President Bouterse niet meer naar Carcicom-top

65

PARAMARIBO, 4 jul – President Desiré Bouterse heeft afgezien van zijn bezoek aan Trinidad & Tobago. Het staatshoofd geeft de voorkeur aan een spoedbijeenkomst van de Unie van Zuid-Amerikaanse staten, Unasur. Bouterse behoort tot de groep staatshoofden die de bejegening zullen bespreken van de behandeling die de Boliviaanse leider Evo Morales is ten deel gevallen.

Volgens de Boliviaanse regering zit Amerika achter dit ‘vliegtuigincident.’ Het toestel waarmee Morales terugkeerde van een bezoek aan Rusland, mocht niet door het luchtruim van bepaalde Europese landen. Vermoed werd dat de gezochte Amerikaanse dataklokkenluider Edward Snowden met Morales meereisde. Uiteindelijk moest het toestel een noodlanding maken in Oostenrijk waar kon worden bijgetankt. Morales veroordeelde de houding van de betreffende regeringen.

Volgens La Paz is het leven van de president onnodig in gevaar gebracht. Unasur heeft de top bijeengeroepen om het incident aan de kaak te stellen. Het wordt als ‘onacceptabel’ aangemerkt dat een staatshoofd een dergelijke bejegening ten deel valt. Bouterse blijft een dag in Bolivia. Hij neemt binnenkort namens Suriname het voorzitterschap van de regionale organisatie op zich.

65 REACTIES

 1. Wanneer gaan de journalisten in Suriname de kosten van al die presidentiële reizen optellen? De baten zijn altijd nul komma lul geweest.


  Maak melding

 2. “die de bejegening zullen bespreken van de behandeling die de Boliviaanse leider Evo Morales is ten deel gevallen.”

  Bacove Nederlands…


  Maak melding

 3. Lekker belangrijk, en ook van groot belang voor het land Suriname. Of gaat Desi adviseren hoe je moet reizen als je op diverse “wanted”-lijsten voorkomt?


  Maak melding

 4. surinam patriot,.
  5% ziek en 5% brokobaka is 100& nutteloos.
  Hij had een grote smoel over de vorige regering, nu breekt hij alle record


  Maak melding

 5. Toen Su kortgeleden onder water lag/zat heeft dat Su volk deze Zaka-zaka niet gezien. DiDiBrie heeft zijn volk in het water laten stikken en kwam pas na 2 weken in beeld. Ik vraag me af waar deze zaaaaakaza zich mee bemoeit.Su kon alleen maar steun betuigen en daarmee basta,maar neen a moes doe mee,terwijl. DiDiBrie noch Su a no wang factor foe betekenis.Llloe- koe,llloekoe wang mmmmoeiiilijk-keid.Pikin ingieboi wilt ook een pijpje roken ha ha hahahahaaaaii. A pa kong frede,want if a 3 letter(l…l) teveel plukken ze hem ook uit de lucht en dan is ’t exit met die comedie in Su. Ned mag zich niet met Su bemoeien,maar jij mag je voor de zoveelste keer gaan bemoeien met andermans zaken.DiDiBrie waka joe pasie ie tang fie.Odiiiii.
  Glenny


  Maak melding

 6. Grootdoenerij dat heel veel geld kost,terwijl stichting voor het kind wachten op hun geld.bouterse en zijn circus clubje kosten suriname alleen maar geld.


  Maak melding

 7. In DAT vliegtuig was het vermoeden dat Snowden aan boord was, wij weten zekerrrrr welke WITTE SNOW er op de vlucht van indiaan IS…………….


  Maak melding

 8. Een krachtig afkeuren van deze actie door de Europese landen tegenover de Pres van Bolivia, was ook goed geweest. De wereld zal er heus niet erger van schrikken als DDB (het leeghoofd) bij het overleg lijfelijk aanwezig is. Hetgeen er is gedaan door deze Europese landen laat zien dat ze volledig op verzoek van USA hebben gehandeld. Stel dat niet het regeringstoestel was van China of Brazilië. Nou dan hadden ze het zeker niet gedaan. Maar ach het was maar Bolivia. Dat is het ergerlijke ervan. Heel laf gedrag en betreurenswaardig.
  Let wel: als de Amerikanen iemand echt willen hebben gaan ze hem\haar wel ophalen.
  En het lijkt nu wel of deze Visionaire Pres van Su maar alles zal aangrijpen om zo niet naar de DNA te gaan. Discussie in Su ontloopt hij. Dan maar liever in het buitenland. Daar leest hij wat teksten voor (waar hij zelf ook niet van snap wat er eigenlijk staat) en hoef geen discussie aan te gaan omdat hij niet kan converseren in vreemde talen (Nederlands trouwens is ook niet om over naar huis te schrijven).
  Maar het gaat steeds beter met Su zoals deze kakkerlakken beweren


