zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit NederlandClarence Seedorf volgt unieke opleiding voor trainersdiploma

Clarence Seedorf volgt unieke opleiding voor trainersdiploma

-

Does Travel - naar Suriname

Clarence Seedorf wil als trainer in het betaald voetbal aan de slag. Hij volgt in Brazilië daarvoor een individueel Nederlands leertraject voor zijn trainersdiploma. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant gaat het om een uniek project van de KNVB waarbij Seedorf de praktijkonderdelen van de cursus in Brazilië mag doen. Voor zijn examens moet de in Paramaribo geboren pofvoetballer wel naar Nederland komen.

De 37-jarige Seedorf die nu voor Botafogo uit Rio de Janeiro speelt, wil heel graag het UEFA Pro-diploma behalen om in toekomst als trainer te mogen werken. Hij werd eind vorige maand nog in de krant genoemd als mogelijke trainer van zijn oude club AC Milan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

67 REACTIES
 1. Donderdag 16 mei 2013 om 16:12 uur, door GMAP

  Beste GMAP; Seedorf wordt zelfs in Brazilië gediscrimineerd. Is dit nieuws voor je(jullie)?

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding
 2. @ R.Lalbhadoer, niet degene die gediscrimineerd wordt is minderwaardig, degene die discrimineert is minderwaardig, je kunt als individu niet voorkomen dat je gediscrimineerd wordt (iedereen kan gediscrimineerd worden ook jij R.Lalbhadoer in India ben je met de naam Lalbhadoer misschien wel Bhramaan maar misschien ook een onaanraakbare) je kunt als individu wel besluiten andere mensen, die even veel mens zijn als jij, niet te discrimineren. Ik zeg niet dat je van iedereen moet houden, ik hou zelf niet van iedereen, ik hou b.v. van een heleboel Surinaamse politici of personen hier op WKN niet, maar dat is niet op basis van hun etnische achtergrond, maar op basis van hun handelingen en ideeën.

  Personen die andere mensen discrimineren doen dat omdat ze diep in hun hart een minderwaardigheidsgevoel hebben, het zijn zielige mensen, ze vrezen (dat is iets anders dan bang zijn) degene die ze discrimineren, ze denken op een eerlijke manier niet tegen hen te kunnen concurreren en gaan daarom ertoe over te discrimineren in de hoop ze daardoor een minder grote bedreiging voor hun bevoorrechte positie te doen zijn. Is het je niet opgevallen dat de grootste ‘loosers’ uit een bevoorrechte groep, de grootste racisten zijn en het vooral gemunt hebben op de leden van een minderheidsgroep die succes in het leven hebben? Zolang ze denken dat je als lid van een minderheidsgroep zielig bent (m.a.w. je plaats kent) vinden ze je ‘aardig’, op het moment dat ze door hebben dat je veel succesvoller bent dan zij (je bent b.v. arts, prof voetballer of accountant), weten ze zich geen houding meer te geven en worden ze venijnig en gaan ze ertoe over je op uiterlijkheden te discrimineren. Personen die succes in het leven hebben, houden zich meestal niet bezig met anderen te discrimineren, zie je goed opgeleide mensen al spreekkoren vormen om b.v. Balotelli voor rot neger uit te schelden? Alleen het plebs doet dat.


  Maak melding
 3. Sterker nog, ik denk niet dat Seedorf in Brazilië gediscrimineerd wordt. Hij heeft een Braziliaanse vrouw, hij spreekt vloeiend Portugees, hij heeft nooit een verkeerd woord gezegd over Brazilianen, kortom, een modelburger. Maar dat wisten we al. Clarence is een voorbeeld voor ons allen. Ik wens hem alle succes en sterkte met het behalen van zijn trainersdiploma. Alleen zal hij daar in Suriname geen gebruik van maken.


  Maak melding
 4. Naar mijn mening gooien sommige Surinamers hier op WKN bewust alles op een discriminatie hoop.
  Ik heb één vraag, noem mij drie momenten of gevallen op waar Clarence gediscrimineerd werd in Nederland,
  Dan praten wij verder.


  Maak melding
 5. GMAP,

  Tijdens zijn periode bij FC Ajax zijn in meerdere wedstrijden er bananen gegooid naar deze jongens en ook oerwoudgeluiden kwam voor.

  Dus praat verder dan……


  Maak melding
 6. PARBO de bananengooiers waren hooligans en nietsnutters, die gaan niet over de carriere van Clarence.

