zondag, maart 3, 2024
HomeNieuws uit NederlandHasselbaink mogelijk nieuwe trainer van Antwerp FC

Hasselbaink mogelijk nieuwe trainer van Antwerp FC

-

De Nationale Carrierebeurs

Jimmy Floyd Hasselbaink wordt waarschijnlijk de nieuwe trainer van Antwerp FC, de oudste voetbalclub van België. Dat meldt De Gazet van Antwerpen. De krant baseert zich op een uitspraak van Gunther Hofmans, de baas van Antwerp FC.

De in Paramaribo geboren Hasselbaink kwam het grootste deel van zijn loopbaan uit voor diverse Engelse clubs, maar speelde ook bij Atlético Madrid in de Spaanse Primera División en voor het Nederlands Elftal. In september 2008 stopte hij met professioneel voetbal.

De 41-jarige voormalige aanvaller was daarna vanaf 2011 tot januari 2013 assistent-coach van het Engelse Nottingham Forrest.(Bron: Gazet van Antwerpen)

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

15 REACTIES
 1. @ Marlon.
  Een ambassadeur voor welk land baja? In nederland is hij een allochtoon en in suriname, ja in suriname is hij een buitenlander, een surned zonder dubbele paspoort. Dus hij is gewoon een ambassadeur voor zichzelf.


  Maak melding
 2. @GMAP

  topografie lijkt mij niet jou sterkste vak! Antwerpen ligt in België. Weer een Surinaamse prof voetbaltrainer!top top top

  Tide tamara w’e stre go moro fara!


  Maak melding
 3. En wanneer zullen de Surineds op verzoek van achterlijk Suriname ontvangen om hun positieve krachten in te zetten om Suriname op de voetbalkaart te zetten.


  Maak melding
 4. Een goed geluid, alleen als ie nu de hoofdtrainer wordt van een club in Belgie is de verantwoordijkheid anders dan als je hulptrainer bent, het is afwachten, en hopelijk gaat het goed in Belgie als eea doorgaat,
  1 ding staat vast in het voetbal, al ben je nog zo goed geweest op het veld, als trainer kan het mislopen, en daar zijn voorbeelden van, oa Platini,
  Maradona, en v Basten die op intenationaal niveau bv bakzeil haalde.


  Maak melding
 5. @Ferdinand Hossenbux
  Weer een “zwarte Nederlandse trainer” die zijn heil in het buitenland moet zoeken.
  En Nederland was volgens jou,zó goed voor hen!
  Ga maar lekker buiten spelen hoor!


  Maak melding
 6. Hasselbaink heeft in Ned nooit dat bereikt wat ie in het buitenland heeft bereikt, hij is op tijd vertrokken, en daar was meer te verdienen, daar doen ze het toch voor, en hopen dat het hem nu voor de wind gaat. En de top bereiken in europa is een moeilijke klus, een lange weg, en deze jongen staat nu onderaan die trap, en moet naar boven, hopen dat ie er komt.
  Vandaag speel ik binnen, ok, zat te doen.


  Maak melding
 7. @Ferdinand Hossenbux
  Een restrictie op je reactie:-
  De top bereiken voor zwarte spelers en trainers in NEDERLAND (NIET europa) is een moeilijke klus.
  Ook geen lange weg,want je komt er nooit als zwarte speler c.q. trainer.

  Vandaag speel je binnen?
  O.K!Vooruit dan maar voor deze ene keer!
  Maar denk erom,je hebt ook een fris neusje nodig hoor!


  Maak melding
 8. die frisse neus is voor de winter, maar in Ned is niet veel te verdienen als trainer, of je moet bij de top drie zitten, en dat is nog niet veel, maar ja onze jongens zijn toch op dat gebied al binnen, en logisch dat ze erbij als trainer ook wat willen bereiken, vrij duidelijk, wij mensen eromheen met gepraat en een mening geeft niet, zij moeten het doen.


  Maak melding
 9. @Ferdinand Hossenbux
  Tekenend is dat alle zwarte ex-voetballers alleen in het buitenland hoofdtrainer kunnen worden.
  Ze worden in het buitenland en niet in hun zgn. vaderland geëerd.Dat bedoelde ik nou dus!

  By the way:Een fris neusje scheppen/nemen betekent “even buiten gaan wandelen om verse lucht in te ademen” en dat heeft niets met de winter te maken.
  Zelfs in Suriname(wwar de winter niet voorkomt) kan je een frisse neus nemen.


  Maak melding
 10. Geintje, het was een geintje, weet ik toch, had je moeten doorhebben, maar goed, Ik denk dat die jongens hier in Ned geen trainer willen zijn, er is geen eer te behalen in europa op hoog niveau, hooruit een ronde en dan is het over. en bij een echte topclub in Europa lukt dat wel. Rijkaard is een voorbeeld, Gullit brak zijn nek in Engeland, en voor een zwarte jongen van Sur afkomst of dat gaat lukken, weet ik niet,Seedorf staat op de nominatie in Italie, afwachten, en hij zal toch over een goede selectie moeten beschikken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES