Frank Rijkaard wil sabbatical van een jaar

8

Oud-voetballer en trainer Frank Rijkaard geeft na zijn ontslag als bondscoach van Saudi-Arabië de voorkeur aan een sabbatical van een jaar. Volgens de NOS bedankte hij voor de rol van trainer bij de sterrenformatie van Paris Saint-Germain.

Rijkaard, voormalig trainer van FC Barcelona, Galatasaray en het Nederlands elftal, zit momenteel zonder werkgever en had bij de Franse club de opvolger moeten worden van de onlangs opgestapte trainer Carlo Ancelotti.

Volgens de doorgaans goed ingevoerde Franse krant L’Equipe heeft z’n zaakwaarnemer gezegd dat Rijkaard het liever een jaartje rustig aan doet.

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.