Suriname prominent in KLM magazine Flying Dutchman

14

Suriname staat deze maand prominent op de cover van het KLM magazine Flying Dutchman. Het magazine dat op 7 juni is uitgekomen, staat deze keer in het teken van het thema groen en daarom ondernam men een tocht naar het groene binnenland van Suriname.

Met nog vele vierkante kilometers primair regenwoud, is groen de basiskleur van Suriname. Flying Dutchman trok diep de jungle in om kennis te maken met het groene binnenland en de bewoners ervan. Maar liefst tien pagina’s worden aan Suriname als vakantieland besteed.

Flying Dutchman is het vier keer per jaar verschijnende magazine voor frequent flyers: Flying Blue Elite- en BlueBiz-deelnemers en corporate klanten. In het magazine vindt u uitgebreide en sfeervolle reisreportages, nieuws over het Flying Blue- en BlueBiz programma, achtergronden over KLM, interviews met bekende reizigers en nog veel meer.

Download hier(PDF, 16.4MB) een pdf van Flying Dutchman nummer 2, juni 2013.

14 REACTIES

 1. Ze vergeten erbij te vermelden dat er dagelijks 24/7 grove aanslagen en kaalslag gepleegd word op die vruchtbare grond door goudzoekers,landrovers en DDB en zijn 40 struikrovers.

  Have a nice day!


  Maak melding

 2. Ja baja , want onze eigen surinamers denken alleen maar aan het slavernjj verleden in plaats ze nu het heft in eigen handen nemen, laten ze zien hoe groen su is .
  Wa cht maar totdat dd turken arabieren jullie jungle ontdekken.


  Maak melding

 3. Geniet van Het Groen voor de tijd dat het er nog is want de kleur die er zit aan te komen voor SU, wordt Rood!! De kleur van het bloed van Moeder Aarde! Vermengd met Kwik!!!


  Maak melding

 4. @Lea,
  Waarom zo pessimistisch?
  Het duurt nog even maar heel gauw zal het besef tot de gouddelvers zijn doorgedrongen dat kwik passé is. Het is nl. ook in hun eigenbelang, je eigen gezondheid staat toch altijd bovenaan. Wat heb je aan het verdiende geld als je straks niet een genoeg over heb om je dokters rekening te betalen. Daarom is de ordening zoals die nu in gang is gezet het beste wat de regering voor de goudzoekers, voor het land, en voor de staatskas heeft kunnen doen.

  I.p.v. hier te jerremieten zouden wij met z’n allen deze regering moeten ondersteunen om de juiste keuzes te kunnen maken. We moesten maar eens een voorbeeld nemen b.v. de US, tijdens de verkiezingen bestrijden de partijen elkaar te vuur en te paard maar als de uitslag eenmaal bekend is dan schaart de natie zich als 1 man achter de nieuwe Commander in Chief, de President dus.

  Leve Suriname!!


  Maak melding

 5. Abaisa,

  Die gasten in Nederland zijn negatief over Suriname omdat ze daarmee hun keuze voor Nederland kunnen rechtvaardigen.

  Zij kunnen de successen in Suriname niet claimen dus …….het enige wat overblijft is haat en jaloezie jegens alles wat Surinaams is.

  Kritiek van uitkeringstrekkers in Nederland ……meer niet !!!!


  Maak melding

 6. Abaisa,
  Het gaat mij niet om de Ordening. Het gaat om de controle op illegale goudzoekers. Het gebied is voor SU te groot om te bewaken. Het gaat ook niet alleen over Surinaamse goudzoekeres maar ook over de Brazilianen.
  De troep die ze maken, de schade en de ravage die ze aanrichten, de rotzooi die ze achterlaten is een doodsteek voor de Natuur! Je kunt je er geen voorstelling van maken hoe erg het is.
  Bovendien is de contole op uitvoering van de ordening ook niet geregeld! Iedereen kan doen wat ie wil! Met of zonder Kwik. Het is een wild west in de jungle van SU.
  Dit is geen pessimisme maar realisme!

  Jouw vergelijking met de president van de US met onze SU president:
  Zoals een oudere vrouw eens tegen een ander zei van wie ze geen hoge pet op had: mi e kroiki ing pot’ in mi sakka!


  Maak melding

 7. @Lea,
  Het is waar maar dit is een groot probleem waar alle Guyana’s mee te kampen hebben, er is genoeg beeld- materiaal van deze verwoestingen te zien op het net.

  Niet zolang geleden hebben de Franse Gendarmes een flinke schoonmaak operatie gehouden in hun land, dit heeft enkele mensenlevens gekost waarvan 1 officier aan Franse zijde. Ik hoop dat ze het daar nu een beetje onder controle hebben, maat het blijft dweilen met de kraan open.

  Het oerwoud is groot en haast onbereikbaar voor de veiligheidsdiensten. Men kan ze aanpakken vanuit de lucht maar zo gauw men weg is en rust is teruggekeerd komen deze ratten terug.Ze kennen het bos en verplaatsen zich van de ene plek naar de andere.
  Hopelijk zal Su. het eens onder controle krijgen.
  Zie je nou waarom we wel een goed leger nodig hebben.


  Maak melding

 8. @Lea, jij snapt ’t niet; het was geen vergelijking de 2 presidenten. Het is maar dat we als volk van Su een voorbeeld kunnen nemen aan het gedrag van de Amerikaanse kiezers. Als hun politieke partij heeft verloren plegen zij geen sabotage, in welke vorm dan ook, maar scharen zich als 1 man achter de winnaar, de nieuwe Pres. en over 4 jaar dan begint de strijd weer!!

  Zo hoort democratie te werken.
  We hebben hier onze mond vol van democratie maar als je het mij vraagt zijn de meeste posters hier dictatoren die het Su volk willen dicteren wie volgens hun optiek democratisch is. Weg ermee!!!


  Maak melding

 9. Abaisa,
  Wat dacht je van de Conservatieven?
  Scharen die zich als één man achter Obama, denk je?
  Ze doen er alles aan om hem te vernietigen hoor!
  Het is omdat ze in de minderheid zijn!


  Maak melding

 10. Hello Abaisa,

  Ik woon als sranang mang al zo een dertig jaar in de US

  Dat ze zich na de verkiezingen achter de Amerikaanse President plaatsen klopt helemaal niet. Ik denk dat de je een total verkeerd beeld van de Amerikaanse Samenleving.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.