Doek valt voor minister Onderwijs & Volksontwikkeling

64

PARAMARIBO, 3 jul – Het doek is dan toch gevallen voor minister Shirley Sitaldin van Onderwijs & Volksontwikkeling, Minov. Sitaldin heeft haar functie ter beschikking gesteld van president Desiré Bouterse, meldt perschef Clifton Limburg van het kabinet van de President. Ashwien Adhin, voorzitter van de Culturele Unie Suriname, wordt getipt als vervanger van Sitaldin.

“De president heeft de ter beschikking gestelde portefeuille aanvaard onder dankzegging van de bewezen diensten voor land en volk. De nieuwe minister van Onderwijs en Volksontwikkeling zal zeer spoedig worden beëdigd”, meldt Limburg. Sitaldin, net terug van een dienstreis naar Peru, schijnt het flink te hebben verbruid. De vele blunders bij de uitvoering van haar beleid hebben haar uiteindelijk de kop gekost.

Deze blunders variëren vanaf het overhoop liggen met personeel en deskundigen tot aan steken bij het hervormen van het onderwijssysteem. Een bokkensprong ter elfder ure mocht niet baten. Op initiatief van haar naaste medewerker, Humphrey Bergraaf, werd nog een handtekeningenactie op touw gezet. “Ter ondersteuning van de minister”, heette het. Shirley Sitaldin is de derde minister binnen nog geen maand die de wacht is aangezegd. Ze was een jaar en twee maanden minister.


64 REACTIES

 1. Schoolmeester DDB zegt:
  “De toetsresultaten zijn slecht omdat de kinderen niet deugen!
  Stuur die kinderen naar huis!
  Ik wil een andere klas!


  Maak melding

 2. Dit noem ik het camoufleren van jou incompetentie.
  Wanneer houdt deze drugs criminele massamoordenaar de eer aan zich zelf?
  in de jaren 80 en 90 heeft hij ook heel wat ministers naar huis gestuurd, hij moddert maar aan, niemand die het durf om hem wijs te maken dat hij een sta in de weg is voor de ontwikkeling Suriname.


  Maak melding

 3. @GMAP…het zijn de Surinamers die Bouterse hebben gemaakt wat hij nu is.
  Surinamers snakken naar een leider, en Bouterse probeert op een slinkse wijze er daar een invulling aan te geven.
  Met zijn mooie praatjes en nationalistische kreten bespeelt hij het volk.
  Voorbeelden genoeg in deze wereld van leiders die dezelfde methode toepassen,..


  Maak melding

 4. @surinam patriot….. daarom lijkt het alsof bouterse slim is, terwijl hun dom zijn, het zijn paarse blinde volgelingen die makkelijk te bedonderen zijn.
  opzoek naar een leider scharen ze zich achter hun onderdrukker, duivel DDB.


  Maak melding

 5. Ik ben van mening dat een minister ook op goede voet met haar ambtenaren moet kunnen samenwerken. Maar ik vermoed dat de complexiteit van het onderwijsvraagstuk in Suriname debet is aan het conflict met de onderwijstop.Het onderwijs in Suriname zal moeten veranderen.Er komen bijvoorbeeld heel veel gevallen van onnodige dropouts voor.


  Maak melding

 6. @Grang Ma Abi Poepe (GMAP )

  Jij schrijft;terwijl hun dom zijn. Dit geeft aan hoe slim jij bent.
  Aan al jouw reacties is het te merken dat je nog dommer bent dan de houthakker zijn ezel. Jij en jouw soort hebben een iq van een rioolrat.
  Gegroet pannekoek


  Maak melding

 7. Ik ben van mening dat een veroordeelde drugs criminele president die nu meer dan honderd ministers heeft versleten de eer aan zich zelf mag houden.
  Ik ben ook van mening dat als president bent, je dat bent dat voor alle surinamers, dan spreek niet over coalitie en vijanden, bouterse is de meest ongeschikte president die ik in suriname hebt meegemaakt, hij kan alleen vanuit een machts positie regeren opdat hij geen bojo heeft gegeten van democratie.


