Bouterse: ‘Juiste besluiten op juiste moment durven nemen’

49

PARAMARIBO, 21 jun – Rabindre Parmessar en Steven Relyveld zijn minister van respectievelijk Openbare Werken en van Ruimtelijke Ordening Grond & Bosbeheer. President Desiré Bouterse nam de eed af. Relyveld liet zijn beëdiging vooraf gaan door een Arowakse ceremonie. “Het is de plicht van ons allen te werken aan de vooruitgang van ons land”, zei Bouterse.

Het is ook waarom twee ministers worden vervangen. “Nu we de verantwoordelijkheid hebben aanvaard, moeten we zakelijk en oprecht naar het volk de juiste besluiten op de juiste momenten durven nemen. Als we conclusie hebben getrokken dat regeerders moeten worden vervangen, omdat de ontwikkeling is blijven stagneren en het volk niet meer uit problemen wordt geholpen, dan vereist het van ons als leiding om de nodige vergaande besluiten te nemen”, zei Bouterse.

‘Na veel wikken en wegen’ zijn daarom twee ministers vervangen. “Zij die de eer aan zichzelf hebben gehouden zullen de gelegenheid krijgen om hun krachten ter beschikking te blijven stellen aan land en volk.”, aldus Bouterse. Parmessar noemde hij een ‘harde werker’ met wie hij wel eens botsingen heeft gehad. “Als mens begrijp ik wel dat als dit soort momenten er zijn, je denkt, ik pak mijn vrouw en kinderen en … Maar het is nothing personal.”

Er moet hard worden gewerkt voor land en volk. Bouterse is trotst op Relyveld: “Een respectabele man met rust. Het is frappant dat u grondzaken onder uw beheer krijgt. De laatste tijd wordt veel over grond gesproken. Het lijkt alsof de voorzienigheid ervoor gezorgd heeft dat we grondzaken weer in handen hebben gegeven van een Indiaan. Het gaat niet sec om een minister maar om veranderingen te brengen in de structuur van het ministerie.”

49 REACTIES

 1. “Bouterse: ‘Juiste besluiten op juiste moment durven nemen’”

  Doelt hij op het moment dat hij op 8 December de trekker overhaalde?


  Maak melding

 2. Ja en toen kwam Amnestie ook op het juiste moment toen het heet begon te worden onder zijn GO en hij niet naar Boxel durfde te gaan!!
  Gesproken van ..de’ juiste’ besluiten op de ‘juiste’ momenten kiezen….


  Maak melding

 3. Je kan veel zeggen van Suriname, maar lachen kan je er altijd. Van hoog tot laag.
  De man gelooft echt in zijn onzin. Echt, wat een humor zeg.
  Maar een deels is toch wel interessant:
  Parmessar noemde hij een ‘harde werker’ met wie hij wel eens botsingen heeft gehad. “Als mens begrijp ik wel dat als dit soort momenten er zijn, je denkt, ik pak mijn vrouw en kinderen en … Maar het is nothing personal.”
  Dus, wat hij eigen zegt is het volgende:
  als mens kan ik ermee leven dat iemand het niet eens is met hem, maar als dictator en leider die alleen maar volgelingen tolereert in zijn omgeving, is dit niet acceptabel.
  Nou en de rest kan een goede lezer wel zelf aanvullen.
  Bye bye.


  Maak melding

 4. Net tikfout. Excuus.
  *****************
  Je kan veel zeggen van Suriname, maar lachen kan je er altijd. Van hoog tot laag.
  De man gelooft echt in zijn onzin. Echt, wat een humor zeg.
  Maar een deels is toch wel interessant:
  Parmessar noemde hij een ‘harde werker’ met wie hij wel eens botsingen heeft gehad. “Als mens begrijp ik wel dat als dit soort momenten er zijn, je denkt, ik pak mijn vrouw en kinderen en … Maar het is nothing personal.”
  Dus, wat hij eigenlijk zegt is het volgende:
  als mens kan ik ermee leven dat iemand het niet eens is met hem, maar als dictator en leider die alleen maar volgelingen tolereert in zijn omgeving, is dit niet acceptabel.
  Nou en de rest kan een goede lezer wel zelf aanvullen.
  Bye bye.


