maandag, december 4, 2023
HomeNieuws uit SurinameNPS-leider: president doet aan symptoombestrijding

NPS-leider: president doet aan symptoombestrijding

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 12 jun – President Desiré Bouterse doet niet meer dan symptoombestrijding. Dit zegt voorzitter Gregory Rusland van de Nationale Partij Suriname, NPS. Het heenzenden van ministers maakt het overall beleid er niet beter op. Dat zal het ook niet doen in de toekomst. Er is veel meer aan de hand dan alleen maar wat geklungel van ministers.

Het heeft er dus ook niet veel van dat het veel beter zal worden in de minder dan twee jaren die de regering Bouterse resten. “De problemen gaan veel verder dan alleen maar mensen moeten verwisselen. Als je naar de ministers en hun beleid kijkt, blijkt dat het ze niet lukt om normaal te functioneren”, zegt Rusland tegenover Apintie. Het eigenlijke bestuur en het uitvoeren van beleid komen vanuit een heel andere hoek.

Het is in feite het bestuurskabinet van het staatshoofd dat de dienst uitmaakt. “Vanuit het kabinet worden besluiten genomen die vergaande gevolgen hebben. Wie ook komt, die zal niet goed kunnen functioneren. Er is een grondige aanpak nodig”, aldus Rusland. In feite zou de president dus in eigen boezem moeten tasten. Het grootste probleem is nog wel het economische beleid. “Het financiële beleid is fout, er wordt meer uitgegeven dan wordt ontvangen.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

51 REACTIES
 1. Uit arrenmoede weten ze niet meer wat ze moeten zeggen.

  Misschien dat ze NPS LIJDER ons kan vertellen wie het beleid hoort te maken en wie het hoort uit te voeren in een volwassen democratie.

  Dit is geen front kabinet, waarin elke coalitiepartij zijn eigen beleid had en ook uitvoerde, de etnische ministeries waren dan ook veelzeggend, iedereen had zijn eigen eiland waardoor van samenhangend beleid geen enkele sprake was.

  Somo zei dan ook heel leuk “mijn minister staat niet onder curatele”, toen vene zich had vergallopeerd en zei dat de ROGB minister onder curatele stond.


  Maak melding

 2. nou, zo slecht is het niet wat hij vertelt. maar even, je probeert mij niet uit te leggen dat het nu 3 jaar goed gaat in suriname, wat daarvoor kon doorgaan? wanneer je morgen geboren wordt, dan ben je niet gisteren gemaakt, maar lang voor gisteren. de tijd die je nodig hebt om geboren te worden, zo lang ven tevoren was je al in de maakt, net als ecomoische voor spoed, of wat daarvoor mag doorgaan.

  een ander punt: zal de nps in staat zijn het tij te keren? stel dat de nps zegt: ons strijdpunt gaat worden: openbaarheid van bestuur, wij zijn nu bezig met intelligentie aan te trekken om ons grondbeleid uit te stippelen, wij kunnen die verantwoordelijkheid van bestuur aan en dat zullen wij bewijzen: iedere vrijdag of zondag gesprek met de minister president. en zelfs zullen er ook moeilijke vragen gesteld worden. zoals: had u dat niet kunnen zien aankomen? heeft u zich niet rijk gerekend?

  met andere woorden: zou de nps kunnen uitstijgen naar 3.0?


  Maak melding

 3. Jullie van het nieuwfront zitten vol haat gevoelens .
  gaan jullie straks ook zeggen dat de president weg moet ?
  Wat is wel goed voor jullie ?, willen jullie weer gaan roven en de vhp weer op O:W neer zetten , ik vind deze partij ziellig en onbekwaam .
  Rusland weet zelf niet dat hij het nieuwfront dieper in de rode cijfers brengt , maar ja ééns een EZEL , altijd een …….. vul het in schapen .


  Maak melding

 4. Bouterse en zijn blinde volgers zijn totaal de weg kwijt.
  Hij kan doen wat hij wil feit is dat bouterse en zijn criminele bende niet genoeg in huis hebben om een land te besturen.
  In de jaren 80 en 90 ging het op de zelfde manier.
  Afu sensie hou toch op om iedere keer de schuld bij andere neer te zetten,in jou blinde paarse ogen is het altijd de schuld van een andere.


  Maak melding

 5. Opositie en vooral het nieuw front heeft niks goed te spreken van regering Bouterse. Ze wilde die 2 weg nu ze weg zijn is het niet meer goed of een andere probleem. Ze zijn heel erg jaloers vind ik. Ik heb zeker niet op mega gestemd,maar merk het duidelijk op dat de opositie verwaring probeer te brengen tussen het volk en de regering. Triest toch,je hebt je tijd gehad,waarom zit je nu op de opositie bank als je het altijd goed gedaan hebt???


  Maak melding

 6. een schip op het strand is een baken in zee!

  oftewel Greggy…laat het falen van DADA een waarschuwing zijn!

  voorts verwijt ik dat ook jullie bij elk **succesje**, bv een kraantje zoetwater in een dorp met groot festijn & delegatie aanwezig waren waarbij ik mij telkens afvroeg;

  ..MOET JIJ NIET VERDER WERKEN AAN EEN ANDER PROJECT..?


  Maak melding

 7. ‘Het is in feite het bestuurskabinet van het staatshoofd dat de dienst uitmaakt. “Vanuit het kabinet worden besluiten genomen die vergaande gevolgen hebben. Wie ook komt, die zal niet goed kunnen functioneren. Er is een grondige aanpak nodig”, aldus Rusland. In feite zou de president dus in eigen boezem moeten tasten. Het grootste probleem is nog wel het economische beleid. “Het financiële beleid is fout, er wordt meer uitgegeven dan wordt ontvangen.”

  Aldus Rusland.

  Ik, Plato, zeg dat het geheime kabinet van de President de dienst uitmaakt. Het is een dictatoriaal bestuur die op militaristische wijze haar besluiten neemt.


  Maak melding

 8. Goodbye Prof Dr Ir Mr Drs Ing Ramon Abrahams. Nu komt het zelfde lot aan jou toe dat je indertijd aan je onderminister had aangedaan. Alles wat deze minder begaafde mini ster heeft bereikt was dankzij blinde loyaliteit aan zijn vechters baasje.


  Maak melding

 9. gmap omdat je de nog teveel in het verleden leeft, weet je het niet, maar die hele criminele bende is in 2010 al weggestuurd door de Surinaamse kiezers.


  Maak melding

 10. @GMAP
  Broeder, de tyd toen men in de rij moest staan voor de primaire levensbehoeften zijn een aantal vergeten.
  De tyd toen men stront kreeg om te smeren op brood ipv pindakaas is men vergeten.
  De tyd toen men zat te wachten met de dood in hun ogen op de dozen uit holland zijn ze vergeten.
  De ellendige tyd veroorzaakt door de duivel die nu wordt aanbeden zijn ze vergeten.
  Oh ouders toch, vergeef deze schaamteloze honden…


  Maak melding

 11. Roy de SAP tijd van vene zijn we inderdaad niet vergeten. In deze periode hebben wij Surinamers het heel zwaar moeten verduren, dit is ook de enige periode in de hele Surinaamse geschiedenis waar Surinamers zijn overleden van de honger.


  Maak melding

 12. OPSTAND MOET KOMEN, LEG SURINAME STIL. HOEVEEL MENSEN ZULLEN BOUTERSE ORDERS GEVEN OM TE VERMOORDEN, HOEVEEL ZULLEN DE CTU VERMOORDEN. GEEN EEN DEZE KEER WANT DE HELE WERELD ZAL DAT ZIEN EN DAAR IS HIJ BANG VOOR. HI HEEFT LUSUBERE AL DUS EEN OPSTAND EN DAN IS HIJ VOOR ALTIND AAN DE DIARREE.
  MENSEN NIET WACHTEN WANT BETER WORDT HET NIET EN 2015 IN ARMOEDE EN DIKTATORSCHAP RAAK JE HEM NOOIT KWIJT.NU OPSTAND DE HELE BENDE OPPAKKEN EN OPSLUITEN.


  Maak melding

 13. @Afu Sensie
  Mie boi, wat de duivel heeft vernietigd heeft VENE goed moeten maken met de schaarse middelen….
  VENE heeft een inhaalslag moeten maken, de wolf had SU 30 jaar teruggezet in de tyd…

  In de tijd van VENE was er GEEN dood en verderf…
  In de tyd van VENE was er stabiliteit…

  En als jij het in de tijd van VENE heel zwaar hebt gehad wilt zeggen dat je stront lui was om te gaan werken en op pakketten zat te wachten uit holland, joe lessie beest !!!!Mars go wrokko..

  Nu is er sprake van moreel verval…


  Maak melding

 14. Ik had liever iemand anders als president van Suriname gezien, maar ik zou het toch fijn gevonden hebben als Bouterse het land goed bestuurde en wij met z’n ALLEN erop vooruitgingen. Hoe denkt iemand met gezond verstand dat een bedrijf of een ministerie goed zal functioneren als om de haverklap nieuwe ministers, directeuren en stafleden ingewerkt moeten worden? Stel dat men elk half jaar de directie en staf van Staatsolie had vervangen, hoe ver zou het bedrijf nu zijn? Misschien meent Bouterse het goed (wat ik niet denk, want dan was hij geen president), maar het goed menen en het goed kunnen zijn twee verschillende zaken, dit is zeker niet de manier om het land vooruit te helpen, Bouterse heeft het in het verleden ook op dezelfde manier aangepakt, de weinige Surinamers die permanent voordeel hebben van zijn toen gevoerde beleid zijn, uitgerekend, de meer dan 80 wegwerp ministers, die vanwege hun slecht functioneren vervangen werden (en de grote elastieken familie breidt zich uit), zij ontvangen van de grote daadkrachtige leider straks een riant pensioen uit onze belastingcenten.


  Maak melding

 15. Martha Adraai Orde en rust !!!??? Met die die minister van RGD?? en somohardjo ??? en santokhi !!??? die beweerde dat zijn getrouwde vrouw een realatie had met een drugscremineel!!!?? Dan was hij minister !!!! Ja nu begrijpt ik vanwaar die 4 zetels maar met alle respect voor u maar foei toch bent u een vrouw !!!vene moet gewoon zijn mond houden en rustig van zijn oude dag genieten gado poti en gado e poroe

  4 hours ago · Like · 2..

  Rayan Madhar niemand is perfect, ik ben ook moe van de fouten van deze regering, maar de vorige stelde me ook teleur op bepaalde vlakken.
  UPLIFT YOUR PEOPLE!!!!!!!!!!!!!!!!

  4 hours ago via mobile · Like · 1..

  Earl Struiken MEVR. WIJDENBOSCH MET ALLE RESPECT MAAR VENETIAN ZAT DAAR EN DEED NIKS DUS WAT VOOR RESPECT HAD HET VOLK VOOR HEM, JE MOET EERST HET RESPECT VAN JE VOLK HEBBEN VOOR JE VAN DE REST VAN DE WERELD KAN KRIJGEN, MAAR POLITIEK SURINAME KIJKT TE VEEL NAAR HET BUITENLAND, EERST JE HUIS DAN NAAR BUITEN ONTHOUD DAT

  3 hours ago via mobile · Like · 1..

  Gregory Kolf Ik vraag me echt af als er rust was onder het bewind van president Venetiaan. Kennen jullie t emmer en druppel gedoe nog? Tenminste heb ik nu een daadkrachtige en representatieve president. Die durf heeft. Met alle respect voor dhr Venetiaan maar ik ben trots als ik naar president Bouterse kijk. Ook wanneer hij ons vertegenwoordigd in het buitenland. God stelt en zet regeringen af.

  3 hours ago via mobi

  Julen Richard Θp de eerste plaats Ӈε僆̥ politiek Suriname Θp dit niveau gebracht. Oppositie coalitie. Elkaar dwarsbomen. Onafhankelijkheid ? Mischien G°εd maar wrong time wrong parliament. Houden jullie Θp é̸η̷̐ werk samen. Als Ĵε 10 jaren lang geen welvaart…See More

  2 hours ago · Like..

  Fairouz Haakmat-Fredison Met alle respekt mevr Wijdenbosh, maar de vorige president heeft voor jong Suriname geen betekenis gehad. Ik kijk persoon meer op naar u als vrouw dan naar dhr Venetiaan. Het heeft geen zin dat Europa een Surinamer ontvangt met open armen gewoon vanweg…See More

  2 hours ago · Like · 2..

  Allan Soerodikromo Suriname wy weten gewoon weg niet wat wy willen….. regeermacht zonder NPS…. denkie a torie…. na 80 EN NA 90….. dankzy nw front….


  Maak melding

 16. Laat Bouterse maar gewoon stoppen, want politiek bakt hij er helemaal niks van!!!
  Suriname loopt nu weer 3 jaren achter in ontwikkeling.
  Pornoboekjes verkopen is hij goed in.


  Maak melding

 17. Eerst probeert vhp het,en nu nps .
  Het manier hoe Rusland het doet over komen is net alsof het aan de president ligt .
  Rusland,jij probeert ook met jou politieke stunt kiezers te winnen”nps/vhp,de fronters,laatste adem.


  Maak melding

 18. De presidwent is zelf een symptoom van de sociale malaise in het land.
  Gregory Rusland mag het aan zijn broer,Andy Rusland, commissaris SBS en lid van het directoraat rond Bouterse is,vragen.Die zit dichterbij het vuur!


  Maak melding

 19. De vinger op bekende pols
  Het probleem van de ministerie’s ligt in de denkbeeldige lijn die door elke ministerie loopt. Dus de volgende regering die aan de macht komt dien alle landsdienaren om de vijf jaren te reschufelen,en laan ze in tweeploegen dienst komen werken,er zijn toch teveel spookambtenaren terwijl er niet produktief wordt gewerkt
  Heilige huisjes intrappen in het belang van suriname, tevens zal de ochtendspits afnemen


  Maak melding

 20. Zo zoetjesaan blijkt, dat de 18000 geplande huizen
  niet voor de Nationale Debielen Paupers gebouwd worden,
  maar voor de ex-mini sterren.

  En dit inconsistent beleid noemen de Nationale Debielen
  Paupers vooruitstrevend!


  Maak melding

 21. @GMAP,bedankt voor je info.

  -Wat ik niet snap is dat men het over harde feiten heeft en ook nog de waarheid vertelt, dan nog wordt Bouterse geprezen.
  -Ik vraag mij af of deze mensen wel van hun land houden en graag willen hebben het goed gaat voor nu en in de toekomst van het land en volk.

  =Ik zal een ieder dan wakker schudden:::
  Bouterse heeft 3 kinderen twee meisjes en een jongen.
  Zijn oudste dochter heeft geen contact met haar vader en moet ook niets van hem hebben.
  Vele families die een verschrikkelijk leven hebben kijkt hij ook niet naar.
  Voor zijn vader en moeder heeft hij niet eens iets behoorlijks voor gedaan

  =Marcel Zeeuw die Bouterse goede vriend was heeft een beroerte gekregen. Marcel zijn leven is momenteel verschrikkelijk. Bouterse heeft hem nooit geholpen.

  -Bouterse helpt alleen zijn criminele vrienden en denkt echt allen aan zich zelf.

  =Als Bouterse als Chavez wilt gaan leven dan ben ik bang voor opstand in het land Suriname. Venezuela heeft nu een tekort aan toiletpapier en eten. Het is nu een grote puinhoop daar.
  Chavez gaf ook meer uit dan hij ontving!!!!!


  Maak melding

 22. Ira,
  don no abi dresi.
  Ira hoe erg het ook is voor Marcel Zeeuw medelijden heb niet met deze gasten omdat ze stuk voor stuk onze landgenoten hebben onderdrukt en geknecht, ook bouterse zijn tijd komt.
  Er rust een vloek op bouterse.


  Maak melding

 23. @Ira hoe komt u erbij dat de oudste dochter van Bouterse geen contact met haar papa heeft dan? Ze is de nieuwe vrouw van Gilmore Hoefdraad en is in die hoedanigheid in de innercircle van haar vader. De oude Bouterse SR. had niemand nodig want hij was een ston-futu van de NPS en had grond gekregen. Alle broers van Bouterse zijn voorzien van land en geld en zitten ook in netwerken van corruptie en misdaad, net als zijn zoon Dino. Bouterse heeft ook zijn moeder niet in de steek gelaten. Over Marcel Zeeuw kan ik kort zijn, Marcel heeft genoeg centen verdient en zou nu niemand nodig moeten hebben. What goes around comes around, want ook zijn handen druipen van het bloed. Net als vele van deze groep van 16.

  Maar nu on topic: Gregory Rusland moet zich maar gaan wijden aan zijn partij en deze sterk maken voor de verkiezingen van 2015. In geen enkel interview hoor in klare taal en een plan. Dus wat gaat hij doen om deze regering naar huis te sturen?


  Maak melding

 24. NPS, stelletje sukkels. De NDP is here to stay. Bovendien is Baas nu in de lijst met presidenten en niemand kan hem in die lijst weghalen, zoals in de Tour de France, ook al verliest hij de volgende verkiezing. Jullie willen hem in jail hebben, daarmee heeft hij jullie ook al verslagen. Stel hij wordt over 5 jaar opgepakt dan is hij al 75 jaar, hoeveel jaar moet hij dan brommen?


  Maak melding

 25. @GMAP, ik zag jou Vene op foto onlangs op een bankje ergens in het parlement zitten en had meelij met deze man. Hoe kan een ex Pres op zo’n bank ergens worden neergezet. Deze man trekt nu eindelijk eens z’n mond open ! Dit had ie veel eerder moeten doen ! Tijdens z’n eigen bewind werd hij monddood gemaakt door Somo en Romeo Bravo !
  Vene mag van mij al z’n gecertificeerde en on- gecertificeerde wetenschappers ver in z’n donkere hol stoppen want er is niemand die nog naar hem luistert.

  Het is wel jammer dat Rusland als kop van jut en idioot wordt gebruikt door de NPS, maar dat wil hij zelf.


  Maak melding

 26. beste mensen van sur ook al gaat het goed of niet goed deze regeering had er helemaal niet moeten zijn met desi delano bouterse want verdachte mensen kunnen geen land lijden kan gewoon niet goed zijn een president is en was venetiaan hij was nooit verdacht van iets hij was een man die zijn best deed op de normaale manier zijn diefstal of bloed aan zijn handen hij was de president voor alle surinaamers bouterse is de president voor zijn vrienden alleen zij die hem steunen en dat is het verschil en rusland zou ook een goede president kunnen zijn alleen zie ik liever santoki van de vhp het worden maar bouterse nee hij mag weg want hij is gewoon geen president sorry maar zo is het nieuwfront for ever god bless sur


  Maak melding

 27. Brampie is het schoolvoorbeeld van hoe het in de Surinaamse politiek aan toe gaat en bestreden moet worden.

  zolang dit verschijnsel niet met wortel en tak wordt uitgeroeid uit de Surinaamse coalitie, zal dit zich blijven voordoen.

  DDB en zijn adviseurs maken beleid en de ministeries moeten uitvoeren.

  Zie dan dat de mini sters geen inbreng hebben hoe ze beleid moeten maken en met handen en voeten gebonden zijn aan deze adviseurs.

  Het probleem is dat niet de ministers falen, maar de uitvoering. De ambtenaren maken hier ook deel van uit.
  Daarom moeten de ambtenaren maar de laan uit worden gestuurd. Ook bestuur werkzaamheden is niet hetzelfde manier als een militaire organisatie wordt geleid.

  Bij de adviseurs en DDB zijn veel gebreken, die er zorg voor dragen dat het hele ambtenarenapparaat niet goed functioneert. Hieraan is ook debet dat wat in het ambtenaren apparaat en de politiek tientallen jaren een bepaalde vorm heeft aangenomen, niet in enkele jaren veranderd kan worden.

  Surinamers zijn lui en willen niet in de productie gaan werken, maar iedereen wil in de politiek stappen, een politieke partij hebben/oprichten en zichzelf verrijken, desnoods d.m.v. een staatsgreep plegen, derden te vermoorden, ongeschoold te zijn, de natuurlijke rijkdommen weg te geven aan buitenlandse ondernemingen, enz, enz.

  Suriname is een land van de gemiste mogelijkheden, waar kennis ontbreekt en grote groepen Surinamers oerlui zijn. Staan op hoeken van straten, hebben grote schulden, lopen doelloos in Paramaribo voorbijgangers te molesteren, spelen ambtenaar/politieagent,militair, politicus, buschauffeur, hosselman, rovers, boeven, hoereren, schuinmacheerders, kids die opgroeien in een oudergezinnen, armoede, schoolmaaltijden, enz, enz.

  Als het om productie en export moet gebeuren, ho maar! grote groepen srananman é dok, het voorbeeld van Brampie,DDB, Somo of Rambo enz willen ze allemaal opvolgen of liefs elke dag een bordje linzensoep krijgen op pleintje of domeingrond, enz.

  Rovers en zelfverrijking, corruptie, enz, enz.

  Maar mi gado, if wan gado de hoe moet de welvaart en welzijn van de Surinamers op die manier plaats vinden?


  Maak melding

 28. Ongelooflijk.
  Meer dan 48 uur later.
  Geen verklaring wat een armoedige vertoning. Er wordt gewoon niet gecommuniceerd.
  Als Abrahams en Kromo portefeuille ter beschikking heeft gesteld. Hebben ze toch een reden opgegeven en dus hun besluit onderbouwd. Is bouta bezig de onderbouwing zelf te schrijven.
  Dit is toch om je te schamen mang…hij kan het niet bouta kan het niet


  Maak melding

 29. Bouterse is sinds de jaren 80 op regeringsniveau een wispelturig figuur geweest. Zo heeft hij zich vaker door allerlei betweters laten adviseren waardoor hij in de problemen kwam. Mensen als Herrenberg, Alibux, Haakmat, Krolis, Naarendorp bepaalden het beleid en niet Bouterse. Dat is na bijkans 30 jaar nog steeds hetzelfde. Redenen hiervan zijn dat Bouterse geen staatsman is en zijn scholing ondermaats is. Hierdoor kan de verkregen adviezen niet op juistheid en haalbaar heid waarderen. Niet zelden zijn zijn besluiten buitengewoon controversieel met grote gevolgen. Bouterse wil dan ook overkomen als een ‘sterke leider’ maar dan maakt hem nog lang geen staatsman.


  Maak melding

 30. Bouterse is een president met klasse. je moet veel durf hebben om je beste kameraad te ontslaan. Vene was een slapjanus en Somo deed met hem wat hij wilde . dit is ook zijn nekslag geworden . NPS is gone with the wind.

  Ik vind Bouterse de beste President tot nu toe voor Su.


  Maak melding

 31. GMAP, je bent afkomstig uit dezelfde politieke school als de slaapverwekkende Gregory Rusland die de eerstkomende deccenia nooit presdient van Suriname zal worden.Het ontslaan van ministers past niet in het denken van Rusland en zijn NPS kliek. Bouterse zet een nieuwe trend in en dat moet vaker gebeuren in Suriname. GMAP, je bent toch in het verleden ook ontslagen omdat je niets presteerde? Je werkzaamheden bij de NPS vallen buiten beschouwing, want in die partij mag de slechtste bestuurder blijven doormodderen en brokken maken.


  Maak melding

 32. “ik zag jou Vene op foto onlangs op een bankje ergens in het parlement zitten en had meelij met deze man. Hoe kan een ex Pres op zo’n bank ergens worden neergezet”

  Ai boi Milton, soms zeggen foto’s meer dan woorden.

  No mek grap hij is bewust daar neergezet, maw NIET SERIEUS TE NEMEN, VERGANE GLORIE.


  Maak melding

 33. @AFU EDE SENSIE: Het zou zomaar kunnen dat je Pres over niet al te lange tijd niet zielig op een bankje zit, maar in ee cel in de streng beveiligde gevangenis Scheveningen met uitzicht op de Noordzee.

  Have a nice day!


  Maak melding

 34. @ROBG: Wat ook slaapverwekkend is, zijn je postings met onzinnig gewauwel, waarmee ook jij nooit het presidentschap van Surimaribo zal halen.
  Je bent gedoemd om vanachter je p.c. vanuit de pijp of Schilderswijk je fantasieverhalen, en je dromen de wereld in te helpen.
  Maar weet dat fantasie nooit werkelijk zal worden, en dat de meeste dromen bedrog zijn.

  Have a nice day!


  Maak melding

 35. hee extra purple, ja jij daar….
  stel hij wordt over 5 jaar opgepakt, onze….”vriend” didibrie uuhhh JOUW vriend bedoel ik!! dan is hij 75, hoe lang moet hij dan nog zitten?? wat een domme vraag!! hij moet dan zitten voor de rest van zijn leven + als hij dood is moeten ze hem nog eens MINIMAAL!!! 10 keren levenslang geven dus gewoon in zijn kist daar nog eens 10 keren, (laten we hopen dat hij maar 76 wordt) 10 keren 76 jaar laten rotten in zijn celletje..Hmmm wel lang he?? wacht dan vliegen we gewoon met die kist en dat lijk van hem richting Nederland en dan flikkeren we hem na 3 uren vliegen boven zee gewoon eruit. Wij hebben hier nog wel een Argentijnse piloot met ervaring. Wel wat gaten in die kist boren he!! eens kijken….10 vingers, 10 tenen, dus mininaal 25 want anders bestaat de kans dat hij ze dicht houd en dat hij nog terug komt roeien…


  Maak melding

 36. RobG,
  Leest de reactie van plato misschien gaat er dan een heel klein lichtje bij jou branden.
  RobG jij bent en blijft een onwetende uilskuiken,hoeveel ministers heeft bouterse als ontslagen vanaf de jaren 80 tot nu toe ???? ik vraag mij af hoelang jij deze onzin nog blijft volhouden.


  Maak melding

 37. het is best mogelijki,dat ddb komende week-end naar haiti vertrekt en door reist naar guynee-bissaau naar obiangogo..

  een maand terug was hij al met de s.l.m. naar obiangoogo geweest met een volle lading goud,drugs,binnenvrouw,buitenvrouw,geld v/d de staat sme en aldaar opgeslagen voor de komende tijd..

  wie weet..


  Maak melding

 38. Dat het niet goed gaat met deze coalitie daar is elk criticaster en opportunist het mee eens.
  Maar de heer Rusland heeft ook de plicht tegenover het Surinaams volk kond te doen hoe anders hij het zal doen.
  Want doen van populistisch uitspraken die slechts dienst doen om kiezersgunst en ballotagewinst te behalen is magertjes.
  Dezelfde trucaatjes als dat van de NDP moet uit de boze zijn.
  Want groeien naar een volwassen democratie, is:
  1. vertellen hoe dat beleid anders moet, kan en je het wil doen.
  2. waar de middelen vandaan gehaald worden om met vernieuwend beleid het anders te doen.
  3. Het Planbureau of de rekenkamer de programmatische haalbaarheid door te laten berekenen.
  Als uit de geopenbaarde cijfers van het centraal planbureau het nieuwe programma op haalbaarheid is getoetst kan de strijd beginnen en trachten een contact met de stemgerechtigden te sluiten.
  Het bovenstaande geld immers voor alle partijen!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES