maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVoorbereiding waarheidscommissie Suriname ‘zorgvuldig’

Voorbereiding waarheidscommissie Suriname ‘zorgvuldig’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 25 mei – Zo er ooit een schijn bestond van haast met het instellen van een waarheids- en verzoeningscommissie, is het er nu compleet uit. Voor dit jaar niet meer, zegt Ricardo Panka (NDP), voorzitter van de parlementaire voorbereidingscommissie. Zelfs het wetsvoorstel dat het allemaal moet regelen, ligt nog niet op tafel.

Het enige dat echt is gedaan, is het voorbereiden van gespreksrondes met relevante groepen. Een speciale commissie moet de gesprekken leiden. Binnenkort worden ook deskundigen van de overheid geconsulteerd. Weloverwogen te werk gaan lijkt het devies. “De commissie wil alles zorgvuldig voorbereiden. Het is een proces dat niet in twee dagen of twee jaren afgerond kan worden”, zegt Panka tegenover de Ware Tijd. Dus valt voor de korte termijn niet veel te verwachten.

“In ieder geval is is er dit jaar nog geen wetsvoorstel”, aldus Panka. De resultaten van de gespreksrondes worden meegenomen bij de formulering. Daarna wordt de procedure ingezet voor behandeling in het parlement. Ook zal gewerkt worden aan de samenstelling van de commissie. Volgens plan zal de waarheids- en verzoeningscommissie bestaan uit zeven leden. De commissie wordt voorgeschreven door de amnestiewet die het parlement vorig jaar goedkeurde.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

71 REACTIES
 1. Ik weet niet wie de Heer Panka voor de gek wenst te houden. Hij voert dezelfde procedure als DDB’s advokaat Kanhai uit en wel om de boel te vertragen. Panka weet bliksemsgoed dat het einde van zijn coalitie periode in zicht is. Hij weet ook dat de amnestiewet een onding is en dat het proces spoedig wederom zal aanvangen. Na zijn zittingsperiode vlucht DDB met gezin en al lekker naar Ghana, Nicaragua, Noord-Vietnam, Venezuela of Cuba zodat men hem niet kan vonnissen. Dit plan ligt reeds klaar om uitgevored te worden omdat zijn onschendbaarheid als President eindigt op het moment dat hij de hamer overdraagt. “Joe kan long di probleem, oom Desi, ma joe no mang kibri. Bye the way, de nabestaanden van de decembermoorden bereiden nu al een proces voor bij het Internationaal Gerechtshof, just so that you know, and they will hunt you down.”


  Maak melding
 2. wat willen jullie bouterse hangen ,die hollander heeft gezegt dus dat moet gebeuren .nooit never nunka .
  die kolonisator is de oorzaak van deze ellende van 8 december .wat die staatsgreep betreft vond ik het prima
  toen de politieke partijen werden uitgeschakeld dat meen ik .de doden betreur ik zeker .maar de partijen waren corrupt en tot op heden heeft front nog steeds corrpute lieden vooral de vhp en onder somo niemand die kon ingrijpen ,omdat vene somo en de vhp het hand boeven het hoofd hielt .toch moesten twee van die corrupten de bak in ,namelijk gilds en ballesar .dat was het topje van de ijsberg hoor er waren nog meer .zie de gronden die somo had ingepikt onder front ,het waren heel wat .brunswijk krijgt concessie van front rara hoe kan dat.wie houdt wie hier voor de gek dat paars corrupt is .voeroe no habie watra voe dringie dang na doksie au gie voe wasie .boi oeng fronters nanga redimusu oeng draai drie lees salto dang tjar oeng go gie na awara bong tap mie prasie .

  bouta go go


  Maak melding
 3. De hele waarheidscommissie is een grote NDP leugen. Geen enkele NDPer wil de waarheid leren kennen want dat zal betekenen dat je geen NDPer meer wil zijn, als je tenminste nog een klein beetje fatsoen in je kleine teen hebt zitten. Als de waarheid aan het licht komt bestaat de NDP nog maar uit Bouterse, Lackin, Bouva, Visnudath, Missiekaba, Parmessar, Simons, een paar bezoekers hier op WKN en last but not least de grote Pan-ka.