  Ze moesten maar eens een banaan en een kokosnoot naar jou toe gooien onder boegeroep!

  Have a nice day…….


  Maak melding
 7. Who Cares,

  En natuurlijk zijn de wekelijkse racistische incidenten in heel Europa ook niet belangrijk.

  En als jij vindt dat er met bananen en kokosnoten naar mij moet worden gegooid, dan ben je zelf een smerige racist.

  Maar dat was voor velen denk ik al duidelijk hier op WKN.


  Maak melding
 8. @Parbo
  Ik zou me niet al te druk maken over deze twee nietsnutten.
  Behalve het geval dat jij noemt zijn er nog legio bekend!!
  De trainer van AC Milaan heeft het indertijd ook een keertje duidelijk gezegd (hij heeft letterlijk de term “racisme” in de mond genomen,toen bleek dat Clarence Seedorf niet voor het Nederlands elftal was geselecteerd,ondanks het feit dat hij in AC Milaan toen de sterren van de hemel speelde.)


  Maak melding
 9. @blaka bakra (d.i.mijn antwoord op jouw reactie van vrijdag 17 mei 2013 om 05:18 uur)
  Ik ken vele zwarte e.a. mensen met een niet blanke huidskleur,die een Hollandse vrouw hebben, vloeiend Nederlands (A.N.) spreken en schrijven (dus in WOORD en GESCHRIFT beheersen),nooit een verkeerd woord over Nederland hebben gezegd,kortom het prototype van een modelburger zijn en toch gediscrimineerd worden.
  Dus wat wil je zeggen …….?


  Maak melding
 10. Hij-/zij die feilloos is werpe de eerste steen. In navolging van bereids onnavolgbare successen zal deze uitgesproken Surinaamse kanjer nog van zich doen spreken. Zelfs de grote Pélé is niet zo divers geweest.


  Maak melding
 11. GMAP

  Naar mijn mening gooien sommige Surinamers hier op WKN bewust alles op een discriminatie hoop.
  Ik heb één vraag, noem mij drie momenten of gevallen op waar Clarence gediscrimineerd werd in Nederland,
  Dan praten wij verder.
  ——————
  Ben jij altijd bij- en met hem beweest oelewapperrrrrr?


  Maak melding
 12. De Media In Nederland en de beschaafde voetbal liefhebbers hebben altijd afstand van deze misselijke incidenten genomen.
  Om mij te kunnen discrimineren moet je van goede huizen komen.


  Maak melding
 13. GMAP
  Jij zegt:”Om mij te kunnen discrimineren moet je van goede huizen komen”.

  Maar FEIT is of je van goeie huize komt of niet,DAT JE WORDT GEDISCRIMINEERD!
  Daar ging de discussie toch om?
  Jouw vraag was :”Ik heb één vraag, noem mij drie momenten of gevallen op waar Clarence gediscrimineerd werd in Nederland!”
  En het antwoord heb je ook van ons gekregen!


  Maak melding
 14. GMAP en Who Cares,

  Ik ben jullie kwijt. Ik begrijp het niet. Hoe kijken jullie naar Nederland? Er is discriminatie en racisme. Geloof me. Het is een goed land. Beter kunnen we wellicht niet vinden, maar ontkennen dat zwarte mensen het hier soms moeilijk hebben vanwege racisme vind ik onbegrijpelijk. En als het gaat om Clarence Seedorf vind ik het al helemaal merkwaardig dat ook hij het hiermee soms moeilijk heeft gehad.

  Maar om op je vraag antwoord te geven GMAP. Zo uit mijn blote hoofd kan ik je antwoord geven op je vraag om drie voorbeelden te geven waar er sprake was van racisme jegens Clarence Seedorf.

  Ten eerste: Van Basten was al een paar jaar trainer van het Nederlands elftal en had nog nooit Clarence Seedorf opgeroepen. En dat was merkwaardig want Clarence speelde in die periode de sterren van de hemel en had in 2007 de Championsleaque gewonnen en was gekozen tot beste speler in die competitie. Toen een journalist aan hem vroeg waarom hij Seedorf niet opriep zei van Basten zonder blikken of blozen dat hij Nicky Hofs (op dat moment een modale middenvelder die meestal reserve stond bij Feyenoord) beter vond. vond. Een walgelijke opmerking van Van Basten. Hiermee probeerde hij te verdoezelen hoe hij werkelijk dacht over Seedorf. Zijn gezicht stond hem niet aan, zijn wel doordachte en beredeneerde houding niet, en zijn huidskleur al helemaal niet. En als je denkt dat alleen Seedorf in die periode met dat probleem van Van Basten te maken had moet je goed nagaan hoeveel zwarte jongens hij in die periode opstelde. Over het algemeen was het Nederlands elftal van Van Basten in die periode lelieblank.

