Bouterse bespreekt kwestie Morales met Caricom-collega’s

64

PARAMARIBO, 6 jul – President Desiré Bouterse is vanuit Bolivia afgereisd naar Trinidad & Tobago. Bouterse zal zijn collega’s van de Caricom informeren over de spoedbijeenkomst in Bolivia over het standpunt van Unasur. De Unie van Zuid-Amerikaanse staten veroordeelt de behandeling van de Boliviaanse president Evo Morales in Europa.

Dat het toestel van Morales niet mocht landen op Europese bodem, wordt gezien als een ernstige misstap. Bouterse besloot ter elfder ure niet meer af te reizen naar Trinidad & Tobago. De spoedbijeenkomst van Unasur in Bolivia kreeg prioriteit. Als aanstaande voorzitter van Unasur, was het voor Suriname belangrijk de meeting bij te wonen. Intussen is Bouterse toch op Trinidad beland waar hij de top verder zal bijwonen.

De Caricom heeft enkele dringende issues te bespreken. Daar valt onder meer de onderlinge economische samenwerking onder. Overigens zorgt het drukke reisprogramma van de president voor aardig wat ongemak thuis. Vliegschema’s van Surinam Airways lopen vast. Het passagierstoestel dat nu voor de president wordt ingezet, kan niet worden gemist. Volgens de Ware Tijd komt een groep atleten waarschijnlijk niet meer op tijd voor een toernooi in Brazilië.

64 REACTIES

 1. Ai baya,..het buitenland is veel belangrijker voor deze man dan het binnenland. Tja dat krijg je als jaren in ballingschap heb moeten leven vanwege je veroordeling, en nu met je “presidentschap”een beetje vrijheid krijgt, da wat ga je doen dang? reizen natuurlijk!! En nog mooier,..het is gratis en je vliegt altijd first class ,..woooi ,..we gaan vliegen mi boy,..Suriname bedankt!


  Maak melding

 2. Veel zal hij niet te melden want het nieuws ligt allang op straat.
  De eisen worden niet ingewilligd en Morales gaat de Ambassade van de USA sluiten.

  Het is goed om te weten dat leiders van een bedenkelijke niveau die de normale rechtsgang tegen criminelen denken te kunnen beïnvloeden op deze wijze aangepakt kunnen worden.
  Morales stort zijn lande in Ellende. Maduro zit al in de ellende financieel gezien en als Suriname niet oppast zijn zij ook gauw aan de beurt.


  Maak melding

 3. Forummers, Odi odi op deze prachtige en zonnige dag.

  Wederom een LULVERHAAL van een reislustige DADA.

  Hij kan liever als passagier van SLM, rechtstreeks Snowden gaan ophalen uit Moskou.

  En de passagiers die gebruikmaken van SLM, blijken wederom de dupe te zijn geworden van deze reislustige DADA.


  Maak melding

 4. Ik moet soms heel hard lachen om deze dweper bouterse, ze staan nu voorop om Amerika te veroordelen terwijl in deze landen journalisten worden bedreigd en geintimideerd, was het niet bouterse die journalisten heeft gedood in Suriname, was het niet deze zelfde bouterse die kranten,televisie en radio stations in brand heeft geschoten in suriname,in venezuela worden radio en televisie stations gesloten als ze niet pro Chaves zijn, daar hoor ik die hypocriete Caricom niets van zeggen. Bouterse heeft ka met heel Suriname, hij schijt wanneer hij wil op jullie hoofd.


  Maak melding

 5. @Barnie ,..dat Venezuela in de financiele ellende beland is, was te verwachten. Hoe kun je een “buschauffeur”benoemen tot president van een land? Suriname is straks aan de beurt, ..jammer genoeg,.maar Surinamers,zijn de jaren 80 vergeten toen niks, zelf WC papier niet vinden was in Suriname. Wie was toen aan de macht? Deze zelfde Bouterse,..


  Maak melding

 6. @ Surinam patriot,

  Je hebt hellemaal gelijk.
  Hij doet alles in de “Geest van Chavez” om de domme en arme bevolking die echt van Chavez hielden te paaien.

  Maar de eerlijk gebied wel te zeggen dat hij eigenlijk met de ellende van zijn voorganger wordt geconfronteerd.

  Mocht er in Suriname na 2015 een nieuwe President komen dan zal ook blijken dat Lakhin en Bouterse gestreden en gereisde hebben om hun naam in de geschiedenis boeken te krijgen en niet om het land echt vooruit te krijgen.


