OHM tv-programma over scheiden binnen het hindoeïsme

48

De Organisatie voor Hindoe Media (OHM) besteedt op zaterdag 25 mei 2013 in haar tv-programma ‘Namaste Holland’ aandacht aan scheiden binnen het hindoeïsme. De meest recente cijfers van het CBS tonen aan dat ongeveer een op de drie huwelijken in Nederland eindigt in een scheiding. Deze cijfers betreffen alle bevolkingsgroepen, dus ook de hindoes in Nederland.

Hindoes trouwen in veel gevallen volgens de wet en daarnaast ook volgens de Hindoeritus. Daar waar het wettelijke huwelijk ontbonden kan worden en er sprake is van een echtscheiding, is een hindoehuwelijk onomkeerbaar. Je trouwt voor het leven. Voor met name Hindoestaanse vrouwen levert dat vaak problemen op bij het weer oppakken van hun leven.

In de uitzending van Namaste Holland wordt onder meer Rowena gevolgd die na een ongelukkig huwelijk besloot te scheiden. Ze heeft de hulp van een priester ingeroepen om ook haar Hindoehuwelijk te ontbinden. De pandit voert een ritueel dat van oudsher alleen wordt gedaan als je man overlijdt: het verwijderen van de sindoor. De ex-man van Rowena leeft echter nog.

Hoe wordt vanuit de gemeenschap gereageerd op dit soort ontwikkelingen? En is er ruimte binnen het Hindoeïsme om in te spelen op sociaal maatschappelijke ontwikkelingen van deze tijd?

Zaterdag 25 mei 2013 van 11:30-12:00 uur op Ned 2. Op zondag herhaalt OHM de uitzending van 15:00-15:30 uur, eveneens op Ned 2.

48 REACTIES

 1. Spannend.Ik met vele anderen voor wie het een vreemde wereld is,kunnen er heel veel van leren!
  Dus zaterdag 25 mei 2013 van 11:30-12:00 uur op Ned. 2
  Ik zal er i.i.g. zijn.


  Maak melding

 2. Onze nep Who cares blijft bezig, tijd voor zijn of haar adhd pilletje.

  Oei!!!! het Hindoeisme is voor sommigen een vreemde wereld,nou volgens mij is niet alleen het hindoeime vreemd voor sommigen, sommigen zijn ook gewoon wereldvreemd, en van de werkelijkheid losgeraakt.

  Dat is het resultaat als je verkeert in een immigranten krachtwijk,en je alleen omgaat met mede kabula en bunga bunga meisjes en vengaboys!!!

  Have a nice day!!!!


  Maak melding

 3. het huwelijk gaat nooit goed gaan als de ouders gaan bepalen wie met wie trouwt ,dat is geen liefde .
  ik weet alles over het hindoe huwelijk .
  ik werd ook gedwongen om te gaan trouwen met een man die veel ouder was dan mij,ook wordt je gedwongen om een man van gelijke leeftijd te huwelijken al hou je niet van hem
  ik zeg niet dat alle hindoe en moslim huwelijken gedwongen zijn maar die heb je nog .heb nu een man die ik zelf heb gekozen en ben gelukkig .


  Maak melding

 4. @Who cares
  (afk. Wc alias ex-Rhodesische/Zimbabwaanse inwoner van het APARTHEIDSREGIEM,die ooit beweerd heeft 5 talen in WOORD en GESCHRIFT te beheersen) :lol:.

  Talk straight to me,asielzoeker.
  Strijd met open vizier en kruip niet weg onder jouw met vermolmd hout bedekte steen.
  COME AND FACE THE REALITY!

  Nog even dit racistische analfabeet.
  Het woord is het “Hindoeïsme”.

  Op deze manier zijn de kabula en bunga bunga meisjes en vengaboys mij meer waard! 😆 😆 😆


  Maak melding

 5. Trouwen is een grote beslissing voor de partners(dame en een heer).
  Scheiden moet niet plaats vinden.
  Geluk en verdriet gaan gepaard, maar een mens moet het verdragen.
  Problemen moeten opgelost/gekalmeerd worden en hiervoor heb je ook hulp van God nodig.
  Een voorbeeldig gedrag is belangrijk zodat de anderen het kunnen opvolgen.
  Opmerking:
  In NL trouwen ze meestal voor rechten en wanneer ze die hebben gekregen scheiden ze weer en trouwen dan met anderen.


  Maak melding

 6. Huwelijken staat in deze tijd onder druk.
  Ook de werkdruk en het thuisfront vraagt veel aandacht.
  En wat heel belangrijk is dat het gezin voor gaat niet familie, vrienden enzz. Als je op dat punt op dezelfde golflengte zit kun je een prachtige tijd samen beleven.
  Bemoeienissen van anderen gelijk afkappen anders wordt je geleefd direct met een houwer afkappen.


  Maak melding

 7. =De grootste boosdoener van de meeste ellende is de traditie waar vele culturen zich aanhouden.

  =Momenteel zie ik met lede ogen hoe een vrouw wilt scheiden, maar haar man wil dat niet. Dit terwijl zij haar man op heterdaad betrapt heeft met een ander vrouw waarmee hij nu een kind mee heeft.
  Ik zie hoe de kinderen eronder lijden en ook liever zien dat hun ouders van elkaar scheiden.

  =Bemoeienis van familieleden zijn soms heel erg en verschrikkelijk vandaar dat het soms ook nooit goed kan en zal gaan.


  Maak melding

 8. Hindoevrouw, kies voor je kinderen!
  Je kunt ALTIJD wegkomen, je moet het willen en durven.
  ALLES !! is beter dan ONDERDANIGHEID aan je man!!
  JE DOCHTERS WORDEN NET ALS JIJ EN JE ZONEN ALS HUN VADER.
  En zo is de cirkel rond tot in het oneindige! Van generatie op generatie!
  Verbreek de cirkel en VLUCHT!!!!
  Voor je kinderen!!!


  Maak melding

 9. Ode aan de Hindoestaanse vrouw!!!
  In de afgelopen decennia heeft de hindoevrouw zich langzaam maar zeker kunnen ontdoen van de culturele en godsdienstige barriere die rondom de scheiding werd gevormd. Je ziet vooral in NL, dat hindoe vrouwen vaker een echtscheiding aangaan. De consequenties zijn wel zwaar maar ze kiezen liever voor zichzelf. Dit proces van emancipatie juich ik toe.


  Maak melding

 10. de hindoe vrouw wil geen hindoe man ze zoeken witte mannen het is bekent .ze willen wit wit is hun god .
  jammer voor de hindoestaanse mannen jullie moeten minder aan de fles en meer neuken ,door die drank krijgen jullie die zwabber niet omhoog .
  en owee die creolen en die witte mannen staan op de loer.


  Maak melding

 11. Even een ander ding high lighten
  Er zijn ook onregelmatigheden geconstateerd door de behandelende arts. De moeder verbleef met de man omdat zij geen onderdak had. Het slachtoffer is thans ondergebracht bij de Stichting voor het Kind. De openbare aanklager, Claudia Bruining, had tegen de verdachte een straf van een jaar en zijn onmiddellijke gevangenneming geëist.

  Deze sakasaka krijgt maar 8 maanden terwijl een kind van 5 haar hele leven hiermee zal moeten leven.
  Kon deze sakasaka zichzelf niet aftrekken of de vrouw vragen te liggen?????????????
  Waarom niet chemisch castreren of echt castreren.


  Maak melding

 12. Het libido van de Hindoe vrouw is uitermate goed te noemen. Dat zullen de hindoemannen wel bewust van moeten zijn. Anders hebben ze een probleem. Drank en geldzucht maken veel kapot binnen de hindoegezinnen. De mannen moeten minder drinken en minder denken aan matherie. Ze moeten meer tijd en aandacht aan de hindoevrouw besteden.
  Want een hindoevrouw is niet veeleisend en je kunt veel met haar bereiken. Maar dan moet je wel weten hoe met haar om te gaan!


  Maak melding

 13. Die hele hindoe geloof staat op zijn kop, anno 2013 gedragen hindoe’s zich niet zoals ze zich moeten gedragen volgens het geloof MAAR ze gaan wel naar de mandir, ze hebben wel beelden thuis en Divali zijn ze de meest gelovigen.

  Als ze zich zo hindoe voelen en zo willen leven dan kunnen ze beginnen met hun zelf te blijven zijn.
  Ik vind het ook niet kunnen dat een Nederland met een hindoestaanse trouwt op zn hindoestaans wat je toch steeds vaker ziet gebeuren.
  Een nederlander scheert zijn kop toch ook niet kaal bij een overlijden bij zijn hindoestaanse aangetrouwde familie?

  Die hindoe vrouwen maken altijd de hindoe man zwart maar hebben ze allemaal wel een beter leven bij hun Nederlandse man??
  Velen hebben het misschien wel veel slechter maar durven het niet kenbaar te maken omdat ze dan op hun bek gaan.
  Als er vroeger een hindoe meisje met een jongen van een ander cultuur stond te praten alleen in Su dan brak de pleuris al uit binnen haar gezin en familie, schande dit, schande dat en anno 2013, hebben de meeste hindoevrouwen in Nederland een nederlandse man, van 15 jaar tot 75 jaar het maakt geen moer uit.
  Moeten hun weten maar dan moeten ze niet zo gelovig doen want dan zijn ze SCHIJNheilig want vreemdgaan kunnen ze als de beste en een dag later zitten ze in een mandir gewikkeld in sari en al.


  Maak melding

 14. O,ja waarom nog geld uitgeven aan een trouwerij als hindoeman als er toch gescheiden gaat worden, neuk haar zoeveel als je kan want vandaag is ze bij je en morgen bij een ander.
  Die vrouwen vragen eerder een scheiding aan en daarmee lijkt het wel alsof ze de hindoeman gebruiken om uit hun ouderlijk huis te komen dmv een huwelijk wat heel veel geld kost. Show voor niks.


  Maak melding

 15. Ja binnen die gemeenschap is het me wat, er wordt door de ouders veelal bepaald met wie er getrouwd wordt, vooral bij de vrouw, ik weet dat, in mijn familie is of komt het voor, alleen ik ben van de katholieke kant,
  en heb zelf bepaalt wie ik ter zijde nam, en wie commentaar had ok, tot zover, maar bij de Hindoe volgens het strikte geloof, boi, als vrouwlief met een moslim eraan komt dan is het oorlog, latstaan met een creool ai mi boi, dan is het escandalo in la familia, maar ja het nou zo.

  het is nou eenmaal zo.


  Maak melding

 16. de hindoestaanse vrouwen nemen de afvallige blanke mannen ik kan het je bewijzen .de mannen zuipen bier hele lichaam getatoeerd vies ,geloof mij ik zie het in mijn buurt .wat dat betreft hadden zij beter hun eigen hindustaanse man kunnen behouden ,die witte man is echt niet beter .die vrouwen zijn blank gek hihihihihihih ze weten niet beter.zelfs een baan hebben die mannen niet.
  lopen met drie en vier honden en kwijlen die beesten. ik vraag mij af als je in zo een huis moet gaan wat je niet zal aantreffen .ik woon in zuidwal denhaag ik zie het met eigen ogen .ik denk dat de hindoestaanse vrouwen hun identiteit aan het verliezen zijn voorlopig
  of heb ik het verkeert .in ieder geval zie ik leuke hindoestaanse vrouwen maar echt die witte mannen die zijn echt vies die ze verafgoden ,het zijn geen nette geklede mannen ,vies smerig .


  Maak melding

 17. de hindoestaan trouwd niet voor de liefde ..welke vrouw trouwd met een man of vrouw waar geen echte liefde bij komt kijken als de ouders een vrouw of man voor mij moet zoeken ,dat kan je echt geen liefde noemen .het is een gedwongen liefde .de vrouw is en blijft de onder geschikte .de vrouw is en zal onderdanig moeten blijven aan de man .in suriname is het nog erger laatstaan india en pakistan .in de westerse wereld willen de hindoestaanse vrouwen de blanke man .ze weten niet beter en denken dat de blanke man de ware is .
  de ouders moeten hun kinderen leren dat ze hun man zelf moeten kunnen kiezen .het probleem bij de hindoestaan is alles weg vegen onder de vloermat het mag de buitenwereld niet bereiken anders is de familie eer geschonden .en daarom denkt men dat het goed gaat bij de hindoestaan maar velen weten wel beter .bij de creool komt alles naar buiten ze zijn openlijk niets wordt onder de vloermat geveegd en daarom lijkt het dat de creool niet weet hoe het hoort .de hindoestaanse man en familie zien de vrouw als hun eigendom die niets te vertellen heeft .de zelfmoorden in denhaag en surinaeme
  van de hindustaan heeft hier heel veel te maken .
  vaak hebben ze het over anderen maar hun vuile was mag niet naar buiten komen maar je ziet het ,nu komt het naar buiten ,ze kunnen het niet meer verbergen ,wel willen ze het over andere bevolkings groepen hebben en negatief praten over anderen .goed dat de jeugd van tegen woordig het anders aanpakt .en vergis je niet ,de vrouw die weg lopt van de man noemen zij een motjo hoer terwijl die vrouw het recht heeft weg te gaan als je niet deugt .ik wil mijn vrouw zelf kiezen niet mijn ouders gaan voor mij een vrouw zoeken ,ik wil echte liefde geen gedwongen liefde zoals je bij de moslims en de hindoes hebt .


  Maak melding

 18. Zaterdag 25 mei 2013 om 11:55 uur, door ik

  Praat voor je zelf, vriend! Met hoeveel Hindoestanen heb jij contact? Jij leeft nog in de pre-history vriend. Ga je, eerst goed infomeren/lezen. Kom dan met mij(hier praten) praten.