  Tweede voorbeeld: Seedorf komt met Milan spelen tegen Ajax in 2003 en wordt constant massaal uitgefloten. Er worden zelfs bananen naar hem gegooid. Het is zelfs zo erg dat een groep echte Ajax supporters na de wedstrijd een pamflet maakt met het verzoek om op te houden met dit walgelijke gedrag. Ronald Koeman, de trainer toen van Ajax zei: ‘Gaan we Seedorf uitfluiten, gaan we koeien nadoen? Of gaan we het tegenovergestelde doen, zodat niemand ons kan afzeiken.

  Derde voorbeeld: Clarence vertrok in 1995, een paar maanden nadat hij de Championsleaque met Ajax had gewonnen naar Sampdoria. Waarom? Hij was het zat om te bedelen voor een eenvoudige salarisverhoging bij zijn geliefde Ajax, iets waar de andere zwarte spelers bij Ajax ook last van hadden. Het wees op een tendens bij Ajax, iets wat alle bestuurders ontkenden maar wel leidde tot onderlinge spanningen. Wat bleek namelijk: er waren grote salaris- en machtsverschillen bij Ajax. De zwarte jongens verdienden beduidend minder dan de blanke jongens, iets dat later leidde tot de Kabel affaire tijdens het EK 1996. Dit werd bevestigd in het programma Andere Tijden Sport in mei 2008 door Maarten Oldenhof, destijds commercieel manager bij Ajax. Zo verdiende Danny Blind, een blanke, in 1996 zes keer zoveel als clubtopscorer Kluivert, een zwarte. Wat denk je dat aan deze houding ten opzichte van de zwarte jongens en dus ook Seedorf ten grondslag lag? Zou racisme een antwoord kunnen zijn beste GMAP?


  Maak melding
 15. @Bifa
  Ben je ze nu pas kwijt?Wat heeft dat lang geduurd.

  Maar BRAVO voor het geen je hier als aanvulling(want we overlappen elkaar een beetje)geeft.
  Hopelijk krijg je hierop reactie!

  We moeten hen altijd te vuur en te zwaard bestrijden die beweren dat ze nooit gediscrimineerd zijn/worden.

  Een blanke Nederlander heeft ooit gezegd lievr een blank elftal die nooit in de prijzen valt dan een elftal dat met zwarte spelers de WK wint.


  Maak melding
 16. Bifa,
  Sorry hoor maar ik vindt jou voorbeeld dom.
  Van basten heeft Mark Van Bommel ook niet opgeroepen, was dat ook discriminatie?
  Waarom zoeken jullie achter alle zwart witte beslissing racisme ? ik wordt echt moe van jullie.
  Zwarten mensen discrimineren meer onder elkaar dan je denkt dus lul niet zo achterlijk.
  Frank de boer kiest voor Vermeer en niet voor cillesen is dat ook discriminatie??


  Maak melding
 17. 1.Wat een vergelijking Van Bommel vs Seedorf!

  2.Frank de Boer kan niet om Vermeer heen!!!
  Vermeer is 1000% beter!

  Dan wil discriminatie even wijken,ja!


  Maak melding
 18. MEDUSA je moet als Neerlandicus wannabee toch aanvoelen en kunnen raden wat Blaka Bakra zeggen wil?

  Een verstandig mens (die jij pretendeert te zijn) heeft toch niet veel woorden nodig?

  Have a nice day…


  Maak melding
 19. BIFA: Je bent niet alleen mij kwijt, maar ook jezelf.

  Dat gezegd hebbende kan je ook maar een posting van mij tevoorschijn halen waarin ik beweer of ook maar suggereer dat er geen diskriminatie of racisme in Nederland bestaat???

  Ik wacht…..


  Maak melding
 20. @Who cares
  Indien je beweert dat ik een vrouw ben kan ik onmogelijk neerlandiCUS zijn,maar neerlandiCA!DOMMERIK!
  Ik moet zelfs nu een van de slangen op mijn hoofd van de al maanden door jouw geëtaleerde domheid op dit forum,reanimeren!:lol:


  Maak melding
 21. MEDUSA mevrouw de NEERLANDICA voel je nou al aan, en heb je intussen geraden wat BLAKA BAKRA nou eigenlijk zeggen wil????

  Of ben je ook een dommerik????


  Maak melding
 22. Bifa , me ede.
  Ik weet nog dat Van basten Vermeer Koos boven Stekelenburg.
  Dick Advocaat laat Engelaar op de bank.
  kluiverd heeft iemand doodgereden,verdacht van verkrachting nu is hij uithangbord van FIFA.
  Clarence wordt waarschijnlijk een belangrijke vertegenwoordiger van het Nederlands Elftal in Brazilie.
  Stanley Menzo krijgt nu een kans in Belgie om zijn kunsten te tonen.


  Maak melding
 23. @ GMAP

  Van Basten koos Kenneth Vermeer omdat Maarten Stekelenburg niet wedstrijd fit was destijds. Maarten kampt vaak met blessures. Desondanks mocht hij als tweede keeper plaats nemen in het nederlands elftal.


  Maak melding
 24. Bart v.Marwijck koos een andere keeper dan Kenneth Vermeer.Ondanks het feit dat Kenneth die tijd de beste Nederlandse keeper was.
  Jullie nou weer!


  Maak melding
 25. Het enige dat de toen jonge Kluivert te verwijten viel was,dat hij te hard gereden had.
  Voor de rest was het slachtoffer,hoe jammer ook,op alle fronten fout!


  Maak melding
 26. Het heeft geen zin als jullie iedere keer met een onzin reactie op de proppen komen.
  Iedere trainer is vrij om zijn eigen keuzes te maken denk ik zo, of moeten ze aan die paarse debielen clubje verantwoording komen afleggen??
  Jullie moeten vaker kijken naar Nederlandse Informatieve programma’s dat scheelt een hoop uitleg.
  Marty als het andersom was dan hadden jullie gelijk discriminatie geroepen.


  Maak melding
 27. Ik ben een ajacied in hart en nieren dus kom mij geen flauwekul vertellen, Vermeer en Cillessen ontlopen elkaar niet veel. Het gaat om keuzes, die worden door de trainer gemaakt.
  Stop a.u.b met domme achterlijk zwart witte discussie.


  Maak melding
 28. En nu zijn we weer terug bij af!
  “Iedere trainer is vrij om zijn eigen keuzes te maken denk ik zo”!
  En daar ging het juist om!
  De moeilijk oncontroleerbare “eigen keuzes” van de trainer.


  Maak melding
 29. GMAP,

  Je behoort tot de groep bange en laffe Surinamers die het racisme ten aanzien van Clarence Seedorf en andere zwarten in Nederland niet durft te benoemen en elke bewijs daarvan(iets waar je op dit forum overigens zelf om hebt gevraagd)wegpoetst met een eufemisme of verzachtende uitdrukking als: ‘eigen keus van de trainer.’ Gemakshalve ga je voorbij aan de twee andere bewijzen die ik je heb voorgeschoteld en dat is begrijpelijk want ze zijn uitgebreid in de pers beschreven en dus voor jou onweerlegbaar.

  Als je dat racistische gedrag van dat witte shorrie morrie goed wil praten moet jij weten GMAP, maar kom bij niet aan met die drogredenen van je en noem me geen paarse randdebiel want je zou zo langzamerhand moeten weten tot welk kamp ik behoor.

  Ik stuit bij jou op een groot gebrek aan respect voor het ongemak waar zwarte mensen soms mee geconfronteerd worden in Nederland(bleek in het verleden ook al bij jouw zielige opmerkingen over het protest tegen zwarte Piet) en eigenlijk maak je daarbij vooral gebruik van het argument van de onwetendheid.

  Als elke zwarte in Nederland met de prestaties van Clarence Seedorf stuit op een ondoorgrondelijk en vaag argument als ‘eigen keus van de trainer’ wat moeten ze dan wel niet presteren om wel in aanmerking te komen? Het lukt ze niet vanwege racisme en het zijn vooral mensen zoals jij die aan de kant blijven zitten en elke weer redenen verzinnen om dat ziekelijke gedrag goed te praten.

  Stel je voor: je gaat solliciteren op welke baan dan ook en je kan resultaten overleggen vergelijkbaar met Clarence Seedorf en je wordt niet aangenomen terwijl een een of andere oetlul die nog niet de helft heeft gepresteerd als jij, maar toevallig wit is, wel wordt aangenomen. Hoe noem jij dat dan? Ëigen keus van de trainer? Als dit je antwoord is dan ben je ver verwijderd van waar ik voor sta (democratie, orde,goed bestuur, vrijheid en strijd tegen onrecht, of het nu tegen Dada Bouta is of racisme) en ontzettend dom.


  Maak melding
 30. De vergelijking van een voetballer en en solliciteren voor een baan vindt ik ook zo een achterlijk vergelijking, De trainer maakt uit of speler past in zijn elftal, net het geval van el hamdaoui bij Ajax, is dat ook discriminatie?
  Waarom zie je in winkels Suriname veel minder creoolse vrouwen achter de kassa’s ??
  Zo kunnen we nog doorgaan,ik zeg dit, je moet niet achter alles racisme gaan zoeken anders ben je bezig jou zelf te discrimineren.
  Ik kan mij nog herinneren dat de man die president van Suriname mag spelen het had over die kleine Indiaanse jongen,als een andere bevolkingsgroep dit had geroepen ai me boi.
  En dit nog, er zijn meerde voetballers in de wereld die het slecht doen bij hun nationale team.


  Maak melding
 31. Ik ken Clarence persoonlijk. Het enige dat ik weet dat HIJ nooit zal discrimineren. Dus alle discussies daarover kunnen wat mij betreft de prullenbak in! Balotelli zegt dat hij van het veld loopt als hij weer eens discriminerende geluiden hoort. En wat doet de Italiaanse bond? Als Balotelli van het veld loopt krijgt hij een rode kaart. Het gevolg zal zijn dat de supporters van de tegenpartij expres discriminerende teksten of iets dergelijks gaan scanderen, alleen om hem een rode kaart aan te smeren. En jullie weten het allemaal: Italianen zijn door de jaren heen de grootste fascisten en disciminators geweest. Ik kan geen voorbeelden noemen dat Clarence in Italië is gediscrimineerd tijdens een voetbalwedstrijd. En als dat ooit wel eens is gebeurd, dan stond hij boven de partijen. En dat siert de mens Seedorf!


  Maak melding
 32. Ik ben blij voor Seedorf dat hij zijn trainersdiploma kan halen.
  Al die zwart witte negatieve gelul mogen van mij de prullenbak in.
  Paraman sportiviteit houdt in dat wie de bal kaats hem terug kan verwachten.En op de bal spelen niet op de man.


  Maak melding
 33. GMAP
  Ik ben blij voor Seedorf dat hij zijn trainersdiploma kan halen.
  Al die zwart witte negatieve gelul mogen van mij de prullenbak in.
  Paraman sportiviteit houdt in dat wie de bal kaats hem terug kan verwachten.En op de bal spelen niet op de man.
  ====+++
  Letterlijk- en figuurlijke Redi Musu,
  Keep on speaking your masters voice. Een beetje wakansi bij die barbaren van je op de Antillen zal je goed doen.


  Maak melding
 34. Ik heb nog een laatste opmerking voor jullie.
  Bijna al die gasten die volgens jullie gediscrimineerd worden in Nederland hebben een blanke vrouw.
  Kluivert,Seedorf,Davids hebben, of hadden een blanke vrouw met kinderen.


  Maak melding
 35. GMAP…met een witte vrouw kunnen slapen is geen teken dat er niet gediscrimineerd word.

  Een sexist houd toch ook van zijn vrouw….of vrouwen hij haar respecteert is punt 2.


  Maak melding
 36. GMAP,

  Dus als een blanke vrouw met een zwarte man besluit te trouwen dan is dit volgens jou een teken dat er geen sprake is van discriminatie in dit land. Het is de meest zielige opmerking die ik tot nu toe van jou heb heb gehoord op dit punt maar voor het gemak neem ik je nog even serieus en ga er op in.

  Mensen trouwen om verschillende redenen, meestal uit liefde maar ook vanwege geld, een verblijfsvergunning of andere redenen. Trouwen is iets persoonlijks en zegt iets over de personen die met elkaar trouwen, maar weinig over de gedachten van hun familie en al helemaal niets over de gedachten van de mensen in het land waarin ze wonen. Mag ik je eraan herinneren dat onze Surinaamse verzetsheld Anton de Kom al in de jaren dertig met een blanke vrouw in Nederland trouwde, maar in de dagelijkse praktijk allerlei racistische praktijken moest ondergaan waardoor hij, ondanks zijn goede opleiding, nooit een positie hier in dit land heeft kunnen bekleden die overeen kwam met zijn opleiding? Lees ook het boek van Arthur Japin, de Zwarte met het Witte Hart en je ogen zullen wellicht open gaan over de subtiele manier waarop in dit land zwarte mensen klein worden gehouden. En zo gaat het met vele zwarte mannen en vrouwen tot de dag van vandaag. Noem mij drie zwarte officieren van justitie, drie zwarte secretarissen-generaal van een ministerie, drie zwarte burgemeesters, drie zwarte commissarissen van de koningen, of drie zwarte voorzitters van een betaald voetbalorganisatie of een sportbond in Nederland, dan kunnen we verder praten. Je zal het niet kunnen GMAP, want ze zijn er niet. Vergelijk dat eens met Engeland of Amerika, landen die ervoor doorgaan dat ze meer problemen hebben met zwarte mensen, maar waar je wel op bijna elk niveau een zwarte man of vrouw vindt.

