Presentatie filmedities in de Koningskerk

1

Op zondag 30 juni vindt na de kerkdienst om 13.00u in de Koningskerk een presentatie plaats van twee filmedities van de romans Hoe duur was de suiker en Tula door uitgeverij Conserve. De trailers van beide films worden vertoond. De actrices Yootha Wong-Loi Sing (Mini-mini in Hoe duur was de suiker?) en Henriëtte Tol (mrs. Lesire in Tula) zullen over de film en hun rol vertellen.

Hoe Duur was de Suiker vertelt het verhaal van twee halfzusjes uit de 18e eeuw in Suriname: de blanke Sarith en haar lijfslavin Mini-Mini. Terwijl Sarith verbitterd raakt door het harde leven in de kolonie, krijgt Mini-Mini haar kans op geluk. De vraag is of ze deze kans kan en durft aan te grijpen, wanneer dit ten koste gaat van haar halfzus.

Ook mogen we luisteren naar Denise Jannah die een fragment laat horen uit het luisterboek dat ze voor Hoe duur was de suiker? insprak. Daarna zal het eerste exemplaar van het boek aangeboden worden door de beide auteurs aan wethouder Andrée van Es van gemeente Amsterdam, gedeputeerde Elvira Sweet van provincie Noord-Holland, gevolmachtigd minister Roderick Pieters van Curaçao en de zaakgelastigde van de Surinaamse ambassade en de beide aanwezige actrices.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.