  Maak melding

 8. @GMAP
  Broeder, hij/zij die de tijd hebben meegemaakt van de revo weten waarover wij praten, de rest moet het maar hebben over horen zeggen…wij halen/zetten feiten aan/neer de rest (schaamteloze honden) fictie…


  Maak melding

 9. ai mang..het doek is voor haar gevallen, en nu mag zij met vele *lot(ambt)genoten* genieten van de doekoe en dit levenslang!!

  lekker he…een jaartje werken en dan de rest van je leven “uitkering krijgen”

  ai boi Su 🙂


  Maak melding

 10. Ik begin mij af te vragen wat leuker is. Een ministerpost of een ontslagen minister in de regering van DDB. Als minister krijg je veel kritiek en loopt het risico gereshuffeld te worden. Als ex minister mag je thuis op je gat zitten en een smak geld ontvangen(zie starnieuws) Ik ga solliciteren voor een ministerpost niet om hard te werken hoor, maar onder voorwaarde binnen de kortste keren ontslagen te worden.

  Jongens, let op mijn woorden. Ik heb ooit uitgerekend en bewezen dat Suriname geen geld heeft en toch wordt er geld uitgegeven als water. Een economische wet luidt: De economie zuivert zichzelf. Afwachten en straks kan je een failliete Suriname kopen op marktplaats.nl.


  Maak melding

 11. Ontslagen ministers levenslang verzorgd door Staat 03 Jul, 00:00
  Ramon Abrahams, Ginmardo Kromosoeto en Shirley Sitaldin zullen nog zes maanden na hun ontslag, genieten van hun ministerssalaris dat ruim SRD 18.000 per maand is. Daarnaast krijgen zij nog 25% representatietoelage, die neerkomt op SRD 4500. Bruto ontvangen ministers ongeveer SRD 25.000 per maand.

  Na zes maanden kan een gewezen minister die eervol wordt ontslagen, opteren voor het salaris van een departementsdirecteur. Dat is SRD 9.000 per maand. Hierop komt nog 10% representatietoelage. Het maximaal bedrag komt op SRD 10.000 per maand.

  Onderstand en pensioen
  De bewindslieden hebben recht op 20% onderstand. Dat is op basis van het huidige ministerssalaris SRD 3600. Daarnaast krijgen ze ook pensioen. Dit bedrag is afhankelijk van hoe lang iemand minister is geweest. De pensioenuitkering is 2% per maand afhankelijk van het aantal maanden dat de persoon gediend heeft.

  De ministers en hun gezinsleden hebben recht op algehele (eerste klasse) vrije geneeskundige behandeling en verpleging binnen Suriname ten laste van de staat. Om hiervoor in aanmerking te komen, moeten ze een jaar gediend hebben als minister of onderminister. Tot nu toe zijn tien ministers, van wie een niet eervol, naar huis gestuurd. Ook onderminister Mahender Gopi heeft zijn portefeuille ter beschikking gesteld en is eervol ontslagen door president Desi Bouterse. Ashwin Adhin wordt woensdagmiddag beëdigd als minister van Onderwijs en Volksontwikkeling.


  Maak melding

 12. Ook Adhin zal geen resultaten boeken om de doodsimpele redenen dat de problemen veel dieper liggen en de onderschikten geen medewerking willen verlenen. De chaotische situatie wil men handhaven en het belang van het onderwijs daaraan ondergeschikt maken. Het besluit van DDB is dus dweilen met de kraan open.


  Maak melding

 13. Wat is de mission statement van de huidige machthebber:
  “If I fuck up I blame on the other.”
  En wat zegt de burger dan na het nuttigen van een paars bordje BBR: Onze Pres weet van aanpakken. Hij heeft het beste voor met ons. Ontslaat alles wat los en vast zit als zijn uitgestippeld ( hoe onrealistisch ook) beleid niet haalbaar blijkt te zijn.
  Alles wat menselijk is, is deze MISLUKKELING wereld vreemd.
  Advies aan Ashwien: weet waaraan je begint. Ongeacht wat je doet, je zal altijd aan het kortste eind trekken onder deze regering.


  Maak melding

 14. En in Suriname lopen anno 2013 meer ontslagen ministers rond dan waar ook ter wereld.

  HONDERDEN ex ministers ( dankzij Bouterse) hoeven dus NOOIT meer te werken in Suriname….

  Ik zou er als minister met opzet een puinhoop van maken.
  Levenslange uitkering is verzekerd.


  Maak melding

 15. @henkie
  Geen normen en waarden, schaamteloze gedrag/houding gelieerd aan paars gedrocht….
  zeker geen goed voorbeeld…maar tja wiens brood men eet…


  Maak melding

 16. Tijd van komen en gaan!! Hoeveelste doek zijn er tot nu toe van de mini-sters gevallen?? Wanneer volgt de grote doek?? na de ene volgt alweer de andere!! hi hi! Straks heeft alle burgers hun beurt gehad en wederom op zoek naar de volgende! Chavez misschien of Fidelo???


  Maak melding

 17. 30 x een Gouden Kerst voor ex Bouterse ministers..

  En het volk van Suriname kan amper rond komen….

  En iedereen deed een plas en alles bleef zoals het was…

  Neem eens een voorbeeld aan het dappere volk van Egypte. Die houden echt van hun land en maken zich zorgen om de toekomst van hun kinderen.

  I love Su…..pfffffff


  Maak melding

 18. Another one bites the dust!

  Het was te verwachten dat ze het niet zou redden. Deze dame heeft haar school ook niet afgemaakt. Een rolemodel met valse papieren. Haar voordrager die Jozefzoon mag ook naar huis, hij maakt er ook een zooitje van.
  En natuurlijk limbojana, je dagen zijn geteld,ontslaan die gast….

  Het kan niet altijd blijven regenen.


  Maak melding

 19. Henk Molenaar, ik vind het juist goed als de lat hoog wordt gelegd voor personen die minister willen worden. Bij het NieuwFront gaat het helaas anders aan toe. Een minister mag bij het NieuwFront blijven doormodderen en schade blijven veroorzaken.Dat is het spel van de oude politiek.Gelukkig zijn de tijden nu veranderd.Een no-nonsens politiek.


  Maak melding

 20. RobG,
  lees hier hoe er wordt gedahttp://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2013/7/Bouterse-vergeeft-Nederland-voor-mensonterende-slavernij-1298906W/?pagenr=2#commentscht over jou Super president.
  Lees ook de commentaren.


  Maak melding

 21. voor 2015 moeten alle vriendjes en vriendinnetjes levenslang financieel onafhankelijk gemaakt worden.
  Er volgen er nog meer…mark my words!!!!!!!

  En de paarse kudde krijgt 1x per jaar een bordje rijst en een warm biertje. IEDEREEN BLIJ EN TEVREDEN.


  Maak melding

 22. Ach, Esmerald, je kent toch het spreekwoord; ‘ The best steersmen are ashore ‘ m.a.w.de toeschouwers van het Front kunnen het altijd beter dan de uitvoerders van dit moment.Dit geeft duidelijk aan dat jullie van het Nieuwfront maar weinig inzicht hebben hoe complex de functie van een minister kan zijn.Een minister moet kunnen laveren tussen zijn hogere en lagere ambtenaren, en de directies van scholen. Daarnaast kunnen andere gewichtige belangen een rol spelen in het functioneren van een minister.


  Maak melding

 23. zoals ik al een tijd terug aangegeven had;Wie zijn verantwoordelijke taak niet naar behoren uitvoerdt,moet opstaandevoet ontslagen worden.
  in het geval van sitaldin is het anders verlopen”zij heeft haar fouten ingezien en ook gemerkt dat zij in haar verantwoordelijke taak verzuimd heeft,en heeft toen haar ontslag ingedient ,bij de minister president.


  Maak melding

 24. @Roy woensdag 33 july 2013 9.16 uur
  Helemaal waar en bedankt.
  Jonh gado kibrie Su/volk.En tav Sitaldien zeg ik a boeng djing,want zij is de vrouwlijke DiDiBrie,niemand kon met haar praten ; haar wil was wet.En deze vrouw was vanaf ’t beginal heel slechtt bezig door een houding aan tenemen zo van ja so what hier ben ik de baas.De pers vroeg haar kort voor de school begon in october2012 hoe het zat met haar werk,toen zei ze ja alles is in orde,waarop de reporter vroeg of alles in orde was zei ze weer jaja ja 100%,100%(ontactisch zoals al de anderen in de regering/megacombinatie. En de berichten die binnen kwamenwaren niet zo positief vele ouder konden hun kinderen niet plaatsen,maar ze moest groot en stoer doen,want deze zaka-zakaregering DiDiBrie/armeali zou de situatie gewoon komen regelen en alles zou opgelost worden.Maar mooi niet om ’t land te runnen moet je niet alleen een grotebek hebben,maar vooral kunnen denken.een Su spreekwoordt zegt/luidt 2 mang Kapasie no e tang in wang olo. DiDiBrie wil na wet zo ook vr. Sitaldin. Broeja o tang tikie ding. Ennu zien we ook dat ’t end van DiDiBrie nadert of anders gezegd hij tekent zijn eigen doodvonnis door PRESIDENT VENETIAAN uit te dagen om met hem te debateren over actuele zakan wel,wel mie kang taaigie oenoe notie foe a zaka-zaka dies no e tangover ai KRAPEEEER meteen. En hierna kan mevr VENETIAAN een cursus spreken in ’t openbaar geven want dies dat mevrouwtje no mang. Op moederdag ging ze in op een uitnodiging van vrouwen in Brokopondo en mevrouwtje kwam daar staan enzeg-genmie prakseer go prakseer kong sang miem takie,toen mie takkie ai mo skrief ding woortoe foe a pokoe foe Brayen Bijlhout en ja hooooor the lady citeerde Brayen gewoon wel,wel mi no beeee kong bij van ’t lachen. Ooit zei iemand ze is geen first lady,maar een Vislady wel dez man of vrouw heeft het goed gezien. Je vraagje zelf af hoe ze het dan doet in het buitenland mi gado soso sjing w’e kisie. Als je deze vertoning ziet wil je door de grond zakken of je zakt door de grond. Baja odo odiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 25. Glenn pengel yu dong uma wedje yu. bespaar ons je dom geleuter of verkondig het maar in grun dyari, drape un lobi koti odo, kosi kosi nanga taki dong dong sani.


  Maak melding

 26. @ Henk Molenaar

  Henk het volk is bang, doodsbang. Er worden alleen maar strategische beslissingen genomen om het aanzien van deze regering te vergroten, niets meer en niets minder.

  Ze willen laten zien dat ze ballen hebben door mensen in het wild te ontslaan, nou Bouterse:

  Wees eens een vent en pak de corruptie eens aan. Stuur de corrupte rechters zoals Anand Charan, notaris zoals Soerjbalie, ex rechter nu advocaat Frank Truideman, advocaat Dharmindernath Moerahoe naar huis, dan praten we verder…..

  U bent en blijft een president van luchtballonnen en uw volk geloofd in het sprookje van: HANS EN GRIETJE


  Maak melding

 27. Objectief
  Wie heeft de wachtgeld regeling voor ministers en onderministers bedacht,
  Wie heeft te elfder uren de lonen van deze “notabelen” verhoogd.
  Hahahaha en nog op lafhartige wijze b epaalde ministers dacht te kunnen uitsluiten die een bepaalde periode ook als minister hadden gediend.
  een zogenaamde fiso droog doordrukte,
  Zo kunnen we nog pagina’s vol schrijven.
  By the way de reactie van de pres DDB op vene over het chief gebeuren bij boyscouth,” als hij er problemen mee heeft kan hij zijn uniform bij mij komen inleveren”


  Maak melding

 28. Het valt mij op dat wanneer er terechte kritiek wordt geleverd op die crminele president in Suriname zijn aanhangers boos worden, sommigen hebben het over democratie. als ik zo vrij mag zijn om de zelfde democratische principes toe te passen hier op WKN dan kan ik concluderen dat de meerderheid hier op WKN niets van die massamoordenaar moet hebben.
  Als jij weet dat de functie van een president of minister complex is dan moet je competente mensen kiezen voor de job, een mulo school crminele massamoordenaar is nooit gesschikt om een land te regeren.


  Maak melding

 29. Gelukkig dat die labiele meerderheid hier op waterkant, niet de meerderheid van het volk vertegenwoordigd, ergo de meerderheid hier is een kleine minieme minderheid van het volk in Suriname.

  Trouwens waar heeeft die meerderheid hier op waterkant alle tijd vandaan om dag en nacht die meerderheid te kunnen vormen, hebben jullie geen baan of zo.

  Die minderheid hier is net als front in Suriname, die koste wat kost hun wil willen opleggen aan de meerderheid, dat is geen democratie.

  Maw gmap wat jullie buitenlanders vinden, lappen wij Surinamers aan onze bekende laars.


  Maak melding

 30. @RobG,

  Jou neem ik totaal niet serieus opa.
  Je zit hoog en droog aan de Noordzee, maar heb de grootste paarse smoel over Suriname.
  Wat doe je daar? Wachten op je Nederlandse pensioen? Als je zo patriottisch bent ingesteld, zoals jij herhaaldelijk doet voorkomen, dan stap je in het eerste beste vliegtuig en gaat de Surinamers een handje helpen.
  Maar….geen haar op je hoofd die daar aan denkt, tenminste als je die nog hebt.
  Paarse ratten zoals jou soort, neem ik niet serieus.
  Je weet helemaal niets van wat er in het land gebeurt..het is alleen maar van horen zeggen en de nieuwsberichten..

  Flikker een eind op man…
  Respect krijg je als je vertrekt…
  Voorlopig is 99,9% van de paarsen, gezien de ip-adressen een surined.
  De Surinamers zijn niet eens zo fanatiek als deze paarsen.


  Maak melding

 31. Labiele en hersenloze figuren zien Hitler en bouterse als hun idool.
  Labiel ben je als je als een blind paard achter iemand loopt die heeft bewezen dat hij niet beschikt over menselijke waardes, iemand die geen respect heeft voor het leven en voor zwangere vrouwen en ongeboren kinderen.
  Labiele drollen kijken op tegen een dictator,mensenrechtenschender,onderdrukker en drugs veroordeelde crimineel.


  Maak melding

 32. “99,9% van de paarsen, gezien de ip-adressen een surined.”

  En hoe kom je aan die informatie Esmerald????

  Iemand gaf al aan dat er vuile spelletjes op waterkant.net gespeeld worden, al die negatieve beoordelingen komen niet uit de lucht vallen toch esmerald. Als forumbeheerder of wat dan ook heb je alle informatie, ook toegang tot die knopjes?????

  Jullie fronters zijn walgelijke ratten.


  Maak melding

 33. @Sabidirie.

  Sanggggggggg, je bent slim hoor…
  Hoe ik dat weet…

  Whahahahahahaha, ik ben een nichtje van snooow-deeeeen.

  Whahahahahahahahaha….

  That’s for me to know, and for you to find out.

  En wkn ligt in een driedubbele deuk van het lachen…


  Maak melding

 34. @Sabidirie.

  Tip, mss ken het hoofd van de Bejaarden IT Trollen club,(BIT-club) je helpen. Je weet wel srika.
  De grootste paarse trol van dit net, die overal trollen ziet vliegen.
  Je ken je ook aansluiten bij die club van Prof. Drs. Informatie Technologie, cumlaude geslaagd voor het Cyberdeel.

  Maar…volgens mij ben je nog geen bejaarde…doe maar niet!


  Maak melding

 35. ““99,9% van de paarsen, gezien de ip-adressen een surined.”

  Ja ja speciefiker informatie dan dit, kan je niet hebben als je geen toegang hebt tot die server? Ik denk dat je je hebt versproken en lacht nu als een boer die kiespijn heeft.

  Misschien dat je nu snapt dat niemand ene malle moer geeft om die beoordelingen.

  Maar vertel eens, wat is het doel van jullie precies? Tegenstaanders hier de mond snoeren of om te laten blijken dat tegenstaanders van de President in de meerderheid zijn.


  Maak melding

 36. @Sabidirie,

  Met klem verzoek ik je om die dame met rust te laten. Haar vader is vermoord door die killer baas van je.
  Tenminste als je ergens nog een greintje respect in je body over hebt.


  Maak melding

 37. @Sabidirie,

  Je mist het denkvermogen en blijft maar gissen.
  Die 111 lezers die nu online zijn, nemen een kiek op je jongen. Zie linksonder, voor het geval dat je denkt dat ik toegang heb, whahahahahaha
  Je gelooft toch echt niet, dat ik met mijn echte naam hier kom, whahahahahahahahahahaha.

  Jullie geven zelf de info slimbo, een beetje adviseur, trekt het subtiel uit.

  Ik weet dat het pijnlijk is om te beseffen dat de Surinamers massaal wakker zijn. Geloof me nu maar, das hun manier om hun stem te laten horen…

  Er is helemaal geen trollentoestand, kijk verder dan je neus lang is.

  Dag Sabidirie!


  Maak melding

 38. Correctie: Na Brokopondo moet staan mevrouwtje foe DiDiBrie kwam daar staan en zeggen mie prakseer sa mie moes takie.vaker zal ik ergens een woord hebben weggelaten maar u vergeve ’t me,want ik lees het vaak ook niet over,hoezeer ik weet dat,dat zou moeten. Dus kabels nogmaals oeng no tikie mie kwaaaaalllllijkkkk.any way odi en we kijken wat er uit de vervangende box van de baas nog komt,welke opportunist zal nu zijn nestje komen maken. A no mooi dang. Odiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 39. Onderstaand is een schoolvoorbeeld van selectieve
  vergevingsgezindheid;

  “Woensdag 3 juli 2013 om 13:59 uur, door Sabidieri

  Jullie fronters zijn walgelijke ratten.”


  Maak melding

 40. Die paarse reptielen hier op wkn proberen met de meest ziekelijke gretigheid hun incompetente president te beschermen. Bouterse danst al 3 jaar de shuffle zonder resultaat. Je zou denken dat zo iemand de eer aan zich zelf zou houden. Inmiddels weten we wel beter, het presidentschap is voor Bouterse enkel om alleen uit de bak te blijven. Al staat paramaribo in de brand ik lig er niet wakker van aldus Bouterse einde citaat. In egypte zijn de dagen van fundementalist Mursi geteld.Het volk daar strijd voor meer democratie en vrijheid, in Su dragen ze een massamoordenaar op handen. Ziekelijk


  Maak melding

 41. Ze had beter moeten weten voordat ze minister werd. Ten eerste de baas is een analfabete moordenaar die teveel idioten aan de pap moet houden zoals biologie boeken opkopers. Behalve dat ze wist zich niet als minister te gedragen maar was in constant conflict om zich te bewijzen. De minister moest begrijpen dat de minister jaren vooruit moet denken en dat doet ze door speeches te geven, scholen bezoeken en beleid voor de toekomst te ontwikkelen.


  Maak melding

 42. Esmerald, ik lever op mijn eigen manier een bijdrage aan de ontwikkeling van Suriname.Met de huidige moderne communicatiemiddelen is het een schijntje van een cent om zeer gewichtige versleutelde data naar de ge-eigende instanties, organisaties en personen in Suriname over te maken.Ik kan op mijn manier deelnemen aan videoconferenties in Suriname en mijn bijdrage leveren.

  Ik ben thans met een aantal deskundigen (zeer goed opgeleide NDP sympathisanten) aan het bekijken hoe we op afstand met behulp van ICT de kwaliteit van het kader in Suriname kunnen vergroten. Maar uit de toon van je reactie kan ik opmaken dat je een jaloerse heks bent omdat het steekt dat de regering Bouterse stapsgewijs werkt aan de realisering van een beter leven in Suriname. Esmerald jij hebt Suriname niets te bieden.Alleen maar gebakken lucht heb je te bieden aan het NieuwFront. Het enigste wat je kan is het land zeer negatief afschilderen om aanzien te verwerven bij je witte PVV vrienden van driehoog achter.


  Maak melding

 43. Het is uitermate evident, dat geen enkele en dan maar ook geen enkele minister de gelegenheid heeft gehad, zich te verdedigen tegen een eventueel ontslag. In een fatsoenlijke parlementaire democratie HOORT een minister (uitvoerende macht) verantwoordelijkheid af te leggen aan de DNA (controlerende macht) voor haar/zijn beleid. We weten tot een de dag van vandaag niet, wat deze ministers fout hebben gedaan. Dwz dat elke andere opvolgende minister een stap in het duister waagt, simpelweg omdat hij niet wat waar de problemen echt liggen. Nog nooit is er zoveel ‘gershuffled’ in de Surinaamse parlementaire geschiedenis. Voorwaar een unicum!

  Plato


  Maak melding

 44. Voor alle duidelijkheid, onderstaande is niet van de enige echte Sabidirie afkomstig.

  “Woensdag 3 juli 2013 om 14:15 uur, door Sabidirie.
  @Esmerald Je woont volgens Google niet In Ned maar op Curacao en je hebt op school gezeten op het V.A.?”

  Trouwens hetgeen je hieronder ziet zegt niets over de locatie van forumleden, ooit van een proxy gehoord of hide IP adres programma.

  W. Whome is vergeef je je achterlijkheid, nou tevreden.


  Maak melding

 45. Esmerald aso-boerkadraagster. S’avond is alles op slot bij haar. Haar vrijheid want ze zit achter slot en grendel en ook haar kuisheid gordel en stalen bustehouder. Mo maakt geen grappen.


  Maak melding

 46. Beste RobG.

  Jou neem helemaal niemand meer serieus op dit forum. Als Bouterse morgen zij hele ministersploeg laat executeren vindt jij dan ook een prima plan van Bouterse.


  Maak melding

 47. Beste Plato: In elk ander land dan Suriname krijgt een minister de kan zijn beleid te verdedigen.

  We weten allemaal dat Bouterse te laf en te dom is om een discussie of debat te voeren.


  Maak melding

 48. @Esmerald soso blijdschap toen ik een reactie van jou zag ben ik zonder te gaan lezen meteen gereagee mang,welwel ouw reactie van 14.03 uur e kkkkkkier mie als van OUDSHeR.mmmiiiee jezus mie gado mie o dede Wang sanie ie tja ding echt.Zorg er echt voor dat je de zaak helpt bewaken en da mie e kong nanga mie groen djarie odo.Ding zomaar paarsdagoe. A no ding atie wang o tikie vaja wanneer we hun vanlangs zullen geven,maar ding skin toe.En ik zeg nogmaals if DiDiBrie wan KKKRAPEEEER dan moet dat debat met PRESIDENT VENETIAAN voortgang vinden. Dan oeng sa zie fa krontowatra o komopo inie a aai foe na dong pikien ingieboi stay tune odiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 49. 04 juli 2013

  @Esmerald,

  Srika weet dat je een ict-deskundige bent – je houdt ook van wiskunde – en ook toegang krijgt tot de rechten van de beheerder van deze site.

  Door precies te weten welke ip-adressen op dit forum actief zijn, bevestig je opnieuw mijn aanname.

  Dat je alweer met Srika probeert te flirten is interessant.Jammer dat je me kwalificeert als bejaard, maar misschien ben je met je (ongeveer) 50 jaren ouder.

  Maar ik geniet van jouw toenadering en met een glaasje wijn op, droom ik nu van de Nassylaan en de gespannen maar leuke tijden op Adek en het zwemmen in de Suriname rivier, nabij Carolina.

  Houd je wel aan de ethiek, bedoeld op dit forum. Koppel namen niet aan ip-adressen, want dan is de hek van de dam.Je moet mensen op dit forum geen angst aanjagen.
  Srika


  Maak melding

 50. Alweer een ex minister die op kosten van de Surinaamse belastingbetaler tot haar dood van de geneugten van het leven mag genieten. Ik wil ook minister worden.


