‘Boze geest wil president Bouterse vermoorden’

67

PARAMARIBO, 26 jun – “Een boze geest in u wil de president vermoorden.” Dit is wat een argeloze mevrouw te horen kreeg van twee ‘leden’ van de CTU. De Counter Terrorism Unit van het staatshoofd zou een spiritueel complot op het spoor zijn gekomen. Mevrouw moest maar een smak geld neertellen om zich vrij te kopen. En wat deed mevrouw?

Betalen natuurlijk. Het zal je immers gebeuren. Twee veiligheidsmensen, persons in black, die op een blauwe dag op je afkomen en je plaatsen voor een voldongen feit. En wie beeft niet als de naam CTU valt? De unit heeft in zijn korte bestaan best wel een zekere reputatie opgebouwd. En het moet al helemaal losraken als je ook nog moet aanhoren dat de unit over spirituele vermogens beschikt. Anders was het nooit te achterhalen dat precies deze of die persoon een anti-Bouterse geest huisvest.

De geest had het niet alleen gemunt op het leven van de eerste burger. Ook geld- en goudtransporten zouden niet naar wens verlopen. Met alle gevolgen voor de natie zelve. Mevrouw liet het zich dus niet twee keer zeggen. Het regende letterlijk dollars, ook Surinaamse. De twee ‘antiterroristen’ zouden het geld besteden aan een wondermiddel bij een helderziende. Het kwam er nooit van, waarschijnlijk ook omdat de politie eraan te pas kwam. Het duo zit nu muurvast.

67 REACTIES

 1. Die boze geest heeft ook een naam, namelijk Paul Somohardjo.. Deze boze geest is nationaal onzichtbaar, terwijl als om chekre chekre draait…
  Een gouden kerst zoals beloofd.


  Maak melding

 2. GMAP
  ach ja, wat moet een mens met gezond verstand van dit bericht zeggen??
  gaymap jij en die mevrouw en de twee leden van ctu zijn 4 knetter gekke imbicielen. een boze geest wil bouterse vermoorden en hij praat niet er over maar wel een voruw en twee leden van ctu???? me hoofd met jullie hoor. laat DDB dan hulp zoeken bij een lukuman in china. of na Gado wipi e bigin wip DDB???? u never known!!!!!


  Maak melding

 3. LET OP!! Ik heb iedereen echt gewaarschuwd over Bouterse! Bouterse is NIET goed mens met drugshandel en heeft er niks mensheid ondersteuning. Hij bewust er nog niet genoeg om nieuw huizen, wegen en winkels opbouwen te maken zoals net rijkste land Dubai en Qatar en Shanghai. Bouterse is heel erg jaloers op andere rijkste land!!!!


  Maak melding

 4. Dit en zovele andere gebeurtenissen laten zien waar Suriname naar toe gaat.

  Ik waarschuw daarom iedereen, ook de toeristen, want je kunt zo mee worden genomen, verkracht en vermoord en niemand heeft ooit iets gezien of gehoord.

  Vroeger gebeurde dit soort dingen ook vaak toen Bouterse aan de macht was.

  De vraag is: Waarom gebeuren dit soort dingen als Bouterse aan de macht is? Waarom ontsnappen zware criminelen? Allemaal corruptie, fraude en bedrog. Suriname maakt dat het land en volk onbetrouwbaar zijn geworden. Je kunt nergens meer op rekenen. Politie, justitie, rechters, advocaten, notarissen en ga zo maar door…. allemaal corrupte honden.

  Brandend zand in een verloren land en een leven vol gevaar…..brandend zand brengt nu bijna van verstand en dat alles komt door hem (Bouterse)


  Maak melding

 5. @ resto

  Het laat ook zien hoe nijpend de situatie in Suriname is. Staatskas en alles is leeg, het land is verpand en verkocht, goud voorraad en ga zo maar door.

  Bouta stemmers zullen straks stront eten, wacht maar


  Maak melding

 6. Dus nu kan iedereen beschuldigd worden door CTU en worden opgehaald. En dan betalen. De CTU is dus een doodgewone criminele organisatie die verdient door afpersing.


  Maak melding

 7. iedereen mens die steelt .lieg,bedrieg.discrimineert,steelt van het land.ga maar zo door is een crimineel .niet alleen de ctu ook de minesters.,parlement.handelaren en ambtenaren.dan ben je een crimineel


  Maak melding

 8. @Ram Singh

  Gelijk heb je!
  De CTU is een illegale Terror organisatie,bij het horen van die naam al sta je te beven laatstaan als ze voor je staan!!!
  En die arme mevrouw hier is een duidelijke vb ervan!
  Ze moest op dat moment duizend angsten uitgestaan hebben!!


  Maak melding

 9. Julli vallen allemaal in herhaling.
  Je vraagt je af of er een dag voorbij gaat zonder bouta in jullie hoofd.
  Haat slaat over in liefde, dus ik denk dat jullie ziels veel van hem houden.
  Zonder bouta is er een gemis in jullie leven.
  Blijf maar negatieviteit rondbazuinen.
  Ook dat is reclame!
  Niemand is 100 procent slecht,ook bouta niet.

  Ndp voorwaarts.


  Maak melding

 10. Je zal maar President zijn en horen dat boze geesten erop uit zijn je te vermoorden.
  Ik zou in dat geval gelijk de Min Belfort bellen. Hij kan nl heel duidelijk via de media criminelen en moordenaars overtuigend toespreken en dat ze zich nu maar netjes moeten melden bij de politie.
  Maar dat zal wel betekenen dat er veel mensen in gevang gaan, want er zijn wel veel die Bouterse zien verdwijnen. Gevangenissen vol en arbeiders te weinig. Dus even bellen met China voor een paar nwe verladingen. In Haïti hebben vanaf 1 juli een consulaat dus daar kunnen we ook werkers werven.
  Bouterse is een soort profeet en ziet dit soort dingen al ver van te voren. Nu snap ik dus ook waarom hij te stel en sprong naar Haïti en China gaat. Hij de almachtige President, de verlosser van Suriname, de redder van deze aarde, onze echte visionair, zag dat allang in zijn glazen witte bol. De simpele zielen hadden dit niet zien aankomen, maar hij wel. En daar om is hij president en wij niet.
  De Surinaamse methode zal de wereld overnemen en de nwe norm worden.
  Wat een humor zeg. Het is steeds leuker aan het worden.


  Maak melding

 11. @ Jahjahfaya
  Ik ben het helemaal eens met U. Niemand is 100% slecht.Maar dat geld alleen bij geboorte. Niemand is 100% slecht geboren, maar in het leven kan je wel 100% slecht worden. En daar lopen er meerdere van rond, ook in Sur.

  Bestaat er ook zoiets als realisme voor jou?
  Of verwar je realiteit met naïviteit?
  Hitler is ook heel vaak besproken. Gaat jou stelling ook bij hem op.

  de basis van een democratie is het recht op vrije meningsuiting.


  Maak melding

 12. Wat een stommiteit kraam je uit.
  Als hitler 100 pro slecht was,waarom hebben wij heel de zorgstelsel,autobahn,volkswagon aan overgehouden?
  En ik ben niet anti hitler,het is niet mijn verleden.


  Maak melding

 13. Woensdag 26 juni 2013 om 15:27 uur, door Jahjahfaya

  Begrijpend lezen is moeilijk!
  De twee hebben zich voor gedaan als.
  Ai boi begrijpendlezen is een kunst

  @Jahjahfaya

  SNAP je het dan niet wat de naam CTU betekent onder de burgers hier!??
  CTU staat voor,dood, verderf ,angst!
  Die mevrouw wist toch niet dat het om 2 oplichters hier gaat ,zie haar reaktie bij het horen van de naam CTU!!

  @


  Maak melding

 14. @jahjahFaya

  OOOOooohhh….je denkt dat Hitler auto aan het bouwen was en zich bezighield met de gezondheidstoestand van de burgers gestorven aan zijn handen?!!!
  Neen ,neen ,hij bouwde juist GASKAMERS VOOR ze!!

  Kijk wat we van bouta de moordenaar hebben overgehouden
  Illegale coup 1980,decembermoorden 1982,moiwana slachting,verradelijke verkiezing 2010,bouta amnestie en ja de CTU !


  Maak melding

 15. @JahjahFaya

  Maar kijk,de CTU werd in het leven geroepen door bouta de geweldenaar!Die twee zijn nauw verbonden met elkaar …
  Bouta de crimineel is de lijder van Suriname en zijn criminele zoon de lijder van de CTU!

  Bouta heeft mensen vermoord en jij zegt dat hij niet 100 procent slecht is,je verwacht toch niet dat men deze statement van je gaat goedkeuren!!??

  Hij is HONDERD PROCENT een SLECHT MENS !!


  Maak melding

 16. @jahjahFaya

  Ik verdraai niks!
  Je wil toch niet zeggen dat Duitsland moest ophouden te betaan na de zelfmoord van Hitler?
  Nee met Hitler weg voor eeuwig begon Duitsland aan zijn economie te werken,ze bouwden Volkswagen en verkochten die aan anderen,waarom Hitler dan de crediet hiervan geven,want dit snap ik dan niet!


  Maak melding

 17. Bouiterse is niet interessant genoeg om te vermoorden, anders zou dat al lang gebeurt zijn.
  Deze moordenaar denkt nl. zelf dat hij interessant is als president van een handje vol mensen, want reist nu de ballen uit zijn broek na 30 jaar gevangen gezeten te hebben in eigen land.


  Maak melding

 18. afgewezen. In 1935 werd door Adolf Hitler tussen Frankfurt en Darmstadt de eerste echte Autobahn in Duitsland geopend, nu onderdeel van de BAB 5. Autosnelwegen in Duitsland heten ‘Bundesautobahnen’ waarvan de gebruikelijke afkorting BAB is. Wegnummers worden aangeduid zonder de letters A of BAB, op een blauw schildje met ‘ingedeukte’ witte omlijning. Zie Wegen in Duitsland.


  Maak melding

 19. Het begon allemaal bij de Oostenrijkse professor en auto-ingenieur: Ferdinand Porsche. Deze had al in 1922 plannen voor een goedkope auto voorgesteld, maar niemand had hier belangstelling voor, zelfs zijn toenmalige werkgever Austro-Daimler niet. Toen Porsche bij Mercedes-Benz over zijn goedkope droomauto begon, betekende dit het einde van hun samenwerking. Porsche probeerde het bij onder meer NSU en Zündapp, waar een aantal prototypes werden gerealiseerd. Hij begon voor zichzelf, en kreeg in 1934 van Adolf Hitler de opdracht een “Kraft durch Freude”-wagen te ontwerpen, een wagen voor het volk. Het programma van eisen voor deze auto was fors. De KdF-wagen moest een topsnelheid van 100 km/u kunnen halen; moest twee volwassenen en een kind kunnen vervoeren, of drie soldaten en een mitrailleur; moest een luchtgekoelde motor hebben, zodat hij ’s winters buiten kon staan; mocht maximaal tussen de 6 en 7 liter benzine per 100 kilometer verbruiken; en mocht niet meer kosten dan 900 Reichsmark.


  Maak melding

 20. @JahjahFaya

  Jammer want het volk heeft tijdens Hitler niet Mogen genieten van de wagens die hitler zogenaamd voor hen wilde bouwen.En bovendien is niet Hiler maar iemand anders het brein geweest achter het in mekaar zetten van de wagens. De dictators geven alleen opdrachten zelf kunnen ze niks!Anderen zetten hun brein ,tijd en moeite om dingen gedaan te krijgen!
  Tijdens hitler waren de burgers aan het schuilen in ondergrondse kelders en tunnels!Ze hebben echt niet de kans gehad wagentje te gaan rijden!


  Maak melding

 21. Die boze geest die DDB wil vermoorden, zit zelf in de geest, lichaam, gedachten, gedrag, handelingen, oog, zijn buik, heel voorkomen enz, enz, enz van DDB.

  DDB heeft hulp nodig, psychologische en andere hulp. A bonoman/vrouw de waka nanga ing baka, zou een goede wier watra voor hem moeten klaarmaken, waardoor hij bij tante een wasi doet. Wik a bar trowe san a doe tra man foe bevrijdt ing jé jé.

  Als je anderen kwaad doet, zullen de geesten van hen niet rusten al vorens je niet de ( enige echte) waarheid vertelt, als je voor hen gelogen hebt.( 8 december 1982 moorden, moiwangebeuren, lijfwachten van Brunswijk, enz, enz, enz).

