maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLeden Surinaamse muziekband horen strafeis na drugssmokkel

Leden Surinaamse muziekband horen strafeis na drugssmokkel

-

Does Travel - naar Suriname

Het Openbaar Ministerie in Nederland heeft tot 40 maanden cel geëist tegen leden van een Surinaamse muziekband voor cocaïnesmokkel. De 39-jarige hoofdverdachte zou de invoer van de 9,5 kilo cocaïne hebben georganiseerd,

De muzikanten, acht mannen en drie vrouwen (tussen de 22 en 49 jaar), kwamen vanuit Suriname en werden in december op Schiphol betrapt. Ze zeiden dat ze een muziekgroep waren, maar ze hadden geen optredens in Nederland gepland staan. Tien bandleden hadden bolletjes cocaïne in het lichaam, en eentje had drugs in zijn schoenen.

Volgens het Openbaar Ministerie fungeerde de band als dekmantel voor de drugssmokkel. Op 18 juni doet de rechtbank uitspraak in deze zaak.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

49 REACTIES
 1. Van harde slaven arbeid naar drugssmokkel.We zijn aardig ver geraakt in een paar generatie’s.Als de leiders van het land buccaneers zijn dan is er ook niet veel zaaks van de onderdanen te verwachten.De volgende brassband is al onder weg.


  Maak melding
 2. Ik word absoluut niet goed van dit ding. Daarom komt de Surinaamse muziekscene nooit verder dan Schiphol. Hier is Casas nog heilig bij.


  Maak melding
 3. Dit is het bewijs dat dit volk op iedere front de boel probeert te bedonderen. Wat zijn deze mensen nog waard?

  Was muziek niet voldoen? Houden ze echt van het muziek of is dat een excuus om populair te zijn, vele tieners zwanger te maken en drugs te dealen?

  Vinden jullie het een wonder dat DE buitenlanders in NL goed in de gaten worden gehouden?

  Sorry hoor, maar van dit soort figuren word ik misselijk van.

  Kijk maar naar de vele bar vergunningen die zijn verstrekt om een bar te vestigen. Maar beste mensen, achter de schermen is het niets anders dan leed, leed en leed, want daar worden jonge meiden en jongens geronseld om ze daarna aan de grille van de Surinaamse pedo over te laten. Ook politie agenten zijn er bij betrokken! Zoals eerder geschreven, je bent vrij man in alles wat je doet in Suriname, als je maar connecties hebt!


  Maak melding
 4. opsluiten die gasten ze leren het nooit .ik vindt dat de straffen zwaarden moeten worden voor dit soort mensen .door die bolletjes slikkers krijgen de niet bolletjes slikkers oponthoud op de lucht havens .sommige mensen zoeken het nog stees bij paars jullie belachelijk en dom bezig .deze bolletjes slikkers hebben toch niets van doen met bouterse ,heeft bouterse gezegt slik en ga naar nederland !!!
  je mag best kritiek hebben op iemand maar lever opbouwende kritiek wat jullie hier doen slaat echt nergens op .dom en achterlijk gepraat .en als je ze verwijst dat ze dom praten zeggen deze mensen dat je bouterse aanhang bent ,niet normaal met sommigen hier .
  drie jaar geleden hadden een paar bands leden ook bolletjes geslikt en toen was front aan de macht ,wat is jullie antwoord .voer een opbouwende discussie maar geen dom gepraat .jou goed recht om kritiek te leveren niks mis mee maar dit zijn toch volwassen mensen die dachten makkelijk geld te willen verdienen ,het zijn jou en mijn kinderen die gevaar lopen .en als deze mensen hun spul hebben verkocht worden die gasten junkies en breken in jou en mijn huis in .
  in thailand wacht er eentje van de klm op de dood straf moet ik dan medelijden met hem hebben !!! ophangen zulke gasten .


  Maak melding
 5. @Tjokropopo

  Dit heeft alles te maken met je baasje!!
  Ze kijken naar het vb van je baasje…stel je voor je werkt niet,heb vonnissen op je naam staan international voor drugsaktiviteiten,je vermoordt 15 burgers geef jezelve amnestie en je wordt de lijder van het land middels het plegen van verraad!!
  Als hij het heeft kunnen ‘MAKEN’ dan waarom anderen niet ,is het collectief denken van de criminelen heden in Suriname!!
  Santo Boma zit vol presidentskandidaten voor strakjes!!En de paarsen zien hun potentiele ‘president’ daar zittten!


  Maak melding
 6. “Als hij het heeft kunnen ‘MAKEN’ ”

  Bovenstaande stelt die gefrustreerde ezel ray, ben je soms jaloers dat hij het heeft gemaakt en jij het nooit zal kunnen maken, daarom ben je veroordeeld tot waterkant.net.

  Vooral zo doorgaan yu lawmang yu.


  Maak melding
 7. ray

  ik wil niet in discussie met niemand .ik geef alleen mijn bevindingen niet meer en niet minder .als je vindt dat ik de kant van bouterse kies prima maar verder vindt ik je zielig .blijf zo doorgaan mie boy .


  Maak melding
 8. @Afu ede

  Ik verkies liever op waterkant te blijven dan het ‘groots’ te proberen maken a la bouta style!!
  Zijn style is alleen bedoeld voor de criminelen en lichthoofdigen zoals jij!!
  En neen ik kan nooit,never ,jaloers zijn op een crimineel met Amnestie!!!
  Ik heb mijn eer en mijn trots en mijn zelfrespekt!!
  Wat heeft je baasje ??!!!
  Niks alleen amnestie is zijn vriendje ,zijn hoop en luchtkastelen en enkele staartjes zoals jij!!


  Maak melding
 9. @Tjokropokro

  Als je hier op waterkant ben dan mag je tegenreakties verwachten. Dat noemt men discussieren. En als je hier je posting plaats en geen tegenreakties te incasseren wil krijgen dan plaats je in het vervolg het volgende bij je postings;
  VERBODEN COMMENTAAR TE LEVEREN….

  Sjeesjes,is dat zo moeilijk voor je!!?????


  Maak melding
 10. Aldus onze zeur-allochtonen AFU EDE en Tjokro huppelepup.

  Feit is dat hetgeen RAY stelt, de waarheid is, en niets anders DAN de waarheid….

  Maar dat kan je de paarse rioolratten en zeur-allochtonen niet wijsmaken, want ze zijn dom geboren, en hebben tijdens hun leven niets bijgeleerd!!!1

  Have a nice day!!!


  Maak melding
 11. ray
  jij blijft haken,jongen,neem een ander cd met nieuwe liederen”wat jij zingt is al uit de tijd mi boj”of na law joe e law keba.


  Maak melding
 12. Aldus onze minderwaardige low life varken who cares, die zijn eigen waarheid heeft gecreerd en dat is gaan geloven, dit verschijnsel zal wel vaker voorkomen bij hallucinerende zwaar drugsgebruikers.

  ray dat je woorden als trots en respect in je stinkende poepbek durft te nemen komt alleen maar omdat je niet weet wat ze betekenen.


  Maak melding
 13. Nieuws gaat over een su muziek band maar die achterlijke remusus en fronters en nep surinamers zeggen ”heeft bouterse gedaan”wat een achterlijke idioten.


  Maak melding
 14. Aldus onze paarse pauper en boefjesknuffelaar AFU EDE, die samen met de rest van de paarse crimi colors hoge torens bouwen, maar ze blijven laag aan de grond.

  De stinkriolen van Witboitie Goede verwachting zijn en zullen altijd hun thuishaven blijven.

  Have a very nice day!!!


  Maak melding
 15. who cares

  waaaaaat,bemoei jij jou weer met surinaamse zaken”niet doen jongen”jij zal er nooit wonen en komen helemaal niet,en weet jij waarom;”omdat wij al weten wie jij ben’,jou taak hier op wkn is om verdeeldheid onder de waarachtige surinamers te realiseren”maaaaar”die kuil die jij aan het graven ben”pasop”jij dondert er zelf in,en dat heb jij niet een door,toch ,who cares.


  Maak melding
 16. Aldus die minderwaardige waterkant schurfthond who cares, die denkt met de rest van het gepeupel relevant te zijn wat betreft Surinaamse aangelegenheden.

  Die beerput waarin deze rioolratten zich bevinden zal ook de enige plek waar ze tot hun recht komen.

  have a nice day and kiss my ass, you miserable little piece of shit


  Maak melding
 17. @Afu ede

  Jij en de rest van het paarse gepeupel wonen al in de beerput!!!
  Ik denk niet dat er plaats is voor anderen in de beerput waarin het paarse gepeupel woont!!!

  Whahahahahaaaa….


  Maak melding
 18. @Afu

  oude jongen,je hoeft niet steeds te bewijzen dat je in de stinkende groene sloot langs de straat geboren bent.Dat weten de posters al jaren.


  Maak melding
 19. !!!!!!! Ik zaai totaal geen verdeeldheid onder de waarachtige Surinamers.

  De waarachtige Surinamers zoals o.a. GMAP RAY HENK MOLENAAR SURINAM PATRIOT JACK RUSSEL BIFA c.s reken ik tot mijn vrinden, een twee-eenheid ondeelbaar en als een rots in de branding.

  Have very very a nice day……


  Maak melding
 20. Ray.
  Ik ,pero,para mang,afu sensie ,watra mang,sra en nog vele rechtgearde ekte sranang mang’s hebben steeds met vrolijke melodie’s naar jou en derest van de redimusus,fronters en nep suri’s gezongen”welke van die teksten heb jij niet begrepen of was het te hoog voor jou gegrepen.


  Maak melding
 21. @iiiiiii
  een pseudo’presidentje ‘ heeft pseudo patriotten als aanhang! zoals jij en de rest van je staartje!!
  De ene bedrijft Misdaad[bouta] en de anderen ,de staartjes,jullie dus,schreeuwen ..hoera …hoera….onze baasje heeft moord gepleegd …..hoera …hoera…
  Het lijkt net als of de lAMME[bouta,zogenaamd sterk met amnestie benen,zaag je die af zal hij hard op zijn achterste vallen] DE BLINDEN [jij en de rest van je staartje]LIJDT!!!
  Als ik naar jouw kijk zie ik gewoon een lange stoet van Criminelen ofte wel de Amnestie caravan langs gaan!!


  Maak melding
 22. Who cares
  Jullie zijn niet anders bezig dan alleen haat en verdeeldheid zaaien “dat is jullie taak hier op wkn”dan mogen jullie ontkennen,maar jullie reactie op nieuws uit Su heeft al bewezen dat jullie in hart en nieren geboren racisten zijn,zo zijn jullie en zo gaan jullie blijven.


  Maak melding
 23. Ray
  Jij ziet en ken mij niet eens,hoe wil jij dan naar mij kijken als ik volgens jou een lange smoel zou moeten hebben “ik weet zeker dat jij niet met jou uiterlijk tevreden ben en dat op mij wil projecteren”leeeee ray Ju é leee baka .


  Maak melding
 24. iiiiiii de muziek waar jij het over hebt komt bij normaal denkende mensen over als eenalleen maar valse herrie en jezelf op de borst kloppenen stellen dat jullie de ware sranang mang zijn heb je zeker overgenomen van je soortgenoten de het bos, de brulapen, veel geschreeuw en weinig wol


  Maak melding
 25. =Men geeft af op Ray, maar is het niet zo dat Bouterse wel een voorbeeld voor al die mensen zijn die hem hoog houden?

  =Natuurlijk, als het Bouterse lukt zal het mij ook lukken denken velen.


  Maak melding
 26. Ray, is een dom racistisch uilskuiken en net als Pero (P) met een kabula mentaliteit van misleiding en bedrog. Een echte Hindostaanse pantoffelheld die zichzelf met sopie en black label moed probeert in te praten. Zo nu en dan blaft hij naar zijn vrouw en geeft een ruk aan zijn kleine ‘tollie’, want hij gelooft dat de man alles mag en de vrouw niets. Door zijn zieke mentaltieit hecht hij meer waarde aan de poep van een koe dan aan de mening van een vrouw. Aan argumenten heeft hij niets. Dan is hij als een baksteen waar je tegen aan kunt praten maar er gebeurt niets, want… een baksteen heeft nou eenmaal geen inzicht of begrip voor andere argumenten dan de zijne. Misleiding en bedrog is zijn handelsmerk, de leugen hoort bij zijn karakter. Begrijpend lezen kan hij niet en schelden op zwarten ziet hij als een daad van verzet. Wat een loser en een bobo! Zijn voorouders zullen trots op hem zijn (not!)


  Maak melding
 27. surinam patriot

  Vanaf 1980 is in Suriname het moreel verval begonnen,…

  Ik denk dat het moreel verval is begonnen vanaf 1974, toen een stel ambitieuze politici die net de verkiezing gewonnen hadden, meenden een onvoorbereid Suriname binnen een jaar onafhankelijk te maken.
  Onder die politici was er geen een die ‘ontwikkelingspolitiek’ had gestudeerd en toch meende men te weten hoe het land na de onafhankelijkheid vooruit te brengen.

  We hebben gezien hoe het is afgelopen.


  Maak melding
 28. En iedereen maar zeuren over die 100% controle? Tja, kennelijk echt wel nodig want je hebt niet graag dat iemand naast je zit en Out gaat omdat een bolletje in zijn maag knapt. Op elke vlucht wordt een slikker gepakt dus mensen niet zeuren maar accepteren dat je de 100% controle te danken hebt aan je eigen landgenoot cq ex-landgenoot. En niet de douane ambtenaar boos aankijken maar kijk liever boos naar de bolletjesslikker die naast je zit of achter…..


  Maak melding
 29. Mensen smokkelen niet omdat Bouterse een drugsdealer is, dat is achterlijk. Bouterse heeft zoveel mensen vermoord, maar zijn huidige aanhangers schieten toch ook niet elke dag ongewapende burgers in jockey overhoop.

  Mensen smokkelen drugs omdat ze snel geld willen, dat niet elders te halen valt en hun normen en waarden op bronbere niveau zijn. MAW ze vinden het feit dat het een criminele activiteit is niet zo erg. Helaas is dat een groeiende groep mensen. “Zolang ik er maar beter van word” zoiets dus.

  Dat iemand als Bouterse President kan worden is zonder twijfel een gevolg van het moreel verval van Suriname.

  Maar ik weet niet zeker of hij er ook de enige directe oorzaak van het morele verval is. Zouden we zonder zijn dictatorschap ook zo ver zijn gezonken dat we bolletjes in onze reet douwen?
  De Antillianen hebben nooit Bouterse gekend, maar ze smokkelen toch ook drugs?


  Maak melding
 30. Deze mannen en vrouwen moeten ze opsluiten en daarna ze het land uitzetten en mogen nooit meer in Nederland komen.Ze geven ons land schande in het buitenland.Ik heb zelf geen mede leiding met hun.


  Maak melding
 31. hebben jullie negatiefelingen je neus al volgestopt met het wit spul .
  doe het snel voor het te laat is , want anders kunnen jullie niet negatief blijven .


  Maak melding
 32. Dus deze gasten werden op 12/12/2012 op Schiphol aangehouden met Bolletjes.

  En thans wordt door het Openbaar Ministerie in Nederland 40 maanden cel geëist tegen deze gasten.

  Strafmaat is veels te weinig.
  En volgens mij gaat het om de muziekgroep Parapas Krioro.
  Raadpleeg YouTube dan zie je die gasten met hun optredens onder Stichting Kwaku Krioro.

  Maar na het uitzitten van hun straf, worden ze ook ongewenst verklaard middels aan hun uitgereikte OV-beschikking.
  Ook Jerrel Vierklauw heeft dit ondervonden.


  Maak melding
 33. NDP Surinamers, 1 van de domste, minst intilligente, kortzichtige, bekrompen, small minded, geen gezond verstand hebbende wezens op deze planeet. Steunen jullie maar Moordenaars en drugdealers. 1 dag zullen zij zich voor God moeten verantwoorden! What a day what a day!


  Maak melding
 34. Vrijdag 7 juni 2013 om 15:51 uur, door SIMBA
  ………………………………………………

  (SIMBA) heb je soms vrienden in deze Surinaamse-muziekband?
  Raadpleeg eventueel Staatscourant IND Ongewenstverklaringen vreemdelingen.
  Dus straks worden ook hun volledige personalia bekend gemaakt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES