Nederlandse ontuchtpleger wil niet uitgeleverd worden

55

PARAMARIBO, 30 mei – De advocaat van een Nederlandse farmaceutisch assistent gaat in hoger beroep. De rechter bepaalde onlangs dat de man mag worden uitgeleverd. Hij heeft in Nederland een gevangenisstraf uit te zitten voor het plegen van een zedenmisdrijf. De man woont al veertien jaar in Suriname.

Dat is ook aangehaald als verweer tegen het Nederlandse verzoek om uitlevering. Volgens de verdediging heeft hij geen verblijf als hij terug moet en zou daar rekening mee moeten worden gehouden. Uiteraard is het laatste niet helemaal waar. Zodra de man terug is in Nederland wordt hij opgepakt en heeft hij gratis logies. Wat na zijn gevangenisstraf gebeurt, is natuurlijk een ander hoofdstuk. Volgens de rechter deugt het verweer niet.

Veertien jaar verblijf in Suriname zou juist voldoende tijd moeten zijn om na te denken over zijn terugkeer. Nu is de vrijwilligheid eruit en is het gedwongen terug keren. De man is in 1999 veroordeeld voor het plegen van ontucht met een tienermeisje. De rechter vindt het verzoek van de Nederlandse minister van Justitie & Veiligheid gerechtvaardigd. De verdediging zegt in hoger beroep te gaan, maar waarschijnlijk wordt de man al heel gauw uitgeleverd.


55 REACTIES

 1. Zodra de man (terug) in Nederland is wordt hij opgepakt en heeft hij gratis logies.

  Voor een andere in Su geldt precies hetzelfde.


  Maak melding

 2. stuur die beest terug naar het land waar de pedopartij bestaans recht heeft .nergens anders bestaat een pedopartij op deze aardbol ,alleen in olland kan dat .
  boelers hebben bestaan recht en mogen ook kinderen adopteren .ze hebben het over mensen rechten maar zie …de kinder misbruikers hebben bestaans recht .als deze pedo suriname verlaat krijgt hij een paar maanden straf en kan hij zijn praktijken opnieuw gaan uit oefenen .dit soort tuig zou je ze aan hun ballen moeten hangen .ding boeler na awarabong joe moe tja ding go .


  Maak melding

 3. PRECIES PERO IK BEN HET MET JE ÉÉNS. LAAT DIE PEDO OPROTTEN UIT SURINAME EN TERUG NAAR ZN COLLEGAS GAAN. ZELFS DE RECHTER BESCHERMT ZE. ZE HEBBEN ZELFS EEN APPARTE AFDELING IN DE GEVANGENIS. WAT OOK EEN GOEIE ZOU ZIJN IS OM HEM IN EEN SURINAAMSE CEL TUSSEN MENSEN TE GOOIEN DIE LEVENSLANG HEBBEN. MEK DEN VERKRACHT EN MARS BAKA


  Maak melding

 4. Recht voor een recht voor allen!!
  Somo hoort in de gevangenis voor zijn pedofiele aktiviteiten in Suriname,maar dan ,hij is mini-ster en heeft bijna ook Amnestie!!
  Als de man moord gepleegd zou hebben dan zouden de smoelwerken van het paarse volk hier niet opengaan!!
  Dan zouden ze bang zijn dat wij gelijk zouden reopen …HETZELFDE VOOR BOUTA,DE AMNESTIE CRIMINEEL.
  Maar ja volgens het paarse volk is het neerknallen van 15 ongewapende burgers helemaal geen misdrijf hoor ,maar pedofiel zijn dat is het ergste misdaad in de wereld ..Aldus de paarsen!!


  Maak melding

 5. soms moet je sommige figuren gewoon negeren en je dingen zeggen .geen antwoord is toch een antwoord .
  in ieder geval staat bouterse nog steviger in het zadel en dat telt voor pero .zolang bouta aan de macht is heb ik geloof in dit land .
  moge hij nog vele vle lange jaren de regering leiden .
  bouta go go


  Maak melding

 6. Aldus PERO onze totaal malloot en prominent lid van het klootjesvolk,monumentaal dom, geen greintje ruggegraat en geen pixeltje moreel besef evenals zijn criminele leider DDB.

  Een vergulde drol, die l*lt als een dronken aardbei.
  Tijd om hem en zijn crimi colors door de plee te halen, en daarna langdurig onsmetten met Chlorox.

  Bouta go go go go… to hell… high water and back…..


  Maak melding

 7. Wat is een erger,..een pedo,.. of iemand die zijn eigen bevolking beroofd, belazerd, en of op de “vlucht in de rug schiet”??


  Maak melding

 8. @pero,…volgens mij zijn Bouterse oude strijdmakkers niet meer blij met hem nu hij hun vergoeding heeft stop gezet,…..ze huilen om Vene!!!


  Maak melding

 9. Wat krijgen we nou !!!!! ????? Wenst deze GALBAK niet terug te keren naar ” Het enige PARADIJS op AARDE ” ( volgens vele op deze site) ????? OPROTTEN met die VUILE SMEERPIJP en RIOOLRAT uit ” GOMORRA” !!!

  Erg vreemd dat hij niet terug wilt. Aan de andere kan ik me voorstellen dat ” meneertje” het daar in mijn vaderland erg naar zijn zin heeft. De arme, afhankelijke kindertjes uit gebroken/ eenoudergezinnen liggen daar voor het GRIJPEN en CONTROLE laat te wensen over in Suriname. Dus deze ” MARTIJN AANHANGER ” kan in SURMARBO zijn HART OPHALEN wat betreft het zgn ” SOCIALIZEN MET DE KIDS” . ” Ef oeng sab’ sang mi e taki ” !!

  Reminder; het artikel gaat over een GRAF TYFUS PEDOFIEL uit je weet wel …..dus het GEKLETST over BRUNSWIJK, BOUTERSE, SOMOHARDJO is PERTINENTE GELUL in de WKN RUIMTE.

  Sommigen kunnen het niet laten om IRRELEVANTE zaken aan te halen AND THAT’S PATHETIC,believe me !!!!!!

  Bra, CHAVÉZ önskar ni en trevlig kväll !

  .


  Maak melding

 10. En als ik dacht dat we alles gehad hadden,heb je van die Suris wannabees die hoog en droog met een Europeesch paspoort in Europa zitten, en genieten van alle geneugten die dat met zich meebrengt, en het lef hebben om het te hebben over hun vaderlanmd.

  Ja zo ken ik er nog een paar……


  Maak melding

 11. Aldus Pero. Volgens mij lees ik elke week weer over rechtzaken in Suriname waarbij een (stief) pa, oom, neef of buurman een 10 jarig meisje heeft zwanger gemaakt…..


  Maak melding

 12. Maar dit is natuurlijk een ideaal onderwerp voor Paarse Pauper Pero om even uit de rioolput waarin hij zich bevindt zijn mening te geven.

  Overigens is mij mening over pedofielen dat ze chemisch gecastereerd mogen worden en daarna ana hun ballen opgehangen


  Maak melding

 13. =Ik hoor niemand praten over al die INCEST die BRUNSWIJK heeft gepleegd in het binnenland en tot vandaag vrij rond loopt.
  -Toch wordt hij aanbeden.????

  =Er zijn genoeg bewijsstukken dat hij ongeveer 80 kinderen heeft.

  =Ik zou zeggen eerst deze stelletjes verkrachters aan een galg hangen.


  Maak melding

 14. Brada nanga Sisa:

  Loekoe (pero) tidé.
  Hij schrijft vandaag bijzonder mooi.
  Maar (pero) was ook persoonlijk de (snodder) (chauffeur) van deze 66-jarige Ronald S.
  Dus (pero) no klets. Je hebt ook goed verdient.


  Maak melding

 15. Pero,Kwaku
  Ik zal mijn reactie iets breder trekken.
  Iedereen die de wet overtreed moet berecht worden.
  Iedereen die voorstander is geweest voor het verlenen van amnestie aan de grootste massamoordenaar in de geschiedenis van onze geliefde republiek SURINAME moet zijn paarse smoel dichthouden wanneer het over het recht gaat.
  Bouterse heeft in het dorpje moiwana ongeboren kinderen afgeslacht,zwangere vrouwen en kinderen.


  Maak melding

 16. Deze man moet zo snel mogelijk worden opgestuurd naar Nederland opdat hij geen slachtoffers kan maken onder de Surinaamse kinderen. Die lopen tegenwoordig helaas al genoeg risico’s, zo weten we.


  Maak melding

 17. het is bekend dat het pedo,lesbo,homo,en anderen van niet natuurlijke gevoelens en sex geardheid door de europese landen gecrieerd en gestimuleerd worden met name nederland die het tot in de wet en samen leving gelegaliseerd heeft.
  andere europeese landen worden die onnatuurlijke gewoontes ook geaccepteerd met name ook frankrijk waar een manelijke homo stel door de wet getrouwd zijn.
  Als een pedofiel een overtreding begaat zal en moet die persoon voor een langetijd achter slot en grendel,nu dat die pedofiel van nederlandse afkomst zijn straf moet uit zitten wil hij niet in zijn geboorte land zijn straf uit zitten”het is goed dat de rechters hem gaan of al hebben uitgeleverd”en het zou ook goed zijn als die persoon niet meer in su welkom is.

  gaymap
  was jij erbij of heb jij het meegemaakt wat jij aan het lullen ben”heb jij bouterse mensen zien vermoorden”jou opmerkingen die waardeloos zijn hebben wij hier op wkn niet nodig.
  als jij iets wil uitleggen moet jij met bewijzen komen,en als jij dat niet kan,ghett lost.
  jij en raytje de leugenaar blijven steeds een lied zingen die nieteens aantrekelijk klinkt,wanneer gaan jullie een anderlied zingen of met bewijsbare feiten komen over wat jullie uit kramen”ik wacht”.

  ik zeg laat die pedo oprotten of is su te lekker voor hem”meki a saka saka boeler pedo harie na dang”.


  Maak melding

 18. Sra,

  Moorden, coups plegen, corruptie, nepostisme, landverraad en in coca handelen, vind je wel zo natuurlijk noh? Mensen die constant op homo’s en lesbo’s afgeven zijn meestal heimelijk zelf enorme boelers. Ik durf te wedden dat dit ook voor jou geldt. Je hoeft het niet toe te geven of tegen te spreken, want een goed verstaander weet genoeg.

  En was jij er wel bij toen die 15 mannen werden gemarteld en vermoord in Fort Zeelandia? Nee, waarom trek je je paarse bladluizen smoel dan open? Twee van de beste vrienden van je DaDa Bouta, Rozendaal en Horb waren er namelijk wel bij. En die hebben respectievelijk in het boek ‘verslag van een ooggetuige’en tijdens verschillende intervieuws en vooer de rechter verklaard dat jouw smerige leider persoonlijk tweee mannen (Daal en Rambocus heeft gedood) Dus hou je smoel dicht zou ik zeggen net als je kolere leider DaDa BOuta die zelfs niet eens voor het gerecht durfde te verschijnen om dit tegen te spreken. Nee, in plaats regelde hij een Amnestiergeling om maar niet veroordeeld te worden.


  Maak melding

 19. Bifa

  in het surinaams zou men zeggen”jang k”

  het bovenstaande nieuws gaat over een pedo,wat heeft de regering of bouterse ermee te maken”het is een zaak voor de politie en rechters,dus sang ju wang leguit.
  ik weet zeker dat jij er niet bij was,net als jou hol maatje gaymap en derest van jou pedo en homo maatjes die het voor pedo’s en homo’s opneemt,jullie zijn een pot nat en leven nog steed op dun ijs,en strak gaan jullie zinken naar de bodem.
  jij zegt dat ik een boeler ben(dan weet jij meer dan mij)die gedachte is jou fantasie en kronkel in jou manier van denken.

  waarom geef jij mij geen – dan kan iedereen zien dat jij het niet eens met mij ben”dat zou eerlijker zijn dan op mij gaan schelden of van iets beschuldigen dat ik helemaal niet ben maar verafschuww.


  Maak melding

 20. hoe “durven” jullie mijn Sra zo aan te vallen.

  zij is de enige vrouw van 12 kinderen met 13 mannen die mij is trouw gebleven 🙂


  Maak melding

 21. Sra,

  Oh, jang kaas, zeg je noh? Ja, dat moet het wel zijn want verder spoor je niet, zoveel is duidelijk. En… schreef jij daarnet niet bij het bericht ‘Onderwijs tancetrend stapje voor zijn’ het volgede:

  ‘waar jij zelf in verkeer,daar geef jij een ander de schuld van.’

  Dus daarom lul je zo negatief over homo’s en lesbo’s noh. Wat mij betreft is dat voldoende bewijs hoor van je omgekeerde fantasiën. Achterlijke paarse BOELER!!


  Maak melding

 22. Bifa

  ten eerste;waaron geef jij medusa een -,wil argwaan wekken”slecht gewwonte”.

  Bifa,uit jouw melding kan ik uit maken dat jij die pedo en boeler gedracht goedkeur(dus ik heb gelijk,jij bent een boeler,shame on jou),dus ja,wat jij zelf ben,daar beschuldig jij mij van.


  Maak melding

 23. Sra,

  Uit jouw opmerking kan ik opmaken dat je haat predikt ten aanzien van homo’s, lesbo’s en transexuelen. Dus wat ijn zou moeten doen is je laten nakijken op homosexuele gevoelens want meestal zijn de mensen die zich zo verlagen zelf behoorlijk…Je weet wel!


  Maak melding

 24. @Bifa
  Je zegt:”Achterlijke paarse BOELER’!!

  Ik dacht dat boelers alleen maar rose waren.
  Dus ik vergis me?
  O,o,o, sra toch!
  Je bent geen vriend van mij hoor!
  Gelukkig nooit geweest ook!


  Maak melding

 25. bifa

  jij valt weer door de mand.
  ik ben vrij om mijn mening over het boven staande nieuws te geven,dus ik blijf bij mijn mening.
  ben jij zo zwak dat jij enkele van mijn woorden tegen mijn aan het gebruiken ben,ik had geacht dat jij met jou eigen woorden mij zou aanvallen om gelijk te krijgen”maar zoals ik al geschreven hebt”jij bent aan het zinken”en dat jij gevoelens voor die pedo homo hebt is jou probleem en niet mijne(wedden dat jij geen vrouw en kinderen hebt),dus wat wil jij nog uit leggen, over jou geardheid die jou op dierlijk nivau verlaagd en zo diep in de put zit dat jij jou onnatuurlijke gevoelens op mij wil weerspiegelen”vergeet het maar”en,wat moet ik weten”dat jij inderdaat een boeler ben en het op mij wil weerspiegelen,viezerik.


  Maak melding

 26. SRA het is zwaar maar alles wat BIFa over je stelt is waar!!!!

  En je bent gediskwalificeerd, door de plee gehaald,en de plee is daarna langdurig ontsmet met chlorox.

  Bouta go go go… to hell… and back!!!


  Maak melding

 27. Sra,

  Ga vooral door met je haat prediken ten aanzien van lesbo’s en homo’s. Op dat punt ben jij door de mand gevallen. Al een aantal postings lang. Maar door je achterlijkheid heb je maar niet door dat je telkens weer erin valt. Stront in hoofd of zo? Moet ik het opnieuw aan je uitleggen? Je blijft iemand met omgekeerde fantasiën. En let op: de volgende woorden zijn allemaal van mij: achterlijke paarse boeler!

  Figuren zoals jij hebben de grootste bek over homo;s en lesbo’s maar moorden en drugs verhandelen van je baasje vind je allemaal goed. En waar gaat dit bericht over? Niet over een pedo-homo maar over een pedo- heterosexueel. Die Nederlander van Surinaamse afkomst heeft met een tienermeisje ontucht gepleegd. Kan je lezen? Uit het niets kom je met een lulverhaal over een pedo-homo en je uit je haat. Blijkbaar zijn je gedachten er vol van! Niet waar? Achterlijke paarse Boeler!

  Ga naar de bosjes of een sauna of zo. Wellicht vind je daar iemand om je geneugten op bot te vieren. Bij mij gaat het niet lukken baja. DUIDELIJK!!!


  Maak melding

 28. Pedro,ben je de tijd van de DIE DIE BRIE vergeten,tijdens de coup,wat hij met met z’n kornuiten met de jaavanse,met de negerinse meisjes deden?dus ze zijn zelf podo,en boelers 1hebben ze toch al DOOD gemaakt,de zogenaamde ophanging.MA KAU>O


  Maak melding

 29. henk molenaar en consoorten

  ik weet het,iedereen weet het nu”jullie zijn die homo’s en pedo’s.
  voortaan zal ik niet op jullie opmerkingen reageren,omdat ik en de forum bezoekers die zulke activiteiten niet beoefenen niet met zulke mensen wil praten of enige toenadering.
  ik zij het al;wat jullie zelf zijn proberen jullie op een ander te weerspiegelen,en zo gaan jullie blijven.
  en voor de duidelijkheid;elke mens respecteer ik maar hoef niet eens met zijn/haar sexuele geardheid te zijn,
  jullie integendeel keuren alles goed wat god verboden heeft(is god dan ook een haat dragende god die zulke handelingen afkeurd).


  Maak melding

 30. wikileaks is gaymap geworden en verblijft nog steeds in asiel op de uraguyaanse ambassade in londres. wat een schande voor iemand die beweert veel info over de usa naar buiten te brengen. dus gaymap verblijft maar in je flatje daar in nederland en publish all ur rubish


  Maak melding

 31. @ Pero,

  Hoe zat het ook alweer met die splinter en die balk?

  Je leest zeker geen Surinaamse kranten. Zou je toch eens moeten doen, misschien dat je je mening gaat veranderen.


  Maak melding

 32. Sra,

  Op kabula party’s kan je ook veel jongens vinden die er voor in zijn hoor. Bezoek eens zo’n gelegenheid jij achterlijke paarse BOELER, wellicht kom je daar iemand tegen die je bevalt. Je gedachten zijn er immers vol van. Nee, moord, doodslag, coups, roof, fraude en mensenrechtenschendingen van DaDa Bouta en zijn kornuiten, daar heb je geen problemen mee. Maar een homo of lesbo die nog nooit iemand kwaad heeft gedaan, dat zie als een groot kwaad. Vieze hond. Laat je nakijken. En laat God erbij buiten want je gelooft niet. Nergens in de Bijbel staat dat je homo’s moet haten, zoveel is duidelijk. Nergens! Dus oprotten achterlijke paarse bladluis.


  Maak melding

 33. ik hoor mensen vaak bouterse roepen, maar hebben die mensen er wel eens bij stil gestaan dat de wereldleiders zoals bush, clinton, aboma de echte massa moordenaars zijn? elke dag moorden ze palestijnen uit. ze financieren israel met wapens enzo. alleen om sadam te kunnen pakken hebben ze zoveel bevolking uitgemoord. gewoon bommen op gebouwen gegooid waar ze een vermoeden hadden dat hij zat. hetzelfde voor bin laden. voor 1 man vermoorden ze zoveel mensen. wanneer worden hun opgesloten dan?


  Maak melding

 34. Kwakoe, GMAP en zijn meelopers gaan selectief om met de geschiedenis.Ze kijken alleen naar hun ‘ding.Hun ding, waarin ze zich in hebben vastgebeden, is de geschiedenis van de mensheid.Het dringt niet tot hen door dat de gebeurtenissen van de jaren 80,een onderdeel zijn van het hele proces van natievorming na de onafhankelijkheid van 1975.In Amerika ontstond bijv. een burgeroorlog. Belgie heeft zich van Nederland afgescheiden.Kortom,de ontwikkeling van landen tot zelfstandige naties is een dynamisch proces.


  Maak melding

 35. Hhahahahahaha ai mi gado RobG.
  geeft het beestje maar een naam zouden die Hollanders zeggen, jij probeert met alle middelen mensenrechtenschending,foltering,dictatuur, vernedering, onderdrukking en achteruitgang goed te praten.
  Jij hebt het over Natie vorming, Bouterse heeft Suriname tot op het bot verdeeld met zijn misdadige revolutie,Tucajana tegen over de marrons, protesterende jongeren worden als vijanden van het volk neergezet, Surineds worden spionnen genoemd,pro westerse politici worden neergezet als loopjongens voor de blanken, natie vorming zal pas na de dood van Bouterse plaats vinden in Suriname.


  Maak melding

 36. RobG,
  Ik hebt jullie tactiek door, wanneer jullie zwaar in de verdediging worden gedrukt dan komen jullie met een zwart witte verhaal op de proppen.
  Reageer op het verhaal van minister Dwarka Panday die tijdens de revo tijd het bed deelde met een 14 jarig meisje.


  Maak melding

 37. GMAP,
  het is heel erg voor de mensen die dood gegaan zijn, en de hun nabestaanden. ik praat het ook niet goed. maar het was tog een revolutie? ik ken geen revolutie zonder doden. heb jij bouta zelf die gun in zijn hand zien houden en iemand zien dood schieten? ohh maar hij gaf bevel no? nou een heleboel surinamers zijn blij en trots op obama. hij is ook een moordenaar als we zo moeten gaan beginnen, en een veel grotere ook nog. zoveel palestijnen die er elke dag vermoord worden. nederland de grootste moordenaar in de surinaamse geschiedenis die ook amerika steunt. ik hoor niets over dat hun dan ook gepakt moeten worden. waarom alleen bouterse dan? zijn hun soms beter? mogen hun dan gewoon doorgaan met moorden? gelijke rechten voor allen was het tog mensen? dan waar blijven de rechten? pak de grootste boeven dan ook op


  Maak melding

 38. het valt me wel op dat er hier veel pedos zijn. kan je zien aan de duimpjes omlaag bij mijn vorige reacties. wat een teleurstelling zeg. het wordt steeds gekker. gunshot gi den pedofiel den


  Maak melding

 39. De Nederlandse ontucht pleger verdient een zeer lange straf.Dergelijke monsters die kinderen traumatiseren dienen nooit meer in de samenleving terug te keren.Ik hoop dat deze man levenslang krijgt op gelegd.In Nederland wordt hij door medegevagenen zeker gemolesterd.
  Hou hem maar in Suriname dwangarbeid zeven dagen in de week s,nachts een deken met mouwen zal hem goed doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.