Ifrish Alberg vijfde in Nederlandse finale

2

PARAMARIBO, 20 jul – Surinaams kampioen op de honderd meter Ifrish Alberg is als vijfde geëindigd tijdens de Nederlandse kampioenschappen atletiek in Amsterdam. In het Olympisch Stadion liet Ifrish een tijd van 10:55 seconden registreren. Dat was ruim een halve seconde trager dan Churandy Martina die een tijd neerzette van 10:04 seconden.

De vijfentwintig jarige Surinaamse atleet nam deel namens Rotterdam Atletiek. In de series liep hij de honderd meter nog in 10:65 seconden. Zijn aanwezigheid in Nederland is een aanloop naar de wereldkampioenschappen in Rusland in augustus.

Albergs beste tijd op de honderd meter werd in 2010 geregistreerd, namelijk 10,0 seconden. Dat was in Havanna, Cuba. Hij loopt ook de zestig en de tweehonderd meter en vier maal honderd meter.

2 REACTIES

  1. ik vind het erg knap van zoo een atleet ifrish met hard rennen dit wel hoor het zijn altijd de criools en soms gemix jongens die ver komen in het sport kom door doorzet vermogen en sterk ik discrimineer niet maar ik zie nooit javaans hindustaans jongens in sport dat ze door breken ook in voetbal waarom hoe denk dat ze geen kracht hebben en doorzet vermogen en niet op tij eet slaap en ook te veel drank alcahol en van deze man ifrish mogen ze wat leren enigste van moluks voertballer die de top haalde was simonthamata en tjhovanie bronchkhorst als ik het goed schrijf mar toch deze twee en tuament tjauw


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.