  Maak melding

 9. GMAP, jij kan het niet laten om te blijven zeuren. Je moet bliksemsnel naar Suriname verhuizen, zoek een betaalde baan en betaal vervolgens belasting. De overheid krijgt dan meer geld binnen en kan vervolgens meer subsidie geven aan de instellingen.


  Maak melding

 10. RobG,
  Jou censuur heeft niet gewerkt zo te zien.
  RobG, jih probeerd onzin hier te verkopen, terwijl op anderen sites iedereen kan lezen dat buschauffeurs al 6 maanden wachten op hun subsidie, oud militairen die hebben gevochten voor die beest bouterse krijgen geen geld meer, stichting voor het kind wacht al maanden op hun geld,leveranciers die maanden op beld wachten terwijl bouterse iedere dag in het buitenland zit voor jan met de korte achternaam.
  Noem mijn een voordeel van al die buitenlandse reizen van jou drugscriminele president.


  Maak melding

 11. @GMAP
  Broeder, laat je niet afleiden…blijf de spijker op zijn kop slaan..

  Jij geeft ook goed voorbeeld hoe je je “stem ” moet laten horen…

  tang “diek” deng mang te deng bhar au au au


  Maak melding

 12. en volgens sommige gaat bouterse op snoepreisjes en laat hij het land onbestuurbaar achter”wat een idioten”als bouterse geen principes had zou hij nooit land en volk op de eerste plaats gezet hebben voordat hij buitenlandse diplomatieke of handels betrekkingen aan zou gaan.

  Inplaats in eigen huis te kijken naar Rutte die vaak in het buitenland is,en dat er daarover niks gezegt wordt en jullie koning die nog in brasil op zijn snoepreisje aanwezig was en ook in china voor een rijst project”maar nee dat mag toch wel”stelletje blinde ratten die nog in hun stompzinnigheid alles wat met su temaken heeft negatief omschrijven.


  Maak melding

 13. Roy,
  Brother… aan de ene kant lopen ze hier balken hoe goed gaat met Suriname, verwijzing naar IMF raport terwijl ze maanden achter lopen met de meest simpele subsidies, salarissen het persooneel die zorgen voor na schoolse opvang zijn ook al maanden niet uitbetaald. in de vroegere communistische landen werd alles mooier voorgesteld dan het was, RobG leeft nog in de tijd van Honecker,Brezjnez en Nicolae Ceausescu.


  Maak melding

 14. die persoonlijke racistische opmerkingen over president Bouterse en het surinaamse bevolking die hier op wkn gemaakt worden zijn niet uit een rechtvaardige aard,maar weerspiegelt meerdere persoonlijkheden van hen die zelf in een persoonlijke probleem hun beterschap niet kunnen vinden en het daarom op anderen afreageren.
  met de kennis dat zij die ervaringen niet zelf mee gemaakt hebben maar er wel over willen oordelen en anderen die een oprechte posting plaatsen gelijk aanvallen met negatieve woorden geven zij aan hoe laag een mens kan zinken in zijn ego, dat het lager dan dieren is gedaald en steeds blijven dalen naar een demonische denk patroon.
  het is schandelijk te weten dat het hier gaat over surineds waarvan hun navelstreng in suriname begraven is maar straks uitgestoten gaan worden vanwege hun veraderlijke uitspraken en handelen en minachting voor land en volk en regering.
  zoals vele echte surinamers weten moet men niet sollen met land van geboorte waar ook onze voorvaderen en moeders voor gestreden hebben met bloed,tranen,zweet en ook hun leven gegeven hebben voor ons die tegenwoordig in hun voetsporen zouden moeten treden en ook hun kennis bemachtiggen om in natuurlijke en universele ballans te leven.

  dat de echte surinamers ernaar mogen streven voor een beter ballans in eigen land en zonder inmenging van een ideologie dat niet van ons is maar een ideolgie afkomstig van onze voorvaderen en moeders om op die manier ons zelf opbouwen en standhouden tegen infectie van buitenaf.


  Maak melding

 15. GMAP, die RobG heeft te lang met z’n snufferd op de Taksimplein gestaan. Van al dat inhaleren van traangas ga je war taal uitslaan. Eerlijkheid gebied te zeggen is dat RobG nooit iets zinnigs heeft te melden. Paarse draad in zijn betoog is dat deze regering uitstekend werk verricht en dat salon socialist Bouterse de juiste man op de juiste plaats is. Wie neemt RobG nog serieus ? Hooguit de paarse landverraders die zich zgn patriotten noemen en die alles doen voor een broodje zoutvlees met een blikje Fernandez.
  Ze zouden hun blikken werpen naar naties die strijden voor vrijheid en democratie. Surinamers zijn een schaamteloze volk, ze hebben hun ziel en zaligheid verkocht aan de duivel enkel alleen om materialistisch beter van te worden. (denkt men).


  Maak melding

 16. Het bekende snoepreisje.

  En wat gaat hij eraan kunnen doen?
  Joh je reis en vergadert maar een eind weg…

  Niemand verstaat toch wat je zegt.
  Spek en bonen, waste off time.


  Maak melding

 17. sra

  top,klasse,een hele goede uitleg.
  en jij hebt groot gelijk”en zie jij die antwoord van DRE,hij is sprakeloos en weet verder niks te antwoorden.
  sra,bless en een gezegend dag met jou lezing in het………….gebouw.


  Maak melding

 18. @GMAP

  Als het goed gaat hebben heel wat ook geen 2 banen nodig om BIJNA rond te komen…
  Ambtenaren, midden in de maand deng mang skeer…er moet wederom geld geleend worden om rond te komen.


  Maak melding

 19. Beste Koos,

  Wanneer is het dappere volk van Suriname ooit massaal de straat op gegaan om te protesteren tegen onrechtvaardigheid en voor de toekomst van hun kinderen.

  NOOIT: waar is het feest, hier is he feest …

  I LOVE SU,,,,, yeah right


  Maak melding

 20. Teh Negre Fin Boeng Ding Eh Ka Nah Baka Bakra Magzien.

  De Meesten hier zitten te zeuren over Suriname en hun bewoners,maar zaten ze niet zelf in de shit,kwamen ze hier naar (Ned.) spelen ze hoop bigiting.
  Esmarald,GMAP;Roy ,Sur.patriot ea zijn het bewijs daarvan.Luister no OEDOEASIES,jullie zullen nooit gelijk zijn aan de bakras al wat jullie ook doen zoals Suriname en de Surinamers afkraken,hier hebben jullie het geen haar beter,bezuiniging,bezuiniging en nogmaals bezuiniging op alles en nog wat,maken jullie zich daar druk over.Ach welneen hier hebben jullie niets te vertellen want ding bakras zien jullie geen eens staan..
  Huppetee gaan jullie maar lekker schelden ,want dat is het enige wat uit jullie fieters komt.