  Maak melding

 5. Een psychopaat is deze Bouterse. Welk juiste moment bedoel je nou?

  Van drugshandel of het afschieten van geslachtsdelen van je tegenstanders, koelbloedig doodschieten, koelbloedig vaders uit hun huis meenemen en afmaken? Koelbloedig de nabestaande een levenslange trauma bezorgen? Bedoel je die momenten?

  Weet u hoe het voor een kind is als u hun vader gedwongen meeneemt en doodmaakt?. Heb u ooit gevoeld wat betekend om gezinnen te verscheuren?

  Vuile hypocriete klootzak!

  In Suriname is het een kwestie van: me, myself and I!

  Geloofde de Surinamers nou maar eens in de bijbel en namen ze maar de woorden van God aan zoals God het bedoeld?. Suriname had er dan anders uitgezien.
  Het volk is meest labiel en te emotioneel.


  Maak melding

 6. Satan spreekt zich uit met zijn gespleten tong !

  Kiezersbedrog plegen, vooral de VHP aanhangers die met Rabin Parmessar als presidentskandidaat lekker werd gemaakt tijdens de verkiezingscampagne en vervolgens na de verkiezingswinst zelf op het pluche plaatsnemen.

  En vervolgens de staatskas leegplunderen, uitverkoop houden van de voornaamste inkomstenbronnen van het land met name dmv de hout- en goudconcessies en alle royalties naar zijn eigen rekening laten vloeien.

  Dit is niet plotseling uit de hoge hoed getoverd, maar heel goed tot in detail voorbereid.

  Alleen LUCIFER , de duivel himself durft juiste besluiten op het juiste moment te nemen.


  Maak melding

 7. “Bouterse: ‘Juiste besluiten op juiste moment durven nemen’”

  Of, moet het zijn?

  Onjuist besluit op een onjuist moment

  Wie heeft toen ter tijd de beslissing genomen
  om Abraham de onderhandse-bruggenbouwer tot
  mini-ster te bombarderen?!


  Maak melding

 8. Ach die arme Bouta, hij weet niet meer wat hij moet zeggen. Hij is nog bleven steken in de oude retoriek van de militaire dictatuur. Wie neemt hem nog serieus?


  Maak melding

 9. Opnieuw twee in de nabije toekomst te ontslagen ministers benoemd. Juiste besluiten? Hoe zo, al zo vaak ministers benoemd en die bleken verkeerd te zijn. Maak niets uit of het goedschiks of kwaadschiks was. Nu maakt Bouta echt een potje van. Nu ook zijn presidentiële commissies’s hebben gefaald, is het ineens de schuld van de ministers. Wie probeert Bouterse nu wijs te maken….


  Maak melding

 10. Hmmm, DDB. Stuur dan minister Belfort ook naar huis, want de criminaliteit in Suriname neemt niet met de dag, maar met het uur toe. Ga zelf ook naar huis, want een vliegtuig charteren naar Kenia en China voor een zakenbezoek (lezers, let wel, geen staatsbezoek) kost de belastingbetalers duizenden $$$. Finally, ik wist niet dat de zakenlui die met de President zijn meegereisd elk $10.000 moesten bijdragen voor deelname. Wat is de bestemming van dit fonds?


  Maak melding

 11. ik hebt nog nooit kritiek van de opppositie gehoord met meneer girjasing,santoki en bigi lip.toen hun aan het bewind waren bijna 20 jaren.welke kriminalieit hebben hun aangepakt.welke wegen,welke ziekenhuizen,welke bruggen.het is makkelijk kritiek geven maarals je zelf aan bewind bent
  doen jullie niks.ik daag ze uit.op hier bovengenoemde punten mij te vertellen wat hun hebben gedaan.ze hebben maar een ding gedaan.bestaande projekten naar de moer geholpen bv oliepalm,stichting machinale landbouw,nog niet te beschrijven hoeveel bruggen wegen,overheidskantoren naar verdoemenis hebben geholpen.ze hebben wel een ding gedaan,nu lullen ze over chinezen.maar tijdens front regering was ballen likken van bakras.daar is vhp heel goed in.als niet 100 euro geeft vloeit 99 euro terug naar nederland dat was perfeckt beleid.ik wil de mensen die kommentaar leveren op bouta.zegt iets tastbaar van de ftont regering


  Maak melding

 12. Relyveld en Bouterse leuren met de 2 druppels Indiaans bloed die ze hebben. Maar wij echte Ingies zien ze niet als Indiaan. Verstaan ze trouwens wel een Indiaanse taal?


