaart en welzijn zal je er ook langer van kunnen genieten.
  Trek maar zelf je conclusie.


  Maak melding

 13. Loze beloften … daar doen meer regeringen aan.

  Criminaliteit stijgt juist door het voorbeeld wat regeerders geven … geen respect voor de rechterlijke macht, geen respect voor het parlement, geen respect voor eerdere gedane toezeggingen.

  Met Neks no fout … keur je toch alles goed wat kwaad en fout is en maak je recht wat krom is.

  Dus iedereen kan zijn gang gaan, op straat in het verkeer … gewoon overal en langzamerhand zie je het verval van de samenleving.


  Maak melding

 14. font combinatie moeten alleen hun bek en smoel houden.
  15jaar de kans gekregen om misdaad, criminaliteit, armoede, werkloosheid, woning nood op te lossen en geen sprake van, dat is het resultaat geworden waardoor front massaal hebben verloren in 2010.

  niet alle kiezer van nu stemmen op ras en hokjes politiek, ze worden wijzer, het zijn niet meer doe oma’s en opa’s die jaren lang op de NPS hebben gestemd, integendeel, sterker nog, zelf die oma’s en opa’s stemmen nu met verstand.

  de criminaliteit is begonnen na de Junglecommando oorlog, na dat alle bosland bewoners in de stad kwam wonen en toen is het begonnen en dat was onder bewind van front. en tot heden is het aangehouden, sterker nog, het is nog erger geworden,

  voor 1986 hadden burgers geen wapens in Suriname, nu , kijk maar hoeveel wapens buiten zijn.

  Front moet nu niet komen doen als het beter gedaan hebben, steker nog, deze regering heeft AOW, Kinderbijslag verhoogd, dus front moet zicht schamen om nu nog een grote smoel te trekken.


  Maak melding

 15. Bouterse blinkt alleen maar uit in:

  LOZE BELOFTEN
  VALSE HOOP
  LIST EN BEDROG
  NEPOTISME
  TERREUR
  LIEGEN EN BEDRIEGEN

  Maar in 2015 gewoon weer op die Multi-crimineel gaan stemmen, de rekening komt vanzelf wel.


  Maak melding

 16. Genoemd worden meer investeringen in de politie en diens uitrusting, infrastructuur en opleidingen. Ook over het beleid voor duurzame werkloosheid- en armoedebestrijding moet informatie worden verstrekt in het parlement

  Verdomme en waar moet het geld dan vandaan komen. Is de inflatie en de werkeloosheid en de losbandigheid van prijzen al niet een erge vorm van al datgeen je als inwoner moet voortduren en beleven?

  Waarom nu eens en voor altijd niet eens een keer samenwerken en de nek uitsteken om eens vooruit te komen en niet de krabben mentaliteit laten zegevieren.

  Weet je ik wordt er zo langzamerhand doodziek en moe van dat de oppositie altijd maar afbreekt en nooit iets positiefs doet en zegt.
  Ik ben geen NDP fan noch fan van NF etc, allemaal dezelfde strontvliegen terwijl de hoopje stront nog steeds hetzelfde is eruitziet en ruikt.
  Bah geven jullie mij allemaal een brik


  Maak melding

 17. HAhahaha Loze beloften en misdaad nou sorry hoor Nieuw Front kon niet eens een belofte doen genoeg misdaad minder politie en voertuigen genoeg misdaad dat ze de burgers vrij brief gaven en wouden bewapenen en nu van de hoogste toren blaasen nou wat dan ook deze regering heeft belooft en doet zn best al kunnen ze niet alles waar maaken dat ze moeite doet is belangrijk om eerlijk te zijn wijs mij wat Nieuw front gedaan heeft in 15j en deze in 3j al meer dan front jullie moeten je schaamen praat over andre dingen vertel de burger wat jij hebt gedaan in desnoods 10j wat te zien is dat su tenminste kan zeggen ja dat is van front 15j lang alleen maar plannen en als front weer komt heeft het weer jaren nodig voor nieuwe plannen vandaar de naam NIEUW FRONT MAAR VOLK WEET WEL BETER OUD LIEDJE Kabaal voor niks zoals mr COBIE zei we komen met heeeeele nieuwe plannen eindstand zelfde Oude front altijdt weer huizen misdaad waarom niet school geld ziekenfonds naschoolse op vang mensen die water en Electra krijgen nee partij negatief niks is goed jullie zijn beter vandaar nu pas dit alles kon het toen niet in 15j en nu in 3j leg dat eens uit aan bevolking praatjes maakers


  Maak melding

 18. Dus dus dus, die regering doet loze beloften en dat geeft mij het recht om rotsooi te trappen? Nou ook dat recht om de bak in te belanden en of kogels door je leier te krijgen. Waar lagen die meer dan 25000 crimes ten tijde van het Front, lees Chandrkka dan wel aan ten grondslag?


  Maak melding

 19. -Een ding is een feit:::toen Santhoki aan de macht was, had men meer respect voor het gezag en men dacht 10 keer na voordat hij toe zou slaan om te gaan stelen.

  =Santhoki was daadkrachtig en er was rust in het land.

  =Bouterse heeft alles zelfs beloofd, dus niemand hoeft hem nu te komen verdedigen.

  =Brunswijk heeft pas in het binnenland tegen de bewoners gezegd dat zij op goud slapen en het van hun is en niemand kan ze zomaar van de plek verwijderen.

  =Dit is ook zo iets, men hoeft helemaal niet te verhuizen, maar dat goud is niet van de bewoners in het binnenland.

  BELOFTES MAKEN OM STEMMEN TE WINNEN IS ZEER GEVAARLIJK.


  Maak melding

 20. Beste Forumleden, ik vind de kritiek van de oppositie terecht. Maar, vindt u het niet vreemd dat de NDP’er Gilly van Holt vanuit Nederland een NDP-verklaring aflegt,luidende dat de NDP-top in Paramaribo op de hoogte is dat PL en AC in de combinatie zitten om hun eigen mensen te accommoderen. Vreemd dat deze twee partners “koest” zijn. Zien ze het water reeds aankomen?


  Maak melding

 21. front in hun wanhoop’s poging om de huidige regering die pas 3jaren aan de macht is te breken.
  wat hebben de fronters dan in 15 jaren in su gerealiseerd ?”helemaal niks,toen waren en zijn zij tot de dag van vandaag onder de plak van hun overzeese baas.


  Maak melding

 22. Waar deze boevenbende goed in is, is de boel misleiden, en zich zelf op op de borst kloppen, door het volk telkens voor te houden wat ze allemaal niet al verwezelijkt hebben zoals aov en kinderbijslag verhoging, maar wel ten koste van het arme volk, wat kan opdraaien voor die asociale gouvermantake, die door deze criminelen is ingevoerd, en met criminelen aan het roer, kun je ook niet anders verwachten dat de misdaad is toegenomen.


  Maak melding

 23. Niet alleen de loze beloftes hebben bijgedragen tot verhoging van gewapende brute roofovervallen en inbraken, er zijn meerdere oorzaken die opgenoemd kunnen worden.
  -Het is wel degelijk mogelijk om als couppleger, moordenaar en folteraar het te schoppen tot president van Suriname.
  -Amnestie wordt verleend aan moordenaars en folteraars.
  -Personen met een veroordeling op hun naam krijgen een positie toebedeeld tot het machtcentrum.
  -Familieleden die hebben gemoord, vervroegd in vrijheid stellen.
  -Familieleden die vanwege wapendiefstal veroordeeld zijn, verantwoordelijk stellen voor het beheer van s’lands wapen arsenaal.
  Kortom, hoe kan het ook anders, het Surinaamse volk trekt jammergenoeg hieruit de conclusie dat misdaad loont.


  Maak melding

 24. Ira,de oppositie in Suriname is niet eerlijk bezig. Waarom? Omdat er ook onder minister van Justitie Santokhi sprake was van veel criminaliteit. Santokhi was de grote promotor van de wet die burgers het recht moest geven om hun have en goed desnoods met vuurwapens te verdedigen.En het is nu dezelfde oppositie die haar politieke trucjes uit de doos haalt om de bevolking te misleiden. Ik vraag me dan ook af hoe loze beloften de oorzaak zijn van de criminaliteit. Dat slaat nergens op.De criminelen zijn typen die niet willen werken. Ook van de mogelijkheid om deel te nemen aan vakscholingsactiviteiten geven ze geen gehoor.Ze willen op een makkelijke manier aan geld en luxe goederen komen.

  Ik ben van mening dat het politieapparaat uitgebreid moet worden en ook van meer surveillance materiaal moet worden voorzien.De politie zal in elke wijk en buurt per uur minimaal een keer zichtbaar aanwezig moeten zijn voor de burgers.Ook zou er een samenscholingsverbod voor personen moeten komen voor straathoeken en voor winkels.De overheid moet de jongeren dwingen om nuttig bezig te zijn.


  Maak melding

 25. Beloften kunnen maken maar beloften kunnen ook breken.
  De NDP-ers die van niets,iets zijn geworden wanen zich plotseling een GOD die naar eigen zeggen zich alles mag permitteren omdat hun partij aan de macht is.
  De val komt na de zonde.


  Maak melding

 26. Dat mensen nog op Bouterse stemmen kan maar 1 ding betekenen, het ontbreekt aan een goed alternatief in Suriname.

  1) oude politici houden suriname gegijzeld
  2) politieke landschap is versplinterd
  3) politici preken voor eigen parochie en hun portemonnee

  Het land telt niet eens 1 miljoen inwoners met meer dan 10 politieke partijen. Herziening van de kies en partijenstelsel zou de enige juiste optie zijn. Daarbij zouden jongeren een prominente plaats moeten krijgen binnen de politiek.


  Maak melding

 27. RobG, goed voorbeeld doet goed volgen, met andere woorden jouw criminele president wordt door de jongeren als voorbeeld gezien dat misdaad loont. Daarnaast heeft de democratische rechtstaat een forse deuk opgelopen met de amnestiewetgeving. Geen enkele burger neemt de rechtstaat meer serieus. Er is sprake van moreelverval binnen Suriname.

  Om te beginnen moet Bouterse het veld ruimen voor een integere president en de belachelijke amnestiewetgeving moet teruggedraaid worden. Alleen dit al is een waarschuwing voor de criminelen. Je moet de problemen met wortel en tak uitroeien.


  Maak melding

 28. Koos,je opmerking over de president is kort door de bocht en slaat nergens op. Denk jij dat iedereen in Suriname president kan worden? Mooi niet!!!!!De politici van de oude stempel hebben altijd het idee gehad dat zij voor altijd uitverkoren waren, om de politieke koek te verdelen.

  Ook toen er een tussenperiode was met de heer Wijdenbosch als president, drong het niet tot deze conservatieven door dat ze niet eeuwig de macht in handen kunnen hebben.De conservatieven kunnen alleen nog rekenen op een beperkte aanhang en hun kinderen die nog last hebben van een ‘oorlogstrauma’.Maar ook deze generatie is aan het verdwijnen.Kijk maar naar de verdampende NPS.Het is voor hen te hopen dat ze bij de volgende verkiezing een zetel halen.De andere partij de VHP, tapt uit een ander tonnetje.Zij rekenen op de mensen die ’thuishoren’.Maar niet iedereen uit deze doelgroep is het eens met deze enge manier van politiek bedrijven.Men heeft geen behoefte meer aan dogma’s.

  Dat de NDP de president mocht leveren is voor vele politici van de oude stempel,een nachtmerrie.Maar voor de Surinaamse politiek is het juist goed.De NDP is de partij die alle etnische barrières doorbreekt.Jullie hebben echter de pijlen gericht op de voorzitter van de partij, maar in feite verlangen jullie diep in je hart naar het verwerpelijke conservatisme.Als de regering van Suriname de amnestiewet aan het volk zou voorleggen in de vorm van een referendum, zou zeker 70 tot 80 % van de respondenten de wet goedkeuren.


  Maak melding

 29. Wie er in ’82 met het volle verstand bij was,zal nu in 2013,de opmaten herkennen die vooraf gingen aan het drama. .

  Een niet vlot of gunstig verlopende regeerperiode.

  Hevige kritiek,die verbaal niet ontzenuwd kan worden.

  Het aanwijzen van krachten in binnen- en buitenland als meest schuldigen voor ongunstige ontwikkelingen in Suriname.(Belfort en Wijdenbosch)

  Een dictatoriale overname lijkt imminent.Verlaten militaire controleposten worden uit de kast gehaald en opgepoetst! Mogelijk geen verkiezingen in 2015!
  Lijkt een doemscenario en ik hoop dat het loos alarm is.


  Maak melding

 30. rob g dino en zijn vriendjes geven het juiste voorbeeld,degene die een voorbeeld functie hebben stelen het hardst, laten we daar beginnen met integer bestuur,daar begint het mee.


  Maak melding

 31. Effe een vraag.
  Stel dat een andere kokosnoot straks president wordt!
  Denken jullie dan echt dat hij jullie de rijkdom binnen 2 a 3 jaar zal brengen?
  Denken jullie nou echt dat hij de criminaliteit binnen deze termijn zal verdringen?
  Denken jullie nou echt dat hij de drugsdealers in Santo krijgt?

  Deze kokosnoot zal veel geld en heelveel hulp van zijn eigenvolk moeten krijgen.
  Ik bedoel daarmee het surinaamse volk en niet een ras of stam.
  Hij moet respect hebben voor het normale volk.
  Het volk moet tijd hebben om te kunnen oogsten.
  Het volk moet niet denken we kiezen nu maar voor een crimineel want de rest heeft ons toch niks gebracht.

  Er probleem: waar is de echte eerlijke president met een eerlijke aanhang en onderdanen?


  Maak melding

 32. Wie Bouterse zegt, zegt mi myself and I.

  Een baviaan zou al eerder beseffen dat baas B zich niet aan de afspraken houdt, maar ja het volk heeft geen hersens lijkt het wel.

  Ga op straat, protesteren, afzetten deze regering, opsluiten Bouterse en zijn vrienden en klaar is!

  Ik zie namelijk graag dat Baas B wordt uitgeleverd aan NL om zijn straf uit te zitten!

  Het hoeft nergens bang voor te zijn, want u kunt ook hulp van het Buitenland krijgen als Bouterse of zijn mensen aan u komt omdat u hen wil zien opdonderen!


  Maak melding

 33. @RobG
  je hebt volledig gelijk dat het Front te weinig aandacht had voor de mens en te veel het spel van de macht speelde. Macht die zij door samen te moeten werken met Somo en Brunswijk feitelijk niet had.
  Je hebt ook helemaal gelijk dat de NDP en later MC een veel nationaler karakter hebben dan de etnische oude politiek.

  De sterk groeiende jeugd heeft de laatste verkiezingen de doorslag gegeven. Jeugd die vast geroeste (Front) macht zat is, jeugd die sneller wil, jeugd die makkelijker veranderingen tot zich neemt, jeugd die kansen ziet maar ze niet kan benutten en daardoor gefrustreerd raakt.
  JEUGD die voor mooie beloften wel eens een gokje wil wagen en de nieuwe politiek een kans wil geven. NDP zet niet voor niets in op de nieuwe (onervaren) kiezers.

  Echter de Jeugd wordt iets ouder en krijgt wellicht iets meer inzicht of erger is gefrustreerd omdat van de grote hoeveelheden beloften weinig tot niets uitgekomen is.
  Ambtenaren, aannemers en collectieve sector moeten maanden op hun inkomen wachten. Nog een devaluatie en men is de dag na dat het salaris ontvangen is weer Skeer.

  Een devaluatie is naar mijn inzicht al niet meer te voorkomen aangezien de reguliere kanalen al niet meer in Dollars kunnen voorzien naar behoefte en de Chinees op de hoek koersen van $ 1 op Srd 4 hanteert.

  Hoe hard ren je dan achter uit. Laat de eerste devaluatie nog mede veroorzaakt zijn door te lang uitstel van de vorige regering. De aanstaande devaluatie komt voor 100% op conto van het beleid van deze regering. Devaluatie plus reductie van goudinkomsten zullen een enorm effect op de economische ontwikkeling van Suriname hebben.

  Meer geld voor AOV en Kinderbijslag is leuk voor de consumptie echter er moet wel een plan zijn voor de langetermijn om het te kunnen betalen anders wordt een sigaar uit eigen doos (super inflatie).

  Indien de jeugd waker wordt en ziet dat deze nationale verarming al 2 maal eerder plaats gevonden heeft. Zullen ze dan bereid zijn de NDP haar stem nog een keer te geven op een wijze dat zij de grootste zijn. Indien de Hindoestanen (naar verluid 25.000) de NDP groot en deels verlaten komen ze automatisch aan de andere zijde terug. De ene 3 zetels minder en de ander 3 zetels meer. Dat is genoeg om het evenwicht geheel te veranderen.

  Democratie moet je eerbiedigen als de wil van het volk. Het volk zal dus spreken, het volk is niet altijd slim maar zeker niet dom.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.