  DDB bar tro we en doe je (openbare) wasi ( op het onafhankelijkheid), zou tante zeggen. Als ik niet mij neef zou zijn zou ik zelf de (weirie) wasie voor je doen. Jo vuile bedrieger zou tante zeggen!

  En daarna ga je naar de rechtbank in Boxel waar je alles over de 8 december 1982 moorden, enz, enz vertelt en dat journalisten en media alles aan het volk meedelen.

  Ik verzeker je dat die hele bakroe hmmm ik bedoel boze geest van je direct naar de hel verdwijnt en je bevrijdt zal zijn van die lasten en leugens van je.


  Maak melding

 22. @JahjahFaya
  Haha, jou feitenrelaas zegt genoeg over jou selectief denken \ informatie vergaren. Deze Hr Porsche die de kever de wereld in heeft geslingerd heeft het ontwerp “ gestolen” van een joodse ontwerper. Maar deze was met Hitler niet bespreekbaar natuurlijk. Hij was trouwens een jood. Porsche wist van dit ontwerp en heeft het aan de Moordenaar Hitler gepresenteerd. En toen is uiteindelijk het succes van Hr Porsche begonnen.
  Leuk hoor de discussie met jou. Je hebt niets tegen Hitler want hij is niet uit jou tijd. Dat verklaard dan ook waarom je niets hebt tegen DDB, de volksverlakker.
  Noemen ze jou attitude niet “ Kortzichtigheid” ?


  Maak melding

 23. Bouterse reist vanuit China meteen door naar Ecuador om daar politiek asiel aan te vragen. Ecuador levert nl. niet uit aan VS, Suriname na 2015 wel.


  Maak melding

 24. correctie: je i.p.v. ik

  DDB bar tro we en doe je (openbare) wasi ( op het onafhankelijkheid), zou tante zeggen. Als je niet mij neef zou zijn zou ik zelf de (weirie) wasie voor je doen. Jo vuile bedrieger zou tante zeggen!

  correctie:
  onafhankelijkheidsplein i.p.v. onafhankelijkheid


  Maak melding

 25. Opstraat gaan, actie voeren, maar pas op:

  jaren geleden toen NDP aan de macht was werden de actievoerders in Nickerie in opdracht van de MP mishandeld.

  Dus je wordt in je eigen land monddood gemaakt.

  Wat een omgekeerde wereld

  Al die roversbende, al die moordenaars, die oplichters, ze zijn allemaal vrienden van de vrienden van Bouterse.

  Hun wordt vakgericht kennis bijgebracht om mensen te intimideren en mensen, geloof me of niet, er zitten genoeg ambtenaren achter die de buit delen.

  Overal in Suriname heb je criminele netwerken omdat Suriname het enige land is waar gevallen rechters nog altijd advocaat mogen zijn. Kijk maar naar Frank Truideman, kijk naar de openlijk corrupte rechter Anand Charan, kijk naar rechter Alida Johanns die enveloppen van oplichters en criminelen in Nickerie in ontvangst nemen ten overstaan van een zaak vol mensen. Wat in het envelop zat is nimmer aan de tegenpartij in deze zaak bekend gemaakt. Alles gebeurt ondertafel….en Suriname is nu rijp voor de sloop.

  Jammer, zielig maar ook bijzonder dat het volk dit allemaal accepteert.

  Dus mensen, nu op straat gaan en deze regering dwingen tot het aftreden of voor eeuwig zwijgen.

  Aan de andere kant begrijp ik waarom het volk het niet durft omdat de kans groot is dat je mishandeld wordt etc


  Maak melding

 26. Correctie,het is niet mijn geschiedenis.
  Hadden wij het nou over porsche of volkswagen!
  Weer lees je niet goed.
  Ray verdrink in je blinde haat.
  Ik heb feiten voor je geplaatst punt.
  Kan je met mij in discussie maar is zinloos.