  Maak melding

 51. Saddam Hoessein bespeelde ook het volk door kleine westerse kids ook op zijn schoot te nemen. Waar is hij nu?

  DDB die het Surinaamse ook zo probeert te bespelen zal ook zo eindigen. Als anderen van zijn soort aan het kortste eind getrokken hebben, waarom zou hij de dans ontspringen?


  Maak melding

 52. Ach,..ontslag of niet ze maakt zich niet druk, de staat verzorgd haar tot haar dood.Zie bericht starnieuws.

  Ontslagen ministers levenslang verzorgd door Staat
  03 Jul, 00:00

  Ramon Abrahams, Ginmardo Kromosoeto en Shirley Sitaldin zullen nog zes maanden na hun ontslag, genieten van hun ministerssalaris dat ruim SRD 18.000 per maand is. Daarnaast krijgen zij nog 25% representatietoelage, die neerkomt op SRD 4500. Bruto ontvangen ministers ongeveer SRD 22.500 per maand.

  Na zes maanden kan een gewezen minister die eervol wordt ontslagen, opteren voor het salaris van een departementsdirecteur. Dat is SRD 9.000 per maand. Hierop komt nog 10% representatietoelage. Het maximaal bedrag komt op SRD 10.000 per maand.

  Onderstand en pensioen
  De bewindslieden hebben recht op 20% onderstand. Dat is op basis van het huidige ministerssalaris SRD 3600. Daarnaast krijgen ze ook pensioen. Dit bedrag is afhankelijk van hoe lang iemand minister is geweest. De pensioenuitkering is 2% per maand afhankelijk van het aantal maanden dat de persoon gediend heeft.

  De ministers en hun gezinsleden hebben recht op algehele (eerste klasse) vrije geneeskundige behandeling en verpleging binnen Suriname ten laste van de staat. Om hiervoor in aanmerking te komen, moeten ze een jaar gediend hebben als minister of onderminister. Tot nu toe zijn tien ministers, van wie een niet eervol, naar huis gestuurd. Ook onderminister Mahender Gopi heeft zijn portefeuille ter beschikking gesteld en is eervol ontslagen door president Desi Bouterse. Ashwin Adhin wordt woensdagmiddag beëdigd als minister van Onderwijs en Volksontwikkeling.


  Maak melding

 53. Hoi Glenny,

  Yep, ben er weer, maar … het wordt strax Zomerrrrrrrrrrr.
  Geen strax voor gezeur van de paarsen, lekker naar het strand.

  doegh doegh.


  Maak melding

 54. @RobG,

  Whahahahahahahahaha, ooh my, opa is ook lid geworden van de BIT-club, de Bejaarden IT -club.

  Dus wat, je bent bezig met hooggeleerde ndp’ers, via video-conference, whahahahahahahaha, SKYPE is geen vieo-conference.
  Notabene, versleuteld, whahahahahahahaha, gevalletje klok horen luiden.
  Maar met wie dan, want de suri’s hebben geen behoefte aan geen enkele bejaarde sabiso uit Holland.
  Notabene probeer je via die extra vertraagde verbinding van Dirk telezuur, Suriname op te bouwen, iets wat fysiek al een immense opgave is, whahahahahahaha.

  Ik heb Suriname nu niets te bieden, dat klopt.
  Ik weiger om ook maar iets te doen onder dibri, principes opa, principes, daar ken je nog een puntje aan zuigen.

  Je hebt totaal geen guts granny…
  Geeft niet, ik heb respect voor jou grijze haartjes.
  Je hebt toch samen aan het Nederlandse front gestaan met dibri.. respect Broh!


  Maak melding

 55. @het Hoofd van de Bit-club, bejaarde it-club, alias trol srika.

  Blijf maar vieze natte dromen krijgen opa, wel je handen tijdig afvegen/wassen.

  Maar dan waar is Nassylaan?
  ADEK, whahahahahahaha?
  Ie las ing, tsjonge, jonge, jonge.

  Een echte Lyceist, gaat naar het buitenland voor verdere studie.
  Ik ben geen IT’er en haat wiskunde.
  Stop met je stomme fantasieën, viezerik, want ook jij bent een mattie van bouta.
  Bouta is nu 76jaar oud!!

  jakkie, jakkes, jakkes!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.