Druk eerste weekend Kwaku Summer Festival in A’dam

22

Het vernieuwde Kwaku Summer Festival, voorheen Kwakoe Festival, ging afgelopen weekend van start. Het festival dat van origine Surinaams is, beslaat dit jaar vier weekenden tussen 13 juli en 4 augustus en wordt gehouden in Amsterdam Zuidoost.

Op de druk bezochte openingsdag was o.a. de formatie Aptijt uit Suriname van de partij. De groep vliegt vandaag terug naar Suriname.

Hieronder een indruk van het optreden van Aptijt:

Op de site van de Amsterdamse krant Het Parool vind je ook een speciale fotoreeks van het eerste weekend van het Kwaku Summer Festival.

22 REACTIES

 1. Oke, mooi mang , dus zoals ik het begrijp en ervan uit mag gaan dat er dit keer geen djoegoe djoegoe meer is. Het kwakoe probleem is dus opgelost.
  Ik ben benieuwd!


  Maak melding

 2. Gelukkig Kwaku met een U dit festival is er een waartegen wij U zeggen. Heel mooi opgezet en echt zonder djoegoe-djoegoe van die geweldige bellers van Martradio.Dus het kan zonder een Glenn Codfried, een Ra Pengel, een Sonny Summer boy.ZO kan er een heel goed festival worden opgezet.Yvette Forster Vincent Soekra gefelicitteert.Ik ben eindelijk weer blij een Sur-Ned te zijn.Dank dank dank organisator en houdt aub. Ook jammer voor Mart,want met dat lulgedrag van Glenn is ook het reclame maken aan Martradio is voorbij gegaan.Norman joe lasie wang reclamamonie.Ik zeg las liever Glenn Codfried dan joe reclamegelden,want alle beetjes helpen. Glenn Codfried ver buiten de zaak met zijn COLLECTE- BUS ,want Glenn Codfried zegt geld te zullen collecteren om zodoende volgendjaar dit festival te kun nen organiseren.Dies a no pikie-pikie plei dit is echte torie/sanie.Krachtie jongens Yvet en Vincent,hopelijk doen jullie ’t ’t volgend jaar wwwweeeeerrrrr. Odiii.
  Glenny.


  Maak melding

 3. en gaaaaan allemaal naar KwakU…….gedraag je ook allemaal. no mikie no wang trobie. maak het gezellig en houdt het llllleukkkk.Sranangman in Holland go for it. Hhhhhodiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 4. PRACHIG FEEST!!Ik moet de organisatie feliciteren, het is erg goed georganiseerd geen overlast gewoon mooi en prachtig! houwen zo, bestuur stadsdeel z-o en organisatoren.
  TOP, TOP, TOP, ik ga er zeker weer naar toe!


  Maak melding

 5. eindelijk mooi en hoop dat het groter word elke jaar en voor de vrij gezellen er lopen enorm mooi dokla vrouwen en mooi criools vrouwen dit wel hoor ze hebben mooi lichaam en bibs om er van gek te worden maar kijken en niet aanraken maar als het klik dan zit je goed met een knap vrouw en je blijf elkaar trouw groetjes


  Maak melding

 6. Het gaat niemand wat aan hoe de boekhouding eruit ziet/ zal zien. K’ba nanga law.. het belangrijkste is dat er een kwaKU is,mooi opgezet,lekker vrolijk en de rest is voor de organisatie.Nogmaals orga van harte PROFICIAT.odi
  Glenny.


  Maak melding

 7. Kwik, Kwek en Kwak zijn de 3 monstertjes van de Willem van Sinasappel en zijn gesproete vluchtelinge en landgenote van de snuivende Maradonna.


  Maak melding

 8. wat een vette neppe sjit zeg allemaal aardappel op kweku festival, poffertjes en patatkraam op kweku hoe dan ? genodigde mogen uit porseleinen service eten de slaven mogen 2,50 betalen en bandje om en uit plastic bakjes eten, voetbal wordt een halve km verderop gespeeld gezellig hoor met 90% aardappel anders wat daar rond kwekkelt.Mis de ekte Kwakoe mang !


  Maak melding

 9. Beide dagen geweest. Prima en ook door deze organisatie is het goed opgezet.

  Maandag 15 juli 2013 om 23:05 uur, door kweku
  XXXXXXXXX!!!

  Dan ga je toch liever naar het (Kweku Festival).
  De Familie DONALD DUCKS wachten op je komst.

  Ook de Ghanese gemeenschap was bijzonder enthousiast.


  Maak melding

 10. Nog niet eens zo lang geleden had de hele gemeenschap de mond vol over Kwaku. Waarom zus, waarom zo, organisatie voor een deel in handen van bakra’s, kon dus niet! En nu zie je dat iedereen gewoon weer naar Kwaku gaat, onder het motto: “Waar is het feestje? Hier is het feestje!”


  Maak melding

 11. valt op he? bij positieve commentaar, geeft de orga llemaal dikke duim, bij negatieve commentaar geven ze duim na beneden rararara raar!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.