  Maak melding

 21. @sra,

  Een van de basis principes van een democratie is date r recht is op vrije meningsuiting.
  Je mag het er ook niet mee eens zijn, dat is jou goed recht. Net zo is het ook het recht van anderen om hun misnoegen te uiten.
  Dat DDB het volgens jou land en volk op de eerste plaats zet maak duidelijk dat je vanwege je loyaliteit helemaal vervreemd bent van de realiteit.
  Er mogen dan wel Surineds op dit forum zijn, maar geeft dat hun dan niet het recht om hun mening te geven? Of is jou streven om, net als wat blaaskalk Limborg en jou Pres nastreven, anders klinkende geluiden de mond te snoeren.
  Bij het aantreden van deze regering was er een afspraak met de pers dat ze wekelijks de RvM mochten bevragen. Dat is niet echt lang goed gegaan (zoals met meerdere dingen van deze prutsers in het kabinet). In het parlement zijn ze ook niet altijd aanwezig en als ze er dan aal zijn komt er ook geen zinnig woord uit hun mond (net als hun leider).
  Waarom komt die clown Panka naar Ned om met de Surineds te spreken? Als je dan al een vergelijking wil maken met andere landen inzake buitenlandse trips zou ik dan wel het hele verhaal vertellen en niet alleen de krenten uit de pap halen.
  Het mag dan wel allemaal negatief klinken wat er hedendaags in Suriname gebeurt, maar dat komt puur vanwege het feit dat er niets positief is gedaan de afgelopen 30 maanden.
  Dat beamen de ministers en hun Pres zelf. Was het niet de Pres die zie dat een Minister maanden nodig heeft om zich in de materie van hun departement in te werken?
  En nu zijn de Ministers alweer bezig zich te focussen op de verkiezingen van 2015. Dus conclusie: ze hebben geen moer gepresteerd de andere maanden. Okay, ik geef volmondig toe dat op O&W en RO er wel zaken zijn gedaan. Maar (misschien mag dit van jou niet gezegd worden), het was allemaal in eigen en vriendjes belang. Niet in landsbelang.
  Hoe doen we het nu in Sur: je vraagt een lening aan (want je hebt nl geen eigen middelen om zelfs de dir van AZP of de maandelijkse vergoeding van St v het Kind op tijd te betalen) bij een land of buitenlandse instantie. Laat een Chinees bedrijf een paar starten met een laagje asfalt verfraaien zonder dat men nadenkt over afwatering, voetgangers, verkeersintentie, maximale belasting etc. Nee dat is te moeilijk voor de nog niet ingewerkte Ministers en hun ondeskundige nwe beleidsadviseurs. Niet belangrijk. Ook al vallen de gaten in het nwe asfalt er al na een paar maanden.
  Prutsers zijn het.
  Let maar op het Nwe Ziektekostenplan van deze regering. Kaartjes printen met een naam erop is niet zo moeilijk. Pres zegt de 1ste stappen naar uitvoering van dit plan zijn gezet. Hij heeft 100% gelijk. Vergat te zeggen dat het bij de 1ste stappen gaat blijven. Zoals met alles wat ze tot nu toe hebben gedaan Hoog van de toren blazen met als resultaat uiteindelijk 0,0.


  Maak melding

 22. Donderdag 4 juli 2013 om 10:46 uur, door Roy

  @GMAP
  Broeder, laat je niet afleiden…tang “diek” deng mang te deng bhar au au au

  ——
  Gadver……!
  Stelletje vieze boelers…..bah.


  Maak melding

 23. GMAP, ik ben geen censor maar ik ben van mening dat je een provocateur bent en dat de grenzen van fatsoen duidelijk heb overschreden. Jij zoekt niet de grenzen van het betamelijke op maat gaat er met opzet over heen. Jij, de heks en orakel Esmerald, Koos, Roy en anderen simpele denkers missen het vermogen om in te kunnen zien dat ze grenzen van het betamelijke in zicht komen.

  M.b.t. de bushouders kan ik het volgende zeggen. Het is mijn persoonlijke mening. Het is oneerlijk t.a.v. andere zelfstandige ondernemers die niet teren op subsidie van de overheid.


  Maak melding

 24. GMAP, ik ben geen censor maar ik ben van mening dat je een provocateur bent en dat je de grenzen van fatsoen duidelijk heb overschreden. Jij zoekt niet de grenzen van het betamelijke op, maar je gaat er met opzet over heen. Jij, de heks en orakel Esmerald, Koos, Roy en anderen simpele denkers missen het vermogen om in te kunnen zien dat ze grenzen van het betamelijke in zicht komen.

  M.b.t. de bushouders kan ik het volgende zeggen. Het is mijn persoonlijke mening. Het is oneerlijk t.a.v. andere zelfstandige ondernemers die niet teren op subsidie van de overheid.


  Maak melding

 25. @RobG

  Jij, de heks en orakel Esmerald, Koos, Roy en anderen simpele denkers missen het vermogen om in te kunnen zien dat ze grenzen van het betamelijke in zicht komen.

  enne jij, paarse gedaante die de duivel aanbidt ?


  Maak melding

 26. haha daar begint het gezeik al!
  hij mag niet van China!!!!!
  lees het nog maar een keertje en probeer het te begrijpen.
  De baas mag niet van China hahahaha…..


  Maak melding

 27. Donderdag 4 juli 2013 om 12:41 uur, door Henk Molenaar

  1982 en toen ging die ene indiaan met een retteketet wat mensen afschieten!
  En sindsdien is iedereen een beetje bang!

  Henk wat doe je in dit land? Want stiekempjes ben je heel de tijd onder de gordel bezig. Je zegt nu dat Surinamers altijd feest hebben.
  Net of alles vanzelf gaat en dat iedereen hard moet lopen voor Henk want hij wil voor een kwartje altijd op de eerste rij zitten. Sorry maar zo kom je bij mij over. Een Nederlander die geen Nederlander wil zijn maar even ons komt vertellen hoe we het moeten doen.
  zoals de Nederlanders het tegen de buitenlanders zeggen: als je het niet bevalt rot dan op naar je eigen land!

  En anders: Stel je verkiesbaar en mijn stem heb je! Dan mag je het echt laten zien hoe het moet zonder enige trekjes van een dictator te krijgen of teveel last van narcisme!


  Maak melding

 28. lees al het troep dat u hier neer zet. de essentie is dat europese ;leiders als domme achterlijke ezels achter Obama aanloopt. de amerikanen bespioneren jullie ook, toch weigere jullie een vliegtuig met een gekozen president van het land bolivia om via het luchtruim van die landen naar zijn land terug te keren. was het een europese leider dan was WW de zoveelste uitgebroken.Goed is het volk dat nog ontdekt had moeten worden door die blauwe ogen. stel oenen daar in europa.


  Maak melding

 29. Heel apart om deze prioriteit te stellen. Bij de Caricom worden de miljarden van China verdeeld en bij de Unasur mag alleen maar gewerkt worden aan een verklaring op hoge poten dat zuid Amerika zich door West Europa geschoffeerd voelt.
  Na unaniem vinger op stellen kan iedereen weer naar huis.

  Of wel er wordt gekozen voor een formele sessie in plaats van een inhoudelijke sessie.

  Prioriteiten stellen is een kunst. Op tijd je werk afhebben (reshuffeling) is ook een kunst.


  Maak melding

 30. @Alleen

  VOLG JIJ HET WERELDNIEUWS DAN NIET??!!!
  Boliva vroeg aan America om opheldering en toen zei Obama dat moet jij gaan vragen aan de landen die jouw president en zijn vliegtuig geweigerd hebben te doen landen!Mij moet je niets komen vragen !!!Ik geef geen opdrachten ,ik ben geen dictator vandaar dus!!

  En we weten allang dat de kleine arme landen bezig zijn om een eenheid te vormen om Amerika te bewijzen dat ze onafhankelijk zijn en niet afhankelijk van Amerika!!
  In deze zouden juist de amerikanen blij zijn want tenslotte is het hun belastongs gelden die in de BILJOENEN gebruikt worden om de kleine landen in de wereld te helpen met ALLES!
  Amerika wenst juist dat de kleinen landen zich onafhankelijk verklaren van hem!!
  Oja en een VIJAND van Amerika is een VRIEND van bouta!
  Het zal niemand verbazen wanneer de crimineel en spy Snowden in Suriname zal landen en de rechterhand zal worden van bouta!!


  Maak melding

 31. @ Henk Molenaar…… ze hebben J Wijdenbosch met potten en pannen gedwomgen op verkiezing uit te schrijven, dus ze kunnen het wel.
  RobG…..jij laat met jou reactie over de bushouders zien dat je geen moer weet over Suriname, die bushouders willen af van de subsidie, maar dat betekent wel dat de tarieven omhoog gaan, dan krijgen we een situatie net in Brazilie wat ik wel zou toejuigen.
  alleen, daarom wil jou massamoordenaars president zo graag op de foto met Obama, yu kaw.


  Maak melding

 32. @ Henk Molenaar……. ze hebben.J.Wijdenbosch met potten en pannen gedwongen om verkiezingen uit te schrijven,dus ze kunnen het wel.
  RobG……. jij laat met jou reactie over de bushouders zien dat jij geen moer weet over suriname, de bushouders willen af van die subsidies, betekent wel dat de tarieven omhoog gaan, dan krijgen een situatie net als in Brazilie, wat ik wel zou toejuigen.
  @ alleen, daarom wil jou crminele president al te graag met Obama op de foto.


  Maak melding

 33. Ray: “crimineel en spy Snowden”. Ben je wel goed bij je hoofd? Hij komt op voor vrije meniguiting zonder te worden bespioneerd. Iets waaar jullie je op beroepen en anderen niet gunnen.


  Maak melding

 34. RobG,
  Naschoolse opvang zeven maanden achter met betaling. StarNieuws.
  Viagra 538, in Amerika krijgt hij.nog een eerlijk proces, vrije meningsuiting en het bewust lekkek van gevoelige informatie zijn twee verschillende dingen, sterker nog deze jongeman kon naar de rechter stappen.
  Juist die landen die helemaal geen persvrijheid hebben lopen voor aan de rij nu


  Maak melding

 35. @Viagra

  Snowden is werkzaam geweest bij de NATIONAL SECURITY AGENCY !!
  En wat heeft hij toen gedaan?!Alle geheimen die bewaard worden daar heeft hij gestolen en op zijn computer gedownload!!Hij heeft zelfs wereldkundig bekendgemaakt dat hij GESTOLEN HEEFT wat verboden is bij wet!!
  Bespaar me jouw vrije meningsuitleg !!!
  15 weerlozen hebben het met hun leven moeten betalen omdat zij hun vrije meningsrechten uitoefenden en ze kregen kogels door hun hoofd!!!! Anderen ontvangen KOGELBRIEVEN !!
  Een geheel natie in gevaar zetten met je spionage aktiviteiten is geen vrije mening uitoefenen !!!

  Boi,zou graag willen zien wat er zal gebeuren met degenen in Suriname die alle geheimen tussen bouta en china bv naar buiten zou lozen….

  Als snowden zich geen crimineel zou voelen zou hij niet VLUCHTEN en asylum vragen!!!
  De meeste landen hebben zijn asylim aanvragen geweigerd!Niemand zou graag een spy willen herbergen!
  O,ja de landen die wel bereid zijn hem op te vangen zijn de kleine arme landen zoals Venezuela,equador,en nu mag je gerust Bolivia toevoegen aan deze lijst….
  Elk individu die gezien wordt als vijand van AMERIKA is een vriend van hun…


  Maak melding

 36. Donderdag 4 juli 2013 om 13:16 uur, door Roy

  @okraD
  Liever een boeler dan een geboelde zoals jij…
  ———-

  Zelf ben ik niet zo goed thuis in deze materie, maar ik begrijp uit jou woorden dat je in de relatie liever de ‘macho’ uithangt, en dat GMAP de rol van ‘vrouwtje’ vervult.
  Blijft het dan zo ?….. of kunnen de rollen na een tijdje worden omgedraaid.
  En is trouwens zo een inwendige verkenning bij GMAP de inspiratiebron geweest voor je bekende ‘poep pindakaas’ verhalen ?


  Maak melding

 37. Hahahahaha-henky MOLLENAAAR

  Volgens Jou ben ik sra,neen jongen ik ben sra niet.
  Ben jij mischien,Henk .
  Ik geef tenminste toe dat sra vele stappen verder dan mij is,geef jij dat ook toe of ben jij te dom .


  Maak melding

 38. GMAP,ik denk dat de mensen van de naschoolse opvang hun administratie maar eerst goed op orde moeten krijgen. De regering is op een breder vlak bezig om orde in de geërfde chaos van NieuwFront te brengen. Als je documenten niet in orde zijn is het een lust voor de ogen van bureaucraten die zich kunnen uitleven.


  Maak melding

 39. Ja hoor, zo kennen we jou weeer.
  RobG, het is altijd de schuld van een ander in jou paarse ogen.
  Je ben wel stil over jou busnouders verhaal.
  RobG jij bent een paarse leugenaar en bedrieger.


  Maak melding

 40. Hahahaha,..sra plaatst hier een reactie, neemt even later een andere nick om zich te complimenteren ,….hoe ziek in hoofd kun je wel zijn??


  Maak melding

 41. ik ga al die redimusus een ding zeggen .wat bouterse op dit moment voor suriname doet ,heeft geen enkele voorgaande regering kunnen realiseren .front met zijn aanhang kunnen maar een ding ,en dat is bluffen .ze hebben niets kunnen realiseren zonder olland .paars doet het zonder olland en daar gaat het om .de nederlandse ambassade smeekt om te worden erkent door suriname maar su houdt haar been stijf .bigie memre wan onderhoud .niet suriname heeft de ambassadeur de duer gewezen ”’het is de arrogante olland dacht dat ze suriname de les wilde voorlezen .ik heb meerdere keren geroepen dat olland niet moet denken dat het front is die regeert.geloof in eigen kunnen daar gaat het om .sommige van mijn creoolse broeders en zusters laten zich misleiden door die nps en die vhp .maar ik verzeker jullie dat de nps niet meer aan de macht komt het is voorbij,niemand gaat meer regeren zonder de ndp .olland weet nu dat ze rekening gaat moeten houden met deze regering en ze hebben het geweten .de fronters zijn een sta in de weg voor de opbouw van suriname .

  strede strede wie no sa vrde bouta na wie vesie mang ,herie libie te na dede bouta na wie vesie mang .
  bouta kraktie mie mang .


  Maak melding

 42. @Nikkeriaan (06.57 uur)…
  …weet je wat óók BACOVEN-taal is??

  “…de baten zijn altijd nul komma LUL geweest.” (door: @Ram Singh 06.36 uur).


  Maak melding

 43. Henk, Pero komt niet verder door zijn geestelijke beperkingen dan 1 punt de verheerlijking van zijn afgod DDB en alles wat daar om heen krioelt


  Maak melding

 44. GMAP, ik ben van mening dat de overheid ook een ordening moet brengen in het busvervoer.Er rijden teveel bussen rond.Hierdoor zijn de inkomsten laag omdat er een groot aantal spelers actief zijn in het passagiersvervoer.Het resultaat is; Lantie moes pay in de vorm van subsidie op o.a. benzine.Ik ben van mening dat er minder bushouders actief moeten zijn op de Surinaamse wegen.Met minder bushouders zullen de inkomsten per overgebleven bushouder ook aantoonbaar toenemen.Subsidie van de overheid zal ook niet meet nodig zijn.


  Maak melding

 45. hans, onder de NieuwFront aanhangers ben jij de polderkoning met het verwijtende vingertje.Ook jouw adviezen zullen het NieuwFront niet helpen, maar de combinatie zal juist door jou nog meer gedecimeerd worden.Pero spreekt duidelijk taal en dat weet je, en daar kan je niet tegen omdat je op de verkeerde paarden gokt.Het lijkt wel alsof je de genen heb van de kolonisator Jan Pietersz Coen


  Maak melding

 46. RobG, op een punt, heb je een beetje gelijk, naar een partij als DA’91 en zijn standpunten gaat mijn symphatie uit, voor de rest is het maar goed dat jij geen analiticus bent, want je kraamt al net zulke bullshit uit als je vriendje Pero, ik hoef nl. nergens op te gokken, als ik alleen naar mijn eigen situatie kijk, moet het helemaal niet goed gaan met Suriname, want zo als het nu is is het nog steeds een lekker goedkoop vakantieland met een fijn klimaat en een prachtige natuur, lekker eten, alleen ik gun mijn schoonfamilie, vrienden en nog een groot aantal fijne Surinaamse mensen een beter Suriname, en dat zie ik met dit stelletje criminelen wat voor regering doorgaat, nog zo 1,2,3 niet gebeuren, helaas voor de goedwillende Surinamers


  Maak melding

 47. Maar wat is die man daar gaan doen want ik denk niet dat zijn aanwezigheid iets uit zal maken. Hij is immers een paria naarstig op zoek naar erkenning…


  Maak melding

 48. WAT WILDE ZE MET BOUTERSE
  LATEN JULLIE DIE MAN NU MET RUST
  MENSEN DIE PRATEN SLECHT OVER BOUTERSE
  HUN ZIJN NOG SLECHTER MAAR ER KOM WEL EEN DAG ZULLEN WIJ ZIEN
  VERBETER JE ZELF VOOR DAT JE EEN ANDERE WIL VERBETEREN
  JULLIE HEBBEN TOCHT OOK MENSEN DOOD GEMAAKT OF NIET
  MENSEN LATEN JULLIE BOUTERSE A.U.B MET RUST


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.