[VIDEO] Theatherstuk Fri Yeye i.v.m. 150 jaar Keti Koti

0

De afgelopen dagen was het theaterstuk ‘Fri Yeye’ van hoofdrol speelster en kunstenares Celestine Raalte te zien in Paramaribo. De rode draad van het stuk is het bezinnen op waar vooral de Afro-Surinaamse gemeenschap vandaan komt.

Het Theater stuk Fri Yeye is opgezet in het kader van 150 jaar Keti Koti en gaat over de zienswijze van drie eigenzinnige vrouwen over het thema Slavernij. Het zijn vrouwen uit drie achtereenvolgende generaties.

De regisseur is Tolin Alexander en de spelers zijn Marianne Cornett, Sade Rozenblad en Celestine Raalte. Bekijk het verslag van Waterkant.TV:

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.