‘Karateheld’ bromt voor kreupel schoppen peuter

46

PARAMARIBO, 11 mei – Het is uiteindelijk geworden wat menige kindvriendelijke burger min of meer hoopte. De man die een driejarige tot kreupele trapte, wordt jarenlang weggestopt. Lother ‘Karate Kid’ Amelo mag zich maar liefst acht jaar lang uitleven op volwassen celgenoten. De Thaiboksexpert kreeg nochtans de kans zijn onschuld te bewijzen.

Van de rechter kregen de man en zijn advocaat twee weken extra tijd om zijn gelijk aan te tonen. Want, zo beweert Amelo, hij heeft het kind nooit aangeraakt. De peuter was aan zijn zorg toevertrouwd door de drugsverslaafde vader. Het kind, volgens buren een levendig en vrolijk jongetje, ligt nog steeds in het ziekenhuis. Volgens de dokter zal hij nooit meer lopen. Of hij nog kan zien of horen wordt nog onderzocht. Het jongetje heeft zijn lot te danken aan ‘gulzigheid.’

Uit het justitieel onderzoek blijkt een heel andere werkelijkheid. Meneer vond het kind te gulzig eten en dat verdiende een paar deskundige trappen tegen het hoofd. Justitie had een sterke case. Zowel een buurjongen als de stiefzoon van Amelo hebben gelijkluidende verklaringen afgelegd. Die leggen onweerlegbaar de laffe aard bloot van Lothar Amelo. Het nieuws over de kleine boksbal zorgde voor een waar schokeffect in een samenleving die toch al het een en ander gewoon is wat kindermishandeling betreft.

46 REACTIES

 1. Henk Molenaar
  Amnestie?
  =
  Henk Molenaar,
  Jij onderneemt verwoede pogingen om mee te doen in dat Surinaams ding, echter, “je hebt het gewoon niet”! Je voelt die gemeenschap niet aan, getuige het feit dat jij hier een hoop stront zit te spuien!


  Maak melding

 2. Ik kreeg een paars zwarte waas voor mijn ogen na het lezen van dit artikel. Daarnaast leef ik mijn gedachte mee met de drie jarige peuter die op dit moment HEVIGE pijn lijdt. Ik stop nu !!!!!!!!!!!!

  Bra, CHAVÉZ önskar dig en trevlig helg !


  Maak melding

 3. Karate Kid de randdebiel is vast familie van DDB of een van zijn 40 struikrovers, dus volgt er binnenkort amnestie.

  Belkaarten en mobieltjes voor in het gevang zijn al geregeld.

  HENK MOLENAAR ik voel precies hetgeen je denkt.


  Maak melding

 4. hierbij voor eens en voor altijd jullie grote bek houden als zo iets in Ned. gebeurt. Altijd maar wegkijken van je eigen probleemland.
  Groepsverkrachtingen…kreupel schoppen van kinderen…aanrandingen en verkrachtingen door stiefvaders en opa’s.

  Kijk eerst maar eens in de spiegel en in eigen keuken.


  Maak melding

 5. door pinarie gevolgd door moreel verval krijg je dit soort toestanden…met dank aan de wolf…

  Wat verlang ik toch terug naar de tyd van de Vrolijke Jeugd..


  Maak melding

 6. Ik wil geen enkel woord meer horen van geen enkele Surinamer over landen waar de kinderrechten, etc. geschonden worden. Want er is geen volk dat zoveel onrecht aan kinderen aandoet als de Surinamers. Walgelijk. Mishandelingen, sexueel geweld en andere misdrijven tegen kinderen door Surinaamse mannen en vrouwen zijn aan de orde van de dag. En dat hypocriete zich beter voordoen gedrag als het over andere volken gaat is om van te kotsen. Als ik die smerige Almelo in mijn handen kon krijgen had ik hem iets aangedaan dat hij niet meer te boven zou komen. Vuile vieze smeerlap Paardenlul, dagoe, duivelsvolger!!