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 19. lalbhadoer
  ik denk dat ik meer hindoestanen dan jou ken laat mij jou dat vertellen .ik generaliseer niet maar heel veel van jullie zijn naar nederland gekomen met nog steeds de boitie gedachten gang ,in suriname houdt het ook geen stand meer worden sommigen van jullie wakker .
  hoelang hebben de hindoestanen dit verzwegen en steeds het over de creool hebben ,dat jullie werken en de creool lui en kinderen maken dan weg wezen .het geurt onder elke bevolkings groep dat vader een andere vrouw op na houdt of dat de vrouw een andere man op na houdt .maar de hindoestaan doet alsof het hun niet gebeurt terwijl het bij jullie nog erger is dan de creool .
  de creool onderdrukt zijn vrouw niet ,ze kiezen hun man of vrouw die ze zelf willen maar niet dat vader of moeder komt bepalen wie hij of zij moet huwelijken .dat is geen liefde ,dat is dwang .ik hoef niets te gaan invormeren ,wat ze op de televisie hebben gewezen wisten velen al jaren ,of dachten jullie dat de buiten wereld niet wist wat er bij de hindustaan gebeurt .jullie willen alleen horen hoe goed het jullie gaat en anderen niet .droom lekker verder en hou die boeken voor je eigen die je zegt dat ik moet gaan lezen allemaal theorie ,jullie karma boeken heb ik niet nodig .in die indiase filmen zingen ze vaak over de liefde maar jullie weten niet wat liefde is .80 procent van de vrouwen willen liefst van de man scheiden in india en pakistan ,afghanistan .de vrouwen worden onderdrukt en jij wil het hier ontkennen terwijl de vrouwen in dit soort landen worden overgoten met zoutzuur of hun neuzen worden afgesneden ,of ze worden levend verbrand ,het komt niet van mij maar van amnestie international.
  zie de waarheid onder ogen dat de vrouwen het duizend maal beter hebben in suriname en dat er wordt opgetreden tegen de mensen die hun vrouwen mishandelen als ze hun alcohol hebben genuttigd .kom niet stoer doen .straks hebben jullie geen vrouwen meer in suriname en nederland ze lopen weg of plegen zelfmoord als jullie je manieren van denken niet veranderen .

  veel wijsheid wens ik een ieder .de creoolse ,blanke en ,chinese mannnen zijn niet beter dan de hindustaanse mannen maar ik denk dat ze hun man of vrouw zelf mogen kiezen en niet worden gedwongen .het is waar dat de creoolse mannen meerdere vrouwen op na houden maar dat gebeurt ook bij andere bevolkings groepen .steeds willen jullie de creool in het negatieve zetten terwijl jullie nog slechter met vrouwen om gaan .wij ontkennen niets alleen moet je niet doen alsof jullie beter zijn ,wij gooien alles naar buiten maar bij jullie moet het onder de vloermat de buiten wereld mag het niet weten anders verraad je de familie eer en die moet gered worden .en ik herhaal het komt vaak voor bij de hindoes en de moslims vandaar die dramas van moorden en zelf moorden .


  Maak melding

 20. ik ben het ééns met je (ik) ze doen als of ze beter zijn dan anderen terwijl ze verkeerd zijn geboren .
  alles is goed zolang het om hun soort gaat .
  ze denken dat ze volmaakt zijn .
  voor hen geld na het huwlijk mag je niet meer in de spiegel kijken of weten wie je buren zijn als je het toch wil weten moet je het dan met de dood bekopen .


  Maak melding

 21. tamara

  het verschil tussen de hindoestaan en die witte man is dat die hindostaan zwart is en die hollander blank .
  vraag wat je nog meer wil horen je krijgt antwoord .hihihihi


  Maak melding

 22. Hoezo onderdanig aan de Hondoestaanse man?
  Zo ziet die witte het juist, hij krijgt hetzelfde gevoel als Sinterklaas over zijn Zwarte Pieten ( knechten ).

  Die Hindoestaanse vrouwen laten zich helemaal gek praten via chat zonder iemand te zien worden ze verliefd omdat bij de witte man alles kan en mag en als ze met een witte man zijn en dan denken ze dat alles geheim blijft maar ja de witte man vertelt vol trots over van alles wat die hindoestaans vrouw heeft gedaan en wat hij heeft gedaan.

  Hindoestaanse mannen mogen dan wel slecht zijn in hun ogen maar hun sex leven blijft wel geheim maar de hollandse man vertelt alles.


  Maak melding

 23. kolibrie

  je heet geen kolibrie maar koelibrie .
  het doet je pijn dat de vrouwen jullie vuile was naar buiten brengt he !!! de familie eer is geschonden he!!!!
  er schuilt nog veel meer ik ben geen creool laat dat duidelijk zijn maar een half bloed kom mij niet vertellen over de hindostaan .ik generaliseer niet maar velen van jullie moeten veranderen wat mentaliteit betreft .jullie hebben veel ellende die jij denkt dat het nooit naar buiten zal komen .hoe lang ga je het onder de vloermat vegen leggen jullie dat uit.
  die vrouwen luchten hun hart en dat is maar goed ook .je bent in een westerse land je moet en zal je aanpassen anders ga naar zuidazie .onderdruk de vrouwen en meisjes niet ze hebben ook rechten .als de hindostaan het over de creool heeft maken zij zich toch ook niet druk wetende dat je altijd uitschotten zal hebben die over de scheef gaan .zijn jullie zo perfect of willen jullie zo perfect zijn dat het alleen anderen zijn die ellende hebben !!!ik denk dat de moslim en hindo vrouwen het zwaar hebben hoor .komen jullie niet doen alsof het koek en ei is .alles wat ik hier boven zeg berust op waarheid het is niet gelogen .ga een kijkje nemen in india of wil je dat ook ontkennen .in suriname valt het nog mee daar worden de vrouwen mondig en worden beschermt ook in nederland ,maar in india zijn ze overgeleverd aan hun eigen .de politie in india staat in de wereld bekend als corrupt en dat weten jullie .de televisie beelden liegen er niet om als je het over de verkrachtingen van jonge kinderen hebt .kijk in eigen huis voor je anderen gaat voor oordelen niemand is perfect denk erom .wij allen hebben gebreken .nog de blanken nog de creool nog de turk ,marokaan wie dan ook maar jullie denken dat je beter bent dan de creool vergeet het ,de creool slijmt niet en toch scoren ze ,aanpassen is het sleutel woord .je bent in een vreemd land ,probeer niet over de ruggen van anderen te scoren wees je zelf .jullie hebben genoeg ellende op deze aardbol .


  Maak melding

 24. koelibrie bosrie walla je bent een echte taliban ,als het aan jou ligt worden die vrouwen nog meer onder de duim gehouden toetia ,waarom laten jullie die vrouwen niet op die sport velden ,het mag niet van ram en tjandrika .
  kamlawati ,lilawatie ,popla allemaal moeten ze in de kamer blijven kan toch niet!!!owee als ze buiten gaan .
  vinden jullie het dan vreemd dat die vrouw dan desnoods een afvallige blanke man kiest maar toch een ander leven wil .de vrouwen vertellen alles wat ze is over komen hoor .jullie gaan straks alleen staan met die fles .jullie gaan alleen moeten blijven met die fles .worden jullie lief voor die vrouwen anders gaan al die vrouwen weg.weg met die boitie gedachte .neem de vrouw mee naar de sport velden beknot ze niet laat ze gaan joggen .


  Maak melding

 25. Nog meer derde klasse kwasie academies geleuter. Waarom zouden hindoestanen immuun (moeten zijn) zijn van echtscheiding etc? Wij zijn normale mensen met de hele spectrum van menselijk gedrag, inclusief trouwen, voortplanten, scheiden en hertrouwen etc.
  Die pandits zijn van alles in staat en als ze het niet weten verzinnen ze het maar raak om een slaatje te slaan. Toen Ram Sita de deur wees wat deden de pandits om zijn foute beslissing ondanks alles aan te wijzen? Wat deden zijn guroe Vishwamitre of zijn grootste volgeling Hanoeman? Niets.


  Maak melding

 26. Ach waar maken we ons druk over, als het zo door gaat bestaat in Nederland en Suriname het hindoe gemeenschap niet meer en dan zijn alle problemen waar tegen de hindoevrouw momenteel loopt uit de wereld.

  Dan zullen zij blij zijn, kaaskop blij en de hindoeman zal niet meer gebruikt worden door de vrouwen om uit hun ouderlijk huis te komen.

  Die vrouwen doen nu al alsof ze hun indentiteit niet kennen en als het zover is zullen ze die niet eens meer hebben. Een beetje sneeuw eten en de hun tong zal veel soepeler draaien.

  Vragen die hindoestaanse vrouwen zich wel af waarom de witte man gescheiden is??

  -Misschien omdat ze vreemd zijn gegaan met de hun de hindoestaanse vrouw?

  Zijn ze dan wel zo te vertrouwen dan? Want wat ze met hun blanke vrouw hebben gedaan kunnen ze met de hindoestaanse vrouw ook toch?
  Ben benieuwd of de hindoestaanse vrouw dat ook van de daken gaan schreeuwen, net zo als ze de hindoestaanse man zwart maken.

  Het enige voordeel wat ze hebben bij de witte man is, dat hij ook zijn vrouw deelt en misschien is dat het wat de hindoestaanse vrouw mist.
  In plaats van naar een trouwerij gaan naar een parenclub bijvoorbeeld.

  Anno 2013 zijn veel hindoestaanse vrouwen de weg kwijt en gedragen zich oridinair, 10 minuten vlot babbelen en het duurt niet lang voordat ze bij je in bed ligt, dan is ze moeder, echtgenote en weet ik veel wat allemaal al.

  Zij hebben momenteel de stempel wat de blondjes zo een 10 jaar geleden hadden.

  Moet zij weten, is haar leven maar dan moeten ze ook geen commentaar hebben op andermans dochter, echtgenote enz enz.

  Let op ik zeg NIET allemaal maar de meeste.


  Maak melding

 27. koelibrie

  je maakt mij uit voor joeka wat is er mis met die djoeka dan leg dat uit .mischien ben jij bevoordeeld materialistisch maar ik verzeker jou dat mijn gezins leven tien keer beter is dan die van jou soort .
  je mag in een paleis wonen en ik woon in een krot maar mijn vrouw zal die vrijheid hebben die ze wil en ze is tevreden met mij zowel op sex gebied als sociaal .
  wsarom zie je in suriname vele hindostaanse vrouwen met andere rassen samen wonen ,ze willen die koelimang niet ze zeggen het zelf ..of ze plegen zelf moord .

  in nederland het zelfde geval ,het zijn geen incidenten wordt wakker (kolibrie koelimang )in nederland zie je de hindustaanse vrouwen met creolen ,marokanen ,turken en blanken .ze willen zelf bepalen met wie ze de liefde willen bedrijven ,doe niet alsof jullie zorgzaam zijn dat zijn velen niet .natuurlijk ga ik niet generaliseren maar er zijn er heel wat die niet weten hoe het hoort .laat die boitie denkie achter je .laat je dochters de vrije keus al wil je ze leren dat ze geen kafrie moeten jullie zijn zelf kafrie ,velen van jullie zijn nog zwarter dan een afrikaanse sahel neger en toch praten over discriminatie .belachelijk zijn sommigen van jullie .gebruik jij ook die bleek middel om een lichte huid te krijgen ,een blanke wordt je nooit ,al zou je kinderen met een blanke maken het zijn dan zigeuners .dus weet wat je zegt koelibrie.


  Maak melding

 28. De witte man speelt het slim, ze vliegen naar Su, met een beetje hoop geven aan die dames hebben ze elke dag een andere vrouw in hun vakantie verblijf en bij terug komst in NL schijt die door de crisis en kan die niet eens een buitenlandse hoertje betalen dus zoekt die een buitenlandse dame voor zijn plezier en zij maar denken dat he liefde is.

  Als man van de straat kom je, zie je, hoor je en maak je dingen mee waarvan je denkt van what the fuck je speelt met iemand der gevoelens terwijl ze denkt dat het liefde is.

  Als buitenlandse jongens die witte dames nemen dan hoor je het zijn loverboys enz enz maar andersom kan en mag alles.


  Maak melding

 29. @Hussebox,

  Oh wee als een moslimmeisje met Hindu jongen of ander geloof thuis komt dan staan de jihadisten klaar met wapens, jongen moet moslim worden anders kop eraf.

  Oh wee als een Hindu jongen of een ander geloof met een moslimmeisje omgaat staan de jihadisten weer klaar, jongen moet moslim worden anders je kop eraf.
  Dus Hussenbox kijk eerst naar jullie zelf?


  Maak melding

 30. het is mij opgevallen dat moslims geen beelden aanbidden.
  zegeloven net als de christenen in god die onzichtbaar is
  het moslim geloof is te vergelijken met de christenen alleen geloven zij niet dat christus voor de mensheid is gestorven .


  Maak melding

 31. Allemaal onzin veel hindoestaanse vrouwen trouwen om aanzien, hoe beter de baan, hoe beter het voor de familie.

  Want hindoenisme het levert hun veel geld en ze verdienen er ook aan. Meestal zie je ook een hele lelijke hindoe man trouwen met een mooie hindoestaanse vrouw en daarom trouwen ze om geld en auto en rijbewijs. En als ze van je hebben genoten dan zeggen van ik eet van je centen tot dat je geen moer hebt. Want schoon ouders eisen zoveel en het maakt geen moer uit hoe die man eruit moet zien. Door drank problemen van een hindoe man slaat hij die hindoe vrouw een bloedneus en veel echtscheiden kan ook een oorzaak zijn als dat en trouwen om geld en aanzien en om verkeerde dingen en om economische reden. Omdat het hun beter uitkomt.

  En wanneer ze gaan trouwen dan gooien ze hun foto’s op FB. En je weet die hindoe jongens of hoewel die hindoe mannen hebben biggie waggie en je ziet die hindoe meid lekker zitten. En binnen een paar maanden gescheiden of een relatie breuk of ze gaan vreemd.

  Als je trouw dan trouw je om een leven, maar niet om luxere dingen. Al trouw je op zijn hindoestaanse die trouw heeft geen waarde. Want liefde is onverwaardelijk en wie gaat een pandiet van 500,- euro betalen en wie gaat dat geld allemaal neer tellen en neer leggen.


  Maak melding

 32. Je ziet ook dat veel hindoe mannen/jongens , de hindoe vrouwen links laten liggen voor een blanke en ja ik ben er ook trots op!

  Veel echtscheidingen bij hindoe meisjes en jongens nemen toe in de 20 jarige leeftijd begin tot 23,24 tot 30 jaar.

  Trouw niet op zijn hindoestaanse. Ik hebt wel eens gehoord dat een koppel in suriname dat beiden op zijn hindoestaanse zijn getrouwd. Wat is er toen gebeurd dat vrouw die met dat man is getrouwd ze heeft hem betrap dat haar man met zijn bloed eigen moeder ging slapen en toen werden die twee betrap hahaha door de man zijn vrouw. En wat is er gebeurt echtscheiding en dat meisje was ook zwanger geraakt. Grappig hahah


  Maak melding

 33. Dat was toch ook op het nieuws dat die domme Hindoestaanse meid Radha Jagroep was gekoppeld aan een Hindoestaanse heer. Die nep Hindoestaanse huwelijk en die nep trouwerij op de wet. Er was geen verliefdheid, ze zijn gewoon gekoppeld. Ze ging veel biggie praten dat haar man was geschoold, zogenaamd was hij geschoold. Op een moment gingen ze direct op zijn hindoestaans trouwen en daarna op wet. Op dat moment raakte ze in periode ook zwanger. Een relatie zonder verliefdheid en wat er bij kwam kijken dat ze zelf dom is. Ze wilde een auto en rijbewijs en der man geld. Op een dag deed haar man raar met zijn eigen familie. Broers en zussen hadden geen contacten en op een dag kwam ze er achter dat haar met zijn bloed eigen moeder in bed lagen neuken en toen keerde haar hart terug.

  Alleen die domme Hindoestaanse meisjes uit Vredenburg doen zulke dingen. Een huwelijke zonder verliefdheid hahaha. Haakskneusje. Hindoestanen trouwen vaak vanwege aanzien en geld en auto en rijbewijs.

  Ze is ziek hoor en ze is gehandhicapte en leeft van haar moeder inkomen en ze is kansloos, want ze is niets nut zover ik dat hebt begrepen. Alleen domme mensen ziekelijke geestelijke gestoorde narcistische stoornis emsnen doen zulke dingen en ze is materialistisch. Een huwelijk zonder sprake van verliefheid ze is een GOLDDIGGER!


  Maak melding

 34. Dat was toch ook op het nieuws dat die domme Hindoestaanse meid Radha Jagroep was gekoppeld aan een Hindoestaanse heer. Die nep Hindoestaanse huwelijk en die nep trouwerij op de wet. Er was geen verliefdheid, ze zijn gewoon gekoppeld. Ze ging veel biggie praten dat haar man was geschoold, zogenaamd was hij geschoold. Op een moment gingen ze direct op zijn hindoestaans trouwen en daarna op wet. Op dat moment raakte ze in periode ook zwanger. Een relatie zonder verliefdheid en wat er bij kwam kijken dat ze zelf dom is. Ze wilde een auto en rijbewijs en der man geld. Op een dag deed haar man raar met zijn eigen familie. Broers en zussen hadden geen contacten en op een dag kwam ze er achter dat haar MAN met zijn bloed eigen moeder in bed lagen neuken en toen keerde haar hart terug.

  Alleen die domme Hindoestaanse meisjes uit Vredenburg doen zulke dingen. Een huwelijke zonder verliefdheid hahaha. Haakskneusje. Hindoestanen trouwen vaak vanwege aanzien en geld en auto en rijbewijs.

  Ze is ziek hoor en ze is gehandhicapte en leeft van haar moeder inkomen en ze is kansloos, want ze is niets nut zover ik dat hebt begrepen. Alleen domme mensen ziekelijke geestelijke gestoorde narcistische stoornis emsnen doen zulke dingen en ze is materialistisch. Een huwelijk zonder sprake van verliefheid ze is een GOLDDIGGER!


  Maak melding

 35. al die commentaren hé

  het hele gebeuren komt in alle culturen voor ,,overal op aarde de zelfde ideeën de zelfde soort mensen..

  wie heeft geen probleem..

  vergeet één ding niet,,niemand neemt niks mee..alles blijft achter..

  een hindoestaan heeft ten minste nog karakter manieren de slechte natuurlijk nagelaten..


  Maak melding

 36. Ik ben zelf Hindustaans, lees hier hele herkenbare verhalen! Het klopt dat de meeste hindoestanen zich beter voordoen dan dat ze zijn.Waar ik mij aan erg zijn de leugens scheiheilig gedoe en roddelen over anderen,

  Verder zijn hindoes gastvrij en erg behulpzaam in tijden van nood staat iedereen voor je klaar!ze kunnen heerlijk koken.

  Hoop dat dat de generatie van nu meer leert hoe het ook nog kan en voor meer praten metelkaar dan overelkaar


  Maak melding

 37. Dat komt omdat de hindoestaanse vrouwen het heel erg leuk vinden en spannend vinden om vreemd te gaan met een thingi djoeka, want die hindoestaanse willen hun niet.

  Behalve Hindoestaanse jongens ook heel veel Hindoestaanse vrouwen zijn besmet met aids. So so so naaien denken ze aan hun hoofd. En geld en auto en rijbewijs. Ze zijn donkere van kleur di blacka poenanie porie ke ba en licht van kleur di thingi uit di poenanie! waarom denken Hindoestaanse vrouwen altijd dat ze een man kunnen omkopen met hun pola? ze willen betaald worden voor sex maar je mag ze geen motjo roepen. ze zijn zo makkelijk te versieren ,naaien met meerdere mannen maar neen ze zijn geen motjo.
  ze doen alles voor geld. als ze al denken dat je geld hebt staan ze te druipen voor je maar als je niet hebt staan ze droog.
  motjos gaan jullie op krimpa zitten


  Maak melding

 38. kijk die hindoestaanse hoertjes in suriname. Hahah ze gaan met een thingi djoeka en spelen als een ka van een meid op fb. Ze schreef op fb als een hindoestaanse jongen haar de hand vraagt moet hij al hebben gespaard. Ze zijn echt ziek hoor! Voor een thingi lelijke djoeka rover vallen die Hindoestaanse dames flauwe in bed hahah terwijl haar hindoestaanse echt genoot op haar thuis zit te wachten.

  Kijk ze zo groot maken met een djoeka auto en geld en rijbewijs en geld al op hun 21 jarige leeftijd maken ze een buikje en grote praat op facebook geven aan mensen die hun zelf niet interesseren. Haha ze geven papa en mam nog een grote bek.


  Maak melding

 39. Mag IK dan ook heel EERLIJK zijn? Hindoestaanse meisjes en vrouwen van NU heeeeeeel MATERIEEEEL en TITEL en STATUS en GELD GEIL. ze gaan DAAR waar dit alles te halen valt!!!!!!Dit kan IK met KLEM zeggen!.

  Hahaha het is allemaal naai torie en vooral in Suriname en daar lopen en liggen Hindoestaanse vrouwen voor het oprapen voor een djoeka is het gratis, want die keuren ze niet.

  Vinden ze een nette goed uitziende Hindoestaanse man keuren ze die af en hij is nog ook goed vermogend hahahaha.


  Maak melding

 40. Ja, ik had vroeger ook een profiel bij radha.nl en het lijkt op pure oplichterij, je kan geen berichten sturen naar hindoestaanse vrouwen erop. Alleen ja klikken, maar ik had bij alle vrouwen erop ja geklikt en geen enkele klikte ja terug voor match en email adres uitwisseling, dus ja misschien zijn alle vrouwelijke profielen op radha.nl zelfs nep en pure oplichterij.

  Hindoestaanse vrouwen zijn vaak totaal principeloos en normloos, ja alles gaat om geld, er is geen echte liefde bij hindoes en ook in India is dit zo, alles is paisa, geldliefde. Daarom zijn veel hindoestaanse mannen nu gescheiden en doodongelukkig, ik ook. Mijn hindoestaanse vrouw haalde ik uit suriname in 2002 en in 2008 liep zij keihard weg met een andere man, nadat zij haar Nederlandse paspoort had behaald. Dit doen bijna alle hindoestaanse meiden nu uit Suriname, echt totaal principeloos en schandalige schijnhuwelijken en schijnliefde.


  Maak melding

 41. Aiiiii de meeste Surinaamse-Hindoestaanse vrouwen plegen meestal moord en beramen moord op hun zelf en vaak willen ze weg vluchten uit Suriname of maken zich zelf expres zwanger van een blanke man biggie usse and libie luxe, auto nanga money nanga vreemdgaan met buiten mannen om een paar euro’s te maken. Vaak willen ze de Nederlandse nationaliteit. En voor een tonijn blikje en sardien blikje doen ze echt alles voor.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.