  Maak melding

 7. 1: President Bouterse niet meer naar Caricom-top.
  Foto met een BRIL van (Hans Anders)!
  Zijn vervanger is minister Lacklee.

  2: En nu gaat DADA wel naar Trinidad & Tobago Caricom-top.
  Thans met een andere ZONNEBRIL op sterkte van (Hans Anders).

  Ik hoop na zijn terugkeer in SU., dat hij persoonlijk in het DNA zal verschijnen en volledig verslag zal brengen over deze reizen.


  Maak melding

 8. nederland was aan de macht nep patriot.bouterse heeft suriname onafhanhelijk gemaakt op 25 feb 1980.en vandaag worden de vruchten geplukt,zie maar volle vluchten met Surinamers die zich nu richting suriname begeven.om zich weer daar te vestigen.lang leve de gekozen president bouterse.lang leve de democratie.weg met redie moesoes,land veraders.


  Maak melding

 9. Bouterse bespreekt kwestie Morales met Caricom-collega’s

  . Vliegschema’s van Surinam Airways lopen vast. Het passagierstoestel dat nu voor de president wordt ingezet, kan niet worden gemist. Volgens de Ware Tijd.

  Om deze redenen zou ik nooit met SLM willen vliegen! Zo denken heel veel mensen uit mijn omgeving. Zulke actie`s bezorgen SLM géén goeie reputatie!

  Groet,Ram Ram,Goede Hafies(Veel Wijdheid!!!)


  Maak melding

 10. @GMAP, ik geef je groot gelijk.

  -Venezuela had ook een grote mond dat ze niets van die amerikanen moesten hebben, zie maar weer wat voor puinhoop achter is gebleven na Chavez zijn dood.
  Vandaag op de dag willen zij weer samen werken met die amerikanen. Zelfs aan toiletpapier is er schaarste.

  =Bouterse moet een ding weten, en dat is het feit dat de druk van die amerikanen veel zwaarder zal zijn als ze zullen ingrijpen.
  =Wat gaan ze met spoed bereiken?????

  =Ik vind het jammer dat de sporters later arriveren in Brazilië. Zo blijven de Surinamers maar een slechte naam dragen dat ze steeds te laat zijn.


  Maak melding

 11. =Lees een stukje tekst:::::Asiel in Venezuela;;;;

  CARACAS –

  De Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft besloten de Amerikaanse klokkenluider Edward Snowden asiel te verlenen. Dat maakte de president van het Zuid-Amerikaanse land in de nacht van vrijdag op zaterdag bekend.

  Ik heb besloten de jonge Amerikaan, Edward Snowden, humanitair asiel te verlenen zodat hij in het vaderland van (Simon) Bolivar en (Hugo) Chavez kan leven. Ver weg van de imperialistische Noord-Amerikaanse vervolging”, aldus Maduro tijdens een parade op de Venezolaanse Onafhankelijkheidsdag.


  Maak melding

 12. @Ira,
  Deze gasten gebruiken de zelfde soort retoriek om die domme massa voor zich te winnen. die domme massa trapt er heel makkelijk in.


  Maak melding

 13. het blijven apentuinen die Zuid-Amerikaanse landen, elk met zijn eigen Bokito als hoofdaap.
  Bananen vreten en kokosnoten kraken, meer kennis bezitten ze niet.


  Maak melding

 14. GMAP, ga de domme massa in Suriname vertellen hoe het komt dat er een behoorlijke economische bedrijvigheid in het land gaande is.Ga aan de domme massa vertellen dat vele hangjongeren nu de kans krijgen om vakopleidingen op diverse niveau’s te volgen en dat de werkeloosheid onder deze jongeren afneemt.Vertel de domme massa dat de categorie jongeren en ouderen die minder draagkrachtig zijn verzekerd zijn tegen medische ongemakken.Ga aan de aan de massa vertellen dat zij thans makkelijker een lap grond kunnen aanvragen en dat de financiering van een te bouwen huis ook binnen hun handbereik is.Ga aan de massa vertellen dat er een groot tekort is aan vakkrachten en dat er nu arbeiders uit Thailand, Bangladesh, Italië, Colombia, Argentinië, Polen, Oekraïne,enz in Suriname werkzaam zijn.Ga aan de domme massa vertellen dat steeds meer Surinamers als zelfstandig ondernemer aan het werk gaan met hun eigen bedrijfje.

  Kortom GMAP, je waant je in een andere werkelijkheid een andere leefwereld,enz. Surinamers willen vooruitgang. NieuwFront heeft niets voor hen gedaan. NieuwFront gebruik de massa als stemvee. Mensen pikken dit niet meer.


  Maak melding

 15. Beste mensen,

  deze clown zet Suriname op de map. Vraag is alleen maar: welke map???
  We horen zoveel geweldige dingen die deze dwaas heeft gedaan voor Suriname, maar het glas blijft leeg. Okay deze gun ik hem wel: Suriname krijgt van iedereen leningen. Jammer dat deze niet geinvesteerd worden in projecten die geld gaan opleveren. Dus de reking komt wel later. Niet zijn zorg.

  Is er ergens waar je de toespraken van deze dwaas kan zien \ horen. Ik ben op zoek naar zijn “keynote” speach in China. Mogen we als burgers niet deze “key” momenten delen met onze President? Nooit zie je er iets van. Kan die Limbo dit niet publiceren via de staasmedia? Dan kunnen we net als hem trots zijn op zijn prestaties op het internationaal podium.

  Trots was op hem toen hij bij de beediging van Min Adhin stelde: “ik dacht dat mijn CV indrukwekkend was, maar nu ik van deze Minister zie”.
  Kijk dat wil ik horen. En laat de conclussie over aan het volk. Laat hun meedelen met jou alles omvattende kennis, kunde en ervaring. Dan kan ik dus echt echt trots zijn.

  We hebben het hier toch niet over staatsgeheimen?


  Maak melding

 16. RobG,
  Jij leeft nog achter het ijzeren gordijn, Santokhi veegt de vloer aan met beleid regering ,StarNieuws
  RobG, yu ede boro, je laat jou in de maling nemen door die zware jongens die aan macht zijn in Suriname, Limbo strooit ook mooi zand in jou ogen.


  Maak melding

 17. De tegen standers op dit forum kunnen beter anansie torie gaan vertellen,want ze weten niet meer wat ze schrijven.
  Eerst was baas bang om te reizen , en reist hij ineens te veel want hij heeft geen tijd voor zijn land.
  Hij is de beste ooit,en jullie zullen maar blijven huilen
  tot jullie in de strond zakken.


  Maak melding

 18. De beste ooit…… die zijn eigen volk heeft onderdrukt en vernederd, de beste ooit die zijn volk heeft afgeslacht, de beste ooit die zijn land op de rand van de afgrond heeft gezet, de beste ooit die veroordeeld is voor drugshandel, de beste ooit die jullie veel beloofd en helemaal niets waarmaakt, de beste ooit die de munteenheid van ons laten heeft laten devalueren.
  met deze cv kan je alleen in Suriname president spelen.


  Maak melding

 19. Bouterse denkt echt dat hij Henry Kissinger is en Suriname het middelpunt van de politie wereld.

  Hij spoort voor geen meter.


  Maak melding

 20. GMAP, wie is Santhoki? Hij is de voorzitter, de lijsttrekker,de alleenheerser en allesbepaler van de VHP. Deze man heeft belangen,politieke belangen.ONTKEN DIT NIET!!!!!! De uitspraken van Santhoki passen in het plaatje van het ‘politiek spel’. Santhoki gaat niet vertellen dat er nu op dit moment een no-nonsensbeleid wordt gevoerd t.a.v. criminelen.De politie is preventief op straat aanwezig en de criminelen zoeken nu andere methoden om hun slag te slaan. Ook in Nederland, Amerika, Engeland, Zweden Bangkok, Perth,Jakarta en andere steden en landen heeft men met hetzelfde vraagstuk te kampen.

  GMAP, ik luister liever naar de commentaren van onafhankelijke deskundigen. Santhoki is voor mij niet objectief.Santhoki heeft grote politieke belangen.


  Maak melding

 21. Zaken die Robg opsomt zijn populistische maatregelen die geen stand houden.
  Die zijn nooit verantwoord in het parlement.
  Integendeel zijn al de reguliere werkzaamheden op alle Ministeries on hold.
  Frustratie alom op de Ministeries.
  De bom zal barsten als eind juli de ambtenaren niet uitbetaalt.


  Maak melding

 22. Je blijft je afvragen wie de kinderen zijn.Zij die het vertellen of zij die het geloven.Maar het blijven wel fabeltjes.Traffasie no dé…


  Maak melding

 23. De lijder van Suriname heeft alle tijd van de wereld. Thuis in Suriname heeft hij eenmaal NIKS /NADA te doen.
  Hij werkt helemaal niet!Met zo veel vrije tijd en uit verveling hijacked hij de SLM en gaat hij reizen,wedden dat hij venezuele bij terugkeer gaat bezoeken omdat de crimineel en spy Snowden daar zit?!HIJ ziet Snowden nu als zijn vriend/amigo!

  Ah,venezuela heft strakjes de crimineel Snowden en hier in Suriname hebben wij deze criminelen;

  Nieuwe ‘most wanted’ lijst van Korps Politie Suriname

  http://obsession-magazine.nl/wp-content/uploads/Lijst-van-meest-gezochte-verdachte-personen-Suriname2_Page_1.jpg


  Maak melding

 24. RobG,
  jij bent hele grote paarse EZEL,
  Bouterse wordt ieder keer op zeer duistere manier gekozen tot voorzitter van zijn.nationale drugs partij NDP, bouterse zet zijn eigen belangen boven landsbelang,Santokhi zijn beweringen zijn op feiten berust, jou beweringen zijn gebakken lucht ,jij bent geestelijk niet in orde RobG.


  Maak melding

 25. RobG: “k luister liever naar de commentaren van onafhankelijke deskundigen”.

  Je bedoelt brulaap Clifton Limburg met zijn gore propaganda die hij 12 uur per dag via dure ingekochte tv programma’s op alle zenders uitzendt?

  Wat ben jij voor eng mannetje?


  Maak melding

 26. die vraag is snel beantwoord, Henk.

  Die RobG(estoord), is niks meer dan een geindoctrineerde, laaggeschoolde, werkeloze hangmathanger….


  Maak melding

 27. Beste andere Henk

  En het is om dit soort types dat Suriname nooit vooruit komt. 40 procent is spookambtenaar en sluit zich aan bij wie ook aan de macht is om hun niets zeggende baantjes te behouden. Suriname telt bijna 50.0000 ambtenaren die NIETS opbrengen en dus alleen maar geld kosten. Ondertussen stroomt Suriname vol met Chinezen, Brasilianen etc die wel hun poten uit hun lijf werken, bedrijven opzetten en dus produceren.


  Maak melding

 28. Dus over 10 jaar als de schatkist leeg is en de gooud- en olie voorraad op zijn het de buitenlanders die het land runnen. Er wordt geen euro geinvesteerd in de ontwikkeling van Suriname. Het land bulkt van de schulden en alle grondstoffen zijn als onderpand van deze leningen verpatst.

  Suriname moeten straks bij de Chinezen en Brasilianen bedelen om een baantje


  Maak melding

 29. Rol!

  Wat kan de arme Surinamer ene meneer Morales schelen? De Arme Suri die met veel hosselen toch geen brood op de plank krijgt voor zijn kroost en moet gaan jatten om niet dood te gaan van de honger? Wa kan Morales hem schelen?

  De rol van een president is om voor zijn bevolking te zorgen en daarna pas gaan kijken of hij hulp aan anderen kan bieden. Maar deze president draait de rollen om en laat zijn volk pienaren, hun vlucht missen, om een andere filantroop te gaan steunen. Wanneer zal het volk deze egotripper ontmaskeren?


  Maak melding

 30. Henk Molenaar,de ambtenaren zijn een erfenis van het NieuwFront en voor het Nieuwfront een product van NPS en VHP.De ambtenaren zijn de vierde colonne van de NPS en VHP.


  Maak melding

 31. Zaterdag 6 juli 2013 om 14:25 uur, door sra
  de stappen die de president nu onderneemt zijn van internationaal belang.

  Mi Gudu Switi (sra-JUDESKA)!
  Ben je wederom met je verkeerde (been) uit bed gestapt?

  Wat is het INTERNATIONAAL belang van je reizende DADA in deze?

  Straks krijg je meer ‘sardien’ als NATIONAAL belang op je bord.
  ‘CASSAVE’ zal door je (pero) aangeleverd worden.


  Maak melding

 32. RobG,
  Enige wat jij kan is verwijzen naar anderen, kom met oplossing voor de grote problemen waarmee ons land nu mee zit. Hoeveel ambtenaren zijn aangenomen door jou criminele regering? Hoeveel ministers en ambtenaren zijn ontslagen door de slager van Paramaribo?
  RobG, jij bent zielige figuur, je was wel stil over jou bushouders verhaal.


  Maak melding

 33. @RobG, Ik ben trots op suriname, maar niet wat deze regering doet.
  vind je dit wel kloppen wat nu in de regering gebeurt met belastinggeld::::::

  06 Jul, 08:00

  =VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi.
  Chandrikapersad Santokhi, voorzitter van de Verenigde Hervormings Partij (VHP), vindt dat de regering in De Nationale Assemblee verantwoording moet afleggen over het financieel-monetaire beleid. Hij stelt dat er nu 40% meer inkomsten zijn dan tijdens de vorige regeerperiode. De VHP-topper wil weten wat er met het geld gebeurt.

  =Santokhi zei op een partijbijeenkomst vrijdagavond in stichting ‘de Olifant’ dat er meer geld in het laatje is gekomen door goud, belasting, olie, extra government take uit brandstof en devaluatie van de munt. “Je zou verwachten dat de regering meer zou presteren omdat er meer geld is, maar er is een realisatie van ver beneden de 40%”, merkt de politicus op.

  =De VHP-voorzitter haalt aan dat nu er meer inkomsten zijn, hij verwacht had dat er ook extra besparingen zouden zijn. Daar heeft hij echter niks van gemerkt. De goudvoorraad gaat weg. “Komt u uitleggen regering wat u doet met het geld. U verkoopt goud, wat gebeurt er met het geld. Komt u uitleggen in het parlement, dan kunnen we een discussie erover voeren”, benadrukt Santokhi die ook lid is van De Nationale Assemblee. Volgens hem vinden veel zaken plaats buiten de begroting om. Hij wenst informatie te hebben over het macro-economisch beleid.


  Maak melding

 34. Kijk het is normaal dat de SLM de president altijd vervoert. Maar van een professionele luchtvaart maatschappij mag je verwachten dat wanneer dit het geval is het niet in het geding komt met de vluchtschema’s. SLM zou dus altijd een reserve toestel MOETEN hebben. Dat is echt nodig.

  Maar aan de andere kant de mensen die met SLM vliegen zijn ook gek in hun hoofd. Ze kunnen wel boos worden dat ze hun aansluitingen missen en dergelijke maar wat verwacht je?
  Wat dat betreft ben ik blij dat ik een SuriNed ben hoor. Altijd met KLM gevlogen en nooit hoofdpijn gehad.


  Maak melding

 35. Misschien kan Bouterse ook bemiddelen in Egypte of Syrie. De man is er geknipt voor. Na zijn ambt moet suriname hem voordragen voor de functie secretaris generaal bij de vn. Su heeft het wel getroffen met hem whahahaha zonder gekheid
  suriname is maar stip op landkaart en oooh zo graag willen ze meedoen met de bigboys. Nee echt dit kan zo de comedy capers in.


  Maak melding

 36. Bouterse maakt zich druk om Marales maar heeft schijt aan de SLM en haar passagiers.


  Samen met haar man zat ze twee dagen bij de telefoon. Donderdagavond reden ze met een taxi naar Zanderij om daar bij de balie te horen dat de vlucht alsnog was afgeblazen. Vrijdagochtend vloog er wel een SLM-toestel naar Belem maar dat was al tot de laatste plaats bezet. Ook de hele vrijdag was het afwachten: ‘Bij ons reisbureau konden ze niets voor ons doen. En bij de SLM evenmin. Voor ons is dit heel vervelend maar ik heb eigenlijk ook medelijden met de SLM-medewerkers. Op gezag van de regering beslist de leiding over het inzetten van hun toestellen maar het personeel weet van niets. De mensen achter de balie durven ons nauwelijks onder ogen te komen. Ze schamen zich tot in het diepst van hun ziel. Je vraagt je af of onze regeringsleiders daar wel eens bij stil staan”


  Maak melding

 37. Koos: Hij leest blind altijd een Engelse tekst voor tijden zinloze buitenlandse bijeenkomsten maar heeft geen idee wat hij zegt.

  Bouterse spreekt namelijk geen woord Engels


  Maak melding

 38. Henk Molenaar, verbaasd me dat hij uberhaupt kan lezen. In feite is cliff limbo president van suriname. Wanneer is ddb voor het laatst naar de dna geweest ? Hij laat zijn smoelwerk nooit zien echter om debatten te ontwijken. En dat noemt zich president. Het is een schijtzak.


  Maak melding

 39. Als basja bobo zo vol is van groot spraak waarom waarom laat hij de SLM Snowdon niet even halen uit Moscow en in de Torarica huisvesten tot Morales of Maduro hem komen ophalen. Hij durft zelf geen voet aan Europa te zetten. De rest van de caricom ziet hem toch als dorpsgek, couppleger, moordenaar en veroordeelde drugshandelaar maar uit beleefdheid durven ze hem dat niet te zeggen.


  Maak melding

 40. Ram Singh toch, hoe kun je nu iemand onderdak verlenen, al is het maar tijdelijk, die bezig is de waarheid boven water te krijgen en wantoestanden aan de kaak stelt


  Maak melding

 41. santokie heeft verloren dij de verkiezingen ,hij moet zich berusten in de uitslag.PRESS D.D. BOUTERSE IS DOOR EEN GROOOOTE MEERDERHEID GEKOZEN,EN ZAL WEER GEKOZEN WORDEN,EN NA HEM ZAL ZIJN ZOON MET GODS WIL IN ZIJN SPOOREN TREDEN .SURINAME HEEFT LEIDERS NODIG DIE AAN HET LANDS BELANG DENKEN EN GEEN ZAKKE VULLERS ALS SANTOKIE DIE VOOR OVERLEG ELKE WEEK BIJ DE ZAAKGELASTIGDE VAN NED THUIS ZIT .


  Maak melding

 42. @marlio, de manier van jou opstelling zegt mij al genoeg hoe je in het leven staat.

  =Mijn vraag is dan het volgende aan jou::Ben je wel gelukkig in dit leven???ik denk van niet, omdat je vol wrok en emoties zit.


  Maak melding

 43. OVER DE INHOUD GRAAG IRA ,LUL ER NIET OMHEEN,BOUTERSE IS DOOR HET VOLK GEKOZEN MET RUIME MEERDERHEID ,WAT IS JOU PROBLEEM?EN DAN ONS VOOR DOM UITMAKEN OMDAT HIJ ONZE KEUS IIS GEWORDEN.WAT IS JOU PROBLEEM.STEL JEZELF VERKIESBAAR ALS JIJ JE ZELF BETER VINDT.SANTOKIE HEEFT HET OOK GEPROBEERT IS OOK NIETS GEWORDEN MET HEM ,WIE IS NOU VERBITTERD ?


  Maak melding

 44. @marlio

  Hmmmmm…als hij gekozen is door het volk met geruime meerderheid dan vragen we af hoe hij rondloopt met Amnestie!!!
  En kom mij niet vertellen dat het volk voor zijn walgelijke Amnestie gekozen heeft met geruime meerderheid!!!!


  Maak melding

 45. Dat de SME president de kant van Morales kiest, is begrijpelijk, het zijn vogels van gelijke veren. Met dien verstande dat ze beide drugsverhandelaars zijn, dus soort zoekt soort. Het zelfde zal ook de SME president kunnen overkomen. Dat de verkiezingen met een grote meerderheid zijn gewonnen is omdat de Front regeringen met Neokolonialisme bezig waren. En dat vanaf 1948 tot 1975 en heden, het begon met het samenstellen van etnische politieke partijen. Hierin zijn ze in de fout gegaan, met dank aan pater Weidmann, de aanstichter van dit alles. Verdeel en heers politiek, want een vuist maak je met vijf vingers, als je begrijpt wat ik bedoel! Deze regeringsvorm werd toen met beide armen omhelst, en de resultaten kennen wij. In Suriname wordt er BananaRepubliek politiek gevoerd, maar omdat de meeste aanhangers van politieke partijen apolitiek zijn, dus lijkt het alsof het volk achter hen staat. Het zijn net schapen, elkaar volgen want ze hebben geen doel voor ogen! Daar in troebel water is het goed vissen.


  Maak melding

 46. Marilio: jij zit dus te wachten op drugscrimineel en bankovervaller Dino om president van Suriname te worden….

  I rest my case..


  Maak melding

 47. Marlio, je caps loc gebruiken ,is hetzelfde als schreeuwen, correctie overschreeuwen bedoel ik, dat is wat jij aan het doen bent, veel lawaai en weinig ol. ga lekker de jungle in tussen de brulapen, val je ook niet o


  Maak melding

 48. Beste Hans,

  Ik hou mij hart vast voor Suriname als brulapen zoals die idioot Marlio door het vreemde stemsysteem in Suriname waarvan het binnenland profiteer de politiek gaan bepalen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.