Stanley Menzo wordt trainer van het Belgische Lierse SK

31

Stanley Menzo gaat aan de slag als trainer van het Belgische Lierse SK. De 49-jarige oud-doelman heeft een contract voor twee jaar getekend meldt de NOS vandaag. Menzo kwam in zijn spelersloopbaan drie seizoenen uit voor Lierse, waarmee hij kampioen werd (1997) en de beker veroverde (1999).

Sinds 2010 was hij assistent-trainer bij Vitesse, maar de in Paramaribo geboren Menzo raakte daar dit seizoen op een zijspoor. Hoofdtrainer Fred Rutten maakte in Arnhem weinig gebruik van de voormalige international.

Stanley Menzo was als coach actief voor AGOVV Apeldoorn, FC Volendam en Cambuur.

31 REACTIES

 1. Prachtig Stanley Menzo, ik wens je veel successen toe in je verdere loopbaan als volwaardig trainer van een club.

  Ik ben ervan overtuigd dat je veel potentie hebt.

  Ga en maak het waar, een Topper blijft wat het is ; “een Topppp………………..errrrrrrrrr”.


  Maak melding

 2. Menzo is een goede trainer. Kampioen geworden met Volendam en bijna gepromoveerd met Cambuur. Gelukkig krijgt hij de kans bij een betere club.


  Maak melding

 3. @ Sterpunt
  Is het nieuws of een leugen dat 15 man door jouw baas op de vlucht geschoten zijn, en dat jouw baas dit voorval zeer betreurd? Is het nieuws dat Lackin verklaart dat Rusland van plan heeft de visumplicht voor Surinamers af te schaffen? Welke Surinamers gaan op vakantie naar Rusland in hemelsnaam? Dit bericht is nieuwswaardig, want het gaat om een Surinamer. Good Job, Stanley Menzo!


  Maak melding

 4. Stangaaaaaaaaaaaaaa,
  Zie maar de resultaten bij AGOVV, Volendam en Cambuur.
  YES YOU CAN; daar bestaat geen enkele twijfel over.
  Stanga go for it.
  En vergeet vooral niet je te blijven inzetten d.m.v. benefit aangelegenheden ten faveure van onze kondremangs overzee. Ookal blijven bepaalden zich permanent ondankbaar opstellen.


  Maak melding

 5. Nou als het deze man Menzo niet lukt in Ned hoofdtrainer te worden mbt het komend seizoen, dan maar dit, bij de zuiderburen, alhoewel Menzo is geen trainer die met de vuist optafel slaat als het erom gaat, dus wat dat betreft moet ie oppassen in Belgie want daar zijn ze snel met eruit zetten van een trainer. Als je er paar keer naast grijpt dan is het hangen.


  Maak melding

 6. Reactie op wat ik hierboven lees, ik zie mijn naam staan nl, het volgende leuk voor Menzo, maar hij moet echt op zijn hoede zijn, leuke club, en het materiaal moet goed zijn, een topclub is het niet geeft niet, dus we kunnen toekijken en hopen dat ie het goed doet, meer niet, want in Ned komt ie niet aan de bak tenminste op topniveau.


  Maak melding

 7. @Fredeman Ossenlul,
  “Als het deze man niet lukt in Ned, dan maar dit”
  Wat een aanmoediging zeg.
  Ik volg je al een tijd op dit forum.
  Jouw reacties op topics zijn altijd nietszeggend; vlees noch vis. Dragen nooit iets bij om inhoudelijk goeie discussies te kunnen voeren.
  @Fredeman Ossenlul, kruip toch in je hoek en onthoud je verder van het geven van zinloze reacties.


  Maak melding

 8. In Ned komt Menzo nooit meer aan de bak, bij de top, dus dan maar in het tweede garnituur, wat is dan fout.
  Welke grote club en in het buitenland zit te wachten Menzo, nobody. En trouwens als ie slaagt mooi toch, gaat het niet ok, stop dan, je hebt goed verdiend, waar maak je, wij dan ons druk om, hij gaat niet verkommeren, hij redt het wel, we reageren goed en slecht op dit forum, het zal Menzo een hele dikke worst zijn, met een reactie, hier op dit forum ik geef een mening, heb een mening, anderen denken er anders over wellicht en je wordt, afgeschoten en nog meer, het zal wel.


  Maak melding

 9. AGOVV Volendam Cambuur, boi is dit wereld top, onder een nep naam commentaar geven en schelden, een stoere
  manier, heel stoer. Ik heb geen tijd om mensen grof uit te schelden en voor lllll te zetten, omgekeerd gebeurd het wel, o ja wellicht kan Menzo als Belgie niets wordt, kan ie in 2026 wellicht met suriname naar het WK wellicht op de maan.