  Maak melding

 27. @JahjahFaya

  Wat mij verdriet doet is het feit dat je het normaal vindt dat hitler 6 miljoen joden heeft vermoord,Hoe kan je zo KOELBLOEDIG zijn ?!
  Je bent wel geinteresseerd in de porsche wagen en Volkswagen gebouwd in die tijd maar geen enkel berouw voor de slachtoffers gemaakt in die tijd.,deze info over de wagens heb je toch gehaald na onderzoek op het internet?!
  Waarom doe je geen onderzoek naar het Holocaust tragedie veroorzaakt door Hitler?!
  En ja ook info over bouta de moordenaar vindt je op het internet.Ga je kennis verijken !!


  Maak melding

 28. Je laatste zin kon je niet laten he!!
  Triest man.
  Je bent zo geobsedeerd als een 15 jarig meisje op justin bieber.
  Je bent gewoon een fan ray! Zeg eerlijk laat heel waterkant weten.
  Ik geniet,ik ben nu een fan van jou ray.
  Ik ben onder de indruk van jou obsessie.

  Jij wilt alleen praten over hitler en bouterse en sla gewoon blind mijn geschiedenis over.
  De Zwarte holocaust, de echte holocaust daar doe je je pan niet open over.
  Dan wil je kletsen over leed van andere die geen directe gevolgen voor mij hebben gehad.
  Aanbid lekker de geschiedenis van jou meesters die je niet benoemd.
  Knecht die je er bent.


  Maak melding

 29. _________________________________________________________________

  DAT WAS GEEN BOZE GEEST, MAAR EEN GOEDE GEEST
  _________________________________________________________________


  Maak melding

 30. Opvallend maar dit klinkt wel nostalgisch: in begin jaren 80 kreeg Bouterse ook visioenen die erop wezen dat zijn kameraden (lees: Horb, Hawker, en Bikkel) hem wilden vermoorden. Bouterse was sneller en slimmer en trad hard op. Dat scenario doet zich nu na bijkans 30 jaar weer voor! Wie zal het weer op Bouta gemund hebben?


  Maak melding

 31. Mocht de geest slagen om Bouterse het zwijgen op te leggen dan verdiend die geest minimaal een standbeeld en een medaille. Exit Bouterse betekent ook een extra vrije dag voor de werkende klasse. 1 ding is zeker in hell zal Bouterse moeten dansen op hete kolen.


  Maak melding

 32. @JahjahFaya

  …en ik sta versteld van jou onnozelheid!!
  In Suriname voeren wij een strijd om verlost te worden van de surinaamse hitler bouta en het enigste dat je interesseert is de geschiedenis van een paar Volkswagen !!
  En neen ik ben helemaal geen fan van bieber!

  Heb je de kopstuk van dit artikel gelezen?!
  Zegt het iets over hitler en Volkswagen?!!
  En neen de laatste zin van mij kan ik onmogenlijk weghalen want ik hou mij aan de topic !


  Maak melding

 33. Wat ben jij zielig ray,ik heb serieus met je te doen.
  Je haalt hitler en bouterse in een zin.
  Jij bent kranzinnig echt.
  Jij hebt therapie nodig.
  En het mooie is , is dat je de echte misdadigers als bush blair balkenende nog minder erg kwalifiseerd als .bouterse.
  Je gaat van hitler naar bouterse.
  Dan raad je mij aan geschiedenis te checken!
  Waar is jou realiteits zin ray!
  Je bent knetter gek.
  Zuivering vergelijken met een coup.
  Je bent eng man.
  Je bent bezeten.


  Maak melding

 34. @ Jahjahfaya

  Is wel leuk om je toch te proberen enige kennis bij te brengen van het verleden. Het is niet erg dat je jezelf een keer verspreekt of een foutje maakt. Per slot ben je ook maar mens, slecht of goed maakt mij niet uit.
  Toch wil je even citeren uit een eerder stuk.
  “Als hitler 100 pro slecht was,waarom hebben wij heel de zorgstelsel,autobahn,volkswagon aan overgehouden?”

  Je begint hier zelf over de volkswagen. Dan ga je in je stuk verder met het maken van associatie tussen hr Porsche en Volkswagen (1934 en aan Hitler gepresenteerd).
  Welnu je bent er wel van op de hoogte dat Hr Porsche zijn faam is begonnen met de Volkswagen Kever.
  Mar je gaat de mist in door te stellen dat hij deze heeft ontworpen. Dat is dus niet correct. Zie hier onder een stuk zo zichtbaar op meerdere websites over de VW Kever.

  “De Kever was een combinatie van ideeën, die door Ferdinand Porsche – die van Adolf Hitler opdracht kreeg een auto voor het volk te maken – werden samengebald. Grote delen van de auto zijn echter niet door Porsche, maar door Béla Barényi en/of Erwin Komenda ontworpen. Beiden claimen de originele bedenker van het concept te zijn.”

  Hr Porsche is met de eer gaan strijken maar het zijn anderen die aan de het werk hebben gedaan en de Kever ontworpen.
  Veel succes verder met het verbreiden van je geschiedenis. Blijf trouwens niet steken in de “zwarte holocaust”. Dan ga je leiden aan tunneldenken en dat is niet goed voor je.
  Dat hebben Martin Luther King, Gandhi en Nelson Mandela ook niet gedaan. In tegendeel, ze waren er voor allen die onderdrukt werden. Blank en zwart.

  Dus kijk eens even over je muurtje.
  Het gaat je goed!

  Tot slot


  Maak melding

 35. Grappig dat je mij corrigeerd betreft volkswagen en porsche wat voor mij geen issue was
  Maar ray niet helpt in zijn bouta obsessie.
  Bouta en hitler in een ademhaal.
  Wees eierlijk en beken dat hij de plank hier totaal mis slaat.
  Of ben jij partijdig waardoor je niet eerlijk kan zijn in je redenatie!

  Ik blijf hangen in de zwarte holocaust zo lang er niet zodanig scholing en documentatie wordt gerealiseerd.
  Zeg dan tegen de joden en hollanders dat ze niet moeten blijven hangen.
  Dat durf je niet he.
  Nee want mijn geschiedenis moet onder stoel en banken,het liefst moet ik er niet over praten.
  Daar praten we niet over 6000.000 maar 70. 000.000.
  Is beide niet goed.
  Maar haal het nooit meer uit iemand te zeggen om niet te blijven hangen.


  Maak melding

 36. @Jahjahfaya

  Er zijn documentaire’s zat op het internet die vertellen over de Holocaust!
  Ik neem aan dat je familie bent van Ahmedinedjad de ex president van IRAK, die heden in ontkenning leeft en zweert dat de Holocaust nooit heft plaatsgehad,
  of je bent lid van de ndp familie die wel het revo vieren en zweren dat 8 dec 1982 nooit heft bestaan in Suriname.
  Wat betreft bouta en hitler in 1 adem noemen…
  WELJA,BEIDE ZIJN TIRANNEN EN MOORDENAARS!Wij praten over de Boze geest en bouta en jij komt aandansen met hitler en zijn Volkswagen!!
  Grappig ,jij gelooft heilig erin dat hitler de uitvinder is van de Volkswagen maar als wij het hebben over de holocaust dan tast je in het duister!!Als hitler niet van belang is voor jou dan moet je de Volkswagen ook vergeten,zo simple is dat!


  Maak melding

 37. @jahjahfaya
  Kerel, met gasten die lijden aan het DDB syndroom kun je niet van gedachtte wisselen om wat van mekaar te kunnen opsteken.
  Het blijft een oeverloos gelul,terwijl ze zelf de heer DDb hebben vet gemest in tijde van extreme droogte (15 jaar front)
  Power lion


  Maak melding

 38. Koos,
  Ze hadden hem ook benoemd toe adviseur van staat toen hij veroordeeld werd in Nederland voor drugshandel, en ook tot voorzitter van Surinaamse olympische commissie.
  Dit zijn de nieuwe voorbeeld in Suriname, hoe crimineler , corrupter hoe meer aanzien.


  Maak melding

 39. Hoofdkantoor UTC
  Telefoon rinkelt.
  Dino neemt op.
  Hallo? UTC hier.
  Telefoon: ze wil hem vermoorden
  Dino: Wat? Wie wil wie vermoorden?
  Telefoon: Zij. Ze is in haar neergedaald.
  Dino: waar heb je het over?
  Telefoon: jouw vader. Ze heeft het op hem gemunt.
  Dino: wil iemand mijn vader vermoorden?
  Telefoon: ja.
  Dino: wie dan?
  Telefoon: een geest.
  Dino: welke geest?
  Telefoon: die geest die is neergedaald in mevrouw X te Y.
  Dino: waarom wil ze pa vermoorden?
  Telefoon: moet je haar vragen
  Dino: hoe wil ze pa vermoorden?
  Telefoon: die bejaarde vrouw waarin ze is neergedaald gaat giftige appels verkopen aan jouw pa
  Dino: net als in Sneeuwwitje?
  Telefoon: precies
  Dino: dan ga ik haar oppakken
  Telefoon: alleen die rode kant van die appel is giftig, die ander kant is goed.
  Dino: ok, ok. Dank je voor de tip
  Telefoon: graag gedaan
  Dino: trouwens, wie ben jij?
  Telefoon: de geest van het heden, verleden en de toekomst
  Dino: ok, nogmaals dank

  Dino roept UTC-commando’s bij elkaar.
  Twee krijgen de opdracht een onschuldige bejaarde de schrik van haar leven te bezorgen. Alle appels worden in beslag genomen, evenals al haar geld. Ze komt er met een waarschuwing vanaf.

  Dagen later….

  Gefeliciteerd, jongen. Je hebt een telefooncoup verijdeld. Je krijgt promotie.
  – Word ik president?
  – Ja, na mij

  Vader en zoon omhelsen elkaar, de vader genoegzaam glimlachend, de zoon vol ongeduld, maar wel opgewonden.

  Wordt vervolgd……


  Maak melding

 40. Ray ray ray

  Triest stuk geval.
  Onaansamenhangend verhaal van je.
  Ik ken genoeg mensen met jou gedachten gang,vooral hier op waterkant.het liefst ga ik inhoudelijk in op zaken maar is met jou niet te doen.
  Je gedachtes zijn te kortzichtig.
  Bril op van de onderdrukker.
  Ray je bent geen partij voor mij.
  Als je onder documentatie documentaire verstaat , ben je de nederlandse taal ook niet machtig.
  Ik ken je niet maar laat me raden!
  Je bent hindu


  Maak melding

 41. Levende mensen zijn de boze geesten.
  Wees bang voor een levende mens en niet voor een dode.
  Want de rol van de dode is uitgespeeld. EXIT.


  Maak melding

 42. mensen, ali karamat ali,

  hoezo de rol van de doden is uitgespeeld? vriend, de profeet mohammad is al lang dood en z’n rol is nog lang niet uitgespeeld. weet je nog wat hij allemaal ons geleerd heeft? je moet kafirs doden, overvallen, bezittingen en vrouw inpikken, tot islam bekeren en doden als ze niet willen gehoorzamen.

  vriend, je moet dieven de handen afhakken. terwijl ons profeet zelf roofde als een gek had hij z’n beide handen nog.

  vriend, geloof geen ene moer in god en profeten en geesten. god bestaat niet, profeet bestaat niet, geest bestaat niet. alles wat bestaat is de wereld en de bezittingen erin. en ieder mens moet roven wat hij kan roven. wordt een goede rover. dat is verlossing!


  Maak melding

 43. Donderdag 27 juni 2013 om 01:04 uur, door Jahjahfaya

  Oké je kunt Hitler niet met de kleine indiaan vergelijken.
  Hitler had meer handlangers ( en bloed aan hun handen) zullen we maar zeggen. Hitler zette industrieën op over andere volkeren en hun levens.
  De kleine indiaan heeft wel bloed aan zijn jatten. En zet niks op!
  Maar waar gehakt word vallen spaanders.

  Verdomme het ging over kwaadgeesten en nu zit ik over de kleine indiaan te typen!
  Jongen dat die kleine Hiawatha het zuur krijgt incl. Zijn maties


  Maak melding

 44. Donderdag 27 juni 2013 om 11:41 uur, door jahjahfaya

  Nu toon je je zwakte.
  Je kunt niet winnen en ga je je tegenstander proberen te kleineren ipv hun netjes te woord te staan.
  Dit had ik net niet van jou verwacht.


  Maak melding

 45. mensen, piet paniek,

  waarom zielig doen? de enige logica is de piklogica. bouterse gaat op pikreis naar china. goed toch? hij probeert daar wat van de chinezen te pikken. de chinezen proberen grondstoffen van suriname te pikken. zo gunnen mensen elkaar een bestaan. maar die hebzuchtigen denken dat je alles voor jezelf en je kinderen moet sparen. en doordat zij teveel sparen (pikken) ontstaat bij hen overvloed en bij anderen tekort. dus hoe moet je deze balans herstellen? door te gaan pikken waar overvloed is.

  mensen, onthoud goed: tekort ergens bestaat dank zij overvloed elders. en dit is tegen de natuur in. de natuur creert altijd balans. dan komt er en spaarzuchtige mens en hij verpest de balans. vervolgens moeten anderen weer de balans gaan herstellen door te pikken bij wie overvloed is.

  mensen, tekort is slecht. overloed is slecht. te hard werken is slecht. te veel willen is slecht. wordt de koning, wordt als de leeuw. werk alleen als het echt nodig is, wanneer je maag gaat knorren. voor de rest, relax, geniet, ga in de schaduw liggen in de hangmat. slaap.

  mensen, het succes van het leven is, maximale resultaat door minimale arbeid. dus als je ijverige werkers ziet, wacht, observeer ze en wanneer ze meer bij elkaar gesprokkeld hebben dan ze nodig hebben, pik het dan in. dat is maximale efficiency.

  mensen, op school leren ze jullie deze wijsheden niet, omdat ze jullie vijanden zijn. ze willen dat jullie je de pleuris werken en dat zij daarvan rijk worden.

  mensen, de grootste rijkdom is de rijkdom van relaxation. rustig aan doen, no spang en actief worden wanneer je honger hebt.

  mensen, je gaat toch ook niet poepen wanneer je geen aandrang hebt? waarom ga je dan werken wanneer dat niet nodig is? waarom ga je eten wanneer je geen honger hebt? waarom ga je slappen wanneer je geen slaap hebt?

  mensen, luister naar je lichaam. je lichaam zal je vertellen wanneer je actief moet worden. als je dt niet doet, dan wordt je ziek en verdrietig en ongelukkig.

  mensen, geloof ook niet in god. er is geen god. heeft god ooit een kleine baby gezoogd? dat heeft de moeder gedaan. heeft god ooit een zieke verpleegd? heeft god ooit een zwerver eten gegeven? nooit. wat heeft god dan wel gedaan? hij heeft je in de kerk binnen gesleept, waar je rare liederen moet zingen en hem moet bedanken voor dingen die je nooit gekregen hebt!!! kan het nog zieker??

  mensen, werk niet te hard. het lichaam is niet gemaakt om te hard te werken. relax, verlang niet veel, wordt actief wanneer het nodig is en wanneer je tekort komt, pik het van daar waar er overvloed is. overvloed wordt gecreeerd voor jou, ook al denkt die boerkie die dat heeft van niet. weet hij veel. hij werkt maar door als een slaaf.

  mensen, wees een koning, zoals de leeuw.


  Maak melding

 46. mensen, astrando,

  je hebt zeker heel wat spaargeld? je bent zo’n slaaf die zich dag en nacht afbeult voor wat geld en luxe?

  wel vriend, wat ga je meenemen in je graf? niets toch? alles wat je had wordt ingepikt door je vrouw, je kinderen of de staat. waarvoor heb je je dan afgebeeuld al die jaren?

  vriend, werk niet te veel, niet te hard. je ziet toch in holland en europa en amerika? zoveel werklozen en toch draait de wereld door alsof er niks aan de hand is. al die werklozen waren dus al die jaren totaal overbodig! want de economie draait net zo goed zonder hen!!

  vriend, we zijn allemaal ingetrapt in het verhaal van de economen. ze hebben een structuur gecreerd waarin mensen als werkslaaf worden gebruikt om een kleine bovenlaag van overvloed en luxe te voorzien.

  vriend, wanneer jij niet werkt, dan komt hun droom om jou te knechten in gevaar. ze willen dus dat je bezig blijft en geen tijd krijgt om na te denken en te relaxen en een goede kraak te beramen.

  vriend, denk zelf na. probeer ens een zwerver te worden. je gaat er niet dood aan. hoeveel zwervers zijn er niet? gaan ze dood? wanneer je jezelf aanleert om met het minimale tevreden te zijn, dan ben je voor niemand meer bang en wordt je nooit meer een slaaf van de economie.

  vriend, wees een leeuw en g wat rusten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.