  Maak melding

 13. Ik schrok even toen Bout zei dat hij Parmessar apart had genomen na hun aanvaring.Als Bout iemand apart neemt,kan hij het[SLACHOFFER] niet na vertellen.De eerste keer dat hij Parmessar apart nam,kwam deze met een gebroken arm te zitten.


  Maak melding

 14. e, e! ingie trong mini ster foe Ruimtelijke Ordening Grond & Bosbeheer. (eerste ingie mini ster). Maar Ingie ko mo to foe boes ston!

  ma fa dan? Ingie edé na likie kronto foer nanga watra/waterhoofd.
  Din man disi dé die dong in am maka, dai nanga netie.

  Politieagent die halverwege de rit van Paramaribo naar Pioka een autobus stop.
  Politieagent: chauffeur!, o min nie sma dé in na autobus?
  marron buschauffeur: 16 libie sma nanga toe ingie.

  Agent: dai mag rij doro!

  Sem poe ministerie ma tra( javaanse jongen) free free (po wak ka! jongen).


  Maak melding

 15. Abrahams en de rest, die de laan uitgestuurd werden, waren eens ook de juiste man op de juiste plaats. Bouta heeft volgens mij geen flauw idee waar hij mee bezig is, hij heeft niet door dat het steeds vervangen van ministers en stafleden de ontwikkeling van het land niet ten goede komt. Je vrienden en oude strijdmakkers van de ene op de andere dag afdanken als oud vuil (of erger) verwart deze megalomaan met daadkracht en de juiste beslissingen nemen. Of deze ‘juiste’ beslissingen hem nu meer dan 30 jaar blijven achtervolgen of niet, hij zal nooit toegeven dat het foute beslissingen waren.


  Maak melding

 16. Een ‘Tropische Lente’ in Brazilië?

  De protesten en demonstraties in Brazilië nemen steeds grotere vormen aan. Staat het land voor een ‘Tropische Lente’?

  MGAP,HENKES; Is dit in Suriname óók mogelijk??? Zou mooi zijn of niet?

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies(Veel wijsheid!!!)


  Maak melding

 17. Alles is mogelijk in suriname, wij zijn all aan het mobiliseren.
  Veel mensen wil niet want ze vresen voor de dood. Hoeveel zal ze doodschieten een of twee of nogmaals 15. LUster naar onze radio programma Lange leve Sargam


  Maak melding

 18. Er gaan geruchten dat de twee indianen,staatshoofd en minister, een dans hebben uitgevoerd.De betekenis van deze dans is niet nader toelicht en Limbo doet er erg geheimzinnig over.Gezien het sinistere verleden van het staatshoofd,vreest het volk ergste.Aldus enkele geluiden in de samenleving.


  Maak melding

 19. Laten wij bidden voor de twee nieuwe ministers voor wat hun boven het hoofd hangt.
  Niet vergeten. Bouterse heeft ze vandaag de hemel in geprezen. Afwachten wat in de toekomst zal gebeuren. Zi9j zullen zeker de schuld krijgen van het falend beleid van DDB.


  Maak melding

 20. Forummers:

  Raadpleeg een artikel op (starnieuws.com)

  Vereniging Eenheid schenkt 500 bouwkavels aan president DADA. 21 Jun. 2013 (Bron-starnieuws.com)

  Het bestuur van sociaal-culturele vereniging ‘De Eenheid’ schenkt 500 bouwkavels aan president Desi Bouterse. ‘Stonfutu’ van de NDP, Gilly van Holt (midden) maakte deze schenking wereldkundig.

  Goed kijken naar die foto.
  Gilly in z’n outfit lijkt een beetje op DADA.

  Prominent lid van de Nationale Democratische Partij (NDP), Gilly van Holt, heeft namens de sociaal-culturele vereniging ‘De Eenheid’ 500 bouwkavels geschonken aan president Desi Bouterse voor de bouw van woningen. Deze kavels maken deel uit van Suricom Park, dat achter Rijsdijk ligt, in het district Wanica. De ondernemer George Barron is de voorzitter van de vereniging. Hij kon niet aanwezig zijn omdat hij deze week is beroofd en mishandeld. Hij ligt in het ziekenhuis.

  Maar waarom heeft DADA geen opdracht gegeven aan BELFORT om die daders met spoed te gaan zoeken en eventueel…….???
  Of heeft DADA een geheim opdracht gegeven aan zijn zoon DINO met z’n CTU?

  En het vervolg verhaal over deze 500 kavels is te lezen via (starnieuws.com)

  Dan laat DADA natuurlijk van zich horen over de 6500 tot 7000 woningen die gebouwd zullen worden.

  En zullen de VOLGELINGEN van LONNIE BRUNSIE straks overgaan tot OCCUPATIE van deze 500 kavels?


  Maak melding

 21. 22 juni 2013

  Beste Paul, Srika citeert:

  Maar wij echte Ingies zien ze niet als Indiaan. Verstaan ze trouwens wel een Indiaanse taal?

  Paul, jouw uitspraak is typisch het polariserend en tweeslachtig doen en denken, dat onder ‘het zuivere ras’ van de inheemsen vaak voorkomt en waarvan jij vermoedelijk een exponent bent. De eerste voorzitter van OIS had dit heel sterk.

  Srika constateert hier een vorm van racisme, misschien verwekt in een roes van een Red Label.

  Bedoelde manier van denken heeft sterk bijgedragen dat de inheemsen nog zo verdeeld en achtergesteld zijn in Suriname.

  Let wel, dat veel mix-inheemsen in Suriname hoog opgeleid zijn en ook hoge functies binnen Suriname bekleden. Maar omdat zij niet op de raszuivere inheemsen lijken, wordt vaak met hen niet samengewerkt of vindt totale uitsluiting plaats.

  Maar Paul, van deze half inheemsen zal jij het ook moeten hebben, willen de rasechte inheemsen toch redelijke kans maken op ten minste de rechten op de gronden.
  Srika


  Maak melding

 22. De juiste besluiten durven nemen door deze verwarde moordenaar is nou juist funest voor het land Suriname dat overgeleverd is aan de gemoedstoestand van deze psychopaat.


  Maak melding

 23. Parmessar noemde hij een ‘harde werker’ met wie hij wel eens botsingen heeft gehad. Bouta had tijdens de verkiezingen van 2010 gezegd aan het volk dat als de mega combinatie aan de macht komt, dhr.Parmessar de president zou worden. Na de overwinning had Bouterse Parmessar een klap gegeven in zijn gezicht toen hij vroeg naar de presidentschap.


  Maak melding

 24. Hij nam dus een foute beslissing toen hij 9 ministers beedigde nou wel 9 maal een foute beslissing …hoe vaak mag Relyveld fouten maken…een keer of 3 denk ik. Parmessar een stuk meer want hij is hindoestanen paaier.. bouta kan het niet hij kan t niet


  Maak melding

 25. Als Ramon Abrahams ooit én ergens een bestuurlijke functie krijgt,dan weet ik zeker, dat de Surinamers komende 100 jaren absoluut géén WELVAART gaan zien en mee maken! Wij blijven generaties arme loeders!!!

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 26. gaymap

  geen NL bril,geen CHINA bril,of wat voor buitenlandse
  bril dan ook”ik draag geen bril omdat ik met mijn eigen ogen kijk en kan zien hoe de dingen echt zijn en geen tweede oog nodig hebt.
  op die manier blijf ik altijd wakker”zie jij dan de hoedanigheden in de landen van de wereld zoals het is of leef jij ook in een groote droom die nooit realiteit gaat worden.


  Maak melding

 27. Beste issem,
  Ik droom niet, ik kijk naar de realiteit mi boi.
  Ik probeer jou duidelijk te maken dat figuren zoals bouterse nergens ter wereld zijn geslaagd, ook al beschikken ze over miljarden dollars .
  Gadaffi,Chavez,Mugabe, noem jij maar één die zijn land tot ontwikkeling heeft gebracht, dan zullen wij zien wie droomt , en wie buiten de realiteit leeft.
  issem, de realiteit zie ik in de winkels in Suriname die Chinese spullen met garantie tot de deur.


  Maak melding

 28. Bouterse is een mens zonder enige waarde.Hij is geen goed mens.Hij verkoopt zijn volk.Samen met de NPS heeft hij miljarden verbrast.Vandaag nog is hij op die zelfde weg bezig.Het volk lijdt er onder.
  Onze gevangenissen zitten vol geen alternatieven voor onze kinderen.Buitenlanders roven alles voor een klein beetje smeer geld.
  Het trieste van alles is dat al het geld weg vloeit naar het buitenland.Het arme volk ziet niets van dit alles.Al is het volk dom dat ze het niet kunnen inzien wat er gebeurt toch siert het de NPS niet om dit te doen.Hebben jullie geen mededogen tegen over je eigen volk.De leeghoofden geven aan I LOVE SU.


  Maak melding

 29. Die Parmessar stond dus op het punt met zijn vrouw en kinderen naar het buitenland te vertrekken? Alwaar hij alle info betreffende het dagelijkse reilen en zijlen van Bouterse aan de geinteresseerde veiligheidsdiensten zou geven? Geen wonder dat hij blijkbaar bedreigd werd om vooral geen amok te maken en koest te blijven. What a loser!


  Maak melding

 30. Volgens mij heft dibri zijn revobril weer opgezet.
  Ik hoor dat hij gisteravond zei dat het volk geduldig moet zijn en d revotijd niet moet vergeten.

  Das nou een bedreiging.
  Meneer de aanstellerietius, weer gisteravond het verkeer opgehouden, met je sensatietroep, waardeloos.

  Jullie belatinggeld gaat eraan.
  Mie sjie deng oso, whahahahahaha, midden in de bush bush, geen afwatering, geen geode wegen, geen scholen, geen speeltuin, geen winkels etc etc.

  Oplichterij…….


  Maak melding

 31. Oeps, sorry voor de foutjes, maar ik moet constant over me schouder kijken, voor het geval, paraman, me komt ophalen…
  dus…


  Maak melding

 32. Vrijdag 21 juni 2013 om 19:05 uur, door Paul

  Dank je wel voor je tekst! Ik vroeg me ook altijd af of hij zich schaamt voor zijn juiste identiteit en dat hij daarom zijn Idianen bloed gebruikt.

  Juiste beslissing kun je pas nemen als je weet waarover je moet beslissen. Je moet de kennis en kunde hebben en niet gestoord worden door enige kennis!

  Tevens moet er respect voor het volk aanwezig zijn waarover de beslissingen worden genomen.
  Laatst had iemand het over democratie moet terug.
  Volgens mij is Suriname net zo democratisch als Nederland.
  We mogen allemaal stemmen voor onze president die ins het hardst in onze portemonnee en gevoel naait zonder dat je gekust wordt!
  Ze bepalen de wetten en dat is democratie. Je hebt mogen kiezen voor je leider.
  Dus degene die voor deze boef heeft gekozen succes ermee!

  Sterkte voor ons volk


  Maak melding

 33. Hij heeft geen identiteit. Dat maakt hem zo gevaarlijk. Hij is noch Hindoestaan, noch Creool, noch Javaan, noch Chinees, noch Indiaan, noch blankman. Ja, wat is hij? Gevaarlijk!


  Maak melding

 34. Deze man vertrouwd zijn eigen schaduw niet, is paranoia en kan zo in herhaling (zie 1980 – 1982) vervallen. Brampie is altijd het schoot hondje geweest, wie weet wat de toekomst zal brengen. Alle indicatoren wijzen een andere richting op en nog is het volk van SU niet wakker te krijgen. Een aan rander “De December moorden in Suriname”,verslag van een ooggetuige.


  Maak melding

 35. De dam, die Abrahams zou bouwen in Paramaribo Noord, ia afgelast wegens vervroegd aftreden van Minister Abrahams. God zij met Paramaribo Noord.


  Maak melding

 36. GOEDE MORGEN FORUM VRIENDEN;

  Om met de deur in huis te vallen, wil ik
  jullie duidelijk maken dat desi delano bouterse GEEN

  INDIAAN IS…….VRAAG HEM WIE MIEN IS OF WAS.
  VRAAG HEM WIE OMA JOPIE IS.
  VRAAG HEM WIE OPA FOORT WAS VAN TOEKOMST WEG.

  BOUTERSE HEEFT EEN CHINEESE ACHTER GROND.

  ZIJN OPA VAN MOEDERS KANT IS EEN CHINEES GEWEEST VAN
  BOVEN SURINAME.

  IK GA UITKOMEN MET HARDE BEWIJZEN, ECHTE BERE.

  NU IS HET GENOEG MET DIE POPPEN KAST GEDOE

  SORTOE INGI…………


  Maak melding

 37. meneer de President van de Republiek Suriname.
  JoJo krijgt steeds meer de indruk dat er geen beslissingen genomen worden maar opgelegd of van zelf ontstaan.
  U beste minister van Justitie is terug geroepen door u coalitie partner. Uw coalitie partner wiens minister van SVZ rare dingen doet met haar budget ten aanzien van stemmen/ledenwerfactie van haar partij ontslaat u niet omdat deze coalitie partner eis vingers af van mijn ministers.
  Nu uw grote partner (de hoofd kassier) heeft heen gezonden en u aan een voorwaarde van uw coalitie partner voldaan heeft ontslaat u de minister van SVZ nog steeds niet ondanks het geven dat zij het verschil tussen mijn en dein nog steeds niet begrijpt.

  Ook nu uw coalitie partners u rond uit gechanteerd hebben reageert u niet, ondanks dat iedereen u luid en duidelijk heeft horen zeggen dat er nog meer ministers zouden worden vervangen. Integendeel u beloond u chanterende coalitie genood met een extra directeur “Grondroof zaken”.

  U vragen om een toelichtig, verklaring, verantwoording heeft geen zin. Wellicht dat er binnen kort een nieuwe wet komt die u in de gelegenheid stelt alle moeilijk vragen te archiveren op uw toilet om er uw vorstelijk billen mee af te kunnen vegen.

  vergeef mij meneer de president maar helaas u geeft zelf aanleiding voor mijn gedesoriënteerde gedachten


  Maak melding

 38. gaymap

  ju ede boro.
  jij redeneert als een gek die alleen oog heeft om su in descredit neer te halen.
  in jou geliefde NL-euro land zijn driekwaart van de winkels van buitenlanders die heelveel belasting aan jou regering moet betalen,als al die bedrijven naar een ander gebiet(belgie)verhuizen heeft nl geen moer om op te staan”en zoals jij weet gebeurt het al.

  ju e tak tak rozooi fu su ma ju baka e tjari na hebi fu ju witmang basja.

  jonge rotop

  die leiders die jij daar noemt,zijn echte leiders die tegengewerkt zijn om een volks ideologie in eigen land neert te zetten,en jij weet heel goed door wie die leiders zijn tegengewerkt,dus kom niet met jou onzin verhalen,blinde hond,jij ziet wat zij willen dat jij moet zien en dat noem jij realiteit,maar wat zich werkelijk afspeelt zie en kan jij niet zien”realiteit nooo”blijf in die euro stront draaien,erger kan jij niet meer stinken.


  Maak melding

 39. De Associatie van Surinaamse Fabrikanten (ASFA) en de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) zijn om principiële redenen niet naar China afgereisd met president Desi Bouterse.

  De voorzitters moesten hun reis zelf bekostigen. Aanvankelijk ging het om 12.000 Amerikaanse dollar. Later is het bedrag teruggebracht tot 5.000, toen bleek dat de airbus van de SLM ingezet zou worden voor deze reis.

  De voorzitter van de ASFA, Wilgo Bilderdijk, zei vanmiddag in Welingelichte Kringen op Radio ABC dat zoals de president zijn protocol meeneemt, de top van het bedrijfsleven ook in de delegatie hoort te zijn. De Kamer van Koophandel en Fabrieken is wel meegegaan en heeft zelf betaald. Diverse ondernemers maken deel uit van de delegatie van de president. Het gaat volgens Bilderdijk voornamelijk om Chinese ondernemers, die anders nooit een ontmoeting met hun eigen president Xi Jinping zouden hebben.

  De ASFA en de VSB hebben wel de mededeling rondgestuurd naar hun leden dat ze kunnen participeren in de delegatie. Er is geen enkele reactie hierop gekomen. Op regionale reizen betaalt de top van het bedrijfsleven niet als ze meegaan met de presidentiële delegatie. Op 14 juni waren de voorzitters van de ASFA, VSB en KKF mee geweest naar Haïti. Zij hebben toen niet betaald.

  Bilderdijk zegt dat er een gesprek is geweest met minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken, maar dat heeft niet geleid tot herziening van het besluit. ‘Op grond daarvan zijn wij niet meegegaan’, stelt Bilderdijk.
  June 23, 2013

  Oh, bouta heft de chinezen meegenomen zodat zij hun lijder kunnen ontmoeten. Het gaat dus om een KENNISMAKINGSBEZOEK,zogenaamd is het een handelsbezoek!!
  Wat een camouflage tactiek van de moordenaar!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.