Santokhi: goede bedoelingen, foute uitvoering

59

PARAMARIBO, 16 jun – De regering heeft goede bedoelingen, maar in de uitvoering gaat het fout. Dit stelt VHP-leider en parlementariër Chandrikapersad Santokhi. Tal van projecten en ondernemingen de afgelopen drie jaar kunnen als voorbeeld worden aangehaald. Toch beschikt de regering over een keurig in elkaar gezet beleidsplan.

Uiteindelijk is er niets van terecht gekomen. De naschoolse opvang is een van de betere projecten, maar is ook gepolitiseerd. “Het is een goede intentie, maar de aanpak is verkeerd”, zegt Santokhi tegenover de Times of Suriname. Hetzelfde gaat op voor zoveel andere projecten. Sociale uitkeringen voor kinderen en bejaarden worden verhoogd, maar de koopkracht wordt niet versterkt. Het spaak lopen van projecten heeft vooral te maken met een gebrek aan samenhangend beleid.

Maatregelen van allerlei aard zitten als los zand aan elkaar en de gevolgen zijn merkbaar. Op allerlei gebied is er van alles aan de hand. De veiligheid in het land is niet wat die wezen moet. En dat gaat verder dan alleen maar de zichtbare criminaliteit. “Mensen zijn minder democratisch nu. Vakbonden zijn minder kritisch geworden”, aldus Santokhi. Het ontslaan van ministers is alleen maar een symptoom van de problemen waar de regering nu voor staat.

59 REACTIES

 1. Benoeming Alibux tot ambassadeur van Turkije, foute bedoeling foute uitvoering.
  Het niet steunen van Ramdien bij de OAS, foute bedoeling foute uitvoering.
  En Gopi niet vergeten,..pff ik heb er buik vol.


  Maak melding

 2. Benoeming van Dino bouterse tot hoofd CTU foute bedoeling,
  Benoeming van Alibux en Wijdenbosch als adviseur foute bedoeling,
  Benoeming van E.Boereveen tot commissaris bij staatsolie foute bedoeling.
  Naarndorp benoemen tot ambassadeur in Frankrijk foute bedoeling.
  Een maand salaris van 8000 srd aan zijn minnares foute bedoeling,6000 srd voor bischop meye foute boel.
  Protesterende jongeren uitmaken voor vijanden van het volk dom en foute boel.
  Negeren van ons parlement is dom, dictatoriaal en foute boel.
  surinam patriot ik heb jou lijst aangevuld.


  Maak melding

 3. Kijk , als menige surinamers nou zo kijken naar de situatie in su dan hoeven wij elkaar hier niet van alles uit te maken. Wat santokhi zegt klopt , voor een deel dan.
  Ik hoop dat nu ook de stappen worden gezet om nu ook effectief beleid uit te voeren .
  Ik ben van mening dat wij suinamers onder elkaar de buiten wereld geen kans zouden geven om nig negatief te oordelen over ons.
  Ik denk dat suriname stukken voorruit zou gaan.
  I, ben benieuwd of dit ooit zal geschieden.


  Maak melding

 4. Santhokie heeft helemaal gelijk….

  Het fundament van deze regering en haar beleid is gebouwd op drijfzand.

  Binnen een termijn van 3 jaar is iedereen niet of stukken minder kritisch en dat heeft ermee te maken dat protesteren geen zin heeft. Bouterse doet uiteindelijk alles waar hij zin in heeft. Zijn doel is om zoveel mogelijk te graaien, graaien en nog eens graaien.

  Kijk maar naar de rechtspraak… we leven nu in 2013…wat gebeurt er met uw rechtspraak?

  Kent u de gevallen rechter genaamd Frank Truideman die sinds 1992 geen rechter mag zijn maar wel advocaat?

  Deze advocaat Truideman geeft zich uit voor opleiders en baas van vooral de jongere rechters en ja hoor even onder tafel schuiven en een vonnis is in je voordeel….

  De functionarissen, vakbonden, deurwaarders, andere advocaten, iedereen ziet het gebeuren maar niemand doet er wat aan omdat de macht der sterke arm ontbreekt. Niemand grijpt in en naar nu blijkt laat deze advocaat foto’s van hem samen met de president aan zijn criminele cliënten zien waarmee hij indruk maakt dat hij alles kan en mag binnen de rechtspraak.

  De reden dat anno 2013 alles onder tafel geregeld kan worden heeft ermee te maken dat deze regering alles op papier aan haar kiezers beloofd maar het uiteindelijk niet uitvoert, zo ook corruptie die hij met wortel en tak zou bestrijden…..

  Het grootste probleem is dat je in Suriname nergens aan de bel kunt trekken omdat je dan de rest van de corrupte bende over je heen krijgt en zelfs rechters zich tegen je gaan keren……

  Alles kan en alles mag, criminele netwerken opbouwen kan heel gemakkelijk…. je hoeft alleen maar vrienden te zijn met vrienden van Bouterse en de feest kan beginnen.

  Het resultaat evaluerend stel ik vast dat het trekken heeft van een psychopaat….., daar ziet alles zo onberispelijk en perfect uit net als de plannen van Bouterse. Gezien het verleden met Bouterse van het afgelopen 3 jaar kan vast worden gesteld dat het alleen maar aan afbraak heeft geleid van wat al was opgebouwd.

  Zelfs kant en klare plannen die van de vorige regering klaar lagen is deze regering niet in staat geweest uit te voeren……maar waar zijn we nu?

  Naschoolse opvang:

  Succes, welk succes?

  In de gaarkeuken werken alleen mensen van NDP en alles wordt door NDP’ers gedaan en geregeld. Ben je geen aanhanger van de NDP dan mag je erin stikken.

  ZO verdient het ene gezin gemiddeld 8000 SRD per maand omdat die voor project Bouterse werkt in de gaarkeukens en het gezin ernaast nog geen 500 SRD per maand omdat hij/zij geen aanhanger van Bouterse is.

  Dit initiatief is overigens discutabel omdat deze situatie gecreëerd is zodat Bouterse lof krijgt. Uiteindelijk gaat het om een ding en dat zijn stemmen wat deze man wil.

  Ik garandeer u van 16 juni 2013 het volgende:
  U zult geen stap verder komen met deze president. Hoe kan zo een een topcrimineel een land leiden met zoveel van haar criminele leden/partijgenoten?

  Wie zal ze aanspreken op de misdragingen, Bouterse?

  Stem vooral op NDP als u uw toekomst nog verder naar de vernieling wilt helpen in Suriname!

  Zoveel problemen, maar deze president is alleen bezig met zijn natuurlijke hulpbronnen, alles wat geld op levert en het enige wat deze waardeloos mens zag en ziet was een brandend sigaret…..

  Go to the hell!


  Maak melding

 5. Wat positief is, is dat wordt erkend dat de bedoelingen goed zijn van de huidige regering. Want als dat algemeen wordt erkend, kan Suriname dan de volgende stap zetten:

  Hoe de executiegraad van deze projecten te verhogen

  Amerikanen weten dit al heel lang, “the ability to execute” staat daar hoog in het vaandel.

  Een goede constatering van Santhoki en eigenlijk een steek in de rug van Venetiaan het is bekend dat vorige regeringen helemaal geen ontwikkelingsvisie had voor Suriname.


  Maak melding

 6. Jullie moeten de straat opgaan om hen te verjagen,zolang jullie alles maar accepteren van deze criminele hond, zolang zal hij doorgaan om jullie de knechten.


  Maak melding

 7. En deze regering moest eerst de puinhopen van Venetiaan en Sardjoe opruimen. Is het niet opvallend welke ministeries het nu betreft:

  Openbare werken (waar er zoveel gesjoemeld is dat Balesar van de VHP achter de tralies is beland)

  ROGB (de fout van Venetiaan om dit departement van NH tot ministerie te maken omdat hij gechanteerd werd door Somohardjo)


  Maak melding

 8. @GMAP

  Precies, de straat opgaan, handtekeningen verzamelen, protesteren en het vertrouwen in de huidige regering opzeggen……maar mensen…….hoe? De Surinamers zijn doodsbang voor de leden van deze regering, want voor je weet wordt je mishandeld, opgesloten en worden mensen omgekocht belastende verklaringen tegen je af te leggen. Suriname is een goed voorbeeld van schijnvertoningen. Alles wordt in dit land aangepakt met aanzien des persoon.

  Kijk maar naar De GRAAF, de corrupte bende heeft hem veroordeeld en zit hij nu onterecht vast terwijl het OM om vrijspraak vroeg.

  Dus leg het me uit hoe het nou zit?

  De gemiddelde oplichter treft nooit een straf in Suriname terwijl zaken bewezen worden, de echte Surinaamse pedo loopt vrij omdat hij kennissen heeft binnen de regering… en zo gaat alles verder, wie doet er wat tegen?


  Maak melding

 9. Resto,
  Zet alle informatie die jullie hebben op het internet met naam en toenaam, als je stil zit gebeurt er niets.
  Wij moeten onze landgenoten een handje helpen , wie had ooit gedacht dat er opstand zo komen tegen B.Assad, M.Gadaffi,H.Moebarak zie wat er nu gaande is in Turkije de bevolking pikt het autoritaire gedrag van deze gasten niet meer.
  Dit nog weest niet bang want bouterse zijn verleden spreekt boekdelen hij weet dat de beschaafde democratische wereld naar hem kijkt met hele grote ogen, er moet iets te gebeuren in Suriname en zijn dagen zijn geteld.


  Maak melding

 10. SANTOKHI IS DE LAATSTE TIJD ZEER POSITIEF OVER BOUTERSE , WAARSCHIJNLIJK SOLLICITEER HIJ NAAR EEN SAMENWERKING MET DE MC…
  OF VOEREN ZE AL GESPREKKEN ????


  Maak melding

 11. Ik heb de uitspraken van Santokhi geanalyseerd en deze wijzen erop dat de VHP aanstuurt op een samenwerking met de NDP om de interessante ontwikkelingsplannen uit te voeren.Het is niet denkbeeldig dat de VHP en de NDP een regering gaan vormen.


  Maak melding

 12. Ik ben er niet bang voor dat wij langzaam maar zeker tot besef zullen geraken dat er geen weg terug is naar onze respektieve oorden van herkomst en dat wij het op dit stuk grondgebied ten Noord-Oosten van Zuid-Amerika met vereende krachten zullen MOETEN maken!!! Alle splijtzwammen, neokolonialen en destructieve geesten ten spijt.


  Maak melding

 13. GMAP
  Resto,
  Zet alle informatie die jullie hebben op het internet met naam en toenaam, als je stil zit gebeurt er niets.
  Wij moeten onze landgenoten een handje helpen , wie had ooit gedacht dat er opstand zo komen tegen B.Assad, M.Gadaffi,H.Moebarak zie wat er nu gaande is in Turkije de bevolking pikt het autoritaire gedrag van deze gasten niet meer.
  Dit nog weest niet bang want bouterse zijn verleden spreekt boekdelen hij weet dat de beschaafde democratische wereld naar hem kijkt met hele grote ogen, er moet iets te gebeuren in Suriname en zijn dagen zijn geteld.
  ====
  Jo saka saka gekoloniseerde geest/beest joe. Jij bent niet alleen aardslelijk, jou manieren en inborst zijn dienovereenkomstig!


  Maak melding

 14. op dit stuk grondgebied ten Noord-Oosten van Zuid-Amerika met **vereende** krachten zullen MOETEN maken aldus the boi from para

  en wanneer ga jij/jullie dan participeren….pas als zeven even fonds failliet gaat 🙂

  jo lachebeest ju


  Maak melding

 15. Beste Santhoki,
  ik vraag mij af ,hoe jij dit allemaal gaat aanpakken.
  niets is goed ,ga jij het beter doen,of trek jij ook een bevolkings groep voor.sur is voor de surinamers en niet voor een bevolkingsgroep.heb vernomen van een oudere mevr.zij ging ergens naar teo om wat te vragen.
  die javaanse meid zei tegen deze mevr dat ze haar mond moest houden want zij was aan het woord.het moest mijn moeder zijn dan had ik twee klappen in haar smoel verkocht.toen ik dat hoorde stond ik stijf van boosheid.om een ouder vrouw zo te behandelen schandelijk,onbeschoft ze weten waar ze het flikken,strond javaan.sorry mensen


  Maak melding

 16. Feit is dat MISLEIDERS als DDB kunnen rekenen op een harde kern immorele, ongeschoolde, onwetende en kleingeestige figuren zoals paraman en RobG, na Bouterse vallen dit soort gasten in een hele grote paarse gat vol frustratie.


  Maak melding

 17. anne,
  Sorry hoor,maar volgens ben jij verward.
  Jou president is geen surinamer hij noemt zich zelf een kleine Ingie boi, jullie slikken teveel van die massamoordenaar .
  Ik kan jou honderden voorbeelden geven over onze eigen zwarte broeders en zuster hoe onbeschoft ze zijn.
  Kijk alleen maar op zanderij en in een bank je als per ongeluk een bril of pet op hebt hoe ze jou aanspreken.


  Maak melding

 18. @GMAP
  Jullie moeten de straat opgaan om hen te verjagen…
  Broeder neen hoor, de meeste zijn liever lui/dronken dan dat ze hun stem laten horen.
  Alles wat een klein beetje moeite kost is hun teveel..
  energie/kracht wordt enkel maar gebruikt om de dop van de parbo bier te openen…
  vervolgens alleen maar klagen.


  Maak melding

 19. Aah.. dhr Santhokhi is mild in zijn opvatting.
  Er is geen beleid. Het een luidkeels roepen van PR propaganda onderwerpen en resultaat is zero.
  Infra structuur wordt niet verbetert (geld voor de dijken in Commewijne is verdwenen/arme Pl)
  Het buitenlands beleid heeft het karakter van een toernee van een tweederangs filmster die zich opdringt aan anderen.
  En ga zo door.


  Maak melding

 20. @ Roy,
  Hoe jammer ik het ook vindt, moet ik jou in deze gelijk geven onze broers en zuster in Suriname zijn apathisch.
  Onze mooie Suriname wordt geregeerd door een groepje incompetente, foute landverraders.
  De revo kinderen zijn zonder normen en waarde opgevoed daarom reageren ze zo.


  Maak melding

 21. Ik deel de opvatting van Santhoki niet: zowel het beleidsplan als de uitvoering zijn bijzonder slecht. Zo mist het beleidsplan een duidelijke aanwijzing over welke kwaliteiten de uitvoerders moeten beschikken. Tevens ontbreekt een duidelijk en aanvaardbaar alternatief. Deze beleidsplan ontberen ook een duidelijk omschreven probleemstelling. De uitvoering is te veel afhankelijk van politieke en persoonlijke belangen. Daarnaast ontbreekt de feedback bij de uitvoering van het plan: de tussentijdse evaluatie om corrigerend op te treden. Kortom een slecht doordacht plan dat per defenitie niet uitvoerbaar is. Rijp voor de prullemand.


  Maak melding

 22. Deze regering moet gewoon weg, en dat zeg ik als ex-NDP’er.
  Ze hebben misschien wel goede bedoelingen maar wat heb je daaraan als je veiligheid in het land met de dag afneemt??

  De criminaliteit neemt met de dag toe en ze worden steeds heftiger, en dan heten ze de Turken, Russen enz ook nog eens welkom, dit kunnen ze al niet bestrijden laatstaan als er vreemden bij komen, vreemden van wie bekend zijn dat ze criminelen zijn.

  Ze zetten het land in de uitverkoop, laten mensen met angst leven in het land en zelf zitten ze veilig op hun luie kont.

  Die wapenwet moet weer veranderen, sinds dat is gewijzigd weten de rovers dat er geen verweer zal zijn als ze binnen zijn en kunnen ze hun gang gaan.

  Straks is heel het land Santo Boma want een ieder moet zich zelve opsluiten tegen rovers, mooie reclame voor toeristen.

  Die recht moet weer terug dat als iemand zomaar op je erf komt dat je hem mag neerknallen, weg ermee!


  Maak melding

 23. @leimofo.
  De mensen die Bouterse als trekpop gebruiken hebben allang aangegeven dat Santokhi de enige oplossing is voor een enigszins verzorgde “afgang” van Bouterse.
  Het is zoeken naar een excuus om de regering op te blazen en een beroep te doen op het Front haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

  Bouterse heeft geen uitweg meer en moet als naakte keizer bedelen voor een goed heen komen.

  Bouterse heeft met de amnestie wet politieke zelfmoord gepleegd zonder het te weten.
  Om de amnestie wet geregeld te krijgen geeft hij genadeloos afscheid genomen van iedereen die binnen de coalitie zijn/haar stem onthielden. Hierdoor hebben Brunswijk en Somohardje een meer dan grote vinger in de pap gekregen en cashen zij dagelijks ongedekt politiek cheques.

  Nu gaat Somo er voor zorgen dat de PL geen blaam kan krijgen van alle blunders van deze regering van goede bedoelingen, schone beloften, een lege schatkist, grote schulden en niet uitgevoerd beleid.


  Maak melding

 24. Santokhi denkt dat alle plannen binnen 5 jaar gerealsserd kunnen worden . Toen Vene aanzat werd hij gechanteerd door Somo maar deze Pres. laat zich niet chanteren . ik vraag me af wat de VHP in haar 64 jarig bestaan heeft gepresteerd ? Santokhi is leider van de hindoestanen en niet van Surinamers .

  Laat Santokhi maar eerst de uitslag afweachten in 2015 dan praten we verder .


  Maak melding

 25. =Wat Santhoki zegt klopt inderdaad en wie het tegen spreekt moet maar met bewijsstukken komen.
  Zie maar het beleid vandaar dat nog niets gedaan is die Bouterse toen heeft beloofd.

  @GMAP, je hebt groot gelijk en de waarheid is hard om te horen of te lezen.

  @Leimofo, niet Santhoki, maar Bouterse wil zo graag samen werken met de VHP, dit vanwege de kwaliteiten in die groep.

  @anne, het staat bekend dat sommige Surinamers niet weten te communiceren met elkaar en gauw op hun teentjes worden getrapt als men iets verkeerd zou doen of zeggen.
  Dit is ook de reden waarom sommige Surinaamse jongeren achterlopen op andere landen.


  Maak melding

 26. jullie kunnen lullen wat jullie willen,,,máár zonder die bakras wit mensen kan en zal sme niet beter worden..

  op de key posities wel te vestaan.

  die bakras zullen hoe dan ook terug moeten komen op de meest belangrijke stoelen om het land draaiende te houden vooruit te brengen.

  het is duidelijk bewezen dat deze criminelen die verafschuwd zijn door het zelfde volk analfabeten zijn en zullen blijven..

  de z.g.n. jeugd is ongeleterd en deugd van geen kanten totaal on-ge-interesseerd analfabeet..

  dat de kinderen die nu geboren worden geen ouders kennen is niet hun schuld,maar van de moeders die graag hun been wijdt open houden voor een soft,black-berry,een slipper enz enz enz ..

  de vaders zijn asoos die alleen denken aan hun mannelijke z.g.n. verplichtingen verwekken en kijken niet om en dat is de toekomst van sme..

  de goede nagelaten..


  Maak melding

 27. Nog even terug naar m’n post van 12.45 uur:
  “Suriname tóch een eiland?!”

  In de afgelopen jaren, dat ik ‘op internet zit’ heb ik nog nooit, maar dan ook nóóit 1 Surinamer (uit Suriname) op een -online- internationaal forum of petitie-forum (bijv. AVAAZ.org) gezien, wat betreft betrokkenheid bij vraagstukken over milieu, mijn- of bosbouw, inheemse bevolking en andere sociale aangelegenheden…
  Zélfs niet wanneer dit direct ‘Suriname’ aangaat (aan kan gaan)!!


  Maak melding

 28. kinkie joe dinkie, je hebt een zeer zwaar minderwaardigheidscomplex. Je ziet jezelf negatief en volgens mij heeft dit met onverwerkte emoties in je leven te maken.Ga maar naar een witte psychiater om je van deze problematiek af te helpen. je moet jouw moinderwaardigheidscomplex niet op het land Suriname gaan projecteren. Je hebt een groot serieus probleem met jezelf?

  Enkele van jouw kenmerken:
  * Je denkt dat je het nooit goed doet.
  * Je hebt het gevoel dat anderen jou ook maar dom vinden omdat je een andere kleur heb.
  * Je schaamt je voor alles wat er ook maar verkeerd gaat door jou toedoen, ook al kun je er niks aan doen.
  * Je krijgt lichamelijke klachten, vooral wanneer er iets stressvols in het vooruitzicht is.
  * Je gaat sociale contacten ut de weg.
  * Je voelt je angstig, en krijgt hierdoor benauwdheidklachten, hartkloppingen, darmklachten of hyperventilatie.


  Maak melding

 29. Bouterse en zijn kornuiten hebben geen goede bedoelingen met dit land.
  Ze hebben het land naar de afgrond gebracht net als
  ex-president Wijdenbosch.


  Maak melding

 30. Kortom Santhoki zegt Bouterse kan het niet, hij kan het niet, hij probeert het wel maar vanwege een gap aan kennis en visie kan hij het niet

  Bouterse hij kan het niet


  Maak melding

 31. @RobG…
  …nu je tóch aan het ‘analyseren’ slaat: zou het niet zo kunnen zijn, dat wanneer je met VÓLLE overtuiging ergens voor gaat, of in dit geval ergens voor GEKOZEN hebt; en dit alles bar slecht uitpakt, je er alles aan doet om jouw eigen ‘rol’ daarin te vergoelijken, of liever gezegd ‘recht te praten’??


  Maak melding

 32. Chan Santokhie, je moet niet zo maar lullen uit jou stink nek ! Jou VHP was 10 jaar onafgebroken in het machtscentrum en wat hebben jullie bv gedaan voor de Hindustanen en Javanen (allen Surinamers), op Domburg, Santo Boma, Tout Li Faut, en de kampongs die nooit drinkwater hebben gehad.
  President Bouterse organiseert dit wel voor al deze Surinamers !

  Santokhi is een idioot en dit zal ik blijven promoten want hij was, is en blijft een marionet van Holland !!

  Deze guy mag nimmer en nooit President worden van Suriname, want hij heeft de genen van een Dalith en zal zich (bij een evt presidentschap) altijd oppermachtig gaan voelen en de rest van de bevolking laten kreperen !
  Santokhi, wordt never en nooit president van Suriname !

  No Dalith for President of Suriname !!!!


  Maak melding

 33. Bouterse heeft de genen van pol pot en Hitler
  Het is toch schandalig hoe dom sommige Surinamers zijn,een dictator die jullie heeft onderdrukt vernederd en geknecht mag wel president worden In Suriname.


  Maak melding

 34. GMAP,

  24/7 ben je op deze site.Jij bent gewoon een uitkeringstrekker in Nederland. Je pc is betaald van je bijstandsuitkering.

  Terwijl Surinamers hard werken om het land op te bouwen zit jij hier onder je Oranje paraplu met je stront bek ze uit te maken voor dom.

  Samen met je racistische vriendjes denk je invloedrijk te zijn …..hoe dom ben jij wel niet !

  Suriname is zoveel beter af zonder jouw en kakkerlakken kliekje.

  Henk Molenaar is Sinterklaas en jij bent zijn zwarte piet.


  Maak melding

 35. Beste Poster, het is opvallend dat de VHP een offensief vanuit Nederland (VHP Nederland) en Suriname jegens Bouterse is begonnen.
  Ergo, men is dus vanaf diverse fronten bezig een oorlog begonnen jegens onze staatshoofd en President !

  VHP’ers, heeft één van jullie topleden wel eens lessen en onderwijs gehad in Krijgskunde of Irenologie ?
  Wie kaatst moet de bal verwachten zegt een oud Nederlandse gezegde dus be prepared !

  Let wel beste VHP’ers, als je een militair c.q soldaat bent zal je eerst de oorlog moeten winnen, of anders moeten sterven als een echte strijder en/of militair !

  Mi e bari yu !!


  Maak melding

 36. Milton kraamt larrikoek en trouwens wat heeft jou bouta dan gedaan voor het land.
  Noem mij een ding wat goed gaat in su sinds de revolutie, ja cocaine smokkel, corruptie , vriendjes politiek en moorden verkrachtingen dit soort praktijken zijn in deze regering bouterse allleeen maar toegenomen. Waar is al sat ge,d dat verdiend is voor het land.
  Waar zijn de huizen die ook voor jou opa em oma waren bedoeld.
  Je moet zomaar een oordeel geven . Trouwnens procent van de leden in het kabinet bestaat uit zjjn vriendjes en fam.


  Maak melding

 37. het ging al fout bij het aan stellen bouterse als president maar ja dat was te voor spellen een soldaat met als hobby drugs dat kan nooit goed gaan en hij speelt het erg slecht deze rol als president


  Maak melding

 38. 16 juni 2013

  Srika heeft gelezen en ziet de valkuil van Santokhi.
  Ook krijgt Srika een weemoedige lach bij het lezen van de posting van enkele participanten op dit forum.

  Let wel op dat Santokhi het beleidsplan van de regering van DDBou keurig en goed in elkaar gezet vindt, maar in de uitvoering daarvan het tekort schiet.

  Is het dan niet begrijpelijk dat DDBou onkundige ministers en departement directeuren, van wie een aantal tot een andere politieke kleur behoren en het beleid frustreren, nu moet vervangen?

  En merk hierbij ook op dat Santokhi het beleidsplan van DDBou als schriftelijk stuk niet afbreekt. Misschien een stille toenadering van Santokhi naar DDBou toe om, met datzelfde beleidsstuk van DDBou,de toekomstige regering van Suriname te vormen.

  Maar dan moet Santokhi bewijzen dat hij ook met een tjasnet goed in de visvijver van SOMO kan vissen.

  Politiek blijft politiek. Een ieder wil ook mee regeren en dan maakt het niet uit als hun eigen geschreven beleidsprincipes creperen. Let op deze woorden van Srika!
  Srika


  Maak melding

 39. Dat krijg je als je een beleidsplan van Internet download. Het is niet toepasbaar in jouw land onder jouw omstandigheden.
  Wat heb je aan een prachtig plan dat niet door jou gemaakt is en daarom onuitvoerbaar blijkt te zijn? Dan heb je echt geen goede bedoelingen, meneer Santhokie als je bij voorbaat het volk al wil misleiden!!
  Meneer B heeft niet eens de tijd genomen om het zgn. Beleidsplan door te lezen. Te moeilijk voor hem.
  Meneer Santhokie, je stelt teleur! En plotseling begin je gas terug te nemen! Wat betekent dat?? Ik zie rook! Hoop dat ik het mis heb.


  Maak melding

 40. Dat heet strategie brada, strategie and i love it…
  Bouterse kan het niet…hij kan t niet…hij is zo slecht dat hij de garage is ingelopen en zijn achteruitkijkspiegel weer heeft geinstalleerd…
  Bouterse hij kan t niet


  Maak melding

 41. Boutje…. ik hoor het nog steeds ..
  We gaan een goudenkerst tegemoet…
  Hij bedoelde die Seadog van Abrahams
  Hij bedoelde IK ga een goudenkerst tegemoet..


  Maak melding

 42. Dromenland is een wonderland! ach, ja!! soms zijn er ook wonderen!!

  In mijn ogen is de bedoelingen wel goed maar de uitvoering ervan gewoonweg CUT!!!


  Maak melding

 43. ”De regering heeft goede bedoelingen, maar in de uitvoering gaat het fout.”

  Ik vind dit ontzettend sportief en objectief uitgedrukt, één van de karaktertrekken die ik enorm waardeer bij Santo.


  Maak melding

 44. Het zijn allemaal stelletje haring in het zelfde vat.
  En nu durven ze elkaar te verwijten van alles en nog wat.
  Santoki is ook niet beter dan anderen, hij moet eerst naar zijn eigen daden kijken uit zijn verleden. Nog niet lang geleden was hij ook minister geweest en deed al duistere zaken met zijn kornuitjes van de SASUR of SAZUUR.


  Maak melding

 45. hallo robg,,

  je moet leren omgaan met de harde realiteit en niet vals beschuldigen..

  kijk maar in je directe omgeving en zie wat de werkelijkheid is..

  succes


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.