woensdag, april 24, 2024
HomeNieuws uit Nederland'Ifrish Alberg schaamt zich na valpartij tijdens race'

‘Ifrish Alberg schaamt zich na valpartij tijdens race’

-

Does Travel - naar Suriname

“Oh my god, ik schaam me dood. Mijn hele land zat voor de tv om me te zien en toen werd het een grote teleurstelling voor iedereen”. Dat zei de Surinaamse atleet Ifrish Alberg tegen de Zweedse krant Aftonbladet meldt RTL Nieuws.

Alberg kwam gisteren tijdens het wereldkampioenschap in Moskou, vlak na de start van zijn tweede 100 meter race, op ongelukkige wijze ten val. Het leek alsof hij over zijn eigen benen struikelde.

Volgens RTL Nieuws was in Suriname alle hoop op de 25-jarige sprinter, die als enige Surinaamse mee deed aan het wereldkampioenschap, gevestigd. Alberg zat in dezelfde heat als de uit Cuaracao afkomstige Churandy Martina die voor Nederland uitkomt. Martina werd tweede in die race.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. 11 aug.2013

    Nee Ifrish Alberg, je hoeft je niet te schamen. Leer uit de gemaakte fout en kom de volgende keer dan sterker naar voren.

    Je schamen moet je pas doen, als na het vallen jij niet wil opstaan om de weg in de toekomst te vervolgen.
    Srika


    Maak melding
  2. Big up brother. Mensen, die kennelijk nooit in een boksring hebben gestaan zijn ten enen male onbevoegd om hier een waarde oordeel over uit te spreken. Medusa en Passant, gaat u zich eens diep schamen!!!!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES