Celstraf geëist voor aannemen 1,2 kilo cocaïne in postpakket

5

De Haagse Giovanni G. heeft gisteren 200 dagen celstraf tegen zich horen eisen, voor het in ontvangst nemen van een postpakket uit Suriname met 1,2 kilo cocaïne. Dat schrijft de lokale krant De Posthoorn.

Volgens de krant ontdekte de Nederlandse douane in twee containers van het schip ‘Venus’ uit Suriname twee pakketten cocaïne van dezelfde afzender. De autoriteiten plaatsten GPS-zenders in de pakketen en konden zo de 32-jarige man aanhouden, die één van de pakketten kwam ophalen.

G., die al eerder was aangehouden nadat hij op Schiphol een bolletjesslikker had opgepikt, ontkent iets te weten van de drugs in het postpakket. Ook zegt hij de afzender maar ‘vaag’ te kennen. Over twee weken doet de rechter uitspraak in deze zaak, aldus De Posthoorn.


5 REACTIES

  1. hoi kolibri hoe veel jaar straf zou je mij voorouders geven die jou voorouders 300jaar als slaaf liet werken? laat de cke maar naar nederland komen als vergelding.en wanneer ga je je land helpen opbouwen.


    Maak melding

  2. De man verloor 1200gX($60/g-$10/g verkoop min aankoop)=$60000 US dollars in de deal. Niks gaat helpen in de strijd tegen drugs, het is allemaal politie-toneel. Geef de verslaafden wat ze maar willen en einde probleem tegen een goedkopere oplossing.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.