RTL begint late night talkshow met Humberto Tan

3

RTL 4 komt in het najaar met een vaste late night talkshow gepresenteerd door Humberto Tan. In ‘RTL Late Night’ ontvangt de in Suriname geboren Tan elke werkdag tussen 22.30 en 23.30 uur gasten uit de wereld van entertainment, sport en politiek.

Volgens Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland, is Humberto adrem, sympathiek en heeft hij bewezen een zeer brede interesse te hebben, van sport tot showbizz en van politiek tot het bedrijfsleven. “Soms mag het luchtig en is er ruimte voor een vrolijke noot, en ook dan is Humberto voor ons dé man” aldus Galjaard.

Humberto Tan heeft al veel gedaan op het gebied van presenteren. Van oktober 2010 tot maart 2013 presenteerde hij het programma On the Move van BNR Nieuwsradio. Sinds 2012 heette dat programma BNR Humberto Tan. Tegenwoordig presenteert Tan De Wedstrijden van de betaalzender Eredivisie Live.

UPDATE:

di 27 aug – 09.30uHumberto Tan heeft met de eerste aflevering van zijn talkshow meer kijkers getrokken dan Knevel en Van den Brink. Humberto begon met RTL Late Night om 22.30 uur en had 734.000 kijkers.

Umberto.bb
(Foto: Usha Marhé)

Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. En Baas Bouterse maar roepen dat de blanke man in NL zich nog steeds als kolonisator gedraagt. Maar beste Baas B, in Holland krijgt iedereen een kans die echt goed is en niet zo als in SU waarom het gaat hoe hard je de NDP’ers kunt likken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.