Gregory Sedoc opgenomen in Russisch ziekenhuis

2

Hordeloper Gregory Sedoc heeft afgelopen nacht in het hospitaal in Moskou doorgebracht. De Nederlandse atleet van Surinaamse afkomst heeft dinsdag een reeks onderzoeken ondergaan, waarvan hij woensdag de resultaten te horen krijgt.

Sedoc belandde maandag na de halve finales van de 110 meter horden bij de WK atletiek in het ziekenhuis, omdat hij onwel werd. Hij stond nog wel een verslaggever van de NOS te woord en uitte zijn teleurstelling over zijn uitschakeling, maar had toen al zichtbaar last van duizelingen.

Omdat men nog nog steeds niet weet wat hem mankeert, moet de 32-jarige sportman nog een nacht in het ziekenhuis van Moskou blijven.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.