  Maak melding

 10. @Fredeman Ossenlul,
  Je hebt gelijk; AGOVV, Volendam en Cambuur behoren niet tot de wereldtop.
  Maar wie vertelt jou dat het Stanga daarom te doen is.
  Het gaat om een stukje erkenning en waardering en dat gun je hem niet.
  Telkens weer betrap ik jou op het bekritiseren en neerhalen van je eigen mensen. Je postings zijn veelal doorspekt met sneer naar eigen kondremangs; maar dit is inherent aan de krabbenmentaliteit. F.ck you wannabee bounty.


  Maak melding

 11. Mooi om uitgescholden te worden, heel goed zegt genoeg over die nepnaam, maar goed wat Menzo ook doet of niet doet, het is hem gegund, dat het goed gaat met hem, mijn mening, ik blijf netjes, verwacht nog meer scheldpartijtjes, ook goed, waarom zou ik Surinamers neerhalen nooit zal ik dat doen,trouwens krab is lekker, bounty ook, en ik ben een zwarte ook dat.
  o ja ossevlees lekker, ossenlul ga ik binnenkort bestellen.


  Maak melding

 12. grrrrrrr,,,ben boos stanley heeft nooit een eerlijke kans gehad in eredivisie als volwaardig trainer
  als je kijk hoeveel niet donkere mislukelingen bij andere clubs de kans krijgen degraderen een potje van maken weer elders een kans krijgen en tot hilarisch toe hetzelde flikken dan moet er bij ons een lamp gaan branden dat er nog steeds niks is verandert bij het witte manier vandenken en handelen ben bang dat het altijd zo zal blijven dat een zwarte mens 10 maal harder moet werken dan zijn wite colega of mens.dat zie je in de voetbalerij en zo,al op een gewone werkvloer,,das een trieste feit en een voordeel dat de zwarte sporters of mens altijd beter word ,,.,doordat ze harder moeten werken dan de witte mens.


  Maak melding

 13. de grote sporter Seedorf heeft in dit land nog steeds geen volwaardigde erkenning gekregen voor wat hij heeft betekent voor dit land op voetbal gebied,,,en tot grote ergenis komt er wel een afscheidwedstrijd van uit de knvb voor de zeer onbeschofte en onlojale gast van bommel die met zijn schoonvader menige donkere jongens weerde uit het nederlandse elftal en heerlijk geblameerd hebben op de ek .deze gast verdient helemaal niks hij moet gewoon door de achterdeur ,en manieren gaan leren,,,al dit word er anders naar gekeken door de witte mens zo,als altijd .


  Maak melding

 14. In Nederland draait zowat alles er om of je je zelf kunt verkopen. Al ben je nog zo goed, kun je niet lekker kletsen (slijmen), dan ben je gemankeerd. En de meeste witte mensen weten heel goed hun woorden door de slijm te halen. Dat wordt er met de pap- (eh slijm)lepel ingegoten.


  Maak melding

 15. Die slijmjurken cultuur heeft ook een naam: ‘netwerken’. Je moet veel contacten opbouwen, veel bellen, veel kletsen, nooit je ware aard laten zien, dan ben je goed. Louis van Gaal laat zijn ware aard zien en wordt direct door de media aangepakt. Dat die man een grote ego heeft wordt hem aangewreven terwijl de meeste journalisten een nog grotere ego hebben. De pot verwijt de ketel. Laat je in Nederland zien dat je een eigen cultuur hebt en dat minstens gelijkwaardig vindt aan de Nederlandse cultuur, dan wordt je afgeschreven. De blanke man/vrouw (over het algemeen) is niet flexibel, hij heeft geleerd dat alleen zijn cultuur de juiste is en dat al het andere minderwaardig is. Bovendien denkt hij vooral aan geld. Het intellect wordt aangewend om vooral geld te verdienen, goedschiks of kwaadschiks. De Nederlandse blanke man/vrouw wil vooral met de wereldspelers meespelen. Derhalve lopen ze steeds achter de Amerikanen aan. Indien de VS zeggen dat land X slecht is en gebombardeerd moet worden. zegt de Nerderlandse overheid: dan doen we mee. Immers dan volgt er een beloning, aanzien in de wereld en krijgt het land belangrijke functies op het wereldtoneel.
  Nederlanders zijn gewoon geobsedeerd door macht. Plaats een Duitser, een Belg en een Nederlander bij elkaar, dan zal de Nederlander direct het woord nemen en gaan spreken namens de Belg en de Duitsers.
  Het heeft zo zijn voordelen, maar ook de nadelen zijn er: je hebt geen echte eigen identiteit. Oftewel, your name is Euro.


  Maak melding

 16. @Bharat, als een drugsdealer in suriname zegt, mishandel, vermink en vermoord 15 onschuldige mensen dan wordt hij ook beloont met een presidentschap.


  Maak melding

 17. Een zwarte die 10x harder werkt dan een blanke?? GA TERUG NAAR DIE PLANEET WAAR JE VANDAAN KOMT.

  @Henk,

  In de tuinbouw, de bouw enz. lopen veel Oost-Europeanen heel hard te werken voor een schijntje. En de Nederlandse manager loopt de hele dag rond met een denkbeeldige zweep. Hij regelt zijn zaken goed, koopt een paar van die lui om om werkkrachten voor hem te ronselen en samen buiten ze de boel uit. What has changed in all those ages?

  En de slimmen onder die Oost-Europeanen denken: als jullie ons kunnen uitbuiten, dan kunnen we misschien (il)legaal iets van jullie terugpakken: toeslagen voor Zorg en Huur.

  En zo voedt hebzucht nieuwe hebzucht en blijft de cirkel rond.


  Maak melding

 18. Bharat, jij had het over zwarten die 10x harder werken dan blanken. Nu kom je met Oost-Europeanen. Die zijn ook blank simpele ziel.
  Typisch Surinaams altijd wegkijken van je eigen dommigheid en het verhaal een andere wending geven. Maar daar trappen wij blanken niet in, klootzak


  Maak melding

 19. @ Henk

  Quote

  ” Typisch Surinaams altijd wegkijken van je eigen dommigheid en het verhaal een andere wending geven. Maar daar trappen wij blanken niet in, klootzak ”

  Mijn reactie:

  Zo dan henk, verklaar je nader, waarom ben je met een surinaamse vrouw als een surinamer altijd wegkijkt van zijn eigen dommigheid en het verhaal een andere wending geeft? En wat bedoel je met ” wij blanken ” paardenlul. Er schuilt altijd wel ergens een onderhuidse arrogante racist bij jullie blanken, altijd is het de ander maar ” wij blanken ” zijn beschaafd en doen geen verkeerde dingen, toch?

  Hufter


  Maak melding

 20. @henk,

  Dat (de Oost-Europeanen) zijn dan de tweederangs blanken, niet? Want erg welkom zijn ze niet en ze worden altijd met veel wantrouwen bezien.

  Weet je trouwens waarom Hitler zo gehaat is in Europa (en niet zozeer daarbuiten), behalve dan voor zijn gruwelijke misdaden?
  Omdat Hitler de eerste blanke met ballen was die zei dat de grootste deel van de blanken niet deugt en tweederangs is. Alleen de Herrenvolk (blauwe ogen, blond haar) was ok voor die Nazi.
  Heb jij blond haar en blauwe ogen Henk? Niet liegen, want ik kan het niet controleren en moet je misschien wel geloven op je blauwe ogen…..
  En over hard werken gesproken: werkt een blanke harder dan een ezel? Want ezels zijn ook harde werkers.


  Maak melding

 21. Alweer een erkenning in het buitenland van een Zwarte speler en met trots kan ook Menzo met de Surinaamse vlag zwaaien in Belgie en zeggen Mijn roots liggen in Suriname maar de Bakra’s willen niet aannemen dat ook zwarte mensen een koppie hebben en ze samen kunnen lopen in de wereld zoner minachting.Voor hun is nog steeds Slaven als dieren ,maar gelukkig denkt niet een elk buitenlander(bakra) zoals de vele blanke Nederlanders,dei het huhn niet gunnen


  Maak melding

 22. Het was Ruud Gullit gelukt in Engeland(Chelsey)or what ever en Stanley heeft veel meer ballen gestopt dan Ruud heeft kunnen scoren(geintje)Maar het gaat zeker lukken velen van ons zullen niet met vlaggen zwaaien,maar diep in ons hart zullen we voor je duimen en altijd met je meeleven.Jij bent trouwens ook de eerste zwarte trainer die kampioen werd met AFC in Amsterdam-Zuid.Stanley het vertrouwen in jou door velen van ons is hhhhhheeeeeellllll groot.Nogmaals het gaat je lukken en van harte proficiat.
  Glenny.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.