  Maak melding
 4. @Zaterdag 25 mei 2013 om 21:42 uur, door Winston Hermelijn
  Henk Molenaar, kom er maar in!

  Waar IN moet Henk Molenaar komen?
  Sta je soms klaar Hermelijn? Voorovergebogen? 🙂 🙂 🙂

  Aaai mi gado! Ze schrijve dinge hier op WKN boi!


  Maak melding
 5. Wat een griezelig figuur die Panka die ons wil laten geloven dat de moordenaar Bouterse zijn verhaal gaat doen voor de waarheidscommissie terwijl al die jaren te laf is geweest om ooit te Boxtel te verschijnen.Dit gedoe van een waarheidscommissie is alleen maar een vertragingstaktiek van die paarse bende.
  Deze moordenaar zal net als Fidela uit Argentinie sterven in de gevangenis, en zijn geheimen in zijn graf meenemen, deze grote lafaard die zich ook nog president van dit volk mag noemen.


  Maak melding
 6. Waarheidscommissie? Leugencommissie zal hij bedoelen. Welke waarheid zal je naar boven halen als er geen enkele dreiging van een sanctie bestaat op het vertellen van leugens. De moordenaars hebben immers al amnestie ontvangen van dezelfde man en zijn collega-parlementsleden die de waarheidscommissie gaan instellen? Dus Panka, jang Ka yere!!


  Maak melding
 7. Er hoeft niet eens een waarheid commissie te komen.Nu er voorlopig met de amnestie geen gevolgen zijn voor de verdachten,kunnen ze zeggen dat wat het volk denkt en gezien. waarheid is.Want dat ligt op straat.Juist de niet straat mensen proberen de waarheid te verduisteren door een lange baan commissie in te stellen.


  Maak melding
 8. Ze zijn overal te vinden: mensen die laf zijn. Niet uit angst voor lijfsbehoud,maar als karakter eigenschap. Ze roepen tegen bomen als blaffende honden die menen geesten te zien.Zo is er een groep mensen die zich ervoor beijvert dat de Nederlandse koning excuses moet aanbieden aan nakomelingen van voormalig gekoloniseerden voor het slavenleed. Terwijl nu nog kadavers liggen te rotten van het schrikbewind van Bouterse en zijn militairen,wordt er niet gevraagd om excuses voor het afranselen van onschuldige Surinamers,het opzettelijk pesten van kritische mensen,door ze als vertoon van macht uit een vertrekkend vliegtuig te laten halen. Verder ook het doen verdwijnen van personen. De Bakra koning moet excuses aanbieden en de ingiboy mag hun president zijn en krijgt als bonus amnestie.


  Maak melding
 9. Para(siet)man, je hebt waarschijnlijk gelijk, dat de meesten op dit forum geen Suriname maar Nederland in hun paspoort hebben staan, maar in hun hart zijn ze meer Surinamer dan menigeen die daar woont, zij zijn betrokken en geven wat om “hun” land, in tegenstelling tot het leegroven van de staatsruif wat DDB. en consorten nu stelselmatig aanhet doen zijn.
  Je moet letterlijk en figuurlijk afstand hebben om dat soort zaken op de juiste waarde in te kunnen schatten, en niet als je daar met een blind spot voor alles wat met DDB te maken heeft midden in zit, en totaal niet in de gaten hebt of gewoon niet wilt zien hoe de rest van de wereld naar Suriname kijkt, jullie leven daar echt niet op een (zo wat ondergelopen) eiland hoor. Van mij mogen ze de waarheids commiccie gelijk installeren, maar dan wel met gebruik van leugendetectors, dat laatste zal wel nooit gebeuren, ook om dat ze nu al alles op de lange baan schuiven, de laffe honden, ik snap bij god niet dat er nog van die stomme idioten in Suriname rondlopen, die nog steeds in die gladde praatjes geloven


  Maak melding
 10. De examencommissie bestaat uit leerlingen die zelf het eigen gemaakte examen mogen corrigeren en zichzelf de examenpunten mogen toedelen, wedden dat een ieder slaagt met een 10.

  By the way de waarheidscommissie of examencommissie mag naar believen in het gemaakte huiswerk of onderzoeksproces correcties aanbrengen die storend worden ervaren en dus naar believen corrigeren, ter voorkoming van eventuele sociale schade!

  Verdwijn truuk of vegen is fraude, maar vanwege een Surinaamse decreet niet van toepassing op Fidel en zijn bewonderaars als die het voor het zeggen hebben!


  Maak melding
 11. Volgens die paarse onderdanen van DDB zijn hun de enige echte Surinamers.
  Paraman en pero zijn in mijn ogen twee lafaards waar suriname niets aan heeft.


  Maak melding
 12. de waarheid is allang bekend ,althans bij de Surinamers . iedereen weet dat Nederland de veroorzaker is . 8 dec is niet begonnen op 7 dec. maar
  bij de coup van Rambocus . waarom worden die dossiers geheim gehouden door Nederland ? waarom ???

  a Revolution is not a tea party .


  Maak melding
 13. Nou ja dit is geen nieuws, er had moeten staan denk ik , er gebeurd niets meer mensen, de zaak is naar de galemiezen,forget it, andere dingen zijn belangrijk, nee, ze omschrijven het zo. dus oeng abi foe tek eng, en verder niets meer.


  Maak melding
 14. GMAP
  Volgens die paarse onderdanen van DDB zijn hun de enige echte Surinamers.
  Paraman en pero zijn in mijn ogen twee lafaards waar suriname niets aan heeft.
  =
  Hebben de mensen daar op die rots in zee wel wat aan jou als marikoe? Een Antilliaan, die zich druk maakt om Suriname, wijl zijn/haar (ik weet het niet welke van die twee)Eigen eiland dreigt te worden geanexeerd door Venusuela?


  Maak melding
 15. Hooooooi jaja Pan-kalaka mi gado loekoe fa joe e mik mie lafoe.De amnestiewet is ingediend,behandeld en aangenomen binnen 2 dgn.Ook zijn er nog gesprekken gevoerd met relevante/functionele groepen.Voor dit onderhoud was er een commissie ingesteld.Met deze zelfde commissie kun je weer aan de slag.Je hoeft niet opnieuw mensen te gaan consulteren wat voor 2 letter is di? Pankaatje tis steeds weer gebleken dat Lafing een Soort LIEGDING is deze Lafing heeft het Su volk belooft dat dat ding(waarheidscie) er zo snel mogelijk zou komen en dat ook mensen van de OAS in dat ding zouden(willen)participeren;ma mi gado a boi Lafing deboeng na ing kop.Denken ze werkelijk bij de ndp dat de OAS met hen zal mee gaan om zichzelf voor de gek te houden en de aanhang van de ndp erbij? Nee toch.Pan-kalaka kom maar zonder dollen….. njang wang bita dan zeg je gewoon eerst zachjes …volgens mmmie ding mang ede boro een paar keer,netals te bosje njang a bita fa ai doe,want dat weet je best Panka: a amnestiewet e wroko soso in Su en nergens moro ter wereld.Leg dat ding hoe dan ook uit aan Het Su volk pas dan zijn jullie groot,bika a amnestie sanie no o wrooooooooooko.Dat ding moet stopgezet worden.Leg in een dollebui uit dat de ndp en aanhang gegokt heeft/hebben,maar heeft verloren.DiDiBrie zei ooit eens dat hij een bepaald iets niet aan zichzelf kon verkopen; ik weet niet meer precies wat,hopelijk is ook dit hem duidelijk geworden dat dat amnestie verhaal nergens verkocht kan worden.Panka stel een commissie in om alles van/bij OW en andere ministeries te onderzoeken te onderzoeken.Oeng DiDiBrie vaja o brong oenoe.Odi.
  Glenny.


  Maak melding
 16. Hahahaaaaaa….dan kan het rechtsgebeuren in Suriname opgedoekt worden ,de rechters en advocaten en de politie Mogen naar huis,want de criminelen zullen moeten verschijnen voor een waarheidscommissie die zal bestaan uit andere criminelen ,en dan heb je ‘profeet’ bouta die uitspraak gaat doen en het zal regenen van die AMNESTIE’S [want recht voor 1[bouta] ,recht voor allen!

  Suriname ,DE GRAP VAN DEZE EEUW!!


  Maak melding
 17. @Bonoo

  Zeg ons maar wie de dossiers van de revolutie gepleegd door je ‘held’ bouta in zijn/haar bezit heeft!!
  Wij surinamers vragen al 33 jaren lang om deze dossiers en niet via- via maar frechtsstreeks aan de lijder van de couppleger zelf!!
  Maar nu hij amnestie geniet door zelverkrijgen,houdt hij zijn kaken nog stevig dicht opelkaar,en 8 dec,als het aan hem ligt komt hij strakjes met ziij decreet wet dat de dag 8 dec niet meer op de kalenders mag voorkomen. Surinamers gaan van 7 dec gelijk naar 9 December voortaan !!


  Maak melding
 18. @pero,dat jij en velen aanhang van Bouterse zijn kun je gelijk merken. Waarom? altijd weer de schuld geven aan Nederland, een ander heeft het weer gedaan.

  =Is Nederland ook verantwoordelijk voor:

  -Tienerzwangerschappen
  -Vaders die hun verantwoordelijkheid niet nemen
  -Mensen die helemaal niet willen gaan werken
  -Petflessen in de rivieren, kanalen en goten gooien
  -AMNESTIE WET
  -Het kiezen voor een moordenaar als president en een regering vol met corrupten, fraudeurs, oplichters verkrachters etc etc…..

  =In Nederland worden deze problemen tenminste aangepakt.


  Maak melding
 19. Henk Molenaar uit Suriname:

  Het Surinaamse volk wordt van achteren genomen en men vindt het allemaal wel best zo…….

  Zielige vertoning van een bananenrepubliek in optima forma


  Maak melding
 20. Het laatste waar de Paarse Paupers en dus Bouterse wil dat er boven tafel komt, is de waarheid over de december moorden .

  Het laffe schofterige op de lange baan schuiven van de instelling van de waarheidscommissie is bij de beesten af.

  Binnen 2 dagen ( net zo snel als het invoeren van de amnestiewet ) kan de commissie worden ingesteld.

  Wat is immers zo ingewikkeld als de waarheid vertellen: PRESIDENT Bouterse.


  Maak melding
 21. @ Henk Molenaar:”Gewoon een laf volk zonder ruggengraat…….”

  Wat zouden wij, volk van SU, moeten doen, Henk Molenaar?
  De straat op gaan om te protesteren?
  Niemand wil door zijn ruggengraat geschoten worden. Ook jij niet, toch?

  Zeer moedig van de groep die tegen de Amnestiewet heeft geprotesteerd!!
  Ze hebben hun leven geriskeerd!
  Ben je dat vergeten, soms.


  Maak melding
 22. Beste Leo:

  Inderdaad: de straat op gaan en protesteren tegen die boevenbende.

  Alles betere dan bange wezels in een hoek te blijven zitten.


  Maak melding
 23. PARAMARIBO – Amnesty International heeft in een internationaal rapport dat zij donderdag heeft uitgebracht, Suriname berispt om de in 2012 aangenomen gewijzigde Amnestiewet. In het ‘Amnesty International Report 2013: The state of the world’s human rights’ wordt breedvoerig aangevoerd, dat de doorgevoerde wetswijziging als gevolg heeft gehad dat er een kink is …

  gekomen in het strafproces tegen president Desiré Bouterse en 24 anderen die verdacht worden van betrokkenheid bij de buitengerechtelijke executie van 15 politieke tegenstanders in 1982. Amnesty International kenschetst de straffeloosheid die is ontstaan nadat het in november 2007 opgestarte strafproces door interventie van het parlement vorig jaar werd opgeschort.

  President Bouterse betoogde toen, dat de gereviseerde Amnestiewet ertoe zou bijdragen verzoening in het land te brengen, echter waren er in april en mei 2012 demonstraties tegen het initiatief om immuniteit aan president Bouterse en de andere verdachten te verlenen.


  Maak melding
 24. Die henk molenaar moet wel een masochist zijn, ik bedoel zoveel te lullen over Surinamers en Suriname de bananenrepubliek om achteraf je tijd te verdoen daarheen te gaan.

  Lea henk gaat niet meelopen, dit soort figuren zijn pantoffelhelden en geboren hypocrieten.

  Op waterkant.net een held met een grote bek en in Suriname zou het me niet verbazen als hij alle Surinamers een pluimpje zou geven.


  Maak melding
 25. SRA de cliniclown en lijder van het down syndroom, ook jij woont niet in Suriname.

  Je woont in de Bijlmer op een gesubsidieerde flatje in de G-buurt 6-hoog achter.

  Bota go go go to hell… and back….


  Maak melding
 26. Molenaar: “Suriname is niet mijn land en mijn kinderen hoeven hier niet op te groeien.”

  Dan heb jij, Molenaar, geen recht van spreken en mag jij al helemaal niet oordelen over het niet-paarse-deel van het SU volk!


  Maak melding
 27. @LEA: Wie ben jij om te oordelen wie er wel of geen recht van spreken heeft over wat dan ook????

  Ben je een beetje in de war ofzo?

  Als je dictatoriale trekjes hebt, wat ik vanuit je paarse achtergrond wel begrijp,moet je maar verkassen naar Noord Korea of Cuba ofzo…

  Have a nice day….


  Maak melding
 28. Who Cares,
  Ben je net wakker? Met je verkeerde been uit bed gestapt?

  Het bericht was voor Molenaar!
  Lees goed voordat je antwoordt met je “paarse achtergrond”, suffie.


  Maak melding
 29. Keakte forummers,
  Let op wie het hier altijd opneemt voor @Henk Molenaar.

  Keakte heer @Henk Molenaar,
  Uit welinkelikte bronnen heb ik vernomen dat u binnenkort een bezoek kaat brenken aan uw keliefd Suriname.
  Wees welkom; en ik kan u verzekeren dat u wederom – net als alle voorkaande jaren – de tijd van u leven zal hebben in switi sranan.
  Let op, we houden u wel in de katen en op onze kleintjes zullen wij kedurende uw periode van verblijf extra waakzaam zijn.


  Maak melding
 30. Ze kunnen alleen kogelbrieven voor vrouwen sturen of vrouwelijke journalisten intimideren.Voor een beetje man rennen ze[de helden] hard weg.


  Maak melding
 31. Molenaar,
  Laat mij jou gerust stellen, van mij geen kogelbrief!

  Maar ik begrijp jouw angst.
  Begrijp jij onze angst ook, hier in SU?
  Want deze man schiet echt!


  Maak melding
 32. Beste Andere Misjiekaba:

  Gelet op de vele arrestaties en rechtszaken in Suriname tegen papa’s. stiefvaders, ooms en neven die niet met hun tengels van minderjarige meisjes kunnen afblijven kunnen de moeders beter op hun eigen familie letten……


  Maak melding
 33. @ Andere Misjiekaba

  ook de kleine jongens zijn niet veilig voor hun stiefvaders.En verschillende vrouwelijke leerkrachten zijn al in verwachting geraakt van hun leerlingen.Vooral in het oosten des lands.


  Maak melding
 34. Beste Jacobus:

  altijd opvallend dat personen uit een bepaalde bevolkingsgroep witte mannen er van beschuldigingen niet van kleine meisjes af te kunnen blijven….. terwijl uit die bevolkingsgroep meisjes vanaf 10 jaar aan de lopende band zwanger worden gemaakt door (stief)papa, ooms, broers en neven…….


  Maak melding
 35. Henk Molenaar, je moet niet een heleboel over een bepaalde bevolkingsgroep insinueren (ik weet niet over welke groep je het hebt) en doen voorkomen alsof zij het monopolie hebben op bepaald misdadige handelingen, het specifieke gedrag van (stief)papa, ooms, broers en neven, waar je op doelt, komt jammer genoeg onder alle bevolkingsgroepen voor en onder alle bevolkingsgroepen heb je ook voorbeeldige mannelijke bloedverwanten. Je ventileert gewoon je eigen vooroordelen enkel en alleen om de groep waar je uit voortgekomen bent beter voor te stellen dan die in werkelijkheid is, je kletst dus gewoon uit je racistische nek.


  Maak melding
 36. Beste Henkes: Je weet niet over welke groep ik het heb, dus kan dat op elke bevolkingsgroep slaan

  Wie de schoen past, trekke hem aan.


  Maak melding
 37. @ Molenaar:”Dat is toch diep triest.”

  Ja, Molenaar, DÁT is diep triest, kogelbrieven of een schot in de rug.
  Maar wat óók diep triest is, is dat je het gehele volk van SU ruggengraatloos noemt, terwijl je de achtergronden kent en jijzelf ook bang bent!
  Je probeert je schoon te wassen door te zeggen dat SU niet jouw land is en dat je kinderen hier niet zullen opgroeien.
  Jouw kinderen zijn half Surinaams, je zit dagelijks op WKN en je betrokkenheid is opvallend groot, ook al is die altijd negatief!
  Momenteel ben je hier in SU, je vrouw is van Surinaamse afkomst, dus … Wat bedoel je met Su is niet mijn land?
  Dat je er niet geboren bent? Oké. Maar voor de rest van de tijd heb je alleen maar met SU te maken!
  Wanneer het je goed uitkomt, is SU niet jouw land, anders wel! Double standard!!


  Maak melding
 38. “Suriname is niet mijn land en mijn kinderen hoeven hier niet op te groeien.” dit schrijft henk molenaar.

  En die henk molenaar denkt dat hij iets nieuws verteld, henk iedereen met een beetje verstand weet dat Suriname NOOIT je land zou kunnen zijn, je reacties zeggen genoeg, het zijn reacties van iemand die geen enkele binding heeft met Suriname.

  Misschien dat je ons kan vertellen hoe het zover is gekomen dat iemand die geen enkele binding heeft met Suriname 7 x 24 op waterkant.net kan zitten om waardeloze en banale reacties te plaatsen, en die ook nog naar het land Suriname durft af te reizen.

  Ik wil wedden dat je vroeger waarschijnlijk ook de hele dag 7 x 24 op Thailand.net zat om onzin te posten.

  Maar het kan ook zijn dat je gewoon een MOL bent, die graag Nederlandse Surinamers tegen Surinamers opzet, om daarna lekker naar het land af te reizen en te genieten.

  Dit gedrag is jullie soort op het lijf geschreven, we kennen het als “deel en heers”.


  Maak melding
 39. AFU EDE SENSIE: Als volgens jou buitenstaanders die geen binding hebben met Surimaribo Surinamers tegen Surinamers opzet, wie zijn er dan dom?

  De Surinamers of de buitenstaanders.. antwoord graag ik wacht, ondertussen: Have a nice day…..


  Maak melding
 40. @ Ik ben om 06.45uur uit bed gestapt met zoals altijd een prima humeur…

  En nogmaals en lees dit goed van boven naar beneden en van links naar rechts, ik reageer wanneer ik wil op welke posting ik wil, en WANNEER ik dat wil, als je het nou leuk vind of niet..

  Live with it, take it or leave it, and meanwhile, have a nice day…..


  Maak melding
 41. wie zijn er dan dom? vraagt die domme poepje

  Welnu uit medelijden.

  Die achterlijke Surneds natuurlijk die zich laten opzetten door de geboren hypocriet henk molenaar natuurlijk.

  Toch wel triest en zielig dat Poepie zo een makelijke antwoord niet zelf kon bedenken.


  Maak melding
 42. Nou AFU EDE het zal je niet verbazen dat ik een andere mening ben toegedaan.

  Surineds zijn Nederlanders, van Surinaamse komaf,

  Surinamers wonen in of buiten Suriname met een Surinaams paspoort.

  En het ging over Surinamers en niet over Surineds, maar dan snap jij met je ganalen en vernauwde hersencellen niet.

  Dus nogmaals WIE ZIJN ER DAN DOM?
  reken jezelf niet mee, want dat je dom bent wisten we al.

  Again have a nice day….


  Maak melding
 43. Poepie is om 6.44 in bed gestapt en om 6.45 uit bed gestapt, na die paar lijntjes coke had hij een goed humeur.

  Alsof iemand geiterreseerd is in jou waardeloos en nutteloos bestaan. Misschien weer tijd om te gaan slapen vind je niet.


  Maak melding
 44. Nou Afu EDE Sensie alias Scarface, LEA je mede paarse pauper was er behoorlijk nieuwsgierig naar….

  En slapen doe ik pas na het late avondjournaal als je het niet erg vind, en ik moet straks nog dineren in een kustplaats in Noord Holland lekker bougondisch.
  Niet jaloers worden hoor met je bana nanga batjaw en droge visie zonder viesie….

  Bye….


  Maak melding
 45. Wat een minderwaardige reactie.

  Iemand die gewend is bourgondisch te eten gaat niet over pochen en ongevraagd meededelen aan een onbekende.

  Niet geweend poepje, we kennen je onderhand al als arme waardeloze en nutteloze drommel die waarschijnlijk als zwerver door het leven gaat. Een uitnodiging voor een etentje van de plaatselijke leger des heils moet dan ook wereldkundig gemaakt worden.


  Maak melding
 46. AFU EDE SENSIE Ik heb het voorspeld, die jaloezie, maar geeft niet hoor Wo Cares…. eten doe ik toch wel, met of zonder die jaloerse opmerkingen van jou….

  En eet jij smakelijk je bana nanga batjaw die je toegeworpen word door DDB en zn 40 struikrovers, maar denk erom hypertensie zit op de loer!!!!!!!

  Bye bye…..


  Maak melding
 47. Henk Molenaar,
  Als je geen argumenten meer hebt, ga je over tot het paars kleuren van je tegenstander!
  Kinderachtig!

  Wie goed leest weet waar ik sta. Ik sta niet waar jij mij wil plaatsen!
  Nooit!


  Maak melding
 48. Man jullie zijn zo corrupt al wee niet wat, donderop met je waarheid commissie! Welke waarheid moeten ze onderzoeken? De waarheid van die gouden kerst of het beloofde welvaart?

  Wie spreekt nou de waarheid? Bouta? In opdracht van wie? Wie betaald het? Is de opdrachtgever zelf wel eerlijk? Hoe eerlijk?

  Kijk mensen, ze nemen zichzelf in de maling:

  Als jullie hof van justitie geen eens de kunde heeft en niet eerlijk kan zijn, als uw rechters eerlijk zouden zijn, als de hele zooi eerlijk zou zijn, zou zo een commissie nog zin hebben.

  Maar hoe eerlijk zijn de leden zelf?

  Kijk maar naar de orde van advocaten, wat is het doel? Wat heeft dit orgaan nou ooit tegen een advocaat ondernomen?. Ze verdienen allen ondertafel….. waarheid? Welke waarheid?.

  Bouterse, waar ben u mee bezig?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES