dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentPilot nieuwe TV show met Jörgen Raymann opgenomen

Pilot nieuwe TV show met Jörgen Raymann opgenomen

-

Does Travel - naar Suriname

Het TV Productie bedrijf ‘Men At Work’ heeft gisteren een pilot (proefaflevering) opgenomen voor een nieuwe TV show met presentator Jörgen Raymann. Dit gebeurde in de Schiecentrale te Rotterdam. De voorlopige werktitel van het programma is Z.O.Z. hetgeen staat voor ‘Zappen Op Zondag’.

Naast Raymann zijn in de proefaflevering ook actrice Jasmine Sendar, comedian Jeffrey Spalburg, cabaretier Sjaak Bral, presentatrice en deejay Shay Kreuger, comedian Rayen Panday en special guest Roué Verveer te zien.

Aangezien het om een pilot gaat is het nog niet zeker als de aflevering ook echt uitgezonden zal worden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. dan kijken jullie toch iets anders…. altijd weer dat afgeven op je eigen sranangmans. wees trots op zijn succes zoals de Marokkanen en Turken ook trots zijn op hun eigen mensen. Henk van jou begrijp ik het jij bent een racist met een Suriname fetisj dus je kan niet helpen. Ik vind rayman niet grappig dus ik kijk niet. maar ik ben wel trots op wat hij bereikt heeft als srananman!


  Maak melding
 2. Oh … dus als je kritiek hebt op de shows van Jörgen Raymann dan ben je een racist.

  Beste Big Jones, als je echte racisten wilt tegenkomen … ga dan eens naar Suriname toe en misschien kom je dan tot de conclusie dat jij er zelf ook één bent (altijd wel makkelijk om zomaar iemand voor racist uit te maken).


  Maak melding
 3. Big Jones heeft gelijk, altijd negatief over onze eigen condremans.de javaan, de hindoestaan, de chinees , de marokaan, de turk, de hollander, de afrikaan, de donkere amerikaan,enz, zijn nooit zo negatief over hun eigen ras, maar zie die surinaamse neger , die is zo negatief over z´n eigen ras, ze lachen hun eigen ras openlijk uit , wat ze bij een andere ras niet doen , hoe belachelijk die er uit zien of doen.


  Maak melding
 4. Wat een sukkels die het op discriminatie gooien.stelletje achterbakse nietsnutten. Rayman heeft tot nu toe heel goed gedaan ..maar er is nu de hoogste tijd voor een facelift.achterbakse jorkas..lees maar de boek van de surinamer die zo mooi over mijn neger broeders schreef.


  Maak melding
 5. Beste Moezoe:

  je slaat de spijker op zijn kop. Ik heb veel bewondering voor Rayaman maar net als Paul de Leeuwe herhaalt hij zich te veel.
  Altijd dat zwart wit gelul en gezeik over racisme als je opbouwende kritiek op een Surinamer.


  Maak melding
 6. Moezoe en Henk Molenaar,

  De Afro Surinaamse cultuur is er niet om te voldoen aan eisen die worden gesteld door andere culturen.

  Raymann doet wat hij wil en wie wil kan er naar kijken. Vind je het niet leuk. Dan kun je simpel zappen.

  Ga maar herhalingen van de Lama’s kijken ofzo…..dat is iets meer op jullie cultuur gericht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES