Seedorf ontmoet president Bouterse van Suriname

88

De Surinaamse president Desi Bouterse heeft gisteren in Brazilië een ontmoeting gehad met Clarence Seedorf. Hij kreeg zondagmiddag voor aanvang van de klassieker Botafogo tegen Flamengo een speciaal voetbalshirt van Clarence Seedorf met rugnummer 10.

Bouterse is momenteel in Rio de Janeiro in het kader van de Wereldjongerendagen, een internationale bijeenkomst voor jongeren die jaarlijks door de katholieke kerk wordt georganiseerd. De Braziliaanse president had daarvoor alle staatshoofden van Zuid-Amerika uitgenodigd.

De president ging samen met zijn vrouw, Ingrid Waldring-Bouterse, en Seedorf met het shirt op de foto:
Seedorf.Bouterse

88 REACTIES

 1. Wie zei nu laatst ook weer iets over Seedorf heeft zoveel voor Suriname gedaan?
  Volgens mij heeft hij nu alle positieve invloed van hem nu naar de klote geholpen! Bah bah staat ie net mijn collega op de foto .
  Dat valt me vies tegen van Seedorf


  Maak melding

 2. Het is een voortreffelijke promotie-foto voor SURINAME. Het zet Suriname wereldwijd echt op de kaart. Goed gezien door de President en Seedorf om zo’n mogelijkheid te benutten oftewel aan te grijpen. Gewoon fantastisch! De nummer 10 van Seedorf illustreert deze bedoeling des te meer. Super!!!


  Maak melding

 3. Ai, die redi musu brigade krijgt het heen en weer, zie ook bericht dat de Paus een aangename ontmoeting had met ….. President Bouterse:

  http://www.cubadebate.cu/noticias/2013/07/28/el-papa-francisco-se-reune-con-mandatarios-latinoamericanos/

  El Papa Francisco dialogó hoy con varios mandatarios latinoamericanos, la presidenta brasileña, Dilma Rousseff; argentina, Cristina Fernández; el boliviano, Evo Morales; y de Suriname, Desiré Bouterse; tras el cierre de la Jornada Mundial de la Juventud (JMJ) católica.

  Después de concluida la misa, el sumo pontífice Francisco sostuvo un ameno encuentro con estos dignatarios, que llegaron a la playa de Copacabana en esta urbe, para participar en la homilía del Envío, última actividad de la Jornada mundial, iniciada el martes último.


  Maak melding

 4. Een positieve uitstraling voor ons geliefd Suriname.Het zou toch prachtig zijn als president Bouterse, Clarence Seedorf de titel van goodwill ambassadeur van Suriname zou verlenen.Seedorf is de man die ons land altijd positief zal promoten.


  Maak melding

 5. Gino,
  Jij en nog een handje vol andere honden doen verwoede pogingen om weer rotsooi te veroorzaken in Suriname. De tijd van de UZI’s en avondklok is passé! Het word is nu aan de democratie!
  But don’t push a peace full man to far!


  Maak melding

 6. @Dunken,
  Als jij denkt dat het begrip democratie louter inhoudt het hebben van een meerderheid in het parlement, dan mag je in die waan blijven.


  Maak melding

 7. Dus als ik het goed begrijp reis je als president van Suriname naar Brazilie voor de RK-wereldjongerendagen om daar, in Brazilie, een voetbalwedstrijd te bezoeken en op de foto te gaan met een andere Surinamer??????

  Mag wat kosten zo’n geintje….. doet ook heel veel voor Suriname natuurlijk, de economie schiet hiervan echt met procenten omhoog.


  Maak melding

 8. Piet Paniek,..jij bent ècht in paniek jij bent er èèntje die altijd zal blijven huilen tot in de eeuwigheid Suriname heeft niets aan huilbabys,en lapleders.Seedorf is geen one liner.


  Maak melding

 9. Je maakt een criminele massamoordenaar president, hij maakt op zijn beurt een Gotro Motjo tot criminele president vrouw en die domme massa is daar super trots op. Seedorf laat zich misbruiken door een massamoordenaar van zijn eigen volk, Seedorf moet zich met voetbal bezighouden daar heeft hij meer verstand van.


  Maak melding

 10. Hitler was bekozen brother, het gaat er niet om als je democratisch bekozen ben , het gaat om jou democratische inborst, als we drie jaar bouterse op een rij zetten dan zien we dat hij die zelfde criminele massamoordenaar is van de jaren 80.
  Degenen die het over democratisch gekozen zijn verstandloos, kijk alleen maar naar die criminelen die bouterse omringen.
  Dino bouterse, Meriba,Wijdenbosch,Alibux,Boereveen,Linsheer allemaal zware criminelen en oplichters.


  Maak melding

 11. Goed zo Seedorf zo help je ons mooi land op de kaart zetten.D.D.B is ons gekozen president.

  Jammer genoeg zitten we nog altijd opgescheept met stoorzenders. gelukkig een uistevend ras (h.molenaar.Gmap.en de andere)


  Maak melding

 12. Beste suri b

  Suriname staat al op de kaart als de ultieme bananenrepubliek met louter veroordeelde criminelen in de regering en met de grootste crimineel als president.

  Suriname is het lachertje van Zuid Amerika.


  Maak melding

 13. Ik snap niet dat jullie Sir Seedorf zijn naam besmeuren.
  Hij staat daar met de president van Suriname.
  Als vene president was of chantoki,stond Sir Seedorf daar ook.
  Ongeacht wie president was geweest.
  Dat is toch democratisch.
  Daarmee geef je toch geen politieke voorkeur aan!
  Het is de gene die de functie bekleed.
  En als je er wel of niet van houd,het is in dit geval president Bouterse.


  Maak melding

 14. pfffffffff en weer valt het woord democratie.
  Ze hebben geen eens door dat dit het toppunt is van democratie.
  Ben benieuwd als ons geliefd Seedorf op de foto zou gaan met het gedrocht Wilders ,hoe die haters zouden reageren,Henk M.,GMAP zouden heel blij geweest zijn neem dat maar aan.
  Massa moordenaar???pffffffffff massamoordenaars zijn de Nederlanders die in Indonesie hele dorpen hebben uitgemoord en niemand is daarvoor ooit berecht,mijn grootvader heeft er nog steeds nachtnerries van en hij is een rasechte Blanda steeds zegt ie,Bouterse is niets vergeleken met Westerling en andere honden van toen.En btw Bouterse is zo geworden door die zelfde Blanda’s.

  Seedorf doe je ding,je hebt laten zien dat je een vredelievend mens bent en niet omkomt van HAAT.


  Maak melding

 15. Clarence is en blijft een voetballer, met de bekende voetballers mentaliteit, die moeten altijd en overal op de voorgrond treden.

  Had wel verwacht dat hij met een echte man op de foto zou gaan, en niet met een veroordeeldeelde drugscrimineel, massamoordverdachte, fraudeur en dictator.

  Verder weet iedereen die maar een beetje vestand heeft van diplomatie, dat DDB de massamoordverdachte niet door de braziliaanse Pres is uitgenodigd.

  Die Braziliaanse overheid stelt alle buitenlandse vertegenwoordigers in het land in kennis dat de Paus een bezoek brengt aan het land, en alle staashoofden of andere vertegenwoordigers van betreffende landen mogen komen , maar het is geen uitnodiging.

  Liegende Lackin heeft natuurlijk een leugenachtige draai aan het bezoek gegeven.

  Have a nice day!


  Maak melding

 16. Gullit voor Mandela, Seedorf voor Bouterse…

  De ene gaat voor een wereldheld de andere voor een massamoordenaar en veroordeelde drugsdealer…

  Wat een wereld van verschil…


  Maak melding

 17. SU heeft seedorf niet nodig om op de kaart geplaatst te worden, dit is reeds geschied door de veelvuldige moorden gepleegd door de huidige press tevens groot imorteur/exporteur van drugs.


  Maak melding

 18. Bouterse werkt bij een klein groepje als een rode lap op stier.Het moet tot ze doordringen dat een meerderheid van de Surinamers voor hem heeft gekozen en zijn beleid ook een hoge waardering geeft.Henk Molenaar kijk maar lekker naar je eigen Nederlandse politici die zich schuldig maken aan wit-was praktijken.Zal ook vast met drugskapitaal te maken hebben.


  Maak melding

 19. RobG, jij paarse uilskuiken, had je wel willen horen als Bouterse de ballen van de vader of broers hadden afgehakt. Los daarvan als Bouterse een goed beleid heeft dan heeft hij niets te vrezen voor een debat met de oppositie in het parlement. Net zo min hij zijn handen in onschuld wast ten aan zien van de decembermoorden maar intussen wel amnestiewetgeving door gedrukt heeft. Je zelf amnestie verlenen nog voor dat een rechter uitspraak heeft gedaan. Voor de goede orde amnestie kun je alleen krijgen als je schuldig bent bevonden. RobG doe je zelf een lol en meldt je vandaag nog bij de GGZ. Als Bouterse klaar is met regeren is Suriname teruggeworpen naar de stenentijdperk waar honderden roeibootjes richting holland varen voor een stukje brood.


  Maak melding

 20. Een ongeschonden voetballer verontreinigt zich met massamoordenaar Bouterse, waar zoveel bloed aan kleeft. Desi en Ingrid leven met bloedgeld. Een kersverse paus laat zijn hand kussen door een bloeddorstige moordenaar en drugscrimineel Desi Delano Bouterse. Bouterse moet niet denken dat hij hierdoor genade zal krijgen voor zijn misdaden. Ook zal hij geen betere bestemming krijgen bij de hemelse poort. Hij is en zal een dienaar van de duivel blijven. Maar ja, zonder duivels zouden geen kerken bestaan, net als zonder criminelen zouden geen politie hoeven te bestaan.


  Maak melding

 21. Maandag 29 juli 2013 om 07:49 uur, door Surinamer

  Dank u wel voor uw zeer constructieve opmerking.
  Misschien snap je deze dan.
  O nee Seedorf gaat een penalty nemen en deze keer is het echt mis!!!!

  Op de foto met een moordenaar daar kun je trots op zijn.


  Maak melding

 22. =Waarom gaat Bouterse niet een keer naar nederland om ook met andere bekende Surinamers op de foto te gaan??

  =De vraag is wel hoeveel Surinamers hem in nederland aanbidden, omdat Bouterse de Surinamers in nederland landverraders en staatsvijanden heeft genoemd op het podium.

  =Als men kritisch is richting Bouterse krijg je van alles te lezen, maar een ding is zeker::::wat gebeurt is en wat Bouterse ooit gedaan heeft kan NIET meer ongedaan gemaakt worden.
  Die smet blijft tot zijn dood.


  Maak melding

 23. Nouw hopelijk krijgt seedorf nu wel de ondersteuning van de regering,om zijn plannen en doelen te kunnen realiseren betreffend het voetbal gebeuren in suriname,
  En als de toescheidings overeenkomst wordt nageleefd hebben we een minister van sport van wereld klasse,hup PRESS hup PRESS,(want ook dit euvel dateert vanaf 1973/1974
  .
  En ja we hebben het ondertekend maar voeren het niet uit want het ging eigenlijk alleen om de ontwikkelings hulp.(Front)


  Maak melding

 24. Koos,Laat het voor je duidelijk zijn dat de december gebeurtenissen hebben plaatsgevonden in een periode van hoge spanningen in het land.Een bevoorrechte groep en haar vazallen wilde met buitenlandse hulp de macht in het land overnemen.

  In dergelijke omstandigheden is het gezag in de soevereine staat gerechtigd/verplicht om geweld toe te passen om de potentiele dreiging te neutraliseren.

  Ik ben van mening dat de potentiele tegenstanders van het gezag hadden moeten inzien, en waarschijnlijk wisten ze heel goed wat de gevolgen van hun acties zouden zijn.Zij hadden zich voorgenomen om het staatsgezag over te nemen.


  Maak melding

 25. wat een topontmoeting voor bouta en su handje schudden foto schieten wat een groooottttteeeee president en dan even nagaan hoeveel het de belating betaler heft gekost dure foto om de dome achterban te overtuigen


  Maak melding

 26. @Bally,

  Meneer, meneer, de boyscottttt, hmmm, hartstikke bedankt voor het linkje, mang, net echt, whahahahaha…

  Maar….meneer de boyscout, hoe zit het nu?
  Waarom is er geen hyperlink bij de naam van ‘bouta de verschrikkelijke’, maar wel bij de andere Presidenten?????

  Aaaai no meneer bally, zou het komen omdat je dan gelijk een link krijgt naar, desperately wanted, drugsdealer,crimineel, moordenaar, redimusoe, whahahahahahahahaha..

  Seedorf you’ve lost it!


  Maak melding

 27. Bijde kersverse paus!!!
  Fuck paus.
  Besef je dat bloed van de katholieke duivels atlantische oceaan vult he.
  Zij hebben de Zwarten ongewild tot christen gemaakt.
  Vergeet die bommen niet die gezegend werden tijdens 2e wereld oorlog.
  Alleen maar schaamteloze onzin lees ik hier zeg.

  Jullie blijven inherhaling.
  Obsessie gaat ver!
  Zelfs als jullie sex thuis hebben schreeuwen jullie bouta bij het klaarkomen!
  Pffff


  Maak melding

 28. Ach,de paus diende als camouflage,de hele wereld weet intussen dat hij daar met vakantie is en om een voetbalwedstrijd mee te maken en Seedorf persoonlijk te ontmoeten en met hem op de foto te staan en natuurlijk moest Ingrid de tweede ook erop.
  Wat een plaatje

  The ,good the BAD and the UGLY!!!
  Waar is de foto waar bouta de moordenaar de handen schudt van de paus?!!
  Op deze plaatje staat hij one on one poserend met seedorf,waar is zijn one on one foto met de paus?!!
  Waar is het bewijs?!!!


  Maak melding

 29. Whahahahahaha, Ray..

  Die is goed zeg,

  The Good, the Bad and the Ugly..

  Vrouw ienke, ‘kijk’ normaal hoor, dan ‘doe’ je gek genoeg,

  groetjes

  van 1e Ienke.


  Maak melding

 30. dat is het aard van het beestje..

  sme ’s zijn principe loze menselijk beesjes totaal waardeloos..schaamteloos..

  hoe diep kun je vallen..


  Maak melding

 31. dat is het aard van het beestje..

  sme ’s zijn principe loze menselijk beesjes totaal waardeloos..schaamteloos..

  hoe diep kun je vallen..

  was dat de moeite voor deze reis bedoeld..


  Maak melding

 32. Niemang gaat inhoudelijk in op mijn reactie,ik spreek kei de waarheid.
  Bouterse vervuld gewoon zijn ambt door aanwezig te zijn.
  Suriname zal met jullie afrekenen.
  Zodra je je poot daar zet zal mama doti met jullie afrekenen.
  Jullie zijn niet alleen tegen bouterse maar ook suriname.

  Succes.
  Als iets je overkomt,denk aan mijn reply


  Maak melding

 33. Seedorff is een vriendelijke man die niet alles op de weegschaal legt omdat er hier mensen zitten die alleen maar voor of tegen berichtjes plaatsen en zich iedere dag weer vermoeien in welles nietes, of Bouterse is een monster of Bouterse is een engel. Die eeuwige “discussie” die zo onderhand knap hol begint te klinken verandert niets aan waar deze gasten voor of tegen zijn. Hij staat op de foto met de president van Suriname en zo is dat.


  Maak melding

 34. ah ha ha ha ha ha ah ha ha ha ha ha…………………Hij gebuikte zeker zijn seedorf versier Truc.

  Hoe laat moet je zijn om zo een crimineel als Bouterse te willen ontmoeten?

  Seedorf, misschien kun je je verenigen met Brunswijk, daar lijk je meer op!


  Maak melding

 35. Al gaat het onderwerp over sexueel voorlichting,gaat het eindstand over Bouterse.
  Ziekelijke obsessie.
  Op nu.nl als je niet inhoudelijk reageerd op het onderwerp , wordt je reactie niet geplaatst.
  Mogen ze wat van leren.
  Zo een website zou een visite kaartje voor Suriname moeten zijn.
  Maar als een potentieel toerist googled en dit leest,denk die , nee daar ga ik niet.
  En daarom zeg ik,jullie zijn niet alleen tegen Bouterse maar tegen het Surinaamse volk.


  Maak melding

 36. Waarvoor en waarom beste man? Ik had je integer ingeschat. Ben je zo rijk dat het moraal verloren is gegaan? Kenneljk is dit bijvoorbaat een strategisch set of is het ook anders dat moneyman e loekoe moneyman.

  Ik zal maar zeggen, als de vos zijn passie preekt, boer let op je kippen.


  Maak melding

 37. Voor iedereen die elkaar hier voor rotte vis en erger uitscheldt geeft het misschien te denken dat de leiders die je verwenst of juist de hemel in prijst vaak bereid zijn om de hand te schudden met voormalige of ogenschijnlijke vijanden terwijl hun wederzijdse aanhang bereidt is elkaar bijna of compleet af te maken zonder daar ook maar iets beter van te worden. Wie wint dan dat eeuwig durende geleuter hier over voor of tegen? Die situatie is overal gelijk als het er echt op aan komt. Voorbeelden genoeg dunkt mij.
  Bouterse is president tot vreugde en ongenoegen en hij blijft dat in ieder geval nog een poos(je?).


  Maak melding

 38. De paus weet natuurlijk niet dat Bouterse honderden mensen heeft vermoord of laten vermoorden , anders had hij nooit handen geschud. Als hij dit achteraf te horen krijgt gaat hij zich afvragen welke achterlijk bevolking een moordenaar kiest.
  Belangrijkste Gebod van de Bijbel: Gij zult niet DODEN. Iemand die deze wet heeft overtreden wordt zelfs door zijn ouders afgestoten.


  Maak melding

 39. President #Bouterse eregast bij de Paus op World Youth Day 28 juli 2013 #Brasil #Suriname pic.twitter.com/k0lZY5iSRi

  Bouterse “Eregast”

  De Paarse Paupers zijn echt te triest voor woorden.


  Maak melding

 40. Bally Sabroso
  Bally Sabroso
  @DJSabroso
  Lingüista, Creolista, Profesor, Informático y DJ:
  DJ Bally aka DJ Sabroso, El Mayimbe del Sabor.
  Amigo de Cuba Revolucionaria y Chavista.

  ? · sabroso.streame.tv

  Zie boven de profielomschrijving van onze Bally

  I rest my case


  Maak melding

 41. @ sint nicolaas

  Vraag die kut paus van je wat zijn beweging aan de slavernij heeft verdiend.
  Bouterse zou zijn klauwvieters niet moeten schudden.
  Jullie staan zover van de realiteit.


  Maak melding

 42. @ henk Molenaar
  jo blanke racist donder op!
  Het zijn stomme surinamers die met jou meepraten. Ze moesten maar eens weten wat voor racistische uitspraken jij bezigt. Je bent walgelijk gewoon!


  Maak melding

 43. Seedorf heeft voldoende WIT geld zodat hij een ijzeren
  voorraad zeep kan inslaan. Die zal hij ongetwijfeld nodig hebben om zijn bebloede handen te reinigen!!!


  Maak melding

 44. Henk Molenaar je bent niet alleen een redimusu maar ook een buriki, profesor is Spaans yow dombo, mijn hele profiel is in het Spaans geschreven, dus het is goed geschreven.

  Wat een ongeschoolde gasten zijn die redimusus. Zat jij samen met Kneus op de Huishoudschool? Nog zo een koekenbakker, ga toch gommakoekjes bakken. :-)))

  Oh, ja ik heb die Norit tabletten voor jullie, want nu heb je ook nog mond diarree.


  Maak melding

 45. Maandag 29 juli 2013 om 17:08 uur, door Jahjahfaya

  Heb het net gepresenteerd om klaar te komen maar helaas geen Bouta.
  Dus je hebt wederom ongelijk!


  Maak melding

 46. Als dit je toegevoegde bijdrage is,ben je rijp voor de kleuterklas.
  Ik snap het niet.
  Jullie zijn zo anti Suriname,waarom laat je het niet.
  Is verspilling van je tijd.


  Maak melding

 47. als bouta zo slim was dan had hij vanaf 1980 Sur.president moeten zijn en sur. zou nooit bankroet zijn . in jaren 80 sur bkrt. ,en in jaren 1998/99 bkrt en moet kijken in 2015 Suriname weer bankroet.Bouta moet gewoon in boma zitten en geld tellen.hij maakt allemaal fotos met suriname geld,niet van hem


  Maak melding

 48. Weet je wat ik hier bespeur,jaloezie,niets anders dan jaloezie dat men bouterse niet kan breken maar dat het omgekeerde gebeurt.de oppositie kan maar niet bereiken wat het graag zou willen.zelfs venetiaan heeft de heeft de hand van de paus,obama,
  Chinese president en sedorf niet kunnen schudden .dat zegt genoeg over deze man.
  venetiaan heeft kwaliteiten maar ik denk dat hij toch veel tekort komt.dan kunnen sommigen wel roepen bouterse moordenaar maar bouterse scoort in binnen en buitenland ondaks dat nederland en front hem probeert te boycotten.het bewijs liegt er toch niet om.zelf ben ik tegen dat men bouterse boycot omdat het surinaamse volk hem democratisch heeft gekozen,niet leuk voor sommigen maar dat is democratie, verder moet men zich erbij neer leggen .vooral nederland moet zich er niet mee bemoeien,zij zijn het die democratie prediken en achteraf spelen ze een vies spelletje. Laten wij zien wat er in 2015 gebeurt het volk zal dan haar oordeel vellen als bouterse nog vier jaar krijgt.venetiaan moet het ook niet steeds hebben over het boycotten van bouterse ,hij schaat het land,ik denk dat hij de nps geen dienst bewijst met zijn akties.de heer rusland kan hem beter tot de orde roepen als ik hem mocht adviseren.ga echte oppositie voeren meneer venetiaan.


  Maak melding

 49. Foto:
  Wil de enige echte moordenaar (in de gevangenis) gaan
  zitten?

  Je mag raden wie dat is en als je de juiste naam opnoemt, dan fluit ik.


  Maak melding

 50. seedorf is een trotse surinamer,en met recht,door hem krijgt suriname een internationaal bekendheid wat voetbal(sport)betreft.
  redimusus,hij maakt uit wie hij de handen wil schudden en dat bepalen jullie niet voor hem.
  kijken jullie goed naar die foto dan zien jullie hoe trots hij als ekte surinamer is om naast de president van suriname te staan.


  Maak melding

 51. Bouterse probeert steeds meer de gezelschap van succesvolle mensen/landen/instituten op te zoeken in de hoop dat hun secces een beetje op hem gaat afstralen. Tevergeefs!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.