Laetitia Griffith te gast bij laatste zo: RAYMANN van dit seizoen

2

Deze zondag is het alweer tijd voor de laatste zo: RAYMANN van dit seizoen. In het onderdeel ‘Daar Bij Die Molen’ ontvangt Jörgen Raymann iedere week een prominent persoon, die hij een aantal vragen stelt. In deze laatste show is het de beurt aan Laetitia Griffith.

De in Suriname geboren Griffith zat in de Tweede Kamer van 2003 – 2005. In april 2011 werd zij voorzitter van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Sinds januari 2012 is zij werkzaam bij de Raad van State als Staatsraad bij de Afdeling Advisering.

Uiteraard zijn ook Tante Es, Quintis, Edsel en de Pappies te zien in deze uitzending op zondag 26 mei 2013, om 23.45 uur, op Nederland 1.

2 REACTIES

  1. Eens moest bout ook uitgenodigd geworden zijn.En dan beginnen met wie is je vader en wie is moeder.Die opnamen mogen in Sur opgenomen worden,gezien de reis beperkingen van de pres.In Ned.is hij alleen welkom om zijn straf uit te zitten.Een grotere belediging voor een pres.bestaat niet.


    Maak melding

  2. Jacobus heeft gelijk, er is geen grotere belediging voor een president.
    Maar een president die zichzelf respecteert, die zal ervoor zorgen dat de waarheid nagestreefd wordt. Waarom moeten de familieleden van de 8 december “DODEN” al bijna 3 decennia lang zoveel beledigingen ondergaan en weten ze nog steeds niet wat er destijds met hun dierbaren is gebeurd. Tot op de dag van vandaag heeft geen enkele president of wie dan ook getracht daar iets aan te doen. Waarom toch niet meneer de PRESIDENT??? en voorgaande heren PReSIDENTEN ERC ETC ETC…..TONNEN GELE BEK OP HET HOOFD?????????


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.