Advocaat Lionel Lalji niet van het tableau geschrapt

11

Op 12 november vorig jaar werd advocaat Lionel Lalji door de Raad van Discipline in het ressort Amsterdam levenslang uit het ambt gezet. Het Hof van Discipline heeft vandaag in het gevoerde beroep echter geoordeeld dat een voorwaardelijke schorsing van drie maanden de juiste beslissing is. Dat meldt Lalji zelf in een persbericht.

De in Brits-Guyana geboren Lalji vergaarde enige bekendheid door het bijstaan van slachtoffers van de Bijlmerramp in Amsterdam Zuidoost. Het bijstaan van deze slachtoffers had hem de das omgedaan. Twee van hen dienden een klacht in bij de Orde van Advocaten. Lalji zou steeds hebben aangekondigd Boeing te dagvaarden, maar deed dit niet.

In het hoger beroep dat Lalji had aangevraagd oordeelde het Hof van Discipline dat de advocaat in 20 jaar maar één berisping heeft gehad en dat niet is gebleken van een handelswijze uit financieel gewin.

11 REACTIES

 1. Gefeliciteerd advocaat Lalji. Het recht heeft weer gezegevierd!
  Ik hoop dat je nu net zoveel positieve reacties krijgt als de negatieve in nov. vorig jaar!


  Maak melding

 2. bifa, take my advise, ga naar je huisarts voor een verwijsbrief en laat je je zelf grondig doorlichten, want er zit iets los in je bovenkamer. Of je hebt een onverbetelijke complex!! Dorps idioot.


  Maak melding

 3. Het recht heeft gelukkig gezegevierd. Ode aan een Hof van Discipline dat zijn werk goed heeft gedaan. Felicitaties aan mijn confrère die ik ken als een hardwerkend en toegewijd advocaat.


  Maak melding

 4. Sugardaddy,

  Ik naar de huisarts? Ik ben vandaag nog geweest. Niets aan de hand met mij. Hij sprak alleen over jou als iemand met een schimmelinfectie en Ka in het hoofd. Hij kan het niet weghalen. Zielepoot!


  Maak melding

 5. Een Brits Guyananees die als kind van hard werkende illegale ouders in Suriname, die het geschopt heeft tot Advokaat, en tegenstelling tot de zgn waarachtige paarse Suris, geboren en getogen in Surimaribo,maar die het niet verder hebben geschopt dan een Bijlmerflatje en een uitkering,en een p.c. om hun onzinverhaaltjes en racistische opmerkingen op WKN te spuien.

  Had deze voormalige Brits Guyanees maar de leiding in Surimaribo, dan waren ze daar met zn allen veel beter af…

  Have a nice day…..


  Maak melding

 6. Goed opgemerkt Advocaat,
  Who Cares profileert zich zelf keer op keer,ach ja laat hem baja,a mang ing edeh neh wroko moro en wil doen voorkomen als een …nou ja iemand die geweldig is niets is minder waar,die bijstandstrekker for sure.

  Gefeliciteerd lalji ,nu je goede werk voortzetten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.