Aanslag op zich tegen afpersing verzettende ondernemer

16

PARAMARIBO, 15 jul – De eigenaar van de Thakoerdien handelsgroep is aan een moordaanslag ontkomen. Volgens de Times of Suriname hebben onbekenden schoten gelost op het voertuig waarin de man zat. Er is terug geschoten.

Dat deed de lijwacht van de ondernemer. Een schot raakte het voertuig vol. De man bleef ongedeerd. Het voorval vond plaats in het district Wanica. De man deed aangifte bij de politie. Volgens ressortcommandant Ulrich Tjin Liep Shie is de politie inmiddels met een grondig onderzoek gestart. De politie tast nog in het duister wat betreft de mogelijk daders. Volgens Tjin Lieps Shie heeft de ondernemer eerder aangifte gedaan.

Dat gebeurde na dreigtelefoontjes, waarbij een man geld eiste. De man moest honderd duizend dollar betalen anders zou hij om het leven worden gebracht. De politie onderzoekt of er een verband bestaat met de moordaanslag. In Suriname wil afpersing wel eens voorkomen van ondernemers of personen die rijk vermoed worden. Het sporadisch voorkomen van een gewelddadige afloop, doet de aanslag op de ondernemer des te verontrustender overkomen.

16 REACTIES

 1. het leger is ingeschakeld om de misdaad in te dammen, CTU is dienstverlenend naar de KPS toe, maar helaas!

  mss moeten wij een beroep doen op…*de rattenvanger van Hamelen*


  Maak melding

 2. Het is niet “Volgens Tjin Lieps Shie heeft de ondernemer eerder aangifte gedaan.”

  maar moet zijn :
  Volgens Tjin Liep Shie heeft de ondernemer eerder aangifte gedaan.

  geen s achter Lieps


  Maak melding

 3. Nog even en Kidnapping en Moordaanslagen behoren tot de alledaagse gebeuren in Suriname!!!
  Wat wij allemaal moeten meemaken onder deze criminele ndp regering!!!ONGELOOFLIJK MAAR WAAR!!


  Maak melding

 4. Welkom to the state of MAFIA!

  Dit is Suriname anno 2013.

  Straks ontvoeren ze je dierbaren en eisen ze geld.

  Laat dit een waarschuwing zijn voor vooral de Nederlandse toeristen. Vermijd Suriname voordat het te laat is en u het niet meer na kunt vertellen.

  Sinds Bouterse aan de macht is, is het land alleen maar achteruit gegaan.


  Maak melding

 5. @Resto het is niet Sinds Botersacht aan de macht is,MMMMMAAARRRRr ZODRA deze zaka-zaka aan de macht is jaajajajaaaa zodra deze zaka-zaka aan de macht is’
  , worden mensen mishandelt,zomaar opgepakt,verdwijnen en ga zo maar door.Soms neemt die zaka-zaka je zelf mee en je keert nnnnnooooiiitttt meer terug na het zwemmen met deze dagoe.En zonder een spier te verrekken vertelt hij doodgemoedereerd dat hij met je in ’t water was en je plotseling niet meer zag(geval Mahadew).Gerold Dompig deze zaka-zaka is de Surinaamse Joran van der Sloot.Arresteer ‘m aub en neem hem mee als je na 2015 terug gaat,want voor jou zal er zeker geen plaats meer zijn,vooral als de kleine djoeka plee-sjie-dent wolt.Neem dan rustig die kleine indiaanse jongen mee.Opgeruimd staat nnnnnetjesssss. Odiiiii baja odiiii.
  Glenny


  Maak melding

 6. =Het is verschrikkelijk dat je tegenwoordig niet meer vrij kan lopen in suriname of een zaak kan hebben die je met plezier runt.
  Venezuela taferelen in suriname.


  Maak melding

 7. Wanneer deze zogenaamde ondernemers hun criminele activiteiten ontplooien komen ze niet in de media..Wel wanneer hun criminele partners hun geld terug eisen


  Maak melding

 8. Waarom zwijgen Paranam c.s. nu in alla talen? Ik dacht dat in 2010 de criminaliteit volledig ingedamd zou worden met de instellingen de CTU-Unit die volgens een Surinaamse rechter niet een grondwettelijk orgaan is.


  Maak melding

 9. @Glenn Pengel

  Beste Glenn, ja jou verhaal herken ik heel goed. Maar in Suriname kun je op een zeer goedkope wijzen de andere het leven ontnemen. Daar vermoorden ze je nog voor €25,00 of een digitale camera. Dus het leven ken voor de Surinamers geen waarde. Grenzen, normen en waarden vervagen. Kijk maar naar de criminelen die hun eigen ouders oplichten, die hun eigen kinderen verkrachten, kijk maar hoe men misbruik maakt van bijvoorbeeld zieke en demente ouderen in Suriname. Kijk maar naar de vele aktes die bijvoorbeeld Notaris Soerdjbalie aan de lopende band heeft opgemaakt waarbij een vingerafdruk van de demente bejaarden is gebruikt.

  Dit zijn praktijken die geen daglicht kunnen verdragen, echt niet.

  Ik wordt echt bang als men lief tegen me doet in Suriname.

  Bijna overal moet je je achter traliewerk veiligstellen en dat in je eigen huis ook nog.

  Het lijkt wel een woestijn, zodra de schemering begint komen de roofdieren aan en moet je oppassen.

  Het land is mooi, maar ZEER ONVEILIG.

  En alleen van een mooie land kun je niet leven.

  Bouterse, jij bent en blijft een onbetrouwbare onderkruipsel aller tijden. Jammer dat jij kennis noch kundigheid hebt om je beloftes waar te maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.