Kwaku Summer Festival 13 juli van start met Aptijt

8

Op zaterdag 13 juli aanstaande gaat het Kwaku Summer Festival in Amsterdam van start. Het festival dat ook bekend is als ‘Kwakoe’, duurt vier weekeinden lang: van 13 juli tot en met 5 augustus. De bekende muziekformatie Aptijt uit Suriname zal op de openingsdag optreden. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt.

In de nieuwe opzet van het Kwaku Summer Festival zijn er twee grote podia, ‘de Waterkant’ en het ‘Jongereneiland Tha Block’. Aptijt zal op zaterdag 13 juli, de openingsdag van het festival, op het ‘Waterkant’ podium komen te staan. “De weersverwachting is bijna tropisch, dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een knallend feest, want dat is wat wij van Aptijt als de beste kunnen”, aldus Aptijt bandleider Deira.

Aptijt zou op 1 juli jl. op het Keti Koti Festival op het hoofdpodium optreden voor Morgan Heritage, maar door een inmiddels uitgesproken misverstand was de groep later dan verwacht aanwezig, en heeft zo niet meer kunnen optreden. Lees meer hierover op Suriname.NL en kijk voor alle info over het Kwaku Summer Festival op www.kwakufestival.nl.

plattegrond-640-kwaku

8 REACTIES

 1. Hmmmm, wat doen we luitjes?
  Waterkant podium) is aanwezig.
  Een wkn-discussie?
  Paars tegen de rest.

  Ik kom met mijn Vendetta mask en een honkbal knuppel, ter bescherming, whahahahahahaha

  Wie durft!


  Maak melding

 2. Ja weet je…..ik denk het niet….volgende week zijn er zoveel dingen en Aptijt is niet echt mijn fatu. Maar als jullie gaan, veel plezier.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.