  Er is geen racisme in Nederland, zeg je. Als je blind en doof bent wellicht want dan zie en hoor je het niet. Het is eigenlijk van de zotte, die opmerkingen en argumentaties tot nu toe van jou, maar die over blanke vrouwen en zwarte mannen slaat echt alles hoor. Je spoort niet GMAP, zoveel is me inmiddels duidelijk.


  Maak melding
 37. Bifa,
  sorry hoor maar ik wordt echt moe van die achterlijk aannames van jullie,hoe kan ik beweren dat in Nederland geen discriminatie is terwijl er meldpunt tegen discriminatie zijn.
  Ik wil alleen aangeven dat jullie je druk maken over voetballers die miljoenen verdienen en bijna allemaal blanke vrouwen hebben.
  Discriminatie komt overal voor, zelfs in landen waar zwarten mensen wonen.http://www.youtube.com/watch?v=INopcKZsAUY luister hier Bifa en ik hoor graag jou reaktie.


  Maak melding
 38. Ach achterlijke GMAP,

  Hoeveel mensen verdienen maakt geen moer uit. Dus ga je achterlijke opmerkingen ergens anders maken. Je bent een typische randdebiel die denkt altijd het gelijk aan zijn zijde te hebben. Nou, ik heb nieuws voor je. Dat is niet zo. En bye the way: CLARENCE SEEDORF HEEFT NOG NOOIT MET EEN BLANKE VROUW VERKERING GEHAD EN IS ABOSOLUUT NOOIT MET EENTJE GETROUWD. En van mij mag je vanaf nu gewoon op je hoofd gaan zitten en lucht happen want driekwart van je lulverhalen blijven lulverhalen en niet meer.


  Maak melding
 39. GMAP,

  Was jij erbij ZAKA ZAKA? Zo komen al die geruchten de wereld in want GMAP leest roddel en achterklap. Ga je scholen idioot. Wat heb je tot nu toe bereikt sinds je in Nederland bent. Je gaat je hele leven vechten tegen Dada Bouta vanuit Nederland en nooit meer Suriname zien. En weet je wat…ik dacht nooit dat ik dit zou schrijven, ik ben blij om want je bent een racistisch varken, iemand die hetzelfde racisme als hier in Nederland in Suriname tien keer zo erg zou uitvoeren. Dus oprotten zwijn. Voor mij heb je afgedaan.


  Maak melding
 40. @Bifa,Parbo & Jenke
  Tijdverspilling met dit sujet!
  Alleen de aangehaalde argumenten al,moeten voor jullie toch al duidelijk zijn met wat voor een IQ we van doen hebben.


  Maak melding
 41. Medusa,

  Je hebt gelijk….ze zijn ongelofelijk dom, maar het is zo leuk dat ze elkaar het gevoel geven dat slim zijn.

  Ze zeggen ‘birds of a feather flock together’.


  Maak melding
 42. @GMAP
  En …… of jij jouw doel bereikt hebt?
  Indien het jouw doel was je domheid te etaleren ben je wat mij betreft er grandioos in geslaagd!Proficiat!


  Maak melding
 43. jongens jongens denk aan je hart, het gaat om een mening en niet om jou leven.
  Een discussie is om elkaar met argumenten om de oren te slaan, wie boos wordt is een LOSER.


  Maak melding
 44. big up voor c.seedorf veel succes! of je een blanke,zwarte, van mij part een groene vrouw hebt boeiend.. je hebt een vrouw. dat maakt je minder gefrustreerd dan die GMAP die doet alles nog handmatig!
  vandaar wellicht zijn pessimisme! 30e besteden op de wallen doet wonderen voor GMAP zijn geestelijke gesteldheid. C.Seedorf het gaat je goed.

  Tide tamara w’e stre go moro fara!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES