‘Ontslag minister van Financiën in de lucht’

101

PARAMARIBO, 23 jul – Adelien Wijnerman schijnt haar langste tijd te hebben gehad als minister van Financiën. Binnen haar partij, de NDP, wordt haar ‘zwakte’ verweten. Wijnerman zou niet in staat zijn tegengas te geven aan de president van de Centrale Bank van Suriname, Gilmore Hoefdraad. De door de NDP zelf gerekruteerde Hoefdraad zou met zijn beleid de ‘grote’ projecten om zeep helpen.

Het wordt de nationale bankier kwalijk genomen dat hij vasthoudt aan omzichtig beleid. Ruime financiering zoals voor verkeerswegen en bruggen zou de economie onder druk kunnen zetten. Daarom ook wordt heel weinig ruimte gegeven voor leningen. Het mag goed bedoeld zijn, het zet ook flink wat kwaad bloed. “De minister vormt geen of niet voldoende tegenwicht. Haar functie is in het geding”, zegt een bron anoniem tegenover de Ware Tijd.

In elk geval wordt al overwogen Wijnerman de deur te wijzen. Er zou ook al een kandidaat klaar staan, een financieel adviseur van het staatshoofd. Overigens is het raar dat de NDP zich zo stoort aan het beleid van Hoefdraad. Het is maar moeilijk te vatten dat de partij niet wist wat ze binnenhaalde toen Hoefdraad werd losgeweekt bij het IMF. Wijnerman blijkt eerder kritiek te hebben geuit op hoefdraads drang om buiten zijn bevoegdheden te willen treden.

101 REACTIES

 1. Wie bouterse zegt, zegt probleem.
  De man van 80.000 srd per maand verkeerd in problemen.
  Bouterse wil strooien met geld om weer gekozen te worden, alles en iedereen moet daarvoor wijken.
  Hahahaa jullie waren gewaarschuwd.
  In de jaren 80 ging het op de zelfde manier richting afgrond.


  Maak melding

 2. de regering probeert het feit dat su financieel kapot gemaakt is door de ndp pl en abop te verbloemen door de schuld af te schuiven op de minister van financien
  wwe kijken er naar uit dat de mensen die diensten leveren aan de overhead eindelijk betaald worden
  want er is toch genoeg geld zoals onze regeerders beweren


  Maak melding

 3. Beste GMAP

  Ik voorspel het al maanden.
  Er komt geen dollar binnen er wordt met honderden miljoenen gesmeten die er niet zijn.

  Binnen 2 maanden is de gambio koers 1:6 (euro)

  Iedereen gaat zijn waardeloze srd’s dumpen.


  Maak melding

 4. ziet er naar uit dat door de minister te ontslaan de uitbetaling van de vakantiegelden op zich zal laten wachten

  eerst wachten tot er een nieuwe mini-ster is benoemd


  Maak melding

 5. Bakra Basi,
  ik was je even te snel af hahaha.
  Henk Molenaar we hebben ze gewaarschuwd.
  Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten.
  Gado no e sribi, ik ben benieuwd wat onze dorps idioot G van gaat maken.


  Maak melding

 6. Vreemd, nog steeds geen commentaar van de Paarse wolven? Is dit ook de schuld van Nederland, Amerika, of Venetiaan? Hoefdraad kost Suriname te veel $$$, maar hij is binnengehaald vanwege zijn familieband met DDB. Ik ben geen MC/NDP’er, maar ik hoop dat de Surinaamse vakbonden Minister Wijnerman beschermen. Ze is Sranang oema, en ze heeft het altijd (ook tijdens Vene) uitstekend gedaan.


  Maak melding

 7. “De door de NDP zelf gerekruteerde Hoefdraad zou met zijn beleid de ‘grote’ projecten om zeep helpen”.

  Dus nu zou deze Minister moeten vertrekken omdat Hoefdraad domme dingen zit te doen (verkopen Goudvoorraad van Suriname).

  Wel typerend voor deze regering, de mensen die juist gaan voor de ontwikkeling van het land moeten plaatsmaken voor de mensen die Suriname sneller naar de afgrond willen doen gaan …


  Maak melding

 8. @SENG-SANG

  “…schamen jullie je niet of hebben jullie geen ziel”

  Vraag je dat ook aan de mensen die Baas steunen, ondanks zijn – bewezen – criminele en moorddadige verleden?


  Maak melding

 9. zoals ik heb aangegeven ziet de wolf achter elke boom meerdere dieven..maar hij vergeet dat zij zelf ook een crimineel is. Kosten wat het kost gaat hij proberen zijn onschendbaarheid te behouden zodat hij niet opgepakt kan worden voor oa drugshandel.De zwakke schakels vliegen eruit met een royale vergoeding. De wolf kiest alleen zijn vertrouwelingen om hem heen waarop hij blindelings kan bouwen, immers worden ze ook royaal beloond.. De valse propaganda draait op volle toeren en laten het volk horen en beloven hetgeen ze willen en horen …

  De aantocht van de devaluatie is in gang gezet…
  extra riemen zullen niet helpen om de broek hoog te houden…


  Maak melding

 10. Is het alweer zo ver!!???

  ‘JIJ ERIN ,JIJ ERUIT’……zegt bouta de moordenaar!!!

  Ons land Suriname is tegenwoordig niet meer het land Suriname,maar NDP land Suriname!!!

  Help ,en de presidentskandidaten van deze partij zijn somo,brunsie en bouta[alweer…pfffff] en ze hebben 1 ding gemeen,
  ZE HEBBEN ALLE 3 EEN STRAFBLAD!!!!


  Maak melding

 11. seng-sang
  de geruchten machine draaid weer op volle toeren , schamen jullie je niet of hebben jullie geen ziel .

  Om even aan te geven het volkomen gebrek aan moraal en/of objectiviteit van Paarse Paupers zoals SENG-SANG

  Deze Pauper durft het over een ziel te hebben en ondersteunt een president die 15 ongewapende burgers liet afslachten en weigert zich hiervoor te verantwoorden voor een Surinaamse rechtbank.


  Maak melding

 12. Twee weken terug werd mij dit ook ingefluisterd. Hechte eerst weinig geloof aan. Maar vervolgens werd ik gepolst voor een functie als adviseur van de (nieuwe) minister van financien. Dacht eerst aan een goede zomergrap. Maar mijn ethische normen zijn te hoog om deel uit te gaan maken van deze kliek. Ik blijf lekker commentaar geven op dit forum.

  Overigens vind ik Gilmore Hoefdraad een goede president van de CBvS. Ik kan mij goed vinden in zijn strenge financieel beleid, aangezien Suriname afstevent op een hyperinflatie als gevolg van de onevenwichtigheden in de staatsinkomsten.


  Maak melding

 13. Gilmore Hoefdraad doet er slim aan om zijn blazoen zuiver te houden.
  Over een jaar is hij wellicht zijn baantje kwijt maar wanneer het buitenland in zijn beleid geen fouten kan vinden kan hij overal aan het werk.


  Maak melding

 14. Weer en minister die onderhouden moet worden tot aan hasr dood door de belastingbetaler, door wanbeleid van deze moordenaar die zelf deze ministers heeft aangesteld, terwijl hij zelf aan vervanging toe is, en zou als ik hem was me volledig concentreren om verder als padvinder door het leven te gaan, want daar zijn de gevolgen van wanbeleid minder groot dan in de politiek.


  Maak melding

 15. De Centrale Bank van Suriname is een autonome organisatie binnen het staatsbestel, die eigendunkelijk beslissingen kan nemen ten aanzien van het monetaire beleid. In dat geval zal de minister van Financiën altijd aan het kortste eind trekken. Mijn vraag i: Wie controleert het beleid van de CBvS als kritiek daarop al niet mogelijk is? Of zal Chan toch gelijk krijgen? Tot nu toe denk ik dat er al 10 ex-ministers in 2015 niet weer op de NDP stemmen. Wie volgt?


  Maak melding

 16. Hoefdraad heeft zijn scholing gehad van de duivel.Hierdoor denkt hij dat hij de alwetende is in de land der blinden.Al zijn uitspraken laat zien dat deze man veel van zich zelve denkt.Een grote lege EGO heeft hij.Zijn visie is heel kortzichtig.Aangezien Bouterse ook geen verstand heeft betreffende economie heeft hij zich omringd met lapzwanzers.De intenties van Bouterse zijn goed maar het hele land is verziekt door de NPS.
  Deze hebben van elke Surinamer een schurk gemaakt.
  Hierdoor wordt Bouterse door alle lagen van de samenleving tegen gewerkt.Het is een bijna onbestuurlijke Afrikaans land.Dan heb je nog een paar omhoog geschoten debielen z.a. Hoefdraad die denken dat niemand het beter weet dan HIJ.


  Maak melding

 17. Er lopen in Suriname letterlijk HONDERDEN ex-ministers rond die door leeghoofd Bouterse de laan zijn uitgestuurd omdat ze ’te licht’ waren.

  Deze onzin loop nu echt de spuitgaten uit.


  Maak melding

 18. Same old story bij paars. Ze hebben de shuffle dans tot kunst verheven. Waar blijft RobG, Pero en Sra met hun reacties. Suriname wordt op deze manier tot op het bot afgebroken. Bouterse moet zijn mandaat teruggeven aan het volk. Hoogste tijd voor nieuwe verkiezingen. Gebleken is dat Bouterse niet in staat is zijn regering bijeen te houden. Deze plakband coalitie moet vandaag nog weg !!


  Maak melding

 19. Wanneer reshuffled Dada zichzelf, het is heel makkelijk om spelers de schuld te geven van het wanbeleid. Hij heeft niet eens de capaciteit om de juiste spelers te kiezen. Doe ons aub een genoegen laat het over aan een andere coach die het veel beter kan en bereid je alvast voor op Santo Boma.


  Maak melding

 20. Trouw, vandaag 23 juli (door Pieter van Maele):

  RELLEN IN SURINAAMS EL DORADO.
  Inwoners goudzoekersdorpje belagen Canadees bedrijf; leger zet traangas in.

  “…we hebben al eens alles moeten achterlaten. Na onze gedwongen verhuizing willen we liever geen nieuwe spanningen meer. Maar een tweede keer verhuizen willen we zeker niet”, zegt kapitein Ludwich WIJNERMAN (van Nieuw Koffiekamp) ferm.

  Opzettelijke bijkomstigheid of puur toeval..??


  Maak melding

 21. Na Moiwana nu EL DORADO. Het rommelt in Su. Welke president zet nu een leger in tegen haar eigen bevolking. Surinamers moeten massaal de straat op gaan om tegen deze regering te protesteren. Bouterse moet opkrassen naar Santo Boma !


  Maak melding

 22. de corruptie-carousel blijft maar draaien…erin…eruit…erin…eruit.
  Wat een kluchtenfestival!!!!!!!!!!

  En onze paarse holtorren zwijgen plotsklaps als het graf. DE LAFAARDS.


  Maak melding

 23. Met huidige chief scout valt er altijd wat te beleven.Met zijn padvinders pakkie vindt hij zich echt jong.Gaat ook naar de paus als een padvinder hihi en als indiaan spoor zoeken te Broko-baka[dat hij gestolen heeft].Af en toe een minister wegjagen hoort er bij.Hij doet alles behalve regeren.


  Maak melding

 24. Zwakte. Bouterse geeft iedereen de schuld dat er veel uitgegeven wordt, echter is Bouterse zelf die te veel uitgeeft.

  Dus wordt er gezocht naar een zwarte schaap

  Sterkte allen……


  Maak melding

 25. Hi Resto,

  Dat is ook zo, als er al zoveel niet deugt, waarom geen nieuwe regering?

  O ja was vergeten, Surinamers zijn geestelijk niet zo sterk en te veel gehersenspoeld door BAAS B


  Maak melding

 26. Ik vind dat hoefdraad ook direct weg gaat want hij kost de staats te veel ,en wat blijk nu zwarte mark voor geld is al in aantocht dus geld weer minder waard waar hij begin al gedaan had en NU.


  Maak melding

 27. De Paarse Paupers aan het woord:

  “Dinsdag 23 juli 2013 om 16:25 uur, door Henk Molenaar
  Bouterse heeft gelijk,wie niet deugd OPZOUTEN.”

  Dit ben ik dus niet. Dus hoedt u voor Paarse oplichters.


  Maak melding

 28. Stappen ondernemen die goed zijn voor land zijn niet populair bij deze regering.
  Dus de slimmen moeten plaats maken voor de loyalisten. Dat het ten koste gaat van het land is totaal niet van belang.
  De domme meerdeheid zal toch weer op deze plukkers stemmen als het zover is. Feest, eten, drinken en de stem is binnen.
  Jammer dat het zo moet gaan in Sur.
  Ook al wil je positief zijn, de realiteit maakt dat je verbitterd raakt.
  Spijtig maar waar!


  Maak melding

 29. Dankzij Dada blijft de Surinaamse economie goed lopen. De export van witte poeder loopt goed. De liefde van de blanken gaat door de neus. Zo komt het geld weer terecht in de economie. Dada is de juiste man op de juiste plaats. Kijk zo af en toe zit er een rotte appel tussen. Kwestie van de rotte appel eruit vissen toch. Gezonde appels kunnen gewoon in de mand blijven. Life goes on. Dada heeft alles onder controle. NEKS NO FOUT ..Bouta krakti mi mang


  Maak melding

 30. @Barbaman, ik zou niet weten wat je precies wilt aangeven met die info.

  -Wees duidelijk en geeft precies aan wat vanaf 2010 goed is gegaan in suriname en eventueel nog steeds goed gaat. Ik zal het zeker toejuichen.

  =Een ding is zekere en dat is het feit dat Gilmore Hoefdraad een grote zooitje maakt met ons geld en land.
  =Weet je nog dat Bouterse geld van de bank had geleend ZONDER dat de DNA hiervan iets wist??

  =Weet je dat Gilmore Hoefdraad hiervan op de hoogte was, maar deed alsof het de normaalste zaak van de wereld was????

  Er staat nu letterlijk::::::

  ===Na twaalf jaren van rust en stabiliteit is er weer een parallelmarkt ontstaan waar de Amerikaanse dollar vandaag voor SRD 3,41 wordt verkocht. De Centrale Bank van Suriname is niet in staat om de officiële koers voor de Amerikaanse dollar van SRD 3,25 – 3,35 te garanderen.

  ===De tekst geeft aan dat de jaren 80 weer herkenbaar worden voor velen die het ooit meegemaakt hebben.

  ==DEZE ZELFDE BOUTERSE HAD EEN ZOOITJE GEMAAKT IN HET LAND EN DE SURINAAMSE MUNT HAD HELEMAAL GEEN WAARDE====

  =Een ieder die over Venetiaan schreeuwt, moet nou eens weten dat die 12 jaar van stabiliteit onder zijn partij viel.!!!!!!!!


  Maak melding

 31. @Dagoebalsigh, als je ooit kinderen hebt of krijgt en samen met de familie, moet je goed oppassen.

  =Ik wens niets voor niemand, maar als zij ooit omringd zullen worden met drugs hoop ik dat deze tekst van jou op je geweten terug zal komen.

  =Dit betekent dat niemand hulp hoeft, omdat je het goed keurt dat Bouterse met drugs bezig is. Pas op dat zij niet met een crimineel trouwen.

  =GOD slaapt niet==


  Maak melding

 32. over hoefdraad zou ik niet zo snel oordelen,persoonlijk denk ik dat hij een verstandig monetair beleid voert,en ik denk dat hij best een goed salaris mag hebben, ik ben geen fan van het imf maar je moet toch kwaliteit (economie) hebben om daar te werken.


  Maak melding

 33. Ira,
  Als je in de straten van paramaribo kijkt dan zie me wat voor cocaine ramp zich voltrekt in suriname. dit hebben wij te danken aan bouterse en zijn drugs vrienden.


  Maak melding

 34. ookal komt deze boef moordenaar terug als pres,beter zal het niet worden in sme..

  eerder slechter en slechter..

  jammer voor de movinas die achter deze man aanhollen..


  Maak melding

 35. Beste Krobia:

  Het filmpje geeft een juiste weergave van de gemiddelde Bouterse aanhanger en Paarse paupers.

  Zo vreselijk achterlijk.


  Maak melding

 36. Ik ben benieuwd naar de officiële versie van de monetaire autoriteiten over de wisselkoers SRD versus US dollar. Een ding is duidelijk, het gaat zeer goed en zelfs tegoed met de Surinaamse economie.

  Door de grote economische bedrijvigheid in Suriname is er een zeer grote vraag naar US dollars om de bouwmaterialen, cement voor de bouw, auto’s, tv toestellen, mobiele telefoons, brandstoffen voor de auto’s en bedrijven, grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie , enz. te kopen. Er is dus een grotere vraag naar Amerikaanse dollars dan er een aanbod van Amerikaanse dollars op dit moment in het land is. Men geeft liever de voorkeur aan Amerikaanse dollars omdat de Amerikanen goedkoper produceren dan de Europeanen met hun dure Euro. De handelaren en producenten van voedingsmiddelen en andere industrieproducten willen van de grote economische bedrijvigheid in Suriname blijven profiteren en hebben dus dringend de dollars nodig om goederen en grondstoffen in het buitenland in te kopen. Men is genoodzaakt om op de parallelmarkt, dus bij de cambio’s de dollar in te kopen voor een hogere koers.

  Aan de andere kant heb je de kapitaalexporten van de Chinese handelaars, Casinohouders en andere buitenlanders die hun verdiende SRD’s omwisselen voor Amerikaanse dollars bij de banken. De Amerikaanse Dollars sturen zij vervolgens naar hun thuislanden. Ik denk ook dat de verkoop van goud door de Centrale Bank van Suriname in dit licht bekeken moet worden. Goud werd verkocht om aan de binnenlandse vraag naar dollars te voldoen.

  Ik denk dat de Surinaamse overheid de economische bedrijvigheid zal moeten afremmen waardoor er ook minder vraag naar dollars zal ontstaan. Daarnaast moet er goede wetgeving ingevoerd worden om de export van vreemde valuta naar het buitenland te beperken. Nederland, België, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, enz, enz, hebben dergelijke wetgeving ingevoerd om de export van Euro’s aan banden te leggen. In Nederland gaat men zelfs zover om de export van Euro’s d.m.v. kinderbijslag, pensioenen, arbeidsongeschikten uitkeringen van mensen die in het buitenland wonen te beperken. Het doel hiervan is om de Euro’s de rijkdom van Nederland of de EU, niet weg te laten vloeien.


  Maak melding

 37. Hmm,..als Bouterse slim is,.. zet hij Abrahams op de post van minister van financien,….of zijn zoon Dino,..tja wat maakt het uit,..de bodem van de schatkist is al in zicht,..duss


  Maak melding

 38. hans,ik heb mijn verhaal heel simpel gehouden voor de leek.Lees mijn verhaal eens goed door.Ik geef alleen inzicht over bepaalde economische processen/ontwikkelingen in relatie tot de wisselkoersen.


  Maak melding

 39. Beste Surinam Patriot.

  Ik heb heel wat Paarse gebrainwashte minkeukels voorbij zien komen op Waterkant. Maar RobG slaat werkelijk alles.


  Maak melding

 40. Henk Molenaar, dat je een sterk aftreksel(in rechte lijn) van het klootjes volk bent hoeft niet iedereen wereldwijd op het internet te weten.Het lijkt alsof je je gedrag heb geërfd van je ouders,groot ouders,over grootouders,enz,enz. Het gaat over van generatie op generatie.Ik hoop dat een nette Surinaamse vrouw de a-sociale cirkel waaruit je voorkomt kan doorbreken.


  Maak melding

 41. Nee RobG, je gaf op mijn vraag het verkeerde antwoord, het komt er op neer dat je op z’n Surinaams gezegd “geweldig speelt”. je weet alles beter je kunt alles beter, kortom je bent geweldig


  Maak melding

 42. RobG: Met sterke en nette Surinaamse vrouw bedoel je vast die vrouwen die met iet te strakke Paarse t-shirts en met 6 kinderen van 8 vaders aan hun rokken de huizen bezetten die niet van hun omdat ze menen daarop recht te hebben……


  Maak melding

 43. hans, ik speel niet voor geweldig, ik ben gewoon goed.Waarom zou ik het moeten ontkennen?Maar ik weet niet of ik alles kan. Maar ik vraag me af waarom je deze vraag stelt. Ik was voorheen redelijk goed bevriend met een Hans j,die bij een krant heeft gewerkt, in ——- woonde en tenslotte naar Suriname vertrok om er te gaan wonen.Ben jij soms die Hans J?


  Maak melding

 44. Rob de Gatlikker is al enige tijd bezig met zoete broodjes bakken.
  Dit doet hij om kans te maken bij een eventuele re-shuffle van mister Limbo.


  Maak melding

 45. Speciaal bedoeld voor gmap.
  het is al lang duidelijk dat je geen surinamer bent.
  want jou kritiek slaat nergens op.nooit
  een opbouwende kritiek voor het land en volk.
  dat je een hekel hebt aan ddb is duidelijk.
  geen mens op deze aardbol heeft alleen slechte klanten.


  Maak melding

 46. Daar komen de Paarse Paupers weer: De enige waarachtige Surinamer is een Surinamer die kritiekloos achter de President staat: een drugsdealer en moordenaar.

  aldus Bigarm.


  Maak melding

 47. @ Ira

  You just proved my case, ” ik weet niet wat je hiermee wil aangeven”
  Ai mi boi, lees die cijfers uit mijn link nogmaals, kijk naar het verschil sinds het aantreden van de regering bouterse, ie no sjie tak a reserve kring moro lek 100%.

  Ga terug naar mijn vorige reaktie en lees dat ding dan weet je wat ik wil aangeven

  Lek fa boegroe singi, boerikie jesie langa, ma troe tori a no mang takie,

  Barbaman tak so,………..


  Maak melding

 48. @RobG,

  Nu weet ik zeker dat je net als je BAAS DDB met je neus dik in die Wittie zit.Je snuift bij het leven.

  Ik zou zeggen snuif ze!!!!


  Maak melding

 49. @Bakra Basi
  “6 kinderen van 8 vaders”!
  Stel nou dat 2 v/d 8 vaders “denken” (en door de moeders voor de gek gehouden worden)dat zij werkelijk de biologische vader van die kinderen zijn dan zijn er toch 8 vaders? 😆 😆


  Maak melding

 50. Arme Wijnerman, ze had voor haar aantreden als Minister Wonny Boedhoe om raad kunnen vragen. Dan had ze wellicht afgezien van het ministerschap onder dit NDP bewind.


  Maak melding

 51. HENK MOLENAAR als iemand op een ander zn hooft zou schijten dat doet hij het in jouw mond wand je praat alleen maar poep en 8kinderen van 8 vaders ook goed maar weet jij wie jouw vader is 10 vaders 1 jongen henk molenaar


  Maak melding

 52. Door hebzucht staan idioten klaar na elke reshuffeling om zelf gereshuffeld te worden.
  Is het waardig dat je eer,naam en geweten zo te grabbel gooit voor een paar waardeloze SRD’s?


  Maak melding

 53. DDB: “Alle pionnen zijn al verwisseld, toch blijf ik verliezen. Verdomme!”
  Geef me een DRAAD en een HOEF en ik GIL: “Stop it, NO MOOOOOORE”
  Wijnerman, wijnervrouw, te veel wijn! …..game over….
  Zelfs die dobbelsteen was niet goed!


  Maak melding

 54. Wijnerman, lieve Wijnerman, zelfs jij wordt ontslagen door de meester. Jammer voor je, lieve Wijnerman, je had het kunnen weten. Nu moet je verder leven met de smet van paars. Je hele leven lang zullen ze zeggen: ” Kijk, zij was minister onder Bouta. Hij heeft haar ontslagen want ze was een softie, ze wilde niet optreden tegen Hoefdraad.
  Overal waar je komt zullen ze over je praten. Je had het moeten weten Wijnerman, wie met pek omgaat wordt ermee besmet.
  Je bent en blijft een ex paarse minister. Dat is net een tattoo. het gaat nooit meer weg.
  Hoge bomen vallen ook eens om.


  Maak melding

 55. Negatieve denk wijze en mentaliteit is de voeding van de tegenstanders,uitingen van woorden gestuurd door hun negatieve gedachtengang is hun aard naar ongeregeldheden.

  Robg,houden zo,laat jou niet gek maken door die fronters/Redimusus.


  Maak melding

 56. Aldus SRA onze vol-idioot en NDP dwaallicht.

  Robg, houden zo,laat jou niet gek maken door die fronters/Redimusus.

  SRA ik heb nieuws voor je: julllie paarse paupers, en met name de zwakzinnigen onder jullie, en dat zijn jullie bijna allemaal, kunnen niet gek gemaakt worden, want dat zijn jullie al!!!!

  Have a nice day!


  Maak melding

 57. Aldus who cares een van onze front varkens. Het is ook wat hoor met die zwakbegaafde front varkens hier op waterkant.net, de een nog dommer dan de ander, het enige waar ze goed in zijn is net vervuiling.


  Maak melding

 58. Woensdag 24 juli 2013 om 09:23 uur, door Sabidieri

  Haha schaaaaaaaaaatjjjjjjjeeeeeee leef je nog?
  Moet je niet je baas verwennen ?


  Maak melding

 59. SRA,de NieuwFront kudde loopt nog steeds als los/aangeslagen wild rond na de verkiezingennederlaag van 2010.Na de verkiezingen van 2015 zullen ze nog meer aangeslagen in het wild rondlopen.Hun biologische/ideologische/bestuurlijke kompas is van streek.


  Maak melding

 60. Door OengSaWini:
  @”Tamara, je hebt het met Wijnie. Voor mij blijft ze eeen moedige meid.”

  @OengSaWini,
  Ik vind Wijntje niet alleen moedig maar ze komt integer over en ze heeft wel wat in haar mars. Ongetwijfeld. Dat is wat juist in schril contrast staat met haar bereidheid te willen werken met een Roversbende. Dan krijg je voor altijd zo’n etiket opgeplakt. En dat vind ik nu juist jammer voor Wijnerman, een minister met een onbesproken verleden totdat …..ze geen weerstand kon bieden tegen deze post die haar nu noodlottig dreigt te worden.


  Maak melding

 61. RobG, hoe kun jij nu konstateren dat hun kompas van streek is, je bent immers zelf helemaal de weg kwijt, probeer die eens terug te vinden, als dat nog mogelijk is


  Maak melding

 62. Sang…Gilmore probeert zijn straat schoon te houden?
  Een beetje ordentelijke economie gaat niet gepaard met showprojecten van de lijder en zijn volgelingen.


  Maak melding

 63. Moeder vrouw presteert heden ten dage beter op de scholen, is de betere met het omgaan met huishoud geld, spaarzaam etc. etc. Mijn vraag is het volgende; waarom worden de weinige vrouwen in het kabinet de laan uit gestuurd ? Zijne excellentie minister Wijnerman is nu het slachtoffer. Aan vrouwen adviseer ik om geen hoge functies van deze regering te accepteren, anders wordt je kapot gemaakt voor het leven. Het lijkt alsof de regering een ander doel nastreeft.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.