  Maak melding

 7. Bad Santa schreef: “Ik kijk met weemoedig terug naar de tijd van contractarbeid.
  Toen heerste er nog recht en orde”.

  Bad Santa, ben je de tijd van de slavernij vergeten en over welk recht en orde heb jij het? Het recht van de sterkste en de orde van de onderdrukker? Je hebt zeker nog nooit gehoord dat men (o.a. Ben Mitrasigh), op zoek is naar het massagraf van de doodgeschoten contractarbeiders te Mariënburg en dat het graf, na meer dan 100 jaar, nog steeds niet gevonden is?


  Maak melding

 8. De een of andere gefrustreerd idioot haalt weer een verleden erbij wat totaal niks met deze zaak te maken heeft. Jammer

  Kindermishandeling = zeer goede reden om doodstraf in te voeren .


  Maak melding

 9. क्या अब सुरिनाम् के शिक्षा परिषद कायाविज्ञान के पुस्तकों में यह चित्रित करवायेगा कि शिर क्या होता है और कैसे शिरविस्फोट होता है और उसका परिणाम क्या होता है?

  Gaan de biologieboekjes nu aangeven wat het hoofd is en hoe een hoofd kapot geslagen wordt en wat het gevolg daarvan kan zijn?


  Maak melding

 10. ‘Karateheld’ bromt voor kreupel schoppen peuter

  Poeha karate held of wordt bedoeld a ka alata held?
  een wrange smaak in de mond bij het uitspreken van de kop van het artikel.
  Geen woorden nodig doch eerder daden. Wie o wie doet zijn werk? Misschien die criminelen te Santo?????????


  Maak melding

 11. De tijd van Vrolijkejeugd heeft de grooste excodus van Surinamers veroorzaakt.
  Heeft iemand zich weleens afgevraagd waarom er zoveel Surinamers in Nederland wonen? Omdat het zoveel beter was in Suriname zeker. Mijn m*rs, ja.
  Surinamers moeten een keer ophouden met janken en de handen uit de mouwen steken!


  Maak melding

 12. Kijk eens wat voor Ka een famielid van die Amelo op de site van de Ware tijd schrijft. Volgens mij heeft ze het verstand van een gecastreerde kater. Ze praat het niet oproepen van getuigen door de rechter. Maar dan roept die advocaat van die DiDiBri Amelo ze toch zelf op. Wat wil je nou? Lees en huiver, zoveel domheid kom je alleen tegen bij de volgers van DaDa Bouta in Amsterdam.

  Noldienke Amelo · Amsterdam, Netherlands
  mensen veroordelen zonder alle feiten te kennen.in Nederland zou de rechter echt alle betrokkenen horen.de moeder en vader van de peuter wilden zo graag van hun kindje af. dus vonden zij een makkelijke prooi uit Holland die zo graag in Suriname zijn leven wilde opbouwen met een kippenfarm waarmee hij bezig was.de moeder van de peuter heeft tegenover andere mensen verklaart dat de peuter een val had gemaakt toen die kleiner was er zijn getuigen daarvan.maar zijn die mensen opgeroepen? Nee.de moeder heeft een ander kindje dat haar afgenomen is, waarom? Surinamers gaan volgens mij niet volgens de Feiten.als iemand mijn kind iets zou aan doen zou ik Wel bij de rechtzaak aanwezig zijn, maar niet wegblijven.in Nederland blijft niemand weg op een rechtzaak van zijn Eigen kind.ik probeer hier een studie af te maken om later in Suriname weeskinderen een goed leven te geven, omdat ik van kinderen hou altijd al mijn wens geweest.die kinderen vragen het niet om zo op de wereld gezet te worden en daarna gedumpt door je ouders.veroordeelde heeft nog geen kinderen puur omdat hij eerst een stabile leven wil voordat hij kinderen krijgt, hij houd van kinderen.hij is geen Heilige maar een kind mishandelen nee hoor.Als ik zie hoe alles gegaan is kan ik het beste mijn plan veranderen en mij bezig houden met mijn eigen zaken dan met weeskinderen in Suriname, omdat een ouder zomaar voor je kan liegen en dat je jaren de Bak in kan zonder meer.Dit alles heeft mijn ogen geopend.Beste mensen ik ben en blijf een Surinaamse in hart en nieren ondanks het feit dat ik al veertig jaar in Nederland woon.Dus daarom vind ik het heel erg dat ik mijn grote wens niet in vervullig laat gaan.zelfs op school weet een ieder over mijn wens.ik ben een gelovig mens maar zo een beproeving zou ik niet kunnen doorstaan.


  Maak melding

 13. Straf is te laag. Ze moeten de sharia maar invoeren voor deze randdebielen.
  Heb in het academisch ziekenhuis enkele maanden gewerkt, je weet echt niet wat je ziet aan kindermishandeling . Castreren de daders of handen afsnijden. Leve de sharia


  Maak melding

 14. @Paraman
  Je schrijft aan Henk Molenaar: “Je voelt die gemeenschap niet aan, getuige het feit dat jij hier een hoop stront zit te spuien!”

  Ik wil niet lullig doen, maar jij hebt inmiddels 8 minnetjes en hij 12 plusjes.
  Dus wie voelt wat niet aan?!


  Maak melding

 15. In de gevangenis zal zijn leven veranderen in een ware hel !!!
  Ze hebben daar een gruwelijke hekel aan dit soort mannetjes. Hij zal wel ontmaagd gaan worden ………LOL.


  Maak melding

 16. Ze hadden het in Suriname toch over de doodstraf, nu lezen we dit, dus die Lotar A vastbinden, en door de menigte laten doodstenigen, zal niet gebueren, dan maar voor een vuurpeleton, ja ik zou geen andere straf kunnen bedenken, of zijn er mensen die zeggen sluit die
  lullo op drie keer vreten, en zuipen,en na jaren trapt ie de volgende kleute de klote in,
  wat denken jullie ervan, of niets aan de hand laat hem gaan hij is een beetje ziekkkkkkk ai ziekkkkk.


  Maak melding

 17. =Deze vent Lothar Amelo heeft verklaard dat het kind last had van epilepsie vandaar dat het kind nu problemen heeft.
  Deze ziekte is bij geen enkele arts te bekennen.

  =Onderzoek heeft uitgewezen dat het kind geslagen is. Er zijn familieleden die kans zien het toch op te nemen voor deze man om aan te geven dat hij dat kind nooit heeft geslagen.

  =Waar blijft de principe? bang voor een familielid die de gevangenis in moet of een kind van 3 jaar oud??

  8 jaar is gewoon te weinig,bah


  Maak melding

 18. Waarom moest dit met een kind gebeuren een kind van drie jaartjes jong een kind van drie die het nog moest leren met aandacht en liefde ik hoop op een wonder een wonder dat die kleine weer gezond word liever vandaag dan morgen
  en voor de dader is de doodstraf of levenslang niet goed genoeg.


  Maak melding

 19. Billie, dat plussen en minnen gaat volgens een bepaalde strategie. Niet de inhoud is belangrijk maar degeen wiens naam bij de posting hoort.


  Maak melding

 20. @ Get a Life

  amigo, op dit forum moet je gewoon je reactie plaatsen en verder niet letten op de GROTE ONZIN van ” THUMBS UP/THUMBS DOWN ” !

  Waterkant.net zou deze rotzooi achterwege moeten laten en reacties die NIET IN VERBAND STAAN met een artikel VERWIJDEREN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Het gaat hier zoals je reeds hebt aangegeven NIET en nogmaals NIET OM DE INHOUD VAN HET ARTIKEL. Voorbeeld ; iemand komt bij dit artikel aankakken met het begrip AMNESTIE !!!!!!!!!!!!!

  Het zal mij niet verbazen dat enkele hier hun INTELLIGENTIE meten aan de hand van het AANTAL THUMBS UP bij hun reactie( s)

  Ik. ” Chavéz”, stel deze NONSENS NIET OP PRIJS !!!! VERBALE reacties,daar heb je volgens mij wat aan.

  Wil je op Waterkant.net tig honderd van die groene rotzooi bij je reactie zien dan moet je woorden als, Bouterse, Amnestie, NDP of PAARS gebruiken ook als het artikel gaat om de diverse smaken van Fernandes ice cream. Dus WEG MET DIE ROTZOOI !!!!!!!!!

  Een heeft het bij dit artikel waarbij een kind tot moes is geslagen,over DDB en 40 ROVERS en de rest van de VOLGZAME KUDDE applaudisseert ????????

  Het rare aan dit alles is dat ook behoorlijk opgeleide gasten zich lenen voor deze belachelijkheid. DON’T FORGET THAT ” CHAVÉZ” LOVES THE THUMBS DOWN. THE MORE THE MERRIER!!!

  Bra, Chavéz önskar dig en trevlig kväll !


  Maak melding

 21. Hugo Chavez,

  Als je je niet zo druk maakt om die plusjes en minnetjes, waarom besteed je er dan 227 woorden aan? Blijkbaar doet het je toch wat. Ik ben benieuwd of je ook dezelfde lulkoek zou schrijven als je tot de groep behoorde die altijd plusjes krijgt. Ik denk het niet!!!


  Maak melding

 22. @ BIFA

  Dus jij bent als eerste uit je SPELONK gekropen. Mi smoko yu puru uit yu olo !!!!
  Ik weet hoe dat komt. De zin; ” het rare……………belachelijkheid”, maakte dat jij je op je pik getrapt voelde.

  Onthoud dit goed; ” CHAVÉZ” is iemand met een ZEER STERKE PERSOONLIJKHEID en het is mij een GRUWEL om tot een LABIELE BENDE te behoren. No señor, daar bedank ik voor. AAN MIJN LIJF GEEN POLONAISE !!!!!!

  Over labiel gesproken. Waar komt de dwang vandaan om WOORDEN TE TELLEN ??????
  Mi gado boi, yu ab’ teng ! Dit zijn tekenen van een ” DWANGER, een persoon met een DWANGNEUROSE . Kortweg een OCD patiënt ( OBSESSIVE COMPULSIVE DISORDER)

  Indien ik jou verkeerd heb gediagnosticeerd beschouw deze reactie als niet geplaatst.

  Bra, CHAVÉZ önskar dig en trevlig dag !


  Maak melding

 23. Slechts 8 jaar ??!!
  Damn, die jongen kan niet meer zien, horen en lopen. En dat is waarschijnlijk nog maar het begin van zijn ellende. Je kunt op je vingers natellen dat er nog veel meer kapot is in dat kleine koppie.
  Acht jaar …. f*ck
  Moet zeggen dat ik hier bij het lezen van de allereerste nieuwsberichten over deze zaak – vorig jaar – al bang voor was.
  Ik wil bijna zeggen dat die jongen beter af was geweest met de dood – minder lijden voor hem, en qua straf aan de dader had het ook niet veel uitgemaakt. Maar je moet leven respecteren. Leven… wat voor leven…? I’m not getting this shit AT ALL…


  Maak melding

 24. Higo Chavez,

  Hou op met die grootspraak van je want ik ben niet onder de indruk. Eerlijk gezegd moet ik er alleen maar om lachen.

  En tellen hoef ik niet te doen hoor. Dat doet mijn computer. Snel en eenvoudig. Dus als je over een dwangneurose schrijft bedoel je vermoedelijk jezelf want opnieuw reageer je met heel veel woorden (134) op een artikel en je schrijft niets over het onderwerp. Waarom klaag je dan over anderen die hetzelfde doen?
  De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet of een… Dwangneurose!!

  Er zijn wel pilletjes tegen deze geestelijke stoornis hoor. Bel met de GGD. Tang boeng zielepoot.


  Maak melding

 25. @ BIFA

  Jii staat vandaag weer op de agenda. Heb een gaatje vrijgemaakt. Nou, je bent niet alleen NERDY bezig maar ook SENIELE trekjes ( volgens jou heb ik niet op het artikel gereageerd) komen tevoorschijn bij jou. Opo yu ai !

  Die BELACHLIJKE DRANG om het exact aantal gebruikte woorden te MOETEN WETEN is OBSCUUR. Notabene woorden van WILDVREEMDEN. Rare bezigheid. Gegarandeerd OCD.

  Apropos ! Jou bejaarde antilliaanse cheerleader, groupie,bendeleider en junkyard pimp (schroothoop pooier) stond even aan de zijlijn om je toe te juichen merkte ik op. Toppie !!

  BIFA, ik ga jou het bloed onder de nagels vandaan halen efu yu no loek’ boeng !!!!! Vraag maar aan je ” antilliaanse cheerleader”. Die heeft mij meegemaakt op het RADIO NEDERLAND – Forum. Saka mi safri ! Doe je ding hier op WKN maar LAAT ” CHAVÉZ MET RUST !!!!!!!!!!!!!!

  Ok Nerd, hoeveel WOORDEN zijn het deze keer ? Geef voor het gemak ook gelijk het aantal LETTERS door. Efu yu sab’ sang mi e taki ! Don’t mess with ” CHAVÉZ ” !!!

  Bra, CHAVÉZ önskar dig en trevlig dag !


  Maak melding

 26. Aldus onze Surinaamse Belg, een combinatie die bij voorbaat gedoemd is te mislukken.Holland hater pur sang, maar hopt van Ned naar Ned sites.Awarie domrie noemen ze dat soort lui.

  En wie op dit forum is Antilliaan baja, want volgens mijn info bestaan de Antillen sinds 10-10-2010 niet meer.

  Maar ja als je in Belgie woont en alleen koeterwaals en een mix van abra broki bakba Nederlands verstaat kom je niet veel verder.

  you all have a nice day…..


  Maak melding

 27. Ik moet zeggen dat ik erg geschrokken ben door het bericht.Lothar A is een ex vriendje van mij geweest en ik heb nooit gewelddadigheden bij hem ontdekt en kan ook nu niet geloven dat hij zo wreed is geweest tegen een 3jarig onschuldig kindje Mijn god Lothar wat heb je gedaan , wat bezielde jou op dat moment,waarom?

  Aan Noldienke Amelo”” Ik kan ook moeilijk geloven wat Lothar heeft gedaan, maar de getuigen hebben geen reden om te liegen, de getuigen waren betreft levensonderhoud deels van Lothar afhankelijk dus waarom zouden ze voor hem liegen ? Lothar heeft zelf ook toe gegeven het kind een klap tegen het hoofd gegeven te hebben.Een onschuldig kind heeft hij blijvend invalide gemaakt. Noldienke je kan je droom beter opgeven, want je komt blindelings op voor je familielid die fout is geweest en je roddelt irrelevant over de moeder van het slachtoffertje.Die arme weeskinderen zullen met jouw komst niet gezegend zijn als je
  Het opneemt voor Lothar de dader omdat hij familie is. Ik hoop het beste voor het slachtoffertje mijn hart gaat naar hem uit.


  Maak melding

 28. Van wat ik gelezen heb over de beschuldigingen gericht tegen l.a kloptgeen moer van. Er is hier een openlijke blijk van valse beschuldigingen in een corupte staat. Meneer is onschuldig.


  Maak melding

 29. Waarom is dit kindje niet bij zijn eigen ouders? Wel, die zijn aan de drugs en ze zorgen niet voor hem maar dienen wel een aanklacht in tegen iemand die wel zijn verantwoordelijkheid kent. Er wordt veel geschreven over deze man maar is dat werkelijk op feitenkennis gebaseerd? Zijn die personen erbij geweest of worden de junkverhaaltjes van de wettige ouders geloofd? Van wie al meerdere kinderen aan de ouderlijke macht zijn onttrokken? En heeft justitie wel zo’n sterke case als ze zelf denkt? Het recht moet zegevieren voor Lothar en voor dat jongetje!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.